• Skrevet: 30.05.2014  //  Kl: 09:27  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 12

Her om dagen hadde jeg besøk av Amanda og Eline, som jeg fortalte så tok vi en del bilder. Tidligere la jeg ut bildene av meg, men det ble så mange fine bilder. Så føler jeg må legge ut bildene av de andre to og gruppebildene! :) Vi hadde det kjempe gøy med å ta dem, som dere sikkert ser. Håper dere liker dem, og gjerne si hvilke bilder dere likte best! :)

 

Enkelt bilder av Eline og Amanda, bildene av meg finner du her 


Gruppebilder: 


Må si jeg elsker det siste bildet, der man ser en ordentlig god latter! 

 

#SOMMER #SOMMER2014 #PHOTOSOOT #FOTOSHOOT #FOTO #VENNSKAP

 

 • Skrevet: 28.05.2014  //  Kl: 15:39  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 8

 

I går hadde jeg besøk av Eline og Amanda. Amanda hadde bakt brownies cupecakes som var utrolig gode! og vi tok en del bilder i det nydelige været. Og egentlig bare tullet, lo masse og hadde det utrolig fint. Så her skal dere få se bildene vi tok. I denne omgangen får dere se bildene av meg, også legger jeg ut gruppebildene og bildene av de andre i ett annet innlegg. For det ble en del bilder, så det tar sikkert litt tid for dere å få lastet opp alle. Hope you enjoy!

#PHOTOSHOOT #FOTOSHOOT #FOTO #SOMMER #SOMMER2014 #MOTE #FASHION #ANTREKK #OUTFIT

 • Skrevet: 28.05.2014  //  Kl: 14:57  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 4

Her kommer noen av bildene vi tok på Norges Mesterskapet. Jeg har flere bilder, så tenkte å kanskje legge dem ut senere. De andre bildene er mer fra dansegulvet og hvordan  det så ut inne i hallen, mens her får dere se bedre bilder av draktene våres. Det var jo så nydelig bakgrunn rett uten for hallen, så det måtte vi utnytte med en liten fotoshoot. Hahah. 

Dansekonkurransen foregikk i Lillestrøm, i en litt mindre hall en det jeg vanligvis pleier å danse i. Men det gjorde ikke så mye, for gulvet vi danser på er alltid lite. Den første dagen vi var der, var det utrolig fint vær. Nesten litt for fint... For selv om dørene inn til hallen var åpen, så "koket" alle sammen. Da kan du tenke deg hvordan det er å danse. Selv om drakten min ikke dekker så mye, så føltes det ut som om jeg skulle svette bort. MEN det var utrolig gøy å være der, og stemningen på Team match var bare helt magisk!! Team match er når en danser fra hver klubb danser mot hverandre i sitt nivå. Dere aner ikke hvor flinke de var, det var utrolig inspirerende å se på! 

For meg gikk det ikke bra denne konkurransen, siden jeg gikk rett ut og ikke kom meg videre. Men jeg fikk ihvertfall danset slow og freestyle, og det er evigheter siden sist jeg konkurrerte i slow. Som sagt så sov jeg på hotell med de fleste av jentene, så vi hadde det veldig koselig sammen. 

Fra venstre: Johanne, Eli, Marie, meg og Emma. 
#DANS #IDRETT #NM #NMIDANS #FREESTYLE #FREESTYLEDISCOJAZZ 


 • Skrevet: 26.05.2014  //  Kl: 22:25  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 12

Denne dagen har vært litt slitsom siden jeg var på NM hele helgen, og føler derfor ikke at jeg har hatt helg...Så fra å være sliten gikk jeg over til å få litt for mye energi, og måtte ta meg en tur på treningssenteret. Var nesten som om jeg hadde glemt at jeg hadde trent hele helgen. Kanskje jeg er i ferd med å bli treningsnarkoman? Eller kanskje jeg har vært det i en god stund allerede, hahah. Nei, tviler sterkt på det. Her har dere bilder av hva jeg hadde på meg i dag. Enjoy :)

// Shorts gammel fra bikbok, skinnjakke og blonde genser fra carlings.

#OUTFIT #ANTREKK #DAGENSANTREKK #MOTE #SOMMER #SOMMER2014

 

 • Skrevet: 24.05.2014  //  Kl: 08:14  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 5

Hallo folkens! I dag reiser jeg for å konkurere i Norges Mesterskapet i Freestyle Disco Jazz og Slow. Konkurransen er utover to dager, derfor kommer jeg til å bli der hele helgen. Siden konkurransen er ett stykke unna hvor jeg bor, skal jeg sove på hotell med flere fra danse klubben min. Så det er derfor ganske mange av oss som leier inn på hotell, siden det er mest praktisk. Jeg gleder meg utrolig mye, for så klart er NM en stor konkurranse og det er alltid den konkurransen det er best stemning på i løpet av året. Føler jeg da.

Jeg kommer derfor ikke til å blogge noe mer i dag og mest sannsynlig ikke på søndag, siden vi kommer hjem sent på kvelden. Og da regner jeg med at all energien min er ute av kroppen, hahah. Men da vet dere det :)

Selv om jeg skal danse selv, så er speilrefleksen med! Så skal nok få tatt noen bilder til dere! :D

 
Kofferten er pakket nesten ferdig og nesten klar....


Her er noe av sminken jeg skal bruke på konkurransen. I freestyle og slow er det vanlig med veldig dramatisk sminke, som dere sikkert ser.

Slenger med ett bilde av Eli og meg fra forrige konkurranse :) Skal dele hotellrom med henne, så det blir koselig!

 

#DANS #SPORT #FREESTYLE #KONKURRANSE #NM #NMIDANS

 • Skrevet: 22.05.2014  //  Kl: 18:58  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 5

Siden jeg ikke fikk lagt ut antrekksbilder i går, kommer de heller nå. I går var det virkelig en nydelig dag! Det var såå godt og varmt, og jeg hadde på meg litt varme klær. Så byttet til en lang kjole etter bildene, hahah. Dagen min i dag har dreid seg mest om dans og øve, siden det er NM til helgen. Jeg har blitt sikrere på dansen min nå, så krysser fingrene for at alt sitter på lørdag og søndag. Ellers så skal jeg jobbe med lekser nå, siden jeg har en stor innlevering om hele året i frisørfaget. Å det er ikke bare ett fag i frisørfaget, om noen trodde det ;) Håper dere liker bildene og antrekket, ejoy!// Sko fra vans, bukse fra dr.denim, solbriller fra Barcelona og genser fra h&m.

Jeg har skrevet ett innlegg om jentene i Nigeria, så om du vil titte innom, så kan du lese det HER.

 

#ANTREKK #OUTFIT #SOMMER #GÅRSDAGENSANTREKK

 • Skrevet: 22.05.2014  //  Kl: 11:55  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 6

For over en måned siden ble nærmere 300 skole jenter i Nigeria bortført av en terror gruppe. De ble bortført fordi de var jenter som gikk på skole for å skaffe seg utdannelse, som vanlig har terror gruppen skylt på religion for deres oppførsel. Om det finnes en gud der ute, så er jeg sikker på at han aldri ville ment at dette var det rette å gjøre. Som en far, bror, sønn, mann og menneske skulle du aldri bortført uskyldige barn/jenter fra deres familie, for å hindre dem skolegang. For så å selge dem på menneskehandel og gi dem en usikker fremtid i vente. Om jeg ikke tar helt feil, så hadde presidenten i Nigeria sagt at "jentene var trygge", og det provoserte meg veldig. Hvordan kan han si at de er trygge hos en terror gruppe? Vi aner ikke hva som skjer med dem der, sannheten er at de kan bli banket, torturert og voldtatt for alt vi vet. 

 Jeg er ganske sikker på at alle dere har hørt om saken. Men den siste tiden har vi ikke hørt så mye om jentene, det har ikke skjedd noen endringer, de er fortsatt bortført. Å det er det jeg synes er så synd, for noen uker siden snakket hele verden om dem, men nå virker det som om alle har glemt dem. Jeg vet at en plakat ikke kan redde jentene, men med mye oppmerksomhet kan vi få i gang prosessen fortere. Hadde vi ikke hatt Internet, og ingen hadde laget #bringbackourgirls, eller skrevet plakater, så ville ingen bortsett fra familien deres brydd seg om dem. For denne prosessen har gått så alt for sakte, for hele verden måtte få vite det før det skjedde noe. Det er trist. Det burde ikke være sånn at ut i fra hvilket land du blir født i, bestemmer hvor mange som bryr seg om deg når det skjer deg noe. Så dere der ute, få øynene opp og gi oppmerksomhet til saken. Vis at DU bryr deg, og ikke finner deg i slik ondskap. Alene får vi ikke gjort så mye, men sammen er vi sterke.

 

For de som ikke ser det så tydelig, så står det:  "DON'T forget our sisters in Nigeria". Ved en liten glipp kom jeg til å skrive Nigeria, med liten "n". Så beklager veldig for det, håper ingen fra Nigeria blir sur på meg pga det! Jeg vet godt at alle land skrives med stor forbokstav, men hånden min ville ikke samarbeide med hodet... Så jeg valgte likevel å legge ut bildet.


Her står det "Bring back our girls", som er det mest vanlige uttrykket som de fleste har brukt for å vise støtte til jentene som har blitt bortført.

Noe som overrasker meg veldig er at dette innlegget er det første på blogg.no med #bringbackourgirls. Jeg søkte det opp i stad, og det hadde ingen søk. Det er litt skremmende, at ikke flere har brukt det. 

 

#BRINGBAKCOURGIRLS #TANKER #MENINGER 

 • Skrevet: 20.05.2014  //  Kl: 21:41  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

Som sagt så skulle jeg ikke legge ut så mye bilder fra russetiden, men jeg deler litt av de siste dagene av tiden som russ. Helt ærlig føler jeg ikke at jeg tok den heeelt ut som russ, og med det mener jeg god planlegging og festing. Men det angrer jeg ikke på i det hele tatt :) Jeg har vært på landstreffet i lillehammer, gjort noen russeknuter, gått i russetog og vært med på noen få fester. Så jeg har utrolig mange gode minner med herlige mennesker! :) Uten dere ville det ikke ha blitt det samme, så takk for det! 

Bildene er fra natt til 17. og 17 mai, så dere for også sett noen bilder fra russetoget. Det som skjedde med toget er egentlig en litt morsom historie, jeg og noen venninner hadde veldig lyst til å være med på et tema, men vi kom ikke på noe bra. Så derfor ble vi med en rødrussebil også var litt med noen jenter som hadde Justin Bieber som tema... Av alle ting, jeg har ikke noe i mot han, men er ikke en stor fan. Men det var gøy og kommer til å bli gode minner.

Natt til 17. Mai

17 mai!

Så det var litt av min russetid i år, så får vi se om jeg kommer til å være russ igjen

#17MAI #RUSSETID #RUSS2014 #RUSS #VENNER 

 • Skrevet: 12.05.2014  //  Kl: 21:25  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 12

For ca to - tre uker siden fortalte jeg at jeg hadde vært på en fotoshoot med Hsaung og Eline. Vi tok bilder med to forskjellige temaer, det ene var russetiden og det andre var mer glamorøst og dramatisk. Selv om det har blitt litt tid til russefeiring, har jeg valgt og ikke dele så mye om russetiden med dere. Det er rett og slett fordi jeg har nytet tiden min sammen med vennene mine, og selvfølgelig litt fordi det er ikke alt jeg vil ha her på bloggen. Regner med de fleste av dere forstår det :) 

Uansett, derfor deler jeg noen av russebildene vi tok på shooten. Så får dere se flere bilder fra det andre temaet senere. Hope you enjoy! :) 

 Må bare slenge med, at dette var heeelt i starten av russetiden, så derfor er buksen min ganske enkel og litt kjedelig.


Alle bildene er tatt av Demo Htein

 

#PHOTOSHOOT #PHOTO #FOTO #FOTOSHOOT #VENNSKAP #RUSSETID #RUSS #RUSS2014

 


 • Skrevet: 12.05.2014  //  Kl: 20:30  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 11

Her om dagen fikk jeg en bikini underdel fra Eline, kjempe snilt så takk igjen for den (om du leser dette)! Jeg var så heldig at den ikke passet henne :) Hahah. Den kommer ikke heelt fram på bildene, fargene er mer intense og den passet veldig godt til hudtonen min. Så den er mye finere på. MEN siden jeg ikke kommer til å ta den på meg og stille opp med et bikini bilde her på bloggen, så får det holde med noen bilder av kun bikinien. Håper dere forstår hva jeg mener, og at det er nok med det :)Bikini underdel fra bikbok.

#BIKINI #NEWINN #INNKJØP #BIKBOK 

 • Skrevet: 11.05.2014  //  Kl: 19:27  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 8

I dag har dagen godt med til danse avslutningen, og det har vært en herlig avslutning på helgen. Jeg danset ikke selv denne gangen, men snart er det Norges Mesterskap i freestyle og slow, og da skal jeg være med. Gleder meg veldig til det! Det var ikke bare freestyle og slow, men hiphop, barnedans og show. Det var også overraskelser, flere av foreldrene i klubben hadde laget ett show. Noe som var utrolig morsomt siden vi er en liten, men sammenspleiset klubb. Ingen av oss danserne eller barna til foreldrene visste om dette, så det var veldig morsomt! Alle danserne var flinke og viste det de hadde lært, så det var gøy å se på.

Når det gjelder dansing så kan jeg røpe noe mer. Og det er at til sommeren skal jeg med flere dansere fra klubben, reise til England for å se og danse i en konkurranse. Det er noe jeg alltid har hatt lyst til å gjøre, og gleder meg ufattelig mye til!! :) Jeg kommer helt klart til å fortelle mer om dette når jeg vet mer. Jeg kommer også til å blogge om hvordan det var. Her har dere bildene jeg tok på danse avslutningen:

På bildene ser dere dansere fra danseklubben min.

 

#DANS #DANSING #FREESTYLE #SLOW #FREESTYLEDISCOJAZZ #BILDER #PHOTOS #SVARTHVITT

 • Skrevet: 10.05.2014  //  Kl: 09:49  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 7

Siden jeg finner mye av inspirasjonen min på weheartit og elsker å drømme meg bort der, tenkte jeg å vise dere hva som har inspirert meg i den siste tiden. Altså ikke bare et eget innlegg om kun mote eller makeup, men ett innlegg med alt mulig som jeg liker / finner inspirerende i løpet av April. Derfor har jeg valgt å kalle innlegget for nettopp April isteden for Mai. For jeg vet ikke hva som vil inspirere meg i løpet av mai. Only time will tell...

Jeg håper på at dere finner det inspirerende og at noe faller i smak! Om det så er hår styling eller makeup :) Gi meg gjerne beskjed ved å kommentere innlegget, om du liker slike innlegg og om jeg skal begynne med ett inspirasjons innlegg for hver måned. Det vil si at jeg velger ut de bildene jeg synes er best fra weheartit brukeren min, og deler dem i ett innlegg her på bloggen. Om du har tips til hvordan jeg kan lage slike inspirasjons innlegg bedre, så blir jeg veldig glad for tips og vink! :) 

 

MAKE UP

 

HÅR

 

FASHION

DRØMME BILER
ANDRE INSPIRERENDE BILDER
Alle bildene er hentet her i fra.
 • Skrevet: 04.05.2014  //  Kl: 22:58  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 14

Hei! Dette har vært en utrolig lat søndag, jeg har hatt besøk av kjæresten og vi har bare slappet av. Helgen har vært utrolig med både landstreffet og mye annet som har skjedd! Deilig og kunne ha en lang helg! Jeg har dessverre ikke tatt noen bilder i løpet av helgen, så kommer derfor ikke til å melde så mye mer om det som har skjedd. Jeg har bare fokusert på å være sosial og leve i nuet :) 

Det har blitt litt tid til nettshopping i dag, har kjøpt litt gaver på ebay. Jeg skal så begynne å kjøpe klær og annet på ebay, man sparer masse penger på det. Har også sett litt på stæsj og deksel til iPhone 5s, som jeg har tenkt til å kjøpe snart. Så her skal dere få en smake bit av det jeg syntes var finest. Enjoy! Alle bildene er hentet fra miniinthebox.no, og en direkte link til hvert produkt ligger under bildene. 

Rød sløyfe her, hånd her, sløyfe med perler her, krone her, button med bjørn her.
 
Gjennomsiktig mykt deksel her, slangeskinn full body deksel her, leopard her, rosa deksel til trening her, deksel som lyser i mørke her.


Leopard button her, California deksel her, glitter deksel rosa og grå her, hvit deksel med diamanter her.

rosa bamser her, gjennomsiktig deksel med blomster her, søte dyr her, rosa kawaii deksel her, daysi blomst her.

hakuna matata deksel her, Marilyn Monroe her, rosa her, zombie her, rosa leopard her.

 

#IPHONEDEKSEL #WANTS #WISHLIST #NETTSHOPPING #SHOPPING #INNKJØP 

 • Skrevet: 02.05.2014  //  Kl: 17:05  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 9

Hei kjære lesere! Jeg vill beklage for å ha hatt en blogge pause uten forvarsel. Men det hele skjedde plutselig og var ikke planlagt. April og mai har vært og er travle måneder for meg, både med skole og som russ. Så grunnen til at jeg har vært fraværende, er fordi jeg har fokusert på skolen. Snart er det eksamen, så rundt den perioden kommer jeg ikke til å få blogget så mye slik jeg pleier. Men russetiden kommer ikke til å stoppe meg fra å blogge :) 

Jeg er svartruss i år og bestilte buksen rett før russetiden startet. Jeg skulle ikke bli russ i år, og husker godt hva jeg tenkte når jeg var liten: "At jeg i alle fall ikke skulle bli svart russ!". Fordi det var ikke ordentlig russ, og de var bare baby russ. Tenk at man tenker så mye rart når man er liten. Men nå sitter jeg med den svarte russebuksen på, hahah. Sånn kan det gå! Jeg er svart russ i år siden nesten alle i klassen min er det, og mange fra den gamle klassen min er også det. Så klart vil jeg være russ da og nyte tiden sammen med dem :)

Her har dere noen bilder fra Jalla uka:

Temaet var ett yrke. Her er gruppebildet med noen fra klassen min og resten er helt tilfeldige russ fra kantina som også hadde kledd seg ut! Hahah, var litt morsomt at så mange stilte opp.

Oss fire jentene foran fra venstre er: Tonje, meg, Mia og Hsaung. Resten av militærtroppen aner jeg ikke navnet på. Men vi måtte bare ta bildet med gressmannen! Og da ville da andre også være med, hahah.
Fra venstre Hsaung (sekretær), Synne (politi så klart), jeg var også sekretær.

Jeg gikk så klart i sekretær kostymet på vei hjem, fordi jeg hadde ikke med meg andre klær. Også fikk jeg den utrolig teite sleng kommentaren av en forbipasserende gutt i 20 årene, "Vi er på landet nå altså!". Hahahah, var så morsomt. Om Gjøvik er på landet, så bor jeg i ødemarka :D

 

#russetid #russ #jallauke #hverdag #bloggepause #vennerOm megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits