• Skrevet: 29.11.2013  //  Kl: 19:31  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 19

For bare ett par dager siden bestilte jeg litt stuff fra Nelly, og i dag hentet jeg spent pakken! Spent på hva som var oppe i esken, selv om jeg allerede visste hva jeg hadde kjøpt. Hahah, blir iverig når jeg har bestilt noe på nettet, eller får pakker generellt. Da er jeg som en liten unge på julaften :-) Alt sammen passet! Noe jeg er kjempe fornøyd med, for jeg var litt spent på kjolene, skoene... ja alt! Dere som har leser bloggen, vet at jeg pleier å ta bildene av tingene mens de henger på hengeren, eller brettet på gulvet. Men denne gangen ville jeg gjøre et unntak, så i dag har jeg tatt bilde av klærne mens jeg har dem på! Slik får dere også sett fasongen av kjolene, myeee bedre. Å jeg må bare slenge med at skoene ser mye hottere ut i virkeligheten, fikk litt feil vinkel på bildene.

Dårlig bilde, men dette er en smakebit av antrekket mitt til julaften! Jeg var litt spent på om det passet, siden det var one size, men det passet utmerket! Stort gull belte 199 kr.
 Litt mindre bilder, men dere overlever nok! Herlige svarte og litt robuste sko 499 kr, paljettkjolen i gull kostet 799 kr... Litt mer enn det jeg hadde tenkt til å bruke på en nyttårskjole, men de hadde så lite utvalg av paljettkjoler siden det var utsolgt. Men jeg falt for denne, så litt stiv pris men men!

Elsker denne turkise kjolen med leppestiften i fuxia, en fresh kombinasjon! Turkis kjole til 299 kr.

Elsket denne kjolen mer enn det jeg hadde trodd! Korall farget kjole (jeg synes den er mer rød, men ok) 299 kr.

Om du har lyst til å kjøpe noe av dettet eller vill se nærmere på det, så har jeg direkte link til hvert produkt i ett innlegg som du finner lengre ned på siden! :-D

#INNKJØP #SHOPPING #NYTTÅRSKJOLE #NELLY

 • Skrevet: 27.11.2013  //  Kl: 23:08  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 6

Jeg avsluttet skoledagen med nudler og begynne på en tegning, noe som aldri skjer. Siden jeg verken liker nudler eller pleier å tegne. Men dere vet de gangene man bare får lyst til å spise noe man egentlig ikke liker, eller gjøre noe man ikke pleier? Eller kanskje ikke... Uansett jeg hadde en slik dag i dag. Senere på dagen hadde jeg besøk av gutten min, og vi har bare slappet av hjemme. Så deilig med en chill dag, siden det går mot jul og jeg har hatt prøver hver dag nå.... Jeg gleder meg allerede til ferien, sikkert som de fleste av dere også gjør!

Her er starten på min is-prinsesse! Var det jeg hadde i tankene, så vi får se.
Jeg pleier ikke å tegne og har nettopp begynt, så ikke ta den så seriøst. Vet det er noen feil konstruksjoner her og der, hahah!
Dagens bilde av det slappe trynet mitt! 
 • Skrevet: 26.11.2013  //  Kl: 13:00  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 9

Jeg har.... Noe som jeg ikke burde gjort, meen bestilt meg noe igjen fra nettet. Jeg var så fornøyd med leveringstiden fra nelly sist, også trengte jeg en nyttårskjole. Eller trenger blir vell kanskje ett feil ord å bruke, men jeg hadde som de fleste lyst på en ny kjole til nyttårsaften. Gjerne en med paljetter som IKKE er svart, synes de bare selger svarte kjoler i butikkene på senterene. Det er fint det, men guud så kjedelig om ALLE skal bruke svarte kjoler på julaften/nyttårsaften. 

Turkis kjole her, rød kjole med blomster her, gullkjole (gleder meg til å bruke denne på nyttåraften!!!) her.

Stort gull belte her, høye svarte sko med snøring her.

Har ikke planer om å bruke noe av dette sammen, bare så det er sagt. Men belte skal jeg bruke til antrekket jeg skal ha på julaften, og gullkjolen har jeg tenkt til å bruke på nyttårsaftenen. Med mindre jeg ombestemmer meg i siste liten. Så da er de store fest antrekkene i boks, så mangler jeg bare julegavene :-O

 • Skrevet: 24.11.2013  //  Kl: 21:43  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 6

I går var jeg på dansekonkurranse som jeg skrev litt om i går. Både Eline, kusinen min, kjæresten hennes, pappa var med å så på, så det var veldig koselig at de ville være med! Det var årets siste konkurranse, og den kalles for DOTY (som betyr dancer of the year). Så den danseren som vinner i den øversteklassen blir kårets til årets danser. For meg gikk det ikke så bra denne konkurransen siden jeg ikke kom videre til semifinalen. MEN jeg hadde ingen nerver, husket alt og er fornøyd med det jeg gjorde. Så lenge jeg følte det gikk bra med meg selv, så er jeg ikke helt deppa. Men ble skal ike klart litt irritert, siden jeg er ett konkurranse menneske, hahah. 

 

Her får dere se noen bilder fra i går.Johanne, meg og Eli. Perf mobil kvalitet!!

Så herlig smil du har Eline! :-D
Her er jeg på gulvet rett før vi skal starte å danse. Mannen i dress og damen i grønn kjole er dommere, om noen lurte på det.

#SPORT #KONKURRANSE #DANS #DANSEKONKURRANSE

 • Skrevet: 23.11.2013  //  Kl: 09:38  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 2

Da er jeg fikset og klar som dere ser på bildene neden for. Turen går til lillestrøm, der det er en konkurranse som kalles for Dancer of the year, og som dere kanskej skjønte så er det årets siste konkurranse. Jeg gleder meg i alle fall! De store konkurransene er alltid ekstra gøy. Jeg skal kun delta i singel i freestyle disco jazz, denne gangen. Det er fordi konkurransen går ut over to dager, så da får jeg bare danset en type dans, men jaja. Gøy blir det i alle fall og med mye god stemning!

PS! det er ikke et teit sugemerke jeg har på halsen om noen lurte på det. Det er ett brannmerke fra krølltanga, siden jeg er så klønete!

#Dans #Sport #konkurranse #dansekonkurranse

 • Skrevet: 22.11.2013  //  Kl: 22:52  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

Siden jeg er så opptatt med andre ting nå, som f.eks skole som tar veldig mye tid. Så får jeg ikke blogget like aktivft som før, noe jeg har litt dårlig samvittighet for, fordi det har jeg alltid likt veldig godt. Det skjer heller ikke så mye mer spennende i hverdagen, enn skolearbeid og andre hverdagslige ting. Så da blir det sånn at jeg kommer til å fortelle: "Den dagen jeg gjorde noe", isteden for "i dag". Håper at dere skjønner hva jeg mener, og at det ikke bare blir tull... Hahah.

Her om dagen dro kjæresten og jeg til Jorekstad, som er et badeannlegg. Vi var der fra ettermidagen til kvelden, vi var der i ca fire timer! Så ja, du kan vell kalle det en bade date :-) Det var veldig koselig så klart, bare oss to. Uff hør så klissete og håpløs romantiker jeg har blitt... Det var uten tvil den beste dagen denne månten, i mine øyne. 

Om noen skulle lure på det så er bikinien fra cubus. 

Som dere ser på bildene har jeg bare sminket meg noe enklere enn jeg pleier. Har droppet øyenskyggen, og bare brukt løsvipper og eyeliner på øynene. Men det har ikke noe å si, for jeg hadde tenkt å vise dere leppestiften fra bareMinerals. Siden noen lurte på om jeg kunne vise hvordan den er på, og det kan jeg selvfølgelig gjøre! Nå har jeg redigert litt på bildene, så fargen vill kanskje virke litt sterkere i virkeligheten, tror jeg. Men sånn ca her ser den ut på:
Måtte selvfølgelig "brife" med ringen, siden den har samme farge som leppestiften. Det var egentlig helt tilfeldig! Tenkte ikke over at de matchet før etter på.

♥ Leppestiften er i fargen "Never say never" fra bareMinerals.

#MAKEUP #MAKEUPLOOK #BAREMINERALS #LESERSPØRSMÅL

Kommer nå med en shopping anbefaling til dere sent på kvelden. Etter å ha klikket meg litt rundt om kring fant jeg en nettside de der de hadde sykt billige kåper og mye annet fint, alt fra fest kjoler til herreklær. Nettsiden heter rosewholesale.com og den finner du her.De har også mye fint til gutta, så verdt å ta en titt! Spessielt om du ser etter noe litt anerledes til en billig pris. Jeg har ikke bestilt fra dem før, men gjorde mitt første kjøp i dag. Så er veldig spent på å få dem hjem! Dere kan finne noe av det jeg bestilte på bildene under, men jeg vill ikke si hva jeg kjøpte enda. Så dere får vente å se. Alle bildene er linket, så dere kan finne klærene raskt.

Fra venstre: Regnbue kjole her, svart peplum kjole med studs her, rød kjole her, min favoritt sølv kjole med svarte blonder her, svart blonde kjole her.

Fra venstre: hvit kåpe med hette her, kåpe med fukse pels her, denim jakke med studs her, cardigan med aztec mønster her, kort hvit jakke med skinn armer her.
Fra venstre: Doll t-shirt her, Batman genser her, fuxe pels cardigan her, mintgrønn genser her, collage "K" genser her.


#NETTSHOPPING #SHOPPING #ANBEFALING #INNKJØP

 • Skrevet: 17.11.2013  //  Kl: 20:00  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 9

Som jeg fortalte i starten av forrige uke, så ble dette en veldig hektisk uke for meg der det skjedde masse forskjellig! Bare for å nevne det øve til prøve, photoshoot, film innspilling, make up kurs i oslo og farge kurs. Så jadda, dere forstår det sikkert. Skal ikke gå inn på alt nå, men tenkte jeg kunne fortelle litt om makeup kurset. På torsdag dro klassen min og parallelklassen til oslo, først hadde vi make up kurs på Dermanor, det var BareMinerals som hadde kurset. Det var veldig lærerikt og jeg fikk med meg noen god biter. Etter på hadde vi noen timer i byen, noe som viste seg å bli litt for lite for oss. Vi rakk ikke å shoppe noe, men hadde det veldig koselig på Hard Rock Cafe!

Her står vi uten for slottet. Klassen vår har hatt besøk av tre svenske utvekslings elever denne uken. Så de var også med på turen. Måtte så klart vise de svenske jentene slottet. Fra venstre, Tonje, Mia, Meg, Hsaung, Marita, Rikke, også de svenske jentene :-)


Her er vi på Hard Rock Cafe. Mia og Hsaung, søte jenter! 
Meg og Tonje! :-)Jeg hadde ikke med meg så mye hjem igjen fra oslo turen, siden vi ikke fikk tid til å gå i byen. Men Jeg kjøpte en concealer i fargen light 2, leppestift "never say never", og egentlig en leppestift til som var beige. MEN så flink som jeg er mistet jeg den dagen etter på, klarte ikke å ha den i 24 timer en gang. Alt var fra BareMinerals.

Etter å ha fått en smakebit på oslos shopping gater så fikk jeg veldig lyst til å dra dit på jentetur og shoppe litt mer! Så vi får se.

#MAKEUP #MAKEUPKURS #SHOPPING #BAREMINERALS

 • Skrevet: 13.11.2013  //  Kl: 13:37  //  Kategori: Dans  //  Kommentarer: 6

Denne uka her er rett og slett kjip. Nettopp fordi det skjer så syykt mye rart og uvanlig. Ikke det at det er negative ting som skjer. Nei, langt i fra! Men med prøver og øvelser til andre ting blir jeg helt fullbooket, og verste av alt... Jeg får ikke sett kjæresten min på en hel uke, og det er lenge skal jeg si deg når du er forelsket og vill helst se den personen hver dag. Egentlig så har jeg vell det så bra, at det er ikke noe annet å klage over. Vi har ett så godt land og bo i at vi glemmer å sette pris på hvor godt vi har det. 

Dagens plan er å komme seg til byen og være med på filminnspilling! Jeg og noen andre fra danseklubben skal være med i en musikk video, ikke en kjent gruppe. Men gøy like vell! Jeg kommer sikkert til å si noe mer om det etter hvert. Så blir veldig spennende og se hvordan det går :-)Måtte bare ta noen kjappe speilbilder av hvordan jeg ser ut i dag.

#FILMINNSPILLING #MUSIKKVIDEO #DANS

Skal, skal ikke lage make up video er spørsmålet? Det er alt for lenge siden jeg la ut min første make up video, og etter det har det ikke blitt fler. Jeg prøvde å lage en, men det ble bare tull med hele programmet når jeg skulle lage det! Men jeg har lyst til å prøve igjen og lage en ny. Temaet er hverdags sminke, eller hvordan jeg for tiden sminker meg i hverdagen. Jeg trenger i alle fall å oppdatere den gamle makeup videoen min, den er så gammel at det nesten er flaut. Hahah. Så om dere vill at jeg skal lage en make up video, så kommenter i kommentarfeltet! På bildene under ser dere looken jeg har tenkt til å filme.
Ønsker du at jeg skal lage en sminke video? :-)

#MAKEUP #MAKEUPVIDEO #SMINKEVIDEO 

 • Skrevet: 11.11.2013  //  Kl: 20:32  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3

Jeg hadde en herlig avslutning på helgen med kjæresten som har overnattet, photoshoot på studio og feiring av farsdagen. Herlig å kunne slappe av i helgen med kjæresten og se på filmer. Det var en film vi så som var spessielt bra, "The Lone Ranger" med Johnny Depp i hovedrollen, tror det er en av de siste filmene han har spillt. Anbefaler!

Siden danseklubben min ville ha bilder av hver danser på veggene sine, så møtte vi alle freestylerene opp i studio og hadde en photoshoot. Alle er så vandt til å posere, så det gikk veldig fort, men morsomt å være med på. Alle hadde på danse draktene sine og i ført litt mindre sminke enn det som er normalt når vi er med i konkurranser. Det er veldig mye glitter og glam. Bildene kommer så snart jeg får dem, men fotografen skulle redigere bilder av alle danserne først. Gleder meg veldig til å se dem! 

Amanda og jeg under photoshooten :-)

#DANS #SHOOT #PHOTOSHOOT 

 • Skrevet: 07.11.2013  //  Kl: 22:27  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

I dag har jeg vært utplassert i salongen, vanligvis er det annen hver fredag så det er veldig ofte. Men denne uken skal jeg dit i morgen også. Jeg trives godt der så det er ikke noe stress, eneste er at jeg skulle ønske jeg kunne mer så jeg kunne jobbet mer med kunder. Men men, sånn er det å gå 2. året på vgs. Min tur vill komme, jeg får bare smøre meg med tolmodighet!

Jeg har vært på  trening sammen med Kjæresten og venninna mi, Erika. Det var selvfølgelig koselig! Men må si jeg ikke følte meg så tøff på vekt avdelinga og løfte vekter sammen med "de store gutta", også kommer jeg, den brunhårete sminkedukka og løfter mindre enn halvparten av hva de løfter. Hahah! Etter trening dro kjæresten og jeg på kebab date, så sunne som vi er. Men det var godt å kunne tilbringe ordentlig tid sammen, skal ikke mer til enn det for å gjøre meg lykkelig.
Måtte jo slenge med noen ego bilder av meg seeeelv. Neida. Men dere ville ha flere ferske hverdagsbilder, so here you go! Er det noe dere vill jeg skal blogge om eller snakke om, eller noe dere lurer på så er det bare å spørr i kommentarfeltet eller sende meg meld her på blogg.no :-)

#TRENING #HVERDAG 

 • Skrevet: 04.11.2013  //  Kl: 18:23  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 7Ett bilde av slik jeg befinner meg akuratt nå, bedre bilde enn det her ble det ikke i dag. Har dårlig tid og vi har hatt gym i dag, så har en dårlig hår og sminke dag også, hahah. MEN tross alt det der så har jeg heldigvis ikke en dårlig dag! Humøret er her :-) Om noen få minutter skal jeg møte Eline og vi skal på senteret. Gleder meg, får ikke se henne eller de andre venninnene mine så mye som før. Så det er godt å finne på noe sammen. Jeg skal se etter treningstøy, siden det er mangel på det i skapet mitt. Så håper vi finner noe fint!

#SHOPPING #TRENINGSTØY #BESTEVENN

Dere husker kanskje at jeg skulle farge håret mitt fra blondt til mørke brunt? Nå er det gjort! Men det tok sin tid og derfor har jeg ikke blogget om det før nå. Det var en lærling der jeg er utplassert som skulle farge håret mitt, etter hun var ferdig med håret mitt og skulle farge extensionene så hadde hun for lite farge. Dette så jeg, men stolte på ekspertene da, siden jeg er ny i faget. Det resulterte i at extensione ble flekkete. MEN jeg fikk ny time dagen etter på og 50% av prisen pga feilen de hadde gjort. Å dagen etter på var jeg med å farget dem, og vi brukte god tid og hadde nok farge. Så jeg ble kjempe fornøyd til slutt! Fargen ble litt mer rødlig enn det jeg først hadde tenkt, men jeg liker den veldig godt! Sånn her ser jeg ut nå i dette øyeblikk:

Jeg fikk også en liten stuss på extensionsene og en hårklipp, noe som virkelig trengtes! Jeg hater å klippe håret mitt fordi jeg sparer, så har litt frisør angst. Litt ironsik når jeg utdanner meg selv som frisør. Målet er å bli en frisør som ikke klipper kundene sine for korte! Haha, neida har litt større mål. Men det er viktig å lytte til kundene sine :-)

 • Skrevet: 03.11.2013  //  Kl: 18:43  //  Kategori: Film  //  Kommentarer: 3

Jeg er veldig glad i skrekkfilmer selv om jeg alltid blir paranoid etter å ha sett dem. Begynner å innbille meg at det er noen som står å ser på meg, ja dere kjenner til den følelsen. Hahah! I det siste har jeg sett en del gode skrekkfilmer og tenkte derfor at jeg kunne dele de med dere. Så her er noen av mine favoritter og gode tips om du vill se en skummel film sammen med venninner eller kjæresten, eller alene om du tør det! Selv har jeg aldri sett en skrekkfilm alene, og jeg hadde ikke klart det. Sier litt om hvor pysete jeg er.
 

Her er de i tilfeldig rekkefølge:

Dreamcatcher: Er vell mer enn since fiction film med litt innslag av skrekkfilm. Den er litt treg i starten om jeg husker riktig, men den har en veldig god story og slutten er bra. Den handler om en guttegjeng som hjelper den veldig rare gutten som blir mobbet, og senere viser seg og være meget spessiell. Han gir de forksjellige krefter og forbereder dem på noe utenomjordisk som de snere vill oppleve. Mer enn det vill jeg ikke røpe, dere får heller se den.

The crazies: Handler om ett nabolag der en person blir gal, men senere blir flere og flere også gale uten at noen vet hvorfor. Tilslutt har du en hel epedemi der hele nabolaget har blitt gale og prøver å drepe hverandre. Den er litt zmobie story aktig, men uten zombier. Den er ikke en av de værste skrekkfilmene, men den har sine jumpscares moment!

Mama: To jenter blir forlatt i skogen, og noe mystisk tar hånd om dem. Senere blir de funnet og får seg ett hjem, men det mystiske har ikke forlatt dem og tar fortsatt hånd om dem... Den er veldig creepy hele veien, men jeg syntes slutten ødla alt. Så den har ikke en bra slutt, etter min mening, men vært å se.Rite: En amerikansk relgiøs student reiser til Italy for å ta en exorsime forbandelse på en ung jente. Typsik exosist film, men veldige gode skuespillere og jeg likte den veldig godt.

The haunting in connecticut: Den siste skrekkfilmen jeg så, og elsket den! De første to minuttene syntes jeg den var så skummel at jeg ba kjæresten om vi kunne se en annen... Men dere kjenner jo meg, er pysete når det gjelder skrekkfilm, haha. Veldig godt filmet, god grafikk og den er utrolig skummel etter min mening. Handler om en kvinne som tar medisiner for hun tror hun er gal, men egentlig er hun synsk og kan snakke med de døde. Hun fornekter også at datteren har arvet den samme evnen, og sier at alt er bare i fantasien hennes. Men det dramatiske bygger seg opp og vi får blitt kjent med både snille gode sjeler og ondskapsfulle sjeler. Slutten er kjempe bra og var nesten så jeg fellet en tåre. Hahah, men den er både skummel og rørende, to ting som filmen kombinerer bra. Dessuten er kjekkasen Chad Michael Murry med (Lucas fra one tree hill) i en birolle så det hjelper også filmen.The possession: Begge de siste filmene gir meg grøssninger når jeg skal fortelle om dem, så de er en av de skummleste av de jeg har snakket om nå. The possession handler om en jente som finner en antikk kiste i ett garasjesalg, lite vet hun om at denne lille kisten bor det en demon. Faren er den eneste som forstår at noe alvorlig er i ferd med å skje med den lille jenta, og han prøver så godt han kan i å hjelpe henne. Gode skuespillere, god story og bra filmet og efekter.

The conjuring: Denne har jeg sett to ganger, og kan gjerne se den flere fordi den fortsatt er skummel. Handler om en familie som flytter inn i ett hus på landet, og i huset er det flere ånder. Noen farligere enn andre. De kontakter ett par som jobber med å se om hus er hjemmsøkt eller ikke. Mackenzie Foy (som spiller Renesmee, datteren til Edward og Bella i Twilight saga: Breaking Dawn) spiller en av døttrene, nydelig jente som kommer til å bli kjempe vakker når hun blir større!

Om du ikke har sett alle filmene så anbefaler jeg de på det sterkeste, som sagt dette er noen av mine favoritt filmer når det gjelder horror filmer. En film jeg også vill anbefale er Evil Death, har snakket om den litt før så derfor valgte jeg å ikke skrive noe om den nå. Men den er også en av favorittene, så noe å få med seg!

#HORRORMOVIES #SKUMLEFILMER #FILMANBEFALINGOm megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits