• Skrevet: 31.03.2013  //  Kl: 17:19  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

Duckface, hahah. Snart blir det bare duckface bilder, bare vent å se! ... nei.

Denne dagen har gått utrolig fort, kanskje fordi Eline og jeg sov oss igjennom nesten hele dagen? Håper ikke kvelden går like fort. Eline lagde den frokosten til oss med egg, bacon og tomatsuppe, så koselig. Nesten som et gammelt ektepar. Men nå føler jeg meg sikkelig usosial, men ville bare oppdatere litt for dere :-) Straks kommer resten av jentene også blir det jentekveld, synes det er koselig at vi fortsatt finner tid til hverandre. Ikke alltid like lett når alle går på forskjellige skoler. 

Stikkord:// Tube fra cubus, shorts og topp med paljetter fra bikbok.

Gleder meg sikkelig til det blir sommer, sol og varme. Gleder meg til å kaste fra meg den store vinterjakka og gå i tynne og lette plagg. Det er også mye enklere å kombinere sommerklær enn vinterklær, så klisje men sant. Lurer på hvorfor det er slik? Har sikkert med alle fargene og motivasjon for å kle seg bra. Men jeg skal holde ut, ikke så alt for lenge igjen nå :-)

Stikkord:
 • Skrevet: 29.03.2013  //  Kl: 18:38  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 16
// Husker ikke hvor smykkene er fra, topp fra urban, jakke og highwaist bukse fra bikbok.

Slik ser jeg ut i kveld. Ble nettopp ferdig med å fikse meg og nå hører jeg bare på musikk. Venter egentlig bare på å komme meg ut på fest. Blir bra, gleder meg :-)

Tenkte jeg skulle vise dere hva jeg bruker på vippene når jeg ikke bruker løsvipper. Det jeg er ute etter i en mascara er å få lengst mulig vipper, volum er ikke så nøye på. Jeg har prøvd litt av hvert, å funnet ut at jeg heller vil bruke litt ekstra penger på en god mascara i stede for en billig som ikke holder det den lover. Jeg brukte dior show en god stund, men var mest fornøyd med en mascara fra mac som jeg kjøpte for 100 år siden. Problemet er at for å få tak i mac må jeg dra helt til oslo, altså to timer i bil. Det orker jeg ikke bare for en mascara, hahah! Noe som er litt tullete, de kunne gjerne åpnet flere butikker for mac, tror de kunne tjent en del penger på det. Det er jo et merke som er bra og ikke for dyrt.

Etter å ha brukt dior show en god stund, så valgte jeg å prøve lancome, og må si at det er den mascararen jeg liker best for øyeblikket. 

Den hvite mascaraen bruker jeg før jeg tar på mascara, for å få vippene enda lengre. Jeg husker ikke helt nøyaktig hva den heter, men dere ser på bildene hvordan den ser ut. 

Stikkord:
 • Skrevet: 28.03.2013  //  Kl: 20:52  //  Kategori: Film  //  Kommentarer: 6

Fikk spørsmål om jeg kunne fortelle litt om filmen, så tenkte jeg å gjøre det. Skal prøve å ikke spolere for dere som faktisk har lyst til å se den, hater når filmandmeldere gjør det og trailere. Som jeg sa i et annet innlegg så er det Stephenie Meyer som har skrevet boken, men det bør absolutt ikke skremme de som ikke liker twilight i å se den. Det er to vidt forskjellige filmer, og handler overhodet ikke om det samme. Eneste likheten jeg kan finne er at de begge er utrolig bra og rører deg helt inn i hjerterota! Det mener jeg da. 

Kort om filmen: Den handler om at menneskeheten har blitt tatt over av utenomjordiske vesner, som lever av andre kropper og de mener at de kan skape "den perfekte verdenen". Problemet er at i den perfekte verdenen er det ikke plass til mennesker som kan fortsette å ødelegge planeten. Vi blir godt kjent med birollene og hovedpersonen som er romvesenet "Vandrer". Vandrer tar over kroppen til mennseket Melanie, og får med alle minnene og følelsenes hennes med på kjøpet. 

Jeg elsker fantasy og science fiction så for meg passet filmet utrolig bra, og levde opp til forventningene. Den begynte litt tregt, men ble spennende etterhvert og på slutten skjer alt. En god blanding av action, romantikk og science fiction. Jeg skal ikke si så mye mer, men på slutten kommer en av mine favoritt skuespillere, Emily Browning (hovedrolle i Sucker Punch). Det virker som om det kommer en film nummer to. Håper i alle fall på at Meyer skriver mer, for dette er en film jeg gjerne kunne sett oppfølgeren til. Etter min mening fortjener filmen en sterk 5. 

 


Om du vil  se traileren så har jeg lagt den ut  her . 


Stikkord:
 • Skrevet: 28.03.2013  //  Kl: 16:52  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 13

// Tiger øredobber fra vita(?), smykke fra glitter, topp fra bikbok og bukse fra levis.

Følte for å gå for noe helt enkelt i dag. Egentlig var planen å dra på bowling med noen venner, men siden det ikke gikk så vet jeg ikke helt hva som skjer i dag. Hater når planer går i vasken, men det skjer desverre noen ganger.  • Skrevet: 27.03.2013  //  Kl: 13:30  //  Kategori: Film  //  Kommentarer: 5

Det blir kino i kveld, og jeg gleder meg sikkelig! Men først skal jeg spise ute med noen jenter fra klassen, og senere drar vi på kino for å se denne:

Husker kjempe godt da Eline og jeg var på kino å de viste traileren til denne filmen. Vi så på hverandre og bare: DEN MÅ VI SE! Stephenie Meyer som har skrevet boken, håper den lever opp til forventningene! 

Stikkord:
 • Skrevet: 26.03.2013  //  Kl: 19:37  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 20


Fargen er mye finere i virkeligheten, den er mer dypere blå enn klar blå (slik på bildet). 149 kr fra cubus.


Wæææ, farger! 

Siden jeg nesten ikke passer noen av shortsene mine fra i fjor, så var jeg på leting etter det i dag. Falt pladask for denne fra bikbok 299 kr.

Kort topp med inka mønster, gir meg egentlig en litt meksikansk følelse. 99 kr fra bikbok.

På bildet ser du ryggen, ser dere litt etter legger dere merke til detaljen øverst med hullet og knappen. Elsker denne fargen. Bikbok på salg 149 kr.

Denne har også feil farge på bildet. Fargen er mye sterkere gul-grønn. Har gått og sett på den, også fra bikbok 99 kr.

Gratis smykke fra bikbok, får se hvor lenge dette holder. Hahah.

Tubetopper er noe jeg har trengt siden puppene mine bestemte seg for å vokse. Passer ikke de gamle, men skal vell ikke klage. Mange som ønsker seg større. Men synes ikke de trenger å vokse noe mer, er fornøyd nå jeg! Tube topper fra cubus, ta to for tre 129 kr pr.

Så nå er jeg helt klar til sommeren etter å ha frisket opp garderoben med litt farger. Kanskje litt lenge til sommeren er her i norge? Hahah. Neida, som dere vet skal jeg til Tyrkia snart, og da manglet jeg shorts og tube. Siden jeg har vokst i begge ender, men jeg klager ikke. Baken er noe jeg prøver å trene knall hardt, så det er bare gøy med resultater. Eneste kjipe er når de fine klærene ikke passer lengere. Men så er det alltids gøy å kjøpe seg noe nytt før sommeren eller om man skal til varmere strøk.

Er kjempe fornøyd med alt sammen! Synd dere ikke får sett ordentlig fargen på alt, men kommer til å vise dere senere i antrekks innleggene som kommer. 

 • Skrevet: 26.03.2013  //  Kl: 12:21  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 14

Syyykt rotete på rommet mitt. Som dere ser er sofaen min helt full av klær. Jeg har allerede begynt å tenke på hva jeg skal ha med meg til Tyrkia. Det ente med at jeg helte ut en diger søppelsekk med sommerklær i sofaen min,så nå ligger det der så lenge.


Jeg vet at det mitterste bildet ble dritt dårlig, til min undskyldning så er kameraet mitt ødelagt. Må straks gå for å rekke bussen,skal i byen med Erika. Mest for å se, men det er noe jeg trenger også. Så dere får se, kanskje jeg kommer hjem med noe spennende? Heheh. Legger jo alltid ut innkjøpene mine. 

 • Skrevet: 25.03.2013  //  Kl: 17:45  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3Klarte å våkne tidlig helt av meg selv i dag, helt utrolig. Fikk nesten sjokk da jeg så på klokken, for det føltes ut som klokken var i ett - to tiden. Startet dagen veldig slapt, men så bestemte jeg meg for å ha hjemme trening. Fungerer like godt det, kjenner det allerede i rumpa! Haha.

Har vært flink i dag, laget middag å greier. Greit nok så mistet jeg hele olje flasken i gulvet og jaa... MEN det ble chiken tandoori til slutt. Virker sikkert som om det er det eneste jeg kan lage, det er det nesten også. Neida, jeg bare digger å lage det fordi det smaker kjempe godt. Men brude egentlig prøve meg på andre gode retter også :-)

Stikkord:

Kvaliteten er ikke så god, ble iPhone bilder i dag. Men dere ser godt hvordan jeg har lagt sminken.

Siden jeg hadde god tid i dag så sminket jeg meg litt mer enn det jeg vanligvis gjør. Elsker å kunne bruke god tid på å sminke og stelle meg, men det gjør vel de fleste jenter? Så slik ble looken i dag, og det er en look jeg trives godt med. Skulle gjerne hatt nok tid til å sminke meg slik til vanlig.


Stikkord:
 • Skrevet: 24.03.2013  //  Kl: 14:27  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 5
Ehh, tja.

Jeg er døds seriøs, mens Eline er super happy.

Hahah, vi måtte ha en vise-magen-gutte-pose...

Har hatt en super start på påskeferien, på fredag hadde jeg jentekveld hos meg. Det var som vanlig kjempe koselig, og det skal jeg nok ha flere ganger :-) Eline lå over hos meg, vi sov så lenge vi orket også dro vi på treningssenteret. Vi var der hele dagen også avsluttet vi dagen med å dra på pizzaresturant. Kanskje ikke såå sundt, men hallo. Det var lørdag, man må unne seg litt. Håper dere har hatt en like fin start på ferien som meg, jeg ønsker dere en fin påskeferie videre! Husk: det er lov å unne seg litt.

 • Skrevet: 22.03.2013  //  Kl: 18:03  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 16

Da har jeg handlet inn godsaker til i kveld, noe av det beste som finnes (Synes jeg da) masse forskjellig frukt som vi skal dyppe i smeltet sjokolade, også kaldt for fondue. Men nå må jeg fikse litt her, ser ut som en støvhaug. Er ikke så alt for lenge til jentene mine er her. 

Stikkord:
 • Skrevet: 21.03.2013  //  Kl: 21:16  //  Kategori: Beauty Tips  //  Kommentarer: 10

Lenge siden jeg har kommet med et beauty tips nå, hadde helt glemt av at jeg hadde denne kategorien. Fant det igjen etter å ha lett litt i arkivet, da kom jeg på et skikkelig godt tips! Nå som det er vår, men også i vinterperioden får de fleste tørre og "flakete" lepper. Lepper er som all annen hud og som huden din trenger den også en liten skrubb, for å få bort de døde hudcellene og få fram ny hud. Det er kjempe enkelt og alle kan gjøre det.

Det du trenger er:

Tannbørste

Vaselin

 Hvordan du gjør det: Smør leppene inn i vaselin, finn en tannbørste du ikke bruker. Børst leppene med tannbørsten, ta alle kriker og kroker for å få bort all den "gamle" huden. Husk å vær varsom og ikke skrubb leppene for hardt. Det kan gjøre ganske vondt i ettertid. Men er du varsom vil det fungere perfekt! Enkelt og greit tips som jeg bruker hele tiden. I alle fall før jeg skal bruke leppestift, så ikke leppestiften klumper seg.

 

 • Skrevet: 21.03.2013  //  Kl: 18:12  //  Kategori: Sunn mat  //  Kommentarer: 9

Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er så flink på kjøkkenet, men jeg liker å lage mat. Når jeg får det til... Det som også kan være litt vansklig er å finne varrierende mat som i tillegg er sunn. Men det er ikke værre enn å søke litt rundt på nettet, så lover jeg deg at du vil finne mye godt! Bare se på disse bildene:// tumblr.com

Ikke avangsert heller. TIPS! Jeg tror det handler veldig mye om hva du putter i handlekurven, altså hva du kjøper i butikken. Nå får ikke jeg bestemt så mye om hva vi skal ha i huset. siden jeg ikke bor for meg selv. Men om du gjør det og kan det, så bør du handle bare sunne matvarer. Da har du ingen sjangser til å små spise godteri, for du har det ikke i skapene. Små spis heller andre ting som frukt med diverse.

 • Skrevet: 20.03.2013  //  Kl: 16:52  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 10
// Lurer du på hvor skjorten og smykke er fra, kan du klikke her .

Jeg blir alltid så sykt sliten etter en skoledag, spiller ingen rolle om den er kort eller ikke. Aner ikke hvorfor, jeg får den søvnen jeg trenger. Håper det blir bedre med tiden, nå som det nærmer seg vår og lysere dager. Forhåpentligvis. Men med god musikk og litt cappuccino så blir jeg litt mere våken og klar for det jeg skal gjøre. 

 • Skrevet: 19.03.2013  //  Kl: 18:58  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 1

Fikk nylig flere spørsmål fra samme leser i kommentarfeltet, derfor ville jeg bare fortelle hvis dere lesere lurer på noe så kan dere kontakte meg via mail. Den heter CWspons@yahoo.com og er både for sponsorer, men også for dere lesere som vil komme i kontakt med meg. Greit å samle alt på et sted, så blir det ikke så mye rot og litt mer profesjonelt enn å ta det i kommentarfeltet. E-post adressen står også i sidemenyen, så dere vil alltid kunne finne den der :-)

 • Skrevet: 19.03.2013  //  Kl: 18:14  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 16// High waist bukse fra bikbok, skjorte fra carlings, smykke er en gave fra Rhodos, øredobber fra vita?

Slik ser antrekket mitt ut i dag, fant ut at denim skjorte i denim bukse har jeg aldri prøvd før. Derfor måtte det prøves ut! Liker den stilen veldig godt. Øredobbene har jeg kjøpt tusen ganger før, men av en grunn forsvinner de alltid. Hmm rart. Tror det er noen katter som liker å leke med slike... Skylder på katta. Hahah!

 • Skrevet: 18.03.2013  //  Kl: 21:28  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 6//Bildene er fra August 2012 da vi var i Bodrum. Du kan lese om oppholdet mitt her.

Biletter er bestilt og planen er i boks så 18. April skjer det, da reiser jeg til Bodrum som ligger i Tyrkia. Jeg er helt i lykkerus nå, og følelsen jeg har kan ikke beskrives! Dette er noe jeg har ventet i over åtte måneder på, og etter mye om og men skjer det endelig! 

Jeg har valgt å ikke skrive så mye om det på bloggen, men som kanskje noen av dere vet så er jeg sammen med en fra Tyrkia. Vi har vært sammen i snart  ni måneder nå. Jeg tenker det er vikitg å fortelle om det likevel siden det er derfor jeg skal reise dit. Planen er at jeg skal reise med noen, men siden de skal til en annen by, så blir jeg mye "for meg selv". Men jeg blir overhode ikke alene, siden jeg er der med kjæresten min. Det blir første gang jeg gjør noe sånt "alene". Så det blir en utrolig spennende opplevelse, som jeg kommer til å lære masse av. Jeg kommer til å blogge hver dag om oppholdet mitt så dere lesere og de der hjemme kan følge med på hva som skjer.

 • Skrevet: 17.03.2013  //  Kl: 14:47  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 21

Er å trene så klart! heheh ;-)
Buhu, stakkars tåa mi som fikk juling på fredag. 

Tross av den vonde tåa så blir det både privattime i dans og trening på treningsstudioet på meg i dag. Finnes ikke noe bedre å gjøre på en søndag :-) Ellers har jeg bare sovet lenge, hørt på musikk og slappet av. Skal prøve å stå på skikkelig nå denne ene uken før påskeferien!

 • Skrevet: 16.03.2013  //  Kl: 21:58  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 9

Nederste bilde fra venstre: Margrethe, Erika, Nina, meg, Marthe og Eline.

Hadde en utrolig herlig kveld med de beste jentene! Først var noen av oss hos Erika, der etter dro vi til Hamar. Ble en mye dansing, men det er sykt gøy. Kjenner det litt på kroppen og beina i dag, fikk til og med blemmer... Hahah, uff. Men angrer ikke et sekund. Nå gleder jeg meg bare til neste gang med disse utrolig flotte menneksene! • Skrevet: 15.03.2013  //  Kl: 17:21  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 10
// Topp fra vero moda, shorts fra bikbok og bh fra victroia's secret.

Jeg skal selvfølgelig også ha svarte strømper til, glemte å ta de med på bildet. Som jeg fortalte tidligere så gleder jeg meg fryktelig til i kveld, jeg og jentene skal ut og danse. Men først skal vi være hos ei venninne. 

 • Skrevet: 15.03.2013  //  Kl: 15:52  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 15


// Topp fra vero moda.

Skal bruke denne i kveld. Wiihuu, gledermeg masse! Det blir kjempe kos, forteller dere mer siden :-)

 • Skrevet: 14.03.2013  //  Kl: 20:39  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 6
Jeg prøvde ut de nye treningsklærene (Klikk her for å se innkjøpet) på danse studio i dag, har hatt vanlig trening og fått nytt på dansen min. Noe som var på tide siden jeg har kommet opp i en høyere klasse. Nå er anklene mine helt hovende, aner ikke hvorfor. Å helgen min blir ikke akuratt rolig for å si det slik, ahah. Jaja, får se hvordan det går :-) Alt i alt, så har det vært en kjempe flott dag! 

 • Skrevet: 14.03.2013  //  Kl: 20:10  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 14
// Svart thights 199 kr, grønn thights 149 kr, topp husker ikke. Alt sammen er fra h&m.

Treningstøy er noe jeg lenge har hatt lyst til å kjøpe, kom helt tilfeldig over disse klærene på h&m. Har hørt mye skryt om at de har billig treningstøy som også er bra, og det er sant! Toppen er i sikkelig deilig stoff og har god "lufting" om man kan si det slik. Også er jo fargen helt nydelig da! 

 • Skrevet: 13.03.2013  //  Kl: 17:27  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 18// Jakke fra modekungen, skappel genseren er laget av mamma.


Tenkte bare å vise dere dagens antrekk litt kjapt. Har litt dårlig tid, skal på trening og jeg har ikke pakket ennå. 

 • Skrevet: 12.03.2013  //  Kl: 20:51  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 11


// Alle bildene er hentet fra ebay.

Her er noe av det jeg ønsker meg skikkelig til våren. Blir aldri lei av nagler, og high-low skjørt og kjolene synes jeg er såå fine. Har satt min elsk på dem, heheh. Toms skoene ønsket jeg meg veldig i fjor sommer, og det har ikke forandret seg. Kjøpte meg et par som var fake, men de ble så klart ødelagt med en gang. Må i alle fall skaffe meg noe av dette etter hvert. Pluss pluss. Selvfølgelig er det mye mere på ønskelisten, heheh. Men det ble det ikke plass til denne gangen, kommer mest sannsynelig med flere slike innlegg i fremtiden.

 • Skrevet: 11.03.2013  //  Kl: 19:44  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5


Har hatt en ekkel følelse av at jeg går å gruer meg til noe. Det teiteste jeg vet er å gå rundt å grue seg til noe, for det er som regel ting man ikke får gjort noe med selv! Problemet mitt er bare at jeg vet ikke hva jeg gruer meg for, jeg har bare en følelse av at noe dumt skal skje.

Ellers har det vært en typisk mandag, skole etterfulgt av trening. En av de beste følelsene er etter en god treningsøkt og du har fått i deg litt mat etter på, så du føler deg litt mett og sliten, men på en god måte! Følelsen av å ha gitt en god innsats :-)

 • Skrevet: 10.03.2013  //  Kl: 20:30  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 13

// bildet 1 yoga bukse fra victoria's secret, nike pro shorts, shorts fra under armour, sports bh fra victoria's secret og den siste shortsen husker jeg ikke.
// nike pro shorts, alle sporst bh'ene og thigtsen er fra victoria' secret.

Alle bildene er hentet fra ebay. Treningstøy er noe jeg trenger, har ganske lite av det selv om jeg danser og trener flere ganger i uken. Så jeg søkte litt rundt på forskjellige nettsider, av det jeg fant ut så er det billigst på ebay. Som dere ser så ønsker jeg meg nike pro shortsen, og diverse saker fra victoria's secret, men gjerne fra andre steder også. Så lenge det er bra og ser bra ut, så blir jeg fornøyd :-) 

Har dere noen tips til hvor man kan finne godt treningstøy som også ser bra ut? :-)

 • Skrevet: 10.03.2013  //  Kl: 18:55  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 10


Ble iPhone bilder siden jeg tok med meg kameraet, men glemte å ta bilder. Hahah, uff. I starten var jeg ganske spent, siden det var min første konkurranse i mester klassen, men sommerfuglene forsvant når jeg gikk ut på gulvet. Jeg kom til semifinalen og fikk plassering i singel og slow, men er ikke helt fornøyd med det. Følte jeg danset bra nok, men jeg skal bygge på dansen min til neste gang. Var også litt hektisk, men gøy siden jeg prøvde to drakter. Valget falt på en etter hvert, er sikkelig fonrøyd med at det ble den! Gleder meg til å vise den til dere :-D 

 • Skrevet: 08.03.2013  //  Kl: 21:59  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 15

Close up bilder av danse drakten min :-)

Noen av arm båndene mine og hodepynten.

O'hoy mine svarte ben!

Nå sitter jeg å vanter på at selvbruningen skal trekke seg inn i huden, har fått gjort klart det meste til danse konkurransen i morgen. Kommer nok til å bli ganske spent når det nærmer seg min tur til å danse, blir første gang jeg danser i mester klassen. Skal kanskje prøve en ny drakt, så masse å se frem til! Jeg gleder meg syyykt! 

 • Skrevet: 08.03.2013  //  Kl: 16:29  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 18

// Bukse fra bikbok, topp fra only, vest (var en gang en skinnjakke) fra h&m, bh fra victoria's secret.

Vil bare starte med å gratulere alle sammen med kvinnedagen! Mine tanker i dag går til de kvinnene som ikke har likestilling i landet sitt, her i Norge har vi kommet langt og er veldig heldige. Alle burde få ha det like godt som oss, det tror jeg også alle der ute er enige om. Vi må bare fortsette å kjempe for det :-) For øyeblikket sitter jeg å hører på musikk, har ryddet litt og senere skal jeg starte å forberde meg på morgen dagen. Snakker mer om det siden.


 • Skrevet: 07.03.2013  //  Kl: 22:06  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 5

Er det noe som deffinitivft står på "før jeg dør listen" (Ikke det at jeg har skrevet en, men det er noe jeg virkelig vil gjøre) så er det at jeg skal lære meg å surfe. Det ser så utrolig gøy ut med de som klarer det! Det eneste er at jeg alltid har vært skeptisk med vann og aldri likt å dukke f.eks. Jeg husker at jeg var skikkelig redd for å drukne når jeg var liten, selv om jeg aldri har hatt en færl opplevelse med vann. Skjønner ikke hva det der kommer av egentlig. Men jeg skal klare å kvitte meg med den lille vannskrekken min og sette benene min på et surfebrett, bare vent å se!

Siden jeg har tenkt til å være lærling i Australia så er det en super mulighet for å lære seg å surfe, det er ca ett og ett halvt år til. Om jeg ikke lærer meg å surfe før den tid da så klart, man vet jo aldri. Ta bare å se på disse fantastiske bildene av surfing:

// tumblr


 

Stikkord:
 • Skrevet: 07.03.2013  //  Kl: 20:57  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 6

Hahah, Eline søta i bakgrunnen :-D

Et litt utydelig bilde på resulatetet av treningen og litt sunnere kost. Jeg prøver å spise sunt, men det er veldig vansklig. Selv har jeg aldri vært så usunn eller kjempe sunn, men må innrømme at jeg er avhengig av sukker. Å siden jeg har høy forbrenning og trener mye, blir jeg fort sulten og wooops er det lett for å små spise dritt mat. Jeg tar resultat bilder en gang i måneden, men føler ikke får å legge ut enda. MEN jeg skal legge ut etter hvert, når jeg føler jeg har fått litt mer fremgang :-) 

Denne uken har gått så sinnsyk fort! Dagen i dag har vært en helt normal dag med skole etterfulgt av dans. På lørdag er det danse konkurranse, gleder meg sykt mye! 


 • Skrevet: 06.03.2013  //  Kl: 16:52  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 16

// Bukse fra bikbok, genser fra vero moda, armbånd fra Tyrkia og øredobber fra glitter.

Slik så jeg ut i dag, tok noen kjappe bilder til dere nå nettopp. Det er litt små hektisk for tiden, mye som skal plannlegges og gjøres. Jeg har ti tusen tanker som surrer rundt i hodet mitt nå! Hahah. Straks er det middag, lasagne. En av mine favoritt retter, så det blir nammis! Også stikker jeg rett på trening etter på. Er faktisk konkurranse igjen til helgen, tiden går forferdelig fort når det er vår!

 • Skrevet: 05.03.2013  //  Kl: 20:20  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 11

Fra venstre: 30 kr, 59 (?) kr, 59 (?) kr fra h&m. Veldig fint med kattehår på. Hadde nettopp tatt de ut av posen, men kattehåret  er som en magnet altså, det suger seg fast og vil ikke av. Ulempen med å ha katt, men det er en av få.

30 kr, 30 kr og 59 (?) kr fra h&m.
30 kr og husker ikke prisen fra h&m.
50 kr fra Vero Moda.

Tenkte å vise dere hva jeg kjøpte når jeg var i Nord-Norge. Egentlig skulle jeg ikke ha noe mer enn undertøy, fordi jeg prøver å spare penger. Men når jeg så den fine genseren som var på salg, så måtte jeg kjøpe den. Eller jeg måtte jo ikke, men dere vet sikkert hvordan det er. Hahah. 

Jeg elsker å kjøpe undertøy, litt rart siden det er få som skal se det. Men det handler vel mer om å pynte seg for seg selv, ikke alle andre. Eller jeg føler meg mye bedre med fint undertøy, enn med bestemorstruser på for å gi et teit eksempel. Det er min mening da :-)

 

 • Skrevet: 04.03.2013  //  Kl: 21:31  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 15

Er det noe som irriterer meg og som jeg synes rett og slett bare er stygt gjort, er når f.eks en jente med store bryster får ekle kommentarer fordi hun har valgt en kjole med dyp utringning (som de fleste unge jenter bruker). Eller når folk kommenterer til en dame at hun har BLITT så pen, fordi hun har gått ned i vekt. Skjønn har hun vært hele livet, men de menneskene som kommenterer det har en spesefikk holdning til hva DE synes er fint. Noe jeg synes er trist er når en jente med former sier: Nydelig shorts! Hadde jeg bare hatt kropp til å kunne bruke den... 

Selvfølgelig har vi alle forskjellige kroppsfasonger (Noen er epleform, søyleform, timeglassfigur osv) å det er snitt som ser bedre ut på andre, og noen snitt man skal holde seg unna. MEN at det er blitt slik at noen synes det er helt greit om en jente som er naturlig tynn kan gå lettkledd, men om en jente med litt former gjør det samme så blir det plutselig "æsj" og hun blir stemplet som hore. Det er bare patetisk og jeg får vondt inni meg. Det burde ikke være slik, det skal ikke være slik. Jeg har alltid ment at alle burde få gå i det de vil, like det de vil og ha sin egene individuelle stil uten problemer. Så klart finnes det noe som ikke er sosialt akseptabelt. Men det finnes også en grense om hva som er sosialt akseptabelt og hva som er fordommer. Jeg mener at en del brude skru ned fordommene sine et par hak, og lære seg hva som er sosialt akseptabelt.

Vær så snill prøv å ikke bli så påvirket av hva som er nåtidens kroppsidealet, lær å vær deg selv, stol på din smak, ta utfordringer, elsk deg selv og kroppen din og du vil vokse på reisen. Det er jeg sikker på. Jeg virker kanskje som en av de med mest selvtillit når jeg skriver dette, det kan jeg røpe og si at jeg ikke er! Jeg er like usikker på kroppen min som de fleste på min alder. Jeg vet også at jeg blogger mye om trening og gir tips om kosthold. Jeg skal være forsiktig å si hva jeg synes er fint, jeg mener ikke at alle skal se slik og veie så mye. Jeg trener for å bli bedre i dansen, for å ha en sunn og sprek livsstil, holde meg i form og ikke minst fordi jeg hadde ikke klart meg uten. Det får meg til å glemme omverdenen og bekymringer, jeg føler meg også ti tusen ganger bedre.

// På bildene ser dere bloggeren Nadia Aboulhosn. Alle bildene er hentet fra bloggen hennes og dere kan finne bloggen hennes via denne linken HER.

 • Skrevet: 03.03.2013  //  Kl: 20:19  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 21


Har virkelig nytet den siste feriedagen min! Okei, har nytet hele ferien. Som det murmulldyret jeg er, hahah. Eline overnattet her fra i går til i dag. Det var så herlig å se henne igjen, hadde savnet henne masse. Vi hadde jo ikke sett hverandre på en heeel uke. Jeg virker sikkert som en liten unge når jeg forteller det her, men vanligvis ser vi hverandre hver dag. Også har vi et "søsterforhold", vi er totalt ulike men det følels som om vi er søstre. 

Som dere ser på de to øverste bildene, så prøvde vi oss på å lage brownies fra scratch. Et godt tips er å smøre formen! Det glemte vi helt av, så den satt fast i bunnen. MEN det er første gang  jeg har laget brownies og det ble vellykka, det ble ikke en murstein denne gangen! Følte meg ellers ganske slappfisk og lat, men etter å ha sminket meg og shavet leggene så følte jeg meg mye bedre. Det hjelper veldig på humøret. 

 • Skrevet: 02.03.2013  //  Kl: 22:10  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 24


// Arkiv bilder, januar - februar.

Første gangen jeg lager et slikt innlegg, hva synes dere? Da får dere et lett overblikk av noen av antrekkene mine fra januar til fabruar. Selv ser jeg ganske stor forskjell på hverdags antrekkene og når jeg har litt bedre tid om morningen, sånn som nå i ferien. Hahah, det synes på antrekkene mine. Har sagt det før, men pleier ikke å "pynte" meg så mye til vanlig skole og så trening, ser ikke så mye vits med det. MEN så klart creds til de som orker det! Kanskje jeg skal lage flere slike innlegg i fremtiden? 

 • Skrevet: 02.03.2013  //  Kl: 08:11  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 7


Denne sangen passer perfekt i dag som jeg skal reise hjem. Jeg orker egentlig ikke å stå opp, vil bare sove. Forhåpentligvis hjelper det med litt kaffe.

 • Skrevet: 01.03.2013  //  Kl: 20:28  //  Kategori: Film  //  Kommentarer: 3

Om ikke så alt for lenge stikker jeg på kino med Anneli og mamma for å se på denne filmen. Filmen heter "Victoria" og det er Knut Hamsun som har skrevet boka. Jeg har ikke hørt så mye om den, men den er ganske kjent. Uansett det er en sikkelig jente grine film. Jeg kommer nok til å fortelle hva jeg synes om den etter på. Gleder meg! Her har dere traileren:

Kan kanskje virke litt kjedelig for noen, men det er jo en romantisk film. Så for de som liker slike filmer, passer den perfekt.

 • Skrevet: 01.03.2013  //  Kl: 19:07  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 11

Ser ut som et spørsmålstegn på de første bildene, haha.

Smykke fikk jeg gratis på vero moda. Ikke ille å jobbe der!


Elsker denne shortsen, den har litt vintage preg.

Prøvde nettopp te med cofeemate. Helt greit, men andbefales ikke. Tror ikke det er noe jeg kommer til å fortsette med.

Var ute ved den lille parken de har her i Narvik, og skulle ta antrekksbilder. Men med en fortograf som ristet som en hårløs katt i vinterkulla, og som jeg har sagt før så vil ikke kameraet mitt fokusere. Så da skjønner dere sikkert at det ikke ble så gode bilder. Sto der i 20 minutter og ikke et eneste bilde ble OK. Uff, jeg ble så irritert. Å for meg er det veldig viktig å ha et kamera som fungerer pga bloggen. Burde sikkert sende det på reperasjon, men vil ikke være uten kamera :-(

Om en liten stund skal jeg ut med mamma og søster, siste kvelden min her for denne gang. Så det blir koselig!Godt å få opp humøret igen. Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits