// Øredobber fra bikbok, smykke fra glitter, genser fra bikbok og skjørt fra h&m.

Snart drar jeg ut for å feire bursdagen til TO av mine gode venninner, men først skal jeg sminke og ordne meg litt. Regner med at det blir en herlig kveld med jentegjengen! Kan hende at jeg legger ut et innlegg med antrekket senere, så får dere se hvordan det ser ut på.

Stikkord:

Om dere lurer så vet jeg ikke hvordan parfymene mine har blitt så møkkete, prøvde å vaske det av, men det sitter helt fast. 


// Valentina fra Valentino, Coco Mademoiselle fra Chanel

Dette er to av mine favoritt parfymer gjennom "tidene", som er Valentina fra Valentino og Coco Mademoiselle fra Chanel. Det er vanskelig å gi en god beskrivelse som er forståelig, men Valentina lukter søtt, vårlig og friskt. Vet ikke hvordan jeg skal beskrive Coco Mademoiselle, men det er tipper det er en del av dere som vet det, siden den er ganske orginal. Valentina er kanskje favoritten, for dn har en lukt jeg aldri blir lei av. 

 • Skrevet: 30.05.2013  //  Kl: 21:34  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6

De siste to dagene har jeg settet opp håret i hestehale, egentlig fordi jeg ikke har hatt tid til å rette det, men også fordi jeg synes høy hestehale kan være både fint og praktisk. For tiden sjonglerer jeg mellom tentamner, skolelei, trening og kjærste. Som ikke alltid er lett og fungerer like godt, men nå er det skjerpings. Skal begynne å skrive ned planene mine, og tuppe meg selv ... bak. Jeg er så skolelei som også de fleste er tipper jeg! Nesten bare tre(?) uker igjen nå, kunne ikke vært mer klar for ferie nå. Dette skal vi klare folkens, vi må stå sammen!Stikkord:
 • Skrevet: 27.05.2013  //  Kl: 22:15  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6

I helgen har jeg vært mye ved den lille lokal stranda vi har her på bygda, som kalles for strandenga. Utrolig koselig å slappe av der på sommerkvelder og ikke minst om dagen sammen med venner. Har på følelsen at vi kommer til å tilbringe en del tid der nede i sommer, noe jeg gleder meg masse til. Vi har solet oss, noen har også badet så vidt ( At de orker. Brrr )og egentlig bare snakket og slappet av. Herlig. Her er noen av bildene vi tok.

Eline og Marthe skulle hente benken til oss, så de måtte gå ut i vannet pga flommen.
Arbeidskarer!

Mens Nina var flink å fikset bålet til oss, så vi holdt oss litt varme.Noen fantastisk fine gruppebilder... As usual.

Til slutt ett søtt bilde av Erika og Eline ♥

Stikkord:
 • Skrevet: 27.05.2013  //  Kl: 21:09  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 6// Bikiniene kan dere finne på denne siden her.

Må innrømme at modellen på bilde nummer 2 og 3 er aaalt for tynn. Ønsker egentlig ikke å legge ut bilder av for tynne jenter her på bloggen som inspo eller lignende. Jeg vil ikke være med å påvirke samfunnet mer enn det allerede blir. Men prøv å fokuser på de fine bikiniene istedet :-) Alle er kjempe søte, men den gule helt til sist er min favoritt! Har side i fjor ønsket meg en frynsebikini, og elsket fargen på denne. Skulle gjerne kjøpt alle sammen!

 • Skrevet: 25.05.2013  //  Kl: 17:08  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 9Eline har på seg: solbriller fra ginatricot, high-low kjole fra h&m, belte fra bikbok.


Jeg har på meg: øredobber fått i gave, gammel kjole fra h&m.

Eline og jeg fikk sjokk da vi så at klokka bare er fem, vi trodde den var rundt ni. Vi ble vekt klokken syv for å være med på market i dag, jeg fant faktisk noe gjennom alt skrotet! Men kjøpte ingenting. Etter på gikk vi litt i gågata og på senteret, godt å nyte dagen når det er sommertemperatur! 

 

 • Skrevet: 23.05.2013  //  Kl: 20:54  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 10
// Hoodie sleeveless fra bikbok, skjorte fra dressmann, bukse fra bikbok, sko fra bianco.

Vet at jeg sitter på gulvet foran senga, men dere får bare klare dere med det en liten stund. Skulle så gjerne hatt et ordentlig sted å ta bilder, så må få fikset meg det :-) 

Ellers så har dette vært en dårlig dag, i går kom jeg meg ikke hjem etter trening pga flommen. Men jeg er heldig som har onkelen og tanten min i lillehammer, så jeg kunne sove der. Heldigvis er det ikke like ille her som i Kvam, har sett bildene der i fra. Huff, stakkars. Nå er jeg hjemme igjen, men det er fortsatt en mange busser som ikke går rundt i ommerådet. Men så må vi tenke at det er ikke ofte slike ting skjer i norge, og vi er egentlig ganske heldige som slepper unna tsunami, jorskjelv, tornadoer og andre store stormer som de har andre deler av verden.

 

 • Skrevet: 23.05.2013  //  Kl: 14:59  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 8

Siden jeg digger slike innlegg der man kan se på fantastiske steder, søte dyr eller andre rare ting så ville jeg lage et slikt innlegg til dere! Jeg blir alltid fasinert av slike bilder, og får enda flere ideer om steder jeg vil besøke, eller MÅ gjøre før jeg dør. Det er i alle fall planenen.


Lake Hiller, den rosa innsjøen i Australia. Ett av mange ting jeg MÅ oppleve når jeg forhåpentligvis er utvekslingsstudent der :-D

Grand Canyon er selvfølgelig et av stedene på listen! Har drømt om å reise dit siden jeg var liten jente.

Det fantastiske bassenget på toppen av en skyskraper i Singapor! Ser skummelt ut, men som en utrolig opplevelse.

Åhh, Maldivene! De fleste har vell drømmer vell om å få reise dit? I så fall gjør jeg det!

Palm Iland i Dubai er bare ett av mange rare mesterverk i Dubai. Jeg tror ikke det er helt ferdig enda(?), men det kommer til å bli den fine øya. Må si Dubai er ett av de stedene jeg virkelig vill reise til!

Har en stund vært på leting etter en lang formell kjole som passer seg til bryllupp. Siden brylluppet nærmer seg så er det på tide at jeg bestiller en kjole snart. Jeg fant en kjole som var akkuratt slik jeg ville ha den, en enkel kjole, med splitt og som viser litt former.

På nettsiden kan du velge mellom over utrolig mange forskjellige farger, samtidig som du kan måle deg og få den sydd akkuratt til deg. Så det er veldig positivt! Men etter å ha lett litt, fant jeg enda en kjole som jeg likte godt, så nå vet jeg ikke helt hvilken jeg skal ha. Ble litt usikker...

Jeg skal ikke ha kjolen i hvitt, så skal bestille den i rødt.


Jeg vet ikke om jeg skal ha lyserosa, men den er ikke like enkel som den andre. Litt mere glam over den. 

// Øverste bildet er fra jenjenhouse.com og nr 2 er fra jjhouse.com. Men egentlig tror jeg at det er samme nettside. Ser helt lik ut, men de samme kjolene.

 • Skrevet: 20.05.2013  //  Kl: 14:49  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 9

Noen bilder fra toget.

Åh, har alltid hatt et lite ønske om å være drillpike og få gå i søt uniform, men tror det er litt for sent for meg nå. Hahah.
Typisk bunadsbilde.
Møtte Eline og vi så på russtoget sammen :-) Det var som det alltid er: langt og kjedelig, men man må få det med seg.

Beste gutten!

Her kom noen litt sene 17. mai bilder.  Jeg har vært opptatt med å være sosial og kost meg med venner og kjæresten, så da ble bloggingen satt litt på vent.

Jeg feiret 17. Mai i lillehammer med familien, må si det var utrolig uvandt og ikke gå i tog, for jeg har alltid gjort det hvert år. Det var liksom Eline og min sin tradisjon, men må vell bare godta at ting forandrer seg jo med tiden. Dagen etter hadde vi kosekveld hos Marthe, noe som alltid er koselig! Og i går var det nydeliiig vær, så jeg var med venner på stranden og vi bare slappet av og solte oss. Ett ord til det, HERLIG! • Skrevet: 17.05.2013  //  Kl: 10:07  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 7Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har gledet meg til denne dagen. Å få bruke bunaden min, feire nasjonaldagen vår. Må si det er lite annet som får meg til å føle meg mer norsk enn på 17. mai. Ikke det at jeg skal så mye mer enn se på russetoget, spise med familien og være med venner, må si at den følelsen jeg hadde som barn når det var 17. mai, har ikke forandret seg. Den er der enda, tror jeg alltid kommer til å ha den følelsen på nasjonaldagen vår. Uansett ville bare Ønske dere alle en fin 17 mai, og ikke glem å kos dere masse!

 


Jeg følger litt av hvert på instagram, men det meste er kanskje makeup profiler. Synes det er veldig interessangt å se på hårstyling, styling av brud, forskjellige måter å legge øyenskygge, hvordan legge sminke, negledesign, før og etter bilder and so on... Utrolig å se hva som er mulig med sminke og hvor flinke de er! Styling av hår og sminke er noe som opptar meg veldig og som jeg har lyst til å jobbe med, så da er det morsomt å få litt inspirasjon

Derfor ville jeg dele dette med dere. Uansett om dere er like opptatt av sminke og styling som meg eller ikke, så er det morsomt å se hva som er mulig. Kanskje du vill få litt inspirasjon? Så her er de jeg følger: • Skrevet: 14.05.2013  //  Kl: 22:33  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 10

Fikk litt kritikk da jeg la ut bildene fra photoshooten om at noen av dere synes jeg bruker for mye solpudder. Vel, siden jeg aldri har fått kommentar på det før, så antar jeg at det bare var fordi jeg hadde prøvd å redigere bildene mine i litt 60-talls stemning. Derfor bildene ble rølige med veldige store kontraster.Redigering har så sinnsykt mye å si på stemning og hvordan du opplever bildet, hvilken stemning du får av å se på det. Du kan ha to helt like bilder av f.eks en landevei, ett der du redigerer det i svart og hvitt og det andre redigerer du varmt og lyst. På det svarte og hvite bildet kan landeveien virke lang, vansklig og trist, mens på det andre bilde vil du føle deg lykkelig og i sommerstemning, følelsen av en varm sommerdag. 

 • Skrevet: 13.05.2013  //  Kl: 19:42  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 14
Eline og jeg hadde en liten photoshoot i går! Det ble flere fine bilder, men dette er de jeg synes ble finest. Looken er kanskje litt 60'talls, med høytlivshorts, sminken og de rødeleppene. Jeg trengte noen nye bilder til en ny header, så det passet supert at hun hadde lyst til å ta bilder av meg :-) Satser på å få byttet headeren så fort som mulig, jeg er så lei! haha.


 • Skrevet: 12.05.2013  //  Kl: 17:55  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 3

Savner sene kvelder med beste menneskene på stranda. Ahh, så koselig. Må få det til igjen snart, nå som sommeren nærmer seg :-)

De første to bildene er av søsteren min og meg på verandaen til mamma, jeg vet jeg skal på Narvik besøk til sommeren, men vet ikke hvor lenge enda.

Erika og jeg tror vi er kule gangsta's, bildet helt til høyere.
Bilde 1 og 2 er fra slutten av august på en jentekveld, bildene er tatt ute i regne. En kald, men litt gøy opplevelse. Nr 3. er fra klasseturen i 10. klasse, her er vi på tusenfryd.

Bilde nr 4. Er av meg og tanteungen min, bildet er tatt i Tyrkia.
Som dere ser bildet flere bilder fra stranda og Tyrkia.

Det var bilder fra noen av mine minner fra forrige sommer, er det noe jeg savner så er det dette! Sene kvelder på stranda, grilling, bading og spontane ting som blir bra! Tilbringe tiden med de du er mest glad i og bare slappe av, nyte været og bare kooos! Jeg kunne fortalt om hva jeg savner med sommeren i evigheter, gaad! Må si jeg gleder meg masse til ferien nå, tipper egentlig alle gjør det :-D

 • Skrevet: 09.05.2013  //  Kl: 14:45  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 7


Meg akuratt nå, burde egenltig hoppet ut av pysjen og inn i klærne, men jeg orker ikke. Er så digg og bare gå rundt i pysjamasen og bare chille... På en torsdag!! Helt utrolig, tenker hele tiden at det er lørdag, men tror ingen har imot at det er langhelg. 

Btw, har denne sangen stuck on replay... Den er så søt, og Ariana Grande er en av de nydeligste jentene jeg har sett! Fikk høre en gang at jeg ligner litt på henne, hahah. Jeg synes ikke det, men det er et fint kompliment :-) Men i følge flere forskjellige så ligner jeg litt på Ariana Grande, Anna Sophia Robb, Nina Dobrev, Lily Collins, Miley Cyrus(wtf?), INNA, Selena Gomez. Så om du slår sammen alle de jentene i photoshop, så får du et bilde av meg. Jeg kan se likeheten med med meg selv og noen av dem, men jeg ligner mest på meg selv :-) Litt morsomt å få slike kommentarer på hvem folk synes du ligner på, spessielt når det er en kjendis.

 • Skrevet: 08.05.2013  //  Kl: 23:10  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 4// Nelly

Ah, må bare si jeg la min elsk på dette undertøysettet fra Nelly! De har til og med i størrelsen min, wihuu! Sliter med å finne størrelsen min i de vanlige butikkene, må liksom over til victoria's secret osv. Har skrevet litt om det før på bloggen, så gidder ikke å gå mer inn på det. Prisen er litt stiv for min del, men men. Alltid lov å ønske seg :-) 

Stikkord:
 • Skrevet: 07.05.2013  //  Kl: 21:57  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 20

// Shorts og genser fra bikbok, tube fra cubus, øredobber fra glitter.

Kan ikke helt tro at jeg klarte å våkne litt over klokken fem for så å ta meg en joggetur, må si jeg er litt imponert over meg selv. Fordi jeg er sååå b-menneske! Hahah! Ellers har dagen vært herlig og på bildene over ser dere antrekket mitt i dag. Deilig å endelig kunne gå i litt mindre klær uten å bli så kald. Etter skolen gikk Eline og jeg litt i byen, kjøpte yoghurtis, naaam! Digger det. Etter det var jeg på dansetrening, vi hadde oppvarmingen ute i det fine været. Men nå er jeg stuptrøtt etter å ha vært oppe i så mange timer, haha.

 • Skrevet: 06.05.2013  //  Kl: 20:25  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 11

"Ingen bryr seg om hva du skriver på bloggen, de bare ser på bildene dine..."  Var en kommentar jeg fikk om bloggen min. En liten sannhet er det i den setningen, MEN det spiller så liten rolle. Jeg bryr meg ikke om det er ti som klikker seg inn på bloggen min bare for å se på bilder, og det er en som leser det jeg skriver. Det har lite å si at jeg ikke er en toppblogger, og ikke har så syykt mange lesere, så lenge jeg har 100 lesere, 50, 10 eller bare 1, så kommer jeg til å fortsette for bare de 100 eller den ene. For da er det er faktisk en person der ute som tar seg tid til å lese bloggen min, og det setter jeg pris på.Jeg setter pris alle leserene mine, alle kommentarer (kritikk eller ikke), det er ikke noe jeg bare sier. Jeg mener det, noen ganger er det godt å få ut følelsene sine, eller bare å ha et sted å være kreativ på. Et sted jeg kan komme med mine meninger og tanker, kanskje jeg også inspirerer noen, eller kanskje jeg til og med for hjelpet noen der ute. Å det er det som spiller en rolle og det er derfor jeg blogger :-)

 • Skrevet: 02.05.2013  //  Kl: 21:03  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6

Etter fridagen i går har denne torsdagen følt så ut som en mandag! Grusomt, men heldigvis ikke sant. Skulle egentlig ta antrekk bilder til dere, men siden jeg er så flink så måtte jeg pynte med med pizzadressing... Derfor slang jeg med dette bildet i stedet. Jaja, kommer nok til å ta bilder snart uansett :-) 

For tiden bor jeg hos Eline, siden familien hennes har dratt på ferie tur så sitter jeg barnevakt for henne :-D :-D  Nei da, hun hadde nok klart seg fint, jeg er her bare som selskap. Så i dag har vi trent også kjøpt litt nødvendigheter som mascara og brød. Utrolig, men man føler seg faktisk litt voksen når man må dra på butikken for å handle mat. 

Stikkord:
 • Skrevet: 01.05.2013  //  Kl: 23:26  //  Kategori: Sunn mat  //  Kommentarer: 9
For tiden er det mange som frister oss med å legge ut bilder av deilig mat, så jeg måtte gjør det samme. Her er kveldsmaten min for to dager siden, det var banan, jorbær, bringebær i vanilje yoghurt, mmm! Det var kjempe godt anbefales på det sterkeste! ++ The Big Bang Theory så kunne ikke kvelden bli mer chill.

Dagen i dag har vært like slapp. Siden det ble så lite søvn på meg i natt, så har jeg vært utrolig slapp og lat, derfor var det utrolig godt å få slappe av hos Eline.

 

 Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits