• Skrevet: 31.12.2013  //  Kl: 18:02  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 16

Jeg har gledet meg lenge til denne dagen/kvelden, så håper den blir like bra som jeg har forventet! Det er vell hva man gjør det til, er det ikke? I forrige innlegg viste jeg dere stoffet på kjolen og skoene, men her får dere se hele antrekket på meg. Jeg skrev også om hva som skjer i kveld, så kommer ikke til å si noe mer i dette innlegge. Lurer dere på det, kan dere bla lengre ned på siden :-) Jeg kommer ikke til å blogge kl 00:00, så derfor jukser jeg litt nå: Jeg vill ønske dere herlige leserene mine og dere som er tilfeldig innom, ett godt nytt år og håper dere får ett spennende år! Ikke minst ønsker jeg dere lykke til med nyttårsforsettene deres, om dere har det. Kos dere i kveld!


Hahah, vet anisktet mitt er ganske mye lysere enn beina mine, vell. Det er pga redigeringen, det er ikke så stor forskjell i virkeligheten!

øredobber (gamle) fra glitter(?), kjole og sko fra nelly.

#NYTTÅRSKJOLEN #NYTTÅR #NYTTÅRSAFTEN #ANTREKK

Jeg har allerede begynt å sminke og ordne meg til i kveld. Det starter med familie middag med kalkun hos tante og onkel, flere som skal dit. Senere skal vi (jeg og typen) til noen venner av meg, sammen med flere venner. Jeg har aldri feiret nyttårsaften med bare venner, så jeg gleder meg masse! Føler meg også heldig som får tilbringe hele kvelden, både nyttårsmiddag og resten av kvelden sammen med kjæresten. Noen vet kanskje hva jeg skal ha på meg i kveld, siden jeg har lagt noe av det ut før. Men her er uansett litt bilder av nyttårs antrekket mitt til dere som ikke vet det


Det på skoene er bare støv, så ikke det når jeg skulle ta bildet. Oops! Så prøv å se bort i fra det, heheh. Skal prøve å få lastet opp resten av antrekke senere i kveld!

 • Skrevet: 31.12.2013  //  Kl: 12:15  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 6

Mitt nyttårsforsett for i år er å bli deilig, brun og lykkelig! Så det skal jeg prøve å oppnå. Neida, det var kanskje en usakelig beskrivelse på det, for jeg legger litt mer i de tre ordene enn kanskje det første du forbinder det med. 

♥ Deilig

- At jeg kan bli mer fornøyd med kroppen min, ikke bare utseende, men også styrken og teknikken jeg trenger for å bli bedre i dansen. Men også så klart er det visse ting som jeg ikke er heelt 100% fornøyd med, som jeg vill endre på. Slik er det for alle. Og i denne vinteren la jeg på meg ca fire kilo, det er ikke noe jeg er lei meg over. For jeg vet jeg ikke er "stor" eller lubben, og målet mitt er ikke å se ut som en modell fra chanel eller victoria's secret. Så det er helt ok, eneste jeg savner er mage musklene mine hahah. Så det blir bra og komme til "sitt gamle jeg" igjen eller kanskje "en ny og bedre jeg". Det er det jeg satser på.

♥ Brun

- Ja, nå som det nærmer seg vår skal jeg prøve å ta litt sol så jeg blir brun til sommeren. Jepp, jeg er av den sorten som liker å ta sol, rett og slett fordi jeg føler meg såå mye bedre med litt brunfarge på kroppen. Men også fordi jeg er plaget med "nupper" kan ligne litt på kviser som jeg alltid får på vinteren. Å jeg hater de og det eneste som får de bort (har jeg funnet ut) er sol. ♥ Lykkelig

- Det er og blir det vanskelige punktet. Selv om alle har sine opp og ned turer, er jeg bestemt på å bli enda mer lykkelig enn det jeg allerede er. Det jeg har funnet ut i det siste er at jeg bør gjøre det jeg liker, og det er det som gjør meg lykkelig. Ikke alltid bry meg om alle kravene de rundt meg har til meg, for jeg kan umulig gjøre alle tilfreds!  Jeg er også en sånn person som bryr meg veldig mye om andre, og går langt for å gjøre de rundt meg glade og lykkelig. Det er egentlig en god egenskap, men jeg føler jeg har litt for mye av den, og til tider glemmer jeg meg selv. Å da blir det bare kaos og jeg blir ulykkelig. Så det har jeg prøvd å jobbe med og det skal jeg fortsette med! 

// Alle bildene i kollasjene mine er fra weheartit.com

#NYTTÅRSFORSETT #LYKKE

 

 

 • Skrevet: 30.12.2013  //  Kl: 23:05  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 10

Har du ikke vært på romjulsalg i år, så har du ikke gått glipp av noe. Jeg og to av søskenbarna mine var på romjul shopping i dag, og det var ikke så mye salg i butikken og det som var til salg var kjedelig eller så trengte jeg ikke noe av det. Like så greit siden jeg var der for å bytte noen gaver og kjøpe litt nødvendigheter. Halvveis blakk også, så da sparte jeg de pengene jeg ikke har :-) Make sense right? - Nope, egentlig ikke. Her er dagens kjøp:

 

Hipsters, 3 for 149 kr fra gina tricot
Over kneet strømper fra cubus egentlig pris 129 kr pr stykk, men de var på tilbud. strømper som rekker til kneet fra h&m 79 kr (?)

Ett litt bedre bildet av strømpene.

Også kjøpte jeg heelt vanlig kjedelige sokker, sokker er noe av det kjedeligste jeg vet å kjøpe! Men man må kjøpe ting man trenger som kanskje ikke er så spennende noen ganger. Hardt liv. mhm. Kanskje ikke de mest spennede innkjøpene for alle, selv om jeg synes undertøys kjøp alltid er spennende, for hvem liker ikke fint undertøy? :-)

#INNKJØP #SHOPPING

 • Skrevet: 29.12.2013  //  Kl: 23:42  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 7

Etter mye om og men har jeg endelig skaffet meg en facebook side til bloggen. Selv om det er smart å ha, siden det er lettere for andre og følge med uten å være innlogget på blogg.no. Men jeg har ikke turt det, syntes det var både kleint og litt skummelt. Så jeg var litt pysete, men hallo det var ikke så skummelt! Hahah. 

Så om du er fast leser eller vill fortsette å følge bloggen min, så kan du like facebook siden til bloggen min her. Så vill du få raskere og lettere informasjon om innlegg i fremtiden! 

Jeg vill gjerne like facebooksiden til bloggen deres tilbake! Det eneste du må gjøre er å:

1. Like facebooksiden til bloggen min her

2. Skrive hva facebook siden din heter i kommentarfeltet

#FANPAGE #FACEBOOKSIDE #BLOGG

 • Skrevet: 26.12.2013  //  Kl: 17:37  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 14

Jeg var usikker på om jeg skulle laget et slikt innlegg, siden jeg ikke visste om dere syntes det var interessant. Men siden jeg fikk forespørsel fra familien som var iverige etter å se, så tok jeg bilder til dere. Jeg fikk utrolig mye fint i julegave, er ikke misfornøyd med noe! Eneste er at jeg skal bytte noe som ikke passer, men uten om det. Så er jeg veldig takknemmelig. Selv om ikke alle jeg fikk gave av leser dette, så vill jeg si STOR TAKK til de av dere som leser dette! 

Jeg og kjæresten smug startet julaften på fredagen, siden han ikke feirer jul og fordi vi ikke skulle feire sammen. Det var veldiiig koselig, og gald vi gjorde det. For jeg hadde ikke klart å ventet på at han skulle åpne sine gaver. Av han fikk jeg ett smykke i sølv (som skifter farge i lyset og Chance parfyme fra Chanel). Ble overrasket over hvor flink han er til å kjøpe gaver, haha. Veldig snilt sagt, men jeg forventet en tulle gave.

Fra venstere: øredobber, øredobber i sølv, smykke i sølv, smykke i sølv til bunadsbeltet mitt, Chance parfyme fra Chanel. 
Smykket skifter farger i lyset.


Fra venstere: smykkeskrin i slangemønster, boks med kopp, bildet med visdomsord, sett fra bodyshop med dusjsåpe, bodybutter og badelilje, inspirasjonsbok 2014, "varmekrem" til å smøre på ømmemuskler, strekk, skader, 1(?) kg vekter til armer og ben, kokebok med kake oppskrifter (makroner, cupecakes, cakepops).

Fra venstere: neglisje sett med: neglisje, "morgen kåpe" vet ikke om det kalles det, belte, to string.
Fra venstere: genser med minni mus, lang myk genser, kåpe.
Slik ser genseren ut bak, pysjamas og strømper.

#JULEGAVER #JULAFTEN2013 #JULEGAVER2013 #INNKJØP

 • Skrevet: 25.12.2013  //  Kl: 14:42  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 2

Bloggestatestikken til høyere viser at jeg er på 19. plass i hele Norge på blogg.no av å ha økt leserantallet mest siden dagen før. Bildet til venstere viser hvor hvilken plass jeg ligger på topplisten i Norge (blogg.no). Det er plass 142 som dere ser, så det er ikke så stort. Men siden jeg aldri har sett jeg har ligget på topplisten over hele landet før, så er det veldig gøy og stort for meg :-) Av en eller annen grunn har leser antallet mitt økt en del de siste to dagene, derfor jeg sjekket listene. Jeg pleier ikke å gjøre det egentlig. Dessuten har jeg flest utenlandske lesere, og dette regnes ikke med når det gjelder listene over blogg.no. Derfor regnet ikke med at jeg er så "langt" oppe. Men dette var veldig gøy da :-D


Jeg er på alle fire listene, men følte at dette var de som betydde mest da.


#TOPPLISTEN #TOPPLISTENNORGE

 • Skrevet: 25.12.2013  //  Kl: 09:39  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 16

For en måned siden hadde vi photoshoot på dansestudioet der jeg danser, og alle danserene ble tatt bilde av både alene og gruppebilder. Jeg la ut gruppebildet for noen uker siden, men det ble litt kluss i bildene mine så derfor tok det litt tid. Men nå har jeg fått dem, så nå kan jeg dele de med dere. Her er bildene jeg tok:


Foto: Merethe Kristiansen

Selv likte jeg best det nederste bildet :-)

#DANS #FREESTYLE #PHOTOSHOOT

 • Skrevet: 24.12.2013  //  Kl: 18:30  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 7

Jeg tipper at det kommer ganske mange slike bloggeinnlegg rundt i syberspace i kveld, alle er pyntet og viser frem finstasen! I sted stablet vi bokstaveligtalt julegavene rundt treet, og nå har vi nettopp spist julemat og dessert. Ellers skal jeg slappe av med familien resten av kvelden og bare nyte denne dagen. Det samme får dere også gjøre, ønsker dere en riktig god julaften! Her har dere jule antrekket mitt for i år:// Armbånd fra glitter, øredobber fra bikbok (?), jumpsuit fra bikbok, sko fra nelly.

Yes, jeg valgte å ikke bruke kjole i år. Fordi jeg ikke orket det og fordi jeg fant denne jumpsuiten! Følte rett og slett ikke for å være prinsesse i år, jeg er jo det resten av året. Hahah. Neida. Men liker som regel det som blinker og glitrer, så var godt med en forandring. Åh, jeg elsker skoene! Men de er nesten litt for høye, for jeg ble høyere enn pappa... Fikk ikke lov pga gulvets premisser heller. Så jeg droppet dem i dag, haha. Men tok de med i bildene, siden det var det som var planen egentlig.

#ANTREKK #JULEANTREKK #OUTFIT

 • Skrevet: 24.12.2013  //  Kl: 13:19  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 4

Vi kom frem til Kristiansund i går kveld rundt syv tiden, veldig koselig å få møte hele gjengen som bor her. Her er det grønnjul noe som er veldig uvandt, siden der jeg bor er det ett snøhull. Hahah. Det er koselig med snø, men det ødelegger ikke noe for meg at vi ikke har det i år. Jeg har en juletradisjon som jeg MÅ få med meg, det andre er ikke så viktig. Snø, ribbe eller pinnekjøtt det bryr jeg meg ikke så mye om, men jeg MÅ få med meg tre nøtter til askepott, ellers blir det ikke julesteming. Å det fikk jeg faktisk starte dagen min med i dag, så da er jeg kjempe fornøyd! 

Så nå gleder jeg meg bare til kvelden, for da skal jeg fikse meg, spise god mat med familien og pakker til slutt. Kan vell ikke bli noe serlig bedre enn det? Nope.

Å har du ikke fått sett tre nøtter til askepott i dag, men vill gjerne se den så finner du linken HER. De har den nemmelig ikke på viaplay eller netflix, men youtube er den til og med i norsk versjon.

Bildet er tatt for noen dager siden da jeg pakket inn julegaver, dette merket Sofus kjempe godt! Og kom selvfølgelig for å hjelpe til, eller egentlig bare spise på pakkene... Han elsker jula og pakker, den lille gullkråka.


På veien til Kristiansund i går fikk pappa og jeg øyet på dette. Det synes ikke så godt på bildet, men ved siden av oss kjører posten på sykkel og gangfeltet... Jepp, meanwhile in Otta.

Yngste fetteren, kusina mi og typen hennes og jeg pyntet juletreet i år. Det ble så klart fabulouse og nå er vi offisielt pro-juletre-pyntere.

Jeg beklager for bare mobilbilder, men følte for å ta med disse bildene. Kommer bedre bilder i kveld, tenker jeg :-) Her hos oss pleier vi ikke å legge pakker under treet før kvelden på julaften, så barna slepper å se på alle gavene flere dager i forveien. Noe jeg synes er en helt grei tradisjon, de trenger ikke å pines flere dager i forveien. Men det er min mening da.

Ønsker dere alle en riktig god julaften med masse god mat, pakker av det dere ønsker dere og ikke minst familie kos! :-)

 

 • Skrevet: 23.12.2013  //  Kl: 11:44  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 2

Jeg ble såå misfornøyd med sminken, hahahah. Ser ut som et lite spøkelse i dag. Håper ikke jeg skremmer familyen når jeg kommer. For i dag bærer det til vestlandet, skal tilbringe seks timer i bil. Satt oppe i natt og lastet ned musikk til turen, så jeg er godt forberedt! Det blir veldig koselig å møte familien min som bor der, er en stund siden sist. Vi skal være der i nesten en uke, så håper det går fint og at jeg ikke savner kjæresten så alt for mye. Så han i går og jeg savner han litt allerede, hahah. Høres sikkert helt idiotisk ut for de av dere som er single, men bare vent! Det blir sånn for dere også, tipper det er slik for alle :-) 


Mobilkamereaet mitt får automatisk denne fabulouse effekten, siden mobilen min datt i bakken og knuste i tusen knas her en dag. Så nice er det... Det jeg egentlig vill stikke innom og si var:

 at jeg ønsker dere alle, lesere og ikke lesere en riktig god jul og ett godt nytt år!

 • Skrevet: 23.12.2013  //  Kl: 11:32  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 5

Her kommer antrekket mitt for i dag. Jeg satt lenge og prøvde ut forskjellige måter med øyenskyggen, men ble ikke serlig fornøyd med resultatet. Det ble mørk øyenskygge og eyeliner i dag, noe jeg egentlig ikke synes jeg kler men jajaj. Skal bare sitte i en bil hele dagen, so who cares. Forteller mer om det etter på. Her er antrekket mitt!

// bukse fra Levis, cardigan fra carlings, t-skjorte fra bikbok, ring og armbånd fra Iran.

#OUTFIT #ANTREKK 

 • Skrevet: 20.12.2013  //  Kl: 17:29  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 7

Siden jeg skrev om dagen min i forrige innlegg, så har jeg ikke så mye mer å melde. Jeg hadde lyst til å kle meg søtt og bruke skjørt i dag. Pappa utbrøt: Åh så koselig at du har på deg skjørt! Hahah, det var ikke nå da men sist gang. Han er litt søt da :-) Her har dere mitt antrekk for dagen:


Sry at bildene ikke ble likt redigert. Men hadde ikke blits med på det siste bildet, men ville vise strømpene. 

// Strømper fra h&m (?), skjørt fra gina tricot, genser fra bikbok, armbånd fra next2, ring fra Iran.

#OUTFIT #ANTREKK 

 • Skrevet: 20.12.2013  //  Kl: 17:14  //  Kategori: Innkjøp  //  Kommentarer: 3

Jeg har ikke følt meg mer uthvilt og klar for en skoledag som i dag. Ikke så rart siden jeg gledet meg nesten like mye som en unge til å få juleferie og feire julaften. Så det var nok derfor jeg var så våken og opplagt for dagen. Mange fra frisørklassene møtte opp og vi spiste grøt i klasserommet og skravlet. Det var veldig koselig avslutning på dette halvåret. Etter det ville jeg ikke hjem og jeg måtte "bytte" en gave, som det viste seg å bli litt problemer med. Så Mia og jeg dro på CC og jeg fikk gjort det jeg skulle ++ mer :-) Nå er jeg døds-sliten etter å ha stresset med gavene og endelig kan jeg puste heelt ut.

God jul og god juleferie alle sammen! 

String fra h&m, 59,90 og 69,90 ca for dem. Jeg syntes jeg fortjente nytt undertøy siden sist gang jeg kjøpte nytt var sist gang jeg blogget om det. Hahah. Det er en stund siden. Dessuten er jeg så lei det jeg har og de fleste er kun kjøpt "fordi de er gode og danse i, og fordi de ikke synes i thigts...". Forteller litt om hvor spennende undertøy jeg har. 


Cardigan fra carlings 399 kr. Dette var egentlig ikke ment som gave til meg selv.

Jeg har siklet etter den, men hadde ikke tenkt til å kjøpe den. Men hadde ikke noe annet valg etter jeg kjøpte en gave jeg ikke var fornøyd med, og man kan ikke få igjen pengene om det har gått mer enn 1 dag! Jeg ble så sur når jeg fikk vite det, begynte nesten å grine. Hahah. Jeg er veldig kresen når det gjelder gaver til andre, og hva jeg synes er bra nok og passer til personen. Siden det ikke var noe annet der jeg ville kjøpe i gave, så måtte det bli noe til meg selv. Det var den siste som var igjen, så var heldig der!

#INNKJØP #SHOPPING #JULEGAVER #AVSLUTNING

 • Skrevet: 19.12.2013  //  Kl: 16:32  //  Kategori: Sunn mat  //  Kommentarer: 2

Har du en dårlig dag? Da har jeg en video som kanskje vill muntre deg opp! Jeg pleier å se på pewdiepie om jeg er i dårlig humør, og etter å ha sett litt på hans channel blir jeg straks litt bedre. Glemmer i alle fall det som er dumt i noen minutter. I det siste har jeg kanskje sett litt på det selv om jeg er i godt humør? Jepp har blitt litt hekta, og sjekket youtuben daglig, hahah... Dere har kanskje fått med dere det også. Vet jeg blogget litt i går om han og kjæresten hans som også har en youtube channel, men jeg bare måtte dele dette! Omg, jeg elsker humoren og videoklippene til pewdiepie! 

 

 • Skrevet: 18.12.2013  //  Kl: 22:47  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 0

Jeg tenkte jeg ville dele en blogger med dere, so here we go! Hun blogger via youtube med videoer og kaller seg for Cutiepiemarzia. Hennes egentlige navn er Marzia, og er kjæresten til Pewdiepie (Som er en youtuber de fleste vet hvem er) som deres sikkert også kjenner henne som. Jeg har laget ett innlegg om dem før, der jeg skrev at de var kanskje verdens søtestekjærestepar. Kanskje noen av dere som har fulgt bloggen min en stun husker det? Uansett:

Cutiepie har en veldig spessiell klesstil og selv om jeg ikke kunne gått i alle antrekkene hennes, finner jeg detaljer jeg virkeliiig kunne tenkt meg i mitt klesskap! Ikke minst har hun en herlig personelighet og utstråling, og veldig inspirerende klesstil samt. en søt, morsom og varrierende blogg.


 

Her er noen videoer der hun viser noen antrekk og litt sånt:

 

 

 Her er de begge to, Cutiepiemarzia og Pewdiepie!

#ANBEFALING #BLOGGANBEFALING #VIDEOBLOGGER #CUTIEPIEMARZIA

 • Skrevet: 17.12.2013  //  Kl: 22:31  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 5

Jeg har lenge hvert for og i mot om jeg skal lage en facebookpage til bloggen eller ikke som lesere kan like. De fleste har det og det er lurt for at følgerene dine skal få det med seg lettere/raskere, så jeg ser absolutt det positive. Det eneste er at jeg er rett og slett alt for facebook-sky og sjenert til å lage det, og derfor har jeg ikke gjort det. Føler at det er sååå skummelt, men det er jo helt normalt nå til dags.Så jeg lurte på:

- Til dere som har facebookside til bloggen, synes dere det fungerer? 

- Burde jeg lage en facbookside til min blogg, eller ikke?

 • Skrevet: 17.12.2013  //  Kl: 21:54  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 5

Dagens store dramatikk var da jeg skulle spise frokost og kjente at munnvikene bokstaveligtalt sprakk opp og begynte og blø. NESTEN som i en horror film med zombier. Bare for å sette alt på helt på spissen. Jeg trodde seriøst ikke at munnsår kunne bli så ille og ikke bli bedre igjen, men nå har jeg fått tak i en krem så krysser fingrene for at den fungerer. Orker ikke å føle meg som en zombie med sprukkene store munnviker. Ikke kult. 

I dag har jeg jobbet i frisørsalongen og trenet med typen. En god og hard dag. Så nå er det bare å jobbe hardt i frisørsalongen også satser jeg på at denne uken kommer til å gå fort frem mot jul. For jeg er er nesten ferdig med julegavene og gleeeedeer meg faktisk mye!Sry for standar blogge positur, som de fleste bloggere ville posert på ett slikt bildet. Hahah, føler at alle ville sett slik ut. Jaja. Men det er da ikke så mange spennende måter og ta bilder sittende på da.

 • Skrevet: 13.12.2013  //  Kl: 19:08  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 10

Jeg har lagt ut et innlegg før der jeg har på meg nesten det samme antrekket, meen det er så lenge siden og jeg liker dette antrekket godt. So why not? Tror ikke så mange som husker det uansett. Grunnen til at jeg liker det er snittet og at det er to mønstere som egentlig ikke passer sammen, men så passer det på en merkelig måte sammen like vell. Litt mitch match, hahah. 

Ellers er jeg ganske sliten og ganske klar for helg. Jeg blir ikke sliten at jeg får lyst til å legge meg, jeg blir så sliten at jeg blir hyper og får enda mer energi og vill finne på noe. Kan vell sammenlignes med overtrøtthet, noen andre som er sånn der ute i cyperspace?  Vi hadde kundedag på skolen, det var litt skummelt og jeg var spent siden det er første kundedagen vi har. Men det gikk kjempe bra! 


Bukse fra bikbok, skjorte fra carlings, body fra bershka

Bershka er virkelig en butikk dere burde sjekke ut. Jeg har ikke så mange ting der fra, men falt pladask for den butikken!

Det nærmer seg kanskje juleball for de fleste, og man er på leting etter enten en kort, søt, pastell kjole eller en lang litt mer glamorøs kjole. Jeg har dessverre ikke juleball, men selv om jeg går 2. året på videregående skulle jeg ønske vi hadde noe lignende. MEN jeg husker veldig godt hvor gøy og spennende det var på ungdomskolen, og hvor viktig det var å finne den rikitge kjolen.

Derfor tenkte jeg å skrive dette innlegge for å hjelpe dere på veien med kjolekjøpet, jeg anbfealer derfor to forskjellige sider som jeg har bestilt og vært fornøyd med! Den ene online butikken fører ett merke som heter sherri hill, de har fantastiske kjoler, men til en dyr pris. Kjolene koster fra 1500 kr og oppover. Mens den andre nettsiden har kjoler til halvparten eller en fjerdedel av prisen, og jeg vill si at de er utrolig fine de også! Man kan ikke se at de er billigere eller dårligere kvalitet enn det dyrere merke. Så jeg mener at man MÅ ikke spy ut masse penger på ballkjole, om du ikke kan eller ikke vill. Du kan få en minst like fin kjole. Jeg vet at noen vill si at en kjole opp til 1000 er dyrt det også, men det er ikke så dyrt når man må som regel gå opp i 1500 kr for en ballkjole. Men jeg ser poenget, og du vill finne billigere kjoler på jjshouse om du leter.

Ballkjoler med litt stiv pris:

Kjoler fra Sherrihill, finner du her.

 

Ballkjoler til under 1000 lappen:
Ballkjoler fra jjshouse, finner du her.

Håper dere så noe dere likte, ellers finner dere sikkert noen kjoler dere liker enda bedre om du klikker på linken!

#JULEBALL #BALLKJOLE #JULEBALLKJOLE

 • Skrevet: 08.12.2013  //  Kl: 20:38  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3

Denne helgen har ikke vært helg, men istedet begynt uken min på repeat. Jeg føler ikke det blir ordentlig helg når man må stå opp tidlig og jeg ikke får sove så lenge jeg vill. Men det har ikke vært noe negativ opplevelse for det om! Tvert i mot. I går var jeg og klassen min på en messe for å selge frisørprodukter, dette var via elevbedriften vår. Som dere allerede vet går jeg på frisørlinjen, så ja vi selger frisørprodukter og fikser hår! Tiden gikk fort og vi fikk solgt masse etter min mening.

I dag har det vært danse avslutning for danseklubben min, det er  unnskyldningen min for de alt for lange øyevippene og den høye hestehalen som dere ser på bildet under. Jeg rakk dessverre ikke å danse selv, hahahah. Siden jeg måtte GÅ til arrangementet, det er ett godt stykke... Men jeg fikk se på mye bra dans. Har også hatt overnattingsbesøk av min kjære♥ Så det er oppsumering av min helg.


Hahahah, don't ask. Vet ikke selv hva jeg driver med på bildene. • Skrevet: 08.12.2013  //  Kl: 19:45  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 9

Dette innlegge er ment til dere andre som blogger, rett og slett fordi jeg har gjort det selv og det ødlegger veldig for de som har lyst til å følge deg. Du skal fikse designet ditt og lager en "Legg meg til" knapp, enten så glemmer du å sjekke om designet virker eller så vet du ikke hvordan du skal få det til med koder. Fordi jeg har tatt meg en runde og lagt til folk, noe jeg gjør en gang i blant. Å det er ekstremt mange som ikke har denne funksjonen, enten kommer jeg tibake på forsiden eller til min egen blogg profil! Så vær så snill, for deres egen del og sjekk om dette virker. Har du problemer med design koder søk det opp på nettet eller spør meg. Jeg er ikke mester i blogg design, men kan det grunnleggende. 

#BLOGGDESIGN #BLOGGKODER #BLOGGTIPS #BLOGGHJELP

 • Skrevet: 06.12.2013  //  Kl: 18:14  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 0

Denne her har surret og gått litt på nettet i de siste dagene, så regner med at de fleste av dere har sett den. Men om du ikke har det så regner jeg med at du ikke liker koking av f.eks levende hunder og andre dyr, så hvorfor ikke bare signere under? Tar deg to kjappe minutter og det lille du gjør kan ha en stor betydning! 

Jeg fant artikkelen for noen dager siden og satte den til side, tenkte jeg skulle skrive under senere. Fikk en påmindlese da jeg så den igjen på en blogg, MEN nå har jeg også signert. Derfor vill jeg gjerne dele det videre, for det er så lite som skal til. Å jeg synes det er trist at folk skylder på kultur for å gjøre en dårlig handling, sånn som noen ville ha forsvart dette emne om å koke levende dyr. 

#STOPCOOKINGLIVEANIMALS #DYREVÆRN 

 • Skrevet: 05.12.2013  //  Kl: 17:37  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 1

I dag blir det trening sammen med Eline pus, så det gleder jeg meg til! Har faktisk vært flink å trent både tirsdag, onsdag og i dag denne uken, så klapp på skulderen til meg selv for det! Neida. Jeg var veldig flink til å trene før, men ja, nå er det så mye annet som tar opp tiden. OG JEG VET DET ER EN DÅRLIG UNNSKYLDNING! Målet mitt er å kunne komme tilbake til gamle treningsrutiner, eller i alle fall trene annen hver dag. Har allerede skaffet meg ett nyttårsforsett, guess what? Det har faktisk ingenting med trening å gjøre, wow. Nyttårsforsette mitt for i år er: Å bli brun, blid og lykkelig! Og om ikke det er ett bra nyttårsforsett så vet ikke jeg, skal hvertfall prøve å få det til.


Hei sveis egobilder.

#TRENING

 • Skrevet: 04.12.2013  //  Kl: 22:47  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 7

Dere husker kanskje at jeg var med på en photoshoot for noen uker tilbake? Vell, det var innen danseklubben min og vi skulle ha litt mindre sminke enn vanlig, men ellers ha på oss draktene våres. Jeg har ikke fått sett bildene jeg tok alene, men her er bildet vi tok sammen:


Jeg har ikke skrevet navnene på alle danserne under bildet, fordi jeg tror ikke dere har så mye inteteresse av det og jeg vet heller ikke om det er greit for alle som er på bildet heller. Så denne omgangen blir det litt anonymt, men dere ser meg på midterste rekke, nest ytterst på venstre side i grønn drakt! :-) Jeg gleder meg veldig til jeg får de bildene jeg tok alene fra shooten også, kommer selvfølgelig til å legge de ut.

#DANS #PHOTOSHOOT #FREESTYLE #GRUPPEBILDE

 • Skrevet: 02.12.2013  //  Kl: 20:54  //  Kategori: Intreriør  //  Kommentarer: 5

Pappa reddet dagen og julen da han kom med flax-julekalender til meg! Satser på å vinne masse penger, wish me luck! Siden det var dårlig stelt med jul her i går, fant jeg ut i dag at jeg måtte gjøre noe med. Så nå har jeg vært flink jente å ryddet, vasket og pyntet til jul. Å får å si det sånn det trengtes virkelig... Hahah. Ble så mye mer koselig her nå, og fikk julestemning med en gang jeg fant det lille juletreet mitt! Luv it. 

Jeg liker ikke å bruke masse julepynt når jeg skal pynte til jul. Er heller ikke så fan av mye rødt, grønt, lilla og masse nisser, noe de fleste kanskje pynter med og forbinder med jul. Jeg liker det heller naturlige jordfarger, sølv og hvitt, til tider litt gull. Men det er vell bare smak og behag fra person til person. Her skal dere hvertfall få noen detaljer av hvordan rommet mitt ser ut nå!

Roseblader, kongler og diverse.

Hårete pute eheeem... og jesus barnet og Maria, er derfor vi hovedsakelig feirer jul så følte det passet rett inn. Jeg tar det ikke bare oppe til jul, men har bildet på veggen hele året. Ikke det at jeg er spessielt mer kristen enn andre på min alder. Men synes det er fint og liker det, rett og slett.

Close up av juletreet mitt, kulene er egentlig lys rosa og stemmer ikke så godt med bildet.


Min versjon av adventlys for i år, klumpen jeg har tent på var egentlig en stjerne. Men det synes ikke så godt nå lengre, hahah.

 • Skrevet: 01.12.2013  //  Kl: 23:09  //  Kategori: Inspo  //  Kommentarer: 6

Plutselig dere ble det desember! Jeg var virkelig ikke helt forberedt på at det var første søndagen i advent i dag, fant det ut bare for noen timer siden. Så jeg har ikke tent noe adventlys eller skaffet meg en kallender, det er ikke bra! Siden jeg egentlig er et ordentlig og klissete jule menneske og er sikkelig glad i julen, hahah. Men det skal nok ordne seg :-) Derfor fant jeg ut at jeg heller kunne sette på litt julemusikk og dele noen bilder med dere på bloggen, som gir meg julestemning.

 Ellers i dag har jeg øvd på samfunnsfag, siden jeg er så heldig å ha prøve i morgen♥ Snille lærerern som gir oss beskjed på fredag att vi må huske prøven på mandag, da kan man jo kose seg med det i helgen... Neida, fint at han minner oss på det. men jeg ser heller frem til å gjøre andre ting enn skolearbeid i helgene mine. Jeg har ikke bare drevet med skolearbeid i helgen, hadde også besøk av kjæresten som overnattet fra i går til i dag. Nå gleder jeg meg bare til alt det stresset før julen er over med alle prøvene vi skal ha, avslutninger, gavekjøp, planlegging og dere vet hva jeg snakker om. Gleder meg allerede til julaften og ikke minst nyttårsaften!

Michael Bublè - Have yourself a marry little christmas

Han har veldig mange fine julesanger, så om du vill ha andbefaling på julesanger så anbefaler jeg en liste av Michael Bublè


// Alle bildene i kollasjen er hentet fra weheartit.com
Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits