• Skrevet: 28.02.2014  //  Kl: 18:27  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 16

Overskriften beskriver ganske godt hva jeg skal nå i kveld. Da blir det party-party hos Erika med resten av jentene. Neida.Vi skal nok bare slappe av og kose oss! Ellers så blir det en rolig fredagskveld, om jeg ikke for andre planer senere. Som dere kanskje la merke til på bildene under så kjører jeg en stil uten så mye sminke på øynene i dag, og UTEN løsvipper. Gosh, det er jeg egentlig helt avhengig av. Rett og slett bare fordi jeg synes det er så lett med løsvipper når du kan det, enn å bruke ti min på mascara hver dag. Men i dag er jeg uten vipper og uten så mye sminke på øynene, og istedet har jeg lagt fokuset komme på de knall rosa leppene. Hva synes dere?Ikke ta det siste bildet seriøst, men måtte ta det med for synes jeg ser ut som en dukke. Noen av dere som synes det også? hahah, det var litt skummelt.

#GIRSLNIGHT #JENTEKVELD #VENNER #MAKEUP #HVERDAG #FREDAGSKOS

 • Skrevet: 28.02.2014  //  Kl: 17:18  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 4

Hei! Som jeg fortalte så var jeg og noen venninner på hyttetur i starten av ferien. Jeg sa at jeg skulle legge ut bildene vi tok, så her kommer de! Vi hadde det kjempe koselig og selv om jeg ikke har sett noen av disse jentene på ett halvt år, så var stemningen det akkurat som før. Det er deilig og kunne ha venner som man kanskje ikke møter så ofte, men når man sees igjen er det akkurat som før. Vi spilte monopol og alt mulig av kortspill, middagen vår ble taco. Dessverre hadde vi glemt å kjøpe smør, så da ble det stor skuffelse i hytta. Men snille pappaen til Gina kom med smør til oss, helten vår.

Hytta vi var på var en gammel jakt hytte langt opp i Dokka, uten vann og strøm. Men det gjorde absolutt ingen ting, bare gjorde hyttefølelsen sterkere etter min mening. Så klart var det litt kaldt når vi våknet på morgenen, men bortsett fra det var det herlig. 

Fra venstre: Maren Elise, Maria, Eline, meg og Gina.

Gruppebildene ble syyykt mørke og dårlig kvalitet, men det får gå for denne gang! Dere ser at det er fem glade jenter som koser seg på tur, og det var poenget med bildene :-)

Jentene dypt konsentrert i monopol... Bortsett fra meg, som tapte hardt og syntes det var kjedelig. Hahah. Ja, jeg er dårlig taper. Vi spilte mye kort og jeg lærte meg noen nye kortspill, tror det er første gang det har vært så gøy å spille kort. 

Cutiepies ♥


hei og ho bollefjes. 

#HYTTETUR #VENNER #FERIE 

 • Skrevet: 26.02.2014  //  Kl: 22:35  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 8

Tilfeldig eller ikke at jeg blogger om trening i dag? Føler jeg alltid blogger om trening på onsdager. Vell, det er helt tilfeldig. Men regner med at dere ikke har noe i mot av det, uansett :-) På ettermidagen dro jeg til byen, fikk unnagjort litt shopping som dere kan se i dette innlegget HER. Etter det dro jeg på treningsenteret og trente sammen med kjæresten. Vi ga oss ikke før det hadde gått to timer, stae beist. Tror begge blir støle i morgen, jeg krysser fingrene for det. Liker å bli støl for da kjenner jeg at jeg har trent. Btw bilder av hytteturen kommer så fort jeg får dem, so stay tuned!  Her har dere ett treningsantrekk jeg harr glemt å blogge om:

Bildet er ikke tatt fra i dag, men fra sist gang. Fordi jeg så virkelig ikke ut i dag, så ville ikke ta noen nye bilder. Hahah. 

#TRENINGSGLEDE #TRENING #TRENINGSANTREKK #TRENINGSOUTFIT #LYKKE

 • Skrevet: 26.02.2014  //  Kl: 21:23  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 15

Etter den store sorgen av å slite ut favorittbuksa, så kom jeg over ett godt tilbud på carlings, der de hadde Dr.Denim bukser til 399 kr. Dessverre hadde de ikke så stort utvalg, men så gikk jeg til urban, og der hadde de flere bukser også high waist. Å siden jeg digger high waist bukser best, fordi jeg synes de sitter best på meg egentlig. Dessuten kan man bruke korte mage topper og vanlige topper, og fortsatt føle seg komerfortabel i dem. Jeg har ett par fra før, de er hvite så synes de er finest på sommeren. Men det er min rare mening da. Jeg trengte nye bukser så er veldig glad for å få tatt med meg to par bukser hjem.
Dr.denim jeans fra urban, 399 kr for hver bukse.

#SHOPPING #NEWIN #INNKJØP #DRDENIM #JEANS

 • Skrevet: 24.02.2014  //  Kl: 09:28  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 5

Da er det ut på tur! Jeg må gå hvert øyeblikk og er enda ikke helt ferdig med å pakke, uuups! Så derfor beklager jeg om det blir skrivefeil, men jeg skriver altså dette i farten. Håper dere forstår. I dag drar jeg og noen venninner av meg på hyttetur. Jeg gleder meg masse, det kommer til å bli utrolig bra. Har ikke sett disse jentene på et halvt år tror jeg, så det blir veldig godt å se dem igjen. Vi skal være der i dag og sove der til i morgen, før vi drar hjem igjen. Siden jeg skal på hyttetur, så kommer jeg nok ikke til å skrive så mye i dag og i morgen på bloggen. Men jeg ville at dere skulle vite grunnen hvorfor jeg ikke kommer til å være aktiv. Ha en fortsattt strålene vinterferie!

#HYTTETUR #FERIE #REISE #VENNER

 • Skrevet: 22.02.2014  //  Kl: 22:44  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

I går var jeg utplassert på Nikita, og der fikk jeg fikse håret til Erika som er en god venninne av meg. Veldig gøy å kunne få fikse og øve seg på en kunde, og ikke bare på dukker! Hun har ganske fint og rett hår, men ikke med så mye volum. Derfor skulle vi lage volum og egentlig krøller. Jeg har rullet mye hår på skolen, men har aldri brukt slike "borrelås ruller", så det var en utfordring. MEN selv om det ikke ble krøller, fikk vi frem volumet.

Da jeg skulle ta bussen hjem møtte jeg en annen herlig jente, og ikke hvem som helst heller. Men nemmelig en av norges største bloggere Carolyn Johansen eller også kalt Caroiz (caroiz.blogg.no). Jeg har fulgt bloggen hennes i flere år, og hun har vært en stor inspirasjon for meg som blogger. Jeg måtte selvfølgelig spørre om det var henne, og jeg fikk tatt bilder, hilst på kompisen hennes Ingus og snakket med dem. Så det var veldig gøy og jeg  ble ganske starstruck etter å ha møtt henne. Hahah. Man tror aldri at en blogger er like pen i virkeligheten som på bloggen, for det er lett å tenke at det er photoshop, men hun var det. Hun er virker veldig jordnær og hyggelig i virkeligheten også. Det er også veldig lett å føle at du kjenner denne bloggeren du har fulgt med over lang tid, selv om man ikke gjør det, og selv om denne personen ikke kjenner deg i det hele tatt. Veldig rart egentlig å føle at man kjenner en som ikke kjenner deg. Om dere forstår noe av det? Dårlig til å forklare, sorry. 

Her ser dere hvordan håret til Erika ble, jeg har ikke gjort mer enn å rulle det og tupere.

Jeg hadde bare med meg iPhonen den dagen, men her har dere bilder av møte med Caroiz!

#BLOGGER #HVERDAG #HÅRFRISYRE #STARSTRUCK

 • Skrevet: 20.02.2014  //  Kl: 21:02  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 15

Hei til dere lesere og ikke lesere! :-) I dag begynnte jeg ikke på skolen før klokken 11, og sluttet kl 18, fordi vi hadde kunde dag i salongen på skolen. Det gikk faktisk mye bedre enn jeg hadde forventet, selv om det var sent på dagen, så gikk faktisk tiden fort. Tiden går som regel fort når man får jobbe og style hår. Det er jo bra, for det betyr at jeg liker det jeg holder på med. I morgen er jeg utplassert i frisørsalong, MEN etter det er det vinterferie for meg også. Skal innrømme at det blir godt å slappe av i ferien. Her får dere se antrekket mitt fra i dag: 


// Bukse fra bikbok, denim vest fra urban, genser fra ebay.

 

#OUTFIT #ANTREKK #STYLE #HVERDAG #FRISØR

 • Skrevet: 19.02.2014  //  Kl: 22:06  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 3

Jeg har ikke vært flink denne uka, når det gjelder hva jeg har puttet i meg. Helt ærlig så synes jeg ikke man skal bli så opphengt i hva man spiser, at man ikke en gang kan kose seg med taco, nudler, pasta og poteter. Det blir bare for mye! Så lenge man ikke stapper i seg masse godteri og veldig fet mat, så meneer jeg å tro at det går fint med trening og kosthold. MEN så var det hvorfor jeg ikke føler meg flink denne uken, og det er fordi jeg har spist alt for mye kake! Vanligvis holder jeg meg unna godteri, bortsett fra i helgene og prøver å ikke spise så veldig mye. En sjokolade bit i ny og ned er ok, men man trenger ikke å spise hele sjokoladeplaten :-)

Jeg tenker heller å prøve å ha en litt strammere kost etter påskeferien, så vi får se! Kommer til å skrive mere om trening og akkurat det senere. Bortsett fra mine uheldige kakespising denne uken, så har jeg fått kjørt meg i dag. Trente først to timer styrke med Eline på treningssenteret, også hadde jeg en liten pause før jeg hadde danse trening. Ble dødssliten i dag, en følelse jeg virkelig har savnet etter å ha blitt i bedre form. Før i tiden (noen år siden) da jeg ikke trente så mye, fikk jeg alltid denne følelsen etter trening. Å da vet du at du har hatt en utrolig bra treningsøkt.

Slik så jeg ut før trening...

Sorry for blurry bilder, men manuell fokus og mitt ikke-helt-supre-syn sitt skyld, eller i så fall skylder jeg på det. Kamearet mitt har problemer med autofokus, og jeg vet ikke helt hvorfor. Kanskje det er ødelagt? Noen som har samme problem med sitt kamera, eller vet hvorfor jeg ikke får brukt autofokus funksjonen? Hadde blitt superduper glad for svar! :-)

 

#TRENING #DANS #HJELP #TRENGERHJELP  #HVERDAG #FOTO #KAMERAPROBLEMER

 • Skrevet: 17.02.2014  //  Kl: 22:20  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6

Siden vi ikke hadde gym på skolen i dag som vanlig, og trenignsplanene mine som jeg endret på så har jeg følt meg veldig rastløs. Jeg må gjøre noe, klarer ikke å slappe heelt av i laang tid, det blir alt for kjedelig. Så derfor begynte jeg å rydde rommet og walk in closete, noe som virkelig trengtes. Hvertfall skapet, det så heeelt bomba ut. Eline har også vært her på besøk, og vi snakket som vanlig uten stopp. Hahaha, alltid herlig med henne. Jeg sorterte en del klær som jeg skal gi bort til fretex, fordi de ikke passer meg lengre eller jeg ikke burker det. Jeg kaster aldri klær med mindre det er slitt og ødelagt, men gir det heller bort. Synes det er en mye bedre løsning, at noen andre kan få det som kanskje kan få bedre utbytte av det. Ellers tok jeg noen ego bilder, det måtte jo til... 


Alltid veldig pent med søppelsekker... 

Neida, men  jeg synes det er greit å gå igjennom klesskapet sitt noen ganger og sortere ut det det man ikke bruker. Dessuten er det mange av klærene mine som ikke passer lengre etter jeg begynnte å fokusere mer på egen styrke trening. Skal ikke si at det er kjempe store resultater som ukjente og bekjente ser, men jeg legger veldig godt merke til det selv. Så det er jeg så klart fornøyd med, selv om det er kjedelig å måtte gi bort favoritt klærene fordi de ikke passer. 

#HVERDAG #KLÆR #SELFIE

 • Skrevet: 17.02.2014  //  Kl: 21:55  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 1

Helgen startet herlig med valentine, tross litt stress for å få alt til å fungere. For jeg setter alltid av litt mindre tid enn det jeg trenger til å gjøre ting, og noen ganger tar jeg på meg litt mye. Men liker det slik, så lenge det er koselige og morsomme ting, så gjør det ingenting! På lørdag ble den første i jentegjengen 18 år, så det var stort! Det begynner å bli noen fester siden som var like koselig og gøy som denne. Tror de fleste hadde det ganske gøy egentlig, det hadde hvertfall jeg :-)

Marthe bursdagsbarnet, Mathias og meg.
Eline og Marthe. 

Hahah, supert kvalitet på bildene. Men det var de som ble tatt den kvelden med fantastisk iPhone ♥ Jeg tok ingen bilder selv så disse er lånt fra Eline og Mathias, om jeg ikke tar helt feil. Så takk for bildene! Tror ikke det gjør noe at jeg stjelte dem.

#BURSDAG #VENNER 

 • Skrevet: 15.02.2014  //  Kl: 17:55  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 3

Siden jeg ikke fikk lagt ut bilder av antrekket mitt i går, kommer det nå :-) Det var ikke noe typisk valentin over antrekket egentlig, jeg ville heller bare ha noe jeg følte meg komfertabel og fin i, samtidig som jeg kunne jobbe i det. Siden vi hadde kundedag på skolen, så var det viktig. Dere skjønner sikkert at jeg heller ville bruke tid sammen med kjæresten, derfor blogget jeg ikke. Etter skolen kom Amanda til meg, og jeg farget og klippte håret hennes. Veldig koselig start på kvelden. Senere kom Ramin og hadde med seg roser!♥ Jeg ble så glad og overrasket, hadde ikke forventet det. // Genser og bukse fra bikbok, øredobber har jeg fått i gave.

Seee så nydelige! Jeg har aldri fått roser eller feiret valentin før. Så jeg følte meg som den heldige jenta!Det ble brownies også! Jeg er ikke en baker, så det blir sjeldent bra. Men denne gangen ble det faktisk brownies, og ikke kake laget av stein.... Dere skjønner sikkert hva forkortelsen på kaken betyr, så går ikke mer inn på det.

#VALENTINE #ANTREKK #OUTFIT #KJÆRESTEN #HVERDAG

Da har jeg endelig fått farget og fikset håret mitt! Jeg gjorde det på Nikita (der jeg er utplassert nå). De var så flinke og tok seg god tid til å fikse det. Det jeg har gjort er at jeg har farget håret mitt som extensionsene, også klippte de litt. Hårfargen ble veldig likt extensionsene!  Extensionsene var så tykke at jeg trengte ikke å klippe så mye av dem, de gled godt inn. Jeg har bare brukt dem i noen få dager, men jeg er så langt veldig fornøyd. Hair extensionsene er fra Bellami hair, skrev litt om dem HER. Om dere er interessert kan jeg skrive mer om dem når jeg har brukt de en stund. Da vet jeg mer om kvaliteten og sånt. Her har dere resultatet:

Hårfargen er veldig mørk, ser ut som svart. Men det er mørke brunt, en 4 på fargeskalaen.


Hair extensions fra Bellami, siden kan du finne HER.

#HAIREXTENSIONS #EXTENSIONS #HÅR

Som jeg har snakket om bestilte jeg nye extensions for noen uker siden. Har gledet meg veldig og lengtet etter "nytt hår" haha. Endelig kom pakken frem og det tok ca to uker å bestille. Tror firmaet er fra LA, men ikke stol helt på det for jeg er ikke 100% sikker. Jeg har bare bestilt fra forskjellige levrandører, fordi jeg ikke har funnet et merke jeg er 100% fornøyd med, ett merke som har alt. Det vill si: tykt hår, ikke så mange fester, farge som stemmer med bildet, fargen jeg vill ha, god kvalitet, ikke slitt tupper, ikke så dyrt og langt nok extensions. Ja, det er mange krav, meen de er alle så viktige. Spessielt det med kvalitet og slitte tupper. Hater å måtte kjøpe extensions og tenke på at jeg må betale ekstra for noen cm, som jeg MÅ klippe av, for ellers vill håret spise seg opp over... 

Denne gangen bestilte jeg Lilly Hair, som er fra et merke som heter Bellami. De er ett av to største internasjonale merkene i hair extensions(etter hva jeg har lagt merke til på nettet), det går hvertfall mye av dem i USA. De er kjent for sine tykke extensions med 260 gram! Fantastisk. Også fordi de er like tykke i festene som de er i typpene, altså ny klipte! Du trenger ikke å ta av 5 - 10 cm for å bevare håret ditt, og at det ikke ser slitt ut. Det vanligeste tykkelsen på hair extensions er 180 gram, og det blir betraktet som det tykkeste. Så her har du så mye hår at du trenger ikke å bruke alle på en gang, men jeg kommer sikkert til å gjøre det. Fordi jeg har så tykt hår. Fargen jeg har valgt er 1C, som er en Mochachino brown og det er så mørkt brunt at det nesten er svart. Jeg tok 220 gram som er det tykkeste  og 20 inches som er det nest lengste. Jeg ville heller ta det tykkeste, også siden jeg ikke trenger å ta noe på lengden så behøvde jeg ikke det lengste. 

Extensionsene var pakket inn i en fin eske, i tillegg til extensionsene fulgte det med en oppbevarings "klespose" og en liten "kleshenger" som du kan oppbevare det i. Det jeg likte veldig godt var at de hadde lagt en av "2 clipsene" i ett rom ved siden av, slik kunne du se om fargen matchet og hvordan clipsene så ut. Så du kan lett retunere dem uten å måtte åpne hele pakken, for da kan du ikke retunere det. Jeg trengte ikke å se om fargen passet, for jeg skal farge håret mitt i den fargen. Selvfølgelig var ikke dette noe av de billige hair extensionsene, og frakten vill jeg si var FOR dyr. Men for alt det håret som ser ut til å være av veldig god kvalitet, så velger jeg å tro at jeg sparte en god del penger. Bellami hair extensions siden kan du finne HER.
På dette bildet ser håret helt svart ut. Det er det ikke i det hele tatt. Det er noe av det mørkste brune håret du kan ha, på grensen til å bli svart, men du ser at det er brunt.
Dette bildet viser bedre hvordan fargen ser ut i virkeligheten når lyse treffer det :-)

Kommer til å farge håret i morgen, så da får dere se extensionsene på! Stay tuned :-)

 

#EXTENSIONS #BELLAMIHAIR #BELLAMI #SHOPPING

 • Skrevet: 12.02.2014  //  Kl: 14:28  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 12

Føler det er evigheter siden sist gang jeg la ut ett outfit antrekk. Så i dag hadde jeg litt ekstra tid så tenkte why not? Jeg må bare innrømme at det har blitt lite outfift bilder og bilder av meg generelt fordi jeg har gått uten extensions. Å det er jeg litt flau over, at jeg ikke føler meg vell uten. Men man blir avhengig av extensions og sånn er det. Å når håret ikke er i orden så føler jeg meg ikke vell... Forfengelig sa du? Yes da. Men snart er håret i orden igjen, så skal bli flinkere til å ta bilder.

Om litt skal jeg trene på treningsenteret med Eline, blir fint å finne på noe sammen med henne igjen! Får nok også trent litt med kjæresten, siden han skulle dit litt senere. Etter det blir jeg sikkert litt igjen i byen før jeg skal trene dans! Så en del trening i dag, men det er bare gøy :-) Er jo dette jeg liker å holde på med.// Genser, skjørt og strømpebukse fra bikbok.

#ANTREKK #OUTFIT #TRENING #HVERDAG

Som jeg har snakket litt om i ett annet innlegg, så var det klassetur på fredag. Vi dro innover til oslo på Telenor Arena var det Health, Fitness, Beauty Messe. Salen var delt inn i tre deler: en for trening, både aparater og klær, en annen for helse, der var det massasje, kosthold produkter og spesialister, den siste delen var det beauty det vill si sminke, tannbleking, selvbruning, frisører også botox. Du kunne se at de tok botox behandlinger og sånt, noe jeg syntes så kjempe ekkelt og skummelt ut så ville bare bort derfra. Så botox tok jeg ikke, haha. 

I tillegg til at salen var delt inn i de tre delene for helse, trening og skjønnhet, så var det også en scene der de hadde forskjellige visninger hele tiden. Vi fikk se hårtrender, yoga, en musiker til og med, sinna snekkeren var med i en konkurranse, også var det pole dancing! Så det var veldig mye forskjellig, alt av det nyeste og mest populære kan man si. Etter å ha gått rundt å sett på nesten al,t fant jeg og noen venninner en øyenbryns spesialist som vi ble veldig fasinert over. Så dette måtte jo prøves ut! Plutselig sto det fem jenter i kø for å få fikset brynene. Han fikk ett lite sjokk da han så alle oss som sto på rekke, men han tok det med ett smil. Veldig morsom og flink fyr! Jeg tok før og etter bilder, men de ble dessverre slettet... Men på bildene under kan dere se hvordan brynene mine var før, og etter han hadde fikset dem. Ikke så bra kvalitet, men bedre enn ingenting. Her er noen bilder fra messen!


På bildet øverst ser dere sinna snekkeren eller Otto Robsahm som han heter.  Kjenner dere igjen blondinen til venstere? Vet ikke om dere ser det så tydelig, men det er Lena Alexandra Øyen! Morsomt hadde ikke tenkt å se henne der. Vi så også flere kjendiser, så det var litt gøy for meg som kommer fra bygda og er ikke vant til det. Hahah. Siste bildet ser dere en av de som danset pole dance. 

Bildet nummer 1 og 3 er av Tonje, Rikke og Hsaung. På bildet nummer 2 ser dere Klaudijus og Synne :-) Gode og søte folk fra klassa!
Legg merke til øyenbrynene mine fra bildet nummer 1 og 2 av Mia og meg, og bildet nummer 3 og 4. På de to øverste er slik jeg gjør øyenbrynene mine hver dag, og de to siste ser dere hvordan øyenbryns spesialisten gjorde det. Det ble så klart mye bedre når han gjorde det. Vill dere se hva jeg kjøpte fra messen så klikk på denne linken HER.

#BEAUTY #BEAUTYMESSE #HFBMESSE2014 #KLASSETUR

 • Skrevet: 10.02.2014  //  Kl: 21:03  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 8

Nok ett motivasjons innlegg med trening til dere! Jeg har visst blitt aktiv på å legge ut slike innlegg.. Håper dere liker det, og at det kan hjelpe til motivasjonen (og at dere ikke mister motivasjonen ved å se slike bilder) hahah. Det hjelper hvertfall veldig for meg :-) Her er noen tips til å holde motivasjonen oppe når det gjelder trening:


1. Sett deg mål, både langsiktige og små "enkle" mål som du kan gjøre i mellom de langsiktige målene. Man blir ikke fit, sterk, myk, flink eller tynn på en dag det tar tid, men at du skal bli litt flinkere på små ting hver dag. Å kunne glede seg og føle mestring følelse over det er viktig.

2.  Når du blir veldig sliten og tror du ikke klarer mer, eller gjør en kjedelig øvelse se for deg "drømme kroppen" eller målet ditt. Tenk positive tanker, det hjelper utrolig mye om du klarer det. Jeg vet det er veldig vanskelig når det føles som om du ikke klarer mer, men du kan faktisk strekke deg litt lengere!

3.  Vær klar over hva du vill oppnå, om målet ditt er å gå opp i vekt, ned i vekt, bli sterkere, få smalere midje, større rumpe, bedre kondis, bli flinkere i teknikken, eller mykere. Så du kan finne ut hva som må til for å nå målet ditt.

4. Lag en treningsplan over langsiktige mål og hverdags mål, skrive gjerne opp hva du skal trene på hvilke dager. Det går også ann å få persjonalet i helsestudioet ditt til å lage en plan som er tilrettelagt for deg.

 

Nummer fire er noe jeg har tenkt til å gjøre i en stund nå, så snakket om det seinest i dag med persjonale der jeg trener om å få en treningsplan. Eller jeg vet ikke om det heter treningplan, men du går igjennom forskjellige øvelser med en trener, slik at de ser hva du klarer og hvordan du kan bli bedre. De kan også måle fettprosent og muskelmasse, noe jeg også har veldig lyst til å prøve. Slik får du en plan som er akuratt ment for deg :-) 

// brukeren min på weheartit, KrisseyB link her

#TRENING #TRENINGSTIPS #TRENINGMOTIVASJON #MOTIVASJON #WEHEARTIT #FITSPO

 • Skrevet: 09.02.2014  //  Kl: 20:55  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

Lørdagen startet med dansekonkurranse, og det var årets første konkurranse så jeg gledet meg veldig! Jeg danset bare freestyle, og deltok ikke i slow fordi jeg ikke følte jeg kunne dansen godt nok. Å det er så kjedelig å stå der midt på gulve og tenke: "hva skulle jeg gjøre nå?". Så på grunn av dette og siden jeg solgte drakten min valgte jeg å ikke gjøre det. Vanligvis danser vi tre-fire runder, men denne gangen var det bare to runder! Så det var finale eller rett ut, så jeg var en av de som gikk rett ut. Men jaja, bedre lykke neste gang :-)

Ellers har jeg hatt besøk av Ramin hele helgen, SURPRISE! Ingen kunne tenke seg det liksom, for det skjer aldriii :-) Eller kanskje ofte, jeg klager ikke! Alltid koselig å være sammen med han. Dessuten kunne vi egentlig ikke møte hverandre i helgen og denne uken, fordi begge har vært så opptatt. Men vi fikk det til :-) Hahah, er sikker på at alle single der ute som synes jeg høres helt tåpelig ut når jeg sier det. Men det er veldig lenge med en uke når man vill se denne spessielle personen hele tiden. 


Her er noen bilder av oss fra i kveld!

#HELG #KJÆRESTEN #DANS #DANSEKONKURRANSE

 

 • Skrevet: 07.02.2014  //  Kl: 22:34  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 5

Endelig kom dagen her som jeg har gledet meg til etter en lang uke. For denne fredagen ble det klasse tur til "Health, Fitness, And Beauty messe" i Oslo på Telenor Arena. Telenor Arena var selvfølgelig delt inn i tre "grupper", en for trening, en annen for helse, og den tredje for skjønnhet. Det var virkelig alt mulig der, og vi fikk også se en del kjendiser! Jeg skulle ikke kjøpe så mye, men var heller ute etter ett par bestemte ting. Og jeg klarte det faktisk, finne tingene jeg trengte og ikke mer enn det. Må nesten si jeg er litt imponert over det, hahah. Jeg hadde jo egentlig lyst til å kjøpe nesten alt. Jeg skal fortelle mer om opplevelsen på messen senere, so stay tuned! Her får dere se det jeg kjøpte!

Gratis prøver og selvbruning lotion fra Australian Gold, kr 179,- Jeg skulle egentlig kjøpe en solariumskrem, men jeg kjøpte feil! Selvbruningen luktet så godt, nesten som godteri, så jeg ble distrahert av lukten.

Matte øyenskygger fra the Balm, kr 200,-

Her ser dere bedre bilde av hva fargene heter, om noen skulle være interessert i det. 

Jeg har ønsket meg en slik øyenskygge med matte farger lenge! Også har jeg hørt mye bra om det merket og merket på selvbruningen, så gleder meg til å prøve ut. Jeg fikk også kjøpt en gave, har nemmelig en venninne som har bursdag snart. Så håper hun ikke leser dette, haha :-)

#HEALTHANDBEAUTYMESSE2014 #BEAUTYMESSE #SMINKE #INNKJØP #SKJØNNHET

 • Skrevet: 03.02.2014  //  Kl: 10:05  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3

Jeg skrev litt om hva jeg gjorde i helgen i det forrige innlegget så skriver ikke så mye om det nå. Men jeg hadde overnattingsbesøk av kjæresten siden fredag, så det har vært veldig koselig. Jeg har faktisk aldri lagt ut noen bilder av han eller oss sammen her på bloggen. Litt fordi jeg vill holde forholdet vårt litt skjult fra sosialemedier, for vi har det kjempe godt sammen og man trenger ikke å dele absolutt alt. Det er jo ikke alt som egner seg på en blogg heller, og selv om jeg skriver en del om hverdagen så er det visse ting jeg aldri deler. Altså privateting som man ikke vill legge ut på nettet. Men uansett, nå har vi vært sammen i snart ett år, og han har jo klaget litt på at han ikke er på bloggen enda... Sååe nå kommer det litt bilder av min kjære :-)

Vi tok litt bilder og meningen var vell at vi skulle ta noen sammen også, meeen det ble ikke noe av. Istedet ble det mange fine av Ramin da, haahah. Det ble en del userisøt som jeg ikke deler videre, men her er de mest seriøse...  Har ikke noe stort ønske om å bli drept heller. 
#HELG #KJÆRESTEN 

Jeg trodde denne helgen skulle bli sikkelig kjedelig og at jeg ikke skulle fått gjort noen ting. MEN jeg føler jeg har fått gjort mye, og faktisk vært sosial. Helt utrolig. Hahah. Ikke det at jeg ikke liker å være sosial, for jeg synes det er kjempe gøy å finne på spontane ting. Jeg har vært noen turer i byen sammen med venner, vært på besøk, hatt besøk av kjæresten også hadde jeg privattime i dans. Ikke feil å ha en privattime på en kjedelig søndag!

Tenkte å vise dere en frisyre jeg har gått med de siste dagene. Trives ikke med det naturlige håret mitt siden jeg vill ha langt hår, også i mens jeg venter på extensions vill jeg bare ha det opp. Derfor ble det en flette som jeg egentlig bare har festet med det andre håret. Suuuper enkelt! Om noen er interessert i å vite mer om hvordan jeg har gjort det, so let me know!


#UPDO #HÅROPPSETT #HÅR #HVERDAG Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits