• Skrevet: 30.06.2012  //  Kl: 20:21  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 15Jeg elsker å ta bilder av små detaljer, eller å ta bilder i det hele tatt! Ikke det at jeg er så flink på det, synes alltid bildene blir litt ufokuserte om jeg tar bilder med litt avstand. Men gøy er det uansett.

Hva synes du om bildene?

 • Skrevet: 30.06.2012  //  Kl: 19:30  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 9

Den følelsen du får når du finner en fake profil av deg selv på facebook, den følelsen fikk jeg oppleve for noen dager tilbake. Både uhyggelig og skremmende, har hørt om bloggerene på topplisten som har opplevd at noen lager uekte profiler av dem. Men trodde ikke dette ville skje med meg, skjønner heller ikke hvorfor noen ville gjøre det. Jeg er jo mer av de ikke så kjente bloggerne, jeg er ikke på topplisten en gang! Så det er egentlig helt sykt, og jeg fant det bare ved en tilfeldighet. Fra nå av skal jeg begynne å søke på navnet mitt, så jeg kan anmelde så fort noe slikt skjer. Anmeldte det selvøflgelig med en gang jeg fant det ut, og facebook var kjappe med å slette profilen. Så nå er profilen slettet, men slik så den ut:

De har tatt bilde mest sannsynelig fra bloggen og redigerte det lysere, så jeg ser helt hvit ut! 

 • Skrevet: 29.06.2012  //  Kl: 22:17  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 23

 


// Genser og shorts fra bikbok, smykker fra glitter.

Endelig har sommeren kommet her i Narvik, så i dag har vi vært ute hele dagen. Vi har solet oss og sittet på cafè, og møtt mange herlige mennesker. Hatt det utrolig koselig til og med fått litt farge på kroppen! Selv om jeg synes dagene her går sinn sykt fort! 

 • Skrevet: 28.06.2012  //  Kl: 18:49  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 19


Chille genser fra Bikbok.

Genser fra Bikbok.

Kjole fra Bikbok. Har siklet på denne legne, endelig var den på salg!

Undertøy fra Cubus, joggebukse fra Bikbok.

Bikini fra Cubus, var ikke sikker på om jeg likte den første gang jeg så den. Men den er kjempe fin på.

Elsker denne!! Shorts fra Bikbok. 


Hatt en koselig dag med mamma og søster på shopping. Kjøpte også litt neglelakk og slikt, som jeg har glemt å tatt bilde av. Kom på det nå, bilder av det kommer senere. Det var 50% på det nesten alt fra Bikbok, salg nesten over alt her. Et ord å si til det: SUPERT!

 

 • Skrevet: 28.06.2012  //  Kl: 17:53  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5


Dagens fine speilbildet, hahah. Har i hvertfall husket å lade speilrefleksen!
Clouse up, er ikke noe særlig flink til å ta slike bilder, men øvelse gjør mester! Har faktisk fått litt bedre hud, kan dere se det? Er ikke sikkert dere har lagt merke til, men slike ting legger man fort merke til selv. Tror det er den nye anisktsproduktene fra bodyshop, kan kanskje lage et innlegg om det senere.

For øyeblikket er sitter jeg hos søsteren min og chiller i den nye kosegenseren. Har nemmelig fått shoppet litt i dag. Elsker å shoppe som dere sikkert vet, får en slik lykke følelse etter å ha fått brukt litt penger. Skal ikke så mye til får å gjøre meg glad.

 • Skrevet: 27.06.2012  //  Kl: 15:04  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 7

 

Har nesten ikke sminke på i dag, derfor kutta jeg ut halve hodet.


Motivasjons quotes på veggen i trenings studioet. Likte den her.

Slenger meg på trenden å legger ut et mage bilde, hahah.

 

Crappy iPod bilder, speilrefleksen er på lading. Vanligvis pleier jeg å våkne på denne tiden, men i dag har jeg vært produktiv og fått tatt sol og trent. Første gang jeg har vært å trent ordentlig på slike apparater, ikke helt den type trening jeg pleier å trene. Men bra å få trent litt forskjellig. Senere i kveld blir det enda mere trening, da skal søsteren min og jeg danse Zumba, første gang jeg prøver det å faktisk. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Skrevet: 26.06.2012  //  Kl: 22:55  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 25

Vet ikke helt hva jeg driver med her. Er bare glad for å få reist på ferie.

Clouse up til slutt.

Kom nettopp frem, så nå sitter jeg hos søsteren min. Det er kos. Rettelse, for en stund siden skrev jeg at jeg blir borte i tre uker, mente fire uker. Har ikke så veldig mye mer å melde, er ganske sliten etter reisen. Noen som spurte om jeg kunne lage sminkevideo, det kan jeg om flere vill. Lenge siden sist sminkevideo, har forandret en god del siden den gang! Haha.

Synes om antrekket?

Vill du at jeg skal lage en sminkevideo?

Slik ser i hvertfall jeg ut i dag:

Er blitt skallet!


Neida, kjører "dott" i dag, orker ikke å stresse s mye når jeg skal ta fly.

Fikk ikke tid til å redigere bildene.

Musikk på full guffe og litt små stresset, for snart kommer pappa hjem. Og da skal han kjøre meg til fyplassen. Jeg er nemmelig enda ikke ferdig pakket, så sliter litt. Er alltid treig, hater å stresse. Kommer antrekksbilder senere i kveld, når jeg er kommet frem. 

 • Skrevet: 25.06.2012  //  Kl: 20:39  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 9

På tide å pakke kofferten for i morgen drar jeg til Narvik. Som de fleste av dere vet har jeg mammaen min og søsteren min der. Kommer til å være der i hele tre uker. Vet ikke helt hva som kommer til å skje, men det kommer etterhvert. Skal holde dere oppdatert i hvertfall. Gleder meg masse!

 • Skrevet: 24.06.2012  //  Kl: 22:07  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 12
Hadde værdens våteste tur i går, selvfølgelig begynte regnet å pøse ned når man først skal ut. Selv om ikke alt ble som planlagt, har det vært en bra helg som snart går mot slutten. Men det gjør ingen ting siden det er sommerferie. Har ikke helt fått sommerferie følelse, men det endrer seg vell snart. Men nok om meg, skal prøve å være litt sosial. Har besøk av baben med hatt, som er på bildene oven for. Ellers så har Eline og jeg denne sangen på hjernen:

 • Skrevet: 23.06.2012  //  Kl: 18:08  //  Kategori: Film  //  Kommentarer: 3

Får frysninger og litt tårer i øynene av bare å se traileren! Og Taylor Latuner blir bare hottere og hottere, damn. Gleder meg til å se denne, synd man må vente helt til november. Men det skal jeg klare!

 

 • Skrevet: 23.06.2012  //  Kl: 17:34  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 10

Peace and love! Eline, Erika, meg og Marthe.

Hmm... Skeptisk?

Helt normale, Eline, meg og Mathias. Vi måtte jo ha en matstopp, selv om vi for det meste løp fra karusell til karusell. 

Fikk oss nye venner i trollstien.  Aner ikke hvem de er, men koselig at de ville være med på bildet da.

Det var del 2 av TusenFryd, skal ikke spamme så veldig mye mere. Tror det blir de siste bildene fra klasse turen, dere får vente å se! Nå har jeg uansett fått tilbake pcen min, og den gode nyheten er at den fungerer!! Jeg hadde bare litt virus, men vet ikke om det var derfor den krasjet. Eneste kjipe er at jeg må laste ned alt av programmer på nytt, men bildene mine er redda ♥

 

 

 • Skrevet: 22.06.2012  //  Kl: 22:57  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 17

Her er bare en liten del av bildene som ble tatt på skoleturen til oslo. Derfor blir det en del 1 og del 2. Vi bodde på et lite motell, der vi var en del også var vi en dag på Tusenfryd. Hadde en herlig tur, kommer til å huske Tusenfryd best!


Erika og meg utenfor motellet vi bodde på.

Sto i en evighet og ventet på å få komme inn på den beste karusellen! Virkelig vært det.

Kan du se oss?
 
Erika, Eline, Marthe og meg.

//Erika

Virkelig rart å tenke på at det ikke er noe mer ungdomskole, det hadde ikke gått helt opp for meg før i går etter vi hadde avslutningsfest. Ble mye tårer! Før har jeg bare gledet meg til å begynne på vgs, men nå synes jeg det er litt trist også. Har blitt kjent med så mange hyggelige og forskjellige mennesker, blir rart og ikke se de samme fjesene hver dag. 


 

 • Skrevet: 22.06.2012  //  Kl: 21:05  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 2

Jeg er blitt forelsket i denne sangen, den er ubeskrivelig fin! Selvøflgelig Enrique Iglesias som synger, hvem ellers kan lage så fine kjærlighets sanger? Ta deg tid til å høre den, den er vært det.

Ah, føler jeg får skikkelig lyst til å danse slow til denne sangen!

Thinks?

 • Skrevet: 20.06.2012  //  Kl: 22:22  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 11


Eline, Marthe, Erika og meg. Girls på tur! + Mathias, som tar bildet.

Beste karrusellen der, trodde jeg skulle dø første gangen!

Søtinger.


// Erika.

Sykt sliten etter herlig skoletur! Kommer flere bilder i morgen, det er sent og jeg er som vanlig lat. Forteller mer om turen, tusenfryd og opplevelsene da. Alle bildene er fra Erikas kamera, siden jeg var flink og tok med meg kameraet mitt, men ikke minnekortet! Haha, så standar meg å klare slikt.

 

 • Skrevet: 18.06.2012  //  Kl: 07:43  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 11


Bursdags antrekket, byttet til shorts senere. Fungerer ikke så bra og danse i kjole...


Eline var så snill å hadde bakt oreokake til meg!

Gjengen, minus Marte som som er kamerasky. Fra høyere: Erika, Eline, Ingvild, Ragnhild, Elin, Marthe og meg.

Uredigerte bilder, siden pcen min er krasjet. Hadde en skikkelig fin bursdagsfeiring kanskje siste jentebursdagen med disse jentene. Vet ikke hvordan det blir nå som vi skal gå forskjellige veier til høsten, siden vi begynner på videregåender.Blir trist bare av å tenke på det, men vi skal holde kontakten! Over til noe helt annet, jeg har egentlig ikke bursdag før i juli. Men alltid vanskelig å få feiret bursdag i ferien, siden de fleste er borte. Derfor feiret jeg den heller nå. Dette var bare noen av bildene, kommer flere etterhvert!

Hva synes du om bildene? 

 

 

 
 

 • Skrevet: 18.06.2012  //  Kl: 07:42  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 5

// Arkiv bildet.

Jeg er i kjærlighets sorg! I går streiket pcen min, prøvde i hele går å få kommet meg inn, men til ingen nytte. Det eneste som skjer er at jeg får opp forsiden, men får ikke åpnet noen programmer. Det værste som kan skje er at det ikke kan fikses, og alle bildene jeg noen sinne har tatt er borte for godt. Supert, kunne ikke blitt bedre! Men får håpe på det beste. Dette innlegget blogger jeg fra pappas snegle pc...

Ganske negativft innlegg, men måtte bare fortelle dere dett før jeg stikker av på skoletur, siste innspurt før sommerferien. Blir sikkert kos! Reiser i dag og blir borte til onsdag, skal prøve å få blogget et lite innlegg da. Så en dag med bloggefri, men får se hvordan det går med bloggingen fra pappas pc. Selv om pcen min er ødelagt skal ikke det gå ut over bloggen!

Noen datagenier der ute, som kan hjelpe meg? • Skrevet: 16.06.2012  //  Kl: 15:01  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 9

 

Jeg er ikke møkkete på rompa, det er bare speilet. Om noen skulle lure på det.

Trist, men sant! Neida, trener vell litt til bikinisesongen også. Men denne sommeren har jeg som mål og holde meg i form. Slik at det ikke blir så vanskelig og starte opp igjen med konkurranser og dansen til høsten. Slik som på bildet ser jeg ut akkurat nå etter litt over en time med trening. Sliten, men det trengtes etter en uke med latskap. Eller har vært ganske travle uker nå før sommerferien, men jeg liker det slikt. Elsker når det skjer noe! Er litt rastløs av meg, hehe. 


 

 • Skrevet: 14.06.2012  //  Kl: 21:27  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 19Den er sykt kul på!

Tenkte å putte den i en høytlivs shorts.

Var salg på urban i dag, så måtte innom. Den butikken har nettopp kommet til byen, og jeg digger den! Jeg har siklet på den siste toppen lenge! Endelig var den på 99 kr, noe som var supert. Kommer sikkert til å kjøpe mere der i fra etterhvert, må bare få litt bedre rå først...
 • Skrevet: 14.06.2012  //  Kl: 19:05  //  Kategori: Søtt  //  Kommentarer: 8

Ble litt fassinert da jeg så denne på vgtv.no. Denne lille krabaten heter aye aye, den lever Amazonas jungelen. Først var jeg "Ååh, så søt!", men så ble litt usikker. Klarer ikke helt å bestemme meg om den er søt-stygg, eller bare merkelig. Dere får se videoen, og bedømme selv.

Advarsel: Ikke se den om du spiser, det gjorde jeg...

Søt eller skummel, hva synes du?

 

 

 • Skrevet: 14.06.2012  //  Kl: 18:41  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 12

Sliter skikkelig med å skrive dette innlegget, siden Eline sitter bak pc-skjermen min og stirrer på meg. Kjenner jeg er sliten etter å ha gått hele dagen i byen, men det var skikkelig koselig. Har vært flink å stå opp tidlig på fridagen min! Wow, ulikt meg som er et murmeldyr. Ene kusinen min har væt i lillehammer, så har shoppet med søskenbarna mine i dag. Dere skal få se kjøpene senere i kveld!  

 • Skrevet: 13.06.2012  //  Kl: 17:33  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 20

I går hadde Erika og jeg en photoshoot, tok en del bilder. Men det ble for det meste tullebilder, så her er de mer normale. Kommer kanskje flere bilder fra den shooten, senere. Så ikke ta alt så seriøst... Men jeg har dårlig tid, skal i bursdag! Hva synes du om bildene?

 • Skrevet: 12.06.2012  //  Kl: 22:31  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 17

Siden jeg fortalte at vi hadde eksamen i dag, er det sikkert noen av dere som lurer på hvordan det gikk. Det gikk kjempe bra!! Kunne ikke vært mer happy, fikk 5. på norsk muntelig. Å jeg som alltid leser fra manuset, men denne gangen kunne jeg alt og bare bablet i vei. Det er utrolig hva man kan klare bare man blir presset til det. Etter eksamen hoppet jeg ut av koseklærene og dro til byen med Erika. Så feiret vi med pizza og oreokake, yummy!

Her er antrekket.
// Svart skinnjakke fra h&m, bukse fra pieces, topp fra bikbok, smykke er gammelt... 

Har du hatt eksamen?

Hva synes du om antrekket?

 • Skrevet: 11.06.2012  //  Kl: 20:19  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 12

Da er jeg superduper happy, for å endelig bli ferdig med powerpointen og manuset til eksamen! Ok da, tror jeg skal fin pusse litt mere på powerpointen, men ellers ferdig. Herlig følelse, samtidig som jeg har begynt å få nærver for morgendagen. For da skal jeg fremføre min første eksamen, skummelt!!

Fineste outift, Adidas hoodien! Den er digg også er det eksamen, så har en fin undskyldning.


Kom opp i Norsk så det er egentlig helt greit, ville helst komme opp i RLE...

Flere som synes de siste ukene før ferien går tregt?

 • Skrevet: 10.06.2012  //  Kl: 19:07  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 13

Som sikkert flere av dere vet, var jeg på dansekonkurranse i går. Slow gikk ikke så veldig bra, så snakker ikke mere om det. Men fikk tredje plass i singel, lykke!! En stund siden det gikk så bra i singel, så er ganske fornøyd med det. Herlig måte å avslutte før sommerferien.

Etter konkurransen var jeg helt tygd og spytta ut, så lå bare rett ut på sofaen resten av kvelden. Hadde så sykt vondt i hodet etter på, men det er mye bedre i dag! Burde få sjekket hodet mitt, har hodepine så ofte... 


Erika og meg før konk.

Ser ut som en ugle, haha!

Tommel opp for siste konk for denne sesongen.

Så ble vi to ugler.

Nesten bare tullebilder, tatt med den fantastiske iPoden min. Nesten bedre en speilrefleksen!! Neida, bare tuller. Men orket ikke å ta med kamera, for jeg er lat. 

Si gratulerer?

Blir kjempe gald for gratulasjoner!


 • Skrevet: 08.06.2012  //  Kl: 20:40  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 4

"There are short-cuts to happiness, and dancing is one of them"

- Vicki Baum.

Har hatt en super dag, håper på at det blir like bra i morgen eller enda bedre! Siden det er siste konkurransen før sommerferien, så skal danse med max styrke! Men ganske mye forberedelser i kveld, bruning og krepping av hår. Så skal fortsette der jeg slapp, vi blogges! 


Dere har sett draktene mine før da, men her er de igjen! Skal bruke begge i morgen.

Siste bilde er fra mars.

Hva er dine planer for morgen dagen?

 • Skrevet: 07.06.2012  //  Kl: 19:08  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 8
Litt fint her da. Måtte klatre i et tre og ta bildet, har ingen planer om å bli voksen enda!Leter etter vann ved mjøsa... 
 

Nabo pusen med tunga ute, haha noe av det søteste jeg har sett!


Hun har laget drømmefangeren selv, syke kreative menneske!

Ble litt fornøyd med redigeringa på dette bildet.

Måtte ta bildet av Elines wannebe hipster greie. Yolo, som betyr: you only live once, som sikkert de fleste har fått med seg. Finner det over allt, alle skriver det for tiden.

Ble et bildeinnlegg denne gangen, ikke så ofte det skjer. Bildene er fra i går, da Eline og jeg gikk en tur. Tokk mange flere bilder, men her er noen av de.

Hva synes du om bildene?

Gjerne kom med positiv og negativ kritikk!

 • Skrevet: 07.06.2012  //  Kl: 17:48  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 16

Går mot veldig travle perioder nå, konkurranse nå til helgen, eksamen periode og avsluttnings tur med klassa. For det meste kos, utenom eksamen så klart. Håper at ikke det kommer til å synes på bloggen, skal prøve så godt jeg kan samtdig som jeg må jobbejobbe med skole og dans. Her er dagens antrekk!

// Topp fra bikbok, bukse fra ginatricot, øredobber fra h&m.

Hva synes dere?

 • Skrevet: 05.06.2012  //  Kl: 22:04  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 5

 

Tumblr_m3lvvwpblp1ru8g1co1_500_large

421341_3485943835127_1467337709_3176190_381948211_n_large

314152_383987488308987_191148997592838_1057010_1812527502_n_large

9c57b936a43801b305cc90901dcb4400_large

Tumblr_lpxqzwvd5e1qba8xso1_500_large

Har så lyst på denne, med masse farger! Elsker rosaa.

B000_large

// weheartit.com

Bare elsker shortsene fra runawaydreamz! Skulle veldig gjerne hatt en, men siden de er så dyre blir det nok heller en etterligning på meg. Men hadde ikke hatt noe i mot å eid en av disse shortsene! Snart bursdag så hinthint! Haha.

Liker / Liker ikke?


 • Skrevet: 05.06.2012  //  Kl: 21:17  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 12

Jeg er og blir et rotehodet! Etter en uke blir rommet slik:
Mystiske ting skjer med dyna... Våkner opp også er den slik, skjønner ikke hva jeg gjør i søvne. 

Okei da, det har vært mye værre før. Men etter jeg fikk pusset opp rommet har jeg blitt mer "glad" i det, og trives best med minst mulig ting. Hater egentlig å rydde, tar jo så lang tid! Ikke fordi det er så mye ting, men for man finner så mye interessangt! Så jeg har en jobb å gjøre i kveld, før det blir tid for Greys Anatomi!

Hvordan pleier du å ha det på rommet, er du ryddig eller rotete som meg?


 

 • Skrevet: 04.06.2012  //  Kl: 22:18  //  Kategori: Design  //  Kommentarer: 9


// Creds til Eline. Tenkte det var vitkig for henne å få med.

Har slitt med å få lastet opp denne på bloggen i snart en time! Endelig fikk jeg det til, ble alt for stort bildeformat i stad. Har hatt den samme headeren i over ett år, så det var på tide med ny. Kommer til å ha denne til jeg får noe mer sommerlig. Men jeg er elendig på headere, så det kan ta litt mer tid. 

Hva synes du om den nye headeren?

 

 • Skrevet: 03.06.2012  //  Kl: 21:36  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 13

Uææ, er så mye nydelig på ginatricot for tiden! Sommerlig og fint, digger det. Tenkte å vise dere litt, men man må nesten gå i butikken får å få med seg alt. 

Elsker denne frynsete bikinien!

 

Har også lyst på denne i gul, trenger slike. Greit å få litt farge på magen også!

Sykt kul og surf girl aktig!

Disse to kjolene er bare nydelige.

//ginatricot

Noe av dette du kunne tenkt deg?


 • Skrevet: 02.06.2012  //  Kl: 22:30  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 21

Før i dag var jeg og ei venninne på shopping. Jeg skulle egentlig bare ut en tur og se, ikke kjøpe noe. Meeen, dere kjenner meg. Så det ble litt, men var flink og brukte ikke så mye penger! Her er det jeg kjøpte, ble bare accessories denne gangen.


Synes ikke så godt på bildet, men de har gullramme. Lenge ønsket meg pilotbriller med det, siden jeg har et par i sølv. 

Tenkte å bruke de mot en topp med knall farge, så det blir colorblocking.

Digger slike smykker!

// Pilotbriller fra ginatricot, 79 (?) kr // Armbånd fra cubus, husker ikke pris // Øredobber fra h&m, 40 kr.

Hva synes du om kjøpene?

 • Skrevet: 02.06.2012  //  Kl: 19:42  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

I dag sto jeg faktisk opp tidlig, eller tidlig til å være meg. Jeg er et skikkelig murmuldyr! Elsker å være sent oppe og sove lenge, kunne jeg bestemt selv hadde jeg gjort det hver dag. Kan også sove på de fleste steder, om vi skal ut på reise eller noe slikt sover jeg alltid i bilen. Har prøvd å vært sprek i dag, fått jogget en tur og trent litt styrke hjemme. Ellers så har Erika og jeg vært på en liten by tur. Kjøpene kommer senere i kveld!Ikke de beste bildene, men hadde litt dårlig tid. Grunnen til at jeg er kul med skeive solbriller, er fordi jeg hadde på minimalt med sminke. Da er det greit å kunne gjemme seg bak noen store pilotbriller.

Hva har du gjort i dag?

 • Skrevet: 01.06.2012  //  Kl: 22:36  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 16

Håper aller koser seg på fredagskvelden, jeg skal bare være hjemme og slappe av i dag. Trenger det, før det blir en ny uke med eksamen og også danskekonkurranse. Sa tidligere i dag at jeg skulle legge ut outfit bilde fra i går kveld. So here we go! Elsker foresten shortsen! Endelig fikk jeg en high waist shorts med nagler, etter lang tid med leting. Så nå er jeg ute etter en med mer farger, noen som vill være snille å kjøpe?? Ikke lenge før bursdagen min, så får vell holde ut. Man vet jo aldri hva som skjer.
Trodde det skulle bli litt kaldt, men det gikk faktisk bra! //skrev hvor klærene var for to innlegg siden. Klikk her for å sjekke det ut.

Hva synes du om antrekket?

 • Skrevet: 01.06.2012  //  Kl: 19:30  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 18

Syntes det var på tide med et inspirasjons innlegg igjen, og vet dere pleier å like det godt. Så har plukket ut noen bilder av for det meste av antrekk, men med litt mer. De inspirerete hvertfall meg, håper dere også liker noe av dette.  

Tumblr_m47usrwptr1qhnov2o1_500_largeTumblr_m4j6vg5aoc1qlu9ylo1_500_large205395_319636931448279_1157941606_n_largeTumblr_ls422qip0d1qbk4jro1_500_largeTumblr_m4jgukm7vi1rvubreo1_500_largeTumblr_m4j6iovo9y1qlu9ylo1_500_largeTumblr_m4jh1raya11qk8s4go1_500_large4567590e1842baa97785712b9c0a5e2a_large560154_411957602182958_174648579247196_90225989_1166170534_n_large  Har så lyst til å prøve dette en gang, ser så stilig ut  

 

!Tumblr_m4hsp1rgvy1r94kj4o1_500_large

//tumblr.com og weheartit.com
Har sikkert sagt det før i et annet innlegg, men denne sommeren elsker jeg inkamønster, rusjer, shorts med nagler og spreke farger, surf chick stilen og litt mer hispter stil.
Noen av bildene du likte spesielt godt?
 • Skrevet: 01.06.2012  //  Kl: 18:50  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 19

I går skjedde det så mye så fikk ikke blogget, beklager så mye for det. Startet dagen med eksamen i engelsk, det gikk foresten helt greit. Etter skolen dro jeg å til byen for å shoppe litt. Trengte noe nytt og mer sommerlig i garderoben. Også skulle jeg med noen fler på disco i gjøvik senere på kvelden. Hadde en dårlig følelse helt fra starten av dagen at det ble dårlig. Å det ble det, var ingen der som danset!... Haha, men det var artister som opptrådde der, så det ordnet seg litt. Men ble litt skuffa. 


Har fått litt skille på ryggen da, ser dere det?

Topp fra bikbok, 149 kr.

Shorts fra gina, 349 kr.

Legger ut flere bilder etterpå, dette er en smake bit av outfiten som jeg brukte på discoen. Stay tuned!

 

Hva synes du om kjøpene?Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits