• Skrevet: 29.06.2013  //  Kl: 16:42  //  Kategori: Intreriør  //  Kommentarer: 9

For en stund tilbake bestillte jeg to plakater på nettet, den ene med Marylin Monroe og den andre av James Dean. De fleste vet vell hvem Monroe er, men for dere som ikke vet hvem James Dean var. Kan jeg fortelle dere at han var en kjent skuespiller fra samme tid som Monroe, og som også døde tidlig. Om dere vill vite mer kan dere google han. Uansett, bildene er ganske store så vi sleit litt med å finne rammer. Men nå har pappa hjelpet meg med å ramme dem inn og hengt dem opp.


Etter å ha fått to store bilder på veggene, ser det mer ut som om noen bor her. Gir også mer stemning og en bedre følelse av rommet. Jeg er en stor fan av Marylin Monroe, og har flere detaljer av henne på rommet mitt. Som dere kanskje har lagt merke til? Jeg har visst fått et Monroe tema på rommet mitt, noe som ikke var planlagt. Hahah. Dessuten er jeg veldig fascinert retro stilen fra 50-60 tallet.

 • Skrevet: 25.06.2013  //  Kl: 22:07  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 9// Shorts fra bikbok, topp fra urban og armbånd fra Tyrkia.

Deilig å endelig kunne ta bilder ute uten at det er alt for kaldt, det går faktisk ann i Norge (Når det er sommer da så klart...). Ville bare gi dere en kjapp update og vise dere antrekket mitt i dag. Jeg tok det litt laidback med aztec mønstrete topp og håndlaget armbånd. Egentlig er det to stiler jeg liker best og føler meg mest vell i. Det er den laidback, sommerlige og surf stilen, også på en annen side liker jeg å kle meg classy og feminint. To heelt forskjellige stiler, men digger begge to. 

 • Skrevet: 24.06.2013  //  Kl: 20:31  //  Kategori: DIY  //  Kommentarer: 12

Endelig ferie! Å herlig er det. De siste dagene har jeg vært med gode venner og kjærsten, bare nytet de første dagene av sommerferien. Ikke det at jeg ikke kommer til å nyte alle dagene i sommer, og det sommeren har å by på.

I dag har jeg hatt en utrolig spennende dag!!! Nemmelig vært hjemme hele dagen, ryddet og hørt på musikk. Det som alltid er den værste jobben er å gå over klesskapet, ryddet og sortere klær. Prøve å ha bare de klærne jeg bruker, finne ut hva som kan gis bort, hva som må kastes og de klærne jeg kan gjøre noe med. Alltid gøy med litt gjenbruk av klær. Jeg er ikke så flink til å sy, men er det noe jeg har lært meg i år på design og håndverk, så er det å bruke symaskin.

Her er noen av de klærne jeg skal gjøre noe med:

Denne stretchy buksa fra diesel har jeg hatt en stund, men den har strekt seg og blitt så stor nederst i buksebenet.

Så jeg likte den ikke lengre, derfor klippte jeg den heller om til en kortbukse. 
Dette tyllskjørtet var en kjole fra bikbok. Jeg har egentlig aldri brukt den så mye, men i år ønsket jeg meg et tyllskjort. Så hvorfor ikke gjøre om kjolen til skjørt?
Virker som om alle buksene mine blir alltid for store og ikke for små. Så det jeg pleier å gjøre er å klippe dem til shorts. Denne shortsen er fra Lee. 

Egentlig er dette bare halveprossessen, fordi jeg tenkte å sy søm der jeg har klippet så det holder seg lengre. Dessuten ser det bedre ut, om man er mer nøyaktig.

Jeg vet ikke om en mirakelkur for å få langt hår over natten, men jeg har noen tips å dele!

// weheartit.com

Alle drømmer vi om å ha et sunt hår. Det er vell heller ingen hemmelighet at håret vokser fortere om det er friskt og ikke fullt med slitte tupper. Jeg er kanskje ikke den beste til å fortelle om hva du bør gjøre med håret ditt. For jeg har ikke det beste håret selv, men jeg kan gi noen råd! Jeg føler at håret mitt har vokst mye fortere og ser bedre ut etter å ha blitt litt mer forsiktig med det. Så her er noen hårtips til dere:

 

♦ Bruk helst ikke rettetang, krølltang eller hårføner. Noe som er umulig for meg siden jeg har naturlig krus og krøller, så er avhengig av rettetanga. Men jeg prøver å ikke bruke hårføner, og la det tørke naturlig. Å det har fungert ganske bra!

♦ Bruk ALLTID varmebeskyttene. Å det hjelper ikke om du brukte varmebeskyttene dagen før, for det er et "ferskvare" produkt, som du må tilføre håret om du skal bruke rettetange eller lignende.

 Gre ALDRI håret når det er vått. Det er fordi håret ditt er veldig svakt når det er vått, siden hårstråene blir strekt ut og ikke er som de ville vært naturlig tørt. Når du grer håret, kan hårstråene brekke av.

Flett håret før du går til sengs. Her er jeg litt sløv. Men jeg gjorde det alltid da jeg hadde microring hair extensions, for da bevarer du extensionsene bedre. Regner med at det gjelder for vårt naturlige hår også. 

La håret få hvile. Da mener jeg når du ikke skal ut på noe, men bare være hjemme så dropp rettetanga. Sett heller håret opp om du føler deg "naken" med ufikset hår.

Fortell frisøern hva du vill. Ikke la han/henne lage en ny frisyre hver gang, fortell at du vill bare klippe tuppene og IKKE mer.

Finn en frisør som hører på det du sier, og som ikke "bestemmer" for mye over deg. Vi unge kan ha litt problemer  med dette, får vi hører gjerne på de "eldre med god erfaring". Det er bra det, men ikke alltid når det gjelder hva du synes er fint. 

Bruk hårkur to ganger i uken. Tilfør håret ditt fuktighet, så kan du kanskje droppe et frisørbesøk. 

Bruk hårkuren når håret begynner å bli tørt. Da vill ikke vannet ta med seg alt, og det meste av produktet vill gå inn i håret.

La hårkuren få været i håret så lenge den skal, før du skylder ut. Så den får trekt seg godt inn i håret. Det er forskjellig fra hårkur til hårkur, men det varierer fra 5 - 20 minutter. 

Vask håret med shampoo to ganger, før du setter i balsam. Et tips jeg lærte når jeg var utplasert i frisørsalong. Dette er for å åpne skjellageret i hårstråene. 

Det ble en del tips, håper dere lærte noe nytt :-D


 

 • Skrevet: 20.06.2013  //  Kl: 22:12  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 10

// Genser, armbånd og shorts fra bikbok.

Sry for at jeg ser utrolig sliten ut og med nesten ikke sminke på bildene. Men jeg orket ikke å sminke meg etter trening, hadde heller ikke tid. I dag trente jeg styrke med Eline. Styrke treninga i dag gikk mest på rumpa. Jeg har også sittet i parken med kjæresten, vi gikk litt rundt i byen og koste oss i det nydelige været :-) Slik som enhver sommerdag burde være.

 • Skrevet: 20.06.2013  //  Kl: 14:12  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 4
// sheinside.com
Her er noen av de plaggene jeg gjerne skulle hatt for sommeren. Denim jakka med studs er noe jeg lenge har hatt lyst på, så den er et must. Må kjøpe meg en slik, om jeg ikke tar på studs på en gammel jakke. Man kan jo gå på bruktbutikken og være heldig, men det er jeg aldri. Hahah. Unner de som kan å finne fine plagg på bruktbutikken! Som dere ser er alle klærene fra sheinside, det blir nokk mine favoritter fra dem denne sommeren.
 • Skrevet: 19.06.2013  //  Kl: 21:08  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 9

Hei mine kjære lesere! Sjeldent jeg starter et innlegg med det. Synes egentlig det er litt små kleint å skrive det, hahah. Jeg glemte helt å fortelle hvordan det gikk med meg på eksamen. Vell, jeg er både missfornøyd og fornøyd. Jeg synes det dømte meg litt for hardt. Etter å ha levert presentasjonen min og svart riktig på alle spørsmål uten om ett. Så fikk jeg en to'er på muntelig matte. Jeg er fornøyd for at jeg sto, siden matte er mitt svakeste fag, i tillegg får jeg angst av bare en vanlig klassepressentasjon.

I dag hadde vi fri fra skolen, pga planleggings dag. Så jeg har hatt besøk av kjæresten, vi har slappet av, hørt på musikk og sett film. Koselig dag i alle fall! Er så utrolig herlig å tenke på at jeg bare har to dager igjen av dette skoleåret! Også har vi dere som slutter en dag før, lucky bastards. Dessuten er de to siste dagene bare avslutningsdager, og på fredag blir det grilling med jentene. Ahh, så mye godt i vente!
 • Skrevet: 17.06.2013  //  Kl: 15:30  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 15

Vell, her er noe av det jeg kjøpte i helga. Jeg måtte ha litt av hvert og kjøpte også en del basic plagg, som en skjorte, topper og en underkjole. Men det gidder jeg ikke å legge ut siden det bare er basic, tror ikke det er fullt så spennende. Er stolt av meg selv siden jeg fikk kjøpt det jeg skulle, og ikke bare tull. Hahah. Det er faktisk vanskelig å huske på i butikken. Man blir blind av alt det fine, og glemmer hva man burde kjøpe og faktisk trenger. A girl problem... Uansett her er de andre tingen jeg kjøpte!


Bikini underdeler fra cubus, 79 kr og 99 kr.

Shorts som jeg skal dekorere med nagler fra cubus, 199 kr.

Gensere fra bikbok, 70% på begge to av 249 kr og 299 kr.

Korte topper med høyhals fra bikbok, 99 kr pr topp. Rosa topp fra h&m, 149 kr. Den er myye finere på!

Nå tenker jeg på hva slags antrekk jeg kan få til med klærene jeg har kjøpt, og gleder jeg meg til å bruke det! Blir nok en del antrekks innlegg fremover, men det liker dere jo. Jeg blir så mye mer motivert om sommeren, og derfor synes jeg det er enklere å kombinere sommerantrekk. 

 • Skrevet: 16.06.2013  //  Kl: 15:10  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 13

Eline: Hårbøyle(?) fra h&m, solbriller fra ginatricot, t-skjorte og shorts fra bikbok, belte fra vero moda.

Meg: Cardigang fra match, jumpsuit fra carlings, gladiator sandaler fra dna.

Som jeg fortalte litt om i går, så skulle jeg til byen med Eline. Noe som passet perfekt siden jeg trengte å få en pause fra eksamen. Herlig å kunne shoppe i det nydelige været, vi gikk både i byen og på senteret. Synes vi var flinke som fikk tatt antrekks bilder også, fikk gjort mye gøy den dagen. Nå gleder jeg meg til det andre vi kommer til å gjøre og oppleve i sommer. Det lages alltid nye sommerminner hver sommer, alle sommerer er jo forskjellige. 

// Det som følger med i settet: Orginal SPF 15 Foundation in Medium (C25), Orginal SPF 15 Foundation in Medium Beige (N20), Orgnial Mineral Veil, Warmth All-over Face Color, Full Flawless Face Brush, Maxium Coverage Concealer Brush, Prime Time Foundation Primer, DVD.

OPS! Innholdsfortengelsen ble visst på engelsk. Ble lettest å skrive det på engelsk, når vi for det meste bruker engelske utrykk på sminke. Endeliig! Har jeg fått kvittet meg med den kakete foundation min, og godt over til mineral pudder. Det følels også mye lettere og bedre ut på huden min. Jeg har lenge ønsket meg sminke fra bareMinerals og prisen på dettet sette var satt ned, så da passet det perfekt. Snille pappa som kjøpte det til meg, tror det var en trøste gave siden jeg kom opp i eksamen. Fin trøste gave i alle fall! 

De er litt sminke her og der, for jeg måtte ta bilder i full fart. Jeg føler ikke jeg har fått det helt til enda, og legge på sminken. Men jeg likte godt at det følels mye lettere på huden, og det føles ikke ut som om du har på deg for mye sminke!

Stikkord:
 • Skrevet: 15.06.2013  //  Kl: 13:33  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3

Må si jeg føler meg som en av de "heldige" utvalgte, som kom opp i eksamen. Kan kalle meg ulykkesfugl siden jeg kom opp i det faget jeg er svakest i. Nemmelig matte. Jeg trodde ikke klassen min skulle komme opp, og i hvertfall ikke i matte. Så det kom som et sjokk og endte med noen tårer. Hahah. Følte meg så teit som begynte å grine når vi fikk beskjeden, men det har skjedd mye rart i det siste. Å jeg klarte ikke å holde alt inne. 

So tumbs down for that!
Men jeg orker ikke å grue meg til det. Så lenge jeg prøver å gjøre mitt beste, så for resten bare komme som det kommer. Snart skal jeg i byen med Eline og shoppe bort sorgen, godt å få tenke på noe annet enn jobbing.

 • Skrevet: 12.06.2013  //  Kl: 16:00  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 14

// T-skjorte fra Tyrkia, shorts fra bikbok.

Mye tullete antrekks bilder i dag og fjortis posering. Men det er bare fordi jeg er i godt humør! Endeliiig er det godt vær og man kan gå i shorts og topper, noe som jeg har ventet hele vinteren på. Jeg har så sommerfølelse nå og det fine været gjør meg så rastløs. Men må bare prøve å holde ut de siste skoledagene.

  Bare 10 dager igjen til sommerferien nå :-D
 • Skrevet: 11.06.2013  //  Kl: 23:03  //  Kategori: Sunn mat  //  Kommentarer: 8


Som dere ser mått jeg drikke litt av den... Klarte ikke å holde meg til etter jeg hadde tatt bildet. Hahah, håpløs blogger.

// Smoothie med banan, blåbær, bringebær, søtningsmiddel og eplejuice.

Åh, som jeg elsker smoothie, men det er sjeldent unner meg det. Denne ble litt for søt etter min smak, jeg liker smoothien best når den er litt syrlig av eplejuicen. or jeg skulle egentlig lage is og derfor tok jeg opp i søtningsmiddelet (husker ikke hva det heter). Kan legge ut isen senere, om det blir vellykket. 

 • Skrevet: 09.06.2013  //  Kl: 20:40  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 2

I går var jeg på dansekonkurranse, og det merkes ordentlig godt på kroppen i dag. Ryggen min er heelt stiv, hahah. Eline var med på konkurransen og hjalp meg med håret og drakten. Hun tok også en del bilder, så her er de bildene som ble best:


Dere lurer kanskje på hvordan det gikk med meg på konkurransen? Vell, jeg fikk 6. plass i slow, og det er min første finaleplass i mesterklassen, så det er jeg kjempe fornøyd med! :-D Sommercupen er den siste konkurransen før sommeren, så det var en fin avslutning på sessongen. 

 

 • Skrevet: 08.06.2013  //  Kl: 07:56  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 15// Skjorte fra manneavdelingen på h&m, t-skjorte fra ginatricot, slangeskinnbukse bikbok.

Dette er gårsdagens antrekk, siden jeg ikke fikk lagt det ut i går, så legger jeg det heller ut nå. Det var veldig godt og varmt sommer vær i går, så jeg byttet til shorts etter gymmen. Fikk foresten vite at jeg får fem i standpunktkarakter i gym! Etter å ha gått ut fra ungdomsskolen med en 3'er i gym til å få 5'er på videregående, så ble jeg super happy og veldig fornøyd :-D Da var dagen min reddet, hahah. 

 

 • Skrevet: 06.06.2013  //  Kl: 15:20  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 8

Ble cam bilder i dag for å skåne dere for det kvisete og solbrente ansiktet mitt! Hahah. Slapp av, det er ikke så ille som det høres ut som. Ville bare ikke vise ansiktet mitt i dag, men så kom jeg på at bloggen trengte en oppdatering. Skal straks lage litt middag, siden jeg er forlatt i dag. Men får besøk av kjærsten litt senere, så skal ikke klage :-) Vi tenkte å se på film, men jeg kunne trengt noen filmtips. Så om du vet om en god skrekkfilm eller det kan være hva som helst, så vil jeg gjerne vite det. Takk for hjelpen på forhånd! 

Stikkord:
 • Skrevet: 03.06.2013  //  Kl: 22:10  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3

Bilde 1. sololje og ett glass med vann og litt bær. Smakte faktisk godt. Bilde 2.  beina mine er det eneste påmeg som har fått litt farge, skulle ønske det syntes like godt på resten av kroppen :-(

Alle klager på at mandager er så grusomt, men jeg liker de faktisk litt. Men det er mest fordi jeg har programfag hele dagen og slutter tidlig. Etter skolen tok jeg meg en tur på spenst for å trene. Nå har jeg fått skrevet ned øvelser på hva jeg skal trene på, men ønsker meg en liten treningsdagbok så jeg kan få alt ordentlig opp på ett sted. Det er jo ganske smart i grunn. Prøvde å sole meg hjemme siden været var så nydelig, men været skiftet hele tiden så ga det opp og så heller på Game of Thrones :-D

 • Skrevet: 02.06.2013  //  Kl: 19:38  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6I natt sov jeg over hos Eline og vi sovna etter å ha sett halve "Matrix". Ikke fordi den var dårlig, for den var skikkelig bra og absolutt en film jeg kunne tenke meg å sett resten av. Hahah. Jeg har også fått ryddet litt hjemme, føler jeg rydder hele tiden. Men det blir alltid rotetet igjen. Hmm, lurer på hvorfor? Ellers har jeg hatt kjærsten på besøk, og vi har slappet av og hørt på musikk. 

Med litt mindre sminke og uten løsvipper føler jeg meg som en liten unge igjen, haha. Sminke har ganske mye å si for oss jenter og selvfølelsen egentlig, og det er også morsomt å se hva man kan få til ved hjelp av sminke. Noen er så flinke at de kan sminke se ut som en helt annen person, noen kan få seg selv til å se ut som f.eks Angelina Jolie. Helt utrolig! Bare se på denne videoen her, hun er utrolig flink. Helt fasinerende: Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits