• Skrevet: 02.06.2015  //  Kl: 22:37  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 3

I helgen var det norgesmesterskap i freestyle og slow, derfor tenkte jeg å dele litt av konkurranse helgen med dere. NM var fra lørdag til søndag, freestyle var på lørdag og slow på søndag. Jeg deltok kun i freestyle denne konkurransen, noe som var ganske smart siden jeg fortsatt var syk.

Jeg har vært syk en god stund, og dermed gikk ikke konkurransen helt min vei, og jeg kom ikke videre til finalen. MEN jeg hadde det kjempe gøy, og det var en bra konkurranse som var en glede og være med på! Mange fra klubben min gjorde det veldig bra på konkurransen og fikk finaleplasser.

Her har dere noen bilder fra konkurransen:

Innmarsj, som kjøres på hver konkurranse. Alle klubbene danser sammen rundt gulvet før vi starter konkurransen. Vi er de i lilla gensere, og Dansehuset Lillehammer heter klubben vår.

Her har dere noen av konkurranse danserne fra klubben, bildet er fra dag 1 da det konkurrerte i freestyle.

Dag 2 slow.

Her ser dere to av trenerne våres, og de jentene som danset team match. Team match er en egen konkurranse på konkurransen der danseklubbene konkurrerer mot hverandre. Hver klubb stiller med en danser i hvert nivå. 

Kreds til Johanne som tok bildet.Måtte jo så klart avslutte med noen egobilder! 

Litt trist at det var siste konkurransen dette halv året, og neste er ikke før i høst. Så da er det bare å forberede seg til neste sesong begynner igjen!

 

#dans #idrett #freestyle #nm #freestylediscpjazz #slow #konkurranse #norgesmesterskap

 


  • Skrevet: 02.06.2015  //  Kl: 20:55  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 24

Hei dere!

Jeg tenkte jeg kunne starte  bloggen igjen ved å lese noen blogger, derfor kan de som vil skrive bloggadressen i kommentarfeltet! Slik hjelper jeg dere ved å få flere visninger og kanskje lesere, og jeg får inspirasjon av dere. Høres ikke det ut som en god deal?

(Bildet er for over ett år siden, tiden går sååå fort!)


Hva er bloggadressen din?

 

#blogg #leseblogger #inspirasjon #inspo Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits