• Skrevet: 30.10.2013  //  Kl: 22:36  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 1

Tenkte å dele litt musikk tips til dere, dere har sikkert hørt om Ariana Grande. Men kanskje ikke hørt så mye på henne? For hun har ikke gitt ut så mye, og er egentlig en ganske fersk, men voksende artist (etter min personelige mening). I hvert fall om du ikke har hørt musikken hennes før, så kan du gjøre noe med det nå! For neden under i denne videoen fra youtube, kan du høre hennes nyeste album. Jeg elsket hele albumet, fordi jeg likte alle sangene og slepper å bytte sang. Jeg er veldig glad i RnB og siden det er en av mine favoritt sjangere, så er det nok derfor musikken hennes treffer meg så godt. 

 

Jeg trenger å oppdatere musikken min, så om dere har noen musikk tips så kom med det i kommentarfeltet! Jeg har så varierende og spesiell #musikk, så hører på alt mulig. Bortsett fra danseband, DJ broiler og sirkus eliasen (sry, folkens men klarer ikke det). Så bare å komme med forslag :-D


 • Skrevet: 29.10.2013  //  Kl: 23:32  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

Nå har jeg nettopp blitt ferdig med å jobbe i salongen, og om noen timer blir det konkurranse trening. Noe som er supert å gå igjennom siden det er konkurranse til helgen, jeg gleder meg veldig! Men i mellom tiden skal jeg bare bli i byen, siden det er ikke vits for meg å dra hjem. Så blir en laaang dag, men det er jeg vant med. Er nesten aldri hjemme i hverdagene siden det er så lange av stander mellom hit og dit, skole, dans og trening. 

Men jeg skal også farge det mørkeblonde håret mitt i dag, så gleder meg til å bli brunette igjen! :-D Eller jeg var det for ikke så lenge siden, men siden Barcelona ikke syntes noe om det, så gikk fargen veldig fort ut! Pga sollys og dårlige produkter.... Så dere skjønner, jeg vet hvorfor det skjedde. Denne gangen skal jeg bli mørkere enn forige gang, men ikke helt mørk. Så skal vise dere senere hvordan resultatet ble! Just stay tuned!
Sry for arkiv bilder, men ble det denne gangen! • Skrevet: 29.10.2013  //  Kl: 23:19  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 12

Etter jeg begynte å fokusere mer på hvilke deler av kroppen min jeg trener, merket raksere resultater! 

Det handler om å være bevist på hvilke muskelgrupper du vill "bygge opp" og hvordan kroppen fungerer, når jeg sier det mener jeg ikke at du skal bli bodybuilder, for til og meg victoria's secret modellene må ha muskler. Bodybuildning er bare en type muskelbygging (om jeg kan kalle det det), men det finnes flere som du kanskje ikke har tenkt over? Skal ikke gå noe vidre inn på dette siden jeg ikke husker helt hva de forskjellige heter. Men det temate jeg skulle snakke litt om nå er forskjellige øvelser du kan gjøre for å trene rumpe! Så håper det faller i smak og at dere ser noen nye øvelser dere kan gjøre.//WEHEARTIT

Så jeg legge ut noen videoer, fra en treningspilleliste jeg har på youtube. Har lagt den ut en gang før, men nå skal jeg fortelle dere hvor i videoen dere vill finne øvelser som går på rumpe. Jeg er ikke så flink på å huske hva de forskjellige øvelsene heter, ikke det at jeg hadde trodd dere hadde skjønt så mye av hva jeg mente, om jeg bare hadde sagt navnet på øvelsen. Derfor skal jeg prøve å forklare best mulig.


 

Start fra 6:52.

 1. Øvelsene jeg har pleid å gjort er planken og løfting av ben
 2. Du ligger med øvere del av ryggen i bakken og løfter rumpen opp og ned. Gjorde mye av dette før og det fungerte godt, men nå synes jeg ikke det fungerer så bra på meg lenger. 
 3. Squats, og squats til siden. De viser det med vekter, men du kan fint gjøre det uten også. Squats burde alle jenter gjøre, fordi den fungerer fort og du kjenner det fort, uansett hvor godt trent du er.

 

Jeg vet det er en typisk trenings video - video, og kan være litt irriterende. Men om du skrur av lyden og prøver alle øvelsene riktig, så granterer jeg at du vill kjenne det på rumpa.

 

Mine to favoritter:

Jeg har lett på nettet, men fant ingen video av disse to så skal prøve å forklare på best mulig måte.

 1. Her skal du bruke en liten treningsball eller en f.eks baksetball. Du ligger på ryggen med ballen ca ved anklene, løft benene uten og bøye knærne opp så langt du klarer, så henter du ballen fra bena med hendene dine, og går sagte med bena ned samtidig som du fører armene med ballen over hodet. HUSK! å ha korsryggen så mye som mulig i bakken så du ikke får skader. Min favoritt øvelse, fordi den er ganske hard og fungerer etter kun få repetisjoner.
 2.  Her skal du bruke apparatet jeg ikke husker navnet på :-D Et treningsaparat alle treningssentere har, med vekter som du kan sette forskjellige stropper og verktøy for alt mulig på! Finn en stropp du kan feste rundt foten din. Etter du har festet den til apparatet, steller du deg med ansiktet mot apparatet og løfter benet bak deg så høyt du klarer. Også min favoritt fordi du kjenner det med en gang, og for rakst resultater.

 

Håper dere forsto det, jeg prøvde så bets jeg kunne å forklare det. Er det noe dere lurer på eller ikke skjønte, så bare å kontakte meg så svarer jeg i kommentarfeltet. 

#TRENING #BUTTWORKOUT #TRENINGSTIPS 

 • Skrevet: 29.10.2013  //  Kl: 22:16  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 10

For ca en time siden våknet jeg opp etter en og en halv times powernap. Powernap er ikke min greie, føler meg alltid så trøtt etter på. MEN må innrømme at det var veldig godt! Guess what? To ting dere ikke hadde trodd:

1. Det er så sykt mye som skjer for tiden, jeg rekker så vidt å huske alt jeg skal gjøre.

2. Så det er hardt og jeg blir veldig sliten, i tillegg til at jeg er syk... 

 

Som vanlig de samme tingene som alltid gjentar seg for meg! Men nå sitter jeg med te koppen i hånden og gjør det jeg liker å slappe av meg, nemmelig ligge i senga og geeke gossipgirl! Så det skal jeg fortsette med nå, så blogges mer i morgen :-)

1 stk sliten torsk, orket ikke å sminke meg så mye i dag.

Te til folket!! Ikke spør meg hvorfor eller hva jeg holder på med på dette bildet. Takk! haha.


 • Skrevet: 28.10.2013  //  Kl: 21:43  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 8

Jippii! I dag hentet jeg pakken fra blivakker.no, jeg valgte å bestille bare minerals sin foundation der fra siden det var det billigste stedet jeg kunne finne. Har tidligere kjøpt starter kit fra bare minerals (alt du trenger i en pakke, to børster, to foundationer, ett solpudder, mineral veil, primer) og elsket det! Har savnet det litt, siden fargen er så naturlig, i alle fall til de fleste solpudder og foundation som gir deg den brun-orange looken. Er ikke så fan av den, jeg vill ikke at det skal se ut som om jeg har på meg foundation selv om jeg bruker det. Der i mot 100 ganger bedre når du finner det puddere som gir deg den solbrune looken ;-) 

Her får dere se det jeg kjøpte fra bare minerals samt. den flytende foundationen jeg nylig kjøpte fra samshbox. 

Fra venstere: bare minerals foundation 5c medium deep, bare minerals matte foundation fairly medium.

Har bare prøvd fairly medium, men den smeltet rett inn i min hud. Så jeg var veldig heldig denne gangen!
Litt stygt bilde, men her ser dere bedre fargene.
Smashbox foundation studio skin, med farge 2.1 (Om det sier noen noe...)

// Primer, solpudder og foundation fra bare minerals kjøpt fra blivakker.no, flytene foundation fra smashbox kjøpt fra kicks.

 • Skrevet: 24.10.2013  //  Kl: 23:02  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 7

Er det noe jeg er ute etter for tiden så er det treningsklær! Det finnes mye forskjellig, men ikke alt som faller i smak for min del. Så man må bare lete litt her og der. Etter å ha vært litt på leting har jeg funnet det jeg synes er fint og ønsker meg. Så håper noe faller i smak til dere også, hvert produkt er linket og linken vill dere finne under bildet. Det er litt forskjellig blanding av både lave og litt stivere priser. Men ikke etter min mening for dyrt, men det er opp til hver enkelt. Enjoy!

Øverst til venstre: Tights her, sportsbh her, tights her, rosa topp og kamuflasje topp her.


Tights her, lilla tights her, gul topp her, rosa og lilla sportsbh her, hvit topp her

Nike t-skjorte her, gul tights her, sports bh her, craft t-skjorte her

Om dere likte det, kan jeg sikkert lage flere innlegg med #sportsklær :-)

 • Skrevet: 24.10.2013  //  Kl: 21:43  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 4

I det siste har jeg ikke skrevet så mye om hverdagen min som jeg gjorde før, rett og slett fordi jeg synes hverdagen min er uinteressang og kjedelig å lese om. MEN jeg er ikke leser av bloggen min, så det er ikke opp til meg å bedømme hva dere synes er interessangt å lese om eller ikke. Derfor lurer jeg på om dere vill ha flere hverdag innlegg? Det vill bli en ærlig bedømming av dagen min, skal ikke bli oppramsing av ting for det er utrolig kjedelig å lese. Også vill det bli flere ferske bilder tatt den dagen, ikke så mye arkiv bilder. For jeg kunne gjerne skrevet ett lite innlegg hver dag om dagen min, om noen finner det interessangt :-)


Bilder fra arkivet. Hadde dødd om jeg skulle gått slik nå, hahah...

Liker du å lese hverdagsblogger eller vill du ikke ha så mye av det? :-)

#hverdag #hverdagsblogg

 • Skrevet: 23.10.2013  //  Kl: 16:37  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 13

Akuratt nå har jeg besøk av Eline, og vi bare ligger og slapper av egentlig. Noe som er koos og ganske godt siden jeg er støl i hele kroppen etter gårsdagens treningsøkt. Men her blir det ingen late-dag! For jeg skal på trening om ikke så lenge, i dag blir det danse trening i slow! Må terpe på dansen, siden det snart er konkurranse. Motivasjonen min for trening og dans har blitt ganske god, så for dere andre som kanskje ikke motivajsonen er like god, her har dere noen motivasjons bilder!

// weheartit

 • Skrevet: 22.10.2013  //  Kl: 10:54  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 16

Jeg hadde så mange bilder jeg ville dele med dere derfor ble det en del 2. Håper dere likte at det ble flere innlegg med bilder fra photoshooten, og ikke synes det ble for mye. Dessuten er det ikke hver dag man har #photoshoot og det blir så mange gode bilder, derfor synes jeg at jeg må få lov til å spamme litt på bloggen. Hahah. Dette er de siste jeg legger ut fra shooten, jeg lover. 
Foto: Demo Htein

 • Skrevet: 21.10.2013  //  Kl: 19:08  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 19

Her kommer bildene av meg fra photoshooten. Å som dere sikkert har gjettet ut i fra tittlen så vill jeg legge ut en del 2, så den kommer i morgen. Jeg har lagt ut litt bilder fra shooten tidligere, så om dere er interessert er det bare å bla lengre ned på bloggen for å se dem. De er ikke redigert i motsetning til bildene i dette innlegget som fotografen selv har redigert. Selv ble jeg veldig fornøyd med bildene og redigeringen, så håper dere også liker det! #photoshoot #høst #outfit

 • Skrevet: 21.10.2013  //  Kl: 14:18  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 12

Som jeg sa til dere for noen dager siden så skulle jeg legge ut flere bilder fra photoshooten. Så her kommer bildene som Eline, Hsaung og jeg tok sammen. Senere i dag  legger jeg ut bildene av meg som fotografen har redigert. Bildene i dette innlegget er ikke redigert og er helt ferske! Må si jeg ble veldig fornøyd med bildene,å vi hadde det så gøy alle sammen når vi tok dem. Tiden fløy og vi tok over 500 bilder på fire timer. Helt sykt! Virkelig et bra minne jeg kommer til å ha med meg, og kommer nok til å henge ett par bilder på veggen!

Alle bildene er tatt av Demo Htein, trykk her for å komme til facebook siden hans.

#photoshoot #høst 

 • Skrevet: 17.10.2013  //  Kl: 22:55  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 6

Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om #migrene og #stresshodepine, siden jeg har det og det preger mye av min hverdag. Migrene er ganske vanlig så det er sikkert noen av leserene mine som også har det. Å derfor føler jeg at det er et tema og har valgt å dele min historie / erfaring med det, kanskje noen der ute også kjenner seg igjen? Eller at noen trenger å vite at det er flere der ut som har den samme utfordringen. Migrene og stresshodepine kan være en stor utfording til tider. Men jeg vill ikke kalle det et problem eller at det er synd på meg siden jeg har det. For meg er det helt vanlig å ha vondt i hodet flere ganger i uken, så det er nesten rart å tenke på at det finnes mennesker der ute som "aldri" får vondt i hodet.

Jeg slenger med noen arkivbilder.

.


Min historie: Migrenen er noe jeg har hatt så lenge jeg kan huske, men fikk ikke (færlt å si dette, men) "diagnosen" før for ett år siden. Det var ikke før jeg begynte på ungdomskolen det ble ett problem, siden jeg hadde så vondt og ble så utmattet av det. Å det ble bare værre og værre med årene. Første året på vgs var det værst og jeg hadde stort fravær pga å alltid være utmattet. Det var da jeg endelig kom meg til legen, og fikk medesiner som jeg kunne ta når jeg fikk vondt. Men migrenen stoppet ikke, og jeg hadde det vondt i hodet hver dag. Lege besøkene ble oftere, og jeg måtte undersøkes for sikkerhets skyld sa de. Siden det var en liten risiko for at jeg kunne ha en syste eller noe farlig i hodet som utløste smerten. 

De fant ingenting, heldigvis og uheldigvis. Heldigvis fordi jeg hadde ikke noe skummelt og farlig, uheldigvis fordi vi visste fortsatt ikke hva som feilet meg. Den nye løsningen var psycomotorisk fysoterapi, som er fysoterapi der han/hun også hjelper deg litt med hvordan du tenker ut i fra det "problemet" du har. Fordi det ligger så mye i hodene våres. Jeg syntes ikke det hjalp så mye for meg, så jeg sluttet etter en stund. Hadde flere turer til legen og nevrologen, men de sa bare at jeg hadde migrene og stresshodepine, og det var det ikke så mye å gjøre noe med, så det måtte jeg lære meg å leve med. En beskjed jeg absolutt ikke var glad for å høre.Til de som ikke vet så mye om migrene kan jeg si at det er så mange forskjellige typer og legene vet ikke så mye om det. Å det er en myte at man få så vondt i hodet at man kaster opp, for det gjør sjeldent jeg. Det er også ikke sant at man bare har det en gang i måneden, for det finnes en type som alltid ligger der og skurrer. Så du har nesten konstant vondt i hodet, og det er den jeg har. Når jeg får anfallene mine, (hater å bruke det ordet for det høres så dramatisk ut. Hahah, men det heter det.) så det første jeg kjenner er en liten murring i hodet, den blir gradevis sterker og jeg blir utmattet, reagerer på lyder, lukt og lys, kan også bli kvalm, men det er sjeldent. Det jeg har funnet ut utløser migrenen min er: Hvis jeg spiser mye ost, har spist dårlig og uregelmessig, har sovet dårlig, konsentrert meg for mye om skolen, er stresset, er sliten. 

Så da vet dere litt om det og hvordan det er å ha det og kanskje forstår meg litt bedre, håper dere så noe nytte av å lese dette :-) Håper også på at det kan være til hjelp for noen som har det samme utfordringene i hverdagen sin og vite at du er ikke alene. Jeg har det også og det er kjipt, men vi må faktisk lære oss å leve med det, men vikitgt av alt: å lytte til kroppen når den sier stopp. Uansett føles det 1000 ganger bedre nå som jeg har fått skrevet om det. Stooor takk til dere som orket å lese alt sammen!

 • Skrevet: 16.10.2013  //  Kl: 16:13  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6

Om jeg ser sliten ut på bildene, vell det er ikke så rart siden jeg nettopp fikk migrene! Wuhu, alltid gøy det. Har ikke gått så mye inn på det på bloggen, men jeg har migrene og stress hodepine. Det vill si hodepine flere ganger i uken. Men det stopper ikke meg fra å gjøre det jeg har lyst til! Så nå har jeg fått på meg treningsthigtsen og er klar for dans, men først skal jeg ta sol og møte kjæresten. Kort og greit, det blir en fin dag likevell tross hodepine og stress :-)På thigtsen min står det navnet på danseklubben jeg er i, nemmelig "Dansehuset lillehammer". Om noen skulle lure på hva som sto der.

Wow, man ser at brunetten kommer frem i etterveksten. Haha. På bildene ser håret mitt faktisk brunt ut, selv om det er mer blond-ish. 

 • Skrevet: 14.10.2013  //  Kl: 20:57  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 4

Som alle vet er halloween like rundt hjørnet. Siden jeg og noen venninner av meg arragnerer halloween fest, har jeg sett en del på kostymer. Siden vi skal feire helgen som kommer, så hadde jeg begrenset tid på meg og kunne ikke bestille fra utlandet slik jeg hadde tenkt. Siden det er billigst. Da kom jeg over denne norske siden som heter http://www.festivitas.no og skal ha kjapp leveringstid. Her er noe av det de har å by på av kostymer: Dette er bare noe av det jeg likte best, de har mye annet også. Så nå er kostymet mitt i boks, men sier ikke hva det er. Men kan røpe at det er en av kostymene ovenfor.  Hva tror dere jeg bestilte?

#Halloween #halloweenkostyme

 • Skrevet: 13.10.2013  //  Kl: 22:56  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 12

På lørdag var tiden kommet for noe som jeg ikke har fortalt dere om, men gledet meg til. Nemmelig å ha photoshoot sammen med to av mine gode venninner, Eline og Hsaung. Vi tok gruppe bilder også tok Eline og jeg bilder hver for oss. Fotografen var hyggelig og lett å snakke med, og vi hadde det så gøy alle sammen at vi glemte av tiden. Plutselig hadde vi tatt bilder i fire timer, tilsammen ble det over 500 bilder!! Jeg har fått sett alle bildene nå, så her for dere sett noen av dem:

Fra venstre, Eline, meg og Hsaung


Fotograf: Demo Hitein

Dette er noen av bildene som ikke er redigert, og jeg skal legge ut flere etterhvert som fotografen har redigert og fikset dem. Så dere for bare vente og glede dere til å se! 

#fotoshoot #photoshoot #foto #høst #vennskap
 • Skrevet: 11.10.2013  //  Kl: 19:30  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 18

Jeg føler meg sikkelig hyper, så hyper at jeg kunne booket ett fly til las palmas. Noe som ikke skulle vært mulig etter å ha jobbet i frisørsalong etterfulgt av danse trening, nemmelig mye arbeid og en hard dag. Men det er bare positivft! Men nå skal dere få se antrekks bildene som jeg tok i dag morgen. UFF, ser alltid så trøtt og færl ut på antrekksbilder, fordi jeg tar de så tidlig på dagen. Hahah. Så dere får bare se bort fra det trøtt ansiktet mitt.


// Genser og disko pants fra Nelly.

 • Skrevet: 10.10.2013  //  Kl: 22:07  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 16

Om jeg ikke tar helt feil så fikk jeg pakken min fra nelly for en uke siden. eg har aldri bestilt noe fra dem, så var kjempe spent og gledet meg til å prøve det jeg hadde kjøpt! Noe kunne sittet litt bedre på, men jeg kan fortsatt burke klærene, selv om de ikke passer så godt som 100% som det jeg skulle ønske det gjorde. Å jeg synes jeg har vært flink som ikke har spontant kjøpt noe, men istedet ønsket meg det lenge. Nå skal jeg ikke holde dere på pinebenken lengre, her er innkjøpene:

Disko pants som jeg har siklet etter på american apparel, men på nelly hadde de den til halvparten av prisen. Tror den kostet 299 kr.
Dette er ryggen på genseren og den er egentlig army farget, men lyset gjorde den brun. 299 kr for den.

To blonde kjoler, blonde kjoler er noe jeg elsker å bruke!

Dette er foran på kjolen, husker ikke pris på kjolene.

Ryggen.

Denne er myye finere på, skikkelig hot. Dette er foram på genseren.

Og dette er ryggen på kjolen.

Å så dum som jeg var kjøpte jeg bare kjoler med åpen rygg, og jeg har ingenting å ha under. Hahah, så det blir det neste jeg kjøper meg. Så kalrt kan man bruke en nøytral bh under, men det er finest med slik som ikke synes :-)

 • Skrevet: 09.10.2013  //  Kl: 20:38  //  Kategori: Trening  //  Kommentarer: 5

Det jeg synes gir mest motivasjon for trening er å se på bilder, lese quotes eller lese innlegg om sunne matoppskrifter. Og da mener jeg ikke slankemat, men mat som gir deg proteiner. Det tror jeg de fleste av dere også liker, derfor har jeg funnet noen bilder som gir meg motivasjon for trening. So enjoy!

// Motivasjons bilder fra weheartit

 • Skrevet: 08.10.2013  //  Kl: 17:41  //  Kategori: Sunn mat  //  Kommentarer: 3

Jeg ville bare gi dere en kjapp oppdatering på dagen min i dag! Dette har vært og er en full og tung dag. Noe jeg visste i går og gruet meg litt til. I dag har vi hatt fargekurs på skolen, mye informasjon og tungt stoff. Masse masse lærdom som bare dyttes inn i hodene våres. Har fått gjort litt lekser, og skal på trening nå for å trene konkurransedans. Etter treningen blir det kinodate... med Amanda :-D Noe som kom ganske spontant, men det er bare kos så gleder meg til det! 

Ego bildene er fra Arkivet, hahah. Som jeg sa den gangen, dere får ta det så seriøst som dere selv vill :-) Tok disse før bursdagen min med før jeg skulle feire den med familien. 

 • Skrevet: 06.10.2013  //  Kl: 17:47  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 8

Kjenner det litt i dag etter treningen i går. Jeg tvingte med meg kjæresten min på trening, selv om han hadde mest lyst til å late seg. Jeg trente styrke på lår, håfte, rumpa, bryst og armer. Jepp, husker aldri trenings ordene for det. Deilig å kunne få litt hjelp av kjæresten, men må si jeg følte meg dum der jeg lå og løftet vekter.... Når han lå ved siden av meg  å løftet fire ganger mer enn meg. Hahah! Eneste ulempen jeg kan komme på når det gjelder å trene med veltrent kjæreste.

Når det kommer til en annen ting så leter jeg desperat etter en ny pc, siden min gode gamle begynner å dø sagte men sikkert. For å si det kort, den har begynt å smelte! Så jeg er redd for at den skal eksplodere. Derfor er jeg ute etter en ny, men jeg har ikke så mye peiling på hva som er bra. Kravene jeg har er at det ikke skal være mac, for det har jeg ikke penger til. Den jeg har nå er dell, og dell maskinene er ikke gode å spille på. Jeg vill ha en pc jeg kan spille på, med god skjermoppløsning, og som den typiske jenta som jeg er vill jeg at den skal være fin og helst rosa. Så om dere har forslag til pc til mine behov så legg igjen en kommentar! Blir alltid kjempe glad for hjelp og respons, så takk for det!
Oops! Er sminkedukke i dag, haha. Kan ikke noe for det, unskyldningen min er at jeg elsker å sminke og dulle med hår.

#desperat #datahjelp #pchjelp #trening

Etter sist gang jeg farget hårt mitt og det var mellom brunt så holdt det i bare noen uker. Skuffelsen var stor når det ble brun-blondt-jeg-vet-ikke-hva, men hva kan man forvente seg med dårlige produkter og syden tur. Så nå drømmer jeg om å farge håret mitt i en varm mørkebrun farge slik som f.eks Mila Kunis eller Adriana Lima. Så skal forhåpentligvis bestille meg time i slutten av måneden. GLEDER MEG :-D

Eneste som bekymrer meg litt er om jeg vill kle det, eller ikke? Tenker også at det kan få meg til å se bleik ut.... Hva tror dere?

På bildene ser dere: Mila Kunis, Adriana Lima, Megan Fox, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Aishwarya Rai.

 • Skrevet: 05.10.2013  //  Kl: 04:05  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 16

Jeg kunne trenkt anbefalinger til "nye" spennende og interessange blogger å lese i hver dagen. Blir som regel de samme gamle og trenger noe nytt som gir ny motivasjon. Så om dere har en blogg eller fler som dere pleier å lese, så skriv det gjerne ned i kommentarfeltet. Kan handle om hva som helst, eneste kravet jeg har er helst 17+. Da blir jeg superdiduperhappy! Takk på forhånd :-) Bildene er tatt i juli da jeg var i Narvik.

Stikkord:
 • Skrevet: 04.10.2013  //  Kl: 18:26  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 14

På onsdag var Eline og jeg på shopping, jeg skulle egentlig ikke kjøpe noe fordi det er hun som hadde hatt bursdag. MEN det er sjeldent jeg klarer, men jeg passet på å kjøpte bare nødvendige ting. Etter min mening. Ok, kanskje det skjøretet med paljetter ikke var nødvendig. Men jeg har ønsket meg flere skjørt, siden jeg ikke har det i skapet. Og jeg har ikke hatt min egen shampoo på evigheter. Bare slik shampoo man kjøper fra matbutikken som bare er dritt. Føler ikke håret blir rent av det.

På frisørlinja har vi lært at ph-verdien i den shampoen du får kjøpt på matbutikken er høy! Noe som ikke er bra for håret ditt. Shampoen der har også silikon i seg og er blandet ut med vann.... Så et lite tips er å bruke litt penger på shampoo og conditoner :-)

Grått skjørt 99 kr, skjørt med paljetter 249 kr fra ginatricot.
Stor dounut 79,50 kr fra glitter. Denne blir super til dansekonkurranser :-D
Shampoo og conditoner fra sexyhair, husker ikke pris. 

Sexyhair er ett merke jeg liker veldig godt så det anbefaler jeg på det sterkeste! Fås kjøpt på de fleste frisørsalonger eller på nettet.

 • Skrevet: 01.10.2013  //  Kl: 22:35  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 9

Da har jeg bestilt klær fra Nelly for første gang! Egentlig på tide etter alle de gangene jeg har siklet etter noe der inne, men aldri kjøpt noe. Det ble tre festkjoler, en "skinn" lignende bukse (som jeg lenge har ønsket meg fra american apparel, men mye billigere på nelly), og en genser. Så da krysser jeg fingrene for at det passer og gleder meg til å få klærene i posten! Kommer selvfølgelig til å legge det ut når jeg har motatt pakken.

Her får dere se det jeg har bestilt:

Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits