• Skrevet: 30.07.2013  //  Kl: 15:16  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 3

Hadde du planer om å trene i ferien, men i stede har du blitt lat og ikke fått trent? Vell, det skal jeg med hånden på hjerte innrømme at jeg har. I tilegg har jeg stappet i meg så mye rart. Men sånn blir det i ferien, og jeg gleder meg litt til å komme til hverdags rutiner, for da får jeg trent! Om dere trenger noen tips til treningsøvelser, så lagde jeg en videoliste på youtube for en stund tilbake. Jeg vill dele den med dere, for noen av øvelsene har gitt meg veldig gode resultater!

Det er hovedsakelig jentegreier, og ting jeg ønsker å trene på som hofte, midje, sidemagemuskler og selvfølgelig rumpe! Sjekk den ut her:

Stikkord:
 • Skrevet: 30.07.2013  //  Kl: 14:52  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 7

Jeg fikk bare en spontan bildeserie idè, så enjoy!
Er så klart helt seriøs på alle bildene. Mhm. Hahah.

Hadde det litt gøy med å ta bilder til dere, som dere ser. Jeg har vært så rastløs de siste dagene, men nå føler jeg meg mye bedre. Akkurat nå ligger jeg sulten i senga og hører på musikk. Men skal snart begynne å lage vafler, siden vi skal ha vafler og is. NAM! Skal feire en liten familie bursdag, så da må vi ha noe snop! Toppen min er fra bikbok, og øredobbene er gamle og fra glitter. Bare om noen skulle lure på det :-)

 • Skrevet: 29.07.2013  //  Kl: 18:00  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 8

Jeg lovet dere litt bilder fra bursdagen min, jeg har tok for det meste gruppe bilder. Det ble en del bilder, og veldig mye rart. Men her har de vi kan dele med omverdenen: 

Fra venstre: Margrethe, Amanda, Nina, Marthe, Eline


Mean Girls...  :-O

Strong women

eh, jah.

Jeg digger dette bildet av Margrethe, Amanda og Nina som får lættis. Jeg elsker bilder med ekte smil!

Så som dere ser så hadde vi det veldig gøy. Erika er den eneste som ikke ble med på noen bilder, men hun kom på slutten av kvelden. Så hun var der., viktig å få med alle ;-)

Stikkord:
 • Skrevet: 27.07.2013  //  Kl: 20:45  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 9

Happy birthday to me! I dag har jeg bursdage min, men jeg feiret den en dag på forskudd. Wow, badass. Egentlig liker jeg ikke å feire bursdagen min, men jeg hadde det utrolig gøy i går! Alle de beste jentene mine var her og alle hadde det utrolig herlig :-D

Her er antrekket mitt fra i går:Kjole fra nelly, øredobber fra bikbok.

Tenkte å legge ut flere bilder fra bursdagen senere, stay tuned!

 • Skrevet: 25.07.2013  //  Kl: 19:31  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2
Eline og jeg hadde en liten shoot i sola, også ble sola borte akuratt når jeg skulle sole meg. Hardt liv som blogger. Nå har vi spist kylling og snart kommer resten av jentene. Eline og jeg klarer oss kjempe godt alene, er ganske sikker på at vi kunne klart oss kjempe bra som samboere! Hahah. 

 • Skrevet: 24.07.2013  //  Kl: 21:16  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 15


Prøver å leke deilig, men får det ikke til...
Ser ut som en frosk, as allways...

Dere kjenner kanskje igjen disse bildene? Vell det er ikke så rart, siden de er fra "fotoshooten" Anneli og jeg hadde. Ble så utrolig mange bra bilder! Å vi hadde det utrolig gøy, husker jeg lo nesten hele tiden. Det blir såå mye bedre når hun tar bilder, enn om jeg skal ta de selv. Er jo litt vanskelig å ta bilder med selvutløser hele tiden. Så skulle ønske Anneli bodde litt nærmere, sånn at hun kunne være min personelige fotograf ;-)

 • Skrevet: 23.07.2013  //  Kl: 21:14  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 9

I helgen var jeg i bryllupet til kusinen min. Det som var så spesiellt med dette bryllupet er at hun er den første av mine søskenbarn som gifter seg. Det var utrolig koselig, og en vellykket og rørende dag ble det. Jeg er ganske så sikker på at hun fikk drømmebryllupet sitt! 

Kleskoden var lang kjole, så jeg måtte bestille ny kjole. Jeg elsker den! Eneste negative var at den var for stor (selv om vi hadde tatt mål), men vi fikk sydd den inn. TIPS: Så om dere skal kjøpe kjole fra det nettstedet, så ikke ta mål! Bestill heller etter strl. Flere jeg kjenner som hadde alt for store kjoler.


// Rød kjole med splitt fra jjhouse.no, skoene er fra jeffrey campbell.

Veldig vanskelig å få et gruppebilde av alle mannfolkene. Hahah.

Jeg har ikke lagt ut noen bilder av brudeparet og kommer heller ikke til å gjøre, pga de ønsket at ingen bilder av dem skulle havne på nettet. Å det respekterer jeg så klart.

 • Skrevet: 23.07.2013  //  Kl: 20:47  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 0

Uuups! Jeg tok meg vist noen dager bloggefri på ubestemt tid. Det har egentlig vært deilig å ikke tenke på bloggen. Både for å nyte ferien, men også pga det psykiske. Men sånn er det alle har sine oppturer og nedturer. Jeg orker ikke å gå noe mer inn på dette for denne gang. Etter jeg kom hjem har jeg vært mye med vennene mine, noe som gjorde sommerferien min myyye bedre! Vi har hatt nattbading, kost oss i parken og ved stranda. Å i dag var vi på Jorekstad, som er et lite badeland, der man kan bade innendørs og utendørs. Jeg prøver febrilsk å bli brun, men det tar så lang tid i Norge. Hahah, ja. Jeg er en utolmodig sjel.


// Vakre bilder av Eline og meg fra mai.

 • Skrevet: 16.07.2013  //  Kl: 20:05  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 12

Anneli og jeg har vært å shoppet i dag, for det meste sett på klær. Etter å ha stått på prøverommet i kanskje 30 minutter, for det føltes ut som en evighet. Kom jeg ut med disse to toppene jeg likte veldig godt. Jeg skulle egentlig være flink å handle på salg, men det var ingenting igjen av størelsen min. Litt kjipt. MEN jeg er veldig fornøyd med det jeg kjøpte :-) F.eks en hvit bukse har jeg ønsket meg lenge, og denne buksen fra Dr.denim er utrolig deilig å ha på seg! 

Topper med glidelås 199 kr pr stk, fra bikbok.

Hvit jeggings 399 kr fra Dr.denim.

 • Skrevet: 16.07.2013  //  Kl: 16:13  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 1

Wangster love:


Dette er min siste dag her i Narvik. Selv om vi har vært syke og derfor ikke fått gjort så mye, så har vi klart å kost oss! I går var vi hos bestevenninnen til Anneli, og så på film. Filmen var så spennende at vi kom oss ikke hjem før ganskee så sent. Hahah. I dag skal den siste dagen nytes med shopping! Gleder meg til å få brukt litt penger :-D

 • Skrevet: 15.07.2013  //  Kl: 19:42  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 6

De har alltid så mye fint på Nelly, gaad. En ting vet jeg sikkert, å det er at jeg skal kjøpe den "to delte kjolen" og de svarte skoene som bursdagsgave til meg selv. Skoene har jeg lenge siklet ettter og kjolen ble jeg helt forelsket i. Den er litt spesiel for noen, men jeg liker ting som er litt spesielt. Ellers er det flere fine bukser og hotte kjoler jeg kunne tenkt meg. Så bare å bla nedover listen!

Alle produktene har linker direkte til siden, om dere er interessert.

To delt kjole (aah, skal så kjøpe den!) her, bukse fra Dr.Denim her, sko (jeg ♥ slike sko) her


Grå kjole her, hvit kjole her, rosa kjole her.Hvit kjole her, rød kjole her.

BH uten innlegg her, lys jeans her, hvite jeans her.

nelly shopping wants wantlist ønskeliste ønsker shopping innkjøp festkjoler
 • Skrevet: 14.07.2013  //  Kl: 20:47  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 10
// T-skjorte fra adidas, shorts (gammel) fra bikbok, ringer fra h&m, armbånd 1 og 3 fra Tyrkia, armbånd 2 fra bikbok(?), sko fra vans.

Endelig en solskinnsdag her i Narvik. Å jeg kunne endelig ha på meg shorts uten å bli blåst bort, jippi! Som jeg fortalte i forrige innlegg så har Anneli og jeg tatt antrekks bilder i dag. Noe vi hadde det utrolig morsomt med, hahah. For å se hennes antrekk kan du trykke her. Nå skal vi opp til bestevenninnen hennes og se på film. 

 • Skrevet: 14.07.2013  //  Kl: 20:05  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 7
// Caps fra vero moda, øredobber fra cubus, skjorte fra sparkjøp,  shorts fra h&m, strømpebukse fra oroblu, sko fra noodles. 

Anneli og jeg har vært flinke og tatt antrekks bilder dere :-) Ble utrooolig mange tullebilder, men også noen gode bilder. As you see. Begge har på seg streetwear klær i dag. Bilder av antrekket mitt kommer senere. Nå skal det spises middag!

 • Skrevet: 13.07.2013  //  Kl: 20:46  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4


Fikk latterkrampe av Anneli sin imitasjon på hvordan jeg "poser".

Beklager for gamle bilder. Men jeg sliter med å ta bilder for tiden, for det er ingen steder å ta bilder. Det beste er å ta bilder er ute, men det pøser bare ned her. Nå begynner oppholdet mitt her å gå mot slutten, så om fire dager drar jeg hjem. Jeg savner faktisk hjem for en gang skyld, så jeg gleder meg veldig. Men i kveld skal Anneli, mamma og jeg ha filmkveld så det blir koselig! Jeg har sett en del filmer i det siste, så kommer til å skrive og gi terningkast senere.  

 • Skrevet: 12.07.2013  //  Kl: 21:35  //  Kategori: Helse/Hud  //  Kommentarer: 3

Som sikkert flere av dere vet så kan man få lettere brunfarge av å spise mye gullerøtter, siden de inneholder vitamin A. Men i stedet for å spise gullrøtter hver dag (Jeg tror jeg hadde blitt rimelig lei det etterhvert... Hahah), så finnes det ulike typer betakaroten som du kan bruke. Så derfor bestilte jeg super tan, og jeg har brukt det i en uke nå og merker stor forskjell! 

Super tan er ikke farlig, men det er en tabelett som inneholder ulike vitaminer. Den hjelper også for å beskytte huden under soling. Poenget er at du skal bruke produktet i en solingsperiode. Det vill si at du tar to tabeletter hver dag i en periode du soler deg mye. F.eks ville det passet ypperlig om du skulle til syden i to uker, så tror jeg det kunne dobblett effekten. Jeg har bare brukt en tabellett hver dag, men jeg fikk skille etter bare ti minutter i solarium.Jeg merker selv stor forskjell, men det er ikke sikkert dere ser forskjell på bildene. Men så har jeg bare brukt det i en uke nå. Å selv om jeg bare har tatt en tabelett hver dag, og jeg har heller ikke tatt sol hver dag. Så ser jeg med en gang resultater etter solarium. Det dumme er at det er dårlig vær her, så det hadde sikkert fungert enda bedre om jeg f.eks var i syden. Menmen, jeg er fornøyd. For jeg hadde ikke så stor tro på det, men super tan fungerer! Kanskje jeg kommer med før og etter bilder senere, om dere ønsker det.

 • Skrevet: 11.07.2013  //  Kl: 21:36  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 4

Jeg har laget meg en spilleliste på youtube, som inneholder noen av de sangene jeg liker best denne sommeren / nå. Så derfor tenkte jeg å dele den med dere. Det inneholder ikke bare listepopp sanger, men litt av hvert. Egentlig bare en blanding av sanger som gir meg sommerstemning og lyst til å danse. Ta gjerne en titt, her er spillelisten min for sommeren:

Om du har noen forslag til sanger som setter deg i stemning, så er det bare å kommentere! Jeg legger de gjerne inn i listen, om jeg liker det jeg hører :-)

 • Skrevet: 10.07.2013  //  Kl: 21:30  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 10

Som dere ser på bildene neden for, så har jeg vært hos Anneli (søsteren min) og Defne (tantebarnet mitt). Vi spiste middag og skravlet, det var koselig som alltid. Bortsett fra at Anneli også begynner å bli syk, stakkars. Jeg som er så slem og kommer på besøk og smitter alle sammen, det er bare en liten velkommen gave. Mamma og jeg tok oss også en tur på storsenteret og handlet litt nødvendige.

Dypt konsentrert i plastelina-lagingen.
Sjarmtrollet vårt!
Ser utrolig deilig ut...

Å her har dere hvordan jeg ser ut i dag. Ble litt uklare bilder, menmen. 

 • Skrevet: 09.07.2013  //  Kl: 21:38  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 5

Når jeg skal krølle håret så bruker jeg alltid rettetanga, så er det noe jeg har savnet lenge så er det en krølletang. Etter å ha sett på en hårvideo på youtube så fant jeg noe helt genialt! Du kan få kjøpt en krølletang med fem forskjellige "staver", å lage fem forskjellige type krøller. Noe jeg synes var helt fantastisk, fordi jeg har aldri hørt om denne typen før. Jeg trodde man måtte ha fem forskjellige krølltenger, å det blir jo litt dyrt og tungvindt. 

Dette er hair tutorial videoen der jeg fant krølltangen. Hun forteller om hva pakken inneholder også en fin forklaring på hvordan man lager krøller.

Krølltangen heter ISO Beauty Curler, og jeg vet ikke helt hvor du kan bestille dem. Så om noen av dere vet hvor man kan få kjøpt disse, så legg gjerne igjen en kommentar! Det hadde jeg satt stooor pris på, for jeg skulle så gjerne hatt en :-)

 • Skrevet: 08.07.2013  //  Kl: 20:37  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 9

Jeg har ikke vært aktiv på bloggen de siste dagene. Skulle gjerne sagt at det bare var fordi jeg ville nytet ferien, men siden jeg startet sommerferien med å være syk. Både mamma og jeg har ligget med influensa. GØØY. Så har det ikke skjedd så mye her, ganske kjedelig start på sommerferien. Men i dag følte jeg meg mye bedre, og vi har hatt sykebesøk av store søster og Defne (Niesen min). 

Hahah, digger det nederste bildet av Defne der hun stikker opp i hjørnet. Hun digger å ta tullebilder og har alltid 1000 grimaser.

 • Skrevet: 04.07.2013  //  Kl: 20:54  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 11

Noe jeg heeelt har glemt å si er at på tirsdag dro jeg til Narvik by. Dere som leser bloggen min fast vet at søsteren, tantebarnet og mammaen min bor der. Så er bestandig koselig å komme på besøk til dem, og være der. Jeg har ikke gjort så mye mens jeg har vært her, men jeg har klart å bli syk da! Så noe får jeg til. Men føler at jeg har blitt litt bedre nå.

Som jeg skrev i forrige innlegget så har jeg vært hos frisøren i dag. Å som dere ser så har søsteren og jeg vært i parken og tatt outfit bilder. Etter det dro vi til bestevenninnen hennes og spiste middag. Må bare si at det har vært en helt OK dag :-D

 

Anneli har på seg: skjorte fra vivikes, øredobber fra glitter, skinnbukse fra motehuset, og sko fra skoringen.


Jeg har på meg: Topp og belte fra bikbok, skjørt fra vero moda og skoene er fra vans. 


Jeg skrev tidligere i dag at jeg skulle farge håret. Søsteren og jeg hadde en liten shoot i sted, og tok antrekks bilder av begge to. Så de legger jeg ut med en gang jeg har fått godt igjennom dem og redigert litt. Så det er bare å glede seg til!

Men her får dere resulatet av hårfargingen:En liten sneek peak på antrekket mitt i dag. Jeg ble ganske fornøyd med jobben frisøren gjorde, men er ikke helt sikker på om jeg vill ha det slik. Eller om jeg kommer til å farge det mørkere... Hva synes dere?

For noen uker siden kjøpe jeg hair extensions. Uheldigvis var fargen jeg hadde fått andbefalt og som jeg kjøpte, en del mørkere enn håret mitt. Lettere sagt, det var lyse brunt. Men så tenkte jeg litt på det, og det letteste å gjøre for å få matchene farge med extensions er å farge sitt eget hår i lik farge. Så i dag skjer det, jeg skal bli brunette! 

Tror det blir ganske likt som hårfargen til Jojo:


Og om jeg skulle være så uheldig å bli misfornøyd så farger jeg det bare til mørke brunt. Men vi får se, blir spennende. Jeg gleder meg hvertfall! :-D Kommer til å legge ut bilde av resultatet senere i dag. 
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits