• Skrevet: 02.12.2013  //  Kl: 20:54  //  Kategori: Intreriør  //  Kommentarer: 5

Pappa reddet dagen og julen da han kom med flax-julekalender til meg! Satser på å vinne masse penger, wish me luck! Siden det var dårlig stelt med jul her i går, fant jeg ut i dag at jeg måtte gjøre noe med. Så nå har jeg vært flink jente å ryddet, vasket og pyntet til jul. Å får å si det sånn det trengtes virkelig... Hahah. Ble så mye mer koselig her nå, og fikk julestemning med en gang jeg fant det lille juletreet mitt! Luv it. 

Jeg liker ikke å bruke masse julepynt når jeg skal pynte til jul. Er heller ikke så fan av mye rødt, grønt, lilla og masse nisser, noe de fleste kanskje pynter med og forbinder med jul. Jeg liker det heller naturlige jordfarger, sølv og hvitt, til tider litt gull. Men det er vell bare smak og behag fra person til person. Her skal dere hvertfall få noen detaljer av hvordan rommet mitt ser ut nå!

Roseblader, kongler og diverse.

Hårete pute eheeem... og jesus barnet og Maria, er derfor vi hovedsakelig feirer jul så følte det passet rett inn. Jeg tar det ikke bare oppe til jul, men har bildet på veggen hele året. Ikke det at jeg er spessielt mer kristen enn andre på min alder. Men synes det er fint og liker det, rett og slett.

Close up av juletreet mitt, kulene er egentlig lys rosa og stemmer ikke så godt med bildet.


Min versjon av adventlys for i år, klumpen jeg har tent på var egentlig en stjerne. Men det synes ikke så godt nå lengre, hahah.

  • Skrevet: 15.08.2013  //  Kl: 10:15  //  Kategori: Intreriør  //  Kommentarer: 9

Husker dere at jeg hadde en overraskelse? Vell her er den! I ett sammerbeid jeg har med Urban Walls har jeg fått ett veggdekor. MEN også en rabattkode med 20% som er til dere, rabattkoden er: cutewow

Dette er mitt første sammarbeid med noe som kalles for en sponsor, så det veldig spennende og nytt for meg. Som dere sikkert har skjønt så lager de veggdekor og har mye å velge mellom. Men du må ha litt plass på rommet ditt, men det gir helhet til rommet og er veldig fint som dekor. Man kan også velge mellom mange forskjellige farger. Jeg synes den er litt morsom og veldig søt, derfor passer den godt inn på rommet mitt. 

Veggdekor fra Urban Walls (se siden dems her).

For å se flere bilder av veggdekor så er facebook siden dems (trykk her), og instagram siden (her).

  • Skrevet: 29.06.2013  //  Kl: 16:42  //  Kategori: Intreriør  //  Kommentarer: 9

For en stund tilbake bestillte jeg to plakater på nettet, den ene med Marylin Monroe og den andre av James Dean. De fleste vet vell hvem Monroe er, men for dere som ikke vet hvem James Dean var. Kan jeg fortelle dere at han var en kjent skuespiller fra samme tid som Monroe, og som også døde tidlig. Om dere vill vite mer kan dere google han. Uansett, bildene er ganske store så vi sleit litt med å finne rammer. Men nå har pappa hjelpet meg med å ramme dem inn og hengt dem opp.


Etter å ha fått to store bilder på veggene, ser det mer ut som om noen bor her. Gir også mer stemning og en bedre følelse av rommet. Jeg er en stor fan av Marylin Monroe, og har flere detaljer av henne på rommet mitt. Som dere kanskje har lagt merke til? Jeg har visst fått et Monroe tema på rommet mitt, noe som ikke var planlagt. Hahah. Dessuten er jeg veldig fascinert retro stilen fra 50-60 tallet.

  • Skrevet: 05.12.2012  //  Kl: 19:27  //  Kategori: Intreriør  //  Kommentarer: 11
Fikk endelig julekalender!! Pappa kom hjem med denne sjokoladekalenderen, tror han fikk litt dårligsamvittighet. Han mente at jeg hadde vokst fra julekalender! Tenk å si noe slikt da, det blir som å si at vi ikke skal a julepynt på treet, men han var ikke helt enig i det.

Har ryddet, tørket støv og vasket rommet, må jo bli fint til jul! Har ikke så mye julestemening, så tenkte at det ville hjelpe å pynte litt til jul. Satte på julemusikk og begynte å pynte som smått, kjente jeg fikk en liten feeling da. Som dere ser har jeg pyntet med lys, kongler, bark og litt som fulgte med i slike pakker. Tenkte å finne litt granbar ute, også har jeg ikke settet opp juletreet enda. Men det kommer! Er ikke helt ferdig, også skal jeg kjøpe litt mere julepynt som passer inn her. Orker ikke masse rødt og fult av nisser over allt. Det er ikke helt meg. Liker bedre skogen og slikt :-D

  • Skrevet: 10.09.2012  //  Kl: 19:46  //  Kategori: Intreriør  //  Kommentarer: 18


Strikka pute fra princess, husker ikke pris.

Gjett hva det kan være? ...   

Putetrekk! Liker slike enkle, men søte ting.  Putetrekk 69 kr.

Har også støttet en god sak! iPhone deksel, 299 kr.


Fikk endelig brukt gavekortet på princess som har ligget og støvet bort i hylla. Nesten utgått, så var på tide! Fornøyd med kjøpene, har også kjøpt litt mere. Men det hører ikke til rommet, eller jo. På en måte, men tar det i et annet innlegg.

  • Skrevet: 24.08.2012  //  Kl: 22:43  //  Kategori: Intreriør  //  Kommentarer: 4

Før:


Etter:


Lysetingen er fra Tyrkia, vet ikke om det har et navn eller hva det kalles for.

Pusset litt på kantene slik at den ser mere vintage ut.

Det var en gammel vedkasse eller lignende, nå har det blitt nattbordet mitt. Ble ganske fornøyd med resultate, gøy når man kan bruke om igjen gamle ting. 

Synes om resultatet?


  • Skrevet: 18.03.2012  //  Kl: 22:25  //  Kategori: Intreriør  //  Kommentarer: 11

Hei dere. I dag har jeg fått satt opp ting på veggene, endelig. Med litt hjelp fra pappa. Så nå ser det mye mer hjemme koselig ut der, selv om jeg likte det litt "tomt" og hvitt, men jaja. Har også fått støvsugd og ryddet romme, noe som trengtes. Synes så godt når man har en liten kattepus. Ganske rart med den mengden, at han ikke er hårløs. Fy søren.

Kan hende det tar litt tid før alle bildene er lastet opp, ville få med det meste av detaljene. Btw, digger denne sangen! Hørte på Rihanna mens jeg ryddet rommet, tehe.

 Rihanna - You Da One 

Vasket speilet og slikt.

Fått flere øredobber på stativet.

Hengte opp dette 3D bilde i dag, vet ikke om dere ser at det er 3D på bildet... 

Speilet fra Ikea, elsker det! Ganske fint med en svart detalj, når resten er for det meste lyst.

Den boksen er mye finere i virkeligheten, tror den er håndlaget. Aner ikke hvor den er fra.

Close up av drømmefangerene.

Den turkise er egentlig mye større enn den brune, men de virker like store på bildet pga vinkelen. 

//privat

Har også hengt opp to hyller, som vises så vidt på det første bilde. Men skal komme flere bøker og slikt, så er ikke helt ferdig med det.

Hva synes du?

Om det er noe dere lurer på, så er det bare å spørre!

Kristine

  • Skrevet: 05.02.2012  //  Kl: 19:05  //  Kategori: Intreriør  //  Kommentarer: 15

Hei dere! Kaller dette innlegget for del 2, siden jeg har lagt ut et innlegg før om rommet, men kaldte det ikke for del 1. Kommer til å bli flere deler, så dere for sagte sett hvordan rommet tar form! Nå har jeg endelig begynt å føle meg mer hjemme her også, går liksom ann å chille her, hehe. 

Konkurransen i går gikk helt greit, kom til semi i slow. Tror det ble en sjetteplass på meg. Det er ikke dårlig, så skal ikke klage, men ville så gjerne til finalen. Etter konkurransen dro kusinen min og jeg til IKEA. Fant litt mer stæsj til rommet. Føler det begynner å ta form! Har fått de nye tingene på plass i dag, ryddet og støvsugd både rommet og walk in closet. Noe som er unormalt for meg! Haha, jeg er egentlig rotete, men nå er det skjerpings.


Hahah, ser helt fjern ut. Uansett, har vasket og ryddet sminkebordet.

Kjøpt "plast kasser" til å ha sminken i. Veldig smart, for da ligger ikke all sminken min i en pappeske. Litt nærmere titt.

Har også sortert en hel masse og kastet det. Hadde så mye sminke som aldri ble brukt.

Men hva er dette? O.O

Kjøpte også lampen, synes den var helt nydelig forgje gang vi var der. Passer også veldig godt inn i rommet.

//privat

 

Synes om tingene og kjøpene?

Kristine


  • Skrevet: 20.01.2012  //  Kl: 22:16  //  Kategori: Intreriør  //  Kommentarer: 13

Hei dere. Enedeelig helg, wuhuu! Skal ikke gjøre noen ting... Det var planen, men tror ikke det blir noe av. Siden vi kanskje skal i familiebursdag i helgen, også fortesette å fikse rommet. Sånn at det blir ferdig. + mer sikkert. 

Ellers har jeg bare ryddet, synes faktisk det var litt gøy. De som kjenner meg tror sikkert at jeg juger nå, for er egentlig rotete og kanskje litt surrete inne i mellom? heheh. Men når man ser resultater er det gøy. Så har ryddet i sminken, blader og masse små ting som bare ligger der.

Har så utrolig mye rart, og en hver minste ting betyr noe og har sin historie. Så synes det er vanskelig å kvitte meg med det, selv om det liksom aldri blir brukt. Høres ut som en fra "ekstreme samlere" , hahah : (

SNEAK PEAK BILDER AV ROMMET:

Sofus har selvfølgelig lagt spor etter seg, allerede.

Inne i walk in closet.

Belte henger osv, fra IKEA.Falt helt for lampen, den glittrer! //privat

Hva synes du?

Skal du noe spesielt i helgen?

Kristine  • Skrevet: 09.11.2011  //  Kl: 22:24  //  Kategori: Intreriør  //  Kommentarer: 2

Hei dere. Som sagt i går var jeg på besøk på vgs, Design og håndtverk. I går fikk dere se bildene vi tokk, så tenkte å legge ut "mood board" som jeg lagde. Lirr blanding av vintage, lyst, romantisk, sukkersøtt. Kanskje litt sånn det nye rommet mitt blir? Hmm, dere får vente å se! Faktisk ikke så lenge til jeg kan flytte inn. Gleder meg!

Mood Board:


//privat

Ikke alt som synes like bra, ble litt dårlig bildet...

Tycks?

Har du laget et mood board før?

Kristine 
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits