• Skrevet: 09.06.2014  //  Kl: 21:50  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 4

Heey, denne dagen har vært super fin! Vi har hatt både sol og rundt 25 varme grader, så været har vært perfekt! Jeg og kjæresten har sittet ute og solt oss. Ellers så har jeg begynt å finne bilder til inspirasjonsveggen min. Jeg har en inspirasjonsvegg fra før, men den har stått uoppdatert i ett år nå. Derfor tenkte jeg det var på tide med noe nytt. Så søkte derfor etter nydelige bilder på weheartit. Her er noen av kollasjene  jeg har laget til nå, så dere for en liten snik titt på hva som kommer på inspirasjonsveggen. Kommer til å vise sluttresultatet til dere, når veggen er helt ferdig :)


MAT OG SØTSAKER

HÅRMAKE UP
MOTE
Alle bildene er hentet fra weheartit brukeren min her.


#SNEAKPEEK #INSPO #INSPIRATION #INSPIRASJON #INSPIRASJONSVEGG #MAKEUP #BEAUTY #FASHION 
 • Skrevet: 10.05.2014  //  Kl: 09:49  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 7

Siden jeg finner mye av inspirasjonen min på weheartit og elsker å drømme meg bort der, tenkte jeg å vise dere hva som har inspirert meg i den siste tiden. Altså ikke bare et eget innlegg om kun mote eller makeup, men ett innlegg med alt mulig som jeg liker / finner inspirerende i løpet av April. Derfor har jeg valgt å kalle innlegget for nettopp April isteden for Mai. For jeg vet ikke hva som vil inspirere meg i løpet av mai. Only time will tell...

Jeg håper på at dere finner det inspirerende og at noe faller i smak! Om det så er hår styling eller makeup :) Gi meg gjerne beskjed ved å kommentere innlegget, om du liker slike innlegg og om jeg skal begynne med ett inspirasjons innlegg for hver måned. Det vil si at jeg velger ut de bildene jeg synes er best fra weheartit brukeren min, og deler dem i ett innlegg her på bloggen. Om du har tips til hvordan jeg kan lage slike inspirasjons innlegg bedre, så blir jeg veldig glad for tips og vink! :) 

 

MAKE UP

 

HÅR

 

FASHION

DRØMME BILER
ANDRE INSPIRERENDE BILDER
Alle bildene er hentet her i fra.
 • Skrevet: 15.04.2014  //  Kl: 19:40  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 4

Dagens inspirasjons bilder er av mye forskjellig, alt fra mote, sommer, reise, hår, makeup til quotes. Jeg elsker å kunne slappe av med weheartit og bare se på nydelige bilder. Ikke minst for å hente inspirasjon, så det er nok der jeg henter det meste av inspirasjonen min fra. Så håper dere liker det dere ser, her har dere bildene!


Alle bildene er hentet fra weheartit brukeren min, som dere finner HER.

 

Hvor henter du inspirasjonen din? Bruker du weheartit eller tumblr?

 

#INSPIRASJON #INSPO #INSPORATION #MOTE #HAIR #QUOTES #FASHION

 • Skrevet: 26.03.2014  //  Kl: 19:02  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 7

Tenkte det var på tide med ett inspirasjons innlegg for trening igjen! Som dere sikkert har skjønt, og som jeg har skrevet om på bloggen før, så er jeg interessert i trening og holde meg i form. Jeg har også blitt litt mer bevist på å spise sunt, og jeg har satt dato på å begynne fra 1.April. Men har allerede begynt. Sakte, men sikkert ikke sant? Tenker det er best å starte rolig, for da blir man ikke så fort lei. Man kan heller ikke endre gamle vaner og bli super sprek overnatten. Det vet vi alle, men man kan starte i det små å prøve å spise mindre godteri og trene bedre. 

Jeg har ikke tenkt til å bli super slank eller veldig muskeløs. Jeg vill fokusere på å trene riktig og spise sunt, kroppen skal ha i seg den energien den trenger. Her på bloggen kommer jeg ikke til å si at alle MÅ være tynne, eller at de som ikke er "fit" er ikke sexy. Det blir helt feil, og når jeg velger inspirasjons bilder prøver jeg å ikke sette feil fokus. Jeg prøver å ikke legge ut for drøye bilder, eller inspirasjons bilder av jenter som er usunt og for tynne. Vi har allerede alt for mye av dette i media. Og hver dag lar vi oss påvirke. Så jeg prøver så godt jeg kan, og håper på å inspirere dere :) Håper dere liker det! 
Alle bildene er hentet fra weheartit, du kan finne brukeren min her.

#FITSPO #HEALTH #TRENING #MOTIVAJSON #TRENINGSMOTIVASJON #TRENINGSPLAN

 • Skrevet: 28.01.2014  //  Kl: 16:42  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 16

Skoledagen i dag gikk så utrolig fort, betyr vell at jeg hadde det gøy på skolen. Nå har jeg vært hjemme en stund og loket litt på weheartit og blogger, så deler derfor litt inspirasjons bilder fra weheartit med dere! Hoper dere liker slike innlegg, for jeg elsker og se på fine bilder, bli inspirert og drømme meg bort. Men nå skal jeg snart begynne og ordne meg til danse trening.

// Bilder fra weheartit brukeren min, om du vill se flere bilder fra profilen min klikk her.

#TRENINGSMOTIVASJON #TRENING #INSPIRASJON #INSPO 

 • Skrevet: 26.01.2014  //  Kl: 18:03  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 8

 Ble vekt kl 09:00 i dag, noe som er aaalt for tidlig for meg på en søndag. Dere vet, hviledagen må holdes hellig ;-) Kjæresten (som vekte meg :-( ) kom på besøk, og jeg har bare bodd i pysjen og vi har sett på film hele dagen. Akkurat slik en søndag burde være, etter min mening. Har også surfet litt på nettet, så her er litt inspirasjons bilder.

// Bildene er fra weheartit

Som dere sikkert ser savner jeg sommeren... Jeg har foresten laget meg ny bruker på weheartit.com, så om dere vill sjekke den ut og følge meg så heter jeg KrisseyB trykk her for å komme til siden.

#INSPO #INSPIRASJON #WEHEARTIT #FITSPO

 • Skrevet: 01.12.2013  //  Kl: 23:09  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 6

Plutselig dere ble det desember! Jeg var virkelig ikke helt forberedt på at det var første søndagen i advent i dag, fant det ut bare for noen timer siden. Så jeg har ikke tent noe adventlys eller skaffet meg en kallender, det er ikke bra! Siden jeg egentlig er et ordentlig og klissete jule menneske og er sikkelig glad i julen, hahah. Men det skal nok ordne seg :-) Derfor fant jeg ut at jeg heller kunne sette på litt julemusikk og dele noen bilder med dere på bloggen, som gir meg julestemning.

 Ellers i dag har jeg øvd på samfunnsfag, siden jeg er så heldig å ha prøve i morgen♥ Snille lærerern som gir oss beskjed på fredag att vi må huske prøven på mandag, da kan man jo kose seg med det i helgen... Neida, fint at han minner oss på det. men jeg ser heller frem til å gjøre andre ting enn skolearbeid i helgene mine. Jeg har ikke bare drevet med skolearbeid i helgen, hadde også besøk av kjæresten som overnattet fra i går til i dag. Nå gleder jeg meg bare til alt det stresset før julen er over med alle prøvene vi skal ha, avslutninger, gavekjøp, planlegging og dere vet hva jeg snakker om. Gleder meg allerede til julaften og ikke minst nyttårsaften!

Michael Bublè - Have yourself a marry little christmas

Han har veldig mange fine julesanger, så om du vill ha andbefaling på julesanger så anbefaler jeg en liste av Michael Bublè


// Alle bildene i kollasjen er hentet fra weheartit.com


 • Skrevet: 23.10.2013  //  Kl: 16:37  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 13

Akuratt nå har jeg besøk av Eline, og vi bare ligger og slapper av egentlig. Noe som er koos og ganske godt siden jeg er støl i hele kroppen etter gårsdagens treningsøkt. Men her blir det ingen late-dag! For jeg skal på trening om ikke så lenge, i dag blir det danse trening i slow! Må terpe på dansen, siden det snart er konkurranse. Motivasjonen min for trening og dans har blitt ganske god, så for dere andre som kanskje ikke motivajsonen er like god, her har dere noen motivasjons bilder!

// weheartit

 • Skrevet: 10.10.2013  //  Kl: 22:07  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 16

Om jeg ikke tar helt feil så fikk jeg pakken min fra nelly for en uke siden. eg har aldri bestilt noe fra dem, så var kjempe spent og gledet meg til å prøve det jeg hadde kjøpt! Noe kunne sittet litt bedre på, men jeg kan fortsatt burke klærene, selv om de ikke passer så godt som 100% som det jeg skulle ønske det gjorde. Å jeg synes jeg har vært flink som ikke har spontant kjøpt noe, men istedet ønsket meg det lenge. Nå skal jeg ikke holde dere på pinebenken lengre, her er innkjøpene:

Disko pants som jeg har siklet etter på american apparel, men på nelly hadde de den til halvparten av prisen. Tror den kostet 299 kr.
Dette er ryggen på genseren og den er egentlig army farget, men lyset gjorde den brun. 299 kr for den.

To blonde kjoler, blonde kjoler er noe jeg elsker å bruke!

Dette er foran på kjolen, husker ikke pris på kjolene.

Ryggen.

Denne er myye finere på, skikkelig hot. Dette er foram på genseren.

Og dette er ryggen på kjolen.

Å så dum som jeg var kjøpte jeg bare kjoler med åpen rygg, og jeg har ingenting å ha under. Hahah, så det blir det neste jeg kjøper meg. Så kalrt kan man bruke en nøytral bh under, men det er finest med slik som ikke synes :-)

 • Skrevet: 01.02.2013  //  Kl: 20:46  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 14

Brunfargen, strandkos og palmer, drøm!
Elsker slike gull klokker! 
Litt vanskelig å lese teksten på det første bilde til høyere.
// Alle bildene er hentet fra tumblr.com

Siste bildene er treningsinspo til meg selv. Synes jenta på siste bildet (som er Doutzen Kroes) har fantastisk fin kropp! Men det er min personelige mening. Mener ikke at alle skal synes det, eller det er den "perfekte" kroppen. 

Beklager for å legge ut inspirasjons bilder som kanskje får dere til å savne sommeren noe sykt! Men siden jeg lette etter inspirasjon og mål til sommeren, så ville jeg dele det med dere. Også gir det i alle fall meg motivasjon til trening, håper dere også får det av slike bilder :-) 

 • Skrevet: 23.12.2012  //  Kl: 13:20  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 7Har laget en liten kollasj med bilder som gir meg julestemning. Så jeg forventer at min dag i morgen inneholder noe av det som er på bildene ovenfor. I morgen skal jeg bare nyte julaftenen, vi pleier å starte dagen med å se på julefilmene som er på tv og kose oss med julesokk. Gleder meg til å se disney og ikke minst tre nøtter til askepott! Får ikke ordentlig julesteming om ikke dagen inneholder tre nøtter til askepott. Også skal jeg sikkert bruke en goood stund på å fikse meg, hahah. Standard, de som kjenner meg godt vet jeg bruker lang tid på slikt. På julekvelden spiser vi ribbe her i huset, som dere sikkert har skjønt skal jeg feire med mamma, søster og tantebarnet mitt, og kanskje en venn. Etter det blir det selvfølgelig pakker, så en koselig dag i vente! 

 • Skrevet: 12.12.2012  //  Kl: 19:23  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 2

Medium_7mhmmo_largeTumblr_lsm9ax06cz1qi3nfko1_500_large481590_464619586909377_122923916_n_largeTumblr_mexao3msdu1s06j0lo1_1280_large285455-11-1349881440389_largeTumblr_mex98ntsmy1qk7j14o1_500_largeTumblr_mda8idehoe1rdvh2lo1_500_largeFashion-girls-nails-favim.com-578658_largeTumblr_mexdntpwdk1rjkjapo1_500_largeTumblr_mex5rvzkjb1rpvzb3o1_500_largeTumblr_mdy5ktnodk1qbbisao1_500_large526228_416430738413556_1790026097_n_largeTumblr_mewlvrdsjd1rl1rbmo1_500_largeTumblr_mexfwhknky1rba7tqo1_500_large

Slenger med noen inspirasjons bilder, har egentlig bare hørt på musikk og geeket rundt på nettet i dag. Må si jeg er døds trøtt etter å bare ha sovet i to - tre timer i natt, pga premieren av "hobbiten" i går. Utrolig bra film, men tror jeg hadde likt den enda bedre om jeg var mere voken. Lukket øynene i noen kjappe sekunder ja, uvandt for meg som alltid legger meg rundt ni - ti tiden. Hahah! I tillegg til at jeg hadde tre timers engelsk prøve i dag, føler det gikk ganske greit. Så er fornøyd med det! 

 • Skrevet: 19.11.2012  //  Kl: 17:26  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 10

Shirt, Bag, Heels

Chouette Jacket, Vagabond Shoes, Terranova Jeans, Bershka T S, Vero Moda Belt, Cubus Ring, Malvaretki Bracelets, No Name Bracelet

Scotch & Soda Hat, H&M Sweater, Carhartt Jacket, Nudie Jeans Jeans, New Balance Sneakers, Asos Bag

 

Oasap Beanie, My Daddy Jacket, Pimkie T Shirt, Oasap Legging, Pimkie Boots, Mango Bag, Romwe Necklace

Lavish Alice Rivets Sweatshirt, Nowistyle Belt, Levi's Pants

Wanderland Boutique Black Straw Bowler, Wanderland Boutique Tan Wool Blazer, Wanderland Boutique Classic Denim Shirt, Wanderland Boutique Leather High Waist Shorts, The Whitepepper Chunky Tan Platform Boots

H&M Cardigan, Farah Oxford Shirt, Cheap Monday Pants, Frank Wright Shoes

Top Secret Blazer

Gina Tricot Sweater, Balmain Boots, Happiness By Carolyn Feather Necklace'

// Alle bildene er fra lookbook.nu

Jeg vet at på noen av bildene ovenfor er det bare knær, men om du ser for deg en nylonstrømpebukse så passer det meste for norske tempraturer også :-D Dette er det som inspirerte meg i dag. Ellers er jeg fortsatt syk, har bare ligget i sengen i hele dag. Orker liksom ikke en dritt. Men var så heldig å få syke besøk av Eline vennen, var koselig! 

 • Skrevet: 12.11.2012  //  Kl: 20:32  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 7

// Inspirasjon hentet fra her.

 

 • Skrevet: 03.11.2012  //  Kl: 18:56  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 12

Enkelt, men rocka og klassisk.

Litt cowboy og chick. 

Digger at hun får det til med så mange sterke farger. Gir meg litt sommerfølelse.// Lookbook.nu

Ikke alt som passer seg for norge på denne tiden, men måtte ha med alt siden jeg syntes det var så stilig og inspirerende. Håper dere også likte det! :D

 • Skrevet: 24.10.2012  //  Kl: 16:56  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 13

nightmarenightmare✓very innightmareFabSocietyvery inFabSocietyThe Fashion NaziHappiness ♥Fabulous Society~Wall PhotosWall PhotosUntitledgirly | TumblrLinda HallbergCheapprom gowns / Pinterestclose your eyes: Różności cz. 11 *-*LOVE YOU MORE, THAN THOSE BITCHES BEFORE.Стереотипы☼ S U M M E R H I G H ☼

Her har dere et moodboard, som til litt ispirasjon! Kanskje noen litt for sommeraktige bilder for norge, men jeg kan ikke noe for det. At jeg drømmer meg bort til litt varmere strøk, men det gjør jeg alltid i vinterperiodene. Kanskje flere som gjør det? Digger det øverste soveromsbildet, med litt dypere og mørkere farger enn det som er inn nå i tiden. Jeg foretrekker egentlig heller lysere rom, men dette rommet syntes jeg så kjempe koselig ut.

 • Skrevet: 14.07.2012  //  Kl: 22:17  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 8

405342_10150661049966971_626951970_9475378_434309656_n_large

Beautiful-blonde-cute-girl-favim.com-311657_large  

L_227920754_large

Tumblr_lzn4nbyvex1qgmrkso1_500_large

X_3a569b85_large

Tumblr_le5r8fpa7c1qz4em2o1_500_large

Tumblr_lwtzx4fiom1qikl42o1_1280_large

Fikk så lyst til å lage et inspo innlegg nr 2, etter det første jeg la ut om blondt hår. Drømmer meg alltid litt bort når jeg lager inspirasjons innlegg, så det er alltid gøy. Drømmer om å få håret mitt lysere, og endelig kunne gjøre noe nytt med det. Har bestilt hair extensions så ikke lenge før nå, kommer til å snakke mere om extensionene når de er kommet. I mellom tiden får dere klare dere med slike innlegg, hehe. 

Hvilket bilde likte du best?

 • Skrevet: 12.07.2012  //  Kl: 20:02  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 7

Tumblr_m1z3rusou91rov0c9o1_500_largeTumblr_m4xws02xp21rrhqgvo1_500_large

Tumblr_lhc66wwhy21qhzslbo1_500_largeTumblr_m4racgtq8j1r2hfw0o1_500_largeShakira-sexy_0-2_large526883_317913708296990_339070364_n_large
Tumblr_lfw1yakf8w1qge0f8o1_500_large// weheartit.com

Sikkert noen som lurer på hvorfor innlegget dreier seg om blondt hår. Ikke så rent tilfeldig heller. Har en lenge hatt lyst til å gjøre noen forandringer med håret. Lenge siden sist jeg gjorde noe ordentlig nytt. Har bare farget håret mitt en gang, og de i en lytt varmere farge enn det jeg har naturlig. Så var nesten ingen som la merke til det, haha. Så om ca to - tre uker vill det bli en blondine som driver denne bloggen. Egentlig har jeg vært litt frem og tilbake, om jeg kler det eller ikke siden jeg er så mørk i håret. Men jeg tar sjangsen. Det er jo mange som har naturlig mørkt hår som kler det kjempe godt. Eks. som på bildene, Shakira. Ta det med ro. Jeg skal ikke bli helt platina, men mere mørke blond. 

 • Skrevet: 01.06.2012  //  Kl: 19:30  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 18

Syntes det var på tide med et inspirasjons innlegg igjen, og vet dere pleier å like det godt. Så har plukket ut noen bilder av for det meste av antrekk, men med litt mer. De inspirerete hvertfall meg, håper dere også liker noe av dette.  

Tumblr_m47usrwptr1qhnov2o1_500_largeTumblr_m4j6vg5aoc1qlu9ylo1_500_large205395_319636931448279_1157941606_n_largeTumblr_ls422qip0d1qbk4jro1_500_largeTumblr_m4jgukm7vi1rvubreo1_500_largeTumblr_m4j6iovo9y1qlu9ylo1_500_largeTumblr_m4jh1raya11qk8s4go1_500_large4567590e1842baa97785712b9c0a5e2a_large560154_411957602182958_174648579247196_90225989_1166170534_n_large  Har så lyst til å prøve dette en gang, ser så stilig ut  

 

!Tumblr_m4hsp1rgvy1r94kj4o1_500_large

//tumblr.com og weheartit.com
Har sikkert sagt det før i et annet innlegg, men denne sommeren elsker jeg inkamønster, rusjer, shorts med nagler og spreke farger, surf chick stilen og litt mer hispter stil.
Noen av bildene du likte spesielt godt?
 • Skrevet: 12.05.2012  //  Kl: 18:45  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 11

Hei dere. Sikkert noen av dere der ute, som søker ny inspirasjon eller ønsker nye blogger å lese? Jeg synes alltid det er gøy å komme over en bra blogg. Derfor legger jeg ut noen av bloggene som jeg leser. I tillfeldig rekkefølge, here we go!

Linken til bloggen står under bildet!

// Yu Lin (LIINK!)

 

Idunn (LIINK!)

 

// Carolyn (LIINK!)

458975-10-1335547374783_large458975-10-1336336211455_large

Martine (LIINK!)

Img_94311_largeImg_9462_large

Anchisa (LIINK!)

Silja (LIINK!)

Håper noe faller i smak! 

Hørt om noen av de før, eller kanskje du leser noen av de?

Har du en blogg å andbefale? :)
 • Skrevet: 10.05.2012  //  Kl: 21:51  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 12

524111_365992476775941_269527543089102_995403_1263707406_n_large

536422_378033082238547_1578998617_n_large

458975-11-1336155503958_large

Tumblr_m2kyvtnsga1r6dsueo1_500_large

Tumblr_m20b4bon9m1rrpllqo1_500_large

Tumblr_m06inhzuu21qctjnko1_500_large

239746380132930047_prnsyvsj_f_large

Tumblr_lyksj2oemd1qmbfs7o1_500_large

Tumblr_ls1oorco3l1qh79y5o1_500_large

Tumblr_m2qx21cllr1qad2wmo1_500_large

Tumblr_m252hpni6b1r2o3x2o1_500_large

561365_435175346495973_123082367705274_1855391_543819719_n_large

303383_323126467760305_151985044874449_790891_589181180_n_large

Heelt nydelig hår!

Tumblr_m3czoog60t1qerbano1_500_large

//weheartit.com

Kommer et bitte lite inspirasjons innlegg, får ikke tid til så mye mer i dag. Men skal prøve å bli flinkere å oppdatere bloggen, ser at leser tallet har synket veldig i det siste. Å det skjønner jeg, har bare blitt et innlegg om dagen og slikt. Håper dere likte noen av bildene, og kanskje også blir litt inspirert? Det hjelper i alle fall for meg, å se på slike bilder når jeg trenger inspirasjon. 

Liker du slike inspo innlegg, vill du ha mere av det? 

Hvilke bilder likte du best?

Kristine

 • Skrevet: 29.04.2012  //  Kl: 22:48  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 13

http://cutewow.tumblr.com/

Bare litt bilde spam med inspirasjons bilder. Folkene her begynner å bli sure og har lyst til å finne på noe. Så prøver å skrive dette innlegget kjapt! Blir bedre blogging i morgen. I mellom tiden får dere se på inspirasjons bildene, håper dere liker de! Ønsker dere en herlig kveld videre!

Hvilket / hvilke bilde likte dere best?

Kristine

 • Skrevet: 09.04.2012  //  Kl: 13:14  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 16

Hei dere og god morgen. En stund siden jeg la ut inspirasjons bilder her på bloggen, også siden jeg snart skal reise hjem så får dere en kollasj nå! Håper dere blir inspirert, om dere vill se flere bilder kan dere klikke dere innom weheartit brukeren min her. Å gjerne følg meg om du har bruker, kanskje jeg følger deg tilbake?... TVANG! Hahah, neida.

TumblrspringСнимки на стенатаBoom Bam BabyBelmanian dreamsShe dreamed of Paradise.Sup Babe ♥Mode - EditoTumblrthe wedding loverNoramrDerapfelVerloren in einer Welt, die man nicht betreten..Fotos del muro♡?υcкуєєαнℓσ

//weheartit.com

Thinks? 

Noen bilder du likte best, hvilke?

Kristine

 • Skrevet: 31.03.2012  //  Kl: 22:42  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 11

Her får dere dagens inspirasjons bilder. Både litt klær og quotes, håper dere liker det og kanskje blir litt inspirert? Trykk linken under bilde for flere bilder, da vill dere automatisk komme inn på weheartit brukeren min, har en hel masse bilder der inne. 

♥ - paradise ♥ - 2. strona bloga dostępnego pod adresem uzalezniasz.mnie.pinger.pllong live brunettes?Ocean of Emotionwelcome to my escapeSociedade Femininalive your lifelιve lαυɢн love' ♥Coffee,Cut offs,Girl,Hair,Jean shorts,Pretty - inspiring picture on PicShip.comVitoria Regina Ragazzon Toebe's Decalz | LockerzCrazч for fashion ♥# ( II )light of the starJoshyLH - The SmokCrazч for fashion ♥# ( II )♥ - paradise ♥ - 4. strona bloga dostępnego pod adresem uzalezniasz.mnie.pinger.plparis is always a good idea.

//weheartit.com

Noe du like spesielt godt?

Kristine

 • Skrevet: 21.03.2012  //  Kl: 21:39  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 13

Hei dere. Tittet innom lookbook.nu i stad, fy søren! Noen mennesker kan bare virkelig å lage anntrekk og skape bilder. Mangler du inspirasjon? Da er det bare å titte innom siden, jeg finner alltid noe der jeg blir inspirert av. 

Her er dagens inspirsjons outfits:

Gomer Sunnies, Helmut Lang Blazer, Helmut Lang Bag, One Teaspoon Shorts, Dolce Vita Booties, Poleci Tank

her.

Mango Blazer, Zara Pants, Baracamy Bag

// link

Top, Bag, Shoes, Pants, Necklace

// link

Urban Outfitters Hat, Urban Outfitters Top, Chanel Bag, Earnest Sewn Denim, Senso Diffusion Saffir Platform

// link

Www Imfancy Blogg Se Get It On

// link

Zara Yellow Top

// link

Gianfranco Ferrè, Zara, Sarenza.Iit, Dolce & Gabbana

// link

2041630_melissablogg

// link 

Lommé Clutch

// link

So Fab Aqua Wedges, Levis Pink Pants, Mauve White Cuff, Stylista Necklace

// link

Http://Www.Oasap.Com/ Skirt, Second Hand Bag, H&M Blouse, Municipal Shop Waistcoat

// link

Cross Shirt

// link

H&M White Blouse, Guess? Homemade Short With Guess Jeans, H&M Ring

// link

2041901_opl

// link

Siden det var noen som klaget på at jeg bare skrev " lookbook.nu " under bilde, og mente at det ikke var en ordentlig link. Siden det ikke var en direkte link til de personene som er på bildet. For å være helt ærlig så skjønte jeg ikke helt problemet, men skjønte penget ditt. Derfor kan dere se at det står "link" under hvert bildet, trykker dere på denne linken kommer dere rett til personen som er avbildet. Så da var jeg flink, haha.

Hva likte du best?

Kristine

 

 • Skrevet: 05.03.2012  //  Kl: 13:18  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 9

Hei dere. God morgen, eller god formidag! Stod opp for bare noen timer siden, haha. Jeg reiser hjem igjen i dag, så skal fikse meg også må jeg pakke litt. Reiser på kvelden, så er ikke hjemme før i natt... Blir nokk ikke så mye blogging i dag, pga hjem reisen. Derfor for dere et lite innlegg nå. 

Dere har sikkert hørt det tusen ganger, men sier det en gang til: Jeg savner sommeren! 

Haha, her har dere dagens inspo bilder, ENJOY!

 

FashionF-O-R-E-V-E-R--S-E-O-U-L- thrilld.com ♥ Modern Hippie Chic ♥ElinMRaddiction to passion.I Feel Infinite.Bag,Cool,Cute,» she lives in a dream world .Cute Outfits!BITCHIN' HOEYou are beautiful! :) ♥Wrong in all the right wayssometimes I'd love to take a break from my life.LMFAOSLUT!

Bildene er fra wehearit brukeren min, har du også bruker der? Kan du legge meg til om du vill, her.

Om du har weheartit bruker, hva heter du?

Hvilket bilde likte du best?

Kristine


 • Skrevet: 26.02.2012  //  Kl: 19:24  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 24

Hei dere. Legger ut noen inspirasjons bilder til dere. Håper dere liker dem! Det er litt forskjellige stil arter, så passer for flere. 

Hadde egentlig tenkt å legge ut outfit bilder i dag, meen har ikke fått tatt de enda. Så vet ikke helt, haha. Men dere skal ikke se bort i fra at de kommer litt senere. Må prøve å få tatt flere outfit bilder, stay tuned!

Tumblr_lzf91lgu9p1r458y9o1_500_largeTumblr_lzyh74i0gc1r4p86po1_500_large
Tumblr_lzx7qaxaca1qfik8to1_500_largeTumblr_lzy4hrdhkh1rnybllo1_500_largeFashion-2--80_large1326068794583_f_large425520_309691619088649_147764501948029_878430_711981351_n_largeTumblr_lzu2qz8avy1r2a20zo1_500_largeDd2263ca3c410ae945aad85160420de8_large

//weheartit.com

Hva likte du best?

Noe av dette du kunne gått i?

Kristine


 • Skrevet: 22.02.2012  //  Kl: 22:15  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 13

Elsker store helt glatte sølv og gull smykker for tiden! Tror det kommer til å være inn en god stund også. Tenk deg å om sommeren og være solbrun og ha på seg masse gull og sølv smykker, bare ett ord om det: utroligfint! Okey, det var to da... Haha.

Uansett, her har dere noe som inspirerer meg i dag:

Erika Jensen (69)Erika Jensen (69)Erika Jensen (69)Erika Jensen (69)Erika Jensen (69)Erika Jensen (69)Erika Jensen (69)Erika Jensen (69)Erika Jensen (69)Erika Jensen (69)UntitledDreambeautiful, blonde, cute, girl - inspiring picture on Favim.comSimple but tastefulDreamErika Jensen (69)Erika Jensen (69)

//weheartit.com

Noe du likte?

Hva synes du om masse gull og sølv smykker?

Kristine


 • Skrevet: 19.02.2012  //  Kl: 01:23  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 8

Hei og god natt til dere! Litt sent, men har vært så opptatt i dag, så da ble det slik i dag. Håper noen leser det da, haha. Bare litt inspo for kvelden. Håper dere liker det!

Get inspired!

sleep all day, party all night⁂saphire heartsFotos del murosummer days.TumblrImageShack® - Online Photo and Video HostingGlitter Foto: Pimp je foto's online en voeg glitters, tekst, stempels, bubbles, randen, lijsten en effecten toeglamour & such ♕e v e r y t h i n g - i n s p i r i n g . c o mlong live brunettes?Tumblr

//weheartit.com

Noe du likte?

Hva likte du i så fall best?

Kristine

 • Skrevet: 02.02.2012  //  Kl: 20:41  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 15

Hei dere. Her er en liten kollasj som jeg nettopp lagde, håper dere liker den!

// weheartit.com

Hvor henter dere inspirasjon?

 Jeg finner det  meste på nette eks. weheartit. 

Men kan finne mye inspirasjon rundt meg også.

 

 Kristine 

 Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits