• Skrevet: 31.07.2012  //  Kl: 17:41  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 4Litt bilder jeg tok i helgen, ble ikke tatt så mye bilder fra hytta. Så meste er fra turen til og fra. Orker ikke å legge ut familiebilder, med tanke på de som er tatt bilde av. Siden jeg ikke vet om de synes det er greit eller ikke, litt nett-vett har jeg også! Jeg har en del innkjøp som ikke blitt tatt bilder av, de kommer senere.

 • Skrevet: 31.07.2012  //  Kl: 17:34  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

Vet brillene er litt skjeve, haha...

Dette er de siste bildene dere får se av meg med brundt hår...

Da er jeg hjemme igjen etter slektstreffet, noe som var ganske rolig for min del, men kjempe kos! Gårsdagen gikk med på å fikse håret hos søskenbarnet mitt. Siden hun er frisør, og jeg ikke lengere stoler på min. Hehe... Etter en uheldig episode, har fortalt det før her på bloggen. Uansett, så da tok vi likså godt turen til hønefoss. For første gang har jeg fått farget håret lysere, så nå er jeg blitt blond! Dere skal få se bilder, etter jeg har satt i extensionene. 

Gleder meg til å vise dere det!

 • Skrevet: 27.07.2012  //  Kl: 13:05  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 7

Har egentlig sykt dårlig tid, men jeg måtte si hade til dere først.

Plutselig var det bursdagen min, våknet opp til to pakker en fra besteforeldrene mine og en fra pappa. I de var det en skinnreim og beltespenner, høres rart ut? Hehe, ja. Men det er starten på belte til bunaden min. Noe jeg har ønsket meg lenge. Jeg får ikke feiret den i dag, siden vi drar til hytta. Men blir litt kake og boller da. Skal prøve å overleve der uten nett, så da tar jeg meg bloggefri til søndag-  mandag.

Si gratulerer?

Blir kjempe glad for alle gratulasjoner!

 • Skrevet: 27.07.2012  //  Kl: 12:59  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 26

Slik ser bursdags antrekket mitt ut. Nå skal jeg feire litt med boller før vi kjører videre til hytta, blir kos! Har dårlig tid, skriver mere senere.

Hva synes du om antrekket?

 • Skrevet: 27.07.2012  //  Kl: 12:04  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 24

 Roterom! Er ikke blitt helt ferdig med å pakke ut.

// Skjørt 50 kr fra h&m, kjole1 og 2 fra vivikes 200 kr for hver, kjole 3 fra cubus, skinn shorts (som jeg har vært ute etter lenge) 250 (?) kr fra bikbok.

Dette er det siste jeg kjøpte da jeg var i Narvik. Tok meg bloggefri i går, siden Eline, kusinen hennes og jeg var på shopping. Så da gikk hele dagen med til det, også ble jeg hos dem hele kvelden. Når det er så lenge siden man har sett noen, går tiden kjempe fort! Siden vi shoppet i går, har jeg enda flere kjøp å vise dere!

 

 • Skrevet: 25.07.2012  //  Kl: 19:09  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

 

Slik ser jeg ut i dag.

Sangen har lite med innlegget å gjøre, men bare digger Ne-yo. Han er en av mine favoritt artister, kom nettopp over denne sangen. Da er jeg hjemme igjen til sol og litt varmere vær, etter en hel uke med nesten bare regn. Må si fire uker har gått skikkelig fort, virker ikke så lenge! Har bare vært hjemme og slasket rundt, deilig å ha en sånn dag. Siden det er ganske mye som skjer denne ferien, under ti dager til vi skal til Tyrkia. 

 

 • Skrevet: 25.07.2012  //  Kl: 17:11  //  Kategori: Film  //  Kommentarer: 7


Nest siste dagen jeg var i Narvik, hadde Anneli, jeg og noen av hennes bestevenner filmkveld. Grøsseren var utrolig dårlig, skvatt noen få ganger. Men når det blir mye snakking og lite handling, i tillegg blir poenget borte. Soul surfer derimot var drit bra! Etter å ha sett den fikk jeg lyst til å surfe og flytte til hawaii. Digget filmen, og likte den enda bedre når jeg fant ut at historien fakitsk er sann. Og mye av små historiene og dialogen har skjedd på ekte, en utrolig historie rett og slett. På slutten av filmen får du se den ekte jenta som historien handler om. Andbefales på det sterketse.                                                                                                          

Det som fikk meg til å ha ville sett den en god stund, er etter en sang noen andbefalte her på bloggen. Med sangen fulgte traileren til filmen, husker jeg tenkte "Denne filmen må jeg se!".

Her er den:

 

 

 • Skrevet: 23.07.2012  //  Kl: 20:59  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 13// løsvipper fra kondomeriet, av alle ting. 

Dette dukket opp i postkassen,  en liten del av bursdags gaven min fra Anneli. Vippene kalles for magic colore, vet ikke prisen. På nettet ser de svarte ut, men er litt blått i dem i virkeligehten, som dere ser. Tror ikke de synes så godt på, men jeg synes de var stilige anyways. 

 

 • Skrevet: 22.07.2012  //  Kl: 18:21  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 0

Åh, jeg er blitt avhengig av denne super søte sangen. Teksten er nydelig, og jeg vill ha det slik som han synger om. Elsker når han synger: I choose you, yeyeyee. I choose youuu!

 

Photobucket

 • Skrevet: 22.07.2012  //  Kl: 18:07  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 5

Uten foundation på bildene, orker ikke å sminke meg mye for å trene.


Som dere sikkert har skjønt, har jeg vært å trent i dag. Styrke, kondisjon og tatt sol, tenkte det var lurt å utnytte treningstilbudet. Siden jeg drar om bare noen få dager, og kanskje en stund til neste gang. Jeg skal uansett prøve å holde meg i form, og synes jeg har klart det ganske bra forløpig. Så Slik ser dagens trenings antrekk ut. Nok om det, nå skal jeg opp til Anneli med fler. Tror vi skal se på film, mere om det senere.
 • Skrevet: 21.07.2012  //  Kl: 21:26  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 9

Bursdags-is, nammis!

 
Snakker vi kvalitet på bildet, men slik så antrekket mitt ut på bursdagsfeiringen.

Anneli er søt mens jeg ser gal ut. Er slik det skal være.

Vi er så ulike som to søstre kan bli tror jeg, haha. Som jeg skrev i forgje innlegg, så hadde jeg en koselig bursdagsfeiring på napoli, etterfulgt av hjem til Anneli.  Vi feiret bursdagene våres samtidig, siden vi har bursdag så nærme hverandre. Hun den 8. august og jeg den 27. juli. Vi pleier å ha en liten feiring sammen, også har jeg feiret med venner før i år, så har igjen en siste feiring hos pappa. Noe posetivft er det med skilte foreldre, selv vet jeg ikke om noe annet. 

Hva synes du om antrekket og bildene?

 • Skrevet: 20.07.2012  //  Kl: 20:40  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 24

Ser litt formløs ut, men den er mye finere på.

 
// kjole 199 kr og bh fra Lindex, pumps 399 kr fra skoringen. 

Her er innkjøpene fra i går, skulle egentlig ha lagt det ut. Men siden jeg var drålig da, og nettet ikke har fungert. Derfor kommer det nå, bedre sent enn aldri! Kom nettopp hjem fra en koselig bursdagsfeiring på Napoli. Elsker skoene, men de er helt forferdelig å gå i! Har de på meg i kveld, må gå dem inn kjenner jeg. Haha. Trengte enkle svarte pumps, ikke så dyre heller. Så de var supert. Skal være litt sosial, dere får se bilder av bursdags antrekket senere.

Hva synes du om kjøpene?

 • Skrevet: 19.07.2012  //  Kl: 20:38  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 16


 

Slik ser antrekket mitt ut i dag, haha. (Er klar over at det er litt rotete i bakgrunnen... Mammas rot, ikke mitt! Viktig å få med.)

Etter å ha gjort litt forskjellige ærend rundt i byen, dro jeg til Anneli. Senere tok hun og jeg  oss en ordentlig shopping tur, så dukket selvfølgelig opp med noen poser. Jeg legger ut innkjøpene senere så dere får sett det. Stay tuned! Tenk at jeg har vært her i snart fire uker, tiden går så ufattelig fort. Synes egentlig hele dette halvåret har gått forferdelig fort. 1. tegn på å bli gammel eller hva? 

 

 • Skrevet: 19.07.2012  //  Kl: 15:49  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 3

Denne sangen er helt nydelig, har blitt helt hekta på den !Elsker teksten, den passer så godt inn. Den perfekt  sangen til sove spillelisten min, ja har en spilleliste som rullerer mens jeg sover. Er en musikk elsker så hører på musikk hele tiden.  Synd den er litt kort, men det er bare å høre den om og om igjen. Virkelig vært en liten lytt!

Hva synes du om sangen?

 

 • Skrevet: 17.07.2012  //  Kl: 22:41  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4


Nå er det bare ti dager til jeg blir seksten år. Noe jeg virkelig gleder meg til. Men skal feire den noen dager før, siden Anneli og jeg pleier å feire bursdagene våres sammen. Hun har tidlig i august og jeg har den 27 juli, så det er ikke mage dagene i mellom. Noe som alltid er koselig,bursdagen skal feires på en italiensk resturant med venner og bekjente. Mer om det senere.

 • Skrevet: 17.07.2012  //  Kl: 22:19  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 9

Uten foundation og slikt, men orker ikke å pudre meg ned når jeg skal trene.
Værdens mest hårete sports-bh, hahah. Nice, slik går det når man bor med fem dyr.

Slik ser magen min ut for øyeblikket, skal bli bodybuilder så har langt å gå. Neida, men hadde ikke hatt noe i mot litt mere muskler. Har uansett hatt en koselig dag med søss. Vi har trent på modus, noe som aldri er feil. Ellers har vi tatt sol, gått tur med hundene, vært på butikken, egentlig bare slappet av. 

 • Skrevet: 17.07.2012  //  Kl: 20:42  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 19

For noen dager tilbake kom jeg over denne t-skjorten, og syntes den var vittig og kul. Senere kom den på salg, så da måtte jeg kjøpe den! 


// T-skjorte fra 50/50, ny pris 199.

Den er litt større en det jeg bruker, men de hadde ikke mindre. Noe som egentlig ikke gjør noe, for det er godt å ha en litt stor t-skjorte. Er egentlig ikke så fan av t-skjorter, men har lenge hatt lyst på en med v-hals. 

 

 

 • Skrevet: 15.07.2012  //  Kl: 21:33  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 10

Ofte når jeg er i utlandet  begynner jeg av en eller annen grunn å tenke på Engelsk. Synes dette er helt rart, men det er sikkert fordi jeg snakker en del engelsk da og hører språket rundt meg.  Sånn som nå som jeg er i Narvik, hender det at jeg begynner å tenke på "narvikværing". Har stusset på det selv at jeg begynner å snakke med samme tonefall som de gjør her!! Høres jo helt teit ut når jeg begynner å snakke nordnorsk, hahah. 


Noe jeg også lurer på er: Hvilket språk tenker de døve på? Altså de må jo ha "navn" på ulike ting, er en diskusjon som Eline og jeg har hatt. Vi fant aldri ut av det.  


Har du noengang begynt å tenke på engelsk?

Rart spørsmål, men må vite om det er fler enn bare meg.

 • Skrevet: 15.07.2012  //  Kl: 17:35  //  Kategori: Design  //  Kommentarer: 2

Satt oppe hele natten å fikset på blogg designet. Jeg er overhodet ikke god på blogg design og slikt, men når man først begynner er det veldig gøy. Har sagt før at jeg fikset på et annet deisgn, men ga det opp. Er alltid noe feil med kodene til gratisdesign, vanskelig å finne et som holder alle krav og ønsker. Men tror det blir dette, for det er ganske likt slik jeg ønsker å ha det. Her er en liten smakebit av det nye designet mitt, som snart blir på bloggen. Skal bare endre bakgrunnsfargen og små ting, så er det i orden. 

Hva synes du? Mye bedre enn det jeg har, right?

 • Skrevet: 14.07.2012  //  Kl: 22:55  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 29Slik ser jeg ut med ear cuff og tunnel øreringen, digger det. Slapp av, den er ikke ekte. Synes sånt er så stilig, men kunne aldri tenkt meg å gjort det på ekte. Det blir jo et stort hull i øret for alltid. Redselen for å angre, haha. Har som vanlig vandret rundt i den lille byen, senterene, cafè og besøkt Anneli på jobb. Shoppet litt, men er så trøtt nå så legger det heller ut i morgen. Ellers så har jeg sett på to filmer, en thriller / grøsser om exsorisme, den var skummel den. Men må si filmen om krigen i sudan, var bare mye værre. Jævelig film rett og slett, tanken på at slik ondskap finnes her i værden. Helt uffatelig. Men nok om det skal ikke ødelegge lørdagskosen! 

Hva synes du om ear cuff og tunnel? 

Vet det er delte meninger om det, men vill gjerne høre deres mening.

 

 

 • Skrevet: 14.07.2012  //  Kl: 22:17  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 8

405342_10150661049966971_626951970_9475378_434309656_n_large

Beautiful-blonde-cute-girl-favim.com-311657_large  

L_227920754_large

Tumblr_lzn4nbyvex1qgmrkso1_500_large

X_3a569b85_large

Tumblr_le5r8fpa7c1qz4em2o1_500_large

Tumblr_lwtzx4fiom1qikl42o1_1280_large

Fikk så lyst til å lage et inspo innlegg nr 2, etter det første jeg la ut om blondt hår. Drømmer meg alltid litt bort når jeg lager inspirasjons innlegg, så det er alltid gøy. Drømmer om å få håret mitt lysere, og endelig kunne gjøre noe nytt med det. Har bestilt hair extensions så ikke lenge før nå, kommer til å snakke mere om extensionene når de er kommet. I mellom tiden får dere klare dere med slike innlegg, hehe. 

Hvilket bilde likte du best?

 • Skrevet: 13.07.2012  //  Kl: 23:03  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 27// Skjorte 260 kr fra veromoda. Armbånd før pris 149 kr og øredobber 49 kr fra bikbok. Ear cuff 20 kr og 30 kr fra glitter.

Har lenge siklet på ear cuff, synes det er så stilig i ørene. Spessielt om man har håret oppsatt så det synes bedre. Også trengte jeg en hvit skjorte, og armbåndet passer supert til den hvite shortsen med nagler. Kom nettopp hjem fra Anneli også har jeg vært en snar tur innom rema, så nå skal det snopes! Ønsker dere alle en fin helg!

Hva synes du om kjøpene?

 

 • Skrevet: 13.07.2012  //  Kl: 21:19  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 3Tokk disse bildene av søte Defne i går, må si jeg har værdens skjønneste tantebarn! Hun er som oftest i godt humør, sprudlene og aktiv til tider hyper jente. Sprer glede til de som er rundt henne, og hun er en av de mennesken jeg elsker høyest her i værden. Ja, okey. Så ble det kanskje et litt klissete og klisjè aktig innlegg, men måtte bare skrive litt om henne. Må si at jeg kjenner jeg trente ryggskaden min i går... Smarta. Skulle liksom få det til å bli litt bedre, også ble det ti ganger så værre. Ellers i dag har jeg vandret litt på senteret, og fått med meg noe hjem! Dere får se det senere.


 • Skrevet: 12.07.2012  //  Kl: 20:37  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 8Vi kan være søte om vi bare vill!
 

Rompehull munn er trendy. 

"Whatzz you looking at?"... Tullmusa!

Meste parten av dagen i dag har gått med til trening, synes det er deilig og få holdt seg i form i ferien. Det får meg til å føle meg bedre med meg selv, og gir god samvittighet. Trener ca tre ganger i uka på treningsstudioet her, fungerer fint selv om det ikke er slik jeg vanligvis trener hjemme. Har også spist middag ute med Defne, Anneli og en kompis av henne. Ble vist ikke shopping på meg i dag, men har nok av tid til det.

 • Skrevet: 12.07.2012  //  Kl: 20:02  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 7

Tumblr_m1z3rusou91rov0c9o1_500_largeTumblr_m4xws02xp21rrhqgvo1_500_large

Tumblr_lhc66wwhy21qhzslbo1_500_largeTumblr_m4racgtq8j1r2hfw0o1_500_largeShakira-sexy_0-2_large526883_317913708296990_339070364_n_large
Tumblr_lfw1yakf8w1qge0f8o1_500_large// weheartit.com

Sikkert noen som lurer på hvorfor innlegget dreier seg om blondt hår. Ikke så rent tilfeldig heller. Har en lenge hatt lyst til å gjøre noen forandringer med håret. Lenge siden sist jeg gjorde noe ordentlig nytt. Har bare farget håret mitt en gang, og de i en lytt varmere farge enn det jeg har naturlig. Så var nesten ingen som la merke til det, haha. Så om ca to - tre uker vill det bli en blondine som driver denne bloggen. Egentlig har jeg vært litt frem og tilbake, om jeg kler det eller ikke siden jeg er så mørk i håret. Men jeg tar sjangsen. Det er jo mange som har naturlig mørkt hår som kler det kjempe godt. Eks. som på bildene, Shakira. Ta det med ro. Jeg skal ikke bli helt platina, men mere mørke blond. 

 • Skrevet: 11.07.2012  //  Kl: 21:16  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3// Anneli

Crappy mobil bilder, men hadde ikke noe nylig som var bedre av oss. Jeg er rett og slett ikke flink til å ta bilder av mennesker, liker best og ta bilder av dyr og natur. Skal nok bli bedre til det etterhvert! Etter å ha labbet rundt i Narviks regnfulle gater, har mamma og jeg vært på to sentre. Vi koste oss på cafè, høres sikkert ut som om jeg gjør det hver dag. Haha. Alt har blitt mere og mere vane her, og dagene er blitt ganske like. Jeg har egentlig bare sett på klær og prøvd litt, også byttet den buksa som jeg la ut i går. Så har vært flink å spart penger, for i morgen skal det brukes litt! 

// screenrant.com

Men nå blir det zombie time med søssa! 


 • Skrevet: 11.07.2012  //  Kl: 19:24  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 4

Lette etter slow versjonen av Usher sin "Dj got us fallin in love again", der det er ei jente som synger. Har danset til den flere ganger, men aldri vist hvem som synger den. Da kom jeg over denne jenta med en helt fantastisk fin stemme. Hun er ikke helt ny på youtube, så kan hende dere har hørt om henne før? Uansett vert å ta en titt eller lytt!

Denne versjonen jeg lette etter!

Denne sangen er også helt nydelig!

Tante barnet mitt rocker til denne, haha! "En gang til, tante".

Hva synes du om stemmen?

 • Skrevet: 10.07.2012  //  Kl: 20:09  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 18


// Bukse fra levis, før pris 1299 krny pris 699 kr. Bukse fra nudie jeans, 999 kr. 

Her om dagen kjøpte jeg disse to buksene. Kjempe fornøyd! Den ene sitter perfekto på, men den andre tror jeg ble litt stor. Så får bytte den i en strl mindre. Av en eller annen grunn klarer jeg alltid å kjøpe for store bukser, tror de vokser i fra meg. Irriterende. Kom nettopp inn døren fra peppes, der vi spiste salat med noen venner. Ja, du hørte riktig. Salat på en pizza resturante, skulle prøve å være sunn. Men endte opp med en svær banansplitt og ble kvalm. Haha. Før på dagen var Anneli og jeg og trente. Skal opp til henne igjen nå, vi skal se geeke "The walking death". Morsomt og litt skummelt på en gang.

Hva synes du om buksene?

 • Skrevet: 09.07.2012  //  Kl: 20:54  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 7
Slik ser jeg ut i dag. Deilig med tre dager med sol! 

Synes godt på bildene at fargen har blitt vasket ut da... Men det er bare farge de en gang til. 

Den ene dagen i kanskje hvert halv år du ser deg i speilet og er faktisk fornøyd med håret. Deilig å ha en god hår dag for en gans skyld. Så det er veldig viktig å få med på bloggen! Forteller jo bare hvor lite som skjer i livet mitt for tiden, hahah. Men det skal være sånn når man har ferie. Har faktisk klart å holde ene målet mitt for sommeren: Å ikke sove bort alle dagene. Men i dag tilbrakte jeg litt ekstra tid i sengen. Noe som var utrolig digg. Ellers så har søster, niesen min og jeg vært på besøk av en venninne av henne. Og vi spiste den gode middagen! 

Har tenkt å lage en video når jeg er hjemme igjen, men siden det er noen som spør om sminke video og andre som spør om hårvideo. Så tar jeg en liten avstemming på det, for å se hva de fleste vill. Istede for at jeg skal bare tippe på hva dere ønsker, så får flertallet bestemme det. For å si ditt ønske så kan du klikke her
 • Skrevet: 09.07.2012  //  Kl: 14:57  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 1

En av de sangene jeg er hekta på nå for tiden, den er noen år gammel. Typisk meg å oppdage litt eldre sanger og bli hekta på dem, haha Jeg har også perioder der jeg hører mest på en type sjanger, sist periode var jpop og kpop (japansk og koreanskpop for de som ikke viste det). Men nå for tiden hører jeg mest på rnb og lignend denne sangen. Den er litt trist, men utrolig fin! Vært å gi en sjangs:

Åh, Akon har så fin stemme! Blir aldri lei den. 

Din mening om sangen?

 

Tumblr_ll65ovqkdk1qile1xo1_500_large

// weheartit.com

Glamorous Dress, Asos (Diy) Boots

// lookbook.nu

Tumblr_m6ue8naoql1rxeer0o1_500_large

Hadde virkelig ikke gjort noe, å hatt denne garderoben. // weheartit.com

532259_358561234215079_358133767_n_large

// weheartit.com

// runwaydreamz.com

2341061_lookbook_112

// lookbook.nu

Tumblr_l6un7er6jq1qcgn3oo1_500_large

Søteste tattoo jeg har sett! // weheartit.com

5bfa144582hjvredq_3615_fee857368e_large

// weheartit.com

Weheartit_summer_6_large_large

// weheartit.com

Shirt / Tiger Of Sweden, Shorts / Urban Outfitters, Glasses / Modekungen

// lookbook.nu

Jc-lita-fab-blue-red-flower-shoes-24-blogazine_large_large

// weheartit.com

 

Hundre år siden jeg har lagt ut et inspirasjons innlegg! Eller det er vell heller en måned siden, bare følels som en evighet. So here we go, håper det ga dere litt inspirasjon. Nå skal jeg en tur opp til søsteren min, vi skal slappa av og ha en liten film kveld.

Noe du likte ekstra godt?

 • Skrevet: 07.07.2012  //  Kl: 19:27  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 20
Oops, dette bilde ble litt skurrete. Mamma som tar bildene, så skylder på henne. Hahah!

Ble faktisk heldig med dette bilde, helt tilfeldig.


/ /  Topp fra bikbok, tube fra cubus og shorts fra ginatricot.

Blitt en del outfit innlegg de siste ukene, håper det ikke er for mye... Men dere pleier å like det så, da jeg kommer nokk til å fortsette med det. Været er strålende, og mamma og jeg sitter på verandaen og tænner. Herlig, synes det kan være slikt bestandig! Men det kan man vell bare glemme når man bor i norge. Skal flytte til utlandet når jeg blir stor å stærk! Noen som blir med på den eller?

 

 • Skrevet: 07.07.2012  //  Kl: 17:49  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 3


Her i huset går det mye av moreller, smaker så godt og friskt! Andbefaler det i sommer varmen. Måtte ta noen bilder av de, siden det er så yummy! Ellers i dag har det vært supert sommer vær, så mamma og jeg har vært ute og solt oss. Senere skal søster og jeg til ei venninne av henne, blir kos. 

 • Skrevet: 06.07.2012  //  Kl: 21:41  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 10


Noen som la merke til at jeg har sminket meg litt anderledes?
Møkkete å fint speil. Men siden det har regnet i hele dag, har det ikke vært noen fine steder å tatt bilder.

Følte for noe behagelig og litt varmt i dag. Formen min i dag kan vell beskrives som været, regn og ... ikke bra. Haha, kom ikke på noe bedre beskrivelse, men dere skjønner poenget. Skjønner ikke hva som feiler meg, men kommer nokk til å ta tidlig kveld. Men nokk om det, dagen i dag har likevell vært koselig. Mamma og jeg hentet lille jenta i barnehagen for første gang, også har søster og de vært her. Syk eller ei, har vært en vellykket dag!

Minner om at du kan stemme på om jeg skal lage sminkevideo eller hårvideo, trykk her for å stemme.

Synes om antrekket?

Skal jeg  begynne å sminke meg sånn, eller slik jeg pleier?

 

 • Skrevet: 06.07.2012  //  Kl: 20:36  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 5

Dit opp skal jeg om noen dager og kjøre fjellheis. Mamma har bodd her i over ti år, men har faktisk aldri tatt fjellheisen. Gleder meg.


Hører på "call me maybe", ABSOLUTT favoritt sangen. Neida, men den er så lett å få på gjernen!
 
Så sant...

Narviks stolthet, det nye hotellet.

Lovte bilder lav Narvik byen, så her er de. Må innrømme at det er ganske så fint her, liten by med mange koselige mennesker. Trenger ikke å dra så langt for å få litt forandring. Merker veldig godt at folk er mye mer åpene her i nord enn på østlandet. Liker det med nordlænningene. Nå skal jeg bare slappe av og nyte helgen.

Hva synes du om bildene?

 

 • Skrevet: 05.07.2012  //  Kl: 19:57  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 15

Slenger med noen bilder av Narvik the city, hadde det litt gøy med å redigere dem i svart/ hvitt og sterkere kontraster. Har tatt flere bilder av Narvik, dere skal få se senere!

Hva synes du og hvilket likte du best?Jeg har fått helt elsk på shortser med studs eller nagler som det heter på godt norskt. For øyeblikket har jeg to, begge er ganske nøytrale. Så kunne tenkt meg en litt mere fargerik, man får bare ikke nokk av dem!

Hot or not?

 • Skrevet: 04.07.2012  //  Kl: 22:16  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 14
 

// Shorts gammel fra bikbok, armbånd og ring fra h&m, t-skjorte fra urban.

  • Skrevet: 04.07.2012  //  Kl: 20:48  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 11


Ut på joggetur!

Ikke helt det samme å jogge i byen, som på bondetlandet der jeg er i fra. Det var litt kleint, men jeg blir nok vandt til det. Herlig å kunne jogge igjen, men jeg kjenner jeg savner dansen. Ellers har mamma og jeg vært på cafè og sola oss. 

 

 • Skrevet: 03.07.2012  //  Kl: 21:20  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 17

Sokker fra h&m.

Dette er til den som ville jeg skulle legge ut bilde av sokkene mine, vær så god! Kjedelig, men hallo. Sokker er også klær, hva skulle man gjort uten dem i Norge?


Bandana fra Carlings.

"Usynelig truse" fra Lindex. Syntes denne var super smart, og den vises ikke under hvite kjoler og slikt.

Kjempe fint, med sminke som begynner å bli borte. Hahah, men slik ser i alle fall bandanaen ut på hodet!

Tror fokusen av en rar grunn kom på brystet mitt... Noe som ikke var poenget!

Lite og litt kjedelig innkjøp, men måtte ha det! Spesielt klær, siden mamma skrøt av hvor fint og flott været var her oppe. Derfor tok jeg nesten bare med meg sommertøy, og her er det ekstremt skiftene vær. Føles som vi har høst og sommer om hverandre, hahah. Har alltid med meg for mye klær, denne gangen ble det for lite. Uff, må lære meg å pakke bedre. 

Synes om kjøpene?


Slik ser jeg ut i dag.

Tenker å gjøre en sminkevideo eller hårvideo i framtiden, siden det er flere som har spurt om det. Det blir ikke før jeg i hvert fall har kommet meg hjem, for jeg får ikke filmet med speilrefleksen. Men video blir det uansett om ikke så alt for lenge, for det begynner å bli en stund siden sist. Derfor kan dere stemme på hva du ønsker, bare legg igjen en kommentar på om du vill ha sminkevideo eller hårvideo i kommentarfeltet!

Hva vill du ha, sminkevideo eller hårvideo?

 • Skrevet: 02.07.2012  //  Kl: 17:29  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 12

Siden jeg glemte å ta bilde av lakkene fra forgje innkjøp, kommer de her.

Den lyseste er en top coat, som man bruker over neglelakken for at den skal se finere ut og holde seg bedre. Jeg bruker alltid neglelakk, for om jeg ikke gjør det knekker neglene mine med en gang! Bruker som oftest en lyserosa, så det ser ganske natrulig ut. Men det er jo alltid fint å varriere litt med andre farger, bare sjeldent jeg gidder. Synes så godt når man kommer utenfor, haha! Liker veldig godt lakkene fra essie, de klumper seg ikke og tørker fort. Du får kjøpt det hos cubus.

 

 • Skrevet: 01.07.2012  //  Kl: 16:44  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 26

Ble skurrhurridurr, men fikk ikke lastet opp de andre bildene.

 

Har litt drålig tid, så skal prøve å være kjapp. I dag har mamma og jeg tatt sol, super digg og koselig. Er litt stress her nå for vi skal øyeblikkelig gå dra bort å spise taco. 

Hva synes du om antrekket? Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits