• Skrevet: 27.12.2014  //  Kl: 17:56  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 5

Navnet mitt er Kristine Brandvold, jeg ble født 27. Juli 1996, og Jeg bor på en liten plass uten for Gjøvik. For øyeblikket er jeg frisør lærling på Nikita Hair Lillehammer, og jeg har igjen ca 1,5 år som lærling. Så jeg har naturligvis en stor interesse for hår, mote og makeup, men også dans og trening, som jeg kommer til å blogge en del om. Men jeg kommer også til å komme med personlige ting, og mine tanker og meninger. 

Når jeg ikke er opptatt med jobb, så liker jeg og trene styrke eller danse. Jeg konkurrerer i to danseformer som heter Freestyle (FDJ) og Slow. Og jeg har konkurrert i fire år, men begynte og danse for snart åtte år siden.Og etter å ha fortalt det, så føler jeg meg veldig gammel. Så for de som er spesielt interesserte så er jeg i Mesterklassen over 18 år. 


  • Skrevet: 27.12.2014  //  Kl: 10:00  //  Kategori: Blogg  //  Kommentarer: 4

Da er designet endelig oppdatert, ENDELIIIG! Har lett etter et ordentlig design som har det jeg er ute etter på bloggen min. Har ikke funnet noen som hadde alle kravene som jeg ville ha, men plutselig fant jeg dette. Og det hadde alt! Jeg har endret på det meste jeg skal endre på, skal selvfølgelig komme med en beskrivelse etter hvert og kanskje endre på farger senere. Men nok for denne gang, har sikkert sittet med designet i tre timer nå, hahah. Er nemlig ingen ekspert på koder.

#UPDATE #BLOGGDESIGN #GRATISDESIGN #NYTTDESIGN

  • Skrevet: 25.12.2014  //  Kl: 21:34  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 1

Jeg har hatt en strålende julaften og en kjempe fin 1. dags julemorgen, eller hva man skal kalle dette. Vi hadde en super felles frokost med alt du kan tenke deg av julemat. Så jeg har hatt det veldig hyggelig her :) Og været her har vært helt nydelig, og så ut som et eventyr, så jeg måtte jo ta bilder av det. Så bare å skrolle ned! Nå er jeg hjemme igjen, og har brukt dagen på å pynte til jul. Siden vi var litt på etterskudd, men nå er alt klart! Ellers skal jeg bare slappe av resten av kvelden.

Det nyeste familie medlemmet, Rebekah med Mammaen sin (søskenbarnet mitt).Måtte jo bare ta bildet når det var så nydelig ute hahah
#WINTERWONDERLAND #EVENTYR #REISE #JUL #JULETID #HØYTID #FERIE #HVERDAG #HVERDAGSBLOGG

  • Skrevet: 24.12.2014  //  Kl: 22:58  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 1

Antrekket mitt i dag er egentlig helt enkelt. Jeg skal ikke skrive så mye, siden jeg føler jeg fortalte det meste i forrige innlegg. Men jeg vil ønske dere en god jul og håper dere koser dere masse i kveld!! :-)

// øredobber fra Glitter, belte (gammelt) fra Bikbok, sko fra Nelly, kjole fra Ebay.

 

#ANTREKK #OUTFIT #JUL #JULAFTEN #HØYTID #HVERDAG #FERIE #HVERDAGSBLOGG #MOTE #FASHION 

  • Skrevet: 24.12.2014  //  Kl: 22:51  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 1

Jeg reiste tidlig opp til kusinen min (som er så og si naboen min), for å se på juleprogrammene på tv og ikke minst "Tre nøtter til askepott".  Og med askepott kom julestemningen! Etter det ordnet vi oss og reiste til en annen av kusinene mine.

I år feiret vi for første gang jul hos søskenbarnet mitt. Hun bor i Bjoneroa i et gammelt hus langt bort fra de fleste, midt i skogen. Så når vi nærmet oss huset så det virkelig ut som om det lå midt i ett vinterland. Rett og slett helt nydelig! Vi har spist juleribbe og pakket opp alle gavene, så nå skal jeg bare slappe av. 

Fikk ordentlig julestemning når vi kjørte opp oppkjørselen som var pyntet med fakler.


Jørn orket ikke å gå flere turer, hahaha. 

Husverten og farmor ordner i stand julemiddagen

#FAMILIE #HVERDAG #HØYTIF #JULAFTEN #JUL

  • Skrevet: 18.12.2014  //  Kl: 21:55  //  Kategori: Hverdag  //  Kommentarer: 3

Hei dere! I dag jobbet jeg endelig tidlig, som en normal person. Resten av denne uken har jeg og skal jeg jobbe til 21:00. Såe da blir det ikke tid til mye annet, men det kan være godt også, på de dagene man ikke skal gjøre noe spessielt. Da flyr dagene lettere forbi, og det blir fortere julaften! :-) Noe jeg teller ned til! I år skal nesten hele familien samles hos søskenbarnet mitt. Vi blir ti stykker da, så det huset blir fullt. Men heldigvis bor hun på ett stort gammelt hus på landet, så det blir akkurat plass til oss. Det er første gang hun holder julaften hos seg, så det blir spennende og er noe jeg gleder meg kjempe masse til!

Siden jeg sluttet i vanlig tid, så fikk jeg litt tid til å kjøpe noen av de siste julegavene. Jeg elsker å handle julegaver, når jeg har funnet på noe jeg synes er smart å kjøpe i gave. Også elsker jeg å pakke de inn. Hahaha. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er en ordentlig juleperson. Så julen betyr mye for meg :-) Ellers har jeg laget meg kjøttkaker og nå skal jeg prøve å pakke inn litt gaver. Veldig spennende innlegg, men jaja. 

Her har dere noen duste bilder av meg: 

#HVERDAGSBLOGG #HVERDAG #BIGHAIRDONTCARE Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits