• Skrevet: 31.03.2014  //  Kl: 20:14  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 9

Tipper at alle dere har fått med dere at man skulle stille klokken i går natt. Så det kommer ikke som et sjokk at dagene blir lengre, lysere og det lukter sommer i luften. Det er ikke så lenge til sommeren heller. Må si det var deilig og kunne gå uten vinterjakken i dag. Som jeg sa så kom jeg til å legge ut antrekkinnlegg, med det jeg kjøpte fra Nelly. Så litt av det får dere se nå!

Ellers har jeg vært på trening i dag. Også har jeg funnet et perfekt sted å ta antrekkbilder! Hvite vegger og der solen går seinest ned, akkurat det jeg trenger.

BTW, jeg blir ikke mishandlet av eierne mine. Har bare brent med på krølltangen for tredje gang :)) 




// Sko fra Vans, bukse fra Dr.Denim og genser fra Nelly.

#ANTREKK #DAGENSANTREKK #DAGENSOUTFIT #OUTFIT #NELLY #FASHION #MOTE

 • Skrevet: 30.03.2014  //  Kl: 22:51  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 9

Hei! Jeg har som vanlig vært opptatt og fjern fra bloggen i helgen. Sorry for det. Men som dere vet og som jeg har snakket om før, så betyr det bare at ting er bra og jeg har mye å gjøre. Jeg vill jo være sosial og orker ikke å sitte på pcen, når jeg gjør noe sosialt med venner eller kjæresten. Lever i nuet og nyter det! Noe alle burde prøve å gjøre, for det er vikitg :) 

Nok om det filosofiske, tilbake til poenget. Som overskriften dreier seg om. For litt siden bestilte jeg klær på nelly, siden det var salg der. Det er litt sommerting, som ikke kan brukes nå. Men jeg trengte det virkelig, siden jeg har begynt å fokusere mer på egentrening. Så har kroppen endret seg, og jeg har fått resultater. Og da går det dessverre ut over garderoben... Jeg viste dere bilder fra nelly om hva jeg hadde kjøpt. Men nå har jeg tatt bilder til dere, så dere ser hvordan det ser ut på ekte. Kommer helt sikkert noen outfit bilder i løpet av uken, så dere får se hvordan klærene ser ut på. 

Digger denne genseren som er enkel, men super søt. Det er foresten ryggen som har blonder, og som er vist på bildene.



Denne er baggy og digg! Elsker store gensere♥


Denne shortsen er faktisk lang og ikke så tettsittende, som slike shortser pleier å være. Jeg syntes det var fint, for man blir litt lei av å bare ha tettsittende shortser også.

Litt kattehår, beklager for det... Katten min er alltid med meg vet dere, klærene til og med! Blir sånn når man har dyr.
Helt forelsket i denne bikinien fra Wonderland!! Siden jeg har vokst fra de andre bikiniene, etter jeg begynte å trene mer egentrening. Så måtte jeg ha noe nytt. Og siden det var salg,  så slo jeg til. Det eneste minuset er at den har ikke innlegg, men den passer og ser rå flott ut på.

// Alt er som sagt fra Nelly

#NEWINN #INNKJØP #SHOPPING #BIKINI #SOMMER #NEWS

 • Skrevet: 26.03.2014  //  Kl: 19:02  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 7

Tenkte det var på tide med ett inspirasjons innlegg for trening igjen! Som dere sikkert har skjønt, og som jeg har skrevet om på bloggen før, så er jeg interessert i trening og holde meg i form. Jeg har også blitt litt mer bevist på å spise sunt, og jeg har satt dato på å begynne fra 1.April. Men har allerede begynt. Sakte, men sikkert ikke sant? Tenker det er best å starte rolig, for da blir man ikke så fort lei. Man kan heller ikke endre gamle vaner og bli super sprek overnatten. Det vet vi alle, men man kan starte i det små å prøve å spise mindre godteri og trene bedre. 

Jeg har ikke tenkt til å bli super slank eller veldig muskeløs. Jeg vill fokusere på å trene riktig og spise sunt, kroppen skal ha i seg den energien den trenger. Her på bloggen kommer jeg ikke til å si at alle MÅ være tynne, eller at de som ikke er "fit" er ikke sexy. Det blir helt feil, og når jeg velger inspirasjons bilder prøver jeg å ikke sette feil fokus. Jeg prøver å ikke legge ut for drøye bilder, eller inspirasjons bilder av jenter som er usunt og for tynne. Vi har allerede alt for mye av dette i media. Og hver dag lar vi oss påvirke. Så jeg prøver så godt jeg kan, og håper på å inspirere dere :) Håper dere liker det! 




Alle bildene er hentet fra weheartit, du kan finne brukeren min her.

#FITSPO #HEALTH #TRENING #MOTIVAJSON #TRENINGSMOTIVASJON #TRENINGSPLAN

 • Skrevet: 25.03.2014  //  Kl: 16:52  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 11

I helgen var det salg på hele senteret, så jeg tok meg en tur dit. Stort sett alle butikkene hadde salg eller tilbud, men det var litt dårlig utvalg synes jeg. Men jeg gjorde noen gode kupp! Derfor tenkte jeg å vise dere hvertfall det jeg kjøpte. 

Jeg har også fått klærene jeg bestilte fra Nelly sitt salg, og hentet dem. Så de kommer på bloggen så fort jeg får tid til å ta bilder og redigere det. So stay tuned! Du kan se hva jeg kjøpte fra Nelly her.


Jeg synes slike lange cardiganger kan være veldig stilige. Selv om de andre her i huset trodde det var en morgenkåpe når jeg gikk med den :( Hahah, skjønner jo det. Den ser veldig spessiel ut. Så vet ikke om jeg kommer til å bruke den i offentlighet, men fungerer fint som koseplagg. 

Cardigang fra Vila, før pris 350 nå pris 150 kr.
Etter jeg gad bort meste parten av smykkene mine, så har jeg lett etter øredobber jeg synes er fine og faktisk kan bruke til forskjellige ting. Alle øredobbene er fra Glitter. 

Husker ikke prisen, men det var 50% på alt. Så det var veldig billig,

Tror disse blir de nye favorittene, for jeg elsker store øredobber.

#INNKJØP #NEWS #NEWINN #SHOPPING #SALG #SMYKKER

Jeg skal prøve å være litt kjapp, siden det er sent. Jeg har vært hos frisøren og fått klippet lugg og farget håret. Det ble den samme fargen, siden jeg bare skulle ta etterveksten og siden fargen hadde begynt å gå ut av håret mitt. Så da er ikke håret likt som ekstensionsene og det er ikke så fint, man vill jo at det skal se mest mulig naturlig ut! Helt klart. Panneluggen min ble også mye lettere, nå som jeg gikk for midtskill igjen. Men nå har det blitt mye bedre, det er ikke en forandring som synes så godt. Men for meg blir det 100 ganger bedre. Frisøren min er så flink, så jeg ble kjempe fornøyd! 

Jeg hadde migrene så jeg døde ut med en gang jegh kom hjem, derfor får dere noen bilder jeg tok nå i joggisen. Men det går vell fint :) Her har dere resultatet:

Hva synes du? :)

 

#FRISØRBESØK #MIDTSKILL #HAIREXTENSIONS 

HEI. Igjenn har helgen vært fantastisk fin. På fredag jobbet jeg som vanlig, også dro kjæresten og jeg til søskenbarnet mitt. Det var koselig, og jeg fikk klippet henne litt. På lørdag hadde vi en liten dobbel date hos Eline, med naturligvis henne, hennes kjæreste, Ramin og meg. Det er vell det nærmeste jeg har vært på en dobbeldate. Vi hadde det veldig gøy og kranglet nesten om hva vi skulle gjøre. Hahah. Ingen har desverre blitt noe serlig eldere :( Søndagen var jeg igjen hos Eline. Hun hadde kjøpt smilelab, så vi testet ut det! Her får dere se litt bilder fra da vi testet det ut:

Slik som på bildet føltes vi oss som når vi hadde på stripsene.

Det synes ikke såå godt på bildet, men både Eline og jeg syntes mine tenner ble mye vitere. Du kunne se ett resultat. Jeg har ikke så velig gule tenner fra før, så om man har det må man nok ta flere behandlinger. Men jeg kunne IKKE tenkt at mine skule bli enda vitere, for da hadde de sikkert sett ut som "Cesar" i hunderviskeren. Om dere har sett den serien?


Konklusjon: Helt personelig så ser jeg ikke helt vitsen med å bleike tennene når man er ung som meg. Fordi mine tenner har ikke eldres på samme måte som en som har røyket og drukket kaffe hevr dag i 20 år. Jeg synes også det kan bli for mye om man får det falske barbie smilet, der tennene lyser opp og det er alt du klarer å se på når personen snakker. Men plages du med gule tenner, eller om du synes du har gule tenner så why not? Man kan jo prøve å se selv, om man liker det eller ei. 

Smilelab er ett par strips du tar på den øverste tan raden og den nederste. Stripsene har en geleaktig greie som fester seg til tennene, og smaker litt rart. Så jeg og Eline ble veldig lei smaken og gelen. Virketiden er på 15 minutter. Tennene virker med en gang hvitere, men la stripsene sitte til virketiden er over. Når du tar av stripsene, må du gå over med tannbørsten for å fjerne gelen og smaken. Det fungerer helt fint, men som sagt ville ikke jeg brukt tid og penger på det. Siden jeg ikke føler jeg har ett behov for det. Men synes du at du har gule tenner, så anbefaler jeg å prøve det en gang.

#TANNBLEKING #SMILELAB #PRODUKTANBEFALING #NEWINN

 • Skrevet: 20.03.2014  //  Kl: 21:28  //  Kategori: Food  //  Kommentarer: 3

Dagen min i dag har vært utrolig spennende. Har fått gjort sååå mye produktivft. Jeg har nesten sett alle episodene av Paradise Hotel, jeg har også sett halve filmen av Snøflak - den hvite gorillaen (som er en barnefilm fra barcelona faktisk! Den var faktisk ganske søt), jeg så også en halv epsiode av Geordie Shore. Men det var kjedelig, så orket ikke mer. Så ja, har ikke gjort noe siden jeg er syk. Men det var godt å ta det rolig på slike dager. 

Jeg skal ikke klage helt da, jeg fikk sykebesøk av kjæresten. Så vi har sett filmen Carrie, den var helt ok. Vært å se, selv om det ikke var den aller beste filmen jeg har sett. Det er kanskje litt sent å blogge om frokosten? Men jeg vill heller legge det ut, enn å glemme det. Så her har dere bildene av min frokost. Personelig har jeg alltid synes det vært så teit å legge ut hva man spiser, hahah. Så for de av dere som synes det kanskje er litt teit at jeg legger det ut. Så skjønner jeg det. MEN dette er den andre dagen jeg bevisst passer på å spise bra mat, og ikke mat med masse sukker. Så siden det er dag nummer 2, så får vi se hvor lenge det holder. Jeg tror jeg vill være mer motivert om jeg blogger om det, så derfor legger jeg ut slike bilder i dag. 

Øverst til venstre: Snøflak, Gerodie Shore, Paradise Hotel og Carrie. En absurd blanding med ting som ikke passer sammen, nemmelig skrekkfilm, barnefilm og håpløse reality program :D


Knekkebrød med salami og jorbær og banan smoothie var utrolig godt i dag! 

 

Å til dere som la merke til det. Ja. Jeg måtte ta en slurk av smoothien før jeg tok bildet. Klarte ikke å vente! Elsker smoothie, skjønner dere. 

Yey or ney for slike innlegg om sunn mat? Vil gjerne høre deres mening om det :)

 

#SMOOTHIE #FROKOST #SUNNMAT #HVERDAG #FILM #FILMANBEFALING 

 • Skrevet: 19.03.2014  //  Kl: 21:53  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 8

Jeg har, som sikkert de fleste drømt meg bort i fjor årets sommerminner, og gleder meg allerede til denne sommeren. Jeg håper den blir enda bedre! Samtidig som det skjedde utrolig mye fint i sommeren som var, så var det også min hardeste periode dette året. Kanskje også en av de vanskeligste i så langt av livet, men det er personelige årsaker som ikke trengs å nevnes her på bloggen. Derfor skal jeg ikke skrive noe mer om det, men følte for å fortelle dere det. Siden på bildene dere kommer til å få se nå, kan det virke som om det bare var en sukkersøt periode. Men husk at bak ett smil, ligger det mest sannsynelig en eller flere tøffe perioder. Ingen har ett så er så overfladisk og perfekt liv, som man kan få inntrykk av fra bloggere og kjendiser. Så ha det i bakhodet når du møter nye personer :)

Men nå skal vi fokusere på det positive her! Så her kommer kanskje litt for mange bilder av mine herlige sommerminner. Jeg var aktiv på bloggen i sommer, så om du ikke var leser av bloggen min i den perioden, anbefaler jeg å ta en titt bak i arkivet. I juni var jeg en del med Eline, danset siste konkurransen før sommerferien, solet meg en del. Juli tok jeg den årlige turen og besøkte moren, søsteren min og Defne i Narvik. Jeg var også i bryllupp og feiret både en og tre ganger min egen bursdag. August dro vi på far og datter tur til Barcelona, og det må være ett av de stedene jeg trives kjempe godt! Guuud, så mye rart og fint å se. Kommer nok til å reise dit flere ganger. Byen har alt, om du så vill se på byens serverdigheter, shoppe i storby eller slappe av på stranda. Ellers var jeg en del med venner og det skjedde en del sprell.  Vi solet oss også i parken og badet på jorekstad. 

JUNI:


JULI:



AUGUST:



Må si jeg savner litt den looken i de siste webcam bildene, selv om jeg ikke likte hårfargen den gang. Haha. Det er så typisk. 

#SUMMER #SOMMER #SOMMERMINNER #MINNER #GOODTIMES #BARCELONA #SOMMER2013

 • Skrevet: 19.03.2014  //  Kl: 20:00  //  Kategori: Food  //  Kommentarer: 6

I dag har jeg hatt studiedag hjemme, og er derfor bodd i sofaen med pcen. Jeg har også vært syk, Ironisk er det ikke? Rett etter jeg lagde ett positivft innlegg om hvor godt jeg har det, også blir jeg syke like etter på. Tenkte lenge på om jeg skulle skrive ett slikt innlegg, siden jeg var redd for at det gode skulle ta slutt og noe negativt skulle komme. Hahaha. Neida, jeg har det fortsatt bra. Bare veldiiiig kjedelig.

Så jeg har også sjekket en del på nettet etter sunne matoppskrifter. Jepp! Du hørte riktig. Du lurer sikkert på hvorfor jeg søkte opp nettopp dettet. Men jeg har tenkt en stund og bestemt meg for at jeg må begynne å passe mer på hva jeg spiser. Ikke nok med det, jeg bør også lære meg å lage sunn mat. De som kjenner meg godt vet at jeg eier ikke matferdigheter.. Men det har jeg bestemt meg for å gjøre noe med!

Her har dere litt matinspirasjon, med linker

MIDDAG:


Sushi oppskrift finner du her, kylling i pita her, vårruller her, wok med fullkornsnudler her, burger her, biff med fylt advokado her.

Frokost/Lunch:

Egg og spekeskinke her, breakfast bars her, smoothie her, scones her, vafler som faktisk er sunne her, frittata her.

Kos:

Sjokoladekake her, tilsjørte bondepiker her, bounty her, energibar her, eplekake her, kanelsnurrer her.

Så fikk ikke det deg til å få litt ekstra vann i munn så vet ikke jeg! Mange fine oppskrifter jeg gleder meg til å prøve ut. Så får vi se da, om det er så godt som det ser ut som! Mange av oppskriftene er hentet fra matprat og fotballfrues blogg. Hun har masse gode og sunne mattips så anbefaler på det sterkeste å se innom mat kategorien hennes. Har du prøvd noen av disse rettene? Har du noen sunne oppskrifter, legg gjerne ut link i kommentarfeltet. Kanskje jeg prøver den ut? :D

#MAT #SUNNMAT #MATOPPSKRIFTER #SUNNEMATOPPSKRIFTER #SUNNKOST 

 • Skrevet: 17.03.2014  //  Kl: 20:33  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 10

Er det flere der ute som legger merke til hvor glad man blir når det er sol ute? Jeg merker det veldig godt på både humøret og motivasjonen. Å når jeg nevner motivasjon så mener jeg motivasjon for alt, skole, trening, dansen, kjæreste, gode venner, familie og alt det som betyr noe spessielt for meg her i livet. Heheh, kanskje jeg er litt dypere og klissete enn jeg vanligvis er i innleggen mine. Men jeg vill bare prøve å få fram ett poeng.

Poenget er at jeg vet med meg selv at jeg ikke er like aktiv som før når det gjelder bloggen. Og jeg liker det ikke og får litt dårlig samvittighet for det. Men jeg vill ikke at dere skal tro at det er noe galt, at jeg har glemt bloggen, er umotivert eller ikke har det bra. For det har jeg. Jeg har det utrolig fint akkurat nå. Å det er akkurat derfor jeg er mindre aktiv en før. Rart ja? Jeg har det så bra, og i perioder skjer det så alt for mye, at jeg rekker ikke å skrive om hva som skjer. Og det er ikke alltid jeg heller vill ta med meg pcen over alt, for er jeg ute på noe med kjæresten eller gode venner så vill jeg nyte tiden med dem. Ikke være usosial. Jeg vill heller ikke ha en "sutreblogg" der jeg klager over alt som er galt, så jeg vill jo fortelle dere om de gode øyeblikkene også. Men som sagt er det ikke alltid det blir tid til det.

Normalt har jeg bare med meg iPhonen, og jeg tar masse bilder med den. MEN synes ikke iphone bildene har potensiale nok til å havne på bloggen. Men det er bare min mening.. Hva synes dere? Ville dere lest innlegg der jeg har tatt bilder med iPhonen? Er det interessant for dere å se likevell? Jeg skal prøve å bli flinkere med å ta med meg kameraet på ting, så det blir flere bilder og lettere å fortelle dere om hva som skjer i hverdagen.

Det er ikke det beste smilebildet av meg, men det er ett ekte smil og beskriver godt hvordan jeg føler meg nå.

Wow, savner å ha så brune ben som jeg hadde på den tiden :o


Bildene er fra i sommer.

Må bare slenge med at jeg gleder meg som en unge til ordentlig sommer, og man kan ha på seg det man vill av sommerklær. Det er 1000 ganger lettere å finne ett antrekk! Også digger jeg at jeg kan gå i sånne klær som på bildene over.

#SOMMER #SMIL #HVERDAG #BLOGGING #OUTFIT

 • Skrevet: 17.03.2014  //  Kl: 19:45  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 8

De fleste har vell fått med seg salget som Nelly har hatt noen dager nå. Jeg fant raskt flere ting jeg ønsket meg, men var usikker på om jeg skulle kjøpe noe. Men etter flere dager tenker jeg fortsatt på at jeg vill kjøpe det, så da vet man at det er et lurt kjøp! De hadde utrolig mye fint, både på salget og uten om. Men nå synes jeg at jeg har vært flink og bare kjøpt det jeg trenger, og som mangler i skapet mitt. Prisen ble helelr ikke så ille. Gleder meg til å få det i posten!

OMG oversized genser her

Jeg falt helt pladask fra første gang jeg så denne bikinien, og nå er endelig overdelen på salg. Riktig nok har jeg heller ingen bikinier som passer meg nå, så det var ett must i skapet. Bikini topp her og bikini truse her.

Etter jeg begynte og trene styrke for meg selv, blant annet fokusere på bakdelen. Så har jeg nesten ingen shortser fra sommeren som passer meg lengre... Det er selvfølgelig kjipt at de fine klærene ikke passer, MEN så har jeg fått til målet mitt og gått opp nesten en hel strl. Å det er godt gjort når man alltid har vært en flat ass som meg, ikke det at det er noe galt i det heller! Svart shorts med studs her

Denne genseren er virkelig helt nydelig og kjempe søøøt♥ Hvit genser med blonder finner du her.

 

#NELLY #SHOPPING #NETTSHOPPING #INNKJØP #NEWINN #OVERSIZED #BIKINI

 • Skrevet: 12.03.2014  //  Kl: 22:53  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 8

Jeg dro tidlig til byen og der kom jeg over Bianco, og de har fått sykt mye fine sko der. Jeg har klart å sølt bleking på skinnstøvlettene mine :( Så det er ett hull i dem, og jeg føler meg som den slasken med hull i skoen. Derfor har jeg begynt å se etter noen klassiske ankel støvletter som passer nå til våren, men også snø og vinter... Hallo, vi må bare innse det harde fakta at vi bor i norge og det kan snø i mai månede... Helt utrolig om du tenker og sammenligner det med andre deler av verden. Som sagt fant kjeg mye fint, så hvorfor ikke dele det med dere? 


Ankelstøvletter her.

Svarte støvletter i slangeskinn her.
 Uæææ! Disse er så stygge når de ikke er på foten, men når du har dem på kan det se utrolig stilig ut. Platform sneakers her.

Disse er litt matcho, men jeg synes de er stilige. Kan friske opp ett enkelt hverdagslig antrekk, når du trenger det lille ekstra, og ikke vill bruke sneakers. Finner du her.

Her har dere mine favoitter! Disse prøvde jeg senest i dag og de var helt rå fine på. Brune støvletter her.

Svarte feminie støvletter her.


#ANKELSTØVLETTER #SHOPPING #NETTSHOPPING #WANTS #NEWINN  #MOTE #SKO

 • Skrevet: 11.03.2014  //  Kl: 22:23  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 15

Som dere ser er antrekket mitt i dag heeelt svart. Siden jeg er utplassert på Nikita, så bruker de kun svarte klær. Siden det er varemerket deres, men det visste sikkert noen av dere fra før? Uansett her får dere se antrekket mitt fra i dag! Etter jobben var det rett på trening, og jeg var på dansetrening i dag. Sorry for at jeg har så lite å skrive, men jeg er så sliten og kommer til å legge meg hvert øyeblikk. Så dere får heller bare se på bildene i mens, så har jeg  mere å si en annen dag.


// topp med kors fra bikbok, topp med blonder husker ikke, spandex bukse fra nelly.

#ANTREKK #OUTFIT #ALLBLACK

 • Skrevet: 11.03.2014  //  Kl: 21:46  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 10

Her kommer noen bilder fra konkurransen, Eli, Johanne og jeg hadde det gøy med kameraet, så det ble en del bilder. Nevnte at jeg var på konkurranse på lørdag, det var både disco, freestyle og slow på konkurransen, jeg kom på plassen før finalen. Noe jeg kom på sist konkurranse også, så det var kjipt. Så nå er jeg veldig klar for finaleplass neste gang. Jeg deltok kun i freestyle, siden konkurransen var i to dager. Det er litt synd, men siden det er langt å reise, så ble det desverre slik. Satser på at det blir slow neste konkurranse. Her er bildene fra konkurransen:

Eli ♥
Noe var tydeligvis veldig morsomt..

Johanne ♥





#DANS #KONKURRANSE #DANSEKONKURRANSE #FREESTYLE #TRENING 







I dag har jeg sittet å skrevet og tegnet i flere timer, så begynner å bli rimelig lei av det nå. Men jeg skal nok få oppdatert dere litt for det om! :-) Vi har hatt flere store prosjekter nå på skolen, og det siste vi har hatt er ett prosjekt med både klipp, farge og forming av frisyre i ett. Så det er mye jobb og tar mye tid, tro det eller ei. Det er mye som man må ta med. Men nå er jeg endelig ferdig! 

På fredag var jeg utplassert på Nikita, og jeg var så heldig å ha Nina som modell denne gangen. Hun var så søt og snill og hadde med en smoothie til meg! Planen var å krølle håret hennes, men vi klippte også litt. Hun har langt hår, så hun ville så klart ikke ta så mye på lengden, derfor tok jeg bare det slitte. Hun virket veldig fornøyd, og det er jo det som er hele poenget. Samtidig som jeg får øvd meg og blitt bedere. Dere kan se hvordan det ble på bildet under. 

Slik ser noe av hefte mitt ut som jeg har holdt på med hele dagen.Så slik så Nina ut etter klipp og krølling av håret.

#FRISØR #HVERDAG #SKOLE #FRISYRE #HÅRFRISYRE

 • Skrevet: 08.03.2014  //  Kl: 16:06  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 7

Må bare starte med å gratulere alle jenter og kvinner der ute som leser dette! Det er jo dagen våres i dag :-) ♥ Akkurat nå er jeg på vei hjem fra dansekonkurransen, og skal rett i bursdag til en god venninne. Jeg gleder meg massse, håper denne kvelden blir utrolig bra! Som dere sikkert vet har jeg skrevet dette innlegget på forhånd, siden jeg ikke hadde noen mulighet for å oppdatere dere, siden ting ble så hektisk i dag. Jeg la frem anntrekket mitt i går, men er ikke helt sikker på hva jeg kommer til å velge. Så derfor får dere bildet av to forskjellige antrekk. Enjoy! 








#HVERDAG #VENNER #ANTREKK #OUTFIT #SNIKTITT

 • Skrevet: 08.03.2014  //  Kl: 15:20  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 2

Må bare starte med å gratulere alle jenter og kvinner der ute som leser dette! Det er jo dagen våres i dag :-) ? Akkurat nå er jeg på vei hjem fra dansekonkurransen, og skal rett i bursdag til en god venninne. Jeg gleder meg massse, håper denne kvelden blir utrolig bra! Som dere sikkert vet har jeg skrevet dette innlegget på forhånd, siden jeg ikke hadde noen mulighet for å oppdatere dere, siden ting ble så hektisk i dag. Jeg la frem anntrekket mitt i går, men er ikke helt sikker på hva jeg kommer til å velge. Så derfor får dere bildet av to forskjellige antrekk. Enjoy! 






#HVERDAG #VENNER #ANTREKK #OUTFIT #SNIKTITT

 • Skrevet: 07.03.2014  //  Kl: 23:04  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 4

Da begynner jeg å bli klar til morgen dagen, mye som skal skje og mye som skal forberedes. Men nå begynner alt å bli klart, og jeg tror jeg snart er ferdig. I morgen må jeg våkne rundt halv syv, for så å komme oss til konkurranse lokalet. Amanda skal sitte på med oss, siden hun også skal konkurrere. Må si jeg gleder meg som en liten unge! Siden jeg fikset på dansen i går så må jeg innrømme at jeg har litt nærver. Men det ordner seg nok. 

Etter konkurransen skal jeg rett bort på noe annet. Så derfor rekker jeg ikke å oppdatere, men jeg har laget ett innlegg som skal bli puplisert da. Så ja, jeg har mange planer for denne helgen. Så det er mye som skjer :-)







#DANS #DANSEKONKURRANSE #KONKURRANSE #FREESTYLE

 • Skrevet: 05.03.2014  //  Kl: 16:54  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 3

I helgen er det igjen tid for dansekonkurranse, så da skal jeg prøve å fokusere litt ekstra på dansen denne uka. Har blant annet en privattime, så det blir nok bra og få gått igjennom det med en trener. Ellers har jeg som vanlig danse trening i dag. Før  i dag har jeg jobbet med skole prosjekt og lekser, så det skal bli veldig godt å fokusere og ha det gøy med noe annet. Tar med noen inspirasjons bilder jeg vill dele med dere, so here you go!

// KrisseyB

#TRENING #TRENINGSMOTIVASJON #INSPIRASJON #TRENINGSINSPIRASJON #TRENINGSINPO #FITSPO #DANS #HVERDAG





 • Skrevet: 04.03.2014  //  Kl: 22:34  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

I slutten av ferien så skjedde det ganske mye, derfor har jeg desverre ikke hatt tid til å oppdatere dere. Men det gjør ikke så mye, og dere går ikke glipp av noe siden jeg forteller heller om det nå. På fredag hadde vi jentekveld, så det var veldig koselig. På lørdag dro jeg med Erika, kjæresten hennes og en kompis av han til på harry tur til sverige.

Det ble ikke så mye kjøtt og andre ting som kanskje andre kjøper i sverige, siden det er billigere. Men det ble mye annet rart! Å på søndagen var jeg sammen med kjæresten, så derfor har jeg heller bare nytet hvert øyeblikk av denne herlige ferien. Jeg hadde faktisk ikke så store forhåpninger, men det har skjedd masse positivt. Kjedet meg bare en dag og det var helt på starten av ferien, så da kan jeg virkelig ikke klage. Nok om det, her skal dere få litt bilder av turen og hva jeg kjøpte:

Vi klarte å fylle en hel handlevogn til sammen, så det ble litt. Protein posen er guttas btw,  vi jentene kjøpte treningstøy og godteri ♥ God miks det.

To trenings topper, 149 kr pr. topp fra nike og casall. Jeg syntes det var veldig billig.

Du ser ikke så godt på bildet, men dette er en av de bittesmå hårbørstene du får kjøpt. Og det er til og med en naturbørste, slik at den har myk bust og sliter mindre på håret. Ett must når du har extensions. Den har også perfekt størrelse til og passe i vesken. 99 kr fra kicks.

Også ble det litt godteri da... Syntes jeg var flink som prøvde å ikke ta med meg så mye, selv om jeg så klart har allerede spist opp noe før jeg tok bildet. Hahah. Men det var bare ett par juicepakker, så... det - telles - ikke... Sier vi. 

#HARRYTUR #SVERIGE #FERIE #INNKJØP #NEWINN



Om meg



Hei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

Reklame



Kategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits