• Skrevet: 31.10.2012  //  Kl: 16:21  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 14// Nypris 199 kr fra bikbok.

Kjøpte denne shortsen for noen dager tilbake. Jeg elsker studded shorts og får bare ikke nokk av dem! Selv om det er vinter og kaldt, så var kanskje ikke det beste å kjøpe en shorts? Men da har jeg den til det blir litt varmere i været, ellers så fungerer strømpebukse under ganske så bra. Så ikke et bortkastet kjøp i mine øyne! Kan hende det blir en sydentur etterhvert, men det er bare kanskje kanskje. Håper selvfølgelig på det da! Men det blir om en stund, så julaften først!

 • Skrevet: 28.10.2012  //  Kl: 12:11  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 15

Kanskje litt tildig å tenke på hva man ønsker seg til jul. Her er det som er øverst på ønskelisten min! Kanskje dere finner litt tips på hva du kan gi?

Jeg leser ikke bøker, men denne har jeg veldig lyst til å lese. "En evig søndag" boken til Linnea Myhre. 

Lana Del Rey siste album. Elsker å kunne se snøen dale utenfor, mens jeg er inne å hører på denne nydelige stemmen!

Til sist og ikke minst: Karpe diems "Kors på halsen ti kniver i hjertet mor og far i døden" 

Fordi de er råå, og jeg digger flere av sangene på dems nyeste album!

Også disse har jeg siklet på i en evighet! Hørtes ganske så ekkelt ut. Men de er nydeliige!

Så det var noe av det jeg ønsker meg til jul. Synes alltid det er så vansklig å vite hva andre ønsker seg, akkurat som ingen tør å si hva de vill ha. Eller så bare vet de det ikke, er ikke sikker. Julegaver blir det uansett!

Hva er øverst på din ønskeliste?

 • Skrevet: 27.10.2012  //  Kl: 17:36  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 9


Pappa gjør ting han ikke kan... Som å bruke kameraet mitt!

Hesten til venstre har jeg ridd i dag! Hihi, ikke den lille altså. Tror den hadde knekt om jeg hoppet opp på den lille ryggen!

Dette tenker jeg å ha på meg i kveld.

Ellers har jeg hatt sprittusj-krig med søskenbarnet mitt. Nå tenker du sikkert: Åhh, så søt lite søskenbarn du har. Den lille rakkeren  Men da tar du feil, for hun er 21... 

I går startet vi på en seks timers lang biltur. Siden tanten min på Averøya ( Vest landet ) har bursdag denne helgen, da måtte vi jo ta en tur dit! Så i dag blir det feiring med kvæfjordkake og snooop! Gleder meg, alltid koselig å komme hit på familiebesøk. Ellers har jeg ridd på ordentilig for førstegang! Gikk faktisk overraskende bra til klønete meg å være. Har ridd før, men det var når jeg var veldig liten, så bare i leie tau. Uten knall og fall og helt alene, faktisk! Ikke det at det gikk så fort, men greit til å være første gang. Men nå skal jeg fikse meg til bursdag, lukter hest av meg...

 • Skrevet: 26.10.2012  //  Kl: 15:46  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 6

Nr. 4

Nr. 3

Nr 2.

Nr. 1 

Dette er min topp tre liste, men whoops! Kanskje ikke lov å kalle det en topp tre, når det er fire sanger? Who cares, syntes alle fire fortjente å hvere med. Dette er de jeg liker best nå for tiden. Kan godt hende du har hørt noen av dem før, men de er nye for meg.

 • Skrevet: 25.10.2012  //  Kl: 19:32  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 11
// Skjerf og bleket bukse fra pieces, genser fra carlings og oppklippet vest fra h&m.

Som dere kanskje la merke til på bildene, så har jeg fjernet extensionsene. Siden jeg skulle ta MR, da kan man ikke ha noe metallisk på seg. Så da måtte de av til min fortvilelse. Neida, måtte ha festet de på nytt igjen uansett. Vi sluttet tidlig på skolen i dag, noe som er skikkelig digg! Men synes vi kunne sluttet tidlig på fredager også, fredagene blir alltid så lange! Ellers så har jeg vært hos fysioterapi og tatt MR, som jeg har fortalt før her på bloggen så sliter jeg med hodepine. De tror ikke det er noe skummelt, men for å være på den sikre siden sa de. Så fikk sjekket både hodet og ryggen. Håper å få svar snart. 

 • Skrevet: 24.10.2012  //  Kl: 16:56  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 13

nightmarenightmare✓very innightmareFabSocietyvery inFabSocietyThe Fashion NaziHappiness ♥Fabulous Society~Wall PhotosWall PhotosUntitledgirly | TumblrLinda HallbergCheapprom gowns / Pinterestclose your eyes: Różności cz. 11 *-*LOVE YOU MORE, THAN THOSE BITCHES BEFORE.Стереотипы☼ S U M M E R H I G H ☼

Her har dere et moodboard, som til litt ispirasjon! Kanskje noen litt for sommeraktige bilder for norge, men jeg kan ikke noe for det. At jeg drømmer meg bort til litt varmere strøk, men det gjør jeg alltid i vinterperiodene. Kanskje flere som gjør det? Digger det øverste soveromsbildet, med litt dypere og mørkere farger enn det som er inn nå i tiden. Jeg foretrekker egentlig heller lysere rom, men dette rommet syntes jeg så kjempe koselig ut.

 • Skrevet: 23.10.2012  //  Kl: 18:36  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 1

Begge videoene er kjempe søte, verdt en liten titt!

Elsker stemmen til Jason Chen, han er en stor artist på youtube, men det er kanskje ikke såå mange som har hørt om han ellers. Tekstene hans er nydelige, og ikke minst stemmen! En av mine favoritter fra youtube! 

 

 

 • Skrevet: 23.10.2012  //  Kl: 18:23  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 15


Uffda, det på buksa er aske. Siden jeg var så kald så måtte jeg naturligvis rulle meg i asken... Eheh. 

// coated jeans fra bikbok, oppklippet cardgang fra bikbok, øredobbene skrev jeg om i forige innlegg og skjorten er pappas.

Dette har jeg på meg i dag. Dagene blir lengere og lengere, synes nå jeg. Selv om året har gått kjempe fort! Skal jeg være helt ærlig så er ikke humøret helt på topp, men håper det blir bedre snart! Alle opplever jo motgang og medgang her i livet. Hadde jeg bare visst litt mere om fremtiden, så hadde jeg følt meg mye bedere. Har egentlig ikke så mye mere fornuftig å si. 

 

 • Skrevet: 22.10.2012  //  Kl: 19:50  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 8// 79 kr for hvert par, som det står er begge fra gina.

Ble med Eline på senteret etter skole tid, siden hun skulle kjøpe noe. Passet ganske bra siden jeg trengte litt sminke, skulle egentlig ikke kjøpe noe som helst annet. MEN når man har en venninne som drar deg med på alle butikkene, så ble det litt likevell. Heldigvis klarte hun å dytte meg forbi en av favoritt butikkene mine, Carlings. Greit med slike venninner som kjenner deg såpass godt. Ellers skal jeg bare late meg. Ganske grei plan egentlig!

 • Skrevet: 21.10.2012  //  Kl: 21:12  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 15
Fake a smile! 

// Kjole lånt av Eline, fra nelly. Sko fra bianco, øredobbene er arvet.

Her har dere gårsdagens antrekk. Sleit skikkelig med å ta bilder da, men ble ikke det beste. Haha, dere overlever det! Hadde en kjempe flott kveld i går, selveste Eline feiret bursdagen sin! Har skrevet en del om henne på bloggen. Og siden det var bestevenninen min som feiret dagen sin, så måtte jeg være med å hjelpe til. Så stress på starten, men utover kvelden ble det veldig koselig. Fornøyd bursdages jente også. 

// All over

Lenge siden jeg har hatt et inspirasjons innlegg så here we go! Her er noe av det jeg synes er fint for tiden, kanskje jeg skal gjøre noe lignenes i kveld? Hmm, får se. 

Hva likte du best?

 • Skrevet: 18.10.2012  //  Kl: 18:11  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2
Hei trøttefjes!


Sluttet tidlig i dag, hadde tenkt til å gjøre masse fornuftig. Men siden jeg er lat har jeg bare sløvet i sofaen nå. Det vill si hadde en veeeldig lang powernap. Tror jeg begynner å bli syk, igjen. BOMBE! Jeg vill IKKE ligge syk hele helgen. Lå ikke helt i planene. Men nå skal jeg gjøre det jeg burde gjort for flere timer siden, lekser. 

 • Skrevet: 17.10.2012  //  Kl: 16:33  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 7


See, vi prøver å være søte.Så ble vi triste fordi vi ikke får mat.

Også later vi som om vi ser noe søtt.

Dagen er som alle de andre, kald og orange. Som dere ser er Eline på et kjapt besøk, siden jeg snart skal trene litt. Ellers hører vi på karpe diem. Alt for enge siden sist jeg tok et webcam bilde. Derfor måtte det prøves ut, etter at alle programmene mine ble slettet fordi pcen min krajset så har jeg ikke hatt et webcam program. Men ble tipset om et på nettet, så måtte selvfølgelig teste det ut! 

Cover versjonen av Amanda er også kjempe fin!

 • Skrevet: 15.10.2012  //  Kl: 21:54  //  Kategori: Beauty Tips  //  Kommentarer: 12

Dette er mitt første innlegg der jeg legger ut om sminke, hår og hud tips. Forkortelsen BT, står for Beauty tips. Siden jeg er lat, har jeg funnet en helt tilfeldig video på youtub. NEIDA. Kom over disse videoene, etter å ha søkt litt. Er litt lei håret mitt å ville prøve noe nytt, uten å klippe det. Tror det er flere som har det slik, så derfor deler jeg det her på bloggen! 

 

Kommer nok til å prøvde denne! Elsker fletter, og det er ganske praktisk og en rufsete flette ser fint ut.

Den andre er mere en femti-seksti talls frisyre, men stilig for det! Også elsker jeg vintage / retro stilen. Tror jeg levde på den tiden, om vi lever flere liv. Hahah. Hvem vet?

Noe du kunne tenkt deg å prøve?

 • Skrevet: 13.10.2012  //  Kl: 21:36  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 7Er skikkelig sliten etter å ha hvert på danse konkurranse i hele dag. Men det var virkelig vært det, og har hatt en super dag. Ikke minst en super start sesongen, fikk tredje plass i freestyle og i slow! Nå er jeg hos Erika så skal være litt sosial og legge fra meg pcen. 

Tenkte å starte med å legge ut innlegg kanskje en gang i uken eller sjeldnere, som inneholder beauty tips. F.eks kropspleie, skjønnhet, make up tips, hår tips osv. Kommer til å kalle disse innleggene for "BT: også hva innlegget handler om". Om det er bilder/video av noe jeg gjør, eller videoer fra youtube eller lignende vet jeg ikke. Blir litt forskjellig. Men siden jeg ikke får til photoshop, noe er feil. Aner ikke hva det er. Så blir det mest sansynelig ikke så mange videoer med det første... Eller om det er noe dere ønsker å få tips om, kan dere også komme med forslag!

Hva synes dere om dette? Kunne du tenke deg å lese innlegg om skjønnhetstips?

 • Skrevet: 11.10.2012  //  Kl: 17:39  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6


Slik ser jeg ut i dag! 

Har vært flink å vært i byen og gjort litt ærend. Skulle også gjøre lekser, men ble sittende å snakke med søstern i telefonen. Får ta det senere. Typisk meg tanke, utsetter alt til torsdager, fordi det er den eneste dagen jeg har tid til å gjøre noe! Irriterende, men slik er det og slik liker jeg det vell også. For jeg esker å ha noe å gjøre, klarer ikke å sitte hjemme å glo i veggen hele tiden! 

 

To nesten heelt like bilder, woops!

// Bukse fra pieces, genser fra bikbok og skjorte fra veromoda.

Har sovet så lite i natt, med smale håvene øyne så jeg ut som en eskimo. Derfor klipte jeg heller bort ansiktet mitt i dag. Ellers har jeg vært på trening og nå skal jeg straks legge meg! Gleder meg, er så døds sliten, har hatt en lang dag.

 


Har bare to til nå, men blir nok flere etterhvert! Gleder meg til å bytte til en av dem.

Egentlig skal jeg ikke bytte piercing før i starten av November, siden de sier det er lurt å vente i fire måneder. Det er ikke lenge igjen å vente, men jeg har så lyst til å skifte den ut! Begynner å bli lei den lille saken, hahah. Å siden så har det grodd ganske godt og jeg føler ikke navelen er noe øm lengere.

Noen som har erfaring med piercinger, hva synes dere om å skifte piercing før tiden? Er det dumt?


 • Skrevet: 08.10.2012  //  Kl: 21:28  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 8

Hei og ho! Med nesten ingen sminke på, bare litt mascara og fargede øyenbryn. Tror dere aldri har sett meg med så lite sminke før... 

Har nemmelig blitt italiener. 

Aldri vært i Italia, men det har pappa så det er en gave fra han som jeg fikk for leeenge siden. Ellers forsov jeg meg, å surmulte over det i en time. Jeg skulle jo bare sove i ti min til, sier seg selv at det bare er dømt til å gå dårlig. Fant ut at jeg måtte komme meg ut av huset, har nesten grodd fast på rommet mitt. Derfor ble det en løpetur, litt styrke og tøying. Etterfulgt av å fikse litt på dansen, er konkurranse nå til helgen gleder meg masse!!

 • Skrevet: 08.10.2012  //  Kl: 16:27  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 1

Har gått rundt å synget på denne i hele dag, så måtte legge den ut. En søt og vittig musikk video til dere som elsker pin up stilen og RnB, det gjør i alle fall jeg! Våknet midt på natten for å laste ned RnB, gode gamle artister som Ashanti, Ciara og Cassie. Har så ødelagt døgnrytme etter høstferien. Er sikker på at lærere har en ond plan bak en ukersferier, så vi bare får en smakebit av ferien og gi oss ødelagt døgnrytme, for så at vi forsover oss. Bare for å gi andmerkninger. Neida. Joda.

 • Skrevet: 06.10.2012  //  Kl: 22:47  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4


Erika og meg. Besøk bloggen hennes her. Bare for å reklamere litt for min vakre venninne!
Alltid pene og normale.Eline ville ikke være fotogen i dag.

Kom ikke hjem i går før midt på natten. Super sliten, å leit alt og alle. Synes litt synd på pappa som ble møtt på flyplassen av en sur og deppa jente. Men jaja, i dag er humøret mye bedre! Som dere ser så har jeg besøk av disse to jentene, vi er helt stappa etter pizza og skal bare kose oss resten av kvelden. En digg slutt på høstferien.
 • Skrevet: 05.10.2012  //  Kl: 17:03  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 10


Er den ikke bare utrolig søt? 

 • Skrevet: 04.10.2012  //  Kl: 19:23  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 9


Slik ser jeg ut i dag! 


Har også fått meg ny venner. Er vi ikke søte?

Dagene går for fort. I dag har jeg slappet av som alle de andre dagene, spist nøtter og drikket kaffe. Begynner å bli redd for at jeg ender opp som kaffekjærring. Eller så har jeg allerede blitt det! Nå skal jeg spise herlig middag med familien, også stikker Anneli og jeg ut til noen kjente for å ha filmkveld. Blir kos, gleder meg!

 

Tenkte litt på det og kanskje spare etterveksten og heller få "ombre" hår, men det er bare en tanke! Syntes bare det kan være ganske så stilig. Har likt den trenden en stund. 

Hva synes dere, hot or not?

 • Skrevet: 03.10.2012  //  Kl: 17:50  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 17


Headsett (?) fra skullcandy, 200 kr.

Smykke fra glitter, 149 (?)  kr.

Nail foils fra glitter, 59 kr.

Det jeg egentlig skulle ha var beige strikker og spenner. Siden jeg har blitt blond er det ikke så fint med svarte spenner, synes så godt. Vet, verdensproblem. Hahah, nei, så unyttig info egentlig... Så ble dette med meg på turen. Ellers har jeg egentlig bare vært med søstra og shoppa. Jeg kjøpte ikke så mye selv, men det var koseig da. 

 • Skrevet: 02.10.2012  //  Kl: 20:52  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5


Sånn her ble meste parten av bildene!

Hadde en herlig kveld med søster og noen venner av henne i går kveld. Egentlig bare tatt dagen i dag med ro som meste av de andre dagene. Greit når det faktisk er ferie. Ellers har jeg passa tantungen som dere ser, tatt sol og vært litt sosial. 

Har foresten svart på spørsmålene deres, dere kan lese svarene på spørsmålsrunden HER.

 • Skrevet: 01.10.2012  //  Kl: 19:04  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 2

Skulle som sagt egentlig svart på spørsmålsrunden på søndag, men har vært sosial i helgen. Derfor kommer den helle nå! Enjoy!

Bruker du skjorter? Hvis ja, bruker du de oppi buksa med belte til og har de stramt oppi, eller bare noen millimeter på innsiden?

- Har fått det samme spørsmåle for lenge siden. Jeg bruker klærene mine akkuratt hvordan jeg vill og slik jeg synes er fint. Finnes så uendelig mange muligheter du kan gjøre med et antrekk, om  du lurer mere på det, kan du se på outfits innleggene. 

Hvilken linje går du?

Jeg går d&h, som vill si design og håndtverk

Hvilken BH størlese bruke du?

Hahah, hva slags spørsmål er det? Om det er innteresant så bruker jeg 70C.

Hvem er den tøffeste storesøstra i hele verden?

Det er deg det kjære! (Vet ikke hva som skjedde med skriften....)


Om du hadde en tidsmaskin og kunne reise hvor du vil til når du vil, hvor og til når ville du reist og hva ville du gjort?

Ville reist frem i tid og reist til Australia. Se på naturen der, møte nye mennesker, oppleve kulturen og lært meg å surfe!

Om du fikk forandre en ting i hele hverden - utseendesmessig - hva ville du gjort?

 Jeg ville at verden skulle vært mindre så det ikke tok så lang tid å reise rundt.

Er du opptatt av politikk, og med i en organisasjon?

Nei og ja. Kommer ann på hva slags politikk vi snakker om. Men er ikke noe mere engasjert en "normalt" på min alder. Nei, jeg er ikke med i en organisasjon.

Er du med i elevrådet?

Har vært med i elevrådet en gang, men det var i fjerdeklasse.

Er du singel, hvis ja, på leting?

Nei, jeg er i et forhold. Å har vært det i tre månder nå. 

Hvordan gutter faller du for?utseende osv.

Jeg har ikke en spesiell type gutter jeg faller for, eller krav til hvordan gutten MÅ se ut. Er så  mye forskjellig som tiltrekker meg eks: snille øyne, bra stil, krøllete hår eller bare har en fin sveis, in rygg, muskeløse armer, rompe, sjarm, personelighet, kanskje som er litt mørke, gutter som kan danse, flinke med dyr eller barn. Ja, faller for så mye forskjelig!

Hvor ser du for deg om 10 år?

Jeg prøver å ikke se så langt frem i tid. Men da er jeg 26, så håper jeg har en jobb jeg trives med og eier en hund. Lykkelig og kanskje i et forhold, og har kanskje barn? Hvem vet. Tiden vill vise.

Hva gjør du helst når du har fri?

Slapper av med pcen! Eller er ute med venner.

Hva liker du å gjøre på fritiden?

Meste av fritiden min går med til dansing, noe jeg elsker å holde på med!

Har du søsken?

Jepp, jeg har ei store søster. Skriver noen ganger om henne og tantungen her på bloggen.

Hva er yndlingsfargen din?

Nå på høsten er jeg blitt veldig glad i varme og litt mørkere farger. Men også vin rød, konge blåd, militær grønn og beige. Skal ikke være så teit å si rosa. Haha! Men blir ikke lei den fargen.

Hvilke blogger leser du fast?

Leser flere blogger fast, men de jeg er innom hver dag er. Explode, caroiz, yulin, veronicarov. Å noen ganger maddepadde og siljasofia.com.

Justin Bieber vs One Direction?

Selvfølgelig er jeg en stor One Direction fan!!! 

Hvilket band/artist liker du best?

Hmm. Hører på så mye forskjellig. Men jeg går aldri lei Ne yo, Mario og Rihanna. Hører veldig mye på Lana Del Rey og Florence for tiden.


Hvor ser du deg selv om ti år?

Svarte på det spørsmålet ovenfor.

Favoritt film?

Elsker fantasy. Så favorittfilmene må være Twilight sagaen, Harry Potter og Ringenes Herre. Må være de filmene jeg har sett flest ganger, og det begynner å bli noen ganger også.

Kan du ha videoblogg?

Jeg synes videoblogg er så kleint å lage... Men jobber med en sminkevideo for øyeblikket. Så da blir det etter den er ferdig. Men kan sikkert det, men da må dere komme med forslag på hva dere vill jeg skal ha videoblogg om 

Håper dere synes jeg svarte bra på spørsmålene og fikk svar på det dere lurte på! Er det noe, samme hva det er, er det bare å spørre! Så skal jeg svare så godt jeg kan.Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits