• Skrevet: 31.08.2012  //  Kl: 22:41  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 13

Endelig var biknien min kommet! Skulle egentlig ha den til Tyrkia, men bestilte den litt sent, men da har jeg den til neste sommer. Den er ikke lik som på bildet på nettsiden dems, fargen så mer rosa ut på nettet. Men egentlig er den sterk fersken. Mye finere enn på bildet, så er kjempe fornøyd!! Gleder meg til å bruke den, selv om det er en stund til... Hahah!


Elsker bikini trusa, fikk ikke ordentlig bilde av den men.De andre tingene som jeg hadde bestilt kom med bikinien. Hadde ikke trodd det, men jaja, dobbelt glede. Elsker å shoppe på nettet, for det er så gøy å få det i postkassen. Hva tror dere de andre tingene er? Skal vise dere det senere, er noe til rommet...

Hva synes du om bikinien?

 • Skrevet: 29.08.2012  //  Kl: 21:45  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

 Vært en lytt, helt nydeeelig stemme!
Har egentlig bare vært med Eline hele dagen. Etter skolen var vi litt i byen, jeg tok sol og Eline var med som følge. Skikkelig skummelt å ta sol alene!! Neida. Etter det har vi bare vært hjemme hos meg og tulla, som vanlig. Kan ikke si det ble gjort så mye seriøst denne dagen. Hadde også en liten shoot med lys, som dere ser på bildene over. 
 • Skrevet: 28.08.2012  //  Kl: 20:41  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 1

Her er min fancy splitter nye mobil, elsker den!
Ironi for de som ikke skjønte det. Har vært uten en ordentlig mobil i to uker nå. Vet, jeg har et hardt liv. Fikk heldigvis låne denne oldisen av Erika, fungerer i alle fall. Selv om man må lade den flere ganger om dagen.... Kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å få iPhone 4s! Blir tidlig julegave på meg i år, haha. Bare to dager igjen til den blir levert på døra, yey!

Fineste mobilen, ikke sant?

 • Skrevet: 28.08.2012  //  Kl: 17:33  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 13

Fås kjøpt her.

Her.

Her.

Her. 

Navlepiercing med mange flotte farver fjer

Lite bilde, men den er fra en annen nettside. Syntes den var litt fin med fjær, aldri sett slik før. Den finner du her.

Navlepiercing - juvelbesat ugle

Her.

Navlepiercing double hearts

Her. 

Helt forskjellige, men kjempe fine piercinger alle sammen. Ikke er de dyre heller, linkene til piercingene er under hvert bilde. Så det skal være lett for deg å finne frem. Skulle gjerne kjøpt alt, men har brukt en del penger i det siste. Så tror jeg skal spare meg for den. Uansett så er det alltid gøy å se på ting man har lyst på, på nettet. 

Kunne du tenkt deg noen av de piercingene, i så fall hvilke?

 

 • Skrevet: 27.08.2012  //  Kl: 15:38  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 9

Hør på musikken og nyt bildene.

 

 

Gud som jeg savner sommerdagene i Bitez, Tyrkia. Vi skal mest sannsynelig til samme plassen neste år, blir førstegang vi drar til en plass to ganger. I mellom tiden får jeg ta til takke med kalde, men fine høstdager. Dere kan lese om tiden da jeg var i Tyrkia (LINK HER).

Skulle du ønske du kunne spole tilbake tiden til da det var sommer og ferie?

 • Skrevet: 26.08.2012  //  Kl: 21:03  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 7Skulle egentlig bytte header for en stund siden, men tenkte å gjøre det når jeg byttet design. Hadde designet klart og alt mulig, helt til alle kodene klikka og ble ødelagt. Så nå må jeg lete etter et nytt gratis design, også bytte litt på kodene. Headeren ble litt anderledes enn på bildet, men det er noe feil i design kodene mine, tror jeg. Hardt liv. Neida, men dette er min midlertidlige header, kommer nok til å bytte den snart. Må bare få tatt noen fine bilder med det "nye håret" først.

Hva synes dere om den nye headeren?

 • Skrevet: 25.08.2012  //  Kl: 22:42  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 4

Begynner å bli lenge siden sist spørsmålsrunde, husker ikke sist gang det var. Haha. Kanskje på tide da. Så om det er noe dere lurer på er det bare å spørre, jeg svarer på alt! Dere vet selv hvor grensen går. Om dere lurer på noe om familien min, om da jeg var i Tyrkia, om videregående, dans og trening, mote, eller bare ønsker å vite mere om meg. Dere har sjangsen nå! Dere kan stille spørsmål til neste søndag, da svarer jeg på dere har spurt meg om.

Hva ønsker du å vite om meg?

 

 • Skrevet: 25.08.2012  //  Kl: 21:51  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 35 
// Frynseveske 400 kr fra Bikbok.

Har egentlig ikke så mye å si i dag. Bare tatt det helt chill. Hatt overnatting av Erika, og nå er Eline her. Godt med litt sykebesøk. Fortalte om veske for noen innlegg tilbake, og i går kjøpte jeg den! Kostet meg firehundre kroner da, men vært det! Godt å ønsket meg en slik veske i ett år nå. 

 

 • Skrevet: 24.08.2012  //  Kl: 22:43  //  Kategori: Intreriør  //  Kommentarer: 4

Før:


Etter:


Lysetingen er fra Tyrkia, vet ikke om det har et navn eller hva det kalles for.

Pusset litt på kantene slik at den ser mere vintage ut.

Det var en gammel vedkasse eller lignende, nå har det blitt nattbordet mitt. Ble ganske fornøyd med resultate, gøy når man kan bruke om igjen gamle ting. 

Synes om resultatet?


 • Skrevet: 24.08.2012  //  Kl: 20:18  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 16

 

// Skinnbukse og sko fra bikbok, strikket genser fra carlings, hals smykke fra h&m.


OOPS! Ble en del små bilder i dag, håper dere overlver det! Slik ser antrekket mitt ut i dag. Følte for å ikke være slask i dag, selv om jeg egentlig er sjuk. Men det hjelper så utrolig på å føle seg fin i klærene da, når man ikke er i form. Dagen min i dag besto av å sove, sove også dra til legen. Jeg har fått tilbake halsbetenelsen min, som jeg hadde i Tyrkia. Så skal være flinkere å ta penseling kuren denne gangen... Denne helgen skulle jeg egentlig dra til gol med ei venninne, siden det er en stor konkurranse der i helgen. Dansere fra england og rundt om kring i norge kommer dit. Ble rett og slett jævelig skuffa over imunforsvare mitt, at jeg ikke fikk vært med der. Siden det er bare en gang i året. Men jaja. Da fikk jeg heller pleie meg selv før ny uke, med dans og skole. 

 

 • Skrevet: 23.08.2012  //  Kl: 19:23  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 14// Skinnbukse tilbud 199 kr fra Bikbok.

Litt vanskelig å få frem fargen på bildene, men den er litt mørkere enn på de siste bildene. Var en kjapp tur innom strandtorget i går, også fant jeg ut at den var på tilbud. Måtte bare ha den, de har også den fine skinnveske med frynser på bikbok. Ahh, drøm! Lett etter en skinnveske med frynser i ett år. Men har ikke sett noen som selger det før nå.

Vet det er delte meninger om skinnbukser... Derfor spør jeg:

Hva synes du om skinnbukser?

 • Skrevet: 23.08.2012  //  Kl: 18:49  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5


Kan ikke akkuratt si jeg har gjort stort i dag, vi brukte halve dagen før mat til å spille kortspill på skolen. Haha! Litt slapp dag i dag, men det går greit. Fikk blitt litt bedre kjent med folk i klassen, så håper på et bra skoleår. Tiden vill vise det. Ellers føler jeg meg helt heelt slapp og sliten i dag, tror jeg begynner å bli syk. Igjen. Krysser fingerne for at jeg ikke blir det, siden jeg skal danse hele helgen! Kan sikkert skrive mere om vgs, om noen lurer. Tenkte  ha en spørsmålsrunde snart. 

Flere som har begynt på vgs? I så fall hvilken linje går du?

 • Skrevet: 22.08.2012  //  Kl: 20:56  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 9


Øredobber rundt ti norske kroner, fra Bitez.

Navel piercing i kirurgisk stål, husker ikke pris. Fra en sølv butikk i Bodrum.

Armbånder fra en liten bod i Bodrum. Armbånd 1. 25 norske kroner. Armbånd 2. rundt 30 norske kroner. Den ene er faktisk i skinn, fant det ut nå. 

Måtte le litt når mannen i boden kalte armbåndet for en "Lady gaga modell", også sa han "Det er sant!". Noe det sikkert heter også, men jeg syntes det var litt morsomt. 

Fotlenke fra en liten bod i Bodrum. Husker ikke pris.


Armbånd fra Gumbet, fått i gave.
Armbånd fra samme bod som de to første. 
Øredobber fra sølvbutikken i Bodrum.

Her er noe av det jeg shoppet i Tyrkia, men dette er smykkene jeg kjøpte der nede. Tror det var det, men har også klær, sko og mer å vise dere senere. Det går greit på vgs, tror jeg kommer til å trives. Men det psykiske er ikke helt på topp i dag. Så mange som prøver å få meg ned, og det får de til. Så takk for det! Negativft innlegg.. Haha, beklager for det. Men alle har dårlige dager inni mellom også. Slik er det bare, men man har alltid gode dager i vente. 

Hva synes om kjøpene?

 • Skrevet: 20.08.2012  //  Kl: 22:16  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 1

Jeg blogget ikke de siste dagene siden jeg ville få mest mulig ut av tiden. Håper dere forstår det. Anneli og jeg bestemte oss for å ta med kameraet og være litt paparatzzier den helt siste dagen. Her er noen av de bildene vi tok. Mange bilder så kan ta litt tid før alle har lastet seg opp. Enjoy!


Defne, Anneli, Semih, Sefa og Efe.


Hvertfall ikke jeg som har lært henne det! .... Haha. Eller kanskje.


Defne forelsket seg heelt i Semih. Snakket om han hele tiden og kysset på han. Bare: Semih, semih, semih hele dagen. Haha, hennes første forelskelse super søtt!
 
Her ser dere bassenget fra baren/ cafèen, dere ser også litt av hotellet. Men det er mye mer av det, som ikke vises på bildet.

Sefa og Defne skal hele vann på Efe...

Jeg måtte jo så klart også ha et bilde med gutta!

Kommer til å savne dem så masse! Savner dem faktisk allerede, helt sykt at man kan få så sterke bånd mellom noen på så kort tid.

Gaaad, jeg vill bare tilbake.

Ikke misforstå meg, det er herlig å være tilbake. Begynne på vgs, ny klasse, allt nytt, se vennene mine jeg ikke har sett på lenge, og allt det der. Men når man har sett noen hver dag, kveld og natt i to uker, og blitt så godt kjent. Så vill jeg bare tilbake. Anneli vill også tilbake, og siden hun er bossen, så skal vi mest sannsynelig tilbake neste sommer. Håper på fire hele uker i Tyrkia, men det er bare en liten drøm foreløpig. 

 • Skrevet: 19.08.2012  //  Kl: 22:17  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2


Meg, Nina, Marthe, Eline og Erika.

Fin arm!

Vakkert av alle.

Kjapt innlegg før jeg faller i søvn! Hadde det helt supert i går med værdens beste jenter, endelig var vi samlet. Noen av dem har jeg ikke sett hele ferien, så har virkelig savnet gjengen. Gårskvelden var vi hos Erika, snop, musikk og danset. Vi hadde mye snakk som skulle tas igjen. Jeg fikk også skypet litt med de i Tyrkia, takk og lov for at det finnes internett! 

 • Skrevet: 18.08.2012  //  Kl: 14:40  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 5

Da er jeg hjemme igjen, men jeg vill bare tilbake av visse grunner... Vi var frmme på gardermoen i tre tiden på tidlig tidlig morgenen i dag. Jeg har sovet i ca. fire timer og er kjempe sliten, men her blir det ikke mye hvile. Skal møte jentene i kveld, har savnet dem så masse! Noen av dem har jeg ikke sett hele ferien. Og vi som pleier å se hverandre flere ganger om dagen. Uansett, jeg vill bare tilbake til Tyrkia. Jeg savner landet og vennene våres som vi fikk der nede. Vi har snakket om å møte dem igjen, noe som alle er enige om at vi skal få til. Utrolig at man kan knytte så sterke bånd til noen på så kort tid. De kjennes ut som familie. Nå skal jeg til byen med Eline!


Meg i går, klar for basseng kos!

Har masse å fortelle dere, så mye som har skjedd! Masse bilder og innkjøp som jeg døør av å vise dere!

 

 • Skrevet: 15.08.2012  //  Kl: 23:09  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 6

Har hatt en super og avslappende dag i dag! Anneli, Defne og jeg har vært på båt tur, kjørt og sett mere av Bodrum og et annet sted jeg ikke husker navnet på. Bare slappet av, sovet, tænnet, spist is, endelig klart å lest ferdig "idas dans". Bra ofg rørende, andbefales! Hele dagen gikk med til det og var virkelig vært det. Har så mange fine ferier bilder fra i dag og egentlig hele ferien. Her er noen av bildene fra i dag, enjoy! 
Tænner!

Anneli og Defne bader i havet.

Ikke rart det blir skogbrann i denne varmen! Er vist ganske normalt her.

Defne ble venn med en svensk jente.

Dramatikk. Etter båt-turen kjørte vi rett forbi der det brant.

Fått litt skille i dag.

 • Skrevet: 13.08.2012  //  Kl: 22:35  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 5Utsikten mot stranda og havet. 


Her er hotellet vårt som heter Romantik Otel. (Den med brunt tak er baren).


Deffeleffa!


Bildene er tatt i dag når vi ventet på en slags mini buss, husker ikke hva de kaller det får. Kan skrive det senere. Uansett, Anneli, Defne og jeg har vært å shoppet i Bodrum by i dag også. Så nå er jeg blakk, brukte opp de siste pengene. Men jeg har fått meg masse fint, som jeg dør av å vise til dere. Tenker å vise dere innkjøpene når jeg har kommet hjem, det blir også en sminkevideo da. For øyeblikket sitter jeg i baren og snakker med de vennene jeg har fått her, så mange utrolige mennekser som jobber her. Blitt glad i alle sammen, gruer meg litt til å reise i fra dem...

 • Skrevet: 13.08.2012  //  Kl: 22:10  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 7


Pene søstra mi!

Tæær, jaja. Håper dere overlever siden dere har tær selv. Orker virkelig ikke sko i denne varmen. Skjønner ikke hvordan bar-guttene orker det!Ikke helt fornøyd med bildene siden jeg ikke har picasa på denne pcen. Men det får gå! Dette var gårsdagens antrekk, veldig chill men fint for min del. Anneli tok den heller litt mere ut, noe hun kledde kjempe bra. Ellers så gikk meste parten av dagen bort til soving, siden vi var ute i går natt. Jeg storkoser meg her og lever livet!

 • Skrevet: 11.08.2012  //  Kl: 19:48  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 9

Bilder av byen Bodrum.

Kamel og ruiner av vindmøller.

Bimbo på kamel!

I forgje uke tok vi turistbuss rundt i Bodrum by. De reklamerte med shopping tur, men kan vell ikke helt kalle det med bare 40 minutter i EN skinnbutikk. Mamma og Anneli var skuffet over turen, siden de vi reiste med var ganske stressa og dårlig tid. Vi reiste mest litt uten for byen på fjellet, og så på ruiner. Senere stoppet bussen på en gullbutikk, alt alt for dyrt og lukseriøst for normale turister. Tror ingen kjøpte noe der. Så var vi innom en skinnbutikk med ekte merker, tror jeg var den eneste som kom ut med en pose. Et par kjempe søte sko, skal vise dere senere. MEN fikk i alle fall sittet på en kamel og kjøpt nye sko, så ikke helt bortkast tur.

 • Skrevet: 10.08.2012  //  Kl: 20:44  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 2

Finnes ikke finere sted, utenom kanskje stranden da selvfølgelig.


Peace and love from us!

I går og i dag har jeg for det meste vært barnepasser for Defne, siden moren hennes er på sykehuset. Skikkelig uflaks. Både hun og jeg har vært på sykehuset mens vi har vært her. Jeg var der på grunn av halsbetnelse, så ikke noe farlig. Men Anneli er mye bedre i dag og hun kommer hjem igjen til hotellet i morgen. Så da blir det endelig normal ferie. Men nå føler jeg meg usosial, sidne jeg sitter i cafèen/ baren, i stede for å snakke med de som jobber her. Bare får å slenge ut en klisjè: Vi blogges!

 • Skrevet: 10.08.2012  //  Kl: 20:21  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 10

Har tenkt en stund på å vise dere hva jeg kjøpte på tax free da vi dro til Tyrkia. Så her kommer det, flere innkjøp innlegg vill komme etterhvert. Har masse masse andre bilder av andre ting også, som jeg dør av etter å vise til dere. Alt vi har fått gjort på en uke, og det er en uke igjen! Noe så herlig.

Parfymer fra Valentino og Chanel. Lukter så utrolig nydelig, gaad! Elsker dem.

Mascara fra Dior, eyeliner fra husker ikke. Liker egentlig bedre diorshow mascaraen.


Rouge fra gurelain, lipgloss fra dior og leppestift fra YSL.

Er veldig fornøyd med alle prudukten. Eneste er at rougen er litt brunere og med mindre farger enn den jeg hadde før fra gurelain. Ellers andbefaler jeg alt. 

 • Skrevet: 09.08.2012  //  Kl: 19:49  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 5

For noen dager siden hadde de "turkish night" her på hotellet. Det var både breakdansere, magedanser, slange osv. Utrolig koselig, masse folk og show. Ble en del bilder den kvelden, for det var så mye bra og ta bilde av. Så kan ta litt tid før alle bildene er lastet opp. Uansett, enoy!

Kjekke gutter som breakedancer, utrolig å se på!Semih (favoritt kelneren til Defne) og Defne som leker stol-leken.

Efe og Semih som blåser flammer. Viste ikke at de kunne gjøre det!Meg og Anneli, ser virkelig ikke ut som meg selv på de bildene. Hoho.Magedanserinnen med slangen, fikk ta på den. Og den var faktisk ikke slimte og ekkel som man tenker seg. Men varm og glatt.

Defne stjal jo selvfølgelig showet. Haha.


Har du noengang vært på "Turkish night"? 

 • Skrevet: 08.08.2012  //  Kl: 22:10  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 12

Dette var det vi fikk se da vi kom til resturanten vi pleier å spise hos. Hele familien fikk tårer i øynene. Vi har blitt veldig godt kjent med de som jobber her på hotellet, nesten med en gang. Utorolig koselige mennesker! Så søtt, de hadde skrevet Defne på talerkenen. De elsker unger her nede, alle stopper opp og klemmer når de ser en unge.

Og med nesten en gang vi hadde satt oss og fikk servert drinker med "stjerneskudd" i. Jeg tok en slurk og skulle til å sett fra meg drinken da, stjerneskudde tok fyr i servietten! Bare jeg som klarer det. Uff. Hahah! Så drålig samvittighet etter alt de hadde gjort, men fikk fort en ny. Nå skal jeg kose meg med søsteren min, siden det er hennes kveld i dag. 

 • Skrevet: 08.08.2012  //  Kl: 21:35  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 14

Anneli i bursdags-antrekket!

Kjole fra Mango.

Også mitt antrekk i dag.


Topp lånt av Anneli, shorts fra bikbok.

Vi har egentlig bare bodd på stranden i dag, fikk sovet lengeee. Godt å få vilt ut litt. I kveld skal vi feire bursdagen til søsteren min, Anneli. GRATULERER MED DAGEN TIL VÆRDENS BESTE SØSTER!

Hva synes dere om antrekkene?

Si gratulere med dagen til henne?

 • Skrevet: 07.08.2012  //  Kl: 20:42  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 4Prøver å få i seg mat, noe som fungerer ikke så bra for meg i 35 grader.Kunefe, en slags kake. Smaker herlig!


Defne søteste!

Har hatt en kjempe koselig søster tur til Bodrum i dag. Vi har shoppet en del, møtt på en rekke forskjellige mennesker. Også en del creeps, en selger som prøvde å kysse meg... Ekkelt! Men har faktisk fått noen gaver fra noen av selgerene, skikkelig koselig og søtt. Vellykket dag i alle fall. Innkjøpene kommer når jeg har fått tatt bilder av dem.

 • Skrevet: 07.08.2012  //  Kl: 20:40  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 17

Jeg får ikke redigert bildene, siden jeg blogger fra Anneli sin pc, håper dere overlever! Har vært veldig opptatt om dagene, f.eks i går var vi på tyrkisk aften. Skal legge ut bilder og skrive litt om det senere. I dag har vi vært på søster tur til Bodrum og shoppet. Utrolig koselig! Uansett her er antrekket mitt i dag.

 

 • Skrevet: 04.08.2012  //  Kl: 22:07  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 9


Ikke noe er bedre enn tyrkisk frokost!Yey, barnebassenget! Slik går det når man er dum å pierce seg før man drar til syden.Kiss kiss!


Litt bilder fra vår første dag her, vi startet dagen med tyrkisk frokost. Også har vi for det meste av dagen vært i bassenget, Defne er den fisken i bassenget! Nå er alle slitene etter vandring på stranden og titting i boder, Egentlig litt for å bli kjent med stedet, og ikke bare sitte på hotellet. Vellykket dag i alle fall!

Hva synes du om bildene?  

 • Skrevet: 04.08.2012  //  Kl: 21:50  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 11

Det er vår første dag her i Tyrkia, skikkelig herlig! Den første dagen har virket litt uvirkelig, men jeg stor koser meg! Skal fortelle mere om dagen senere, men først skal jeg vise dere noe. For noen dager tilbake tok jeg piercing i navelen, har lenge ønsket meg det. Og siden jeg nettopp har hatt bursdag og er gammel nok, så hvorfor ikke.


Kjempe fornøyd, men den er enda litt øm. Digger at den er rosaa!

Har du noen piercinger, i så fall hvor?

 • Skrevet: 02.08.2012  //  Kl: 22:44  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 19

De neste to ukene skal  jeg tilbringe i Tyrkia med mamma, Anneli (min søster) og Defne (tantebarnet mitt♥). Så bloggen kommer til å dreie seg om det, men det er sikkert bare gøy å lese. Jeg elsker landet og stor trives der, så dette blir min tredje Tyrkia tur. Her er litt bilder av det som skal skje, men kommer sikkert til å skje mye mer! 

Båttur.

Sol og bad - Bilde 1

Bilder av water park i Bodrum, som vi skal besøke.

Bodrum Shopping - Bilde 1

Også blir det en del shopping, Anneli skal kanskje kjøpe seg slike sko! Ahahh, dør.

Water Park ? inngangsbillett og transport - Bilde 2

Water Park ? inngangsbillett og transport - Bilde 3

Utflukt til kos i hellas.

Kos - Bilde 1

Kos - Bilde 4

Ett ord til det: BEAUTIFUL

Må si jeg gleder meg som en liten unge som gleder seg til julaften gange ti! Bildene er hentet fra www.startour.no

Nå skal dere få se hva jeg har styret med de to siste dagene, alt i alt tok det 6 timer å bli helt ferdig! Til sammen med bleiking og farging i salongen + på settning av extensions. Det er microrings hairextensions for de som lurer på det. Jeg var ganske skeptisk til fargingen, men den ble vellykket. Bare utrolig uvandt og se seg selv i speilet med blondt hår! Har ikke vendt meg helt til det enda. Fargingen tok min kusine 1 av, siden hun er frisør. Mens min kusine 2 satte i alle festene, stooor takk til henne for å hjelpe meg med det! Eneste som mangler er å få klipt til extensionene slik det ser mer naturlig ut, men det gjør jeg i Tyrkia. Duckface, hei og ho. Bildene ble tatt i går kveld, så det er min undskyldning for å se trøtt ut.


Clouse up bildet!
Til sist og ikke minst, dagens fail.

Siden jeg bestilte håret fra heter locksandbonds.com . Med frakt ble det ca 2000 kr, noe som er billig for extenisons, med tanke på metodene jeg har prøvd ut før. Så langt er jeg kjempe fornøyd, men har ikke brukt de i mange dagene. OPS! OPS! Dette innlegget er ikke sponset.

Hva synes du om resultatet, kledde jeg blondt hår?

 • Skrevet: 01.08.2012  //  Kl: 20:48  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 19

Oversized top 50% fra bikbok.


Topp 79 kr fra cubus.

Litt hårete shorts 99 kr fra cubus. (Først fant jeg en nesten lik på en merkebutikk som var dobbel så dyr)...

Sikkert noen som lurer på hva jeg skal med en body, men de er kjempe fine til å ha i shorts/bukser med høyt liv. Blir ikke så mye "stoff" i buksa.

Body 79 kr fra h&m.

Kort topp 50% fra urban. Elsker den kongeblå fargen!

En nærmere titt...

Farget shorts med nager 399 kr fra bikbok.

 

Dett var dett, det jeg har kjøpt etter jeg kom hjem. Egentlig var alt på salg utenom den aller siste shortsen. Siden jeg har en i hvit og en i svart, har jeg lenge hatt lyst på en med litt farger. Også elsker jeg farger, men selvfølgelig enkelt og nøytralt kan være like fint!Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits