• Skrevet: 31.12.2012  //  Kl: 19:57  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 0

Duckface hoe.

Her sitter jeg å smiler med full feber. Slik som på bildene ser jeg ut nå, i kose dressen. Planen var å gå ut, men siden jeg bare har blitt værre så vet jeg ikke. Jeg vill ikke sitte her å sippe, og misunne alle de som får kysse sin kjære når klokken slår tolv. Jeg vill heller få på meg kjolen og løsvippene, og feire det nye året! Ønsker dere alle et rikitg godt nyttår, måtte deres nyttårs ønsker bli oppfylt! 

 

 • Skrevet: 30.12.2012  //  Kl: 19:26  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 16
Husker ikke prisene, men det var 50% på hele butikken. Alt fra glitter.
Denne kostet egentlig 299 kr, men den var på 50% på carlings.

Sorry, for nesten bare innkjøp innlegg i det siste. Men jeg tror dere liker det ganske godt, jeg synes det i alle fall er mer morsomt å lese enn hverdags innlegg. Men det kommer vell helt ann fra person til person. Jeg er fortsatt syk, det er derfor jeg har vært litt fraverende fra bloggen. Håper jeg er på bedringens vei! Så blir det bedre innlegg etter hvert. Og jeg fikk iPhonen min tilbake i går, åååå hurra!! Ble så glad, har savnet å ikke kunne følge med i sivilisasjonen. Skjønner ikke at jeg klarte meg uten iPhonen før. Hahahah.

 • Skrevet: 28.12.2012  //  Kl: 18:22  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 14

På tide å kjøpe nye strømperbukser, disse var det eneste jeg kjøpte i dag som ikke var på salg. 129 kr pr strømpebukse.
50% av orginal pris 99 kr pr.
50% av orginal pris 299 kr
Denne har jeg hatt lyst på i en evighet. Den er litt stygg-søt. De hadde den på american apparel, men den kostet rundt 500 kr.

Men så kom denne på bikbok til en litt rimeligere pris.50% av orginal pris 399 kr.


Til slutt denne denim jakken, 50% av orginalprisen som var 399 kr.

Føler meg ikke helt bra i dag, tror søsteren min har smittet meg med influensa eller noe lignende. Å det utløser også migrenen min, og når jeg er syk og svak blir jeg sur og careface. Merker det i alle fall selv. Så supert. Men ganske rolig dag, også skal vi til venninna til søsteren min i kveld og se på Kill Bill filmene. Fikk penger av mamma til å bruke på romjuls-salget, og det er de blitt brukt til å. Alt sammen, i dag. Woops! Veldig fornøyd med alt sammen, sparte masse penger på denne gangen. 

 • Skrevet: 27.12.2012  //  Kl: 16:57  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 12

Mmm, beste lunchen!
En avatar med hvite hår på magen.

Undskyld mitt trøtte utrykk på bildene, men måtte stå opp tidlig i dag! Eller tidlig for meg da, heheh.. Siden jeg skulle bli med søster og mamma i byen. Vi dro på Kafè Latte og spiste lunch der, der etter litt sol. Til slutt tok vi en liten tur på det ene senteret. Jeg kjøpte ikke så mye nå, men la av en del plagg til i morgen. Var så sinnsyk lang kø på bikbok!! Gaad, alle blir gale når det er 50% på den butikken. Men skjønner egentlig det, siden de har så mye fint som de fleste liker. Som sagt byen går crazy når det er romjulssalg i alle fall her i Narvik. Gleder meg til i kveld, for da skal søsteren og jeg på romjulsrocken, så det blir bra!

 • Skrevet: 26.12.2012  //  Kl: 18:18  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 11


Genser 99 kr fra h&m. Den er egentlig burgunder rød, men det synes ikke så godt på bildet.

Beanie fra carhartt, 199 kr.

Lange løsvipper fra h&m, 50 kr.

Denne denim vesten har vært utsolgt i lillehammer lenge nå. Trodde ikke jeg skulle få tak i den. Men så hadde de den i Narvik! Yahoo, ble så glad :-D

Det som gjør den spesiell er inka mønsteret på ryggen. Denim vest 499 kr (?) fra urban.

Dette er mine siste kjøp, ellers har jeg ikke shoppet noe siden det har vært juletiden. Man vet aldri hva man får til jul! Nå gleder jeg meg masse til januar salget, det er rundt hjørnet! Har ikke gjort noe som helst i dag, bare vært hjemme og spilt sims 3. Hahah, noliferen. Når man først har ferie, hvorfor ikke nyte den fult ut? For øyeblikket er jeg hos søsteren min, og sitter barnevakt for tantungen. Som regel kjempe grei unge, bare gi henne godteri så går alt bra. Fint å kunne noen knep. 

 • Skrevet: 25.12.2012  //  Kl: 21:22  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3

HORRA FOR MAT! :-D
Søsterne bitchy? :-o

Meg, søstern og tantebarnet mitt.

Slik så min julaften ut i år! Tok en hel haug med bilder, men dette var de eneste som ble bra. Mamma er foresten den som tar bildene, så hun var selvfølgelig også med! Hun bare liker ikke å bli tatt bilder av. Skjønner jeg ikke for hun er kjempe søt. Har egentlig ikke mer å fortelle, sa det meste i forige innlegg. 

 • Skrevet: 25.12.2012  //  Kl: 19:04  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 14


// Sko fra bianco, kjole se dette innlegget, øredobber arvet.

Ja, dette var mitt antrekk fra i går. Tror ikke julekvelden kunne blitt noe bedre i går, hadde det kjempe hyggelig med familien. Spiste alt for mye godteri og julemat, og på toppen av det hele fant jeg mandelen da vi spiste riskrem! En marsipangris var ikke det mest fristenes på stappmett mage. I dag var alle utslitt og derfor ble det chille dag i dag. Herlig. 

 • Skrevet: 24.12.2012  //  Kl: 15:59  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 8

Søster har pyntet treet systematisk, snakk om prefeksjonisten, hahah ^^
Ble veldig fint da, litt pakker ja. Fint man kan stable i høyden :-D
Anneli: Du må ta bilde av reinstyret mitt fra London!!
Skikkelig stilig begge to, jeg vill også ha et disko-dådyr...
Julesokken er aldri så stappa som her hos mamma, kommer til å legge på meg et kilo bare av den. Men det er lov når det er jul!

Startet dagen med å være zombie etter å ha skypet hele natten. Men totalt vært det. Tantebarnet mitt og jeg satt å så på barnetv, tre nøtter til askepott, disney og spiste godteri. Vi mangler snø da, det demper julestemeningen noen hakk. Men ellers er det perfekt, hadde jeg bare hatt typen her hadde det vært enda bedre. Selvfølgelig begynner man å tenke slik i jula, den man skal tilbringe med de man er mest glad i. Men jeg skal kose meg, og det må dere også gjøre! God jul alle lesere!

 • Skrevet: 23.12.2012  //  Kl: 18:03  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 3


//Sko fra ugg, skjorte, shorts, strømpebukse fra bikbok.

Så ikke før nå hvor dårlig kvalitet det er på bildene, min undskyldning er at jeg ser litt dårlig. Synes det blir vanskeligere å stille inn fokuset på kameraet. Mamma klarte å vaske de klærene jeg skulle ha på meg i dag! Med prislapp på å alt, smarta. Så heldigvis hadde jeg dette antrekket. Ellers har jeg vært i byen, rakseste shoppingen jeg noen sinne har gjort. Skal vise dere senere, men nå skal vi snart spise grøt her, siden det er tradisjonen her på lillejualften!

 • Skrevet: 23.12.2012  //  Kl: 13:20  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 7Har laget en liten kollasj med bilder som gir meg julestemning. Så jeg forventer at min dag i morgen inneholder noe av det som er på bildene ovenfor. I morgen skal jeg bare nyte julaftenen, vi pleier å starte dagen med å se på julefilmene som er på tv og kose oss med julesokk. Gleder meg til å se disney og ikke minst tre nøtter til askepott! Får ikke ordentlig julesteming om ikke dagen inneholder tre nøtter til askepott. Også skal jeg sikkert bruke en goood stund på å fikse meg, hahah. Standard, de som kjenner meg godt vet jeg bruker lang tid på slikt. På julekvelden spiser vi ribbe her i huset, som dere sikkert har skjønt skal jeg feire med mamma, søster og tantebarnet mitt, og kanskje en venn. Etter det blir det selvfølgelig pakker, så en koselig dag i vente! 

 • Skrevet: 21.12.2012  //  Kl: 21:21  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

 


Slik ser jeg ut i dag :-)

Første dagen i Narvik har gått med til som en hvile dag. Startet med å møte søss på cafè latte, skravlet og drakk overaskende (not) cappuccino med vanilje smak. YUMMY. Var litt feig som ikke tok bringebær eller noe slikt da, men men. Veldig koselig på cafè latte, koselig liten plass der alle kan sitte og slappe av.  Har også tatt sol for førtse gang på lenge, også egentlig bare fikset meg bittelitt til i kveld. Eneste minuset med Narvik by, er at nå på denne tiden blir det så sinnsykt fort natta, og det er så vidt litt dagslys på morningen.

 • Skrevet: 20.12.2012  //  Kl: 16:51  //  Kategori: Reise  //  Kommentarer: 10


Etter en skikkelig laaang reise, er jeg endelig fremme i Narvik. Kofferten var stappet med julegaver. Måtte stå opp klokken fire om morgenen, og har reist i hele dag! Derfor følels det nå ut som om klokken er ni - halv ti tiden. Råder alle som skal til gardermoen om å komme god tid før, egentlig holdt jeg på å ikke rekke flyet, men så ble det to timers venting. GAAAAAAAAAAAAAH. Var det jeg har å si til det. Mamma, tante og onkel kom å møtte meg på flyplassen, lenge siden jeg har sett dem så det var koselig!

 • Skrevet: 20.12.2012  //  Kl: 16:19  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 9

Ønsker meg såå undertøy fra victoriassecret, men synes prisen er litt dyrt. Selv om jeg alltid har ønsket meg undertøy fra de, har jeg alltid endt opp med å bestille bikinier. Hahah! Uansett, så er de skikkelig fine, tror de fleste jenter ønsker seg undertøy der i fra. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

// Victoriassecret.com

Ble små bilder, fungerte ikke å gjøre dem større. 

 • Skrevet: 19.12.2012  //  Kl: 19:26  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 0


Noen av juelgavene jeg skal ha med oppover til nord. Legg merke til hvor vakker de er pakket inn.... HAHAHA, not. Jeg failet i år med å pakke inn :-(

Da er jeg nesten ferdig pakka, eller er egentlig halv veis... Så må pakke i kveld. Herregud! Jeg er så flink og har virkelig lykken med meg på min vei. Klarte nemmelig å miste iPhonen i do!! :-( Drit bra når jeg drar i morgen. Så nå ligger den i flere deler og skal tørke noen dager, så får jeg den sendt i posten. Siden jeg er hos mamma. Krysser fingrer og tær for at den fungerer. Litt komisk da, at jeg klarte det. Men sånt skjer. Må stå opp rundt 4-5 tiden i morgen for å rekke flyet mitt. Kommer til å være en Zombie, men skal nok sove meg igjennom reisen. Gleder meg masse til å se igjen tantebarnet mitt og familien :-D

 • Skrevet: 18.12.2012  //  Kl: 21:12  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 11// 499 kr fra Bianco.

Fant disse askepott skoene for noen dager tilbake, forelsket meg ved første øyekast! Er slik med meg, om jeg ser noe jeg virkelig liker, så blir jeg nesten forelsket i det og må kjøpe det. Haha, sikkert flere shoppe glade mennesker som kjenner igjen den følelsen? Trengte nye sko til kjolen, og lette etter et par som ikke var så høye, å det fant jeg! Tror det er de laveste pumpsa jeg har. Det som er spesiellt med de, er at de er både gull og sølv på en gang. Så da fungerer de til både sølv og gull. Suuuper fornøyd med disse, så tusen takk mamma!

 • Skrevet: 17.12.2012  //  Kl: 20:19  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 6 • Skrevet: 15.12.2012  //  Kl: 19:07  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 13


// High waist jeans fra bikbok, nå pris 399 for hver. 

Eline og jeg tok oss en spontan tur til byen, ufikset, drit sliten og i joggebukse til og med! Bare for å kjøpe jeans for 100 kr! For godt til å være sant? Ja, dessverre. Det var - 100 kr av orginal prisen. Hahah, at det går ann å være så god troende. Men jeg trengte uansett bukser, også sparte jeg litt penger. Så angrer ikke på den turen. 

 • Skrevet: 14.12.2012  //  Kl: 19:13  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 11
Har syyykt dårlig tid nå, blir hentet hvert øyeblikk, så skal prøve å være kjapp. Dagen i dag har gått kjempe fort faktisk, helt utrolig siden vi alltid har lang skole dag på fredager. Uansett, nå er jeg helt ferdig fikset, å skal snart ut med noen venninner. Passer kjempe godt, for jeg trenger å få hodet mitt på andre tanker. Har ikke tid til å fortelle så mye mere, MEN gleder meg sikkelig! Blir kjempe gøy! 

 • Skrevet: 12.12.2012  //  Kl: 19:23  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 2

Medium_7mhmmo_largeTumblr_lsm9ax06cz1qi3nfko1_500_large481590_464619586909377_122923916_n_largeTumblr_mexao3msdu1s06j0lo1_1280_large285455-11-1349881440389_largeTumblr_mex98ntsmy1qk7j14o1_500_largeTumblr_mda8idehoe1rdvh2lo1_500_largeFashion-girls-nails-favim.com-578658_largeTumblr_mexdntpwdk1rjkjapo1_500_largeTumblr_mex5rvzkjb1rpvzb3o1_500_largeTumblr_mdy5ktnodk1qbbisao1_500_large526228_416430738413556_1790026097_n_largeTumblr_mewlvrdsjd1rl1rbmo1_500_largeTumblr_mexfwhknky1rba7tqo1_500_large

Slenger med noen inspirasjons bilder, har egentlig bare hørt på musikk og geeket rundt på nettet i dag. Må si jeg er døds trøtt etter å bare ha sovet i to - tre timer i natt, pga premieren av "hobbiten" i går. Utrolig bra film, men tror jeg hadde likt den enda bedre om jeg var mere voken. Lukket øynene i noen kjappe sekunder ja, uvandt for meg som alltid legger meg rundt ni - ti tiden. Hahah! I tillegg til at jeg hadde tre timers engelsk prøve i dag, føler det gikk ganske greit. Så er fornøyd med det! 

 • Skrevet: 11.12.2012  //  Kl: 21:27  //  Kategori: Film  //  Kommentarer: 7


Nå er jeg endelig ferdig med å lese og pugge til prøven i morgen. Jeg har halvdags prøve i engelsk, wuhuu. Not at all. Derfor er deilig å kunne koble av litt, så Eline og jeg skal på kino i natt. Ja, i natt, kommer til å ligge som en døende blekksprut på skolebenken før prøven, men det er så det. Åh så deilig det skal bli når man er ferdig med alt som skal skje før jul! Gleder meg sykt til ferien nå!

Filmen vi skal se er "Hobbiten", her er traileren til den:

Jeg elsker fantasy og Ringenes herre filmene, såå dette blir superduperbraaa!

 • Skrevet: 10.12.2012  //  Kl: 21:35  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 9

♥ If I Die Young - Sam Tsui ♥

Slenger bare med dette bilde siden jeg ser ut som et trøtt romvesen. HAHA, sparer dere for den.

Ødelag meg helt på powernappen, en time ble til to! Uææ! Har vandret rundt i byen med Eline prøvd å finne ut julegaver. Tror at jeg har en liten idè på hva jeg skal kjøpe, så det er bra. Hadde ikke peiling før! Vanskelig, vanskeliig. Synes det burde vært påbudt  at alle måtte lage en ønskeliste, da hadde det vært mye enkelere for slike som meg til å kjøpe gaver. Hahah. Forelsket meg også i et par sko, hardt å forlate dem. Er ofte slik at jeg må tenke over hva jeg skal kjøpe, om det er noe som er litt dyrt eller spesielt. 

 • Skrevet: 08.12.2012  //  Kl: 16:59  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 1

Standar kamera bilde, haha. Jeg har ikke tatt et slikt bilde før, så måtte jo prøve. Selv om det ikke er så kreativft.

Elsker den nydelige og sterke stemmen hennes! Sangene hennes er beroligene og helt min musikk smak for øyeblikket. Du har sikkert hørt sangen hennes "Picking up the pieces", den er veldig kjent. 

Kan kanskje være litt for kjedelig og rolig for en del, men jeg liker det!

 • Skrevet: 08.12.2012  //  Kl: 16:47  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 15


Starter med det litt kjedelige, sminken. Mascara fra clinque, mascara fra loreal, kjøpte den egentlig bare for den hvite mascaraen. Haha, finner ikke andre hvite mascaraer så da ble det den. Foundation svamp fra h&m. Jeg pleier egentlig ikke å legge ut sminken på bloggen, men gjorde det nå.

Nummer til adventslys fra kremmerhuset. Så nå mangler jeg bare lysene! Ligger litt bak de fleste med å pynte til jul tror jeg. haha.Kjøpte også denne til å ha lys og pynt på. Den er også fra kremmerhuset, elsker stilen de har på tingene der.


Jeg husker desverre ikke priser på noe. Ellers har jeg sett etter julegaver, prøvd å få noen ideer til hva jeg kan gi bort. Synes det er vanskelig å finne til de fleste, ingen som tør å si hva de ønsker seg. Irriterende, speek out people! Har også prøvd bh'er, men finner ingen jeg liker i min strl. Var innom fire butikker, fant tre bh'er i min strl... Ikke greit å være feil produsert for samfunnet. Blir nok victoria's secret på meg! Noen som har kjøpt bh fra victoria's secret, og vet om de er små/store/normale i strl?  Håper noen forstod sprøsmålet mitt, er så dårlig i å forklare.

 • Skrevet: 07.12.2012  //  Kl: 17:04  //  Kategori: DIY  //  Kommentarer: 12

God som ny:Vet det ikke er helt sesongen for shorts nå, men bestemte meg for å klippe en høytlivsbukse. Siden buksene mine av en eller annen grunn alltid blir for store, kanskje jeg krymper? Neida. Bruker de sikkert for mye, haha. Uansett ble veldig fornøyd med shortsen. Har alltid ønsket meg en shorts med slike knapper. Pleier alltid å tenke over om jeg kan gjøre noe med klesplagget før jeg gir det bort, eller kaster det. Alltid gøy å finne løsninger. Selv er jeg ikke ekspert på symarskin, haha. Men saks er en fin ting.

 • Skrevet: 06.12.2012  //  Kl: 16:03  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 16


Savner brunfargen jeg hadde i August! Ahh...

Akkurat nå ligger jeg krøllet under dyna og prøver å få igjen varmen. Åh, som jeg savner varme, dagslys og sommer! Som jeg har sagt før så er jeg kjempe glad i julen og synes den er koselig, men jeg elsker sommeren og er å blir et sommermenneske. MEN nå har jeg bestemt meg for å være posetiv om julen, og det er bare to uker igjen til julaften! Teller ned som en liten unge, hahah!

 • Skrevet: 05.12.2012  //  Kl: 19:27  //  Kategori: Intreriør  //  Kommentarer: 11
Fikk endelig julekalender!! Pappa kom hjem med denne sjokoladekalenderen, tror han fikk litt dårligsamvittighet. Han mente at jeg hadde vokst fra julekalender! Tenk å si noe slikt da, det blir som å si at vi ikke skal a julepynt på treet, men han var ikke helt enig i det.

Har ryddet, tørket støv og vasket rommet, må jo bli fint til jul! Har ikke så mye julestemening, så tenkte at det ville hjelpe å pynte litt til jul. Satte på julemusikk og begynte å pynte som smått, kjente jeg fikk en liten feeling da. Som dere ser har jeg pyntet med lys, kongler, bark og litt som fulgte med i slike pakker. Tenkte å finne litt granbar ute, også har jeg ikke settet opp juletreet enda. Men det kommer! Er ikke helt ferdig, også skal jeg kjøpe litt mere julepynt som passer inn her. Orker ikke masse rødt og fult av nisser over allt. Det er ikke helt meg. Liker bedre skogen og slikt :-D

 • Skrevet: 03.12.2012  //  Kl: 19:43  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 12

Blir feil å si at jeg elsker henne, men elsker musikken hennes! Nok en desember dag, så kaldt at det svir og gjør vondt, men det er bare 17 dager igjen til ferien så det er noe å trøste seg med! Høres ut som en del, men det kommer til å gå fort når man glemmer av tiden. Desember måned er egentlig ganske koselig når jeg tenker meg om, elsket den som unge. Når man ikke kunnevendte til julaften for å se julenissen og få pakker! Det var tider det. Jeg vet ikke om han kommer til oss i år, men satser på at denne jula blir super. Å jeg gleder meg fortsatt som en liten unge til julekvelden. Den biten har jeg ikke vokst fra.

 • Skrevet: 02.12.2012  //  Kl: 12:52  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 12// Smykke fra glitter (?), bukse fra levis, øredobber fra en dansekonk, og genseren har jeg skrevet om tusen ganger før. Haha, så orker ikke å skrive det.

Her er jeg i danseklubb genseren! Står "Team DL, dansehuset lillehammer. Om noen skulle lure på det.

I går var jeg å feiret bursdagen til ei barndomsvenninne, det var kjempe koselig og føler vi fikk tatt igjen masse jente snakk! Våknet ganske tildlig av meg selv i går og i dag, unormalt meg! Er sikkelig B-mennske. Men passet fint for snart skal jeg se på danseshowet til danseklubben min, noe som alltid er koselig! Også er det morsomt å se på hva alle har lært og jobbet med denne sessongen.

 

// Piercing fra Tyrkia.

Da har jeg fått prøvd den andre piercingen jeg kjøpte i Tyrkia. Det er den største jeg har til nå, den er også litt tyngere enn de andre. Men legger ikke så mye merke til det. Love it! Har så lyst til å kjøpe flere, hihi! MEEN venter med det til sommeren, får ingen som ser magen min nå uansett. Skal også begynne å trene mere frem over. Jeg var så flink før, også ble jeg lat på høsten... Fant ut at det er best å starte tidlig, istede for en måned før sommerferien. Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits