• Skrevet: 31.08.2013  //  Kl: 13:53  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 17

Vell dette er egentlig ikke hele antrekket mitt i dag. Jeg hadde på meg en genser over skjorten, med kragen til skjorten over halsen på genseren. Så dere får bare fantasere at genseren er på, haha. Jeg har hatt overnattingsbesøk av kjæresten, å vi hadde det skikkelig koselig. Nå skal jeg til byen, også drar jeg til Eline i kveld. Hele gjengen skal være der, så satser på at det blir bra! Så da vet dere planen min for i dag.
// Genseren som jeg glemte er fra ginatricot :-( skjorte fra vero moda, bukse fra bikbok, sko fra steve madden.

 • Skrevet: 27.08.2013  //  Kl: 21:41  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6

Skal ikke si at jeg direkte gledet meg til å begynne på skolen, men tror jeg var en av de få som så veldig fram til det! Litt fordi ferien min ble lang i år, men mest fordi det endelig er noe jeg er intressert i! Jeg kom inn på førstevalget mitt som er frisørlinjen, noe jeg har hatt lyst til å bli i to år. Selv om det bare har gått en uke inn i skoleåret, så føler jeg at dette kommer til å bli ett bra år, og at jeg er på rettvei når det gjelder fremtidig yrke.

Her er en av de elleve bøkene vi har fått så langt i år. Å til dere som tror at å bli frisør er lett og man ikke trenger å jobbe så mye for det. Vell de tar feil. De fleste av de elleve bøkene handler om hår... Så det er mye å sette seg inn i.
Tjaa. jaha... Ingen kommentar.


 • Skrevet: 25.08.2013  //  Kl: 21:11  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 6

Er det ett sted jeg er veldig fornøyd med kjøp av undertøy er victoria's secret. Å det mener jeg ikke fordi jeg er sponset, for det er jeg ikke. Det er en helt ærlig anbefaling. Som sagt før så er jeg så heldig / uheldig å ha store bryst og smal rundt. Derfor kan ikke jeg finne fine kupp på butikker som h&m og cubus, derfor må jeg bruke litt ekstra penger på undertøy. Å når man uansett må opp i den prisen, så hvorfor ikke handle fra VS. 

Jeg har handlet der tre ganger før og alltid vært fornøyd. Men om dere skal bestille fra victoria's secret må du huske å gå ned en bh strl i cupen, f.eks om du bruker B må du gå til A cup. 

Alle er nydelige! Er ganske sikker på at jeg skal kjøpe de to øverste.

Ja, takk til å få alle hjem i posten snarest! Den turkise multiway bh'en skal jeg bestille i nude.

TIPS! Svarte bh'er er veldig fint under mørke topper, så ikke fargen skinner igjennom. Så tenkte å kjøpe meg to svarte. Bh'er i fargen nude er fint under hvite og topper som er litt gjennomsiktige, men ikke skal være det (håper dere skjønnte det). 

 • Skrevet: 24.08.2013  //  Kl: 20:18  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 3

Jeg tenkte å dele med dere hva jeg har gjort i sommer, eller høydepunktene og noe av det jeg husker best. Så får dere ett lite innblikk av sommerferien min, og tenker det ville dere like å lese. Så her kommer mine minner fra sommeren 2013:

 

♥ Grillkveld med jentene

Som avslutning på skoleåret hadde Eline grillkveld hjemme hos seg. Nina, Marthe, Erika, Ingeborg og jeg var der og selv om regenet pøste ned, var det vellykka!

 

♥  Besøkte familien i Narvik

Helt i starten av sommerferien dro jeg til Narvik for å besøke Mamma, søsteren min og tantebarnet mitt Defne. Det er alltid koselig å komme dit, og jeg har ganske nært forhold til dem, selv om de bor langt unna. Meste av tiden der gikk med til å slappe av, jeg møtte også tante og onkel, så mye på film med søsteren min og bestevenninnen hennes, lekte så klart med Defne.♥ Feiret bryllupp

Kusinen min giftet seg, og det var ganske spessielt fordi hun er de første av søskenbarnene mine som gifter seg. Ett vellykket bryllupp med familie og venner!Antrekket mitt i brylluppet

♥ Nattbading / nattvassing

En sen sommerkveld når jentene og jeg var hos Eline, bestemte vi oss for å ta nattbad. Men vi syntes det var kaldt så ble mer vassing, i tillegg til at når vi stod i sannen så begynte vi å synke! Det var ganske skummelt at hele leggen var under sanden, men også veldig komisk!

 

♥ Badet på Jorekstad

Jorekstad er et bade sted utenfor lillehammer, Amanda, jeg, Eline og lilleboren hennes med en kompis dro dit. Vi var der hele dagen, solte oss for det meste og badet. ♥ Solt oss i parken

Nina, Marthe, Eline, jeg, Erika og kjæresten tilbrakte en dag i parken. Vi skravlet og koste oss, vi bestemte oss for å grille, men var så sultene så vi dro på Mc Donald i stedet. Hahah. 

 

♥ Feiret bursdag med venner

Jeg hadde ikke tenkt til å feire bursdagen min, nettopp fordi jeg ikke liker å ferie bursdag. Ganske rart for det digger vell de fleste? Jeg liker heller å feire andres bursdag, for da er ikke jeg midtpunktet... MEN jeg inviterte de nærmeste jentene mine, og jeg koste meg veldig! Var ikke rart i det hele tatt, bare koselig.

 

♥ Spontan tur til Barcelona

Barcelona turen min har jeg skrevet om på bloggen, så den kan dere lese her. Pappa hadde snakket om å reise bort i sommer, men han visste ikke hvor. Jeg trodde kanskje ikke det ble noe av, men plutselig sa han at han hadde bestilt reise til Barcelona. Å da ble jeg selvfølgelig kjempe glad og spent! Dere tenker kanskje at det er kjedelig/kleint å reise alene med pappaen sin? Men det var det ikke i det hele tatt! Vi koste oss masse, og jeg fikk til og med tvingt han på en shopping dag :-D
 ♥ Tilbrakt tid med Eline snuppelure

Den personen jeg kanskje har vært mest med er Eline, det kom vell ikke som ett sjokk. Jeg husker ikke alt vi har gjort, men vi ler masse sammen og det er aldri kjedelig med henne. 

 

♥ Tilbrakt tid med Kjæresten

Jeg har ikke fått vært så mye med Ramin i sommer som jeg skulle ønsket. Fordi han var borte i fem uker, så dere kan tenke dere hvor godt det var å se hverandre igjen! Men de to siste ukene i ferien var vi sammen. Jeg tror det er bra å være litt borte fra hverandre, kanskje ikke så lenge, men hvertfall noen dager. Det er kjedelig der og da, men det er så deilig når man møtes igjen!

 

Det er selvfølgelig mer som har skjedd, men dette var det jeg husket best og ville dele med dere. 

 

"Hva skal jeg ha på meg?" - Det overfladiske spørsmålet de fleste jenter spør seg selv.


En liten sneak peek på hva jeg skal bruke i kveld. Dette er skoene og toppene jeg har lagt til side, og prøvd flere ganger. Så noe av dette kommer jeg til å ha på meg. Jeg tror jeg allerede vet hva, men dere får se senere!

 • Skrevet: 16.08.2013  //  Kl: 16:11  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 5

Om jeg har er syk, kjeder meg eller har en dårlig dag pleier jeg å se på forskjellige youtubere. Så her kommer en liten anbefaling til dere, om dere trenger en oppmuntring eller noe å gjøre :-)

To av mine favoritter er Pewdiepie og Cutiepie, som dere sikkert vet godt hvem er. ( For å fortelle kort om hvem de er til dere som ikke vet det, så kan jeg fortelle at Pewdie lager videoer der han spiller, han er veldig veldig lettskremt noe som gjør det utrolig morsomt! Cutiepie har søt og inspirerende stil så lager videoer med stylingtips, men hun har også noen morsomme vlogs.) De er begge to herlige og morsomme personer som utfylder hverandre.

Så det gjør dem kanskje til det søteste kjæresteparet på youtube? Det synes i alle fall jeg :-)

 

Hope you enjoyed! De har flere videoer så det er bare å se!

 

 • Skrevet: 15.08.2013  //  Kl: 16:29  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 12

Her har dere noen bilder av hva jeg har på meg i dag. Elsker slike skjørt, men dette er litt stort så må ha belte til. Prøver å skrive litt kjapt siden kjæresten på besøk, og senere blir det kosekveld med jentene. Super dag!


// Topp fra bikbok, smykke fra zara, skjørt fra vero moda og sko fra steve madden

 • Skrevet: 15.08.2013  //  Kl: 10:15  //  Kategori: Intreriør  //  Kommentarer: 9

Husker dere at jeg hadde en overraskelse? Vell her er den! I ett sammerbeid jeg har med Urban Walls har jeg fått ett veggdekor. MEN også en rabattkode med 20% som er til dere, rabattkoden er: cutewow

Dette er mitt første sammarbeid med noe som kalles for en sponsor, så det veldig spennende og nytt for meg. Som dere sikkert har skjønt så lager de veggdekor og har mye å velge mellom. Men du må ha litt plass på rommet ditt, men det gir helhet til rommet og er veldig fint som dekor. Man kan også velge mellom mange forskjellige farger. Jeg synes den er litt morsom og veldig søt, derfor passer den godt inn på rommet mitt. 

Veggdekor fra Urban Walls (se siden dems her).

For å se flere bilder av veggdekor så er facebook siden dems (trykk her), og instagram siden (her).

 • Skrevet: 12.08.2013  //  Kl: 15:28  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 13Smykke fra Zara, øredobber fra Tyrkia, topp og høytlivsbukse fra bikbok.

Guud, som de siste dagene bare har flydd forbi! Jeg har for det meste vært med kjæresten hele uka, vi har vært borte fra hverandre i fem uker. Så dere kan tenke dere at det var utrolig godt å se hverandre igjen!! Nå skal jeg snart til byen for å ta sol, siden sola har tydelgvis dratt fra Norge allerede. Også skal jeg være med typen etterpå, det er hvertfall dagens plan. Så skal jeg bare nyte den siste uka før skolen begynner igjen. 

 • Skrevet: 08.08.2013  //  Kl: 14:05  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 15


Dipliner fra estee lauder, concealer fra guerline.


Veske 11,99 euro fra sfera.

Ja, da har dere fått sett alle innkjøpene mine fra Barcelona. Hope you enjoyed! :-) Jeg er kjempe fornøyd med vesken, den er passe stor og har plass til det meste. Trengte det, siden jeg bare hadde små vesker og en stoor bag. Er så tungt å dra med seg en stor bag bare man skal ha med seg litt.


 • Skrevet: 07.08.2013  //  Kl: 13:17  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 7

Jeg sa at jeg skulle lage ett innlegg med innkjøpene fra Barcelona, så noe av det jeg kjøpte kommer nå. Så får dere se resten siden. Må si jeg er veldig fornøyd med alt, og tror at alt vill komme til god nytte! Uansett, enjoy!Prisene på produktene fra Kèrastase har jeg mistet, men det er en hårolje og en varmebeskyttene krem, som fungerer kjempe godt! Parfymen lukter himmelsk rundt 500 norske kr, fra Lancome.Solbriller 12,95 euro og lommebok 14,95 euro fra I am, smykke 17,95 euro fra Zara,

Ballerinasko 14,99 euro fra Bershka, sko med nagler fra Steve Madden 69,90 euro. Litt sko kjøp som jeg trengte, disse to parrene kan passe til mye.

Body 15,99 euro, topp 5,99 euro fra Bershka, hvit shorts 12,99 euro fra Uissos.

Jeg har ingen blazere, og det har jeg ønsket meg lenge, men aldri kjøpt fordi jeg synes det er dyrt. Men denne hadde både en sterk farge og var billig.


Blazer fra Zara 19,99 euro.

Dette er ikke alle kjøpene mine fra Barcelona. Jeg har også kjøpt en veske og litt taxfree kjøp, men jeg glemte å ta bilder av dem så det kommer senere! 

 • Skrevet: 06.08.2013  //  Kl: 15:05  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6

HOLA! Da er jeg hjemme igjen fra Barcelona. Eller vi kom hjem klokken tre i natt, så gjeesp! Lang og litt kjedelig å reise så sent på kvelden, meen da fikk vi en hel dag til i Barcelona. Så da ble det litt mer shopping. Jeg kommer til å legge ut det jeg har kjøpt i kveld, eller i morgen. Kommer ann på hva jeg rekker.

Husker dere overraskelsen jeg snakket om? Vell, ja. Den ene var at jeg skulle reise, men den andre har jeg ikke sagt noe om. Det kommer! Jeg trenger bare litt hjelp med den... Haha, men nå skal jeg slutte å forvirre dere.

Hahah, uff... Jeg måtte bare ta noen kjappe bilder til dere på webcam. Så det er derfor de ble teite, men jaja! Jeg har lagt ut værre før, så tror dere overlever. 

 • Skrevet: 05.08.2013  //  Kl: 10:06  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 3

Tenkte å vise dere litt av vår andre dag i Barcelona. Som sagt i forrige innlegg, så har vi vært på Olympic beach og i Güell parken. Jeg er ikke vandt til å ha det så varmt, og det er et helt år siden jeg var i syden. Så vi måtte ha noen svømmeturer. Men det har vært en herlig dag! Senere på dagen dro vi til parken og det var mye større enn jeg hadde tenkt meg. Parken var visst ment for å være et sted der folk kunne bo, men det ble aldri noe av. I steden for så har det blitt en turistattraksjon. Noe jeg vill anbefale om dere skal reise til Barcelona, selv om jeg ble litt lei trappene... Hahah.


Alle strand bildene er fra Olympic Beach.


Inngangen til Güell parken.

Utrolig utsikt over byen.

Også en kattepus som slappet av.


 

 • Skrevet: 04.08.2013  //  Kl: 23:55  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 15

Kjole fra h&m, sko fra Tyrkia.

Dette var ett av antrekkene mine i dag. Bildene er tatt fra parken som vi så på i dag. Når pappa sa at vi skulle besøke en park, tenkte jeg ikke på at vi skulle gå tusen trapper. Så jeg angret litt på skoene mine etter en stund på "fjellet". Ellers så startet vi dagen på beach'en. Jeg kommer til å legge ut flere bilder fra stranda og Park Güell senere.

 • Skrevet: 03.08.2013  //  Kl: 23:14  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 9

Akuratt nå befinner jeg meg i lobbyen på hotellet. Etter litt små problemer har jeg endelig kommet meg på, fikk heldigvis god hjelp av mannen i skranken. Føttene er slitene, men vi har fått opplevd litt av hvert og fått masse inntrykk, både i går og i dag!

Her kommer litt av dagen vår fra  Barcelona:

Vi har fått kjørt mye turistbuss og vandret i gatene.

En av de mange rare bygningene.

Slik så jeg ut i dag, et helt enkelt antrekk :-)


Her ser dere den store kirken som vi besøkte. Ett giga prosjekt som de fortsatt bygger på.

Med frukt og grønnsaker på taket.

Jeg skal vise dere hva jeg har i posene når jeg kommer hjem. Fordi jeg kommer sikkert til å shoppe mere også på taxfree'en. Jeg har også noen video klipp jeg vill dele med dere, så håper jeg får til å redigere dem når vi kommer hjem igjen.

Stikkord:
 • Skrevet: 02.08.2013  //  Kl: 09:58  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 7

Jeg fortalte dere i går at jeg hadde noen overraskelser til dere, den ene overraskelsen er at vi skal ut å reise... I DAG! Alt skjedde så fort og spontant. Vell ikke ferieturen i seg selv, men at vi skal reise til Barcelona. Å jeg gleder meg sinn sykt!! 

Jeg kan ikke så mye om Barcelona, og jeg har faktisk aldri vært i Spania. Så dette blir veldig spennende. Men jeg vet at vi skal se på noen rare bygg og shoppe. Får fortelle dere siden hva vi ser og hvordan det er der. Jeg skal selvfølgelig prøve å få blogget hver dag, og ta masse bilder. Så bloggen kommer til å handle om Barcelona de neste fire dagene, men det er vell helt ok for dere? haha.
Meeen, jeg er ikke ferdig pakket og fikset enda, sååå jeg må få fart på beina! Vi reiser om to timer.

 • Skrevet: 01.08.2013  //  Kl: 16:02  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 9

Herlig at solen skinner igjen etter ett par dager med regn, senere i kveld skal jeg og Eline (med kanskje fler) å bade! Mitt første bad i Mjøsa i år. Ellers har jeg vært i byen og byttet klær og handlet litt nødvendige.

Jeg har foresten noen overraskelser på lur! Det eneste jeg vill fortelle nå er at jeg pakker kofferten og klarer nesten ikke å vente!! Jeg skal skrive ett innlegg om det senere i kveld, så dere får se da!// Bukse fra bikbok, skjorte med nagler fra carlings.

Elendig posering og fokus på de siste to bildene, hahah. Men jaja, det får gå. 

 • Skrevet: 01.08.2013  //  Kl: 15:16  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 7

Jeg fikk en stoor boks i posten med klær som en gave fra mamma. Så om du leser dette mamma, så tusen takk for gaven! Hahah, hun følger alltid med på bloggen min. Uansett, i pakken lå det en mariusgenser som hun hadde strikket, to kosedresser og dette her som jeg skal vise dere nå:


Tube med blonder 179 kr (?), tube 149 kr fra bikbok.

Skjorte med nagler, jeg elsker den! 399 kr fra Carlings.

Jeg vet man ikke skal ta med pris på gaver, men det får gå for denne gang. Siden jeg hadde funnet klærene selv, derfor vet jeg prisene. Hahah.Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits