• Skrevet: 30.05.2012  //  Kl: 21:37  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 8

Jeg er et typisk sommer menneske. Om vinteren bare drømmer jeg om varmere dager, og føler det er når det er varmt og deilig i været, jeg virkelig lever. Sommeren er like rundt hjørnet! Selv om jeg har sagt det en 10000 ganger før så sier jeg det 10001 gang til. Jeg gleder meg såå masse masse, for det er så mye fint som kommer til å skje. Det jeg nok ser mest frem til er når vi skal til Tyrkia. Ah, blir så herlig. Her er noe av det jeg skal i sommerferien:

 

 • Slektstreff: Høres kjedelig ut, haha. Men jeg synes det er litt koselig. En gang i året samles familien og man får sett de man ikke ser så ofte. 

 

 • Narvik: Ganske tidlig i ferien skal jeg til Narvik. Som sikkert de fleste vet så bor min mamma der. Skal være to uker i kalde nord. Neida, er som oftest fint i Narvik om sommeren!

 

 •  Bursdagen min: som er den 27, tror jeg er borte da, men alltid koselig å feire med familie. Har faktisk ikke feiret "barnebursdag", eller egen bursdags fest for venner på to-tre år... Men vill prøve å finne på noe dette året. Blir jo 16, så det er litt spesielt.

 

 • Tyrkia: 3. August drar mamma, søster, tantebarnet mitt og jeg til Tyrkia. Vi skal til Bitez som er en liten by (?) i Bodrum. Link for mer om stedeher. Vi skal være der i to herlige uker. Dette jeg gleder meg aller mest til. Blir min tredje tur til Tyrkia, hvert på forskjellig plasser hver gang. Tror jeg har blitt litt forelsket i landet, hihi. Elsker Tyrkia!     

Ser veldig herlige ut da!

Så langt er det jeg vet skal skje, kommer sikkert mere etterhvert. Resten av ferien skal jeg sikkert slappe av med venner, bare kose oss.  Kommer selvfølgelig til å legge ut innlegg i sommerferien. Denne gangen skal det ikke bli noe pc problemer i syden! Så slapp av, skal holde dere oppdatert. 

Hva er dine planer for sommeren, kanskje du skal til utlandet?

Let me know!

 • Skrevet: 29.05.2012  //  Kl: 21:45  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 7

Hei og hallo dere! Denne dagen har vært litt kaldere enn de andre dagene. Uff, håper ikke sommeren som så vidt hadde kommet, blir borte. Skjer med at jeg alltid snakker om været? Haha, skal slutte å kjede dere med det! Startet foresten dagen med å se bussen kjøre fint forbi, koselig. Så klarte å komme for sent til skolen, å jeg har aldri gått glipp av bussen de andre årene! Har sikkert litt med at jeg bruker lang tid om morgen, og at jeg er UTROLIG skolelei. Håper på at vgs blir bedre!
Duckface power! Måtte følge duckface trenden, den går jo aldri ut. Alltid like fint!! Ironi.Sjeldent dere ser meg gjøre det, heldigvis.

Flere som er skolelei og gleder seg til sommerferien?

Er vgs mye bedre enn u-skolen? • Skrevet: 29.05.2012  //  Kl: 20:18  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 11

Her er dagens outfit. Ble litt kaldt, så har brukt en olajakke over, så dere får bare late som jeg har den på meg.
Shorts, t-skjorte, belte fra Bikbok.

Håndlagde armbånd med kattehår, fra venstre: Paris, Eline sitt, kjøpt fra elevbedrift.

Armnånd nr. 1 har litt morsom/ dramatisk historie. Eller dramtisk og dramtisk... Ble rett og slett tvingt på det. Da pappa og jeg var i Paris for noen år siden, vi skulle gå opp til kirken "Montmartre", sikkert noen av dere som har vært der. Uansett vi møtte på to afrikanere, som absolutt skulle selge oss armbånd. Vi ville ikke det, så vi bare gikk forbi. Den ene mannen tok tak i armen min og jeg prøvde å komme løs. Han begynte å lage armbåndet, mens de prøvde å berolige meg med å synge "hakuna matata". Der å da syntes jeg det var en ganske ekkel opplevelse, liker ikke å bli holdt fast av fremmede folk. Så endte til slutt med et rimelig dyrt armbånd. De ville jo selvfølgelig ikke ta i mot mynter. Men nå i dag ser jeg bare på det som komisk, det er rart hvor langt folk kan gå for å få penger. Armbåndet er kanskje det mest minnerike fra turen i Paris. 

Har du opplevd noe lignende?

Hva synes du om antrekket?

 

 • Skrevet: 28.05.2012  //  Kl: 21:01  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

Denne måneden her har gått så sykt fort, og nå er den snart over. Som oftest skjedd noe hver dag, og ja det nærmer seg ferie. Can't wait! Har hatt en super langhelg, I går var jeg som sagt i stranda med supre folk. Vi grillet, danset og koste oss skikkelig. Litt dramatikk da en ball forsvant ut i vannet og alle måtte løpe etter den. Noen fikk heldigvis tak i den tilslutt. Hele settingen så sikkert veldig bra ut. Haha. Her er noen av bildene fra i går.


Fra venstre: Erika, Marthe og Nina.Emilie.

Vi brukte planker som årer, haha! Fungerte faktisk.Amanda.

Elin, Ingvild og Eline.

Hva synes du om bildene?

Håper dere også har hatt en super helg!

 

 

 • Skrevet: 27.05.2012  //  Kl: 19:15  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6Kan ikke bli mer på landet, med traktorer i bakgrunnen!

  

Sa jeg skulle legge ut bildene fra bursdagen som var på fredag. Gidder ikke å fortelle så mye mer om det, siden jeg skrev litt om det et annet innlegg. Men det var veldig hyggelig! Prøvde å finne bilder der alle var fine, litt vanskelig når den ene blunker og greier. Men synes de her var fine. Bilde av alle jentene, utenom Marte som har tatt bildene. 

Hva synes du om bildene?

 

 • Skrevet: 27.05.2012  //  Kl: 18:58  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 7

God kveld dere! Denne dagen følels virkelig ikke som en vanelig søndag, men mer som en dag i sommerferien. Har bare sløvet ute i varmen i håp om å blitt tan, med Eline. Senere i kveld skal vi til lokal stranda, med mange av de samme jentene som jeg var med på fredag. Blir så herlig!
Prøvde på å ta ansikts bilder, men er ikke så flink på det. Men øvelse gjør mester, ikke sant? 

Ble en del bilder, men men.

Håper dere også har herlig sommervær der dere er!

 • Skrevet: 26.05.2012  //  Kl: 16:04  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 17

Hadde det skikkelig gøy på burdagen i går, med herlige mennesker! Så gøy at de gangene alle samles, finner vi alltid på noe morsomt. Kom hjem ganske sent i går, så da legger jeg heller ut antrekket i dag. Ellers i dag har Eline og jeg bare vært ute og spist litt sol, som hun kaller det. Kommer sikkert til å legge ut litt bilder fra i går. Dere får se. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fine knær, men slik går det når man danser. Da må man bare tåle blåmerker og skrubbsår.

Hva synes du?

 • Skrevet: 25.05.2012  //  Kl: 17:53  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 14

Kort og kjapt innlegg, kan hende det blir en del skrive feil, men dere for overleve det. Helt herlig at det er helg nå, og i tillegg lang helg! Kvelden skal jeg tilbring hos ei venninne, for hun skal feire bursdagen sin i dag. Vi skal være ute og kose oss, gleder meg! Her for dere dagens antrekk, legger ut bursdags antrekk senere. Stay tuned!
Har blitt litt solbrent på brystet og skuldrene, som dere sikkert la merke til. Haha, kjempe fiiint!

Hva synes du om antrekke?

 • Skrevet: 24.05.2012  //  Kl: 19:54  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 15


Vippelim og in sun lipstick, med alovera, fra vita.

Hårspray fra loreal, foundation fra bodyshop og mascara fra dior.

Litt bedre bilde av mascaraen og foundation.

Bare litt av hvert av små greier jeg trengte. Mascaraen bruker fast, og foundation har jeg ikke prøvd før. Men liker produktene fra bodyshop. Vippelimet og hårsprayen bruker jeg veldig sjeldent, mest på dansekonkurranser. Men tenkte å vise dere det, så får dere se hva jeg bruker. Kan gjerne lage et innlegg om hva slags sminke jeg bruker hver dag, om noen er interessert. Lenge siden jeg har hatt et slikt innlegg.

 • Skrevet: 23.05.2012  //  Kl: 20:23  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 0

Hei dere. Ville bare stikke innom å si at jeg tar en dag fri fra blogging. Legger heller ut noen bedre innlegg i morgen.

Snakkes eller blogges da! 

 

 • Skrevet: 22.05.2012  //  Kl: 21:33  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 11

Image 2Image 1Image 1Image 1Image 2Image 2Image 1Image 1Image 2

Kom over disse utrolig hotte skoene fra AX Paris. (Klikk her) for bedre bilder og for å komme til skoene. Ikke så ille pris heller, vill haaa! Ønsker meg de her, hint hint. Neida. Joda.

Hvilke synes dere var finest?


 • Skrevet: 22.05.2012  //  Kl: 20:43  //  Kategori: Food  //  Kommentarer: 8

Da er årets første jordbær spist! Skikkelig yummy, føler det er blitt ordentlig sommer nå. Herlig. Kort fortalt av dagen min, så har jeg trent i fire timer til sammen også faktisk tatt litt sol. Lenge siden sist. Tror jeg skal begynne å ta sol, har som mål og bli brun før Tyrkia tur. Det er nemmelig 40 grader når jeg skal dit i august, så trenger litt grunnlag.

Har du spist jordbær i år?


 • Skrevet: 21.05.2012  //  Kl: 22:17  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 4

 

Har hatt denne sangen på hjernen i hele dag. Digger den, blir nok en av favoritt sangene mine for tiden! Liker hvordan Nicki Minaj er i denne videoen, og at den er mer r&b. Hun er ikke den gale og litt skumle som hun kanskje kan virke. Håper å få se mer av henne slik!

Hva synes du om sangen?


 • Skrevet: 21.05.2012  //  Kl: 21:58  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 7

Noen som spurte om jeg kunne skrive litt om filmen i går, det kan jeg så klart! The dictator, var utrolig bra og underholdene hele tiden. Mye syk humor, noen scener der jeg ikke viste om jeg skulle le eller ikke. Veldig mye internt, men tror de fleste vill le. Andbefales for de med bra humor! For de som vill se mer, la jeg ut traileren her.

Har ikke så veldig mye å si, har vært en helt hverdagslig mandag egentlig. Har som vanlig vært på trening og etter det koste jeg meg med kaffe. Kom på at det var hundre år siden sist. Liker ikke vanlig svart kaffe, men med masse sukker og melk så er det godt! Jeg er mer en caffe latte og cappuccino person. Drikker du kaffe eller te?


 • Skrevet: 20.05.2012  //  Kl: 20:38  //  Kategori: Film  //  Kommentarer: 11

Åh, det er så herlig vær her for tiden! Begynner å få ordentlig sommerfeeling, gleder meg masse masse til sommerferien! Klarer nesten ikke å vente, kommer sikkert til å skrive mer om det på bloggen. For det er nesten det eneste som surrer i hodet mitt for tiden. Nok om det, kan skrive mer om sommerplaner i et annet innlegg!

Da er jeg fikset og klar for å stikke ut en liten tur, sitter egentlig bare å venter. Senere i kveld skal jeg på kino date.... Lurte dere der. Skal på kino med Eline, blir vell ikke helt date. Ahaha, men det blir koselig! Vi skal se The dictator. Kommer sikkert til å le masse, tror den er bra.

Sånn her ser jeg ut i dag. Trailer av filmen vi skal se:

Ser bra ut den, ikke sant? ^^

Har du sett den, din mening om filmen?

 • Skrevet: 19.05.2012  //  Kl: 22:12  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 18

Surfet litt på ebay i går kveld, er så sykt mye stilig til ipod og iphone nå! Har lyst på alt sammen, men må nok plukke ut noen. Link til produktene er under bildet. Anyway, har plukket ut noen av de jeg syntes var fine:

Finner du her.
Finner du her. 

Finner ikke igjen linken, men den var fin.

Finner du her. 

Must have! Denne finner du her. 

Finner du her. 


Finner du her.

Veldig girly, men sånn jeg liker det. 

Hva synes du, noen du likte spesielt godt?

 • Skrevet: 19.05.2012  //  Kl: 21:30  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 11

Meste parten av dagen har gått med til å sove, sett på kardashian og geeket tempel run. Må si jeg har fått meg et fint liv!! Neidaa, men det er gått å få slappe av litt. Ellers så har jeg planer om å være litt sosial i kveld, så skal overnatte hos Eline. Det blir kos! 


Prøvde litt ny look i dag med sminken, ser du forskjell?

Speilbildet ja..


Har foresten skaffet meg instagram! Blitt helt hekta etter jeg kjøpte ipoden. Har ikke fått lagt ut så mange bilder der enda, men kommer etterhvert. Om dere vill se, like eller følge meg så heter jeg cutewow på instagram. Kanskje jeg følger deg tilbake? Liker i alle fall alltid bilder tilbake.

 

 

 • Skrevet: 18.05.2012  //  Kl: 20:02  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 7

Gårsdagens 17. mai feiring var super. Fikk gått i tog, sett på tog, feiret på landet og i byen,  vært med venner og familie. Alt i alt veldig koselig og ordentlig 17. mai stemning! Siste året jeg går i tog, har vært med i alle år. Så det er tradisjon, blir litt rart til neste år. Tok selvfølgelig ingen bilder med speilrefleksen når det er noe å ta bilder av, fliink! Så dere får nøye dere med crappy ipod bilder, her er litt bilder fra gårsdagen:

Eline i nordlandsbunaden og jeg i gudbrandsdalsbunaden. 

Vi er litt søte budeier da :D Slik ble foresten extensionsene etter farging, ganske fornøyd. Synes det ble veldig likt hårfargen min.

Hva synes du om bildene?

Håper dere også hadde en super dag i går!

Litt sent, men gratulerer med dagen som var!

 • Skrevet: 16.05.2012  //  Kl: 22:15  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 14

Har vært en liten tur til byen får å kjøpe hårfarge, siden jeg skulle farge extensionene litt mer min egen hårfarge. Ble også en iPod touch, har hatt lyst til å kjøpe en ny en god stund nå. Den forge er ødelagt også har jeg hatt den en goood stund, haha. 
Tror jeg har hatt den turkise siden femte klasse, så tror det var på tide å bytte den ut.

Ohei! Fin på håret i dag ja...  


Også har jeg prøvd å farge de gamle clips hairextensionene, men tror det blir ganske likt som det var. Dere får nok se resultatet i morgen!

Thinks?

Kristine

 • Skrevet: 16.05.2012  //  Kl: 20:15  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 10

Hei dere. De to siste dagene har jeg for det meste sovet bort. Har blitt syk, men syk eller ikke 17. mai skal det bli! Nekter å være inne å sove, er så sta at jeg skal gå i tog! Så nå har jeg tatt frem begge bunadene og resten av bunad greiene.Er så heldig / uheldig å ha to, nordlandsbunaden og gudbrandbrandsdalsbunaden. Jeg gleder meg til i morgen. 


fra høyere: nordlandsbunaden, gudbrandsdalsbunaden.

En liten fot som sniker seg inn på bildet...

Søljene og slikt som er til bunaden jeg skal bruke i morgen.

Hva slags bunad skal dere bruke i morgen? 

Gjett hvilken av bunadene jeg skal bruke i morgen? :)

Kristine

 • Skrevet: 14.05.2012  //  Kl: 21:30  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 21

Sommeren er like rundt hjørnet (krysser fingerene for det!) og jeg ser etter en ny bikini. Kommer ikke over denne fra victoriassecret. Har lagt ut denne en gang før, men må legge den ut en gang til! 

Har kjøpt en bikini derfra før, å ble veldig fornlyd med den. Så tenkte prøve en gang til, ganske sikker det blir denne. Den er bare noe for seg selv og har falt helt pladask for den. Kanskje det blir noe mer  også, ikke så ofte jeg kjøper noe der i fra. Så hvorfor ikke?

Hva synes du om bikinien?

Har du funnet en bikini til sommeren?

Kristine

Som jeg fortalte i forgje innlegg, har jeg vært hos frisøren og ble ikke akkuratt helt fornøyd... Har ikke gjort så mye med håret bortsett fra å kure det og klippe tupper. Så nå er det null slitt, noe som er kjempe flott! Måtte dessverre kvitte meg med tape extensionene, siden jeg har hatt dem i snart ett år, så de var veldig slitt.

MEN synes det er litt dårlig gjort å ikke bestille nye extenisons til meg, kunne hvertfall ha spurt. Istedet fønet frisøren bare håret mitt og sendte meg ut med krøllete hår. Jeg hater håret mitt! Har fortalt før på bloggen at jeg føler meg "naken" uten å ha rettet det ut. Hintet også til at jeg ikke likte det, og var ikke helt enig underveis, så skjønner ikke helt greia. Men synes det er ganske vanskelig si det rett ut, at man ikke liker det. Når vedkommene er en voksen og erfaren frisør. 


Slik ser jeg ut på håret når, kommer nok til å bli 17. mai sveisen.

Kommer nok ikke til å gå dit flere ganger! Har lenge lett etter en god frisør, trodde jeg hadde funnet det. Men i mellom tiden til jeg får fikset nye extensions bruker jeg de gamle clipps, som egentlig også brude vært kastet... Men måtte finne en nødløsning, er ikke lenge før 17. Mai!

Kan jeg gå slik på 17. mai? svar erlig. 

Flere som har kommet misfornøyd ut fra frisørsalongen?


 • Skrevet: 13.05.2012  //  Kl: 20:52  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

Hei dere. Har hatt en super helg, og nå er den snart over. I går var jeg på besøk hos Eline, vi gjorde egentlig ikke så mye. Bare kosa oss og skravla gikk som vanlig! Hehe, alltid koselig der da. Også varmet vi marsmallows i microen, sukkerbombe men digg! Ellers har jeg hatt privattime i dans, fått pirket litt på dansen min også har jeg vært hos frisøren. Ble ikke akkuratt helt fornøyd... Skal fortelle mer om det i neste innlegg, her har dere litt bilder fra gårsdagen!


Koser seg med marsmellows på gulvet,  for de har ikke stoler stakkars : (

Tommel opp for det! 

Eline som lånte kameraet.

Avslutt innlegget med bilde av Mr. mustach!

Har du prøvd marsmallows i microen før?


 • Skrevet: 12.05.2012  //  Kl: 18:45  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 11

Hei dere. Sikkert noen av dere der ute, som søker ny inspirasjon eller ønsker nye blogger å lese? Jeg synes alltid det er gøy å komme over en bra blogg. Derfor legger jeg ut noen av bloggene som jeg leser. I tillfeldig rekkefølge, here we go!

Linken til bloggen står under bildet!

// Yu Lin (LIINK!)

 

Idunn (LIINK!)

 

// Carolyn (LIINK!)

458975-10-1335547374783_large458975-10-1336336211455_large

Martine (LIINK!)

Img_94311_largeImg_9462_large

Anchisa (LIINK!)

Silja (LIINK!)

Håper noe faller i smak! 

Hørt om noen av de før, eller kanskje du leser noen av de?

Har du en blogg å andbefale? :)
 • Skrevet: 10.05.2012  //  Kl: 21:51  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 12

524111_365992476775941_269527543089102_995403_1263707406_n_large

536422_378033082238547_1578998617_n_large

458975-11-1336155503958_large

Tumblr_m2kyvtnsga1r6dsueo1_500_large

Tumblr_m20b4bon9m1rrpllqo1_500_large

Tumblr_m06inhzuu21qctjnko1_500_large

239746380132930047_prnsyvsj_f_large

Tumblr_lyksj2oemd1qmbfs7o1_500_large

Tumblr_ls1oorco3l1qh79y5o1_500_large

Tumblr_m2qx21cllr1qad2wmo1_500_large

Tumblr_m252hpni6b1r2o3x2o1_500_large

561365_435175346495973_123082367705274_1855391_543819719_n_large

303383_323126467760305_151985044874449_790891_589181180_n_large

Heelt nydelig hår!

Tumblr_m3czoog60t1qerbano1_500_large

//weheartit.com

Kommer et bitte lite inspirasjons innlegg, får ikke tid til så mye mer i dag. Men skal prøve å bli flinkere å oppdatere bloggen, ser at leser tallet har synket veldig i det siste. Å det skjønner jeg, har bare blitt et innlegg om dagen og slikt. Håper dere likte noen av bildene, og kanskje også blir litt inspirert? Det hjelper i alle fall for meg, å se på slike bilder når jeg trenger inspirasjon. 

Liker du slike inspo innlegg, vill du ha mere av det? 

Hvilke bilder likte du best?

Kristine

 • Skrevet: 10.05.2012  //  Kl: 17:51  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 14

Hei skjønne!  Dagen i dag  har for det meste vært som andre dager, helt normal hverdag. Tenkte jeg skulle trene litt før jeg begynner med leksene. Slik gikk jeg i dag, håper dere liker det!Highwaist bukse, magetopp og skjorte fra bikbok / Smykke fra h&m / Armbånd fra cubus.


Hva synes du om dagens antrekk?

Kristine

 • Skrevet: 09.05.2012  //  Kl: 21:17  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

Hei dere. Er så sykt sliten for tiden, skjønner ikke hva det er. Sikkert noe med søvn å gjøre (?). For å være helt ærlig er heller ikke humørt helt på topp, men det skal ikke bloggen lide av! Ellers i dag har jeg vært på trening som vanlig, så nå ligger jeg bare å daffer i sofaen. Noe jeg skal fortsette med resten av kvelden. FLYTTER MEG IKKE!! 

Dere har sett bildene før, men orker ikke å ta noen nå. Instilt på å være lat.

Flere som er sliten for tiden, eller er det bare meg?

Kristine

 

 • Skrevet: 08.05.2012  //  Kl: 21:00  //  Kategori: Design  //  Kommentarer: 13

Tenkte å ha dette som midlertidig header, men vill høre hva dere synes først. Har også tenkt veldig på å bytte design, siden jeg har hatt det jeg har nå en goood stund! Med trykk på "o" haha. Tror jeg har fortalt før at jeg fikset et design. Fant et kjempe fint design, men var selvfølgelig noe tull med kodene! Typisk, synes det som oftest er det!

Skal jeg ha denne som ny header?

Noen som vet om et fint gratis design som ikke alle har? :)

Kristine

 


 • Skrevet: 06.05.2012  //  Kl: 20:43  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 12

Hei dere. WOPS! Ble vist ikke så mye tid til blogging i helgen, har vært opptatt begge dagene med dansekonkurranse. Har nemmelig vært NM, så det måtte jeg være med på. Jeg danset ikke i går, men gikk modell for ei som syr drakter. Var slik bl.a catwalk greie der, flere stand og kjempe fint og pyntet. Skulle egentlig konkurrere begge dagene, men hadde glemt å melde meg på... Så fikk heldigvis lov til å danse i dag, noe som var kjempe bra siden jeg fikk 7. plass. Så da ble det pokal med hjem, er kjempe fornøyd!


Vet bakgrunnen er nydeliiiig!Kjøpte også en thigts fra obsession, 300 kr. 

//privat

Si gratulere? Blir kjempe glad for gratulasjoner :)

Håper dere også har hatt en fin helg, det har i alle fall jeg!

Kristine

 • Skrevet: 06.05.2012  //  Kl: 20:33  //  Kategori: Selger  //  Kommentarer: 9

Hei dere. Jeg har en del klær jeg ikke bruker lenger, tenkte derfor at det hadde vært litt spennde og se om noen ville ha det. Derfor selger jeg alle plaggene i dette innlegget, bl.a kjoler og skjørt. 

VIKITG!! Om du skulle være interesert og vill kjøpe noe av klærene, ta kontakt med meg i innboksen legg ved epost adr. Så kontakter jeg dere via den, første mann til mølla! Frakt må dere selv betale. Meste av klærene er kun blitt brukt noen få ganger eller aldri brukt. Alt er selvfølgelig i god stan, ingen hull eller mystiske flekker. Grunnen til at jeg selger er fordi jeg er lei klærene, ikke passer de eller kommer aldri til å bruke de. Mer informasjon om produktet finner du under bildet. Håper noen finner interesser for klærene! 


Skjørt fra bikbok, kun brukt noen få ganger. Strl xs, litt liten i strl, men det skal gå bra siden det er strikk i livet. 50 kr.

Skjørt, pent brukt. Barne strl 158, 12-13 år. 30 kr. 

Litt morsomt at jeg faktisk fikk den på meg, men fikk ikke tatt igjen glidlåsen da. Haha. Måtte jo prøve...


Tunika ? fra bikbok, brukt noen få ganger. Belte følger ikke med, strl S. Men kan passe de fleste, siden den er ganske baggy. 50 kr.

Kjole fra bikbok, brukt 1 eller to ganger. Strl S, normal i strl. 100 kr.

Aldri vært helt sikker på om jeg liker den. Brukt 1 eller 2 ganger. Strl S, normal i strl.  100 kr.

Ble litt ufokusert...

Kjole fra Carlings. Synes ikke så godt med det er flettete snorer med perler på. Brukt 1 gang. Strl S, normal i strl. 50 kr. BILLIG!

Kjole fra Bikbok. Ja, jeg vet den er gjennomsiktig, men synes ikke med noe under eller med hudfarget bh. Brukt noen få ganger. Normal i strl, strl S.

70 kr.


Kjole fra bikbok, helt normal i strl, strl S. Kun brukt 1 gang. 70 kr.


Kjole fra B young. Aldri brukt, siden den er alt for stor for meg. Strl M, normal i strl. 70 kr.


Denne er jeg ganske usikker på om jeg skal selge, kommer ann på budene. Pent brukt. Kjole fra Bikbok, normal i strl, strl S. Bud over 150 kr.

Noe du kunne tenke deg? :)

Kristine

 • Skrevet: 05.05.2012  //  Kl: 10:43  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 3

God morgen søte! Ville bare si at jeg har oppdatert lookbook'en min, så da kan dere hype antrekket om dere ønsker det. Det eneste du trenger å gjøre er å trykke på "hype knappen" i dette innlegget. Setter stor pris på det! TVANG!! Neida.

Legg gjerne igjen en kommentar, om du har gjort det. Lurer alltid på hvem det er, ja, er nysgjerrig!

Har du lookbook, hva heter du?

Kristine

 • Skrevet: 03.05.2012  //  Kl: 21:57  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 13

Har tidligere lagt ut bilde av tatoveringer og fortalt hva slag jeg "drømmer" om. Kom på å ha sett denne quote av Marilyn Monroe. Ser veldig opp til henne og bare digger henne. Liker også svært godt teksten selvfølgelig. Vill ikke ha den fordi hun har sagt det liksom, men det er bare et pluss. Tror det hadde passet meg ganske godt, men er ikke helt sikker. Tiden får vise, tattis blir det en gang i livet uansett! For de som lurer så er stede jeg tenker å ta, på siden av ribbeina. I know, dårlig forklart, men dere skal få se her.

TEKSTEN:

Er vist noen som gjorde det før meg, haha. Tenker ikke på helt lik skrift, men noe i den duren:

//weheartit.com

Hva synes du?

Har du tatovering/tatoveringer eller har lyst på?

Kristine

 • Skrevet: 03.05.2012  //  Kl: 21:17  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 2


//privat

Er hun ikke pen? Beste bestevenninnen som finnes!

Til Eline: Du får meg til å le på dager jeg egentlig bare vill gråte. Du er et herlig posetivft menneske, og det er ikke ofte det kommer noe negativt fra deg. Du er nydelig på både innsiden og utsiden. Du ønsker ingen noe vondt, men skaper glede for de rundt deg. Ikke bare er du en god venn, men du er også en god inspirasjon. Selv om jeg har startet nesten hver setning med du, og det virker nesten litt klisjè og klissete. Så er det sant og jeg vill du skal vite det, at jeg er utrolig glad i deg beste!

 

Har du en bestevenn eller noen du er veldig glad i? Fortell dem, livet er for kort og du vet aldri hvor lenge du har dem.

Kristine

 

New

 • Skrevet: 02.05.2012  //  Kl: 21:35  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 20


Bikbok.

Bikbok.

Bikbok.


Cubus faktisk, de har fått mye fint accessorize. Kostet bare 49 kr, husker ikke prisene på det andre, siden det var på salg.
//privat

Da har jeg prøvd i en time å få lastet opp disse bildene, må være noe feil med blogsoft. Samme feil som i går, men det fungerte fint før på dagen. Uansett, på mandag var jeg med noen venninner til byen. Siden det var 50% på hele bikbok, måtte vi dit. Så dette var det jeg kjøpte, brukte foresten mye av det i dag. Herlig og endelig kunne bruke litt sommerlige klær igjen!

Synes om kjøpene?

Kristine

 • Skrevet: 02.05.2012  //  Kl: 19:04  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 14

Hei dere. Siden jeg ikke fikk lagt ut photoshooten i går, pga datatrøbbel så kommer de heller nå! Kjempe gøy å ta bilder ute, selv om det er litt kleint å stå foran kameraet når andre tar bilder. Liker best selvutløseren, selv om det ikke blir like fint. Håper dere liker de, blir kjempe glad for tilbakemeldinger! 

 
Photo by Eline

Hva synes du om bildene, og hvilket likte du best?

Kristine

FML

 • Skrevet: 01.05.2012  //  Kl: 21:39  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 2

Akkurat nå er jeg ganske sikker på at blogg.no hater meg. Jeg får ikke lastet opp bilder og alt fungerer ganske tregt, noe som er skikkelig dumt. Hadde tenkt å legge ut bilder fra photoshooten som Eline og jeg tokk i går. Så de kommer heller i morgen, stay tuned!

God natt dere!

KristineOm megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits