Jeg tenkte å dele ett godt tips med dere, nemlig hvordan du kan få til det perfekte beach håret. Noe som kommer til å bli veldig aktuelt nå som sommeren er her. Jeg elsker den laid back surfe stilen. 

 Å du trenger verken å være på stranden, eller bruke saltvannspray! Alt du trenger er denne lille boksen med voks. Da tenker sikkert flere av dere "Voks?? kan jenter med langt hår bruke det?". Jepp, det kan vi med dette produktet. Fordi den er mer enn bare en voks, inneholder ikke fett så du kjenner ikke at du har den i. Måten du bruker den på er å påføre den i vått hår. Det virker også på extensions, så derfor tror jeg det kommer til å fungere på de fleste hår typer. Siden extensionsene mine er så tunge og lange, derfor ekstremt vanskelig å krølle og gjøre noe med. Men denne gangen gikk det kjempe fint.
Produktet jeg har brukt heter fatboy og jeg har brukt kun hårføner for å få det til. 

Om dere har lyst til at jeg skal skrive ett eget innlegg om hvordan jeg lagde denne frisyren, så legg igjen en kommentar :)

#FATBOY #HÅRTIPS #HAIRSTAYLING #HÅRFRISYRER #HÅR 

 

 • Skrevet: 21.04.2014  //  Kl: 12:26  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 7

Her om dagen søkte jeg etter fine piercinger, og jeg fant mange utrolig fine! Fant også en nettside som selger piercinger for en skikkelig billig penge. En venninne av meg har bestilt fra den før, så jeg vet at det ikke er tull og faktisk ok piercinger. Siden jeg snakker om er en norsk siden som heter Kroppskunst.no, og piercingene er i kirurgiskstål. Jeg tenkte derfor å dele de piercingene jeg syntes var fine, med dere nå :) Jeg har linket som vanlig til hver piercing, slik at det er enkelt for dere å finne dem igjen. Håper det faller i smak, enjoy! 


Svarte stener her, hjerte her, krone her, engel smykke her

blå sommerfugl her, rosa sten med delfiner her, zirconia Fleur de lis design her, vinger her, gull stang med rosa sten her.

#PIERCING #WISHLIST #WANTS #ØNSKELISTE

 

 


.

 • Skrevet: 19.04.2014  //  Kl: 10:00  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 7

Husker dere at jeg fortalte litt om at jeg hadde vært på photoshoot sist helg? I så fall ble det tatt noen sneak peek bilder underveis, så de skal dere få se nå! Vi hadde valgt den værste dagen å ta bilder på, regnet fosset ned ute. Så vi måtte vente på at regnet roet seg ned før vi kunne ta bilder. Men tross regn og dritt vær ble det nydelige bilder, fylt med skogs følelse. Nesten som om det skulle vært tatt fra ett eventyr. 

Jeg glemmer ikke samtalen som begynte imens vi vandret over steiner og kvister, mens det regnet. Den gikk omtrent slik:

Hsaung: Hvorfor orker vi det her egentlig?

----

Jeg: Ingen andre hadde orket det, men vi er så sta alle sammen.

 

Men jeg er glad for at vi alle er så sta, for da ble bildene så bra. Det var også utrolig morsom opplevelse å ta bilder sammen.


Litt kalde jenter? hahaha.Linselusa Eline :)

 

#PHOTOSHOOT #FOTOSHOOT #VENNER #SNEAKPEEK

 • Skrevet: 18.04.2014  //  Kl: 20:36  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 10


Sko fra Jean Paul, bukse fra Levis leggings, topp fra Bikbok, skjorte fra Jean Paul, øredobber fra Pilgrim, armbånd fra Thomas Sabo.


#ANTREKK #OUTFIT #PHOTOSHOOT #FOTOSHOOT #GJESTEANTREKK

 

 • Skrevet: 18.04.2014  //  Kl: 20:12  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 15

Anneli og jeg hadde det gøy med å ta antrekksbilder i sted. Halvparten blir jo bare tullebilder når vi holder på, slik det blir HVER gang. Hahah, men det er jo bare gøy. Jeg deler anntrekkbildene våres i to innlegg, dette er fordi jeg vill ha med flere bilder, og føler det blir mer ryddig. I dette innlegget blir det bilder av meg, og det neste blir det av Anneli sitt antrekk. Noen av bildene ble litt uklare. Håper dere liker det, enjoy!
Sko fra Vans, bukse fra Motehus, cardigan fra Rosewholesale, t-skjorte fra Bikbok.
 • Skrevet: 18.04.2014  //  Kl: 14:26  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 5

Nå har jeg vært i Narvik nesten hele påskeferien, og det har vært veldig koselig! Siste dagen min i dag, så i morgen tidlig drar jeg hjem igjen. Vi har kost oss masse. Anneli og jeg har vært på kino, tatt sol, shoppet. I går klippet jeg og farget håret til en venninne av mamma. Var så hyggelig å se at hun ble så glad, sånt varmer. Samtidig som jeg fikk litt øvelse. Vi har også sett på filmer og serier, kost oss med god mat og fått slappet av.

Det ble en del grusomme tullebilder, men her skal dere få se oss som nesten normale... Jeg legger ut bildene som har blitt tatt igjennom hele oppholdet, så de siste er fra i dag. Det ble også noen mobilbilder, men siden dere ikke bryr dere så mye om det og vill se. Så får dere se de også :)

Defne med påskeegget sitt! Jeg var også heldig å fikk påskeegg, ofc! 


Her planlegger vi cardigan som mamma skal strikke til meg. Hun er alltid så snill og lager gensere til meg, det er mye arbeid!

Anneli har laget herlige middager til oss hver dag! Hun har også stått på og laget både rundstykker og fruktfat. Føltes nesten som å bo på hotell, når man er så heldig og har noen til å diske opp.
Defne og Mjau, (som er en katt vi har passet) leker sammen.


Anneli og Defne leker med ponnier. Hun elsker ponniene, så hun fikk noen i gave av meg. Hun ble så glad, hahah. Det er så søtt.


Selfie i speilet må til, når man har en heldig sminke dag. Skjer sjeldent.

Slik ser det ut utenfor vinduet vårt i dag. Anneli har fått en utrolig fin leilighet og er så heldig med utsikten! Tenk å gå med kjæresten på molen en sommerkveld, damn. 

Jeg klarte ikke å holde meg unna håret hennes, så måtte flette det. Hun er så nydelig! Jepp, jeg er en stolt tante. Så har lov til å skryte av tanteungen min :)

Og dette er meg i dette øyeblikket. Skal snart få på meg ansiktet og fikse håret, så kommer jeg til å oppdatere senere i kveld.

 

#HVERDAG #FERIE #REISE #FAMILIE #NORDNORGE #NARVIK

 • Skrevet: 17.04.2014  //  Kl: 16:34  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 13

Startet dagen med å drømme meg bort på klær fra nettet. OMG, sååå mye fint! Fant mye jeg garantert kommer til å kjøpe meg senere. Som f.eks klær jeg har ønsket meg en god stund. Jeg har laget en kollasj til dere, med linker av klærne jeg ønsker meg. Så kan dere klikke dere inn og kjøpe det, om noe faller i smak. Jeg liker mange forskjellige stiler, men to av de jeg liker best er classy chick eller laidback jente. Litt rart, for det passe overhodet ikke sammen. Akkurat nå har jeg falt pladask for hip hop eller street fashion. Klærene er hentet fra PLNDR og Ebay.

T-skjorte med blomster her, BOY genser her, Obey snapback her, Money snapback her, crop top her.


Skinn shorts her, crop top her, inka shorts her, inka bukse her, svart snapback her.


Take ctrl her, grey long sleeve crop her, care t-skjorte her, leopard harem her, doll snapback her.

 

#STREETFASHION #WISHLIST #ØNSKELISTE #MOTE #FASHION #SNAPBACK #PLNDR #EBAY

 • Skrevet: 16.04.2014  //  Kl: 16:35  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 5

Da har onsdagen kommet noe som betyr at jeg skal svare på spørsmålsrunden. Jeg fikk inn mange flere spørsmål enn det jeg hadde regnet med. Må si dere er ganske fantasifulle, hahah. Mye rart som ble spurt om... Men siden jeg sa jeg skulle svare på alt, så skal jeg gjøre mitt beste. Advarer at dette kan bli ett langt innlegg.

En annen gang har jeg veldig lyst til å svare på video, men da kan jeg ikke svare på alt dessverre. Men da får dere av dere som ikke har møtt meg i virkeligheten, høre og se meg nesten på ordentlig. Det kan jo kanskje være litt spennende for noen. Jeg synes i alle fall det er morsomt å høre bloggere som jeg leser, for første gang. Man kan aldri forestille seg hvordan de egentlig høres ut som.


Liker du fisk?

- Ja, jeg spiser fisk. Og elsker f.eks. fiskepudding i hvitsaus og karri.

Liker du kake?

- Hallo, hvem liker ikke kake?

Liker du katter?

- Jepp, og vi har alltid hatt katter her i huset.

Hva var det du spiste sist?

- Hahah. Dette passer godt med at jeg sier jeg skal være sunn på bloggen... Jeg spiste mørksjokolade med appelsin og mandel fra påskeegget mitt. Man må jo kose seg litt når det er påske.

Kan du anse deg selv som smart?

- Nja, jeg har mine lyspunkt. Neida. Jeg er ikke logisk smart på tekniske ting og mattestykker, men jeg kan anse meg selv som smart på andre områder :)

Hvem er din bestevenn?

- Det er ingen hemmelighet og jeg tror ikke jeg overrasker noen når jeg sier at Eline er min bestevenn. Vi har vært bestevenner i åtte år eller noe (?). Men jeg vill også legge til at kjæresten min er også min bestevenn, for slik blir det automatisk når man er i ett forhold. Samtidig som vi fungerer godt sammen som bestevenner og ikke bare som kjærester, og det er viktig.

Liker du nøtter?

- Ja, liker det meste bortsett fra peanøtter.

Er det noe du er allergisk mot?

- Ja, jeg er allergisk mot appelsin. Og tåler ikke så godt ananas, kiwi, melk eller hvetemel. 

Har du en favorittkjendis?

- Nja, jeg har vell ikke en spesiell egentlig. 

Hvem er best, mamma eller pappa?

- Jeg har alltid vært en pappajente.

Liker du sauer?

- Ja, bor jo på landet.

Liker du kål?

- nei.

Leser du noen gode bøker for tiden?

- Jeg holder fortsatt på med "Evig søndag", den er deprimerende og tung å lese, men veldig god.Din yndlingsfilm?

- Akuratt denne måneden er det "Frost" og "Divergent", jeg elsker fantasy filmer ♥

Har du noen gang vurdert å hoppe i fallskjerm?

- Ja! Det er noe jeg virkelig har lyst til å prøve en gang. 

Hva vill du utdanne deg som?

- Jeg utdanner meg nå som frisør, og går snart lærlingtiden min. Senere har jeg tenkt til å ta studiespesialisering på ett halvt år, for å åpne flere muligheter. Jeg ønsker også å gå makeupskole, men kan hende jeg bare tar kurs. Det jeg vill bli for øyeblikket er å jobbe med make up og brudeoppsett, og kanskej åpne egen salong.

Hva betyr navnet ditt?

- Jeg vet at Kristine er dansk, tror det står for Kristus altså jente navn versjon av Jesus (?). Er ikke 100% sikker, kanskje noen av dere vet bedre enn meg? 

Liker du kuer?

- Jeg bor på landet, så er vandt til dem også haha.

Sommer eller vinter?

- Helt klart sommer, jeg elsker sommeren! Vinteren er ikke helt meg, så skjønner ikke helt hvordan jeg ble født her i Norge. Hahah.

Vår eller høst?

- Hmmm, hardt valg. Jeg liker både høst og vår. Det er det fine med landet vårt, at vi har alle fire årstidene.

Liker du å fiske?

- Hmm, jeg vet ikke. Har bare fisket en gang, og da var jeg fire år.

Hva driver du med på fritiden?

- På fritiden danser jeg freestyle og slow, trener på treningstudio, blogger og er med gode venner :)
Liker du å tegne?

- Jeg har alltid likt å tegne, men anser ikke meg selv som flink til det. Har lagt ut noen tegninger her på bloggen faktisk.

Dine topp fem sanger

- Akuratt nå er det:

 1. Cher Lloyd ft T.I - I wish
 2. Alexandra Stan - All my people
 3. Naser Zeynali - Adat

Er utdanning viktig for deg?

- Ja, så klart ser jeg på det som viktig. Men alt håp er ikke ute for deg om du ikke har utdanning, så lenge du har andre jobberfaringer så hjelper det deg.

Har du sett en rosa elefant?

- Jepp, og det er alltid irriterende når de setter seg fast på øyet ditt.

Dine yndlingsnettsider?

- Hmm, må nok si weheartit for å finne inspirasjon, lese blogger fra blant annet blogg.no, og se på vlogs på youtube.

Hvilken øyenfarge har du?

- Jeg har nøttebrune øyne.
Hvilken skostørrelse bruker du?

- 36 i høyeheler, 37 i andre sko.

Har du noen gang vasket skoene dine i oppvaskmaskinen?

- Hahah, aldri prøvd det. Men vet noen vakser de i vaskemaskinen, om det var det du mente?

Har du reist på elgjakt noen gang?

- Nei, men jeg har sett noen flådd elg og det er ikke ett pent syn.

Liker du løver?

- Yes, they are awesome

Hvilket merke har du på mobilen din?

- Jeg kjøpte nettopp iPhone 5s.
Har du iPad?

- Nope.

Har du speilreflekskamera? Hvilket merke i så fall?

- Jepp, Canon 550D

Hva er ditt yndlingsplagg?

- Mine svarte disco pants!

Liker du å skrive historier?

- Ja, gjorde det mye før når jeg var mindre. Jeg lagde blant annet tegneserier til besteforeldrene mine, hahah.

Liker du røde brannslokningsapparat eller gule?

- Hahahah. Finnes det gule?

Bruker du briller eller linser?

- Ja, jeg bruker lese og tv briller.

Sorterer du søpla di?

- Ja, jeg prøver. Men er litt lat dessverre.

Har du hatt regulering?

- Nei, men skulle ønske jeg hadde hatt det. De som har hatt det for så utrolig fine tenner :o

Har du hørt om sauen som falt ned fra ett tre og ble lam?

- Hahaha, morsom du altså.

Liker du brødskiver?

- Nei, men de må spises de også!

Hva er ditt yndlings godteri?

- Svarte krokodiller ofc! 

Hvilket sted i verden har du lyst til å reise til?

- Det er såå mange steder jeg har lyst til å reise til, Hellas, Portugal, Italia, Australia, Hawaii, California, Thailand, Korea, Japan.

Hva er ditt yndlingstall?

- Det er skikkelig rart meg det er en tallrekke som jeg synes passer sammen. Hahah, dere tror sikkert jeg har blitt gal, når jeg sier det... Men det er tallene 4-1-3-7, det er fordi om det er ett regnestykke som er med to av tallene, så blir som regel svare ett av de tallene. Det høres helt absurd ut, og jeg vet ikke om det egentlig gir mening i det hele tatt. Men jeg liker de tallene.

Liker du salat?

- Ja, elsker god salat.

Hva er det beste du noen gang har spist til middag?

- Jeg elsker Chicken Tandoori, men det beste jeg noen sinne har spist er Pasta Carbonara på en italiensk resturant i Barcelona. Det var så godt at jeg husker det enda.

Når pleier du å stå opp i hverdagen?

- Jeg pleier å stå opp 05:45, for å rekke bussen min som går 07.00. Dere tror kanskje jeg bruker mye tid på å sminke og ordne meg, men det jeg bruker mest tid på er å spise mat. Jeg spiser så utrolig sakte.

Har du fortsatt kontakt med eksen din i Tyrkia?

- Nei, vi har ikke lengre kontakt.

Hvor møtte du din nåværende kjæreste?

- Det er litt morsom historie for vi møttes flere ganger, før vi ble kjent.

 1. Vi møttes første gang på ett diskotek, jeg begynte å danse med han, også snakket vi litt. Men så ble det ikke noe mer. 
 2. Vi møtte på hverandre i byen. Jeg smilte til han, og han smilte tilbake også sa vi ikke noe, men bare gikk hver for oss.
 3. Jeg var med ett vennepar på en liten fest, og der spurte han meg om jeg ville danse. Det ville jeg, så snakket vi mer og fortsatte å ha kontakt med hverandre fra den kvelden.Favoritt reisemål?

Det er ingen hemmelighet at jeg digger Tyrkia, og er helt forelsket i det landet. Men Barcelona har jeg veldig lyst til å reise tilbake til. Det er ett sted du kan gjøre alt, både strandferie, byferie og se på turistattraksjoner. Å det synes jeg er viktig for ett reise mål.

Favoritt sang?

- Svarte jeg på ovenfor.

Har du noen dyr?

- Jeg har alltid hatt masse dyr, men nå har jeg bare en katt. Og han er 12 (?) år og heter Sofus :)

Hvorfor begynte du å blogge?

- Jeg var nysgjerrig og hadde blitt inspirert av andre bloggere, så jeg ville også prøve det ut.  

Hvilke blogger leser du?

- Nå leser jeg maddepadde, gilmakeup, caroiz (som jeg møtte i februar), sophieelise og videbloggeren cutiepiemarzia. Linkene finner du ved å klikke på navnet :)Åssen blogger liker du å lese?

- Jeg liker å lese jordnære jenter som har god og annerledes klesstil som jeg kan bli inspirert av. Man må være ærlig og seg selv på bloggen, eller så kan det fort bli kjedelig å lese den, synes jeg. Så det er det jeg også prøver på som blogger.

Beste ferie sted?

- Det har jeg svart på oven for.

Hva synes du om 11 åringer med facebook?

- Synes det er en passende alder å ha facebook og være på nettet. Men man burde ikke begynne noe særlig før enn det å være online med andre mennesker. Så lenge foreldrene passer på og er interessert i hva barna sine driver med, så tror jeg det går fint. De må også gjøre dem klar på at det finnes folk der ute som vill lure dem og være slem, så man må lære seg å være skeptisk. En idè kan jo være at foreldrene har tilgang til passordet, slik at de kan sjekke hva de holder på med. Men jeg husker at jeg følte meg veldig "voksen" når jeg var 12, og hadde min værste fjortisfase da. Såe, man har litt rett på privatliv.

Favoritt godteri?

- Det har jeg svart på en gang før.

Hvor kjøper du klærne dine?

- Prøver å kjøpe fra forskjellige steder. Kjøper fra Carlings, Nelly, Urban, Victoria's Secret. Kommer helt an på hva jeg er ute etter av stil og klær. Men jeg har tenkt å gjøre flere kjøp på ebay, for man får så mye for en billig penge.

Hvor mye sminke bruker du fra 1-10?

- Jeg bruker mange produkter, men ikke så mye av hver produkt. Vill jo ikke se ut som en kake. Men tror jeg ville rangert meg som 7, for jeg er veldig opptatt av sminke.

Favoritt produkt?

- Da velger jeg ett hudpleie produkt, som har vært min redning gjennom vinteren. En fuktighetsmaske som jeg kjøpte fra Kicks, men jeg husker ikke merket eller har ett bildet. Dessverre, men kan vise dere en annen gang hva jeg bruker til huden. Om noen av dere er interessert?

Hvilken kjendis har du et crush på?

- Hmmm, må ta med to som er død og to som lever, fordi de er noen av de kjekkeste guttene som har levd. Etter min mening. Håper ikke typen leser dette. Hahahah. Johnny Depp, Fransisco Lachowski, James Dean, Michael Landon.Hva synes du om Justin Bieber og Miley Cyrus?

- Om jeg skal si ut i fra musikken, så er min mening at Justin Bieber sin musikk har forfalt og blitt litt kjedelig. Men jeg liker godt musikken til Miley. Om jeg skal si min personlig mening om hvordan image og måten de fremstår på, så må jeg si jeg er totalt uenig. De begge sender helt feil signal til ungdom og barn, om at weed er greit. Og ja, vet ikke hva mer jeg skal si om musikkvideoene til Miley, tror det er nok meninger der ute på nettet om det.

Kan du svare på video?

- Jeg skulle gjerne svart på video, men det kom så mange spørsmål og jeg lovet å svare på alle. Men jeg kan gjøre det en annen gang!

Hvor mange lesere har du ca hver dag?

- Det varierer veldig! Men på en god dag kan jeg ha opptil 250 lesere. 

Hvilken parfyme bruker du?

- Chance Eau Tendre fra Chanel. Som jeg fikk av Ramin, og den lukter herlig!

Hvilken sminke bruker du?

- Jeg bruker mye forskjellig, blant annet fra Bare Minerals, Smashbox, The Balm og Estèe Lauderø.

Hva motiverer deg til å blogge?

- Noe av det som gir meg mest motivasjon er å kunne inspirere andre. Men også å kunne skrive om litt vanskeligere temaer som andre kan kjenne seg igjen i, temaer som betyr noe.

Når begynte du å blogge?

- Jeg begynte 27 Januar i 2009, men begynte ikke å blogge fast og forstå hva blogging gikk ut på før senere.

Skal du bli frisør?

- Ja, først å fremst skal jeg bli frisør. Men vill også jobbe med makeup og styling. Kanskje noe helt annet i fremtiden, hvem vet. Ting forandrer seg.

Hvis du kunne forandre på 1 ting i verden, hva ville det være?

- Klisjé svar, men ville forandret slik at det ikke ble krig. Da slapp folk å sulte og liv gå tapt for ingen ting.

Bryr du deg om bruken rundt palmeolje?

- Helt ærlig så kan jeg ikke så mye om det. Så jeg kan ikke gi ett synspunkt på det.

 

#SPØRSMÅLSRUNDE #BLOGG 

 

 • Skrevet: 15.04.2014  //  Kl: 19:40  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 4

Dagens inspirasjons bilder er av mye forskjellig, alt fra mote, sommer, reise, hår, makeup til quotes. Jeg elsker å kunne slappe av med weheartit og bare se på nydelige bilder. Ikke minst for å hente inspirasjon, så det er nok der jeg henter det meste av inspirasjonen min fra. Så håper dere liker det dere ser, her har dere bildene!


Alle bildene er hentet fra weheartit brukeren min, som dere finner HER.

 

Hvor henter du inspirasjonen din? Bruker du weheartit eller tumblr?

 

#INSPIRASJON #INSPO #INSPORATION #MOTE #HAIR #QUOTES #FASHION

 • Skrevet: 14.04.2014  //  Kl: 20:51  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 10

Jeg og søster har vært på kjøpesenteret i dag med noen venninner av henne. Planen var å kjøpe en overraskelse gave til Defne, men det ble også tid til litt shopping til oss. Hahah, slik kan det gå. Ble en del sminke, siden jeg mangler det. Brente kanskje bort litt mye penger på sminke, men men. Jeg synes det er så viktig at sminken er god og glir godt inn i huden. Så går jeg frisør linja og er over engasjert i sminke og skjønnhet, så sier seg selv. Defne ble foresten kjempe fornøyd med gaven, prøvde å snakke med henne men hun var alt for opptatt med å leke med ponni hestene. Nå skal vi snart dra på kino for å se "Divergent". Har høye forventninger, håper den lever opp til dem! :)


Basketball t-skjorte fra Carlings, 199 kr.


Pysjshorts fra Cubus, 99 kr. Den er så nydeliiig, elsker den! Kommer til å føle meg så søt når jeg skal sove, haha.

Undertøy fra Cubus, noe jeg virkelig trengte. Godt å få kjøpt det! Føler det faktisk har mye å si hva slags undertøy man har på seg. For om du synes det er fint, så føler du deg mye bedre. 59 kr for to av dem, og 99 kr.

Balmi leppomade fra Cubus, husker ikke pris. Dip Brow fra Anastasia 240 kr, ansiktskrem fra Clarins gratis. Concealer fra Estee Lauder 260 kr, primer fra Smashbox 260 kr. Alle makeup produktene, bortsett fra leppomaden er fra Kicks. 


#INNKJØP #SHOPPING #NEWINN

 • Skrevet: 14.04.2014  //  Kl: 20:45  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 1

Jeg har heeelt glemt å fortelle dere at jeg skal tilbringe ferien min i Narvik med familien. Hadde en travel helg med mye moro som skjedde, så derfor gikk det i glemmeboksen. Jeg var på jentekveld på fredag, lørdag var det fotoshoot, bildene ble helt fantastiske. Gleder meg til å vise dem til dere! Også hadde jeg besøk av kjæresten hele helgen. Jeg reiste til Nord Norge i går og skal være her nesten hele uken. Det er lenge siden sist, tror det er ca ett halvt år siden. Så det er veldig koselig å se igjen folket!

Ønsker dere en god påske, og kos dere uansett om dere skal på hytta, utenlands eller være hjemme! :)

Jeg kjedet meg på flyet, så her er noen flybilder. 

#NORDNORGE #FERIE #TUR #REISE #FAMILIE

 • Skrevet: 10.04.2014  //  Kl: 21:16  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 15

Det er flere og flere, og det blir mer og mer normalt å skaffe seg tatoveringer. Det er ikke bare sjømenn og rockestjerner som har det lengre, men også hvem som helst. Men det er så klart fortsatt delte meninger om det. Det er ingen hemmelighet at kroppen "forfaller" med tiden og du vill ikke bestandig være ung. Noen mener at når du blir gammel og skrukkete, kommer ikke tatoveringene til å være kledelig på deg. Men det er jeg personlig ikke enig i, fordi man kan ikke være ung og vakker for bestandig, og når kroppen og det andre "forfaller" hva kommer en tatovering til å skade? Det er bare ett symbol på at du har levd, vært ung og den mister ikke betydningen for deg for det om. 

Så som dere sikkert har forstått så ønsker jeg meg tattovering, og kommer nok til å skaffe meg det med tiden. Og når jeg blir gammel kommer jeg til å finne den frem under en valk, og fortelle barnebarna mine om den til de blir lei av historien. Jeg er gammel nok i år, men det er virkelig ingen hast. Skal jeg ha noe på kroppen for resten av livet, så skal den ha en betydning for meg. Noe jeg mener er veldig viktig, du må virkelig elske den og kunne se på den hver dag resten av livet ditt. Poenget mitt er ikke å oppfordre alle til å skaffe seg tatovering, men til å få andre til å forstå hvorfor noen vill, og at det er viktig å tenke seg nøøøøye om.


Her har jeg samlet tatoveringer som jeg liker. Ikke nødvendigvis plassen eller akkurat det symbolet, men at jeg liker veldig godt stilen.

Alle bildene er av Rihanna og hennes tattoveringer.
Blomstermønster, noe jeg er svak for. Spesielt kirsebærblomster og roser ♥

På de to øverste tatoveringene står det "matub", som er arabisk og betyr  "Det er skrevet ned" eller at alt som kommer til å skje er skrevet ned av gud. Veldig religiøs med andre ord, så var ikke derfor jeg likte det (ikke det at jeg har noe i mot det heller, men kunne ikke hatt en slik tattoo selv). Men jeg synes skriften er veldig fin, og kunne godt hatt noe i den typen, bare ett annet ord.

De andre tatoveringene er like tatoveringer som dere ser. Det synes jeg er veldig søtt og meningsfullt. Uansett om man kommer til å miste kontakten med denne personen senere i livet, så synes jeg ikke at det blir en dum idé, fordi det er ett meningsfullt minne. Det er ingen direkte "navn", så om det går galt mellom deg og kjæresten kommer du ikke til å angre på at det står "queen" eller "king", på armen din. Jeg kunne godt tatt en lignende tatovering med noen, og har planer om å ta en med søsteren min etterhvert :)En lett blanding av litt forskjellig :) Bildene er hentet fra weheartit brukeren min, som du finner HER.

Hva er din mening om tatoveringer? Om du skulle hatt en, hvordan hadde den sett ut, hvor og hvorfor?

 

#TATOVERINGER #TATTOO #TATTOOS #INSPO #INSPIRASJON #MENINGER

 • Skrevet: 09.04.2014  //  Kl: 13:33  //  Kategori: Sunn mat  //  Kommentarer: 8

Lagde meg en smoothie til lunch (så klart spiste jeg noe i tillegg, blir ikke bare mett av en smoothie). Skal ikke late som eller ha på meg at jeg spiser pigme(?) måltider her :) Er det noen flere enn meg som bruker det utrykket der? "Du spiser som en pigme/pygme"  eller som faktisk vet hva det er eller hva det betyr? Hahah. Uansett, smoothien jeg lagde er en bringebær og banan smoothie. Veldig enkel å lage, ingrediensene står under bildet, om noen av dere vill lage den. Eller så er det bare å ta opp i den mengden du ønsker selv, er ikke noe fasit på det.
Oppskrift / inneholder:

 • 1 banan
 • 1 kopp eplejuice
 • Ca 1/2 kopp bringebær

 

Fikk dere også lyst på smoothie nå? :)

#SMOOTHIE #SUNNMAT #SUNTGODTERI #SUNTOGGODT #MAT #SUNTKOSTHOLD

 • Skrevet: 08.04.2014  //  Kl: 21:59  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 9

Jeg tenkte det var på tide med en spørsmålsrunde igjen! Det er jo den beste muligheten jeg kan få til kommunisere med dere på, bortsett fra i kommentarfelte da så klart. Men føler jeg når flere med spørsmålrunder, for kanskje det er noe du lurer på som andre også lurer på? Dere kan stille meg flere spørsmål i en kommentar, og stille meg spørsmål om det meste. Jeg svarer på alt og alle spørsmål! Så lenge de er under en viss grense, svarer ikke på drøye spørsmål og sånt tull. Men det vet dere, vill bare skrive det for sikkerhetens skyld :) Jeg kommer til å svare på spørsmålene neste onsdag.

Så kom igjen, still spørsmål!


#SPØRSMÅLSRUNDE #SPMRUNDE #BLOGG #HVERDAGSBLOGG #MOTEBLOGG #TRENINGSBLOGG 

 

Bare å stille meg spørsmål i kommentarfeltet, svarer på alt! (Selvfølgelig innen rimelighetens grenser, dere forstår selv hvor den grensen går) :)

 

I samarbeid med Yves Rocher (nettsiden finner du HER), har jeg fått lov til å dele ut en rabattkode til dere. Koden er YRSPRING20 og den vill gi dere 20 % på valgfritt kjøp. Som bonus i kjøpet vill dere få med "Eau de Toilette - Cherry Bloom 20 ml", som er en parfyme med kirsebær lukt antar jeg. Jeg har ikke bestilt produkter fra dem før, men hørt om merket før.

Om du ikke har hørt så mye om Yves Rocher før, så kan jeg fortelle at det er ett skjønnhets firma som er opprinnelig fra Frankrike, men har blant annet butikker i Sverige. De har holdt på med firmaet siden 1959, og er opptatt av økologiske produkter. De har produkter til både han og henne, det er rimelige og normale priser, du får gratis frakt om du handler for over 150, og du vill få ett produkt som takk for kjøpet. Jeg sier igjen at jeg ikke prøvd produkter av dem, så i dette innlegget har jeg lagt ut linker til de produktene jeg kunne tenkt meg å bestilt. 


Alle produktene er fra Yves Rocher.

 1. Maske til ansiket og håret, som inneholder arogan olje, pris 119 kr. Finner du HER.
 2. Leppomade med kokos smak og lukt, koster 20 kr. Finner du HER.
 3. Slike eyelinere er perfekt for deg om du ikke er så stø på hånden, lett og lage fine linjer. Koster 90 kr og du finner den HER.
 4. Ett sett "Cherry Bloom", som inneholder body lotion, shower gel, og to parfymer?(Er ikke helt sikker på om det er det.) Men den lille flasken er den samme som du får med deg uansett hva du bestiller fra siden. Link HER

Dette innlegget er sponset.

 

#YVESROCHER #RABATTKODE #SKJØNNHETSPLEIE #SKJØNNHET #SKJØNNHETSPRODUKTER #MAKEUP #SMINKE #SPONSETINNLEGG #NETTSHOPPING

 • Skrevet: 07.04.2014  //  Kl: 19:30  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 17

Jeg hadde så god tid i dag morges, så derfor har jeg sminket meg litt kraftigere enn vanlig. Jeg gikk for grå sotete øyne som dere ser på bildene under. Jeg vet ikke helt hva jeg synes selv, for jeg synes jeg fort blir så oversminket, bare jeg bytter ut fargen på øyenskyggen. Har dere noen tips, så bare kom med dem! For det blir jeg bare glad for å høre, elsker å lære nytt om sminke og hår :) Antrekket mitt i dag er helt enkelt, og jeg fikk endelig tatt frem vår jakka! Her har det vært 17 grader, så måtte til og med ta den av. Det er jo sommertemperatur i Norge.

Ellers sluttet jeg tidlig fordi jeg hadde tentamen, følte det gikk fint :) Senere dro jeg på trening sammen med Eline og kjæresten, det var selvfølgelig koos!
Her for dere se den lille søte babyen min for aller første gang! Jeg har endeliig fått byttet ut min gamle iPhone 4s, og skaffet meg 5s og inka deksel. RIP den gamle mobilen som hadde ni liv. Den overlevde både badetur i do og  mange harde  fall i gulvet. Nå skal jeg bli mer forsiktig med den nye, selv om jeg er ganske klønete... // Genser fra cubus, jakke fra rosewholesale.com, bukse fra Dr.denim, sko fra vans, øredobber fra glitter og ring fra Iran.

#OUTFIT #DAGENSOUTFIT #DAGENANTREKK #ANTREKK #MOTE #FASHION #HVERDAG #MOTEBLOGG #SMINKE #HVERDAGSBLOGG

 • Skrevet: 06.04.2014  //  Kl: 18:23  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 10

Tenkte å vise dere en nettbutikk som har masse stilige klær! Har lenge visst om den og siklet etter klærne, men aldri bestilt noe der i fra. Prisene er heller ikke så stive, jeg synes det er ganske likt fra de butikkene vi har her i Norge. Må bare si at det er flere ting her jeg digger og ønsker meg veldig, som f.eks. shorts, klokken og de hvite bootsene. Alle klærne er fra Nastygal.com, bortsett fra de siste hvite bootsene. Enjoy! Ta dere gjerne en titt på nettbutikken, og dette innlegget er ikke sponset, men bare skrevet fra min mening.  

Svart leopard shorts her, lys denim shorts her. Elsker virkelig den siste, vurderer å kjøpe den. Orange skjørt her, latex(?) skjørt her, kattebriller her (noe jeg skal skaffe meg til sommeren, siklet på sånne i hele fjor), gullklokke her.


Hvit blonde kjole her, svart kjole her, hvite sigøyner kjole her.

Svarte boots her, gull øredobber her, hvite sko fra Dr. Martens (elsker dem), grå genser her.

#WANTS #ØNSKERSEG #ØNSKELISTE #SHOPPING #NETTSHOPPING #DR.MARTENS #NASTYGAL

 • Skrevet: 04.04.2014  //  Kl: 19:35  //  Kategori: Sunn mat  //  Kommentarer: 5

Her om dagen prøvde jeg med på green smoothie. Jeg ble inspirert fra tv-serien "Prosjekt Perfekt"  der hun prøver mye forskjellig, men fortsetter å starte dagen med green smoothie fordi hun følte hun fikk mye energi av det. Tipper de aller felste fikk med seg den tv serien, men om du ikke gjorde det anbefaler jeg å google det! Så jeg måtte så klart prøve dette. 

Mitt resuktat og konklusjon så langt: Jeg drakk kun smoothie til frokost, og følte meg ikke mett i det hele tatt. Men det er kun en smoothie, så hva kan man egentlig forvente? Spinaten gjorde smoothien søt, men på en kvalm måte. Å til alle dere som synes spinat høres skikkelig ekkelt ut og at dere tror dere ikke liker det. Så er det faktisk ikke så ille. Tro meg, jeg har smakt spinat i en middag, og det var kjempe godt som tilbehør til maten! Men sammen med banan, mango og vann var det ikke det helt store... Jeg følte ikke jeg fikk mer energi, men hadde jeg fortsatt i flere dager, ser jeg ikke bort i fra at det hadde virket. Det er langt i fra det verste du kan ha i deg. Selv om jeg ikke likte akkurat denne grønne smoothien, kommer jeg nok til å prøve flere. Og smake meg frem, til jeg finner en som jeg liker.


Ingrediensene jeg brukte i shaken: 

 • 2 bananer
 • 1 mango
 • 2 kopper spinat
 • 2 kopper vann

Egentlig skal det være med ananas i oppskriften, men jeg droppet det.

 

#GREENSMOOTHIE #EATCLEAN #MATOPPSKRIFT #SMOOTHIE #SUNNMAT #SUNNFROKOST

 • Skrevet: 01.04.2014  //  Kl: 21:22  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 11

Det er kanskje noen som tenker at dette er en sen aprilsnar når jeg skriver dette? Nope. Så kjedelig er jeg ikke at jeg lyver om det. Men i dag er det ett år siden jeg og Ramin ble sammen. Jeg skriver ikke så ofte om han, og jeg legger ikke ut så mange bilder av oss. Så da føler jeg at det er lov med ett skryte innlegg i dag, og med litt klissete bilder. Så får dere som ikke tåler å se det, bare bla fort forbi. 

Jeg kommer ikke til å legge ut en laaang kjærlighetserklæring. Fordi det er ikke helt meg. Men jeg ville bare ta noen minutter av deres tid, til å fortelle om det. Til dere som lurte på om vi feiret noe i dag, så gjorde vi ikke det. Begge var så opptatte, så vi skal ta det senere.

Det er litt kyssbilder, men det overlever dere sikkert :)

#ETTÅRSJUBILEUM #JUBILEUM #KJÆRESTEN 


Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits