• Skrevet: 10.11.2014  //  Kl: 22:17  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 0

Hei! Dette er min tredje dag her i Narvik, og jeg har fått slappet av, gjort "frisør lekser", klippet litt hår, og kost meg med familien. Så det var utrolig deilig å få se dem igjen. Jeg har forresten klippet søsteren min heelt kort. Jeg protesterte først, men så ga jeg opp. For hun kler kort hår kjempe godt også. 

I dag har jeg vært med søsteren min og sett på skolen hennes, hun går på høyskolen her i Narvik. Og det var en utrolig stor og fin skole, jeg hadde ikke trodd det. Jeg fikk nesten lyst til å gå på skole igjen. Altså høyskolen så klart, siden de skolene ser utrolig mye bedre ut enn de fleste videregående skolene. Etter min mening. Senere dro vi på kjøpesenteret, så jeg fikk kjøpt gave til tanteungen min som hadde bursdag i dag. Der etter gikk kvelden med på å feire bursdagen hennes, og hun stor koste seg. Her får dere litt bilder fra barne bursdagen:

Hurra for bursdagsungen Defne! ♥

Defne og Sarah leker med gavene, og det gjorde de hele kvelden! :)

De kledde seg også ut som ninja turtles og prinsesse, hahah. Så herlige!

Ellers så har jeg prøvd å få tatt bilde med min kjære storesøster. Men hun var så opptatt med leksene sine :(Så slik har min dag vært, håper dere har hatt en like fin dag som meg! :)

 

#FAMILIE #FERIE #NARVIK #FRISØR #FRISØRLÆRLING #REISE #BARN

  • Skrevet: 07.11.2014  //  Kl: 15:42  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 2

Da har jeg endelig høstferie, høstferien min begynte i dag og jeg har fri til neste fredag. Flybiletter er ordnet og jeg skal reise til Narvik by om bare noen få timer. Jeg gleder meg sykt! Jeg har ikke vært der siden påskeferien, og det er ganske lenge synes nå jeg. Så i dag har dagen gått med på å rydde, pakke og senere reising. Så får vi se hva de neste dagene bringer. Jeg kommer nok mest til å prøve å slappe av, selv om jeg er dårlig på det :) Planen er i alle fall å hvile ut og være med familien min i nord. Herlig!

Big hair don't care! Bilde er ikke fra i dag, men det var det jeg hadde tilgjengelig :)

#HVERDAG #REISE #FERIE #NORDNORGE #FAMILIE #HAIR #HÅR #MAKEUPOm megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits