• Skrevet: 31.01.2012  //  Kl: 21:34  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 11

Hei og hallo dere. Da har jeg nettopp kommet hjem fra trening, tatt en dusj osv. Til helgen blir det konkuranse, gleder meg! Ellers skjer det fortsatt ingen ting... En liten update av den kjedelige hverdagen min.

Photobucket

Har fått tv! Joho, det er stor for meg, for har aldri hatt tv på rommet før, haha. Fikk farfar & farmors gamle, ble kjempe glad for det. Kan jeg sitte å se på det jeg vill, uten å måtte sloss om fjernkontrollen. Supert!
Har også blitt helt hekta på dette her, "Solfrokost". Smaker sykt godt!

//privat

Har du tv på rommet ditt? 

Hva har du gjort i dag? 

Photobucket

Kristine

 • Skrevet: 30.01.2012  //  Kl: 22:16  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3

(Eller et av de som kommer senere)

Hei dere.  Blogge lysten er ikke på topp for tiden, synes bloggen min er kjedelig. Stakars dere, hahah. Ellers har jeg bare lata meg i dag, ikke gjort noe. 

Anyway, Jeg vil gjerne høre om det er noen innlegg dere ønsker? Kanskje noe dere lurer på, uansett hva det er. Alt er lov, innen for en viss grense da. Så om du har forslag til noe, kan jeg godt lage ett innlegg eller fler. 

Eks: Hverdags sminke, hva slags hårprodukter jeg bruker, om det er noen videoer kanskje? Freestyle sminke, video av hvordan rommet mitt ser ut. Jaja, bare å komme med flere ting!

Omenom, eple!

//privat                                      Går i ett med veggen, uff da. 

Er det noe du ønsker at jeg skal lage et innlegg om?

Eller kanskje du lurer på noe?

Kristine

 • Skrevet: 30.01.2012  //  Kl: 19:23  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 2

Hei dere. Gjett hva jeg klarte å gjøre i dag? Løpe etter en buss som hadde gått for ti minutter siden, fordi jeg brukte ti minutter på å lete etter en sports bh! Er vell bare jeg som klarer å gjøre noe sånt, haha. Så da sitter man å ikke aner hva man skal gjøre. 

Sangen er gammel, men hørte den først i går og syntes den var så fin. + At det er som om han synger det jeg føler, som om noen forstår. Det er godt det, selv om det er musikk. Flere som er enig i det? At musikken kan hjelpe deg gjennom ting og gi litt trøst?

Enrique Iglesias - Somebody's me

Om noen lurer, så ja. Jeg er fan av  Enrique Iglesias. Han har så fine tekster, musikk, videoer og han er utrolig kjekk! Hvordan kan man ikke like han? 

Kan musikk hjelpe deg gjennom ting og gi trøst?

Hva mener du, ja eller nei?

Vill lese hva dere mener.

Kristine

 

 • Skrevet: 29.01.2012  //  Kl: 20:42  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

Hei dere. Sry for at jeg blogger så sent, men har fikset enda mer i skapet / walk in closet. Så nå er alle klærene mine der! Fant ut at jeg har endel mer klær enn det jeg trodde. I går var jeg og tre søte venninner på disco i lillehammer. Noe som var utrolig gøy! Å føttene mine verker, etter flere timer med dansing i heler. Smarta. Uansett, Beste helgen på leenge. Helgen ble ikke helt som jeg trodde den skulle bli, men den ble egentlig mye bedre. 


Båndet var for å vise at vi hadde betalt.

Tatt for noen dager siden. Dere får ikke noe bilde av meg i dag, ser ikke ut. Men det er søndag så da er det lov!

//privat

 

Hva har dere gjort i helgen?

Ønsker dere en fortsatt fin helg!

Kristine

 • Skrevet: 28.01.2012  //  Kl: 18:18  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 16

Hei dere. I dag har jeg vært på senteret, sett litt etter bukser. Å bukser ble det, hehe. Har lenge ønsket meg en svart bukse. Her er det jeg kjøpte:


Bukse fra Carlings 499 kr.

Bukse fra Pieces 299 kr.Smykke fra Pieces 149 (?)  kr.

//privat

Hva synes du?

Noe du likte?

Kristine

 • Skrevet: 28.01.2012  //  Kl: 16:07  //  Kategori: Tegning og sånt  //  Kommentarer: 12

Hei dere. Husker dere da alle skulle ha macrame smykker? Haha, er ikke så lenge siden, men morsomt å tenke tilbake til. Jeg har lagde en hel del macrame smykker da, og her om dagen skulle vi lage det på skolen. Det var litt "Back too the old times". Bringer frem mange minner. 


//privat

Slik ble de jeg lagde, ble egentlig bare fornøyd med den med litt tykkere tråd og grønne/brune pærler. For den er noe jeg kunne godt med. 

Husker du da alle lagde macrame smykker?

THINKS? :)

Kristine


 • Skrevet: 26.01.2012  //  Kl: 17:44  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 10

Hei dere. Dagen i dag har vært ganske rolig og litt kjedelig. Men er bare en dag igjen før helgen, Can't wait! Så klarer og holde ut til det. Ellers skal jeg gjøre lekser, så flink som jeg er. Neida, men burde bli flinkere på det nå. Begynner snart på vgs, og jeg har enda ikke funnet ut hva jeg skal gå. Vet hva jeg har lyst til, men vet ikke hva jeg brude. Om dere skjønner :) 


Ble litt uklart.

//privat

Trøtte bilder av meg, tatt i dag tidlig... 

Gleder du deg til helgen?

Har dere valgt hva dere skal gå på vgs? Om du går der / har valgt, Hva burde man tenke på og sånt?

Kunne trengt tips, har enda ikke fått snakket med rådgiveren selv om vi skulle gjort det for flere dager siden, 

også er det bare en måned til vi skal søke, begynner å bli litt stressa. haha.

Kristine


 • Skrevet: 25.01.2012  //  Kl: 21:47  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 12

Hei dere. Ville bare dele noen bilde med dere, sitter og geeker lookbook. Utrolig mye fint, flinke mennesker der ute altså! Beklager at jeg selv ikke har så mye å si, men er helt potet. Haha. //lookbook.nu

Thinks, har du en favoritt?

Kristine


 • Skrevet: 25.01.2012  //  Kl: 21:06  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 11

Hei dere. Da er snart denne uken over også, tiden går fort. Jeg føler meg ikke helt super, tror jeg skal slappe av litt i kveld, helst få unna litt lekser. Vet jeg har et spennende liv! hoho. 

Her er litt inspo bilder til dere:


// weheartit 

Hva / Hvilket bilde likte du best?

Jeg elsker den hvite kjolen, nydelig!

Kristine Photobucket

 • Skrevet: 24.01.2012  //  Kl: 21:41  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 18

God kveld til dere! Nå skal jeg snart hoppe i seng, eller mest sansynelig gå som om jeg er 99 år. Kroppen min er støl, btw. Men før det blir det frustrete fruer, håper dere har hatt en super dag! Viste dere at favoritt dagen min er tirsdager? Hvet ikke helt hvorfor, men de er som regel den beste dagen i uka. Etter min mening.

Dagens lille antrekk:


Vet det er et fint ansiktisutrykk. Haha, ignorer det.

Har ikke vist disse før tror jeg, men kostet bare 30 kr!

//privat                            Ikke hver dag jeg bruker lebestift på skolen, men gøy å prøve ut noe nytt!

Topp fra Gina / Bukse fra Bikbok / Armbånd fra H&M.

Hva synes du om antrekket?

Hva er din mening om lebestift?

Kristine

Hei dere. Har nettopp kommet hjem etter trening, dødssliten etter tre timers trening. Men det er jo snart konkouranse! Tenkte å snakke litt om selvbruning. Fordi det er så mange typer nå, og mange som man blir orange av eller som lukter veldig selvbruning. Bruker en del selvbruning, siden jeg danser og konkurer. Men på konkuranser så bruker jeg en annen en enn en som jeg ville andbefalet til normal bruk. 

Til hverdags bruk, så vill man helst ha en som holder litt, ikke oser selvbruning, skjollete eller man blir orange av. Ganske vanskelig og finne en som fyller alle kravene, men jeg har prøvd noen. Å endelig fant jeg en jeg likte godt. Den heter ST. Tropez, jeg har bare prøvd sprayen. Men du blir ikke orange, men får en naturlig flott farge. Den lukter heller ikke ille. Du ser fort hvordan fargen blir på kroppen, også sprayer du til du blir fornøyd. Synes det var litt vanskelig første gangen, siden min var ganske stor og ble litt vanskelig å holde. Også ble det litt ujevnt, men etterhvert lærte jeg det og da gikk det greit. Først brukte jeg en selvbruning med body lotion, for du brude uansett bruke body lotien, da blir resultatet jevnere. Bare som et lite tips.

Eneste negative er prisen, den er litt høy i norge. Men på nettet kan du finne den mye billigere. Så skal gjøre det neste gang, også kanskje prøve mousen istede. Så jeg ikke sprayer ned hele rommet, hahah!

//privat

Slik ser den ut, håper det ikke ble alt for mye lesestoff!

Tips til selvbruning: 

* Bruk alltid en body lotien først, som jeg nevnte i teksten. Da ungår du skjolder.

* Luft tørk før du tar på deg klær, så den trekkes godt inn i huden. Da ungår du stygge merker på klærene, som ikke går av i vask.

* Har du fått selvbruning på hendene og får det ikke av, bruk vaskepulver for hvite klær. Funker faktisk!

Jeg får ikke betalt for dette innlegget, bare andbefaler det fordi jeg har lyst og lov! 

Har du prøvd denne?

Annet selvbruning som du ville andbefalt?

Kristine

 

 • Skrevet: 23.01.2012  //  Kl: 19:16  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 17

Hei dere. Har vært på trening for ikke så lenge siden, tatt meg en dusj og spist litt. Spennede? Nei, vet. Haha. Men slik går dagene.

Anyways, de har alltid så mye fint på victoriassecret! Jeg så på de to bikiniene her og falt helt for de. Vill ha begge!  Men prisen er litt stiv, for meg. Spesielt den siste, men kan jo ønske meg det er lov å ønske seg!

//victoriassecret.com

Kunne du hatt en av de?

Hvilken ville du valgt?

Kristine

 • Skrevet: 22.01.2012  //  Kl: 17:29  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 18

Hei dere, Hadde det kjempe fint i går med Eline på shopping. Vi feiret til og med nyttårsaften, haha! Noen som sendte opp raketer av en eller annen grunn da vi sto på stasjonen. Eline: "GODT NYTT ÅR!" sa hun og klemte meg, hahah søta. Men jeg må stikke, skal i familie bursdag. Vi blogges! 


Gina, 99 kr. Smykke er Eline sitt, og hun har laget det selv.

Bikbok, 99 kr. Før pris 249

Siklet lenge på denne, Bikbok kr 99, før pris 299.
Kimono fra Bikbok, kjempe fin på! Bildet ble stygt, sry for det. 99 kr, før pris 349.Hatt fra Bikbok, 29 kr før pris 199. Jeg utfordrer meg selv til å tørre å gå med den, vi får se. 

//privat

Synes om kjøpene?

Noe du kunne tenkt deg?

Kristine

 

 

Gikk gjennom klesskapet mitt her om dagen, kastet litt og gitt bort litt. Endte opp med de t-skjortene her og tenkte at jeg kunne gjøre noe annet med dem. Så slik ble resultatet:


Før var det en t-skjorte, men nå har jeg klipt av armene og gjort de større.

Denne var en utrolig stor thank top, likte ikke hvordan den satt på. Så har klipt den til en kortere topp.

Liker / liker ikke? 

Har du gjort dette før, hvordan ble det?

Kristine


 • Skrevet: 21.01.2012  //  Kl: 20:49  //  Kategori: Tegning og sånt  //  Kommentarer: 20

Hei dere. Da har jeg fått opp inspo veggen min, har holdt på med den en stund. Ble litt større en det jeg hadde tenkt, hehe. Så fyller hele veggen, men det gjør ingen ting! Den er inne i skapet, siden jeg ikke vill ha så mye på veggen. Hadde alle veggene fulle av plakater og bilder osv. før. Nå satser jeg heller mer på det "rene", om dere skjønner.

Ed Sheeran - Lego Hous (Såå fin)

Nær titt på veggen.
Enda litt tilSlik ser hele veggen ut
//privat

Slik ble da min, nesten alt hentet fra mote blader. Men du må ikke bruke det, du trenger bare bilder av det som interreserer deg. Så om du blir inspirert av en rosa elefant, og vill ha det på veggen, så værsegod! Ingen grenser, bare la fantasien slippe løs. 

Det du trenger er: 

- Blader eks moteblader/interiørblad/kataloger osv.

- Saks (selvfølgelig...)

-  "Lær tyggis" ligner på tyggis, du får kjøpt det hos bokhandleren.

Vips og du har en inspo vegg, som du kan se på når du ikke hvet hva du skal ha på deg.

Har du laget inspo vegg før?

Hva synes du om min?

Kristine


 

 • Skrevet: 20.01.2012  //  Kl: 22:38  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 14

Ble litt sen antrekks bildet i dag, men er helg så håper dere er våkne og klar for det! 

//privat

Baseball jakke fra Tyrkia, topp og tights fra Bikbok.

Tightsen har egentlig mønster, eller små "rynker", men det synes ikke så godt på bildet.

Så vidt du kan se det på knerene. 

Din mening om antrekket?

Ønsker dere en herlig fredagskveld!

Kristine

 • Skrevet: 20.01.2012  //  Kl: 22:16  //  Kategori: Intreriør  //  Kommentarer: 13

Hei dere. Enedeelig helg, wuhuu! Skal ikke gjøre noen ting... Det var planen, men tror ikke det blir noe av. Siden vi kanskje skal i familiebursdag i helgen, også fortesette å fikse rommet. Sånn at det blir ferdig. + mer sikkert. 

Ellers har jeg bare ryddet, synes faktisk det var litt gøy. De som kjenner meg tror sikkert at jeg juger nå, for er egentlig rotete og kanskje litt surrete inne i mellom? heheh. Men når man ser resultater er det gøy. Så har ryddet i sminken, blader og masse små ting som bare ligger der.

Har så utrolig mye rart, og en hver minste ting betyr noe og har sin historie. Så synes det er vanskelig å kvitte meg med det, selv om det liksom aldri blir brukt. Høres ut som en fra "ekstreme samlere" , hahah : (

SNEAK PEAK BILDER AV ROMMET:

Sofus har selvfølgelig lagt spor etter seg, allerede.

Inne i walk in closet.

Belte henger osv, fra IKEA.Falt helt for lampen, den glittrer! //privat

Hva synes du?

Skal du noe spesielt i helgen?

Kristine • Skrevet: 19.01.2012  //  Kl: 20:21  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 8

Hei dere. Dagen i dag har vært helt normal, skole, lekser, dans, middag og nå sitter jeg her. Føler jeg endelig har klart å komme tilbake til hverdags rytmen igjen. 

Anyways. Jeg hører på musikk hver dag og flere timer om dagen, rett og slett elsker musikk! Kunne ikke klart meg uten. Noen sanger får meg i godt humør, mens andre sanger vet akkuratt hvordan jeg har det. 

When words fails, music speaks. Digger den quoten, det er så sant. 

HER ER EN AV DE SANGENE JEG HØRER PÅ ATM:

Gym Class Heroes ft Neon Hitch - Ass Back Home

Kjolen hun bruker i videoen, gosh *_* 

"No one holds me down like you do, sweetheart.

You keep doing that, I keep doing this.

We'll be alright till the end.

Trust that, we put 'us' in the trUSt baby.

I don't care what you're after, as long as I'm the one, no

I don't care why you're leaving, you'll miss me when you're gone."

 

Like or dislike?

Kristine

 • Skrevet: 18.01.2012  //  Kl: 20:54  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 16

Jeg la aldri ut det jeg kjøpte fra Tyrkia. Det ble heller ikke så mye shopping, men shoppet noe. Så dere får se de nå! Jeg nøt heller dagene på stranda,  for det meste i de små koselige gatene og på cafè... Var en del på cafè egentlig, haha. Dere aner ikke hvor mye jeg savner det!

Vi var der egentlig ikke på ferie, men for å se på sommer leilighet. Noe som senere desverre ikke ble noe av,  noe vi alle syntes er kjempe dumt. Men men, shit happens! Det har jeg heller ikke fortalt noe om her på bloggen, men som dere sikkert skjønner. Så var det ikke en gledelig nyhet, så ble jo så klart ganske skuffet. Ikke alle som skjønner det, men se for deg at drømmen din blir oppfylt og så tatt fra deg. Det var slikt jeg følte det. Nok om det!
Hettejakke, som det står "Bench" på ryggen. Ikke helt sikker på om det er en inne eller ute jakke... haha.
Enda en hettejakke. 

College jakke, Har faktisk ikke brukt den enda. Ingen grunn til det, for den er ganske god.
Veldig god genser! Brukt den flere ganger.

Må ærlig innrømme at jeg tviler på at genserene er ekte, men gode kopier er de! Hehe. 


Lommeboken som jeg har vist tidligere. Før stod det noe på den, men slik så den ut etter jeg hadde "pimpet" den. 

Hvordan den ser ut innvendig. Har også enda en lomme til kort.

//privat

Mobilvesken er ikke fra Tyrkia, men fikk den av mamma når vi var der. Siden hun hadde to, også var den så søt så den måtte være med!

Husker ikke prisen, for det er flere månder siden.

Noe du likte?

Kristine


 

 • Skrevet: 18.01.2012  //  Kl: 20:13  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 17

Hei dere. Har fått unna litt lekser i dag, godt å få gjort. Ellers skal jeg bare slappe av, og senere fikse litt mer på det nye rommet. Har "flyttet" inn dit nå, men det er laangt fra ferdig. Dere skal få se sneekpeek bilder senere ;) 

HER HAR DERE DAGENS ANTREKK:


Alltid like seriøs.. 

//privat

Ikke noe komplisert og heller ikke super spesiellt. Jeg fikk bare lyst til å bruke shorts, kunne godt tenkt meg sommer nå. Lei av allt med snø og kulde. Sommer nå takk, haha!

Hva synes du om antrekket?

Vill du også ha sommer nå?

Kristine

 • Skrevet: 17.01.2012  //  Kl: 22:03  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 7

Jeg bare digger den kule bohemske / surfergirl stilen til Gillian Zinser. Spesielt i 90210 der hun spiller Ivy Sullivan, og dere sikkert kjenner henne igjen fra. 

Lagde en kjap kollasj av henne og noen av anntrekkene hennes. Mye spesiellt, men mye stilig også!


//privat

Ser du på Beverly Hills 90210?

Hva synes du om stilen hennes?

Kristine

 • Skrevet: 17.01.2012  //  Kl: 20:38  //  Kategori: Design  //  Kommentarer: 6

Som kanskje noen av dere har fått med seg, så har jeg endret litt på designet. Før fungerte ikke menyknappene over headeren. Det har de aldri gjort, og jeg viste det ikke før en snill dansk jente sa i fra. Ellers hadde jeg sikkert trodd de fungerte, haha! Så dere må bare si i fra om det er noe som ikke stemmer! Noen ganger er jeg litt uoppmerskom, så blir kjempe glad om dere sier i fra om slikt! 


//privat

Så nå kan dere klikke dere inn via menyknappene og følge meg om dere vill, på twitter, bloglovin, tumblr og weheartit. Har også fikset opp så dere kan se noen av kategoriene, men har ikke tatt med alle enda. Noen som ikke blir brukt så ofte

Om du ikke gjør det allerede kan du følge meg på: bloglovin her, weheartit her, tumblr her og twitter her.

Jeg følger dere gjerne tilbake!

Kristine


 • Skrevet: 16.01.2012  //  Kl: 22:20  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

Har vært flink i dag, gjort lekser, jogget en tur og tøyd. Begynner tilbake på trening og slikt etter ferien, har jo vært sjuk også. Så da har jeg gått glipp av kick off og slikt. Det er litt kjipt, men sånn er det. Nå skal jeg hoppe i dusjen!


Stygge slurve skrift, hoho.

//privat                                              Mej just nu! 

Hva har dere gjort i dag?

Ønsker dere en god natt!

Kristine

 • Skrevet: 16.01.2012  //  Kl: 18:12  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 13

Hei dere. I går fikk jeg vite nyheten om at bilettene er bestilt. Så 3. august drar jeg til Bitez som ligger i Bodrum. Også ligger det bare c.a en time (?) unna Didim, der vi var sist. Vi skal være der i to uker! Jeg elsker Tyrkia og har helt falt for det landet, haha. Vet, høres spesielt ut. 

SLIK SER LEILIGHETEN UT:


Litt morsomt at bassenget er orange, ser sikkelig koselig ut.Veldig fint innvendig også.
Tenk hvor deilig det blir å slappe av ved poolen...

//startaour.no

Har du vært i Tyrkia før? 

Har du planer for sommeren enda?

Kristine


 • Skrevet: 15.01.2012  //  Kl: 19:02  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 12

Hei dere. I dag har jeg for det meste bare slappet av å nytet søndagen, og det skal jeg fortsette med! Eline har nattet over,også driver pappa og farfar og setter sammen møblene til rommet mitt! Så det blir gøy å se hvordan det blir. Skal ta bilder senere, men det er ikke helt ferdig. Mangler en del ting og møbler, så jeg har ikke "flyttet" inn i det nye rommet enda.

Digger den nyeste(?) sangen til One Direction!

One Direction - One Thing

Bildet tatt i går, når vi dro til Ikea!
//Privat og Eline.

Også måtte vi selvfølgelig ta et fantastisk fint speilbildet. Haha.

Hva har dere gjort i dag?

Kristine

 

 • Skrevet: 15.01.2012  //  Kl: 16:57  //  Kategori: Tegning og sånt  //  Kommentarer: 8

Hei dere. Her om dagen gjorde jeg om en lommebok, som "pynten" hadde falt av. så det var bare stygge hull etter bokstavene, tenkte derfor at jeg kunne sette perler på den istede. Den ble mye finere, nesten som den har fått et nytt "liv" haha. 

Anyways, her er resultatet:
Eneste er limet som kom litt all over, men det er ingen som skal studere den...

Slik ser den foresten ut inni!

//privat

Lommeboken er foresten et av innkjøpene mine fra Tyrkia turen. Fikk aldri lagt ut innkjøpene, for det ble ikke så mye shopping. Men om dere vill kan jeg legge de ut senere.

Hva synes du?

Vill dere se innkjøpene fra Tyrkia?

Kristine

Så nettopp denne videoen, og måtte dele den med dere! Har sykt lyst til å prøve å lage dette en gang. Et drømmefanger smykke, elsker fjær og slikt. Inspirerende både som smykker, klær og tatoveringer. 

Thinks?

Kunne du tenkt deg et slikt smykke?

Kristine

 • Skrevet: 14.01.2012  //  Kl: 22:29  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 18

Hei og god kveld til dere! Har hatt en super dag på Ikea med Eline og pappa. Har værdens beste pappa som gadd å være med meg på Ikea, overasket at han holdt ut. Haha. Det er derfor jeg blogger så sent i dag, men ble slikt siden jeg var der hele dagen. Kjøpt kjempe mye fint til det nye rommert, som dere skal få se etterhvert! 


//privat

T-skjorte fra Gina, bukse og strømper fra Bikbok.

Dagens antrekk, joggebukse for jeg orket ikke å "pynte" meg for å dra til Ikea. Kan ikke si det er så pent, men som min unskyldning så var det flere som gikk i det! haha.. 

Synes om chille antrekket?

Hvordan har dagen din hvert?

Kristine

 • Skrevet: 13.01.2012  //  Kl: 22:05  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 18

Måtte kjøpe meg ny veske når glidlåsen på min gamle datt av. Kvalitet, haha. Den her er mye større, så jeg har plass til alt av bøker og treningstøy, osv. Kommer til å bruke den på skolen, og nesten hele tiden. Tror den er i ekte skinn, men er ikke helt sikker..


//privat

Det er knapper på hver enda av glidlåsen, som kan kneppes. Da blir den litt "rundere".

Anyways, jeg er stor fornøyd!

Thinks?

Ønsker dere alle en super fredags kveld!

Kristine

 

 • Skrevet: 13.01.2012  //  Kl: 19:47  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 11

Hei dere. Endelig er helgen her! Noe som blir super digg. Som jeg fortalte så hadd vi matte tentamen i dag. Følte ikke den gikk helt bra, men den var vanskelig. Tusen takk til dere som ønsket meg lykke til :) Menjg blir glad for en treer! 

Litt inspirasjons bilder til dere. Morsomt å lage kollasjer, hihi. Håper noe faller i smak!


//privat

Jeg gleder meg til å bruke kjoler og shorts igjen, mer "lette" klær. Også er det så mye enklere å kle seg om sommeren, etter min mening. Ikke så alt for lenge før våren er her.

Noe du likte?

Kristine

 

 • Skrevet: 12.01.2012  //  Kl: 20:30  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 24

Hei dere. Har tatt litt bilder, så her er dagens antrekk. Nærmer seg helg, noe som blir godt. Men jeg burde pugge litt, har nemmelig matte tentamen i morgen! Gruer meg. Vi skal ha tre mattetentamner dette halv året, eller den ene er eksamen. Men alikevell sykt. Liker virkelig ikke matte, så skal slutte å snakke om det. Haha.

ANTREKKET I DAG:


//privat

Hope you like it!

Hva synes du?

Kristine

 • Skrevet: 12.01.2012  //  Kl: 15:39  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 5

Må bare dele denne sangen her, har blitt hekta på den! Dev som også synger "like a g6" og "dancing in the dark", og ikke minst Enrique Iglesias. Elsker stemmen hans, og denne sangen er fengende. Hører også ganske mye på han for tiden. 

DEV feat. Enrique Iglesias - Naked

Gleder meg til å se musikkvideoen!

Din mening om sangen?

Kristine

 • Skrevet: 11.01.2012  //  Kl: 18:31  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 12

Her er antrekks bildet som jeg lovet. Slik så jeg ut i dag, håper dere liker det! Offeret meg for kulde, selv om jeg er syk. Hva gjør jeg ikke for dere, utrolig glad i dere leserene mine! Å dere fortjener å vite det. 

Prøv å ignorer rotet i bakgrunnen, eheh. //privat

Skal ærlig innrømme at jeg ikke legger ut outfit så ofte, men har tenkt til å bli flinkere. Krysser fingrene for det, vi får se!

Kristine

 • Skrevet: 11.01.2012  //  Kl: 16:44  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

Hei dere. Dagene går og jeg føler meg fortsat syk. Selvfølgelig bedre, men ikke fungrene nok til skole og slikt. Om du skjønner, vanskelig å forklare. Skal ikke kjede dere mer med sykdomspraten min, haha. 

Anyway, var hos frisøren i går og satte i extensionsene igjen, klipte luggen også. Også sa hun at jeg kanskje må klippe håret neste gang, noe som ikke frister men må jo gjøres. Siden jeg sparer. Drømmen er å ha langt hår ned til korsryggen, å at jeg kan ha mitt naturlige fall.  For har egentlig krøller. Eller krølle det. Langt krøllete hår er helt nydelig. Etter min mening.//privat

Egentlig helt likt som forgje gang, men sparer jo.

Ble vist litt outfit bilder også, så de kommer senere. 

Hva synes du?

Har du extensions? 

Kristine

 • Skrevet: 09.01.2012  //  Kl: 19:58  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 9

Hei dere. Har ikke så mye nytt og spennende og fortelle, så legger ut en kollasj jeg har laget av litt interiør inspo. Som jeg sitter å drømmer meg bort i, til varmere strøk og fine farger. Kanskje dere også blir inspirert av noe? I hope so. Hvertfall mye fint. 


//litt av hvert.

Flere bilder her

Hva synes du om kollasjene?

Flere som kunne tenke seg til varmere strøk?

Kristine

 • Skrevet: 07.01.2012  //  Kl: 17:10  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 17

Hei sweeties! Skulle bare ta meg en tur innom og si at jeg fortsatt lever. Jeg har vært syk de siste dagene, bare sovet og sett på serier/filmer. Derfor har det ikke blitt noe blogging. Men jeg føler meg bittelitt bedre, så er på bedringensvei!

Har begynt å følge med på en serie, Game of thrones. De har nettopp begynt å vise den i norge, men klarer ikke å vente så ser den på nettet. Jeg må jo ha noe å gjøre, haha. Andbefaler for de som liker fantasy! Kan være litt voldsom, men ellers spennede og bra. Etter min mening.


//privat                                                                  
Bare så det er sagt, så er bildet tatt for noen dager siden. 

For nå ser jeg ikke slik ut akkuratt, haha... Tusenogen ganger værre.

Har du sett "Game of thrones", din mening?

Driver dere med noe spennende?

Kristine

  • Skrevet: 04.01.2012  //  Kl: 19:14  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 10

Hei dere. Jeg har ikke gjort noe i dag bare sovet og sløvet, føler meg ikke hel topp. Men sånn er det vell bare noen dager. 

Anyway, legger ut noen bilder fra nyttårsaften. Siden jeg ikke har fått gjort det enda. Helt super kveld, med herlige mennesker som gjorde kvelden vellykket! Eneste var at Defne (lille jenta) ble liv redd for raketter. Hun fikk ikke sove, stakars. 


Defne og mamma.

Thommas og Jannicke, vennepar av søster.

Defne skulle absolutt kjøre over meg med handlevogna si, haha.

Sis.

Awe.Bordet var selvfølgelig fint pyntet.

Hahahah!

Go dobbelhake!

Yummy.//privat                                                                              Søte!

Synes om bildene?

Hvordan feiret dere Nyttårsaften?

Ønsker dere et fortsatt godt nyttår!

Kristine


 • Skrevet: 03.01.2012  //  Kl: 15:20  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 11

Om ca. en time sitter jeg på bussen på vei hjem. Kofferten er propp full, og jeg tviler litt på om jeg får plass til noe mer. Det skall nok gå. Alltid trist å reise her i fra, men blir litt godt å komme til vanelig rutiner og trening igjen. Selv om jeg egentlig godt kunne tenkt meg sommerferie snart. Skulle bare si at jeg reiser hjem og at vi blogges! 


//privat                                                Dora og meg. 

Hun skulle absolutt gå i bena mine og slikke på dem når jeg tok bilder her om dagen. Sånn holdt hun på i ca en time. Måtte klippe henne bort fra innkjøps bildene. Haha, desperate lille kattunge. Men søt er hun da, kan bare bli litt klengete. 

Håper dere har hatt en super ferie!

Hva har du gjort i ferien?

Har du fortsatt ferie?

Kristine • Skrevet: 03.01.2012  //  Kl: 13:42  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 13

Hei dere. Har vært opptatt med å kose meg her de siste dagene, så da tok jeg meg blogge fri. Orket ikke å gå en km hver dag får å få intrenett. Haha, lat? Jepp. Har hatt det supert her, selv om dagene gikk så alt for fort. Har fått shoppet en del. Så dere for litt av kjøpene nå, også resten senere. Stay tuned!


Genser fra veromoda, 199 (?)
Cardigang fra veromoda, 399 kr.Kjole, veromoda. Gratis (ta tre betal for to).

//privat                Tenkte å kjøpe ett breiere belte til den, for må nesten ha et belte i livet. 

Hva synes dere om kjøpene?

Noe du kunne tenkt deg?

KristineOm megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits