• Skrevet: 29.09.2013  //  Kl: 14:16  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3

Som dere vet så var jeg i bursdag til bestevenninnen min på fredag, og planen var egentlig og blogge litt om antrekket før bursdagen. Men siden jeg egentlig skulle fikse håret til Amanda og vi skulle gjøre oss klar til festen så swooosh! Så ble tiden borte. Det var utrolig koselig i bursdagen og å se gamle venner som jeg ikke har sett på lenge, vi hadde selvfølgelig mye og snakke om. Så nok en gang gikk tiden litt for fort, men det var en vellykket fest med alle mine og Eline sine gode venner. 


Fra venstere: Margrethe, Hsaung, meg, Maren Elise og Maria.

Jeg fikk ikke tatt så mange bilder, men heldigvis tok Amanda noen fine bilder av seg selv (Bilde nr 2 og 3) så det ble noe å legge ut. Hahah, søta! Bilde nr 1 er av håret mitt som Amanda fikset, elsket det! På det nederste bildet ser dere noen av mine gode venninner som jeg gikk sammen med i vg1, herlig å møtes igjenn :-D

 • Skrevet: 25.09.2013  //  Kl: 17:10  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 4

Siden jeg sluttet halv tolv i dag har jeg god tid til å slappe av og gjøre lekser. Herlig å få det unna gjort! I morgen blir jeg igjen i byen for å gå på senteret med Eline, ser veldig frem til det. Men som dere ser så sitter jeg her i treningstøyet og skal straks ta bussen. I dag er dagenstrening slow, så jeg trener på dansen jeg bruker i konkurranser. Skal trene til ni så det blir sent, derfor måtte jeg skvise inn ett innlegg til dere nå. Slik ser jeg ut i nå før trening:


Digger forresten bakgrunnen min for øyeblikket så tok det med, "Act like a lady, think like a boss". Vi trenger quotes til å gi oss motivasjon!

 • Skrevet: 24.09.2013  //  Kl: 10:37  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 6

Da jeg var i Spania falt jeg pladask for en klesbutikk ved navn Bershka. De har så mye stilige klær som også er typiske klær som alle vill ha for tiden, og til en billig penge. Du slepper å bruke masse penger, de har helt ordinære priser. Noen vill kanskje se det som billig til klærene å være. Tror vi har en butikk her i norge som ligger i Oslo, vet ikke om det er andre steder i landet. Men dere kan ta dere enn titt innom nettbutikken deres her, de har ikke så mye på nettet som i butikken. 

Her er mine favoritter fra nettbutikken deres:

// Bershka

 • Skrevet: 23.09.2013  //  Kl: 20:51  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 14

IIIIIP!! Jeg henten en pakke i posten i dag, som inneholdt undertøy som jeg bestilte fra Victoria's Secret. Jeg forventet ikke å få den før om ca en uke, for det var da de regnet med at den skulle komme. Så ble positivft overrasket. Jeg har ikke hatt noen ordentlige bher som passer meg og som jeg liker på flere måneder nå, så det var herlig å få noe som var pent og se på og som satt fint på kroppen. Lykke!

Men ble litt engstelig når jeg tok de ut av pakken, for de virket for store. Så var veldig skeptisk på den uten push-up... Heldigvis passet den like godt som de andre! Så jeg har vell litt større i brystpartiet enn det jeg tror, hahah. Anyways, dere er sikkert spente på å se hva jeg kjøpte. Here you go:

Så jeg bestillte en i nude uten stropper, fint å ha under kjoler og hvite klær. Den i midten ser litt "most" ut fordi den ikke har innlegg. men den er myyye hottere på. Den svarte har diamanter rundt bøylen.

Jeg er ikke sikker på hva fargen heter, men den er noe mellom rød og rosa, klarer ikke å bestemme meg. Den lyse lilla er helt fantastisk myk, samtidig som den svarte med diamantr også er det. Fordi det er samme modell.

Anbefaler å bestille bh'er fra victoria's secret om du sliter med å finne strl din i butikkene. Uten å si hva slags strl jeg bruker, så har jeg det luksus problemet. Har alltid vært fornøyd når jeg bestiller der i fra, og det har aldri vært noe problemer med strl. Strl varierer ikke, de er de samme på alle bhene dem har.

 • Skrevet: 22.09.2013  //  Kl: 20:27  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 9

I går var jeg på kjøpesenteret for å lete etter gave til Eline, fordi hun har bursdag nå til helgen. Å som jeg gleder meg til bursdagen hennes! Tror jeg nesten gleder meg mer til bursdagen hennes enn det hun gjør. Hahah. Jeg kan naturligvis ikke vise hva jeg kjøpte, fordi det kan hende hun leser bloggen. Men er veldig sikker på at hun blir glad for det. Jeg lette også etter en kjole til bursdagen, men ingen av de jeg prøvde passet. Så får bare finne noe jeg har i fra før i skapet. Menmen, er ikke synd på meg av den grund ;-)

I tillegg  til gaven ble det med noe smått hjem:

Skjerf fra pieces 150 kr.
Påfyll av mascara fra Lancome. Den ene er en hvit base som fungerer kjempe fint! Når jeg ikke bruker løsvipper, så bruker jeg den. Husker ikke pris.
Sist men ikke minst, gaven til Eline! (Posen er random, har ikke med gaven å gjøre.)

Har også kjøpt litt nødvendigheter fra bodyshop, men det gadd jeg ikke å ta bilde av for tror ikke det er så interessant.

#shopping #bursdag #gave #innkjøp #bestevenn

 • Skrevet: 20.09.2013  //  Kl: 19:35  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 12

I dag har jeg vært utplassert i frisørssalong, noe som har vært en krevende dag fordi frisøryrket er hardt om du står på og jobber. Dessuten var det min første dag i den salongen, så mye inntrykk og mye lærdom! Men det liker jeg så trivdes godt med det. Etter jobb dro jeg med Amanda og Eline til treningsenteret, og vi hadde det gøy sammen på trening. Nå skal jeg få opp farten, for jeg skal til Eline på jentekveld. Whoops! 

 Her har dere mitt antrekk i dag:

// Bukse fra vila, genser fra h&m, jeg hadde denim jakke og vans til, men det ble ikke med på bildene. Noe som egentlig gjorde hele antrekket, men men.

 

 • Skrevet: 20.09.2013  //  Kl: 19:28  //  Kategori: Film  //  Kommentarer: 3

Dette er egentlig en filmanbefaling jeg skulle lagt ut for flere måneder siden, men jeg var ikke sikker på hvordan jeg skulle skrive innlegget, så da har det gått i glemmeboksen. Uansett, nå er innlegget her! Jeg har selvfølgelig sett flere filmer etter dette, for disse så jeg i sommer. Så kan gjerne gi dere flere film anbefalinger om dere liker det og synes det er greit å se :-)

Jeg kommer ikke til å skrive så mye om hva filmene handler om, så om dere er nysgjerrige kan dere heller google det eller se filmen. Jeg skriver heller litt om min mening, terningkast og hvorfor jeg gir det terningkastet. Synes det er mer greit, så i tilfelle dere vill se hele filmen så har dere ikke lest om hele fra før. Jeg vill jo ikke ødelegge for dere.

 


Magic Mike: Jeg, søsteren min og mamma likte virkelig ikke filmen. Etter å ha hørt så mye skryt om filmen, og selv om Channing Tatum og Alex Pettyfer (som er to utrolig hotte karer og gode skuespillere) så levde den ikke opp til forhåpningene. Fordi handlingen er treg, mangler poeng og spenning. Kanskje litt sterkt å gi den 1. men det blir det fra meg.

Me, myself & Irene: En god og klassiker i komedie, god handling og overraskende handling. Samtidig som at jeg tror hvem som helst hadde blitt "gal" om de hadde latt seg tråkke på, bli brukt og alltid "leve" for andre. For det er det som er poenget i filmen. Terningkast 4.Evil dead: Anbefaler jeg om dere skal se en skrekkfilm/thriller. Litt for mye blod for hva jeg synes gjør en skrekkfilm bra. Jeg synes ikke blod er skummelt, det må være noe litt mer psyco for min smak. Jeg synes ofte en skrekkfilm blir dårlig om det er mye blod, men denne fungerer! Terningkast fire.


Beautiful Creatures: Anbefaler jeg på det sterkeste om du liker fantasy/magic filmer! Den var kjempe spennede, overraskende slutt og romantisk. Du trenger ikke å være stor fan av fantasy filmer for å se den, tror de fleste vill like den. Jeg elsket den og håper på en film nr. 2. Terningkast sterk fem. 

Sry, men har ikke funnet en terning som viser fem.


Puss in Boots: Min mening er at det er en morsom og søt barnefilm. Så om du liker litt barnslige filmer eller skal se film med barn så kan dere godt se den. Terningkast tre.


The pricess Mononoke: Perfekt om du liker japanske/manga filmer eller fantasy. Vi fikk ikke sett hele filmen for den er ganske lang, men jeg likte godt det jeg så. Det ser kanskje ut som en barnefilm. Men jeg ville ikke sett den med små barn, for japanerene er veldig flinke til å lage sære og litt skumle tegnefilmer! Terningkast fire.
 • Skrevet: 18.09.2013  //  Kl: 12:33  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 8

Når jeg trodde jeg hadde blitt frisk, ble jeg verre. Eller jeg ble frisk av pencillinen jeg hadde fått, MEN jeg tålte det ikke så nå har jeg utslett over hele kroppen og det kløøør! Jeg klør meg snart ut av mitt gode skinn, men nå har jeg fått medesiner for det så håper det blir bedre i morgen. For sånn her orker jeg ikke å ha det. Føler jeg er mer på besøk hos legen enn det jeg er på skolen for tiden.

Det jeg skal vise dere nå er ikke et pent syn, så beklager mot litt nasty bilder i dette innlegget.

Armen min ser slik ut.

Fint ja? ehh he-he.
Æsj, det hele er så stygt at jeg tør så vidt å vise meg offentlig, men måtte det når jeg skulle til legen. Egentlig ser jeg litt ut som en skillpadde eller kanskje en appelsin? Så fra nå av kan dere kalle meg for Appelsine, tror det navne passer bedre.
 • Skrevet: 16.09.2013  //  Kl: 22:34  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3

Overskriften er bare for å være oppmerksomhetsyk og PR-kåt. Neida. Dere som leser bloggen min fast, husker kanskje at jeg skrev i sist innlegg at jeg var syk. Vell lite har skjedd de siste ti-tolv dagene, for jeg har bare sovet og ikke vært til stedet i omverdenen. Men i dag var det tilbake til skolebenken og det føltes herlig! Gud jeg har savnet skolen og livet mitt, hahah. Hater å være syk, men har dårlig immunforsvar. Jeg har også veldig mye lekser å ta igjen, så dette blir en sen kveld... Det får bare bli som det blir!

Jeg gleder meg og har bestemt meg for å komme tilbake til mine gamle hverdags rutiner igjen. Skole, trening, dans og blogging! Så dette vill dere se mere av fremover! Jeg tenker å hvertfall prøve å få til ett innlegg hver dag denne uken.

Håndholdte bilder, men jeg måtte bare få tatt noe til dere i farten :-)


 • Skrevet: 08.09.2013  //  Kl: 15:40  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 11

Jeg bestilte en almanakk og rosa penn fra personeligalmanakk.no, vanligvis kommer det du har bestilt i samme pakke. Men det gjorde det ikke her, så jeg ble veldig overrasket da jeg fikk en liten pakke fra et helt annet sted. Noe jeg ikke kunne huske å ha bestilt, så jeg trodde noen hadde lurt meg. Men jeg skjønte straks at det var den rosa pennen. Hahah.

Uansett så er jeg veldig fornøyd med almanakken jeg bestilte og designet. Trodde den skulle være for liten, siden det er den minste størrelsen, men den er akkurat passe stor og man kan ha den i vesken. Så det passer supert!

Kunne vell ikke valgt bedre bilder enn de her? hahah. Gjør meg i godt humør hver gang jeg ser boken :-) Det er de samme bildene på baksiden.

Jeg har valgt designet, ukens gjøremål og at jeg kan skrive ned dagens trening. Har også lagt til noen fødeselsdatoer, via facebook. Så da er jeg oppdatert!

På de siste sidene valgte jeg kart, for jeg synes det er morsomt å ha, og blanke sider som jeg kan tegne eller "kludre" på.

 • Skrevet: 05.09.2013  //  Kl: 20:38  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 13

Dette var det jeg hadde på meg i går, men siden det ikke ble noe av så kommer det nå. Tenker at det er bedre litt senere enn aldri. Hahah. Standar meg å si for jeg er ofte litt treg. De som kjenner meg godt vet at det er min svake side, men det er ikke det verste i verden. Jeg ble ikke helt fornøyd med disse bildene, fordi jeg ser så sliten ut i ansiktet. Det er ikke så rart for jeg har vært dårlig de siste dagene. GUESS WHAT? Visdomstenne mine har begynte å gro frem, så tenker det er derfor. Men satser på at det går over til helgen!


Genser fra gina tricot, skjørt fra h&m, sko fra steve madden.
 • Skrevet: 03.09.2013  //  Kl: 20:27  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 1

Vi er for plastisk kirurgi fordi de kjendisene vi synes er pene har opperert seg?

I dag kom jeg over ett innlegg som provoserte mange fordi det var positivft til plastisk kirurgi. For å gå dypere inn i innlegget var det at de fleste kjendisene som vi synes er de vakreste, har tatt plastisk kirurgi for å føle seg enda penere og bli til de annsiktene av dem som vi kjenner til i dag. De mest kjente annsiktene som unge jenter ser opp til har tatt plastisk kirurgi, og i følge det innlegget gjør dette til at vi er for plastisk kirurgi. Derfor fikk jeg inspirasjon til å skrive dette innlegget. 

Vell, jeg synes ikke det proviserer fordi det var mye sant i det som ble skrevet. For de fleste kjendisene som vi ser opptil og synes er verdens vakreste har gått igjennom plastisk kirurgi, MEN det betyr ikke at det er det som gjør dem "vakker", eller at alle som synes de er de fineste er FOR plastisk kirurgi. La oss f.eks ta Alena Shishkova siden jeg og mange andre ser opp til henne. Selv om hun mest sannsynelig har tatt noen plastiske opprasjoner, betyr ikke det at hun burde tatt den / de opperasjonene for å se bra ut. Fordi de fleste har sett bilder av henne usminket og ufikset, og hun er fortsatt vakker. Ja, noen kan mene at en person ser penere ut etter opperasjoner, men den lille oppereasjonen gjør ikke så mye med annisktet at det blir enn så stor forvandling. Det er fortsatt det samme anisktet, jeg mener at la oss se på Alena som ett eksempel igjen, hun bruker en del sminke og jeg tror at det er sminken som gjør den store forvandlingen og helheten. Bare se på de forskjellige bildene med forsjellig sminke, det er ikke lett å se at det er samme jenta. De fleste opperasjoner handler om selvbilde og selvitillit

Det meste kan gjøres med sminke, det er ikke et behov for å ta masse plastiske opperasjoner. Plastikse opperasjoner tror jeg i de fleste tillfellene handler om selvtillit, og så små "feil" som bare du selv ser. De store forandriningene som gjør ett ansikt annerledes er sminke. Å når jeg sier dette mener jeg IKKE at alle burde transformere annsiktet sitt med sminke fordi de ikke er pene uten. Neinei, langt der i fra. Det er flere tillfeller jeg har sett en jente som har det pene anisktet, men som gjør litt feil med sminken. Så hun hadde egentlig sett mye finere ut uten så mye sminke. Fordi hun er naturlig pen. 

Jeg mener at plastiske opperasjoner er overdrevent med mindre du har ett stort problem, eller noe du er svært svært missfornøyd med. Om du er nesten blind, nesen din ikke fungerer som den skal og ikke får puste ordentlig, eller har hareskår, eller har henge bryster som nittenåring, da skjønner jeg at du trenger det. Men fordi du mener nesen din er litt for stor, eller at puppene dine ikke står rett ut og er D cup, synes ikke jeg er noen grunn for å gjøre det. Jeg leste ett sted at en kjendis sa at alle burde sminke seg. Jeg er enig i det hun sa fordi man kan skjule skavanker, og fremheve det fine. Ikke transformere annsiktet ditt og klæsje på masse sminke, men tenk på det heller som ett hjelpeverktøy. MEN er du rundt nittenår trenger du ikke sminke, for de fleste som er rundt nitten år + eller -, har ett naturlig pent og ungt annsikt. Og burde ikke tenke at de må bruke sminke hverdag for å føle seg pene, fordi det kommer innen i fra med selvbildet ditt. Og om noen jenter forteller deg noe annet, vell da er de vell så usikre på seg selv at de ikke kunne ikke gjort det samme.

 

Hvordan få bedre selvtillit og selvbilde?

Det er det vanskelige for du må endre tanke gangen din, og det får du ikke gjort på 1,2,3. Det tar flere år og noen må jobbe med det hele livet. Men det hjelepr hvertfall ikke å se seg selv i speielt hver dag og tenke "æsj, så stygg jeg er". Du må tenke positivft og ikke lete etter dine svakheter, men se dine gode sider og det som er bra med deg selv. Idunn har en veldig god video med forslag til hvordan du kan få bedre selvtillit og hva du bør jobbe med. Hun har mange gode videoer, så det er bare å se!

 

Se videoen på å få bedre selvtbilde av Idunn her:Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits