• Skrevet: 24.07.2015  //  Kl: 15:00  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 4

Jeg skrev det meste i forrige innlegget, og siden dette er del 2 skal jeg ikke nevne så mye. Skriver heller litt under noen av bildene. I dette innlegget er bildene fra Vigelandsparken og Aker brygge. Så håper dere liker bildene!

En måke som koste seg.

Vi måtte nesten avkjøle oss etter å ha gått lenge i det varme været.Utsikten der er bare helt fantastisk, og det var faktisk min første gang i parken. 

Se så herlig hun søte jenta er som prøver å fange såpeboblene!

Syntes de var så søte så måtte ta ett bilde av dem!

  • Skrevet: 24.07.2015  //  Kl: 12:00  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 5

Jeg og Hsaung bestemte oss for å ta en spontan tur ett sted, vi hadde ikke så god tid så tenkte vi: "hmmm, hvor kan man ta en dags tur? Jo, Oslo, why not?". Dermed tok vi med oss Margrethe og så dro vi til Oslo. Vi hadde en herlig dag, og været var supert! Får en gangs skyld... Jeg var forberedt på regn, så måtte kjøpe meg en shorts fordi solen stekte oss så mye.

Planen vår var å se slottet utvendig og innvendig, se vaktene utenfor slottet skifte vakter, Vigelandsparken eller som noen kjenner som nakenparken, Aker brygge. Vi tok mange bilder, og alle elsker bilder så derfor deler jeg dette innlegget i to, så noen bilder kommer senere. I dette innlegget viser jeg slottet og diverse. Vi kom dessverre ikke inn på slottet, fordi billettene var utsolgt og vi tenkte ikke på å bestille i forveien. Så det anbefaler jeg om man vil se slottet innvendig. 

Meg og Margrethe 

Hsaung og Margrethe

Spiste deilig Jack Daniels chikken burger på friday's, min første gang der. Den var forresten kjempe god!Vi fant ett kult tre man kunne sitte på i en liten park.

Seee så søte!


  • Skrevet: 24.07.2015  //  Kl: 09:00  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 0

Etter en uke med mye moro med venner og familie så startet jeg gårsdagen min ganske rolig. Det er deilig med ferie, selv om jeg ikke helt har forstått at jeg nå har tre uker fri, som jeg startet nå på mandag. Noe av det beste jeg synes med å ha en rolig dag er at man kan bruke laaang tid på sminke og sånne ting. Mens andre kanskje heller ville latt være og gått sminkeløs, velger jeg å sminke meg bare fordi jeg synes det er gøy. Sånn er det å være spesielt interessert i sminke. hahahah...

Jeg har hadde en super fin dag med Eline i går, vi har shoppet i Gjøvik. Sjeldent jeg er der lengre, men dermed enda bedre å sjekke ut nye ting på shopping. Vi spiste også utrolig deilig mat ute, husker ikke hva det var. Men var noe med nachos og kylling wrap lignende. Jeg elsker spicy mat, men ikke for sterkt da så klart. Jeg har forresten mye å fortelle dere! Og alt for ikke plass i dette innlegget, men jeg har planlagt flere, så dere får vente å se! :) Kommer til å dele flere innlegg allerede i dag.

Her har dere gårsdagens antrekk! Enjoy!// sko Nike Air, bukse fra vero moda, topp fra bikbok.

 Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits