• Skrevet: 19.06.2016  //  Kl: 21:41  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 1

Da er ferieturen bestilt! Endelig, føler jeg har ventet på dette i evigheter. Det skal bli så godt å reise igjen, og ikke minst få oppleve ett nytt land og ny kultur.

Jeg MÅ bare si jeg gleder meg så sykt mye! Jeg kommer selvfølgelig til å komme med mer informasjon om reisemålet, og mine andre planer for sommeren. Men det får dere vente å se senere. I mellom tiden kan dere nyte disse bildene, og prøve å gjette hvor jeg skal reise.

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klarer dere å gjette hvor jeg skal reise? :)

  • Skrevet: 19.06.2016  //  Kl: 21:39  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 2

Hei folkens!

Må bare starte med å si at jeg er utrolig takknemlig for de av dere som følger med på bloggen, og er her jevnt og trutt! Det er jo ingen hemmelighet at jeg ikke har vært aktiv på veldig lenge. Men dere skal vite at jeg setter stor pris på det og synes det er kjempe koselig.

Jeg har vært i en periode der jeg ble rett og slett var lei av å blogge. Man må like det man gjør, eller så er det heller ingen vits. Kort fortalt: jeg ville heller leve livet mitt, enn å se det ut i fra kameralinsen. Overdrevent sagt kanskje, men det er slik det føltes. Nå lurer dere kanskje på hvorfor jeg forteller dette, og hva jeg vil med det. Jo det skal jeg forklare, det er sommer og da får jeg mye mer motivasjon, samtidig som det er litt roligere etter som danse sesongen er over, og jeg jobber jo ikke like mye siden jeg skal ha litt sommerferie. Dessuten ønsker jeg å vise familie, venner og bekjente hva jeg holder på med, så de som vil kan få fulgt med. Det vet jeg at familien liker, så hvorfor ikke? Uansett så liker jeg tusen ganger bedre å blogge, enn å legge ting ut på facebook. Det kan sikkert virke rart for noen, men sånn er jeg. 

Så da har jeg gitt ett livstegn fra meg. Håper dere følger meg videre i sommer.

God sommer!Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits