• Skrevet: 25.07.2014  //  Kl: 17:11  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

Heei! Nå er jeg ferdig for dagen på jobb, og skal hjem en tur for å hente sakene mine, før jeg reiser på hyttetur. Dette er ett forhåndskrevet innlegg som jeg skrev i går, men det betyr ikke så mye. Tenkte jeg bare skulle si det til dere, i tilfelle det er flere skrive feil her, hahah. På hytta venter resten av familien min, både pappa, søskenbarn, tanter og onkler. Vi pleier å ha ett slikt slektstreff hvert år, og det er alltid koselig å se dem igjen. Flere bor jo så langt unna, og det er ikke ofte man for sett familien/slekta si i hverdagene, derfor koselig å møtes i sommerferien. Uansett, jeg gleder meg utrolig mye! Å som dere sikkert skjønner så kommer jeg derfor til å ikke oppdatere bloggen, mens jeg er på hytta. Ikke så mye som skjer der, og dessuten har jeg ikke internett. Men jeg kommer tilbake søndag kveld. 


#HYTTETUR #FAMILIE #SOMMER #SOMMER14 #SOMMER2014 #HVERDAG #REISE #BLOGGEFRI #BLOGGEPAUSE

  • Skrevet: 25.07.2014  //  Kl: 07:22  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

Hei folkens! Det har vært så utroooliiig fint vær i det siste, regener med det er slik hos de fleste av dere også nå. Selv om det er som sydentemperatur, føler jeg ikke at jeg kan klage. Jeg jobber fortsatt og har enda ikke hatt noe ferie, men jeg har fått vært sosial og hatt det gøy også. Så noe av sommeren har jeg fått opplevd. Selv om det ikke ser ut som om jeg får hodlt nyttårsforsette mitt. Husker noen av dere hva det var? Vell, jeg skulle bli brun, blid og lykkelig. Jeg er lykkelig og glad for det meste av tiden, men brun har jeg ikke blitt. Er fortsatt nesten grønn :( Håper på å få endret på det før sommeren er omme.

Her får dere noen iPhone bilder av hva jeg har gjort den siste uken! Hope you enjoy! Kommer garantert flere sommerbilder senere.

Øverst til venstre på bildet nummer 1: ser dere to karer, bildet nummer 2 er av Eline som vasser i solnedgangen. Resten av bildene er av henne og meg, som dere sikkert ser og vet :D Bildene er fra da vi feiret 18 årsdag ved stranda. 

På bildet nummer 1: Eline prøver å fly eller leke myk, jeg er ikke helt sikker. Hahah. Bildet nummer 2: Julian og jeg lagde ett tårn av alt vi fant på bordet (Nei, ingenting av det er mitt). Resten av bildene er av Meg, Julian og Eline.

Bildet nummer 1: fra venstre Elin, meg, Ingvild og Eline, en dag der vi og noen flere jenter grillet ved stranda. Det var utrolig koselig! Bildet nummer 2: denne dagen spiste vi på resturant og hadde også besøk av familie, koselig å se igjen de man ikke møter så ofte! På bildet ser dere Tonje (som er ett av søskenbarna mine, og Jørn som er samboeren hennes). 

Avslutter innlegget med ett fantastisk fint bilde av meg og pappa ♥

Ønsker dere en fortsatt god sommer!

 

#SOMMER14 #SOMMER2014 #IDYLL #SOMMER #FRITID #HVERDAG #FAMILIE #VENNER

 


  • Skrevet: 13.07.2014  //  Kl: 22:42  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 6

Tenkte jeg ville dele med dere noe av det Sheinside har å by på, og noen av mine favoritter for sommeren. Dette er bare noen av de klærene jeg kunne tenkt meg å bestille der i fra, de har mye mer, som f.eks sommerkjoler og nydelige topper. Så anbefaler å ta en liten titt. Som dere sikker vet er det ganske billig, så jeg tenker å bestille noe fra dem etter hvert! Den tanken har jeg hatt flere ganger før, hahah. Men nå er det på tide. Enjoy! Her har dere mine favoritter:

Øverst fra venstre: lys beige shorts her, svart skjørt/shorts her, bohemisk mønstret shorts her, burgunder rød her, shorts med solsikker her.

Fra venstre: svart bukse her, harembukse her, boyfriend jeans her.

Svart jumpsuit her, rosa her, mørk blå her.

#KLÆR #WANTS #NETTBUTIKK #INNKJØP Svart jumpsuit her, blonde jumpsuit her, hvit enkel jumpsuit her.

  • Skrevet: 13.07.2014  //  Kl: 19:10  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 9

Etter at mine elskede Vans ble slitt ut, har jeg lett etter et nytt par. Her om dagen kom jeg over akkurat de skoene jeg var ute etter på halv pris til og med! De var egentlig litt store, men jeg har en såle som jeg putter opp i, så da gikk det fint og de passer. Når det kommer til "vanlige" sko så liker jeg at de er klassiske, men ikke at de blir for maskuline, de må være litt feminine. Jeg vil ikke se ut som om jeg har herresko på beina, jeg vil at de skal passe til meg. Som de fleste jenter sikkert ikke vil heller. Merket hetter HUB, og jeg har ikke hørt om det før. Så vet egentlig ikke hvordan kvaliteten er, men det ser bra ut. Noen som har hørt om det før, og har erfaring med dem?
Før pris 899, ny pris 499 kr 

#SKO #FOOTWEAR #INNKJØP #SHOPPING #NEWINN


  • Skrevet: 08.07.2014  //  Kl: 22:53  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

Som kanskje noen av dere har lagt merke til så har jeg vært borte en stund, og har derfor ikke fått oppdatert bloggen. Jeg beklager for en uanmeldt bloggepause, men den kom plutselig og var ikke planlagt. Jeg har vært så sliten etter vi kom hjem fra England, og ble syk og begynte med en gang på jobb. Dessuten har jeg nettopp kommet i ny jobb (og blitt frisørlærling), og bare det å komme i en ny jobb har jeg funnet ut er slitsomt. Alt er nytt og alt skal læres, derfor har jeg ikke følt for å blogge. Men nå er jeg tilbake! 

Som sagt mens jeg har hatt pause, så har jeg jobbet og jobbet, derfor føler jeg ikke at jeg har noe nytt å fortelle dere. Men det kommer jo selvfølgelig, så lenge bloggelysten er der så fungerer det fint! Og det er den absolutt nå!


Jeg vil ønske dere en fortsatt fin sommer, om dere så har sommerferie eller er på jobb ♥

 

#HVERDAGSBLOGG #HVERDAGBLOGG #BLOGGEPAUSE #BLOGG #HVERDAG 

 

  • Skrevet: 07.07.2014  //  Kl: 23:41  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 5

Tenkte jeg kunne fortelle litt om konkurransen, hvordan det gikk, hvordan det var og ja. Konkurransen gikk over to dager, den første dagen stilte jeg i slow, og den andre dagen stilte jeg i freestyle. Det var også andre typer danse stiler og grener (om man kan kalle det det). Det er veldig annerledes fra konkurransene vi har her i Norge, kan nesten si at det er helt annerledes. F.eks lokalet, i Norge danser vi som regel i en gymsal eller en stor idrettshall, her danset vi i lokalet som het Winter Garden, ett stort lokale bygd for dans og musikaler. Helt nydelig. Det er også mange flere gutter som danser freestyle, de har til og med en egen gutteklasse der bare gutter konkurrerer mot hverandre. 

Nivået der var høyt. Og det var det jeg hadde gruet meg mest til. Ikke det at jeg var redd for å ikke komme videre, men jeg håpet ingen kunne se at jeg skilte meg ut fra de andre (i en dårlig sammenheng hahah). Men det gjorde jeg jo ikke heller. Slow gikk fint selv om jeg ikke gikk videre, jeg gruet meg før jeg gikk ut på gulvet (noe jeg sjeldent gjør ellers på konkurranser), men da jeg stilte meg opp foran dommeren og begynte å danse så var det så utrolig gøy. Det er virkelig litt av en opplevelse å danse foran så mange mennesker i en storsal. Det var jo verdensmesterskap i freestyle, så til og med dansere fra Sør Afrika deltok.

I freestyle tror jeg at jeg kom en runde videre, men jeg er ikke sikker. For da min klasse skulle bli ropt opp stoppet de musikken og leste opp nummeret som lignet på mitt. Men de har en slik Irsk-engelsk dialekt der, så jeg skjønte ikke hva de sa. Og ente opp med å ikke gå ut på gulvet. Noe som var dumt og i etter tid angret jeg litt på det men men. Dere skjønner, alle danserne får tilfeldige nummer i tilfeldig rekkefølge, i Norge er det systematisk rekkefølge. Så siden de ropte opp ett nummer som hørtes ut som mitt, så var det sannsynlig at det var det for det er ikke så mange som har likt nummer i en klasse. Det samme skjedde med venninnen min da hun skulle ut på gulvet, hun visste ikke om det var sitt nummer eller hvilket gulv hun skulle på (Det var to dansegulv der dansere danset samtidig). Det var selvfølgelig salgsboder med danse drakter og danse stæsj som man kunne kjøpe. Mange flere enn i en norsk konkurranse. Det var også sååå utrolig gøy å se på de aller flinkeste danserne fra de høyeste klassene, gutteklassen og de aller minste (som nesten bokstaveligtalt danser i bleierumpa) er kanskje noe av det jeg vil huske best. Det var ikke lov å filme eller å ta bilder av de som danset, derfor kommer jeg ikke til å legge ut det. Men bilder av oss norske danserne fra danseklubben min deler jeg med dere! Enjoy!

 


Fra øverst til venstre Amanda, Marie, Eli, meg, Solveig og Mari. Solveig og Marie vant forresten fjerdeplass i dobbel, gratulerer så mye til dem!

#DANS #DANSING #DANSEKONKURRANSE #KONKURRANSE #VM #BLACKPOOL #WINTERGARDEN #FREESTYLE #SLOW #FREESTYLEDISCOJAZZ #REISE

  • Skrevet: 07.07.2014  //  Kl: 23:16  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 1

I dette innlegget skal jeg vise dere flere bilder som ble tatt under oppholdet i England. Dette er bilder som de andre dansejentene har tatt og som jeg har fått låne av dem, bildene som jeg har tatt finner dere i tidligere innlegg her på bloggen. Bare blad litt lengre ned på siden så vil dere finne dem. Så dette blir ett innlegg med bildedryss fra turen, så skal jeg fortelle litt om hva som foregår på hvert av bildene. Jeg kommer også til å fortelle dere om dansekonkurransene, The Worlds (VM i freestyle disco jazz), men det innlegget kommer senere. Håper dere liker innlegget, enjoy!

Fra øverst til venstre: bildet 1 og 2 er tatt på stranden (av Mari, Eli, Marie og meg), bildet nummer 3 er som dere ser fra heisen på hotellet hahah, bildet nummer 4 venter vi på italiensk pizza (Amanda, meg og Solveig).

Bildet nummer 1 er tatt da vi var på shopping senteret i Manchester, på bildet nummer 2 venter jeg, Amanda og Eli på nattmaten vår. 3 og 4 er fra Victoria's Secret.

Bildet nummer 1 deler Amanda og jeg verdens kvalmeste bananasplitt (sausen var blandet med is og banan, med noen banan biter, masse krem og karamell på toppen. Sunt nei). På bildet nummer 2 og 3 fant vi utrolig fine hatter, min var da en pungrotte eller noe sånt. Vakkert. Bildet nummer 4 fant vi oss en ny venn. De løp rundt i fiske kostymet og vi møtte dem flere dager, og de skremte meg flere ganger. Men ellers var de morsomme. 

Så som dere sikkert ser har vi vært på en fantastisk tur bare utenom dansingen! Jeg må bare si at jeg har kost meg vannvittig mye, med en utrolig herlig gjeng. Angrer virkelig ikke ett sekund på at jeg ble med til Blackpool for å danse. Bare å reise dit er en opplevelse i seg selv, noe som jeg kommer til å ta med meg videre og minnes om. Kanskje kunne jeg fått dratt dit igjen? Hvem vet, vi får se.

 

#BLACPOOL #KONKURRANSE #DANSEKONKURRANSE #MANCHESTER #SHOPPING #REISE #DANS #FREESTYLE Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits