• Skrevet: 29.09.2012  //  Kl: 20:05  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 18

// Strømpebukse, shorts, armbånd og sko fra Bikbok. Skinn jakke og genser fra Carlings. Smykke er arvet.

Ikke den beste fokusen på bildene, men mamma får ta skylde for det, siden hun tok bildene. Godt å ha noen andre å skylde på, hehe. Rett og slett ikke gjort en dritt i dag. Virkelig startet den første feriedagen og tatt den helt ut. Eller har passet tantebarnet mitt med mamma, men ellers har jeg bare vært nolifer og spilt sims 3... Men siden søsteren min er hjemme igjen, så skal vi snart fikse oss og dra ut til en venninne av henne, blir koselig!

 • Skrevet: 29.09.2012  //  Kl: 16:09  //  Kategori: Design  //  Kommentarer: 1Som dere ser har jeg byttet header, måtte bare ha noe midlertidig. Har en som skal lage header til meg, men vet ikke når den er klar... Håper den blir det snart, er så spent og MÅ ha en header. Har også endret bakrgunnen, noe som var ekstremt uvandt. Er ikke 110% sikker på om jeg vill ha det slik enda. Men prøver det en liten stund, så får vi se. Liker egentlig ikke mørke blogger, så om jeg ikke trives med det, så blir det en annen farge.

Hva synes dere om denne?


Den røde og cafè latte fargede fra O.P.I og den rosa er kjøpt i Tyrkia. 

Den rødbrune og lyse rosa er fra Essie, den i midten er en top coat som man bruker over lakkene.

Også bilde av alle sammen. 

Dette er favoritt lakkene mine også de jeg bruker mest. Jeg bruker alltid neglelakk, for om jeg ikke bruker det så knekker neglene mine med en gang. Noe som er utrolig irriterende! Som dere kanskje ser så er det den lyse rosa jeg har brukt mest av, fordi den ser mest naturlig ut og da synes det ikke så godt når den begynner å flasse av... Haha, bare et lite tips. Om du også er dritt lei billig neglelakk som bruker evigheter med å tørke og som flasser av med en gang. Så andbefaler jeg disse, ikke så dyre heller. Essie og O.P.I finner du på cubus og tror du finner det på vita også. 

 

 • Skrevet: 27.09.2012  //  Kl: 15:06  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 9


Nesten ingenting i kofferten, bare noen få gensere og undertøy. Haha. Skal ha mere med altså.
Har heldigvis tenkt litt og lagt frem antrekk. 
Ellers så ser rommet mitt bare... Bomba ut. 

Som dere ser så driver jeg å pakker, begynner å få dårlig tid siden jeg enda ikke er ferdig og drar om bare noen timer... Har egentlig ikke så veldig lyst til å reise til Narvik denne gangen, siden det ikke ble helt som planlagt. Skal være der hele høstferien. Selv om jeg heller kunne ha tenkt meg og være sammen med Eline, siden hun har bursdagen sin i dag. Men slik er det, jeg må bare godta at ikke alt kan gå som planlagt og at man ikke kan være på flere steder samtidig. Jeg vill jo alltid være med på det som skjer. Haha. Men det blir koselig å se familien min i nord igjen!

 

 • Skrevet: 26.09.2012  //  Kl: 16:48  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 3

Minner om at jeg har spørsmålsrunde! Er det noe dere lurer på eller vill vite mere om? Da kan dere stille meg spørsmål  her. Setter pris på alle spørsmålene som kommer inn! På søndag svarer og legger jeg ut svarene på spørsmålene deres.

Haha, ikke ta bilde for seriøst. Fikk bare lyst til å leke deilig blogger.

Klikk deg inn her for å stille meg spørsmål.

 • Skrevet: 25.09.2012  //  Kl: 20:10  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 24
Over redigert, haha! Måtte det, siden fokusen ble så dårlig. Skylder på drålig syn.Tommel opp og smil til verden dere!

// Skjorter fra carlings, strømpebukse fra bikbok, converse fra Paris og jakke fra modekungen.

Slik så jeg ut i dag, valgte å prøve noe nytt. Utrolig behagelig og gå i strømpebukse nå! Eline har forelsket seg helt i den, satt og strøyk meg på beinet når vi så på film i norsk timen. Eww, sær bestevenn. Neida. Joda. Nå er jeg helt død etter dagens treningsøkt, så skal straks subbe meg i sengs! 

 • Skrevet: 24.09.2012  //  Kl: 19:20  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 0

Noen tror kanskje jeg er en person med ganske bra selvtillit, men det erjeg ikke. Har hørt at jeg kan virke veldig "laidback", noe som sikkert er sant. Kan ikke si jeg er en av de som sliter mest med selvtillitten, for det er andre som sliter mye mer. Dette er noe jeg har jobbet veldig mye med, og føler jeg har kommet ganske langt på veien, men det er fortsatt langt å gå.

Det er bare noe du må fortsette å jobbe med hver dag, for det skal så lite til før du faller tilbake til der du var. Tro meg, på meg går det veldig i baner. Jeg har ingen oppskrivft på hvordan du kan få livet ditt bedre. Alle er forskjellige, noe som betyr at alle har forskjellige behov og har forskjellige bruksandvisninger på seg selv. Det handler om å finne seg selv, klisjè. Men alle sier det hele tiden og alle vet det er slik det er og være ung. Selv om det er ungdommer som har bra selvtillit, finnes det også barn og voksende som sliter med det.                                                                                                                                            

 

FacebookStory of the Otherside.

Hvordan ble man slik? Det er vanskelig og si, noen har alltid vært slik, andre har kanskje gått igjennom noe vanskelig. 

Insight & Inspiration.WeAreTeensღ

For noen kan det hjelpe og se seg selv i speilet hver dag og si: Jeg er  vakker. Høres ekstremt teit ut, men jeg har hørt at noen synes det hjelper. Bare å endre tankene om seg selv, har så mye og si. Som bestevennen min sa: Det heter ikke, "Jeg er ikke verdt mer enn andre", men "Andre er ikke verdt mere enn meg". Den har jeg tenkt så feil i så mange år. Noen må gå på en smell, kjærlighetssorg eller deprisjon. Drastisk og trist, men sant. For andre igjen fungerer det å snakke med noen, om det er venner, familie eller psykolog.

- Rebecca Risbergssleep wake hope and thenplease smile :)

Vi snakker ikke om det, og det er ikke så mye fokus på det. Men jeg tror kanskje det er noe vi sliter mest med i sammfunnet vårt i dag. Det er også mange som tar livet sitt pga at de har så mye problemer med seg selv. Men fortsatt ingen snakker om det. Det er så jævelig å ha det slik! Derfor ville jeg lage et innlegg om det, og fortelle at nettopp DU er ikke alene. Det er mange, mange, mange flere som har det slik. Det er bare så utrolig viktig å vite dette!

 

 • Skrevet: 24.09.2012  //  Kl: 18:07  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 1


Ser sliten ut fordi jeg er det. 

Brillene er på plass og jeg sitter å jobber eller redigerer noen bilder til dere. Ellers er jeg super sliten etter jobb, ikke det at det har vært så hardt. Bare jeg som plages med det hodet mitt, noe som stjeler all energi fra meg. Følels ut som en liten usynelig mann har sittet på hodet mitt i hele dag, og klemt allt han kan. Skal jeg være helt erlig, så synes jeg han kan slutte med det og skaffe seg en annen hobby. For dette er ikke mye morsomt lenger. 

Går helt greit å være utplassert i sallongen, bare litt kjedelig når det er så lite å gjøre. Så i dag har rydda som vanlig og lært meg å vaske hår! Koselige folk der, og sjefen kaller meg for Shakira . Hahah!

 • Skrevet: 23.09.2012  //  Kl: 20:26  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6

Erika og Eline ♥
Haha, søtinger!


Har faktisk vært ganske produktiv i dag. Vært i byen, fått ny "rekke" (Altså dans), hatt besøk og hatt enda mere besøk. Vi gikk ut og hadde en liten photoshoot med Erika som modell, og Eline og jeg som fotografer. Kanskje legger ut noen av bildene senere, for det ble skikkelig fine høstfarger på bildene! Skal bare redigere og fikse litt først. 

 • Skrevet: 23.09.2012  //  Kl: 17:31  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 17

// UGG

Ønsker, ønsker, ønsker meg. Synes de er så søte! Passer perfekt til vinteren, og jeg som alltid fryser på føttene... Fryser til og med i syden, når det er 25 - 30 varme grader, hva søren? Ikke så dyre heller til å være uggs. Har et par fra før, og har allerede begynt å bruke dem. Vinteren har jo allerede kommet til norge. 

Hva er din mening om uggs?

 

 

 • Skrevet: 22.09.2012  //  Kl: 21:50  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 21

Strømpebukse ta to for en, 140 for den dyreste. Belte 29 kr, alt fra bikbok.

Gratis smykke fra bikbok.

Undertøy fra Gina, 129 og 99 kr.

Enda mere undertøy fra Gina, husker ikke pris. Eline elsker strømpebuksa mi, måtte nesten sloss om å få den tilbake. For den var så god og myk inne i foret.

Cutipie!

Som dere ser har Eline og jeg vært på senteret og shoppa litt. Har vært flink og bare kjøpt ting jeg faktisk trengte, til en forandring. Veldig fornøyd med alt, følels godt å bruke penger på ting man trenger. Holdt på å ikke komme oss hjem, og sto fast på skysstasjonen. Ingen busser som gikk før klokken 03:00!! Ingen av oss som hadde sjekket busstidene for helga, smartinger på tur. Nå skal vi bare slappe av hjemme hos meg og spise snooop!

Minner om spørsmålsrunde: KLIKK HER FOR Å KOMME TIL SPØRSMÅLSRUNDEN. Blir glad for alle spørsmål.

 • Skrevet: 21.09.2012  //  Kl: 15:32  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 0

Twitter dronning er jeg vell ikke, men har blitt hekta på det nå. Sjekker twitter flere ganger om dagen, leser tweets og humrer for meg selv og min dårlige humor... Hadde en twitter bruker før, men da skjønte jeg ikke noe av det. Var ikke før nå jeg faktisk kom ordentlig i gang. Så ja, er blitt ganske aktiv der, så om dere vill følge meg. Så kaller jeg meg for: Kristeybby

// Bildet fra Tyrkia.

Klikk HER for å følge meg på twitter.

 

 • Skrevet: 20.09.2012  //  Kl: 19:51  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 19
// Jakke gammel fra Tyrkia. Orker ikke å skrive hvor resten er fra, føler jeg har skrevet det så mange ganger før.

Dagen har vært som alle de andre dagene, bare enda en dag i året. Ikke mere eller mindre betydningsfull enn de andre, men så er det ikke dagene vi husker i løpet av årene. Men minnene, nedturene og høydepunktene. Ellers så har vi tatt klassebilder i dag, ble sånn passe fornøyd med det. 

 • Skrevet: 19.09.2012  //  Kl: 21:36  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 1

Noe av det vakreste og mest rørende jeg vet, er sanger som foreldre har skrevet til barna sine. Elsker denne sangen, får gåsehud hver gang jeg hører på den! Dere burde også sjekke ut "Hailie's song" av Eminem, som også er utrolig fin. Men det rap, så tok ikke det med nå. Den har vært en av favoritt sangene mine lenge

Ååh, god og gammel musikk! 

 

 • Skrevet: 19.09.2012  //  Kl: 21:25  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 3
Crappy iPhone bilder, men det var det eneste jeg hadde å legge ut i dag. Har hatt vondt i hode i hele dag, fikk beskjed av læreren at jeg ikke hadde noe der å gjøre og at jeg ikke så bra ut. Så da dro jeg motvillig hjem. Er det noe som plager meg for tiden så er det hodet. Klarer ikke å fungere slik som jeg skal på skole, trening og ellers. Skulle egentlig på MR i dag, sjekke hodet. Men siden jeg er så surrete  sov jeg heller bort dagen. Har hatt det slik i tre år nå, er så lei! WHOOPS! Ble vist et klage innlegg det her, men ville bare fortelle dere om hodepinen. Er jo blitt en del av meg den å nå, dessverre.


 • Skrevet: 19.09.2012  //  Kl: 21:14  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 6


Da prøver jeg igjen, med en spørsmålsrunde! Jeg lagde ikke noe innlegg med de forgje, pga for lite spørsmål. FLAUT! Så enten så vet dere ganske mye om meg, noe som kan hende. Eller så er bloggen min virkelig upopulær, haha. Men det er ikke alt jeg forteller om på bloggen hele tiden. Så er det noe du lurer på, er det bare å stille spørsmål så skal jeg svare så godt jeg kan! Blir kjempe glad for spørsmål! Dere kan stille spørsmål helt til neste helg, for da svarer jeg på alt som har kommet inn!

Kjør på og still meg spørsmål!


 • Skrevet: 17.09.2012  //  Kl: 19:44  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 8

Har hatt en av de mest kjedeligste dagene på salongen, håper ikke det fortsetter slik altså. Men fikk stusset håret og fått klippt opp litt av extensionsene gratis, så ikke fult så bortkastet dag. Ellers måtte jeg skaffe meg litt skole ting... Vært litt sløv på det, for det er så kjedelig å kjøpe. MEN NÅ ER DET KJØPT. Ble mye rosa, typisk meg.
Gidder ikke å skrive hvor det er fra en gang, for det er så kjedelig.


Måtte derfor trøste kjøpe noe som var litt mere interessant.

Nå skal jeg sette meg ned og få redigert litt mere på sminke videoen, tar tid. Kjempe lenge siden sist jeg lagde en video, må begynne å gjøre det oftere. Slik jeg ikke glemmer hvordan man bruker photoshop. Derfor tar det litt tid. Beklager for det. Men en gang, skal den komme. 

 • Skrevet: 16.09.2012  //  Kl: 21:01  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

Må bare starte innlegget med at jeg er nesten helt sikker på at katten min er den katten som snakker mest i værden. Kunne sikkert vært med i guines rekordbok... Har hatt overnattingsbesøk hele helgen, vært kjempe koselig. Vi har laged lassagne, noe som var digg! Ellers har jeg hatt musikk på fult og godt sikkert til sammen en mil. (Vakset klær, lagt bort sommerklær, ryddet skapet, støvsugd osv). Nå skal jeg soovee! God natt alle søte små og store.

Hva har dere gjort i dag?

 

Da har jeg filmet den etterlengtede sminkevideoen, skal bare redigere den og få lastet den ned på youtube. Krysser fingrene for at det går problemfritt og smood. Noe slikt aldri gjør, men lov å ha troen! Her får dere en sneekpeek på looken:

Blir noe lignende dette, men her har jeg brukt litt lilla farger.

 • Skrevet: 14.09.2012  //  Kl: 21:26  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 23

 

Siden jeg har fått meg iPhone 4s. Ja, jeg orket ikke å betale masse for 5. Er ikke så viktig for meg å eie det "nyeste". Uansett så synes jeg at den kunne trengt litt bling, og desuten er det gøy å skifte med forskjellige deksler. Handler du på nettet koster det heller ikke så mye, og du kan få en til halvparten av prisen. Her er de jeg synes er fine, kommer nok til å bestille noen av de. PS! Mye rosa og girly, men det digger jeg! Bildene er hentet fra amazon.com

Pandamimi NEWEST 2nd Generation Pink Leopard Dot Chrome Glitter Bling Crystal Rhinestone Hard Case Cover Skin for Apple iPhone 4 4S 4GeForCity 4 Bling Glitter Hard Case Skin compatible with iPhone® 4 4G Version iPhone® 4S - AT&T, Sprint, Version 16GB 32GB 64GB, with 2 screen protector freeJuicy Couture Crest Case for iPhone 4Pink/Blue 3D Melt ice-Cream Skin Hard Case Back Cover for Apple iPhone 4G 4S3d Bling Crystal Cinderella's pumpkin cart stone case for iphone 4/4s best gift for girlApple iPhone 4 4G 4S Cute Multi Color Rainbow Aztec Chevron Pattern Vintage WHITE Sides Case Skin Cover Faceplate Protector Accessory Vintage Retro Unique Comes in Case Cartel PackagingDandyCase "Triangle Stud" Black Leather Case for Apple iPhone 4, 4S (AT&T, Verizon, Sprint) - Includes 24/7 Cases Microfiber Cleaning Cloth [Retail Packaging by DandyCase]

 

Nova Case 3D Bling Crystal iPhone Case for AT&T Verizon Sprint Apple iPhone 4/4S Purple Fairy Tale

Hva synes du, hvilke likte du best?

 • Skrevet: 13.09.2012  //  Kl: 17:19  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

Slik ser jeg ut i dag!

 

Dagen min har egentlig vært ganske rolig, snart stikker jeg i familie bursdag. Har vært min andre gang hos fysioterapauten min, siden jeg har slitt med hodepine i lang tid nå. Har også "skade" i ryggen, men legene har ikke funnet ut hva det er enda... Kanskje betennelse i ryggen, gøy. Not. Men vi prøver å finne ut av det, og jeg føler det går sakte men rett vei. Får alltid vondt i hode etter terapien, men det er vist normalt og viser bare at det hjelper. Men nå må jeg gå! 

 • Skrevet: 12.09.2012  //  Kl: 21:30  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 5


Nesten usminket og greier...


Beklager for dårlige bilder, men måtte bare ta noe i farten

Etter å ha slitt meg igjennom de to siste timene på skolen, klarte jeg å sovne av på sofaen. Var så utrolig sliten. Etter jeg begynte på vgs og må stå opp klokken 06:00 hver dag for så å ta bussen, så får jeg ikke nok søvn. Prøver å legge meg kl 21:00 hver dag! Har alltid hvert et sikkelig b-menneske. Glad for at jeg brukte tiden min fornuftig på slutten av barne og ungdomskolen, altså at jeg fikk utnyttet tiden min der og legge meg sent. For nå går ikke det lengere, tv kveldene på tirsdager (Greys Anatomi) er bare å glemme. 

Siden jeg sovnet av treningen, tok jeg meg heller en joggetur og trente styrke hjemme. Så da ble det trening alikvell! 

 • Skrevet: 10.09.2012  //  Kl: 21:37  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

Føler meg skitten og færl, blir godt med annsiktsmaske og dusj!
Jeg var sikkelig spent i går kveld, siden jeg skulle bli utplassert. Hele klassen vår er utplassert nå og vi skal være det i seks uker, om jeg ikke husker feil. Stede jeg skal jobbe på er en frisørsalong, der de også driver med brudeoppsatser og slike ting. Min første dag i dag, fikk helt tørre hender av all vaskejobben. Men neste gang skal jeg forhåpentlivis drive med litt andre ting. Vellykket dag, og tror jeg ikke kunne havnet på bedre sted.

Men nå skal jeg: 

 • Skrevet: 10.09.2012  //  Kl: 20:01  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 19


Genser 99 kr og bh fra cubus.

Øredobber fra veromoda, 99 kr. 

Tok meg den friheten etter jobb til å handle litt på salg. Ok da, øredobbene var ikke på salg. MEN resten var på salg. Herlig og kunne slutte tidligere enn vanlig. For da får man mere ut av dagen!

 • Skrevet: 10.09.2012  //  Kl: 19:46  //  Kategori: Intreriør  //  Kommentarer: 18


Strikka pute fra princess, husker ikke pris.

Gjett hva det kan være? ...   

Putetrekk! Liker slike enkle, men søte ting.  Putetrekk 69 kr.

Har også støttet en god sak! iPhone deksel, 299 kr.


Fikk endelig brukt gavekortet på princess som har ligget og støvet bort i hylla. Nesten utgått, så var på tide! Fornøyd med kjøpene, har også kjøpt litt mere. Men det hører ikke til rommet, eller jo. På en måte, men tar det i et annet innlegg.

 • Skrevet: 08.09.2012  //  Kl: 23:16  //  Kategori: Film  //  Kommentarer: 4

Posteren som er spredd ut over allt på nettet.


Flere enn Eline og jeg, som synes at vi ligner på Tina og Bettina fra da jeg hadde mørkt hår?... Nesten flaut, vi har alltid kjent oss litt igjen i de rollefigurene, bare litt mindre bitchy?

Da har jeg nettopp sett "Tina og Bettina" på kino, den var helt grei. Hadde sine øyeblikk, men ikke noe mere enn det. Synes sketsjene fra Torsdagskveld fra nydalen er bedre, men det er min mening! Dro på kino med Erika og Eline, og før det spiste vi pizza på peppes.Nå er jeg hos Eline for andre natt på rad. Og jeg som hadde tenkt å ha en rolig helg hjemme. Slik ble det ikke! Ikke overrasket over det, men alltid koselig å være med de da!

Har du sett "Tina og Bettina", i så fall hva synes du om den?

 • Skrevet: 08.09.2012  //  Kl: 23:02  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 29


Før noen andre kommenterer det: Ja, jeg vet. Ryddig seng!


// Topp fra bikbok, bukse fra ginatricot, sko fra økonomisko, mullberry etterligning fra Tyrkia, smykke er arvet.

 Slik her så jeg ut i dag! Har hatt en kjempe fin dag med venner og vært på kino, skriver mere om det senere.

 


 • Skrevet: 07.09.2012  //  Kl: 19:50  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 18
Etter litt tull har jeg endelig fått den, først gadd ikke han som skulle komme med iphonen og komme. (Eline måtte dra til han for å hente sin. WTF?). Også siden jeg har byttet abonoment, så kunne jeg ikke ringe de første dagene. Var egentlig bare å skru den av å på, men det skjønte ikke jeg. Haha. Sto ingen steder at man skulle gjøre det. Men nå er jeg kjempe glad, for at alt fungerer som det skal. Nå er jeg en stolt eier av iPhone 4s! Gleder meg til å kjøpe deksler til den, alltid gøy med litt bling-bling. 

Har du iPhone 4s?

 • Skrevet: 06.09.2012  //  Kl: 15:56  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4Mindre sminke enn vanlig, hoho. Vet ikke om dere la merke til det, men.

Fy søren, denne skole dagen har gått så utrolig fort! Ikke la jeg merke til at vi hadde mat fri. Syntes også at det var utrolig merkelig at alle begynte å pakke rundt meg i klasserommet. Så jeg spurte: "Hva skjer nå, hvorfor pakker alle?". Læreren: "Vi slutter tidlig på torsdager..." Viste jo det da, men tiden gikk alikvell fort! Bare deilig egentlig. Nå stikker jeg straks på trening, trene litt styrke og utholdenhet med danse jentene. Trenger å få litt muskler igjen etter ferien, føler meg helt pudding for tiden. 

 • Skrevet: 04.09.2012  //  Kl: 21:59  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 11
// Sko fra bikbok, bukse og t-skjorte fra gina tricot.

Hadde helt glemt å legge ut dette antrekket, men so what? Dere blir jo alltid glad for antrekks bilder, så da la jeg det heller ut nå. Bildene er fra fotoshooten vår på landet. 

 

 • Skrevet: 03.09.2012  //  Kl: 19:42  //  Kategori: Design  //  Kommentarer: 3


Som dere ser, har jeg endelig klart å fått til kodene og skaffet meg et nytt design! Var på tide, tror jeg hadde det forgje i over ett år. Sykt lenge, alt for lenge. Blir ny header etter hvert også, må bare få laget den først.  Har også skrevet et innlegg med litt info om meg. Dere finner det i side menyen, eller ved å bla litt lengere ned på bloggen.

Hva synes du om designet - ris / ros ?

Stikkord:
 • Skrevet: 03.09.2012  //  Kl: 18:58  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 3

Tantebarnet mitt og jeg, bildet er tatt da vi var i Tyrkia. Klikk her, for å komme til innleggene jeg skrev når vi var der.

Mitt navn er Kristine Brandvold, opprinnelig fra Bærum, men bor i Gjøvik omerådet. Jeg går første året på design og håndtverk  i Lillehammer. Jeg har vært opptatt av mote og ulike stiler siden jeg var elleve, og har likt å tatt bilder så lenge jeg kan huske. Dans og musikk er også noe som opptar meg veldig. Meste av fritiden går med på dans. Freestyle disco jazz og slow heter det jeg danser, som jeg også konkurerer i. Jeg elsker å reise og oppleve andre kulturer, se nye steder og møte nye mennesker.  

 

Du finner meg på:

 

 

Follow on Bloglovin 

 

Jeg har også instagram, der heter jeg: cutewow 

 

 

 • Skrevet: 02.09.2012  //  Kl: 21:12  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 14

Her kommer bildene jeg fortalte dere om:

 


Sjekk de øya!

"SMIIIL! Da gullet!"

// Bilder tatt av Erika med Canon 550D, redigert av meg.

Kan sikkert legge ut flere bilder fra fotoshooten senere. Har hatt overnattings besøk av Eline, BOMBE! Jeg rettet håret hennes og sminket henne, også kom Erika med hunden sin. Koselig, fikk tatt noen fine bilder også. Så har verdt en bra dag, i morgen blir det utplassering! Men nå skal jeg få noen timers søvn, før det skypes.

 • Skrevet: 02.09.2012  //  Kl: 18:56  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 11


Har vært ute i skogen og hatt en fotoshoot. Skal redigere dem litt først, også legger jeg de ut senere. Så dere får se de i kveld, når jeg er ferdig med det. Så følg med!


Clouse up!

Med lukkete øyne.Bilde av hele looken.

Etter å ha sett litt på sminke videoene til ei som kaller seg for theglamworld, bestemte jeg meg for å prøve en av sminke lookene hennes. Som er en indisk/pakistansk brudesminke, ble ikke heelt likt. Men det blir det aldri første gangen uansett! Men nå vet jeg hvordan jeg gjør det, neste gang kommer jeg til å gjøre det litt andereledes og forhåpentligvis vill det ligne mere. Det skal egentlig være rød, men jeg brukte heller brun / gull. Videoene hennes kan du finne (her.)

Synes om looken?Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits