• Skrevet: 30.11.2012  //  Kl: 21:34  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 0

Sikkert en del av dere som allerede har sett den, men så den ikke før nå. Ikke den mest normale julesangen. Men av en merkelig grunn fikk jeg litt julesteming av den! Hahah.

 • Skrevet: 30.11.2012  //  Kl: 21:10  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 16

Har lett i en god stund nå etter en kjole jeg liker, og falt pladask for denne paljettkjolen! Okei da. Så skulle jeg ikke vise den før til jul, men klarte ikke å vente. 

Slik ser den ut:Så det ikke før jeg kom hjem at det skimter leopard under paljettene. Elsker den! :D
// kjole 499 kr fra match.

Så da er både julaften og nyttårsaften reddet, nå mangler jeg bare noen passende sko. Som garantert vet så er det 1. desember i morgen, ikke lenge igjen til julekvelden! Gleder meg til å vise den på, for som med alt ser det mye bedre ut på. 

 • Skrevet: 29.11.2012  //  Kl: 21:45  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 1
Flink til å re opp senga. Alltid.

Må kose selvføgelig kose med naturfagboka, er helt bettatt av den!

Dette har jeg drevet med de siste to timene. Nemmelig prøvd å få det litt koselig med musikk og stearinlys, mens jeg gjør ferdig naturfag innleveringa. Ble sikkert en halv time brukt på annet tull, som å  danse rundt omkring, finne antrekk, surfe på youtube og gå inn noen utrolig vonde sko! Åh, klarer alltid å rote meg bort i noe helt annet enn leksene. Herlig og endeliiig bli ferdig med det, fjoh. Er så klar for helg jeg nå! 

 • Skrevet: 29.11.2012  //  Kl: 16:17  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 12

Lita Buckle Shoes

Link

Lita Multi glitter Shoes

Link

Støvler, Helena

Link

Sko, Kristina

Link

Skoletter, Ashley3

Link

Skoletter, Pim

Link

 Sneakers med kilklackar, Lea

Link

Lita Spike Shoes

Link

Støvler med kilhel, Mia

Link

Alle skoene finner du på bubleroom.no 

Ble en del svarte sko, heheh. Av en eller annen grunn så ender jeg alltid opp med svarte sko, om jeg skal kjøpe et par. Sikkert fordi det er praktisk for det passer til alt, og fordi det er fint. Jeg skulle gjerne hatt alle disse skoene! Men mest av alt ønsker jeg meg de svarte Jeffry Cambell skoene med pigger, eller de i sølv. Klarer ikke helt å bestemme meg. Men uansett hint hint, om noen vil kjøpe de til meg? 

Stikkord:
 • Skrevet: 28.11.2012  //  Kl: 16:43  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 16
// Skjorte fra veromoda, genser og øredobber fra ginatricot, coated jeans fra bikbok.

Dette hadde jeg på meg i dag. Har hatt en laaang skoledag, føltes ut som den aldri skulle ta slutt. Nå skal jeg kjappe meg å spise og prøve meg på lekser, for så å dra på trening! Puuh, litt stress. Men det går. Lofte meg selv at det er siste gang jeg bruker den buksen. Pga den har revnet opp på siden, hahah. Flinka! :-D Også er fargen blitt så rar :-( Den ser grå-lilla-rød ut, men kjøpte den i burgunder rød. Så ja, må nok kjøpe meg en ny coated jeans.

 • Skrevet: 27.11.2012  //  Kl: 20:26  //  Kategori: Beauty Tips  //  Kommentarer: 6

Må bare starte innlegget med å si at jeg er ingen hud ekspert, men siden jeg har slitet med urenhud en god stund. Så tenkte jeg å vise dere hvilke produkter jeg er fornøyd med og hva jeg bruker. Når det kommer til hud så er vi som i det meste, veldig forskjellige. Så det er veldig individuelt om hva som passer best for den enkelte. Man må bare prøve å feile litt. // Ansikts vask fra bodyshop, skrubb og ansiktsmaske i ett fra clean start. Clean start serien fås kjøpt på apoteket.

Noe av det viktigste og beste du kan gjøre for huden din er en god skrubb! Da hjelper du til å fjerne dødehudceller, ja. De fleste vet sikkert om det, så går ikke noe dypere inn på det. Ansiktsmasken hjelper til å rensehuden og skrubben gjør den silke myk! Jeg bruker skrubben/ansiksmasken fra clean start minst to ganger i uken, du trenger selvfølgelig ikke å gjøre det hver dag. Å bruke den to ganger i uken er kjempe fint. 

En god ansiktsvask burde alle ha, og bruk den morgen og kveld. Jeg syntes det var vanskelig å finne en som faktisk fungerte, siden jeg har ganske "følsom" hud. Enten så var de for sterke og ga meg utslett, og det var vondt og begynte å klø. Mens de som skulle være milde for huden, var for milde og renset ikke ansiktet godt nok. Men fikk med en prøve fra bodyshop, jeg var så fornøyd med den at jeg kjøpte den, og har brukt den siden. Du trenger ikke å bruke så mye, også holder den en stund.

Det siste jeg bruker, som jeg skal skrive mere om i et annet innlegg. Er en kvisekrem som faktisk fungerer supert! Men det er for de som er plaget med masse kviser. Mens dette innlegget er for alle og en hver, så syntes ikke det passet helt inn. 

Håper dere fikk noen tips, og at det var til hjelp for noen! :-)


 • Skrevet: 26.11.2012  //  Kl: 17:00  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 7

Da er en super helg over og hei til mandag! Som jeg fortalte tidligere, så skulle jeg konkurere i går. Dancer of the year heter konkurransen, og den er på to dager. Men denne gangen stilte jeg bare i freestyle, siden slow og freestyle er på forskjellige dager. Jeg fikk 3. plass, så er skikkelig fornøyd med den! Så kjempe fin avsluttning på danse sessongen 2012. 

Erika var med for å se på! 
Glad i deg høna!

// Bilder fra den fantastiske iPhonen :-)

 • Skrevet: 24.11.2012  //  Kl: 18:24  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6


Alltid fint med hårete bukse! yee.

Hallais! Hater egentlig det ordet, hahah. Stor del av dagen min har bestått av soving, og geeket sesong tre av "The walking dead". Elsker den serien! Nå sitter jeg og venter på at bruninga skal tørke. Siden jeg skal konkurere i morgen. En av de største konkuransene, Dancer of the year heter den. Og jeg gleder meg kjempe masse til! Så ønsk meg lykke til! Det blir også dette årets siste konkurranse, så det er litt trist da. Så må vente heelt til over jul, og jeg som har fått så trenings glede igjen. Haha, så feil tidspunkt. 

 • Skrevet: 23.11.2012  //  Kl: 21:23  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 11// Angora genser og skjorte fra bikbok. Bukse fra Lee. 

Dette hadde jeg på meg i dag. Prøvde å lage meg et lite studio inne, siden det er blitt mørketid i hele norge! Eller det følels slik. Vi har ting over alt i huset, men fant til slutt et lite sted i stua. Jeg er skikkelig sliten i dag. Men føler meg bedre etter en laang powernap, ellers skal jeg bare slappe av og nyte fredags kvelden.

 • Skrevet: 22.11.2012  //  Kl: 21:08  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 10

 


Ser seriøst ut som en drit skummel rotte på bildet ovenfor!

Jeg elsker denne filmen!


Spist popcorn og sett filmen "500 days of Summer" med min syke venninne. Ikke følte jeg meg så bra i dag heller, hatt hodepine siden i går kveld. Ikke gøy! Så har vært hos Eline og fått henne ut av sengen og fått litt mat i henne. Hard kamp, litt sleping bort over gulvet. Men vi klarte det! Også var mammaen hennes så søt å lagde kakao til oss :-)

 • Skrevet: 22.11.2012  //  Kl: 15:24  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 8

Får ikke bedre julesteming med noe annet enn et pyntet juletre med pakker rundt!
Søsteren min og jeg i fjor. Faktisk tatt på nyttårsaftenen. Ja, jeg juksa med bildene nå!
Ååh, vi er alltid så pene.
Vi er vell så ulike som to søsken kan bli? Er så glad i deg sis! :-D 

Jeg gleder meg allerede til jul! Å denne julen skal jeg feire med familien min i Narvik, som jeg gjør annet hvert år. Slik er det med skilte foreldre, sikkert en del av dere som har det likt. Uansett, man kan jo ikke dele seg i to og være begge stedene. Dessverre. Det er 28 dager igjen til ferien, og om alt går i boks så gleder jeg meg veldiiig! 

 • Skrevet: 19.11.2012  //  Kl: 18:03  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 0

Fant denne videoen helt tilfeldig. Å jeg vill dele den fordi det er garantert mange der ute som liker en gutt, men ikke vet hvordan de skal få oppmerksomheten hans. Du trenger ikke å like noen spesielle for å se videoen, men det handler litt om å være usikker på seg selv og kanskje hva man skal si. Verdt en liten titt, syntes hun hadde et ganske bra poeng.

Noe jeg også liker med videoen er at hun forteller deg ikke hvordan du oppføre deg eller hvordan du skal være. Slik mange legger ut, når de tror de skal hjelpe andre.

 • Skrevet: 19.11.2012  //  Kl: 17:26  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 10

Shirt, Bag, Heels

Chouette Jacket, Vagabond Shoes, Terranova Jeans, Bershka T S, Vero Moda Belt, Cubus Ring, Malvaretki Bracelets, No Name Bracelet

Scotch & Soda Hat, H&M Sweater, Carhartt Jacket, Nudie Jeans Jeans, New Balance Sneakers, Asos Bag

 

Oasap Beanie, My Daddy Jacket, Pimkie T Shirt, Oasap Legging, Pimkie Boots, Mango Bag, Romwe Necklace

Lavish Alice Rivets Sweatshirt, Nowistyle Belt, Levi's Pants

Wanderland Boutique Black Straw Bowler, Wanderland Boutique Tan Wool Blazer, Wanderland Boutique Classic Denim Shirt, Wanderland Boutique Leather High Waist Shorts, The Whitepepper Chunky Tan Platform Boots

H&M Cardigan, Farah Oxford Shirt, Cheap Monday Pants, Frank Wright Shoes

Top Secret Blazer

Gina Tricot Sweater, Balmain Boots, Happiness By Carolyn Feather Necklace'

// Alle bildene er fra lookbook.nu

Jeg vet at på noen av bildene ovenfor er det bare knær, men om du ser for deg en nylonstrømpebukse så passer det meste for norske tempraturer også :-D Dette er det som inspirerte meg i dag. Ellers er jeg fortsatt syk, har bare ligget i sengen i hele dag. Orker liksom ikke en dritt. Men var så heldig å få syke besøk av Eline vennen, var koselig! 

 • Skrevet: 17.11.2012  //  Kl: 20:14  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 8

Hun her er foresten drit fin stemme, kjenner det opp over ryggraden. 

Bildene er tatt samtidig med antrekks bildene.

Bare slik at dere ikke tror jeg BARE bruker de samme klærene bestandig. Haha. Jeg er fortsatt snørrete og færl. Så håper det går over snart, har ikke tid til å være syk! Hater å ikke gjøre en dritt og bare ligge i sengen. Blir gal av det, føler jeg går på veggene. Så sikkert derfor jeg fikk et "rydde kick" i dag. Men ga opp med ryddinga da jeg klarte å ødelegge støvsugeren! Dramatikk. Neida. 


 • Skrevet: 16.11.2012  //  Kl: 20:06  //  Kategori: Beauty Tips  //  Kommentarer: 12

Siden jeg har ligget syk i dag har jeg sørfet litt på youtube, og sett på en del videoer. Ble veldig inspirert av en rekke hår tutorials, der de lager masse forksjellige frisyrer bare ved hjelp av fletting. Her er noen av mine favoritter:

Denne er av de enkleste tror jeg, fin, enkel og hverdaslig. 

Denne ser mere avangsert ut en den er. Men utrolig søt!

Har lenge lurt på hvordan de får til en slik updo.  Kan være litt vanskelig å se hva hun gjør, men du skjønner greia.

Heelt til slutt den mest avansgerte av alle sammen, men også den fineste etter min mening!

Verdt å ta en titt, om dere ikke ser på alle sammen! Veldig fin måte å fikse håret, om man vill prøve noe nytt, men ikke vill klippe det. Jeg fikk i alle fall veldig lyst til å prøve alle sammen, hehe!

 • Skrevet: 16.11.2012  //  Kl: 16:00  //  Kategori: Film  //  Kommentarer: 7

Det jeg gledet meg sånn til, men ikke rakk å fortelle dere i går var at Jeg skulle på Breaking Dawn part 2 premieren. Siden jeg var/ er syk så raste timene bare forbi, og plutselig fikk jeg veldig dårlig tid, haha. Litt stress, men vi kom oss til dit i tide og rakk filmen. Ingen av de jeg var med kunne skjønne hvorfor filmen  har blitt slakta ,og fått treer som terningskast. For den var bare helt fantastisk, virkelig verdt en sekser! Filmen hadde alt, spenning, romantikk, humor, både glede og var trist. 
Jeg kan forstå de som ikke har et forhold til twilight og som ikke har sett de andre filmene, at de ikke vill forstå poenget. Men hallo, det er film nr 5, sier seg selv at man burde fått med seg de første. For om du ikke har sett de, blir det som om det ikke skjer noe i filmen. MEN om du faktisk har fulgt med, så blir det en avslutning for fortellingen! Min konklusjon er at det er gamle gubber som har dømt filmen, og at den fortjener helt klart en sekser! For jeg satt som et tent lys under hele filmen, var både redd, trist og rørt til tårer.


 • Skrevet: 15.11.2012  //  Kl: 18:05  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 13
Skjorten er fra bikbok, og det andre føler jeg at jeg har sagt tuuusen ganger før. Så tror dere som er faste lesere vet det nå, haha.

Det føles så sykt ut som en fredag! Herregud, er så irriterende. Uansett, har hatt en mye bedre dag enn i går! For i går gikk alt i vasken, dårlig start på dagen, framlegg som gikk til helvete også fikk jeg vite at Chris Brown konserten ikke blir noe av!! Noe som jeg og de jeg skulle med dit synes er kjempe leit, skikkelig skuffa. Men slik kan det gå. 

Ellers har jeg vært litt i byen og møtt igjen ei god venninne som jeg ikke har sett på en stund. Så det var skikkelig koselig. Og nå gleder jeg meg bare til i kveld, wihuuu! Forteller dere mere om det senere!


 • Skrevet: 13.11.2012  //  Kl: 20:16  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 10

Mai:Juni:


Juli:
Juli:


August:Også ble det tidlig vinter og kaldt:

Når jeg ser tilbake i arkviet skulle jeg ønske jeg hadde tatt flere bilder av antrekkene i August. Hadde så mange fine antrekk når vi var i Tyrkia, men hadde for lite tid til å ta antrekks bilder. Ser også at jeg har forandret meg en god del, eller etter min mening da. Dette var hvertfall noen av mine antrekk fra sommeren som var. Å flere antrekk vill komme i fremtiden! 

 • Skrevet: 12.11.2012  //  Kl: 20:59  //  Kategori: Design  //  Kommentarer: 3

Som dere kanskje la merke til har jeg laget meg byttet header igjen... Han som egentlig skulle lage header til meg har ikke fått gjort det, og jeg tror ikke han kommer til å gjøre det heller. DERFOR lagde jeg denne, tror det er den første headeren jeg har som bare er helt plain svart og hvit. Vi får se hvor lenge jeg holder ut med en så enkel header, men foreløpig liker jeg det.
Jeg vet at kvaliteten ikke er helt det beste, men bortsett fra det

Hva synes du om headeren? (kom gjerne med ris og ros)

 

 • Skrevet: 12.11.2012  //  Kl: 20:32  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 7

// Inspirasjon hentet fra her.

 

 • Skrevet: 11.11.2012  //  Kl: 17:40  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 3

Tok disse bildene i går hos Eline. Fikk plutselig lyst til å ta litt bilder, lenge siden jeg har tatt bilder bare for å ta bilder liksom. Synes det ser litt ut som figurene står under et tre og kysser i regnet. JA, jeg har blitt klissete romantiker, sorry folkens!

 • Skrevet: 11.11.2012  //  Kl: 17:33  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 12

// Jeg er bikbok jente i dag. Skjørt, strømpebukse og skjorte fra bikbok. Bustier fra H&M.

"Veldig fint, men litt stygt også" er pappas mening om antrekket mitt i dag. Haha. Han likte ikke hullet i strømpebuksen, men jeg skal kjøpe meg en ny! Men syntes ikke det gjorde så mye, ga liksom antrekket litt mere sjarm. Ellers har jeg feiret farsdag hos Eline og hennes familie, koslig. Og nå feirer jeg med min familie, som jeg skal fortsette å feire utover kvelden. Ønsker dere alle en koselig kveld videre!

 • Skrevet: 10.11.2012  //  Kl: 21:21  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6


Ble litt litee.

Ellers har jeg tilbringet kvelden med disse to.

Ahh, søsken kjærlighet!

Kooosepoose! 

Jeg er ensom og kose syk for tiden, heldigvis har jeg en herlig bestevenninne! Spurte om jeg kunne få sove i sengen hennes i natt, men hun var ikke helt enig i det. Egoistiske faen. Neida. Koselig er det i alle fall. Vi har så vidt sett litt på filmen "Ted", som vi skal fortsettte å se. Ønsker dere alle en fin kveld!

 • Skrevet: 10.11.2012  //  Kl: 15:35  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3
Skurrehurre bildet!

Starter innlegget med å si at jeg har vært lite aktiv i det siste, men nå er jeg ferdig med å tenke på alt mulig rart! Hater når man er for mye i tankene sine og i sitt eget hodet. Sikkert flere som har opplevd det, det er ikke gøy. Da klarer man ikke å fungere helt som normalt. Men nå kal det bli bedre frem over, det er jeg i alle fall ganske sikker på. 

Nokk om det, nå er jeg hos Eline og våres plan i dag er å ikke gjøre en dritt. Å det menere vi begge er en bra plan, siden det skal skje så mye neste uke og sikkert ukene frem over. Derfor er det godt å ha en helg med bare kos og uten mas. Vi skal sikkert se på film eller noe slikt, forteller dere mere senere. 

 • Skrevet: 09.11.2012  //  Kl: 19:44  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 18

Siden det var 50% på hele bikbok i går, måtte jeg innom! Føltes kjempe godt å få brukt litt penger der, men også spart en god del. Får alltid en liten lykkerus, når jeg shopper eller kjøper noe nytt. Kanskje jeg er litt avhengig av å shoppe? Haha. Neida. Skulle egentlig vise kjøpene til dere i går, men siden jeg satte microrings extension tilbake, så ble hele kvelden med til det. Her er det jeg kjøpte!

Aner ikke hvorfor det første bilde ble så skurrete. Sikkert fordi jeg alltid må skjelve når jeg tar bilder. Hahah.
Elsker den søte myke turkis fargen og detaljene.

Har siklet på denne genseren en stund. Synes den er kul og i tilegg er den så myk! Tror det er angora, er ikke 100% sikker.
Får aldri nok av skjorter, og en hvit skjorte har jeg ønsker meg lenge. For de kan bruker til alt.
Skjørte er litt anderledes av det jeg pleier å like, men digget det! Også er det i det litt varmere slaget. Det er egentlig svart med gull glidelås, men ble brunt på bildet. Derfor jeg redigerte det svart.

 
Endeliiig kunne jeg bytte piercing, synes jeg har vært flink som har holdt ut i fire måneder. Har brukt den i en dag, og det har vært bare litt ømt, siden denne piercingen var litt tykkere enn den andre. Så begynte å blø litt først. Men tror det skal gå bra! Elsker denne piercingen, ikke for lang så den blir irriterende. Men litt dumt at den setter seg fast i ullgenseren! Haha. 

 • Skrevet: 05.11.2012  //  Kl: 20:32  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 13

// Alle bildene er hentet fra nelly. (Klikk her for Link Link)


 
 • Skrevet: 03.11.2012  //  Kl: 18:56  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 12

Enkelt, men rocka og klassisk.

Litt cowboy og chick. 

Digger at hun får det til med så mange sterke farger. Gir meg litt sommerfølelse.// Lookbook.nu

Ikke alt som passer seg for norge på denne tiden, men måtte ha med alt siden jeg syntes det var så stilig og inspirerende. Håper dere også likte det! :D

 • Skrevet: 03.11.2012  //  Kl: 18:42  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 1

Vet ikke helt hvorfor, men jeg ender alltid opp på gulvet... Legg merke til Elines fine sokk i bakgrunnen, hahah!

Kom hjem for rundt en time siden etter å ha vært på dansekonkurranse i hele dag! Det var for det meste gøy og jeg var veldig gira, men kom bare til semifinalen. Sååe, ikke fornøyd med den. Siden jeg fikk to tredjeplasser sist gang. STOR forskjell. Håper det går bedre på neste konkurranse som er "Dacer of the year", noe jeg gleder meg veldig til. Ellers skal jeg til Eline senere i kveld og chille. Tror vi skal spise banan med smelta sjokolade. Det blir kos!

 • Skrevet: 01.11.2012  //  Kl: 20:45  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 6

WÆÆÆÆ! Så mye godt i vente for tiden! Greit med avbrekk fra den kjedelige, rutinerte hverdagen. Så den 18. november, som ikke er lenge til, skal to venninner og jeg til oslo på Chris Brown konsert!! Han kan synge, danse og ikke minst er han kjekk. Gleder meg syyyykt til det!! :D :D

 

Bilde kilde her.

 Å, ja. Jeg vet det han gjorde mot Rihanna for en god stund tilbake. Det støtter jeg selvfølgelig ikke, for jeg er en STOR Rihanna fan. Men jeg liker musikken hans og han som artisten, som blir noe helt annet. Så la oss heller fokusere på det alle sammen! Her er noe av det siste han har kommet med:

 Til slutt denne sangen som er helt nydelig, rolig og avslappene. Elsker den. 

Tror jeg kommer til å bli litt star struck da! Hahah. 

Skal du på konserten, eller kunne du tenke deg å hvert der?

 

Resultatet etter frisørbesøk:

Slik ser jeg ut akkurat nå!

Endelig har jeg fått ut alle extensionsene og pluss alle "knutene" som også hadde kommet. Altså det håret som egentlig skal falle av hadde samlet seg i limet, og blit en knute. Men med litt hjelp fikk jeg alt ut, så kunne endelig farge etterveksten. HALLELUJA! Synes det blir virkene lysere når man får tatt etterveksten. Første gang jeg har prøvd slik "hette", vill si de setter plastikk på hodet og drar hårene igjennom. Blir alltid like overrasket hver gang jeg bleiker håret, har ikke helt vent meg til blondt hår. 

Det ble litt lysere enn sist, og tror det skal passe enda bedre til extensionsene mine nå. Så er kjempe fornøyd! Ja, jeg skal sette på igjen microringene. Jeg føler meg rett og slett litt "naken" uten dem. Har brukt hair extensions i snart to år, så det har blitt en vanesak. Føler meg grusom uten de, selv om andre kanskje synes jeg faktisk kler sånn som det er nå? Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits