• Skrevet: 29.04.2013  //  Kl: 21:30  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 10

Har en stund hatt lyst til å lage et slikt innlegg der jeg skriver litt om ting som gleder meg. Trenger ikke å være noe stort, jeg tenker mer på de små tingene i hverdagen. Kanskje dere vil kjenne dere igjen av flere av tingene? Uansett, enjoy!

1. Når snøen har smeltet, det blir varmere i luften og våren er endelig her!

2. Dype og gode samtaler der man diskuterer og snakker om alt, livsspørsmål, overnaturlig, relgion, samfunnet, verden, alt mulig.

3. De samtalene som skjer sent på kvelden, om man går en tur ute, sitter rundt et bål, bare er med venner eller ligger i sengen og snakker over mobilen. 

4. Dette er kanskje veldig materilaistisk, men det er ingen hemmelighet at jeg elsker å shoppe. Den følelsen man får av å kjøpe noe du virkelig har ønsket deg, eller du har funnet noe du liker kjempe godt. Blir alltid i godt humør av det.

5. Å ha ting jeg kan glede meg til, som en ferie tur, konkurranse eller bare en chille kveld med jentene.

6. Følelsen av å være på reisefot, om det så er syden, hytta, besøke familie, roadtrip, eller bare til nabobyen. 


// Fra juli - august 2012

7. Trening, å få bruke kroppen. Kanskje jeg er døds sliten der og da, men det føles alltid bra ut etter på!
Kleint tøyingebilde..

8. Å danse, da mener jeg både å danse på fest og å danse i et studio. Vet ikke hvordan jeg skal beskrive den følelsen, men de fleste vet hva jeg mener. 
// Øverste bildet fra venstre, Margrethe, Erika, Nina, meg, Marthe og Eline. Fra Mars 2013.

// Litt forskjellige dansebilder fra 2012 - 2013

9. Når noe uventet men bra skjer, som om man plutselig bestemmer seg for å finne på noe og det blir vellykket. Ofte også bedre enn forventet.


// Emilie, Erika og Nina, på båttur i Mai 2012.

10. Når fremmede smiler til deg, det er vell noe alle setter pris på. Skal ikke så mye til for å glede andre, noen ganger er et smil alt som skal til :-) 


// Det fineste smilet jeg vet om! September 2012

 

 

 

 

 • Skrevet: 28.04.2013  //  Kl: 22:01  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 17

Vakre skapning

Så klart jeg har fem nippels... :-O Eller så er det bare bh'en min, det er opp til deres fantasi.

Suss og nuss!

Eh. Jah.

 

Ah, jeg vil ikke ha skole i morgen. Jeg synes vi kan ha en liten ferie før sommerferien, flere som er enig? Hele helga gikk så alt for fort, planer gikk i vasken og alt ble bare tull! Men byturen med Eline og dagen i dag veide opp for alt rotet :-) Eline og jeg tok så sykt mange og stygge bilder i går, hahah. Uff, dette var de som kunne legges ut. 

 • Skrevet: 27.04.2013  //  Kl: 17:42  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 13

// Hoodie, skjorte bukse fra bikbok, sko fra bianco.

Fikk litt hjelp av Eline til å ta antrekkbildene, takk for det snupp! Ble mange fine bilder, kommer sikkert til å legge det ut senere. Blir så tusen ganger bedre å ta bilder ute med "kameramann", enn på rommet med selvutløseren. Men det sier seg selv. Eline og jeg dro til byen, vi tok sol, spiste is, også kjøpte vi begge tørrshampoo, for det er skikkelig kjekt å ha. Nå venter jeg egentlig bare på pappas hjemmelagedpizza, naaam!

Stikkord:
// Hoodie, skjorte, bukse og belte fra bikbok, bh fra victoria's secret.

Her får dere liten sneakpeek på dagens antrekk. Nå må jeg forte meg litt, er ikke helt ferdig med å fikse meg. Og må rekke bussen til byen. Forteller dere mer om dagen når jeg er hjemme igjen. Skal også prøve å få tatt noen antrekksbilder til dere :-)

 • Skrevet: 26.04.2013  //  Kl: 19:55  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 19

Her er det jeg fikk med meg fra bikbok i går:

Gensere med hodeskalle og krage, førpris 299 kr pr genser.
Genser med leopard armer, førpris 99 kr.
Superflex bukse førpris 499 kr.

Slangemønstret bukse, 299 kr.
Hoodie uten armer, førpris 249 kr.

Fornøyd med alle kjøpene! Skulle egentlig ha handlet mer basic, men var lite igjen av det når vi var der i går. Jaja, for ta det en annen gang :-) 

 • Skrevet: 25.04.2013  //  Kl: 21:46  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 14// Jakke, topp, shorts og strømpebukse fra bikbok, skoene er fra bianco.

Elsker disse skoene, siden de passer til alt! Eller nesten alt av hverdagsklær. Jeg synes det er herlig å ha noe annet på beina enn ett par slitte converse. Men det er min mening. Som jeg har skrevet under bildene, så er hele antrekket fra bikbok, bortsett fra skoene. Ja. over halvparten av kleskapet mitt består av klær fra bikbok, men det gjør det kanskje hos de fleste jentene her i landet? Eller så er det bare jeg som innbiller meg det.

Eline og jeg satt hele skoledagen å gledet oss til å shoppe på bikbok, siden det var 50% salg der!! Wihuu, ble en del fine og nødvendige ting fra der i dag også :-) Har vært i byen hele dagen, veldig koselig. Etter på ble jeg med Eline hjem, suprise. Vi lagde hvitløksbaguetter, kaffe og en mann av to poteter som hang sammen. Nyttig. Så det har jeg gjort i dag. Innkjøpene kommer senere.

 • Skrevet: 22.04.2013  //  Kl: 22:03  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 15// sko fra bianco, 1099 kr. 

Selv om det begynner å nærme seg sommer og man tenker "JIPPI, da kan jeg bruke sommersko" så må vi huske at vi bor i snø-og-regn-norge. Hahah, bare for å drepe vårfølelsen deres, neida. True story. Jeg har lenge trengt et par sko som ikke er fult så varme som uggsene, hadde sett meg ut et par svarte boots på bianco. Desverre når jeg skulle kjøpe dem i dag, var de utsolgt. TYPSIK. Sto i kanskje en halv time og vurderte to par opp og ned. Til slutt falt valget på disse! Et par jeg ikke kommer til å gå fort lei og som holder lenge, siden det er skinn.

 

 • Skrevet: 21.04.2013  //  Kl: 19:11  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

Hei hei, Eline her! Dere har vel fått med dere at det har foregått en spørsmålsrunde i noen uker nå. Det har gått ut på at jeg skal svare på deres spørsmål om henne og vennskapet vårt. hihi dette kan bli spennende, så da hopper jeg bare rett i det. Enjoy!

 

Hvor lenge har dere vert bestevenner?
Vi har gått i samme klasse siden 2. klasse, men det var ikke før tiden rundt 5. klasse at vi begynte å bli gode venner. Siden det har vi hengt sammen stort sett hele tiden.

Her er vi rundt 8 år og har like anorakker.

 

Vis dere har noe å fortelle er det deg/hun den første dere forteller det til?
Ja, helt klart! Jeg forteller alt til Kristine og stoler 101% på henne, så samme hva som skjer så er hun den første jeg forteller det til.

Hvilke gutter faller hun for?
Hun vil ikke innrømme det selv, men hun faller lett dor gutter med utenlandsk bakgrunn. Kanskje det er noe med det «eksotiske» utseende hun liker så godt, men det er lett å forstå!

Blir hun fort forelsket?
Hun blir nok fortere betatt enn forelsket, men hun forelsker seg i hvert fall fortere enn meg.

Tre ting hun hun ville hatt med seg på en øde øy?
Det første måtte blitt mobilen, for hun går ikke lenge uten musikk, 3G nett og for ikke å snakke om kamera. Også kunne hun godt tatt med seg meg, vi hadde helt sikkert hat det gøy. Og det siste måtte blitt masse mat!

 

Hvilken tv-serie følger hun med på?
Tror ikke hu følger med på noe spesielt for tiden, men jeg vet hun har vert ganske hekta på The Walking Dead, også vet jeg hun har fulgt med på Game Of Thrones.

Har hun kjæledyr?
Sofus, han er en nokså innpåsliten og maste katt, som er rundt 10 år gammel. Men han er veldig søt også da.

Nevn tre ting du ikke liker ved henne
Kan liksom ikke komme på noe som jeg virkelig misliker. Men en ting må være den siden av musikksmaken hennes som er fylt av skikkelig jalla låter hahah. Også tar hu lett til seg småting, men det er heldigvis lett å få henne i godt humør igjen. Også kommer jeg ikke på noe mer.

Hva er et flaueste dere har opplevd?
Vi har nok opplevd mange flauser sammen, men det eneste jeg kommer på nå var en gang vi tok bussen hjem. Vi satt bakerst og hadde en høylytt diskusjon om rådyr, og om de kunne svømme eller ikke. Da vi skulle gå av bussen gikk vi forbi to menn "Jasså, Det er her dere bor. Hod helg!". Var ikke så flaut men ganske morsomt. 

Hva synes du om bloggen til Kristine?
Jeg synes bloggen er utrolig bra, og er overrasket over at ikke flere leser den. Hun er kjempe flink med bilder, antrekk og liknende. Hun må bare bli flinkere til å promotere den. Hva synes dere for eksempel om at hun hadde lagd en facebook side for den?

Hvordan ble dere venner?
Vi har jo gått i samme klasse siden 2. klasse. Skolen vi gikk på var veldig liten, så på den tiden var alle venner med alle. Jeg kan ikke huske hvordan vi ble så gode venner som vi er nå, men vi har vel på en måte bare «grodd» sammen hahah.Har Kristine vert sammen med mange?
Nei, hun har ikke vert sammen med mange i det heletatt. Hun har ikke hat mer enn 2 seriøse forhold.

Hvordan vil du beskrive henne med fem ord?
Hun er Lojal, aktiv, fjern (haha), herlig og sist men ikke minst vakker.

Synes du Kristine er veldig opptatt av hvordan hun ser ut?
Hun er veldig opptatt av det ja. Men det er vel ikke noe galt i det? Det kan umulig være billig, med tanke på at hårprodukter, sminke og klær er ganske dyrt.

Er det sant at Kristine liker melk?
Jeg må nok skuffe deg Mr. Melk, det er nok ikke sant.

Jeg må bare få sagt at jeg er så utrolig glad i deg Kristine. Du er den beste vennen jeg har og jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skulle gjort uten deg! Jeg er så glad for at vi har fått gå i samme klasse helt til nå, og håper vi kan ha den samme kontakten når vi går til hver vår skole etter sommeren.Håper dere likte svarene.
- Eline 

 • Skrevet: 21.04.2013  //  Kl: 13:36  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 7

Akuratt nå skulle jeg ligget i bikini på en strand i Tyrkia. Jeg skrev litt om det for noen innlegg tilbake hvor mye jeg gledet meg osv. Vell, jeg er fortsatt i Norge. For det ble endring i planene, sånt kan skje når man minst venter det. Men slik er det bare noen ganger. Det er av personelige grunner så orker ikke å gå noe mer inn på det. Jeg følte det ble dumt å bare slette de gamle innleggene om at jeg skulle dra, derfor valgte jeg å skrive om det. 

Bildene fra oktober 2011.
Meg og store siss!
Defne gullet ♥

Resten av bildene er fra August 2012.

Selvfølgelig kommer jeg sikkert til å være litt trist over at jeg ikke dro. Men det var et valg jeg tok og jeg angrer ikke på det :-)

 • Skrevet: 21.04.2013  //  Kl: 12:00  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 8// Shorts og oversized topp fra bikbok.

God morgen til dere. Jeg startet dagen helt rolig, akuratt nå hører jeg på musikk og skal begynne å sminke meg. Må få på meg fillene og ta en liten kjapp tur til byen. Skal få besøk, men ellers blir det nok en slapp dag. Må innrømme at det er godt å slappe av, men jeg hater å sitte i ro. Jeg er et menneske som må underholdes nesten hele tiden. Blir gaaal av å være alene hjemme hele tiden. Hahah, som en liten unge. 

// Det jeg har brukt: øyenskygge fra vevay, shimmer cubes fra bodyshop, litt svart øyenskygge fra clinique, lillaøyenskygge fra mac og øyevippene er fra ebay. 

Denne våren kommer fargene tilbake, og det er hot med sterke farger på nedre våtkant (der du legger eyelineren). Siden jeg bare har vært hjemme og slappet av i dag, fikk jeg plutselig en trang til å sminke meg. Hahah, sånn er jeg. Første gang jeg prøver denne looken, og jeg ble ganske fornøyd. Synes det er fint så lenge man ikke overdriver for mye, og tenker på hvilke farger som passer sammen. Kunne gjerne sminket meg slik på fest, tror jeg skal gjøre det en gang også :-)

Stikkord:
 • Skrevet: 19.04.2013  //  Kl: 23:50  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 1

Spørsmålsrunden er ikke avlyst og jeg har heller ikke glemt den! :-) Men som dere sikkert har skjønt så er den utsatt, siden Eline er så utrolig treg til å svare på spørsmålene deres. Men det gjør ikke så mye, innlegget vil komme en gang i nærmeste fremtid.


// Fordi iPhonen er det beste kameraet du kan finne på å bruke!!! ... 

 • Skrevet: 19.04.2013  //  Kl: 23:35  //  Kategori: Søtt  //  Kommentarer: 13

Bare for å være ondskapsfull (Som jeg liker å være) og plage dere:


Siden Ina (en venninne fra klassen) hadde bursdagen sin og ble 18 i dag, bestemte Eline og jeg oss for å lage brownies til hele klassen :-) Vi ville ikke lage toro kake, men ekte saker, så vi fant oppskrift på nettet. Klassen vår pleier alltid noen å lage kake til de som har bursdag, kjempe koselig! Det ble mer en blanding mellom bronwies og sjokoladekake, men den var utrolig god!

Stikkord:
 • Skrevet: 18.04.2013  //  Kl: 19:22  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 14

Dette er antrekket fra i går, men siden jeg skulle på trening så rakk jeg bare å ta bilder i full fart. Jaja, bedre sent enn aldri, ikke sant? Jeg mangler motivasjon for tiden. Utrolig kjedelig. Derfor har det blitt antrekk som dette. Men det er faktisk ganske smart å kle seg i svart om du ikke finner noe å ha på deg, altså det problemet jeg har får tiden. Får ta meg en shopping tur, kanskje problemet blir løst da :-)

Stikkord:

Som de fleste sikkert vet er OPI og Essie to gode og ikke alt for dyre neglelakker. De er ikke vansklige å påføre, klumper seg ikke og sitter der en stund før de flasser av som neglelakk gjør. Dette er tre av mine favoritt farger, hadde en lyse rosa fra Essie før som jeg var veldig glad i. 
Den "nude" negle lakken fra OPI går det mest av, siden jeg bruker den nesten hver dag og den passer til alt. Jeg trenger egentlig ikke flere farger enn de tre, det holder lenge for meg. Overraskene nok har jeg hatt de ganske lenge og dere kan se det er mye igjen. Litt rart siden jeg alltid bruker neglelakk pga om jeg ikke bruker det så knekker bare neglene mine, fordi de er så svake. Elendige gener, hahah. Neida. Alle er vi forskjellige, heldig er de med sterke negler! Skulle gjerne hatt det.

essie opi neglelakk makeup sminke anbefaling favoritter
 • Skrevet: 15.04.2013  //  Kl: 22:12  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3

Våknet for rundt en time siden etter en liten powernap, ble såå trøtt etter den beste middagen, chikken tandoori. Gaad det er godt :-D Trodde det skulle hjelpe med en powernap, men der tok jeg feil. Jeg ble egentlig bare enda mer trøtt. Hater når det skjer. 

Slenger med noen bilder som Eline tok når hun hadde det gøy med kameraet mitt. 
Dypt konsentrert med å redigere bilder...

Et bilde sier mer en tusen ord, sier de. Så bare for å poengtere at det er kjedelig å være enda mere trøtt etter en powernap,

tar jeg med det styggeste bilde som jeg noen gang har lagt ut på bloggen. Enjoy!
Alltid like fin ja. Mhm. // Creds til Eline.

 • Skrevet: 14.04.2013  //  Kl: 21:28  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 13


Her er bildene jeg sa jeg skulle legge ut fortest mulig. Siden jeg har rykket opp til et høyere nivå i freestyle, så måtte jeg ha ny drakt. Siden det er lov med stener og glitter i det nivået. Så i går da jeg konkurrerte i Lillestrøm, hentet jeg den nye drakten og brukte den for første gang. Den passet super godt og var god å danse i. Har ikke sett noen som har noe lignende før, så det er også et pluss. 

I konkurransen kom jeg til semifinalen, siden jeg følte jeg danset bra og jeg vet hva jeg må øve på så er jeg fornøyd med det. Så nå gjennstår det bare å øve, øve! :-) Blir aldri nok av det. Er kjempe fornøyd med drakten, elsker den! Alt i alt var gårsdagen super :-) 

Stikkord:
 • Skrevet: 13.04.2013  //  Kl: 08:36  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 8
En veldig kjapp oppdatering før jeg må dra. I dag er det nok en danse konkurranse, så straks setter vi veien til Lillestrøm. Jeg må innrømme jeg har litt nærver og ikke så mye forhåpninger, siden jeg ikke har fått øvd så mye i det siste. Men gleder meg veldig til å hente den nye drakten!! :-D Skal legge ut bilde så fort som mulig. 

Stikkord:
 • Skrevet: 11.04.2013  //  Kl: 19:33  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 8
Som dere ser er jeg tilbake igjen. Må helt ærlig innrømme at det har vært utrolig godt med noen dagers pause fra bloggen, og få tid til å tenke på andre ting. Det er noe jeg trengte. Uten å gå så veldig inn på det, så har jeg hatt mange tanker i hodet i det siste. Mye surr og rot. Men som sagt nå er jeg tilbake på fult. Så det er bare å se frem til flere innlegg her etter! :-) Jeg trives jo med å blogge, så det er selvfølgelig noe jeg kommer til å fortsette med. 

Jeg prøvde å ta noen nye bilder til dere, men siden jeg har masse krem på øyet droppet jeg ansiktet. For å gjøre en lang historie kort:  Så skrapte legen på øyet mitt, derfor må jeg bruke en slags krem i noen dager nå. Hahah. Ok, det skjønte dere sikkert ingenting av. Jeg hadde noe på øyet som ikke ville ut, vi prøvde alt, men måtte til slutt dra til legen. Helt sykt uheldig. Hva er sjangsen for å få noe sånt? Slike ting som skjer med meg. 

 • Skrevet: 06.04.2013  //  Kl: 16:55  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 3

Siden jeg har vært litt umotivert for bloggingen de siste dagene, så tar jeg meg noen dagers pause fra bloggen. Det synes på innlegene mine når jeg er umotivert, og det blir ikke like ofte og bra som det jeg skulle ønske det var, og dere som faktisk leser bloggen min og er inne hver dag fortjener bedre. Derfor tar jeg ca bare to - tre dagers pause før jeg kommer mer motivert tilbake, med flere og bedre innlegg! 

Selv om jeg har noen dagers pause, kan dere fortsatt stille spørsmål til spørsmålsrunden min (som Eline skal svare på). 

Klikk her for å komme rett til spørrerunden.

Stikkord:
 • Skrevet: 04.04.2013  //  Kl: 21:24  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 6

Tenkte å kjøre en spørsmålsrunde igjen, sist gang jeg hadde var i september? Uansett ganske lenge siden. Men denne gangen har jeg lyst til å prøve noe jeg aldri har prøvd før :-) Istede for at dere stiller meg spørsmål så stiller dere dem til Eline, som dere sikkert vet så er hun bestevenninnen min.

Hun er kanskje den personen som vet mest om meg, og vi henger sammen som et gammelt ektepar. Dere kan stille henne spørsmål om hva som helst, hun lover å svare 100% ærlig på det dere spør henne om. Selvfølgelig innen visse grenser, perversje spørsmål kan dere fundere på for dere selv :-) Dere kan stille spørsmål helt til neste fredag!

Her har dere litt bildespam:

Eline og meg, desember 2011.


September 2011. Det her var nydelig så måtte ha det med. Fra høyere: meg, Ingvild, Eline og Ragnhild. 

September 2012.
Mars 2013.


Så kjør på og still spørsmål!

Som sagt ovenfor kan dere stille spørsmål til henne til neste fredag.Stikkord:
 • Skrevet: 03.04.2013  //  Kl: 16:18  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 7


Sry for dårlige webcam bilder, men jeg rekker ikke noe bedre nå. Siden jeg må skifte til treningstøy og få i meg litt mat, ikke lenge før jeg skal til dansestudioet. Blir første treningen med dans etter ferien, gleder meg til å strate på'en igjen, komme meg unna tankene og bare være til :-)

 • Skrevet: 02.04.2013  //  Kl: 15:08  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6
De to siste dagene har jeg vært ganske sosial og derfor litt borte fra bloggen. Men det har vært deilig å slippe litt unna og bare nyte ferien også. Mens de fleste begynner igjen på skolen i dag, er vi så heldige å har en ekstra feriedag. Har virkelig ikke noe i mot det, hahah. Men må innrømme at det ska bli godt å ha vanlig dager igjen, jeg har vært så lat og falt helt ut av "jeg skal tenke i hva jeg putter i meg, og spise sundt". Det har vært utrolig vansklig å holde og jeg har ikke klart det heller. MEN  har faktisk fått trent litt, så er ikke blitt helt sløkkas. Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits