• Skrevet: 29.01.2014  //  Kl: 22:09  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 18

I dag har jeg levd uten mobil, siden den ble ødelagt etter jeg tok ett bilde mens det snødde :-) Make sense right? iPhonen min har hatt så mange riper i skjermen, så derfor var den veldig sårbar. Men det har gått overraskende fint! Men litt vanskelig og ha avtaler med andre, når mobilen er borte. Jeg trodde Kjell Bjarne (ja, den har faktisk ett navn) var død, tross av å drukne i do, låseknapp som nesten ikke virker og hatt noen uheldige fall i bakken at den var død.... Men neida, nå er skjermen fikset og den fungerer enn så lenge! 

Føler jeg har vært flink jente i dag å fått trent både styrke på treningssenteret med kjæresten, og danse trening etter på. Tenkte jeg skulle ta noen awkward mobil-trening-bilder til dere, men så kom jeg på at mobilen ikke levde. Kanskje jeg legger ut flereslike bilder senere. Her har dere noen bilder før trening. 

#TRENINGSGLEDE #TRENING #TRENINGOUTFIT #DANS

 • Skrevet: 28.01.2014  //  Kl: 16:42  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 16

Skoledagen i dag gikk så utrolig fort, betyr vell at jeg hadde det gøy på skolen. Nå har jeg vært hjemme en stund og loket litt på weheartit og blogger, så deler derfor litt inspirasjons bilder fra weheartit med dere! Hoper dere liker slike innlegg, for jeg elsker og se på fine bilder, bli inspirert og drømme meg bort. Men nå skal jeg snart begynne og ordne meg til danse trening.

// Bilder fra weheartit brukeren min, om du vill se flere bilder fra profilen min klikk her.

#TRENINGSMOTIVASJON #TRENING #INSPIRASJON #INSPO 

Det tok ikke mange dagene fra den dagen jeg bestemte meg for å slutte med mine gamle extensions, til den dagen jeg bestilte meg nytt. Vell det tok en dag, hahah. MEN jeg har grublet på dette en stund; om jeg skulle slutte med de jeg hadde? Eller bruke de til de ble enda mere slitt?  hva slags extensions skulle jeg eventuellt bestille? Og fra hvilket firma? Masse spørsmål rundt et overfladisk luksusproblem. At det går an? Grunnen til at jeg bestemte meg dagen etter, var fordi jeg kom over ett merket som så veldig bra ut, og flere som skøryt om dem (selvfølgelig en del negativft, men veldige mye av det negative var mangel på kunskap på extensions...). Jeg vett jeg er litt over gjennomsnittet interessert i extensions, og har lyst til å kanskje jobbe med det i fremtiden. Så da blir det litt snakk om det, hahah.

Jeg har prøvd flere forskjellige typer og merker, egentlig det meste, men har ikke funnet ett merket jeg er 100% fornøyd med enda. Så vi får se hvor fornøyd jeg blir med dette produktet! Jeg venter spent på når det kommer i postkassen min! Kommer så klart til å vise dere det når jeg får det. Tenkte også å lage en video om disse extensionsene der jeg viser de frem og snakker om det, om dere viser interesse for det og har lyst til det? Om det blir mens jeg åpner boksen og fra første inntrykket eller om jeg snakker litt om dette når jeg har brukt de en stund. Det får vi se på, men om dere har noen meninger om det så ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet :-) I mellomtiden får dere se på disse bildene fra Bellami (som firmaet heter).

//Bellamihair

 

Så på flere youtube vlogs om Bellami, men denne vloggen likte jeg godt. Hun er ærlig samtidig som hun har kunskaper om extensions. Verdt å se om dere vurderer å kjøpe extensions!

#VLOG #HAIREXTENSIONS #EXTENSIONS #BELLAMIHAIR

 • Skrevet: 26.01.2014  //  Kl: 18:03  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 8

 Ble vekt kl 09:00 i dag, noe som er aaalt for tidlig for meg på en søndag. Dere vet, hviledagen må holdes hellig ;-) Kjæresten (som vekte meg :-( ) kom på besøk, og jeg har bare bodd i pysjen og vi har sett på film hele dagen. Akkurat slik en søndag burde være, etter min mening. Har også surfet litt på nettet, så her er litt inspirasjons bilder.

// Bildene er fra weheartit

Som dere sikkert ser savner jeg sommeren... Jeg har foresten laget meg ny bruker på weheartit.com, så om dere vill sjekke den ut og følge meg så heter jeg KrisseyB trykk her for å komme til siden.

#INSPO #INSPIRASJON #WEHEARTIT #FITSPO

 • Skrevet: 26.01.2014  //  Kl: 09:35  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 15

Helgen startet med utplassering, trening, hatt overnattings besøk av kjæresten og har vært i familie bursdag. Så det har skjedd litt, men jeg er så rastløs for tiden (alltid), så for min del kunne det gjerne foregått litt mer. MEN i det hele er jeg egentlig fornøyd :-) Og helgen er ikke helt over enda, så vi får se hva som skjer i dag. Bildene ble tatt i går kveld, siden jeg plutselig fikk det for meg å være i det kreative hjørnet. Her har dere en liten pysjamas outfit! 


Jeg elsker å bruke den t-skjorten fra addidas, selv om den er litt jaha(?). Men bare snitte og stoffet, rett og slett hvordan den er i sin helhet er så digg. Ønsker meg flere slike t-skjorter, må nødvendigvis ikke være en rumpe på den da... Hahah. Det var i går jeg var i familie bursdag, og som dere ser droppet jeg de slitte extensionsene og gikk for krøllete kort hår. Så nå vet dere hvordan håret mitt egentlig ser ut :-) Jeg savner det lange håret jeg hadde på starten av fjord året da...

#MAKEUP #OUTFIT #HVERDAG #HELG

 • Skrevet: 22.01.2014  //  Kl: 22:36  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 9

Ja, jeg følte for å slå til med en av verdens kjedeligste titler. Hahah, sory guys! Det er noe jeg liker så spessielt godt med onsdager, så her har dere tre av mine grunner hvorfor jeg liker onsdager:

 1. Å slutte en skoledag før matfri begynner er ikke feil
 2. Vi er halvveis i uka og det er snart helg! 
 3. Trener alltid slow på onsdager (dans)

Siden jeg sluttet tidlig i dag, fikk jeg plutselig så god tid til å gjøre andre ting! Lagde mat, gjorde lekser, lagde mat igjen (ja, jeg spiser hundrevis av ganger... Jeg spiser ikke så mye om gangen, men da blir det selvfølgelig mange flere måltider. Føler jeg nesten alltid er sulten), dro tidlig til byen for å ta sol også rett på danse trening. En herlig dag om du spør meg! Tok faktisk noen bilder før jeg dro på trening, gjør det så å si aldri. Men her har dere de!

Fabulous speilbilde kvalitet!


#TRENING #DANS #TRENINGSANTREKK #TRENINGSOUTFIT #ANTREKK #OUTFIT

 • Skrevet: 21.01.2014  //  Kl: 20:06  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3

Jaaa... Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, enn at det startet med at noen av jentene skulle ta bilder i russejakkene. Så endte det med en del bilder egentlig. Er ikke ofte jeg legger ut iphone bilder eller bilder fra skolen, men jeg tenkte hvorfor ikke? Det kan jo være litt morsomt for dere å se litt andre typer bilder også, som ikke trenger å være så seriøse eller av god kvalitet. So hope you enjoy! Skal prøve å få lagt ut litt slike bilder frem over, som er litt hverdagslige og føler det blir litt mer personelig. In a good way :-)


#HVERDAG #BILDER #DAGENS

 • Skrevet: 21.01.2014  //  Kl: 19:35  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 18

Starter med å si: Ja, jeg vet håret mitt ser litt morsomt ut? Men det henger bare ned og har volum på helt feil sted. Pluss at panneluggen irriterer meg veldig når jeg jobber, den bare legger seg i ansiktet som ett teppe! Jeg vet ikke heller helt hva jeg skal gjøre... Jeg er jo litt redd for å klippe det siden jeg sparer til lengre hår, noe jeg har gjort en stund nå. Huff luksus problem, måtte bare klage litt til dere :-)

Jeg skulle egentlig ta antrekks bilder ute, men det ble så fort mørkt! Noe av det jeg begynner å savne med sommeren er nettopp det, og kunne ta fine antrekks bilder ute! Det er selvfølgelig mulig nå også, men kulda og mørketida tar på. Selv om vi ikke en gang har det i østlandet... Selv om antrekket mitt er all black, så liker jeg det godt. Det er enkelt, men ikke for enkelt. Så her for dere se antrekket mitt for i dag! 

// Genser fra gina tricot, spandex bukse fra nelly.

Trenger ikke å være mer enn det, uten at det blir kjedelig! :-)

#OUTFIT #ANTREKK #ALLBLACKJeg føler ikke at jeg er så spennende for tiden og har heller ikke så mye å melde. Men siden jeg har valgt frisyreforming i programfag, så jobber jeg en del med det. Spessielt mye i det siste, og det finnes sååå utrolig mye fint. Derfor MÅTTE jeg bare dele noen inspirasjons bilder med dere her på bloggen. Kan sikkert lage flere slike innlegg og blogge mer om hår og sånt, om dere synes det interessant?Kommer garantert flere innlegg om hår og make up. Hope you enjoy!

 • Skrevet: 19.01.2014  //  Kl: 19:18  //  Kategori: Om meg  //  Kommentarer: 3

Det er lenge siden jeg skrev ett slik innlegg, og mye har forandret seg siden da. Siden jeg også har fått forespørsel fra noen på det, så er det nok på tide. Hahah. Tenkte også at uansett kan det være bra å oppdatere informasjon en gang i blant. 

Navnet mitt er Kristine Brandvold, jeg bor i en liten bygd utenfor Lillehammer. Jeg blir 18 år til sommeren og er i ett forhold. Nå går jeg frisørlinja på Gjøvik, og er ferdig der til sommeren, og etter det skal jeg gå som lærling i en frisørsalong. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal bli. Men for øyeblikket vill jeg bli mer enn frisør, så i tilegg jobbe med makeup og brudeoppsett. Ellers har jeg stor interesse for dans, trening, mote, foto, også elsker jeg å reise, oppleve andre kulturer og møte nye mennsker. Jeg konkurerer i dans, og det jeg konkurerer i kalles for freestyle og slow. 

 Målet med bloggen er å ha ett sted jeg kan skrive ned hverdagen, slik at det er mulig å gå tilbake i "tid" å kunne se hva jeg gjorde for ett år siden. Men også for at familie og venner som bor langt unna skal kunne bli oppdatert i hva som skjer i livet mitt. Men selvfølgelig også for de av dere som finner det interesant å følge med på bloggen. Det blir selvfølgelig en del om hverdag og interesser, men jeg kommer også til å skrive om viktige temaer som jeg interesserer meg for. Håper også jeg kan hjelpe eller inspirere noen av dere med mine erfaringer, meninger og tanker. Jeg vill ikke ha en"falsk" blogg og prøver så godt jeg kan å være ærlig. Ellers så synes jeg ofte at slike blogger blir fort kjedelige. Er det noe dere lurer på er det bare å kontakte meg i kommentarfeltet, innboksen på bloggen eller via mail adressen min som er: CWspons@yahoo.com#OMMEG #BIO

 • Skrevet: 15.01.2014  //  Kl: 14:11  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

Jeg skrev dette innlegge tidligere i dag, men blogg.no hadde problemer så jeg fikk ikke publisert det før senere. Jeg vet godt at jeg sa jeg var tilbake for fullt. Det mente jeg også da jeg skrev det, men denne uken har bare blåst bort! Jeg har hatt så mye å gjøre med skoleting, lekser og jeg har faktisk trent hver dag denne uken! Så jeg har gjort så godt jeg kan med det, og føler jeg har vært flink jente! Skole og trening er to av de tingene jeg vikrelig prioriterer dette halv året her. Det er jo mitt siste år på skolen, så er jeg "helt" ferdig og skal begynne som lærling. Derfor er det veldig viktig for meg og få lært mye, håper dere skjønner det. Humøret har ikke vært på topp, så prøver å holde negativiteten borte fra bloggen. 

Om ikke så lenge skal jeg trene på trenings senteret med kjæresten, musklene mine er såå stive og kroppen er som en gammel dame. Så jeg kommer ikke til å trene så hardt, skal prøve å trene litt roligere. Jeg må spare kreftene til kvelden, for da skal jeg på danse trening. Så det blir mye trening, men jeg trenger å komme i nye rutiner etter ferien! Anyways, her har dere noen selfies!

 Jeg måtte bare ha med bildet nummer to, siden jeg så ut som en sur liten hundevalp. Dere vet de scene i "Lady og landstrykeren" der Lady er sint? Bildet nummer to minte meg om henne. Hahah! Jeg er vell kanskje også flinkest til å se trist ut på bilder. Har fått ett intrykk av det haha. Men jeg er ikke trist altså!

#HVERDAG #TRENING #SELFIE #DANS

 

 • Skrevet: 10.01.2014  //  Kl: 20:47  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 4

Jeg vill bare starte med å si at jeg ønsker ikke at noen skal ta seg nær av dette. Til dere som kjenner meg godt og er venninnene mine, så har jeg ikke noe i mot at dere stiller dette spørsmålet. For regner ikke med at dere blir påvriket eller bryr dere så mye om det :-) 

Er det noe jeg har blitt spurt om en del her på bloggen og som jeg virkelig ikke liker å få, så er det spørsmålet om hvilken størrelse jeg bruker i klær. Føler en liten klump i magen når jeg leser det i kommentarfeltet. Som blogger må man tåle en del, og jeg blir absolutt ikke lei meg fordi jeg er usikker på meg selv. Eller at jeg er redd for å si hva slags størrelser jeg bruker i enten en bikini eller en kjole. Men jeg grøsser når jeg tenker på alle de som sammenligner seg selv med andre og som kan bli påvirket av det. Å jeg vill ikke være den som påvirker påvirker noen, og dette tenker jeg over når jeg skriver innlegg. For nå i dag er det så mye av det, og jeg blir helt sliten og lei av alt vi skal prøve å være, leve opp til og sammenligne oss som. Det er heller ingen hemmelighetet at jeg er liten med store bryster, og det er ikke noe feil med det, og sikkert i manges øyner er det veldig positivft. Jeg er missfornøyd med kroppen min, men har selvfølgelig alltid hatt noen "komplekser". Men de kommer og går, og nå har jeg lært å ikke bry meg så mye om det. Det er også noen ting jeg vill gjøre noe med, men jeg er også fornøyd slik jeg er nå. Å jeg skulle ønske flere var nettopp det, om ikke vekten din er en fare for deg eller brystene så store at du får vondt i ryggen, så vær fornøyd med slik du er. Tenk at noen andre der ute skulle ønske de hadde noe av det du har, om det så er kroppen, utseende eller personelighet. 

Jeg vill gjerne hjelpe dere! Føler det er litt derfor jeg er her og har bloggen også, hvertfall når jeg legger ut innlegg om innkjøp. Så det er bare og spørre enten i kommentarfeltet, innboksen på bloggen eller melding på facebooksiden til bloggen :-) Men fra nå av velger jeg å ikke svare på slike "personelige" ting som f.eks bh størrelse eller klesstørrelse. For jeg synes ikke det er riktig. Har du eventuellt lyst til å kjøpe noe og lurer på størrelsen, så spør meg heller om den er stor / liten / normal i størrelsen, og ikke hva jeg bruker i klær. Thank you guys! Håper dere forstår hva jeg mener.  • Skrevet: 10.01.2014  //  Kl: 19:52  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 7

Dette innlegget har jeg gledet meg til å vise til dere, og jeg var ganske spent også... Det jeg skal vise dere er to innkjøp fra to forskjellige nettsteder, en fra nelly som jeg egentlig skulle hatt til nyttårsaften og den andre fra en nettside som heter rosewholesale.com (LINK HER). Rosewholesale har utrolig mye fint! Jeg la ut ett innlegg til dere før, da jeg bestillte. Det er også halvparten og til tider en tredjedel av prisen til en norsk eller amerikansk vare. Og er selvfølgelig fra ett asiatisk land, ellers har jeg ikke så mye mer informasjon om nettsiden. Dette angret jeg på i etter tid da jeg trodde at jeg hadde blitt lurt, og at varene mine aldri kom... Det gjorde de! Det bare tok lengere tid enn det de hadde sagt, de sa 25 dager det tokk litt over en måned. 

Men jeg er fornøyd med varene, bare en ting jeg ble missfornøyd med. Å jeg hadde overhodet ikke så store forventninger, siden det var så billig og kom helt fra asia... Om du vill bestille fra rosewholesale, så ikke få panikk om varene ikke kommer innen 25 dager. For det kan ta litt tid, men det kommer! Eneste som er negativt er toll og avgifter, det fikk meg nesten ikke til å ha lyst til å bestille noen ting der i fra. Kun pga det...  Jeg vet ikke om jeg kommer til å bestille mere fra dem. Men de har utrolig mye fint og alltid salg på 50% og mer eller mindre!

Freebra fra nelly 299 pr stykk, skulle egentlig ha disse til nyttårsaften, men de kom litt sent. Men kommer nok til å bli flittig brukt, siden nå jeg har nesten bare kjoler med åpen rygg. 

Cardigan fra rosewholesale. Husker ikke pris siden det var så lenge siden. Den er litt kort når du løfter armene, men veldig vi som dere ser på bildet. 

Denne var jeg positivft overrasket over, siden jeg ikke visste helt hvordan kvaliteten dems på jakker var. Men denne er fin i virkeligheten også! Den er så klart i sky og ikke ekte skinn, om noen skulle lure på det. Det kan man lukte også, hahah. Også fra rosewholesale.

Fuskepels, har ønsket meg det i evigheter! Koster ca en tredjedel av prisen på en lignende norsk jakke, men like god kvalitet. Fra rosewholesale.

Hvit kåpe fra rosewholesale. Denne er den eneste jeg ble missfornøyd med. Fordi på bildet så det ut som om den var i samme stoff som en trench coat, i virkeligheten er stoffet like tynt som en genser. Hadde også litt tråer her og der, men det regner jeg med når den kostet ca 100 kr. Kan liksom ikke klage når det er til den prisen, hahah. 

#INNKJØP #NEWS #NEWINN

 • Skrevet: 08.01.2014  //  Kl: 20:09  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 0

Jeg puster enda! Men i denne uken har jeg hatt det travelt, jeg trodde virkelig ikke det kom til å bli slik (det var jo tross alt første uka i det nye året). Startet med at vi ble trekt opp i eksamen, jeg var helt sikker på at jeg skulle komme opp. Selv om jeg aldri vinner ting, så har jeg en evne i å bli en av de utvalgte på eksamen. Eller det føles hvertfall slik, haha. MEN jeg kom ikke opp i eksamen i år! :-D Så jeg burde vell egentlig feiret det, men jeg har hatt lekser hele tiden. Så har ikke blitt tid til noe annet. Selvfølgelig kunne jeg skvist inn ett lite bloggeinnlegg, men jeg har tenkt så mye i det siste.

Det har hvert noe som har plaget meg, og jeg klarer ikke å blogge da. Kan ikke skrive om hva som er galt og vill heller ikke fake ett smil, om dere forstår. MEN nå er det ordnet, så alt går fint for meg. No need to worry!

Her er noe av det jeg har holdt på med denne uka. Logg er ikke så morsomt, men må gjøres!
Arkivbildet, sry folkens! Blir bedre update fremover nå.

#HVERDAG #SKOLE

 • Skrevet: 05.01.2014  //  Kl: 17:30  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 5

Endelig har jeg skaffet meg den, etter å ha ønsket meg den i evigheter. Jeg liker egentlig ikke å lese bøker. Men jeg har faktisk lest noen bøker i livet mitt... Den beste boken jeg har lest så langt heter " Idas dans" , den handler om en ung jentes kamp mot kreften og er beskrevet fra morens øyne. Anbefaler på det sterkeste om du ikke har lest den! Når jeg først skal lese en bok, må den gjerne ha et dypt tema, og jeg liker historier som er vansklige og ikke alltid ender bra. Det hørtes vanvittig koselig og morsomt ut. Neida, men det er noe med det å lese en god bok og grine av den etter på. Slik reagerte jeg på Idas dans.

Uansett. Denne boken som jeg har ønsket meg så lenge heter "Evig søndag" og er skrevet av bloggeren Linnèa Myhre. Hun er ganske kjent så du har nok hørt eller sett henne før. Jeg likte veldig godt bloggen hennes når hun skrev, for hun er så dyster, men likevell så ærlig og selvironisk. Hun har slitt / sliter (?) med spiseforstyrrelser og depersjon og dette er det hun har skrevet om i boken. Så om du intereserer deg for tunge og vansklige temaer som meg, så er det en bok for deg! Jeg kommer nok til å si litt om mine meninger og hva jeg syntes, etter jeg har lest den. 

Slapp av folkens! Jeg snuuuser ikke, bare ser slik ut. Har så tørre lepper at jeg sliter med å smile. Hahah. Guuud det ser så falskt ut.
Jeg måtte bare. Føltes så teit å sitte å posere med en bok. Hahah.

#EVIGSØNDAG #BOKANBEFALING #NEWS #LINNÈAMYHRE

 • Skrevet: 04.01.2014  //  Kl: 23:55  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 9

Det er vell ingen hemmelighet at de fleste plutselig begynner å få interesse igjen for trening nå i januar. Å det ser jeg ingen ting galt med, å jeg streber selv etter litt motivasjon for treningen. Å jeg har såå lyst til å kjøpe noe nye trenings klær og utstyr, for det synes jeg setter i gang motivasjonen sikkelig! Så kom jeg over Nelly sine treningsklær og de har fått mye fint, så anbefaler og ta en liten titt. Her har jeg valgt ut det jeg likte best, og  lagt ut linker under hvert produkt slik at du kan lett finne de igjen. 

Leopard thigts her, svart thigts med rosa skrift her, rosa genser her, orange topp her, blå genser her

Metalic thigts her, grå thights her, rosa sko her, svarte sko her, rosa yoga matte her
Orange shorts her, rosa thigts her, rosa sports BH her, lilla genser her, svart craft t-skjorte her

#TRENINGSKLÆR #MOTIVASJON #WANTS

 • Skrevet: 04.01.2014  //  Kl: 10:00  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 5

Det er starten av januar og jeg har allerede begynt å drømme meg bort... Jeg drømmer etter det samme som de fleste normenn, nemmelig latter, sol og varme. Jeg elsker å reise og siden jeg blir 18 år dette året, ser jeg ikke bort i fra å ta en utenlands tur. Jeg kan ikke helt tro det, og jeg liker ikke helt å akseptere det. Jeg føler meg som 16 åring, og tror jeg alltid vill gjøre det. Enten om det er med familie, venner eller kjæresten. Det har ikke så mye å si, så lenge det er opp til meg og hva jeg klarer å oppnå og spare til. Jeg har ikke jobb, og skolen tar mye tid... Men om jeg kunne hatt en grunn til å spare, noe som kunne motivere meg så hadde det sikkert vært lettere! Kanskje til og med vært heldig og skaffet meg en jobb? Så jeg lurte på om dere har noen spessielle steder å anbefale? :-) 

Mine kriterier er:

 1. Det må være varmt, ikke nødvendigvis helt rolig sted, men det må ligge ved kysten så man kan gå på stranda. Kanskje muligens surfe muligheter? :-)
 2. Ikke så alt for dyrt og lukseriøst, men fint og mer koselig
 3. Ikke ett typisk feriested der alle normenn/engelskmenn drar, for jeg vill oppleve litt kultur og ikke føle jeg er i Norge

Bilde kildene mine er som vanlig weheartit

#HJELP #FERIEANBEFALING #FERIE Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits