• Skrevet: 28.02.2013  //  Kl: 16:31  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 11

Elsker når du tar en hel haug med bilder også er det som regel de tilfeldige bildene der du ikke følger med eller gjør en bevegelse som du ikke tenker over, det er da de blir best. Sånn som på dette bilde, her prøver jeg å stoppe vinden med å blåse alt håret i ansiktet mitt. Ikke helt mening, men ble fornøyd med det.

Herreguud, jeg føler meg som værdens slappeste menneske. Jeg har ikke gjort noe som helst i dag heller. Skal heldigvis ut å feire mammas bursdag etterpå. Hun hadde egentlig bursdag for ca. en måned sidnen (om jeg ikke tar heelt feil... Ops. Sry, mamma), men hun ville vente med å feire den til jeg kom på besøk. Så det var veldig koselig gjort da :-) Forteller dere mer om kvelden senere! 

 • Skrevet: 27.02.2013  //  Kl: 20:03  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 23

// Lue fra carhartt, vest fra flattop, genser fra dressmann (pappas), bukse fra pieces (DIY, jeg har dyppet den i klor).

Var så heldig å fikk gratis vifte til antrekksbildene, håret blåste ALLE veier. Trenger ikke betale masse penger for photoshoot når du er i nordnorge! Dagene mine her i nord er ganske slappe, helt greit egentlig. Jeg trenger å ta det med ro, men blir fort lei av å ikke ha noe å gjøre. Har sikkert skrevet det før, men jeg er en person som må ha tusen ting å gjøre. Helst være med på alt som skjer, noe som selvfølgelig ikke er mulig. 

Etter å nesten ha regnet bort etter å ha tatt bildene, tok jeg meg en tur til solstudioet. Noe som alltid er godt etter å ha fryst i vinterkulda. Har også vært hos søster på besøk og fått herlig middag. Kort sagt, det har vært en digg slapp dag.

 • Skrevet: 26.02.2013  //  Kl: 20:57  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 15

Jeg vil ha en liten hund...


Å eie en hund er noe jeg alltid har ønsket meg! Når jeg var liten hadde jeg mest lyst på en schæfer, men skal jeg flytte for meg selv en gang kan jeg ikke ha en så stor hund. Med tanke på leilighet, en stor hund trenger jo mye plass. Derfor har jeg gått fra scæfer til en liten hund, som jeg kan dulle og dalle med. Kommer til å bli den stutt-tykke og bortskjemte hunden! Neida, skal nok klare å gi den litt oppdragelse ;-) 

Det er to hunderaser jeg har mest lyst på, kanskje dere har skjønt det etter bildene å dømme? Nummer en på lista ligger pomeranian, de er så herlige! Ser ut som en bamse! Nummer to er å skaffe meg en mops, men det blir etter pomeranian. Eller vi får se, må uansett starter med en! 

 • Skrevet: 25.02.2013  //  Kl: 21:16  //  Kategori: Extensions  //  Kommentarer: 20

Vet ikke om dere kan se det så godt på bildene, men selv synes jeg det ble mye bedre! Det jeg har gjort da, for dere som lurer: Frisøren har gått igjennom extensionsene og gradert det, laget flere "etasjer". Slik at det glir mer inn i håret mitt. Skal prøve å få flere lyse striper, etter det skal jeg holde kjeft og håret får seg en pause. Hahah. Uff, føler jeg aldri blir ordentlig fornøyd med håret mitt. Men det er vell kanskje sånne småting som egentlig bare jeg bryr meg om? • Skrevet: 25.02.2013  //  Kl: 20:51  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

De varså søte der de lå, så jeg måtte bare ta bilder av dem! Basse og de andre kattene er så snille mot Defne, lar henne gjøre nesten hva som helst med dem. De hadde aldri i livet latt meg bære rundt på dem, men de skjønner at hun er et barn. Litt rart at dyr forstår seg på slikt.

Nå lukter hele leiligheten av deilig krydder, vi har nettopp spist chiken tandoori. Klarerer alltid å spise meg overmett på det, for det må være noe av den beste maten i verden. Alle virker gode og mette og ganske slitene etter dagens bytur.

 • Skrevet: 25.02.2013  //  Kl: 17:32  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 27

// Jakke fra vero moda, skjørt, strømpebukse, ørdeobber og genser fra bikbok.

Fant fort ut av at jeg hadde tatt på meg feil jakke i dag. Det blåste og regnet fra alle kanter så paraplyen fikk bare ligge i vesken. Mamma, søster og jeg kikket rundt på det ene senteret i dag. Oppdrag undertøy shopping. Noe jeg trengte! Pakket med meg tre truser denne gangen, skal være her en uke. Sååe tror ikke jeg skal ta pappas geniale idè om å bare vrenge dem. USJ! 
Siden søsteren min kjenner halve byen (Eller mer) så fikk jeg super kjapt en frisør time, så da er extensionsene klippet til! Kjempe fornøyd med resulatet skal vise dere senere! 
 • Skrevet: 23.02.2013  //  Kl: 18:12  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 14
// Bukse fra levis, veske fra bikbok, skjorte og jakke fra vero moda.

Dette her hadde jeg på meg i sørpe været. Helt greit med regn egentlig, helt til paraplyen bestemte seg for å vrenge seg og sprute alt vannet i trynet mitt. Da var det ikke så gøy med regn lengre. Denne dagen har vært helt rar, virker som om noen brukte en fjernkontroll og satte starten av dagen i slow motion, for så å spole ettermiddagen. Plutselig ble det liksom kveld.

 • Skrevet: 23.02.2013  //  Kl: 17:30  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 5

Kjedet meg på flyet så tok frem kameraet og begynte å ta bilder som en ordentlig turist.

Takk og pris for musikken, vet ikke hva jeg skulle gjort uten den.
De viste Tom og Jerry og andre kort filmer, har aldri opplevd at de viser så my forskjellig på innlandsturer. Men det er jo bare bra.

Jeg elsker følelsen av å reise. Den følelsen du får når du er på flyplassen, uansett om du skal til utlandet eller bare reise til en annen by / sted i norge. Reisen til Nord norge gikk kjempe fint, om vi ser bort i fra at jeg ble bilsyk i bussen fra flyplassen. Æsj. Blir egentlig aldri bilsyk, men denne gangen var det en sikkelig humpe-dumpe tur! Da jeg kom frem til Narvikdro mamma, søster og jeg på peppes og spiste middag. Ordentlig koselig. Denne dagen her føles ut som to dager, sikkert fordi jeg nesten ikke har sovet i natt. Så skal ta resten av kvelden med ro og bare slappe av.

 • Skrevet: 22.02.2013  //  Kl: 19:40  //  Kategori: Extensions  //  Kommentarer: 23


Hahah, ser så typisk "rosa blogger" ut på bildet. Må vel innse det harde fakta at jeg ligger vell under den kategorien.
Bare som et lite tips, te er bra for deg! Noen typer  er bra for magen, andre forbygger mot kreft, motvirker for alergi og andre er også godt for hjertet. Uansett så har det en helsebringende effekt.

Nå snakker jeg meg bort, det jeg skulle fortelle om var de nye extensionsene mine. Jeg er kjempe fornøyd med de, lengden, tykkelsen, god kvalitet. Men det drar ned at de ikke matcher hår fargen min... Siden jeg ikke kunne bleike håret mitt mer, så prøvde jeg å farge dem. Meen som dere sikkert ser så er det fortsatt litt forskjell. Har desuten ikke fått gradert extensionsene heller, men det skal gjøres. For da glir det mer inn i hverandre og ser bedre ut. Så mye styr for så lite. Haha. Tror jeg skal starte mitt egent extensions merke etter hvert som faktisk har litt spill i seg og derfor passer til hårfargen!

 • Skrevet: 21.02.2013  //  Kl: 17:42  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 10Svarte hverdagssko fra bianco. Før pris 399 (?) kr, nå 100 kr.


Røde pumps fra bianco. Før pris 499 kr, ny pris 100 kr

Kom over et sikkelig kupp her om dagen! Glemte helt å vise dere det, så derfor kommer dette innelgget nå. Ser at innleggene mine er ganske upersonelig for tiden, men lover å bli flinkere på det. Litt mye innkjøp innlegg, men det liker dere jo. Men nå har jeg utrolig dårlig tid, må rekke bussen. Eline og jeg skal trene på spenst. Forteller dere mer senere!

 • Skrevet: 20.02.2013  //  Kl: 19:49  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 9


// Alt er fra sheinside.com, (link her)

De har så syykt mye stilig på sheinside.com, både av litt forskjellige stilarter også. Her har jeg samlet mine favoritter, skulle gjerne hatt alt sammen. MEN nå skal jeg spare penger. Eneste er at jeg suger med å spare. Sier det hver gang, men nå skal det skje! Cowboy inspirert skjorte, genser / t-skjorte med tegneserie trykk, space thights og kjole som er kort foran og lang bak, er det jeg ønsker meg. Men det er alt det forblir nå, et ønske. Det er lov å drømme seg bort litt :-)

 

 • Skrevet: 18.02.2013  //  Kl: 19:49  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 13

Helt enkel hvit skjorte fra vero moda, orginal pris 199 kr.

Jakk fra vero moda, orginal pris 399 kr.

Da var siste dagen min på vero moda over, eller jeg er så susete så jeg tror det var siste dagen. Siden jeg har jobbet der kunne jeg velge meg to plagg for halve prisen, dette var det jeg valgte. Hvit skjorte har alle bruk for, og jeg har lett etter en som er litt tettsittende. Jakken har jeg hatt lyst på kjempe lenge. Første gang jeg så den så minnet den meg litt om eldredame/business dame. Men det trenger den overhode ikke å være! Fint om man bare skal sprite opp et hverdags antrekk. Bare for å gi et lite tips :-)

 • Skrevet: 17.02.2013  //  Kl: 15:50  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 9

// Neglelakk fra opi og leppesitft fra gosh.
// Cruella de vil-kjolen (som en kompis kalte den for) er en gammel gave fra Bikbok.

Jeg fikk så utrolig dårlig tid på fredag, måtte bare kjappe meg med sminken og hoppe i kjolen. Satt ny dusja med turban og sminkeløs da pappa bare: Ja, nå er det ti minutter til du skulle være der. Herre gud som jeg fikk fart på meg! Noenganger kan man lure på hvor timene blir av. Det er derfor dette innlegget kommer litt senere.

Hadde det sykt gøy i bursdagen, kjempe kos og se igjen de "gamle" vennene. Det er så herlig at uansett hvor lang tid det går mellom hver gang vi møtes, så er det som vi møttes i går. Alltid bra stemmning med de herlige menneskene. Tror jeg har skrevet det en gang før, men da skrev jeg det en gang til ;-)

 • Skrevet: 15.02.2013  //  Kl: 16:54  //  Kategori: Sunn mat  //  Kommentarer: 5

Siden jeg har bestemt meg for å trene mer og spise sunnere, prøver jeg å passe på det jeg spiser. Så langt har det gått veldig bra. Dette er ikke noe jeg gjør for "bikini sessongen" eller bare "for å se bra ut i sommer". Jeg har lyst på en sunnere livsstil og klare å holde på den. Det handler ikke om å spise mindre, men spis når du er sulten. Bare ikke spis drittmat, pass på det du putter i munnen. Jeg er ikke helt extrem heller, nå kommer helgen og det er lov å kose seg. Bare pass på mengden du putter i deg av sjokolade og potetgull :-)

Vil bare dele et lite tips med dere, som jeg liker veldig godt! Et sunnere alternative til snacks om du er små sulten og lyst på noe søtt. Banan smurt med et tynt lag peanøttsmør smaker kjempe godt, og smaker enda bedre med litt kanel på toppen! Fort - greit - enkelt å lage. Siden peanøttsmøret har så mye smak, trenger du ikke å bruke så mye av det.


Eller har jeg kost meg med Grey's Anatomi. Bare slapper av litt før jeg skal fikse meg. En god venninne av meg har bursdagen sin i dag, så skal snart dit for å feire henne. Gleder meg veldig!

Stikkord:
 • Skrevet: 14.02.2013  //  Kl: 19:36  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 10

Slik ser vesten ut bakfra. Uææ, elsker inka mønster! Alltid gjort det.
Close up

Fikk et spørsmål om hvorfor jeg retusjerte magen min på ett innlegg. Vell, saken er jeg retusjerer aldri bildene mine. Det eneste jeg pleier å gjøre er å redigere litt på farger og noen ganger mer. Men retusjering derimot, nope. Jeg sliter bare veldig med å få kameraet til å fokusere, men det er sikkert fordi jeg ikke ser så bra. Jeg har briller, men bruker det sjeldent. Så da har dere lært noe nytt om meg.

HAPPY VALENTINE KJÆRE DERE! Uansett om dere har kjærste eller er single, denne dagen er koselig og er til å nytes! Jeg har ikke feiret noe spessielt i dag. Planen var egentlig å skype med typen, men han er så opptatt med jobben. Litt kjedelig, men sånn er det. Men får nok til en liten samtale :-) Ellers er Eline på her, og hun skal hjelpe meg med å ta ut extensionsene. Hjelp, halve håret blir borte. Gleder meg til å få bleiket det og bruke clipsene en stund. 

 • Skrevet: 11.02.2013  //  Kl: 19:18  //  Kategori: Extensions  //  Kommentarer: 8

For noen uker siden fikk jeg extensionsene jeg bestilte fra luxus hair. Har aldri bestilt fra dem før, men hørt mye skryt. Ble veldig fornøyd med dem, håret er tykt og mykt, har heller  ingen slitte tupper. Deteneste er at fargen er litt lysere enn håret mitt. Så jeg er nødt til å bleke det før jeg kan bruke dem. Så da blir jeg litt blondere.Slik ser fargen ut.

Bilde uten blits.
Dette er tatt med blits, derfor det er fargeforskjellen er så stor.

Dere som er faste lesere vet at jeg har micro rings hair extensions. Hver gang jeg skal bleike eller klippe håret, så må jeg naturlig nok ta de ut. Så det blir en liten mellom tid, fra de er ute av håret mitt til jeg får farget det. Jeg hater den mellomtiden, jeg liker virkelig ikke håret mitt uten extensions. Siden jeg sparer håret mitt, så er det ingen frisyre heller. Det er grunnen til at jeg bestilte clips. Så jeg kan bruke de i mellom tiden. 

 • Skrevet: 10.02.2013  //  Kl: 13:50  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 7

Er så pepperkake etter konkurransen i går. Det er min unnskyldning til å være en brun klump med lyst hår.


Ehh, ja. Hm.

Fineste jogge buksa! Om man kan kalle joggebukser for fine, gode er de i alle fall.

Jeg ble vekt tidlig av typen som ringte meg. Beste måten å våkne på! Hadde egentlig tenkt til og trene med Eline, men det ble ikke noe av. Nå skal jeg få av meg joggebuksa. Jeg vill egentlig bo i den, men kan nok desverre ikke det. Det er jo morsdag i dag! Vi skal spise middag med besteforeldrene mine, også skal vi feire dagen der med resten av familien :-)

 • Skrevet: 09.02.2013  //  Kl: 19:01  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 17

Siste gang jeg bruker denne drakten.

Gårsdagen gikk med til skrubbing, bruning, krølling av hår og finne frem alt utstyret til dansekonkurransen. Eline sov over hos meg i går, hun var også så søt å hjalp meg med å fikse håret. Jeg hadde håpet på en 6. plass, siden det gir to poeng og det var det jeg manglet for å komme opp til mester (som er det neste nivået). Istede fikk jeg 4.plass! Så det er jeg utrolig glad for! 

Jeg har vært i litt øvet i ca ett år nå, så det er deilig å komme opp til mester. Neste oppdrag nå er å skaffe en ny drakt. Siden man har lov til å ha glitter, stener og stas i mester. 

Stikkord:
 • Skrevet: 07.02.2013  //  Kl: 18:26  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 14

// Oversized  strikket genser fra dressmann / pappas, beanie fra carhartt.

Jeg har ikke gått slik kledd i dag. Men syntes bare det var sykt deilig å komme hjem, få av seg high waist shortsen og hoppe inn i en stor/ løs genser! I dag skal jeg bare slappe av, siden det er konkurranse til helgen + at jeg mest sannsynelig har betennelse i leggen, så bør jeg ta det litt med ro. Har ikke gjort det denne uka, bare kjørt på. Men tenkte beina trengte litt hvile, selv hater jeg det. Liker ikke å ikke trene / danse, men må innrømme det er godt også. 

 • Skrevet: 06.02.2013  //  Kl: 17:01  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 14

Elsker denne genseren!

// I dag er alt fra Bikbok, så kjedelig er jeg. Haha.

Ahh, er så sliten etter en lang skoledag. Kjenner migrenen begynner å komme :-( Hater å ha vondt i hodet, har alltid det. Å da mener jeg alltid. I følge legene har jeg migrene og stress hodepine. Jeg har vært utredet for det, men det var det eneste de fant ut. Ikke det at jeg føler meg så veldig stresset, men det ligger mere i å gå å bekymre seg for ting. Noe jeg er veldig flink til. Men jeg jobber med det! Å endre på hvordan man tenker, er ikke akkuratt så lett. Æsj, personelig og kompliserte greier. Ville bare at dere skulle vite om det :-) Men jeg har litt dårlig tid, skal snart danse studioet!


Noe slikt som dette tenker jeg.

// Tumblr.com

Etter å ha fått klipps extensionsene mine, så jeg at de var mye lysere enn mitt eget hår. Først tenkte jeg at det var alt, alt for lyst! Hadde egentlig tenkt til å bytte dem, men siden det er den mørkeste blond fargen luxus hair har, var det ikke så mye å velge mellom. Men det er ikke bare derfor. Dessuten har jeg lenge hatt lyst på lysere hår, og jeg trives godt som blondine :-D

Sikkert noen av vennene mine og bekjente som ikke er helt enig i at jeg blir enda blondere. Enten kler man det ikke, eller så gjør man det. Er ikke værre enn å farge det, om jeg ikke blir fornøyd! Så den risken tar jeg.

 

 • Skrevet: 04.02.2013  //  Kl: 21:03  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 16

Skjørt fra Vero Moda. Før pris 260 kr, ny pris 50 kr.

Bare et eksempel på hva jeg har lyst til å bruke til skjørtet.

// Topp fra carlings, smykke fra h&m, sko fra jeffrey campbell.

Har lett siden i sommer etter et slik skjørt, men de hadde det ingen steder her i norge. Ting tar tid før det kommer til det lille landet vårt. Husker jeg så det i høst og tenkte at det måtte jeg ha! Men at sikkert ikke så mange kom til å kjøpe noe slikt, for det er ikke så mange som tør å kombinere det. Så derfor ventet jeg til det kom på salg. Enten så hadde jeg rett i det, eller så var jeg bare ekstremt heldig, siden de fortsatt hadde det igjen. 

Bildene over er bare en måte av mange mulige måter på hva du kan kombinere til skjørtet. Alt fra sommerlig, mere våraktig eller høst, det kommer helt ann på tilbehøret. Man har alltid brukt for et svart skjørt!

 • Skrevet: 04.02.2013  //  Kl: 19:51  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4Da har jeg fått gjort unna min andre mandag hos vero moda (Jobber der i praksis, skal være der fem mandager). Det jeg fordrev tiden med var å rydde en vegg, sortere og henge opp smykker og diverse, og det brukte jeg hele dagen til. Man tenker ikke over det som kunde, men det er utrolig hvor mye jobb det står bak alle klærene og utstillingene, alt er nøye plassert. Tenk over det neste gang du skal shoppe. Har også kjøpt noe, skal vise dere senere! Prøver å unngå det, men det blir litt små shopping når man jobber i klesbutikk... 

Ellers er jeg ganske sliten etter dagens treningsøkt, kjenner jeg har brukt muskler jeg ikke pleier å bruke. Men deilig å kjenne at man har gjort en innsats!

 • Skrevet: 02.02.2013  //  Kl: 19:06  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 9

Så utrolig deilig det er å ha fått trent på en lørdag! Planen var en time, men siden vi hadde det så bra var vi der i to. Tror Eline koste seg også, selv om jeg var litt slem og presset henne, fremtidig jobb som personelig trener? Hahah, hvem vet. Uansett, nå er jeg fikset og klar til jente kveld. Blir sikkelig kos. Å jeg ligger litt etter skjema, så må stikke nå!
 • Skrevet: 02.02.2013  //  Kl: 12:48  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 8
Jeg våknet for noen timer siden av meg selv, har fått i meg frokost og fikset meg. Så nå venter jeg bare på å høre i fra Eline, så vi kan komme oss avgårde å få trent! Vi skal nemmelig begynne på spenst. Jeg trener jo bare på danse studioet ellers, så blir litt anderledes enn det jeg er vandt til. Senere i kveld blir det jentekveld, noe jeg gleder meg veldig til!

 • Skrevet: 01.02.2013  //  Kl: 20:46  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 14

Brunfargen, strandkos og palmer, drøm!
Elsker slike gull klokker! 
Litt vanskelig å lese teksten på det første bilde til høyere.
// Alle bildene er hentet fra tumblr.com

Siste bildene er treningsinspo til meg selv. Synes jenta på siste bildet (som er Doutzen Kroes) har fantastisk fin kropp! Men det er min personelige mening. Mener ikke at alle skal synes det, eller det er den "perfekte" kroppen. 

Beklager for å legge ut inspirasjons bilder som kanskje får dere til å savne sommeren noe sykt! Men siden jeg lette etter inspirasjon og mål til sommeren, så ville jeg dele det med dere. Også gir det i alle fall meg motivasjon til trening, håper dere også får det av slike bilder :-) Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits