• Skrevet: 31.01.2013  //  Kl: 19:36  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 22

Som jeg dere vet så bestilte jeg undertøy fra victoria's secret, og endelig kom pakken! Slik ser det ut på ekte :-)
Jeg viste jo at jeg kom til å like inneholdet i pakken, men størrelsen var jeg litt spent på. Turte ikke å pakke den opp med en gang.... Haha, typisk meg. Ble så lettet og suuuper glad når jeg prøvde det, og det passet!! Også får man veldig fine pupper i dem, så klart :-) Undertøy fra victoria's secret er noe jeg har ønsket meg siden jeg kjøpte min første bikini fra dem. Å siden jeg ikke finner strl min ellers (De få som er  er kjedelige og ikke slik jeg har lyst på), derfor brukte jeg heller litt penger på noe jeg virkelig ville ha. Ser ikke vitsen i å kjøpe ting jeg bare er halvevis fornøyd med, når man kan være i totalt lykkerus. Slik blir i alle fall jeg når jeg shopper. Kvaliteten er også veldig bra! 

 • Skrevet: 29.01.2013  //  Kl: 20:45  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 21
// Bukse fra levis, armbånd med nagler fra glitter, smykke fra h&m, toppen er fra bikbok

I dag sto jeg opp litt tidligere bare for å ta outfit bilde, hahah. Har det så travelt på tirsdager, med trening og slikt. Så flink som jeg er så klarte jeg å ødelegge det smykke jeg egentlig skulle ha til antrekket, og jeg som likte så godt det smykket :-( Tok bare i det også datt alt fra hverandre, og da jeg prøvde fikse det ble det bare enda verre... Dårlig kvalitet fra bikbok. Greit at jeg fikk det gratis, men hallo! Forventer at man kan bruke det for en liten stund i alle fall. 

 • Skrevet: 27.01.2013  //  Kl: 19:01  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 20

For noen dager tilbake bestilte jeg noen bh'er fra victorias secret. Så her er noen bilder av hva jeg bestilte:


Visste ikke at denne hadde blomster mønster når jeg bestilte den, siden de ikke hadde bilde før nå. Men er ganske sikker jeg vill like den, bare å vente å se!
Elsker denne! 
Den siste jeg bestilte har de ikke lenger bilde av, men den er lik denne bare med stropper.

Som jeg har sagt før, så har jeg bare bestilt bikinier fra VS, men aldri undertøy. Jeg var veldig fornøyd med bikiniene jeg har kjøpt, så blir spennende og se om dette passer like fint! Kommer til å vise dere det når jeg har fått det. Så da er det bare å vente og se.

 • Skrevet: 26.01.2013  //  Kl: 19:43  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 19Har hatt verdens slappeste dag med Eline, hun overnattet her i natt og har vært her hele dagen. På bildene ovenfor ser dere hva vi spiste i går, nemmelig sjokoladefondue eller som jeg sier så enkelt: sjokolade og frukt. For det er jo nettopp det! Uansett veldig godt, så anbefaler dette! Vi fulgte også med på idol i går (blir alltid flau av det programmet), også noen skrekkfilmer.

Over til noe helt annet: Nå har jeg satt opp alt håret mitt i noe så gameldags som hårruller. Spennende om jeg får det til, eller i det hele tatt få det ut.... Hahah, kan vise dere senere om jeg får det til. 

Fikk et sprøsmål for ikke så lenge siden om jeg hadde noen tips til hvordan man får øyenbrynene fine. Det har jeg jo så klart! Siden jeg ikke får filmet med kameraet mitt, så får jeg ikke laget videoer til dere. MEN jeg har funnet en video som er ligner veldig på det jeg gjør. Den er ikke komplisert, så dette skal nok alle få til!  

Denne videoen har det du trenger å vite om når det gjelder napping av bryn. Bare surf litt på nettet og finn bilder av det du liker, så prøver du å gjøre det samme. Etter hvert vill du finne det du trives best med, det er det jeg har gjort. 

Klisjè men så alt for sant: øvelse gjør mester! :-D

 • Skrevet: 23.01.2013  //  Kl: 17:06  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 13// Genser 299 (?) kr fra bikbok, smykket er også fra bikbok.

Eline og jeg var igjen i byen etter skolen, å siden jeg ikke rekker å komme meg hjem og tilbake før trening blir det at jeg må slå i hjel to timer der. Men siden vi var to var det ikke kjedelig, og vi så litt i butikkene. Planen var vindus-shopping, jeg skulle ikke ha noe. Prøver egentlig å spare penger til sommeren. Men etter å ha siklet etter en slik genser i evigheter så måtte jeg ha den! Kommer nok til å bli en del brukt, fikk også med det stilige smykket på kjøpet. Helt gratis. Digger både genseren og smykket, i tillig passer det supert sammen! Kommer antrekk med begge deler snart. 

 • Skrevet: 21.01.2013  //  Kl: 18:21  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

Bare lekte meg litt i photo scape.

Glemte jo helt å fortelle dere hva som skjedde på lørdag. Så derfor forteller jeg det heller nå. På lørdag dro jeg til byen for å treffe noen av de "gamle" vennene mine, fra tiende klasse, som jeg ikke har sett siden september. Vi satt på Nikkers, det var veldig koselig å se dem igjen! Må gjentas. På kvelden var jeg i familiebursdag, der etter overnattet jeg hos Eline. Så hatt en vellykket helg, og mye som skjedde den dagen. Liker at det skjer litt.

 • Skrevet: 19.01.2013  //  Kl: 13:13  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 20// Skjorte og high waist jeans fra bikbok, smykke fra gina tricot.

Godt at det er helg, og godt å kunne sove lengere og ha god tid til å fikse seg. Gidder aldri å "pynte" meg på skoledagene, gir ikke så mye mening for meg. Creds til de som orker det! Jeg skal til byen og egentlig være der hele dagen, det er i alle fall planen. Forteller dere mer når jeg er hjemme igjen! Ønsker dere en strålene lørdag :-)

 • Skrevet: 17.01.2013  //  Kl: 18:39  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 7


Fine ledninger i bakgrunnen :-D :-D


OH, kom nettopp hjem fra trening og  det var så utrolig deilig! Alt for lenge siden sist, men jula og influensa har skylda. Må øve mere på dansen min, kjente jeg hadde glemt mye av den og det ligger laaangt inne. Men har video av det så nullstress. Men den poweren jeg fikk etter på var herlig, hadde glemt hvor mye jeg har savnet det. Føler meg nesten som supermann etter trening, hahah. Nå stikker jeg i dusjen, så skal jeg bare gjøre litt lekser. 

 • Skrevet: 15.01.2013  //  Kl: 19:12  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6

Slik ser jeg ut i dag.

"Skal du på fest?" sa farfar til meg da han så meg i dag. Å jeg som hadde valgt å kle meg helt enkelt, tror ikke det kan bli mer enkelt enn svart highwaist jeans og hvit skjorte. Uansett så skulle jeg bare bytte Jeffrey Campbell skoene som jeg la ut i går. Om du vill se skoene så klikk her. Fant ut i går at de ikke passet og siste dagen for å bytte dem var i dag! Hahah. Helt i siste liten, men så hadde de så klart igjen. Men siden skoene er så populære så var jeg litt usikker på det. Så da kunne puste lettet ut!


// Sko fra Jeffrey Campbell

UÆÆ, har gledet meg til å vise dere dette! Fikk mine første jeffrey campbell i julegave. Såå fornøyd med det. Vet det er en del som har det, men dette er noe jeg har ønsket meg i lang tid nå, så føler meg veldig heldig. Hvem sier at det er best å være liten på julaften, når du kan få slike gaver?

Eneste som er minus, er at alle sier de er så komfertable å gå i. MEN den ene tar virkelig livet av foten min... Men det har ikke noe med skoene i seg selv å gjøre, bare jeg som er en vannskapning. Har funnet ut at den ene foten min er større enn den andre... i følge de på skobutikken er det et ganske vanlig problem, og flere som har det slik. Så da slepper jeg å føle meg som en alien :-)

 • Skrevet: 12.01.2013  //  Kl: 18:55  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 15
// Strømpebukser fra bikbok, øredobber med kors fra glitter, skappel genseren har mamma strikket til meg. Tusen takk mamma!!

Fikk høre av farmor at jeg så ut som et spøkelse i dag, takk for påmindelsen om at jeg fortsatt er syk. Snart drar jeg til Marthe, resten av jentene skal også dit så det blir sikkelig koselig. Alt for lenge siden sist! Vi skal nok bare chille også blir det en del snakking, heheh. Fin måte å tilbringe lørdagskvelden!

 • Skrevet: 11.01.2013  //  Kl: 19:45  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 11


Som dere ser er det ene bildet fra februar i fjor og det andre bilde ble tatt i går, altså januar i år. Jeg vet ikke hva andre ser, så kan ikke utale meg om det. Men har hørt av fler at jeg har forandret meg mye. Selv synes jeg det er stor forandring, selvfølgelig på utseende men også innvendig. Ikke mistforstå jeg er fortsatt meg. Men ofte når jeg tenker tilbake på det som skjedde for ett år siden, så føler jeg at jeg har vokst så mye som menneske og i tankegangen. Man lærer alltid noe nytt og vi blir aldri utlært. 
 • Skrevet: 10.01.2013  //  Kl: 15:55  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 9


Noen som ser noe rart med vippene mine? hahah... Jada, gjorde litt feil i dag.// Genseren fikk jeg i julegave av Eline, tusen takk snuppelupp!

Valgte å sminke meg litt ordentlig i dag, riktig nok har jeg bare hvert hos legen.. Flaut men sant, jeg er en av de jentene som ikke klarer å forlate huset uten sminke. Ikke noe farlig som feiler meg, bare en forkjølelse. Men nå synes jeg den forkjølelsen kan bli borte har vært syk siden slutten av desember. AAH, jeg som har så lyst til å trene!  Har prøvd å få det litt koselig her da, med stearinlys og musikk.  Ellers har jeg bare tatt dagen med ro og det skal jeg fortsette med noen dager.

 • Skrevet: 08.01.2013  //  Kl: 19:38  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 10

Takket ja til en del hefter om folkehøyskole og å studere i utlandet. Ikke lenge etter på dukket alt sammen i postkassen min , en etter en!

"Klar for verden?" - Oh, yess!


Som mange andre på min alder deler jeg drømmen om å studere i utlandet. Ikke alle som tør å gjøre det, men jeg tror neppe jeg vill angre etter jeg har prøvd det! Som dere ser gjelder heftene fra skoleåret 2012 - 2013, så riktig nok en stund siden jeg fikk dem. Har lenge villet skrive et innlegg om det, men har hatt mye annet å blogge om og fikk det ikke i tankene før i dag. Men det er selvfølgelig mange valg å ta, mye tenkning som står bak. Om du skal bo i felleskap eller hos vertsfamilie, du vet ikke hvordan vertsfamilien din er, du kommer til å møte all slags folk på godt og vondt, du bestemmer ikke hva slags lærere du får, hvordan skolen ser ut, og blir hjemlengselen for stor? Tonnevis av spørsmål og avklaringer. Så det er nok greit med et år planlegging. Heldigvis har jeg god tid på å finne det ut, å det er ikke sikkert jeg drar med noen av disse selskapene.

Planen min er å gå ferdig førsteåret på design og håndtverk, for så gå frisør linja. Så har jeg tenkt å ta seks måneder med studiespess. for så å være frisørlærling i utlandet, ta makeup kurs og lære mere om extensions. Jeg har ikke bare lyst til å bli frisør, jeg vill bli noe mere også. Landet  jeg har lyst til å reise til er Australia! Av mange forskjellige grunner: nydelig land, helt anderledes natur og dyreliv, engelsktalende land, kanskje jeg til og med blir kvitt "vannskrekken" og lære meg å surfe? Nå kjenner jeg ingen som har studert i utlandet, for ingen i min familie har gjort noe slikt før. Derfor vet ikke jeg så mye om det, enn det som står i heftene. Kanskje noen av dere som vet mer enn meg om dette, kanskje kunne fortalt meg mer? 

 • Skrevet: 06.01.2013  //  Kl: 19:54  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 10

Siste dagen min i nord er snart over, og i morgen må jeg stå opp grytidlig (eller grytidlig i min verden) for å rekke flyet. Så da blir det pakking og enda mere pakking i kveld!
Kattene skulle absolutt hjelpe meg med å rydde. Eller kanskje heller bare rote det til for meg :-o

KAOS! Håper jeg får plass til alt uten problemer denne gangen...

Blir godt å komme hjem til mitt rom og min egen seng! Selvfølgelig å se igjen folk, og begynne igjen å trene. Skolen derimot har jeg ikke savnet, hahah. Men vi må vell ha den også. Ellers blir det ikke ferie! :-D Ønsk meg lykke til med pakkingen! Har shoppet litt, kanskje....

Slik har jeg sminket meg og slik ser håret mitt ut i dag. Skal begynne å sminke meg slik, de gangene jeg har tid og ork. Orker aldri å være så fin på skolen. Men jeg trives med denne looken, synes det passer til meg. Ikke så alt for mye sminke heller, mer nøytral og naturlig. Bare å si i fra om dere ønsker en sminke video med denne looken :-) Tror jeg har skjønt hva som ble feil med den siste makeup tutorialen... Er ikke så flink på slik, men vill gjerne smekke sammen en video til dere!

 • Skrevet: 05.01.2013  //  Kl: 19:11  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 11


På salg begge to, 30 pr stk.

Disse var ikke på salg, 60 og 50 kr.

Utrolig hvor mye lapper de skal ha på en liten truse! Pleier å klippe de av, hater at det skal være så mye på. 

Kanskje vi hadde spart litt på miljøet om det var mindre lapper på klærene? Tullete opplegg. Anyways, i dag tok jeg meg endelig en liten tur ut i byen. Eller jeg fikk endelig lov av min mor til å sette føttene mine ut av døra. Kaldt var det, og jeg orket ikke så mye siden jeg fortsatt er syk. Men var en liten tur på h&m som dere ser, også på matbutikken. Thats it. Også kommer søsteren min snart på sykebesøk. 


 • Skrevet: 04.01.2013  //  Kl: 17:19  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

Som dere vet har jeg vært syk noen dager nå. Det startet som en vanlig forkjølelse med litt feber, siden jeg presset meg til å klare ting istede for å slappe av (som jeg alltid gjør når jeg blir syk...) så sa det plutselig PANG! Og der satt jeg med utrolig vondt i halsen og full feber. Så derfor har jeg ikke orket noe som helst. Man føler seg så ekkel, med fett hår og tygd og utspytta når man er syk. Det eneste som er litt dumt var at jeg egentlig skulle ha reist, og skolen har startet på onsdag. Så derfor måtte min skolestart bli litt utsatt. Så noen ekstra dager med ferie blir det på meg.

Litt negativft, men må se positivft på det. Jeg får jo slått ihjel noen ekstra dager her! Jeg er ikke helt frisk enda, men det har kommet seg masse! Så nå er jeg tilbake på bloggen igjen!

 • Skrevet: 01.01.2013  //  Kl: 20:20  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 9

Okey, så fikk jeg på meg løsvippene og kjolen og dro bort :-D

Er så glad i deg store søss!
Stig Rune, sikkelig koselig kar, Anneli og meg.
// Noen av bildene er fra Anneli.

Beklgarer for crappy iPhone bilder, men orket ikke å dra rundt med speilrefleksen også turte jeg ikke det heller. Ble mest hust og hast bilder av antrekket, men det er samme kjole som jeg brukte på julaften. Bedre bilder av kjolen kan dere se HER. Angrer virkelig ikke på at jeg presset meg til å gå ut tross feber og hele pakka. Mye bedre å ha det gøy enn å sitte inne og sutre. Vellykket kveld ble det også! Men formen er fortsatt dårlig, men er på bedringens vei! Håper dere også hadde en super kveld i går :-)Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits