• Skrevet: 20.10.2014  //  Kl: 11:34  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 1

Hei dere! Etter å ha loket en del på nettet og funnet mye fint, så tenkte jeg at jeg skulle dele det med dere! Dette er selvfølgelig bare noe av det jeg ønsker meg for tiden, men jeg tenkte det var lurt å ta det mest aktuelle. Nettopp vinter klær. Jeg personlig synes det er nesten umulig å finne klær og sko for vinteren.

I helgen var jeg med Eline og vi lette etter vinterjakke og sko til henne. Jeg prøvde selv og se om jeg fant noe, men vi fant ingenting. Vi fant kun en vinterjakke til henne, så hun endte med den. Ellers så var det nesten umulig å finne noe som helst... Jeg endte opp med en hårbøyle til 20 kr og en concealer. Jeg fant fort ut at jeg heller skulle bestille noe fra netttet.  Litt av en shopping dag hahaha. Men det kan hende det har noe med at jeg ikke liker vinteren, jeg er en sommerperson. Men det visste dere kanskje fra før? heheh :)  

Det er noen ting som jeg synes er must haves denne vinteren, og som jeg selv er på utkikk etter. Høstjakke og skjerf holder snart ikke mye lengre kjenner jeg :/.

 

Mine must haves denne vinteren er:


En varm vinterjakke, man ikke ser ut som en balong i

♥ En varm vår/høst jakke

♥ En varm og søt kåpe

♥ Varme sko

♥ Vanntette sko for høst og vår

 Hvite Dr Martens her, blå kåpe her, Svea jakke her, hvit teddy jakke her

Leopard skjorte her, teddy skinn jakke her, disco pants her (de skal være laget i tykkere materiale, det står hvertfall i beskrivelsen), future genser her


cupecakes genser her, lyseblå reinsdyr genser her, søt blomster genser her (jeg personelig elsket den gule!), never try never know genser her


skater dress her, lang tykk kjole her, fleece thigts her, grå peplum genser med blonder her

 

 Håper dere finner noe av dette interessant og at noe faller i smak! Noe av dette er på vei til meg nå :) Gleder meg sykt! Skal vise dere kjøpene når de har ankommet :)

 

#VINTERKLÆR #VINTER #SHOPPING #INNKJØP #WANTS #ØNSKERSEG #ØNSKELISTE #EBAY #NELLY #ROSEWHOLESALE #KLÆR #MOTE

  • Skrevet: 06.10.2014  //  Kl: 16:55  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 4

I dag har jeg latet som om det var søndag, siden jeg jobber lørdag så har jeg hatt fri i dag. Jeg har gjort mye fornuftig som å spille Sims 3, geeket på youtube og laget meg utrolig god frokost. Men ikke noe av det er egentlig interessant eller egentlig fornuftig. Men straks skal jeg reise for å trene litt styrke med kjærsten. Han klarte faktisk lappen i dag, så STOR GRATULASJON til han! :) Så jeg regner med at det blir tid til en liten kjøretur også :) Ha en god mandagskveld videre!// bukse fra River Iland, genser fra H&M, smykke fått i gave.


#OUTFIT #ANTREKK #HVERDAG #MOTE

  • Skrevet: 06.10.2014  //  Kl: 16:42  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 0

Hey kjære lesere! 

Som dere vet har jeg vært veldig fraværende fra bloggen, i egentlig en god stund nå. Noen av dere har sikkert skjønt det, men jeg innrømmer det for det om. Ting er ikke hetl 100% perfekt for tiden. Og med det mener jeg at jeg er inne i en veldig stresset periode. Etter jeg begynte å jobbe, har jeg slitet med å finne plass til alt annet. Ting som jeg vil gjøre og som jeg elsker å holde på med, har det ikke blitt tid til. Og får å få tid til det jeg skulle ha gjort, har jeg stresset mye. Å det er ikke bra.

Ikke misforstå meg, jeg digger jobben min, den er ikke problemet. Men lille jeg begynner å bli voksen, og det er mye som skal gjøres og læres. Derfor føler jeg ikke at jeg strekker til. Å da blir det stress. Ting er ikke perfekt, og det vil de aldri bli. Vær ikke bekymret for meg,  jeg jobber med saken.

Jeg vil bare at dere skal forstå at det er ikke alltid jeg orker å blogge, eller har tid. Jeg har hatt skyldfølelse for å ikke blogget, noe som er ett stort tull! Dette er bare for gøy, og det skal det fortsette å være! Det er bare så viktig for meg å få sagt dette, håper dere forstår. 


Dagens smilebildet! :)

#OPPDATERING #UPDATE #HVERDAG #TANKER #FØLELSER #MENINGOm megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits