Hei! Jeg har vært fraværende de siste dagene, og det er fordi jeg har jobbet med frisør eksamen. Derfor har det ikke blitt noe tid på noe annet, enn å forberede seg til det. I morgen skal jeg ha den, so wish me luck! Uæææ, gruer meg kjempe masse. Og jeg burde få meg litt søvn før den tid... Men har ett spørsmål til dere først.

En venninne av meg fyller 18 år, så skal feire dagen hennes i morgen. Problemet er at jeg har tre kjoler jeg har lyst til å bruke. Og selv om jeg kanskje allerede har bestemt meg for en, så vil jeg veldig gjerne høre deres mening. Hvilken kjole burde jeg bruke? :)Så hvilken kjole burde jeg velge til i morgen?

#OUTFIT #HVERDAG #EKSAMEN #KJOLE #ANTREKK #HJELP #MOTE

Jeg tenkte å dele ett godt tips med dere, nemlig hvordan du kan få til det perfekte beach håret. Noe som kommer til å bli veldig aktuelt nå som sommeren er her. Jeg elsker den laid back surfe stilen. 

 Å du trenger verken å være på stranden, eller bruke saltvannspray! Alt du trenger er denne lille boksen med voks. Da tenker sikkert flere av dere "Voks?? kan jenter med langt hår bruke det?". Jepp, det kan vi med dette produktet. Fordi den er mer enn bare en voks, inneholder ikke fett så du kjenner ikke at du har den i. Måten du bruker den på er å påføre den i vått hår. Det virker også på extensions, så derfor tror jeg det kommer til å fungere på de fleste hår typer. Siden extensionsene mine er så tunge og lange, derfor ekstremt vanskelig å krølle og gjøre noe med. Men denne gangen gikk det kjempe fint.
Produktet jeg har brukt heter fatboy og jeg har brukt kun hårføner for å få det til. 

Om dere har lyst til at jeg skal skrive ett eget innlegg om hvordan jeg lagde denne frisyren, så legg igjen en kommentar :)

#FATBOY #HÅRTIPS #HAIRSTAYLING #HÅRFRISYRER #HÅR 

 

I samarbeid med Yves Rocher (nettsiden finner du HER), har jeg fått lov til å dele ut en rabattkode til dere. Koden er YRSPRING20 og den vill gi dere 20 % på valgfritt kjøp. Som bonus i kjøpet vill dere få med "Eau de Toilette - Cherry Bloom 20 ml", som er en parfyme med kirsebær lukt antar jeg. Jeg har ikke bestilt produkter fra dem før, men hørt om merket før.

Om du ikke har hørt så mye om Yves Rocher før, så kan jeg fortelle at det er ett skjønnhets firma som er opprinnelig fra Frankrike, men har blant annet butikker i Sverige. De har holdt på med firmaet siden 1959, og er opptatt av økologiske produkter. De har produkter til både han og henne, det er rimelige og normale priser, du får gratis frakt om du handler for over 150, og du vill få ett produkt som takk for kjøpet. Jeg sier igjen at jeg ikke prøvd produkter av dem, så i dette innlegget har jeg lagt ut linker til de produktene jeg kunne tenkt meg å bestilt. 


Alle produktene er fra Yves Rocher.

  1. Maske til ansiket og håret, som inneholder arogan olje, pris 119 kr. Finner du HER.
  2. Leppomade med kokos smak og lukt, koster 20 kr. Finner du HER.
  3. Slike eyelinere er perfekt for deg om du ikke er så stø på hånden, lett og lage fine linjer. Koster 90 kr og du finner den HER.
  4. Ett sett "Cherry Bloom", som inneholder body lotion, shower gel, og to parfymer?(Er ikke helt sikker på om det er det.) Men den lille flasken er den samme som du får med deg uansett hva du bestiller fra siden. Link HER

Dette innlegget er sponset.

 

#YVESROCHER #RABATTKODE #SKJØNNHETSPLEIE #SKJØNNHET #SKJØNNHETSPRODUKTER #MAKEUP #SMINKE #SPONSETINNLEGG #NETTSHOPPING

Jeg skal prøve å være litt kjapp, siden det er sent. Jeg har vært hos frisøren og fått klippet lugg og farget håret. Det ble den samme fargen, siden jeg bare skulle ta etterveksten og siden fargen hadde begynt å gå ut av håret mitt. Så da er ikke håret likt som ekstensionsene og det er ikke så fint, man vill jo at det skal se mest mulig naturlig ut! Helt klart. Panneluggen min ble også mye lettere, nå som jeg gikk for midtskill igjen. Men nå har det blitt mye bedre, det er ikke en forandring som synes så godt. Men for meg blir det 100 ganger bedre. Frisøren min er så flink, så jeg ble kjempe fornøyd! 

Jeg hadde migrene så jeg døde ut med en gang jegh kom hjem, derfor får dere noen bilder jeg tok nå i joggisen. Men det går vell fint :) Her har dere resultatet:

Hva synes du? :)

 

#FRISØRBESØK #MIDTSKILL #HAIREXTENSIONS 

HEI. Igjenn har helgen vært fantastisk fin. På fredag jobbet jeg som vanlig, også dro kjæresten og jeg til søskenbarnet mitt. Det var koselig, og jeg fikk klippet henne litt. På lørdag hadde vi en liten dobbel date hos Eline, med naturligvis henne, hennes kjæreste, Ramin og meg. Det er vell det nærmeste jeg har vært på en dobbeldate. Vi hadde det veldig gøy og kranglet nesten om hva vi skulle gjøre. Hahah. Ingen har desverre blitt noe serlig eldere :( Søndagen var jeg igjen hos Eline. Hun hadde kjøpt smilelab, så vi testet ut det! Her får dere se litt bilder fra da vi testet det ut:

Slik som på bildet føltes vi oss som når vi hadde på stripsene.

Det synes ikke såå godt på bildet, men både Eline og jeg syntes mine tenner ble mye vitere. Du kunne se ett resultat. Jeg har ikke så velig gule tenner fra før, så om man har det må man nok ta flere behandlinger. Men jeg kunne IKKE tenkt at mine skule bli enda vitere, for da hadde de sikkert sett ut som "Cesar" i hunderviskeren. Om dere har sett den serien?


Konklusjon: Helt personelig så ser jeg ikke helt vitsen med å bleike tennene når man er ung som meg. Fordi mine tenner har ikke eldres på samme måte som en som har røyket og drukket kaffe hevr dag i 20 år. Jeg synes også det kan bli for mye om man får det falske barbie smilet, der tennene lyser opp og det er alt du klarer å se på når personen snakker. Men plages du med gule tenner, eller om du synes du har gule tenner så why not? Man kan jo prøve å se selv, om man liker det eller ei. 

Smilelab er ett par strips du tar på den øverste tan raden og den nederste. Stripsene har en geleaktig greie som fester seg til tennene, og smaker litt rart. Så jeg og Eline ble veldig lei smaken og gelen. Virketiden er på 15 minutter. Tennene virker med en gang hvitere, men la stripsene sitte til virketiden er over. Når du tar av stripsene, må du gå over med tannbørsten for å fjerne gelen og smaken. Det fungerer helt fint, men som sagt ville ikke jeg brukt tid og penger på det. Siden jeg ikke føler jeg har ett behov for det. Men synes du at du har gule tenner, så anbefaler jeg å prøve det en gang.

#TANNBLEKING #SMILELAB #PRODUKTANBEFALING #NEWINN

I dag har jeg sittet å skrevet og tegnet i flere timer, så begynner å bli rimelig lei av det nå. Men jeg skal nok få oppdatert dere litt for det om! :-) Vi har hatt flere store prosjekter nå på skolen, og det siste vi har hatt er ett prosjekt med både klipp, farge og forming av frisyre i ett. Så det er mye jobb og tar mye tid, tro det eller ei. Det er mye som man må ta med. Men nå er jeg endelig ferdig! 

På fredag var jeg utplassert på Nikita, og jeg var så heldig å ha Nina som modell denne gangen. Hun var så søt og snill og hadde med en smoothie til meg! Planen var å krølle håret hennes, men vi klippte også litt. Hun har langt hår, så hun ville så klart ikke ta så mye på lengden, derfor tok jeg bare det slitte. Hun virket veldig fornøyd, og det er jo det som er hele poenget. Samtidig som jeg får øvd meg og blitt bedere. Dere kan se hvordan det ble på bildet under. 

Slik ser noe av hefte mitt ut som jeg har holdt på med hele dagen.Så slik så Nina ut etter klipp og krølling av håret.

#FRISØR #HVERDAG #SKOLE #FRISYRE #HÅRFRISYRE

Da har jeg endelig fått farget og fikset håret mitt! Jeg gjorde det på Nikita (der jeg er utplassert nå). De var så flinke og tok seg god tid til å fikse det. Det jeg har gjort er at jeg har farget håret mitt som extensionsene, også klippte de litt. Hårfargen ble veldig likt extensionsene!  Extensionsene var så tykke at jeg trengte ikke å klippe så mye av dem, de gled godt inn. Jeg har bare brukt dem i noen få dager, men jeg er så langt veldig fornøyd. Hair extensionsene er fra Bellami hair, skrev litt om dem HER. Om dere er interessert kan jeg skrive mer om dem når jeg har brukt de en stund. Da vet jeg mer om kvaliteten og sånt. Her har dere resultatet:

Hårfargen er veldig mørk, ser ut som svart. Men det er mørke brunt, en 4 på fargeskalaen.


Hair extensions fra Bellami, siden kan du finne HER.

#HAIREXTENSIONS #EXTENSIONS #HÅR

Som jeg har snakket om bestilte jeg nye extensions for noen uker siden. Har gledet meg veldig og lengtet etter "nytt hår" haha. Endelig kom pakken frem og det tok ca to uker å bestille. Tror firmaet er fra LA, men ikke stol helt på det for jeg er ikke 100% sikker. Jeg har bare bestilt fra forskjellige levrandører, fordi jeg ikke har funnet et merke jeg er 100% fornøyd med, ett merke som har alt. Det vill si: tykt hår, ikke så mange fester, farge som stemmer med bildet, fargen jeg vill ha, god kvalitet, ikke slitt tupper, ikke så dyrt og langt nok extensions. Ja, det er mange krav, meen de er alle så viktige. Spessielt det med kvalitet og slitte tupper. Hater å måtte kjøpe extensions og tenke på at jeg må betale ekstra for noen cm, som jeg MÅ klippe av, for ellers vill håret spise seg opp over... 

Denne gangen bestilte jeg Lilly Hair, som er fra et merke som heter Bellami. De er ett av to største internasjonale merkene i hair extensions(etter hva jeg har lagt merke til på nettet), det går hvertfall mye av dem i USA. De er kjent for sine tykke extensions med 260 gram! Fantastisk. Også fordi de er like tykke i festene som de er i typpene, altså ny klipte! Du trenger ikke å ta av 5 - 10 cm for å bevare håret ditt, og at det ikke ser slitt ut. Det vanligeste tykkelsen på hair extensions er 180 gram, og det blir betraktet som det tykkeste. Så her har du så mye hår at du trenger ikke å bruke alle på en gang, men jeg kommer sikkert til å gjøre det. Fordi jeg har så tykt hår. Fargen jeg har valgt er 1C, som er en Mochachino brown og det er så mørkt brunt at det nesten er svart. Jeg tok 220 gram som er det tykkeste  og 20 inches som er det nest lengste. Jeg ville heller ta det tykkeste, også siden jeg ikke trenger å ta noe på lengden så behøvde jeg ikke det lengste. 

Extensionsene var pakket inn i en fin eske, i tillegg til extensionsene fulgte det med en oppbevarings "klespose" og en liten "kleshenger" som du kan oppbevare det i. Det jeg likte veldig godt var at de hadde lagt en av "2 clipsene" i ett rom ved siden av, slik kunne du se om fargen matchet og hvordan clipsene så ut. Så du kan lett retunere dem uten å måtte åpne hele pakken, for da kan du ikke retunere det. Jeg trengte ikke å se om fargen passet, for jeg skal farge håret mitt i den fargen. Selvfølgelig var ikke dette noe av de billige hair extensionsene, og frakten vill jeg si var FOR dyr. Men for alt det håret som ser ut til å være av veldig god kvalitet, så velger jeg å tro at jeg sparte en god del penger. Bellami hair extensions siden kan du finne HER.
På dette bildet ser håret helt svart ut. Det er det ikke i det hele tatt. Det er noe av det mørkste brune håret du kan ha, på grensen til å bli svart, men du ser at det er brunt.
Dette bildet viser bedre hvordan fargen ser ut i virkeligheten når lyse treffer det :-)

Kommer til å farge håret i morgen, så da får dere se extensionsene på! Stay tuned :-)

 

#EXTENSIONS #BELLAMIHAIR #BELLAMI #SHOPPING

Som jeg har snakket litt om i ett annet innlegg, så var det klassetur på fredag. Vi dro innover til oslo på Telenor Arena var det Health, Fitness, Beauty Messe. Salen var delt inn i tre deler: en for trening, både aparater og klær, en annen for helse, der var det massasje, kosthold produkter og spesialister, den siste delen var det beauty det vill si sminke, tannbleking, selvbruning, frisører også botox. Du kunne se at de tok botox behandlinger og sånt, noe jeg syntes så kjempe ekkelt og skummelt ut så ville bare bort derfra. Så botox tok jeg ikke, haha. 

I tillegg til at salen var delt inn i de tre delene for helse, trening og skjønnhet, så var det også en scene der de hadde forskjellige visninger hele tiden. Vi fikk se hårtrender, yoga, en musiker til og med, sinna snekkeren var med i en konkurranse, også var det pole dancing! Så det var veldig mye forskjellig, alt av det nyeste og mest populære kan man si. Etter å ha gått rundt å sett på nesten al,t fant jeg og noen venninner en øyenbryns spesialist som vi ble veldig fasinert over. Så dette måtte jo prøves ut! Plutselig sto det fem jenter i kø for å få fikset brynene. Han fikk ett lite sjokk da han så alle oss som sto på rekke, men han tok det med ett smil. Veldig morsom og flink fyr! Jeg tok før og etter bilder, men de ble dessverre slettet... Men på bildene under kan dere se hvordan brynene mine var før, og etter han hadde fikset dem. Ikke så bra kvalitet, men bedre enn ingenting. Her er noen bilder fra messen!


På bildet øverst ser dere sinna snekkeren eller Otto Robsahm som han heter.  Kjenner dere igjen blondinen til venstere? Vet ikke om dere ser det så tydelig, men det er Lena Alexandra Øyen! Morsomt hadde ikke tenkt å se henne der. Vi så også flere kjendiser, så det var litt gøy for meg som kommer fra bygda og er ikke vant til det. Hahah. Siste bildet ser dere en av de som danset pole dance. 

Bildet nummer 1 og 3 er av Tonje, Rikke og Hsaung. På bildet nummer 2 ser dere Klaudijus og Synne :-) Gode og søte folk fra klassa!
Legg merke til øyenbrynene mine fra bildet nummer 1 og 2 av Mia og meg, og bildet nummer 3 og 4. På de to øverste er slik jeg gjør øyenbrynene mine hver dag, og de to siste ser dere hvordan øyenbryns spesialisten gjorde det. Det ble så klart mye bedre når han gjorde det. Vill dere se hva jeg kjøpte fra messen så klikk på denne linken HER.

#BEAUTY #BEAUTYMESSE #HFBMESSE2014 #KLASSETUR

Jeg trodde denne helgen skulle bli sikkelig kjedelig og at jeg ikke skulle fått gjort noen ting. MEN jeg føler jeg har fått gjort mye, og faktisk vært sosial. Helt utrolig. Hahah. Ikke det at jeg ikke liker å være sosial, for jeg synes det er kjempe gøy å finne på spontane ting. Jeg har vært noen turer i byen sammen med venner, vært på besøk, hatt besøk av kjæresten også hadde jeg privattime i dans. Ikke feil å ha en privattime på en kjedelig søndag!

Tenkte å vise dere en frisyre jeg har gått med de siste dagene. Trives ikke med det naturlige håret mitt siden jeg vill ha langt hår, også i mens jeg venter på extensions vill jeg bare ha det opp. Derfor ble det en flette som jeg egentlig bare har festet med det andre håret. Suuuper enkelt! Om noen er interessert i å vite mer om hvordan jeg har gjort det, so let me know!


#UPDO #HÅROPPSETT #HÅR #HVERDAG 

Det tok ikke mange dagene fra den dagen jeg bestemte meg for å slutte med mine gamle extensions, til den dagen jeg bestilte meg nytt. Vell det tok en dag, hahah. MEN jeg har grublet på dette en stund; om jeg skulle slutte med de jeg hadde? Eller bruke de til de ble enda mere slitt?  hva slags extensions skulle jeg eventuellt bestille? Og fra hvilket firma? Masse spørsmål rundt et overfladisk luksusproblem. At det går an? Grunnen til at jeg bestemte meg dagen etter, var fordi jeg kom over ett merket som så veldig bra ut, og flere som skøryt om dem (selvfølgelig en del negativft, men veldige mye av det negative var mangel på kunskap på extensions...). Jeg vett jeg er litt over gjennomsnittet interessert i extensions, og har lyst til å kanskje jobbe med det i fremtiden. Så da blir det litt snakk om det, hahah.

Jeg har prøvd flere forskjellige typer og merker, egentlig det meste, men har ikke funnet ett merket jeg er 100% fornøyd med enda. Så vi får se hvor fornøyd jeg blir med dette produktet! Jeg venter spent på når det kommer i postkassen min! Kommer så klart til å vise dere det når jeg får det. Tenkte også å lage en video om disse extensionsene der jeg viser de frem og snakker om det, om dere viser interesse for det og har lyst til det? Om det blir mens jeg åpner boksen og fra første inntrykket eller om jeg snakker litt om dette når jeg har brukt de en stund. Det får vi se på, men om dere har noen meninger om det så ikke nøl med å skrive i kommentarfeltet :-) I mellomtiden får dere se på disse bildene fra Bellami (som firmaet heter).

//Bellamihair

 

Så på flere youtube vlogs om Bellami, men denne vloggen likte jeg godt. Hun er ærlig samtidig som hun har kunskaper om extensions. Verdt å se om dere vurderer å kjøpe extensions!

#VLOG #HAIREXTENSIONS #EXTENSIONS #BELLAMIHAIR

Jeg føler ikke at jeg er så spennende for tiden og har heller ikke så mye å melde. Men siden jeg har valgt frisyreforming i programfag, så jobber jeg en del med det. Spessielt mye i det siste, og det finnes sååå utrolig mye fint. Derfor MÅTTE jeg bare dele noen inspirasjons bilder med dere her på bloggen. Kan sikkert lage flere slike innlegg og blogge mer om hår og sånt, om dere synes det interessant?Kommer garantert flere innlegg om hår og make up. Hope you enjoy!

Jeg har allerede begynt å sminke og ordne meg til i kveld. Det starter med familie middag med kalkun hos tante og onkel, flere som skal dit. Senere skal vi (jeg og typen) til noen venner av meg, sammen med flere venner. Jeg har aldri feiret nyttårsaften med bare venner, så jeg gleder meg masse! Føler meg også heldig som får tilbringe hele kvelden, både nyttårsmiddag og resten av kvelden sammen med kjæresten. Noen vet kanskje hva jeg skal ha på meg i kveld, siden jeg har lagt noe av det ut før. Men her er uansett litt bilder av nyttårs antrekket mitt til dere som ikke vet det


Det på skoene er bare støv, så ikke det når jeg skulle ta bildet. Oops! Så prøv å se bort i fra det, heheh. Skal prøve å få lastet opp resten av antrekke senere i kveld!

Det nærmer seg kanskje juleball for de fleste, og man er på leting etter enten en kort, søt, pastell kjole eller en lang litt mer glamorøs kjole. Jeg har dessverre ikke juleball, men selv om jeg går 2. året på videregående skulle jeg ønske vi hadde noe lignende. MEN jeg husker veldig godt hvor gøy og spennende det var på ungdomskolen, og hvor viktig det var å finne den rikitge kjolen.

Derfor tenkte jeg å skrive dette innlegge for å hjelpe dere på veien med kjolekjøpet, jeg anbfealer derfor to forskjellige sider som jeg har bestilt og vært fornøyd med! Den ene online butikken fører ett merke som heter sherri hill, de har fantastiske kjoler, men til en dyr pris. Kjolene koster fra 1500 kr og oppover. Mens den andre nettsiden har kjoler til halvparten eller en fjerdedel av prisen, og jeg vill si at de er utrolig fine de også! Man kan ikke se at de er billigere eller dårligere kvalitet enn det dyrere merke. Så jeg mener at man MÅ ikke spy ut masse penger på ballkjole, om du ikke kan eller ikke vill. Du kan få en minst like fin kjole. Jeg vet at noen vill si at en kjole opp til 1000 er dyrt det også, men det er ikke så dyrt når man må som regel gå opp i 1500 kr for en ballkjole. Men jeg ser poenget, og du vill finne billigere kjoler på jjshouse om du leter.

Ballkjoler med litt stiv pris:

Kjoler fra Sherrihill, finner du her.

 

Ballkjoler til under 1000 lappen:
Ballkjoler fra jjshouse, finner du her.

Håper dere så noe dere likte, ellers finner dere sikkert noen kjoler dere liker enda bedre om du klikker på linken!

#JULEBALL #BALLKJOLE #JULEBALLKJOLE

Som dere ser på bildene har jeg bare sminket meg noe enklere enn jeg pleier. Har droppet øyenskyggen, og bare brukt løsvipper og eyeliner på øynene. Men det har ikke noe å si, for jeg hadde tenkt å vise dere leppestiften fra bareMinerals. Siden noen lurte på om jeg kunne vise hvordan den er på, og det kan jeg selvfølgelig gjøre! Nå har jeg redigert litt på bildene, så fargen vill kanskje virke litt sterkere i virkeligheten, tror jeg. Men sånn ca her ser den ut på:
Måtte selvfølgelig "brife" med ringen, siden den har samme farge som leppestiften. Det var egentlig helt tilfeldig! Tenkte ikke over at de matchet før etter på.

♥ Leppestiften er i fargen "Never say never" fra bareMinerals.

#MAKEUP #MAKEUPLOOK #BAREMINERALS #LESERSPØRSMÅL

Kommer nå med en shopping anbefaling til dere sent på kvelden. Etter å ha klikket meg litt rundt om kring fant jeg en nettside de der de hadde sykt billige kåper og mye annet fint, alt fra fest kjoler til herreklær. Nettsiden heter rosewholesale.com og den finner du her.De har også mye fint til gutta, så verdt å ta en titt! Spessielt om du ser etter noe litt anerledes til en billig pris. Jeg har ikke bestilt fra dem før, men gjorde mitt første kjøp i dag. Så er veldig spent på å få dem hjem! Dere kan finne noe av det jeg bestilte på bildene under, men jeg vill ikke si hva jeg kjøpte enda. Så dere får vente å se. Alle bildene er linket, så dere kan finne klærene raskt.

Fra venstre: Regnbue kjole her, svart peplum kjole med studs her, rød kjole her, min favoritt sølv kjole med svarte blonder her, svart blonde kjole her.

Fra venstre: hvit kåpe med hette her, kåpe med fukse pels her, denim jakke med studs her, cardigan med aztec mønster her, kort hvit jakke med skinn armer her.
Fra venstre: Doll t-shirt her, Batman genser her, fuxe pels cardigan her, mintgrønn genser her, collage "K" genser her.


#NETTSHOPPING #SHOPPING #ANBEFALING #INNKJØP

Skal, skal ikke lage make up video er spørsmålet? Det er alt for lenge siden jeg la ut min første make up video, og etter det har det ikke blitt fler. Jeg prøvde å lage en, men det ble bare tull med hele programmet når jeg skulle lage det! Men jeg har lyst til å prøve igjen og lage en ny. Temaet er hverdags sminke, eller hvordan jeg for tiden sminker meg i hverdagen. Jeg trenger i alle fall å oppdatere den gamle makeup videoen min, den er så gammel at det nesten er flaut. Hahah. Så om dere vill at jeg skal lage en make up video, så kommenter i kommentarfeltet! På bildene under ser dere looken jeg har tenkt til å filme.
Ønsker du at jeg skal lage en sminke video? :-)

#MAKEUP #MAKEUPVIDEO #SMINKEVIDEO 

Dere husker kanskje at jeg skulle farge håret mitt fra blondt til mørke brunt? Nå er det gjort! Men det tok sin tid og derfor har jeg ikke blogget om det før nå. Det var en lærling der jeg er utplassert som skulle farge håret mitt, etter hun var ferdig med håret mitt og skulle farge extensionene så hadde hun for lite farge. Dette så jeg, men stolte på ekspertene da, siden jeg er ny i faget. Det resulterte i at extensione ble flekkete. MEN jeg fikk ny time dagen etter på og 50% av prisen pga feilen de hadde gjort. Å dagen etter på var jeg med å farget dem, og vi brukte god tid og hadde nok farge. Så jeg ble kjempe fornøyd til slutt! Fargen ble litt mer rødlig enn det jeg først hadde tenkt, men jeg liker den veldig godt! Sånn her ser jeg ut nå i dette øyeblikk:

Jeg fikk også en liten stuss på extensionsene og en hårklipp, noe som virkelig trengtes! Jeg hater å klippe håret mitt fordi jeg sparer, så har litt frisør angst. Litt ironsik når jeg utdanner meg selv som frisør. Målet er å bli en frisør som ikke klipper kundene sine for korte! Haha, neida har litt større mål. Men det er viktig å lytte til kundene sine :-)

Etter sist gang jeg farget hårt mitt og det var mellom brunt så holdt det i bare noen uker. Skuffelsen var stor når det ble brun-blondt-jeg-vet-ikke-hva, men hva kan man forvente seg med dårlige produkter og syden tur. Så nå drømmer jeg om å farge håret mitt i en varm mørkebrun farge slik som f.eks Mila Kunis eller Adriana Lima. Så skal forhåpentligvis bestille meg time i slutten av måneden. GLEDER MEG :-D

Eneste som bekymrer meg litt er om jeg vill kle det, eller ikke? Tenker også at det kan få meg til å se bleik ut.... Hva tror dere?

På bildene ser dere: Mila Kunis, Adriana Lima, Megan Fox, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Aishwarya Rai.

"Hva skal jeg ha på meg?" - Det overfladiske spørsmålet de fleste jenter spør seg selv.


En liten sneak peek på hva jeg skal bruke i kveld. Dette er skoene og toppene jeg har lagt til side, og prøvd flere ganger. Så noe av dette kommer jeg til å ha på meg. Jeg tror jeg allerede vet hva, men dere får se senere!

Jeg skrev tidligere i dag at jeg skulle farge håret. Søsteren og jeg hadde en liten shoot i sted, og tok antrekks bilder av begge to. Så de legger jeg ut med en gang jeg har fått godt igjennom dem og redigert litt. Så det er bare å glede seg til!

Men her får dere resulatet av hårfargingen:En liten sneek peak på antrekket mitt i dag. Jeg ble ganske fornøyd med jobben frisøren gjorde, men er ikke helt sikker på om jeg vill ha det slik. Eller om jeg kommer til å farge det mørkere... Hva synes dere?

For noen uker siden kjøpe jeg hair extensions. Uheldigvis var fargen jeg hadde fått andbefalt og som jeg kjøpte, en del mørkere enn håret mitt. Lettere sagt, det var lyse brunt. Men så tenkte jeg litt på det, og det letteste å gjøre for å få matchene farge med extensions er å farge sitt eget hår i lik farge. Så i dag skjer det, jeg skal bli brunette! 

Tror det blir ganske likt som hårfargen til Jojo:


Og om jeg skulle være så uheldig å bli misfornøyd så farger jeg det bare til mørke brunt. Men vi får se, blir spennende. Jeg gleder meg hvertfall! :-D Kommer til å legge ut bilde av resultatet senere i dag. 


Jeg vet ikke om en mirakelkur for å få langt hår over natten, men jeg har noen tips å dele!

// weheartit.com

Alle drømmer vi om å ha et sunt hår. Det er vell heller ingen hemmelighet at håret vokser fortere om det er friskt og ikke fullt med slitte tupper. Jeg er kanskje ikke den beste til å fortelle om hva du bør gjøre med håret ditt. For jeg har ikke det beste håret selv, men jeg kan gi noen råd! Jeg føler at håret mitt har vokst mye fortere og ser bedre ut etter å ha blitt litt mer forsiktig med det. Så her er noen hårtips til dere:

 

♦ Bruk helst ikke rettetang, krølltang eller hårføner. Noe som er umulig for meg siden jeg har naturlig krus og krøller, så er avhengig av rettetanga. Men jeg prøver å ikke bruke hårføner, og la det tørke naturlig. Å det har fungert ganske bra!

♦ Bruk ALLTID varmebeskyttene. Å det hjelper ikke om du brukte varmebeskyttene dagen før, for det er et "ferskvare" produkt, som du må tilføre håret om du skal bruke rettetange eller lignende.

 Gre ALDRI håret når det er vått. Det er fordi håret ditt er veldig svakt når det er vått, siden hårstråene blir strekt ut og ikke er som de ville vært naturlig tørt. Når du grer håret, kan hårstråene brekke av.

Flett håret før du går til sengs. Her er jeg litt sløv. Men jeg gjorde det alltid da jeg hadde microring hair extensions, for da bevarer du extensionsene bedre. Regner med at det gjelder for vårt naturlige hår også. 

La håret få hvile. Da mener jeg når du ikke skal ut på noe, men bare være hjemme så dropp rettetanga. Sett heller håret opp om du føler deg "naken" med ufikset hår.

Fortell frisøern hva du vill. Ikke la han/henne lage en ny frisyre hver gang, fortell at du vill bare klippe tuppene og IKKE mer.

Finn en frisør som hører på det du sier, og som ikke "bestemmer" for mye over deg. Vi unge kan ha litt problemer  med dette, får vi hører gjerne på de "eldre med god erfaring". Det er bra det, men ikke alltid når det gjelder hva du synes er fint. 

Bruk hårkur to ganger i uken. Tilfør håret ditt fuktighet, så kan du kanskje droppe et frisørbesøk. 

Bruk hårkuren når håret begynner å bli tørt. Da vill ikke vannet ta med seg alt, og det meste av produktet vill gå inn i håret.

La hårkuren få været i håret så lenge den skal, før du skylder ut. Så den får trekt seg godt inn i håret. Det er forskjellig fra hårkur til hårkur, men det varierer fra 5 - 20 minutter. 

Vask håret med shampoo to ganger, før du setter i balsam. Et tips jeg lærte når jeg var utplasert i frisørsalong. Dette er for å åpne skjellageret i hårstråene. 

Det ble en del tips, håper dere lærte noe nytt :-D


 

// Det som følger med i settet: Orginal SPF 15 Foundation in Medium (C25), Orginal SPF 15 Foundation in Medium Beige (N20), Orgnial Mineral Veil, Warmth All-over Face Color, Full Flawless Face Brush, Maxium Coverage Concealer Brush, Prime Time Foundation Primer, DVD.

OPS! Innholdsfortengelsen ble visst på engelsk. Ble lettest å skrive det på engelsk, når vi for det meste bruker engelske utrykk på sminke. Endeliig! Har jeg fått kvittet meg med den kakete foundation min, og godt over til mineral pudder. Det følels også mye lettere og bedre ut på huden min. Jeg har lenge ønsket meg sminke fra bareMinerals og prisen på dettet sette var satt ned, så da passet det perfekt. Snille pappa som kjøpte det til meg, tror det var en trøste gave siden jeg kom opp i eksamen. Fin trøste gave i alle fall! 

De er litt sminke her og der, for jeg måtte ta bilder i full fart. Jeg føler ikke jeg har fått det helt til enda, og legge på sminken. Men jeg likte godt at det følels mye lettere på huden, og det føles ikke ut som om du har på deg for mye sminke!

Stikkord:

Med litt mindre sminke og uten løsvipper føler jeg meg som en liten unge igjen, haha. Sminke har ganske mye å si for oss jenter og selvfølelsen egentlig, og det er også morsomt å se hva man kan få til ved hjelp av sminke. Noen er så flinke at de kan sminke se ut som en helt annen person, noen kan få seg selv til å se ut som f.eks Angelina Jolie. Helt utrolig! Bare se på denne videoen her, hun er utrolig flink. Helt fasinerende: // Øredobber fra bikbok, smykke fra glitter, genser fra bikbok og skjørt fra h&m.

Snart drar jeg ut for å feire bursdagen til TO av mine gode venninner, men først skal jeg sminke og ordne meg litt. Regner med at det blir en herlig kveld med jentegjengen! Kan hende at jeg legger ut et innlegg med antrekket senere, så får dere se hvordan det ser ut på.

Stikkord:

Om dere lurer så vet jeg ikke hvordan parfymene mine har blitt så møkkete, prøvde å vaske det av, men det sitter helt fast. 


// Valentina fra Valentino, Coco Mademoiselle fra Chanel

Dette er to av mine favoritt parfymer gjennom "tidene", som er Valentina fra Valentino og Coco Mademoiselle fra Chanel. Det er vanskelig å gi en god beskrivelse som er forståelig, men Valentina lukter søtt, vårlig og friskt. Vet ikke hvordan jeg skal beskrive Coco Mademoiselle, men det er tipper det er en del av dere som vet det, siden den er ganske orginal. Valentina er kanskje favoritten, for dn har en lukt jeg aldri blir lei av. 

Har en stund vært på leting etter en lang formell kjole som passer seg til bryllupp. Siden brylluppet nærmer seg så er det på tide at jeg bestiller en kjole snart. Jeg fant en kjole som var akkuratt slik jeg ville ha den, en enkel kjole, med splitt og som viser litt former.

På nettsiden kan du velge mellom over utrolig mange forskjellige farger, samtidig som du kan måle deg og få den sydd akkuratt til deg. Så det er veldig positivt! Men etter å ha lett litt, fant jeg enda en kjole som jeg likte godt, så nå vet jeg ikke helt hvilken jeg skal ha. Ble litt usikker...

Jeg skal ikke ha kjolen i hvitt, så skal bestille den i rødt.


Jeg vet ikke om jeg skal ha lyserosa, men den er ikke like enkel som den andre. Litt mere glam over den. 

// Øverste bildet er fra jenjenhouse.com og nr 2 er fra jjhouse.com. Men egentlig tror jeg at det er samme nettside. Ser helt lik ut, men de samme kjolene.

Jeg følger litt av hvert på instagram, men det meste er kanskje makeup profiler. Synes det er veldig interessangt å se på hårstyling, styling av brud, forskjellige måter å legge øyenskygge, hvordan legge sminke, negledesign, før og etter bilder and so on... Utrolig å se hva som er mulig med sminke og hvor flinke de er! Styling av hår og sminke er noe som opptar meg veldig og som jeg har lyst til å jobbe med, så da er det morsomt å få litt inspirasjon

Derfor ville jeg dele dette med dere. Uansett om dere er like opptatt av sminke og styling som meg eller ikke, så er det morsomt å se hva som er mulig. Kanskje du vill få litt inspirasjon? Så her er de jeg følger:


// Hoodie, skjorte, bukse og belte fra bikbok, bh fra victoria's secret.

Her får dere liten sneakpeek på dagens antrekk. Nå må jeg forte meg litt, er ikke helt ferdig med å fikse meg. Og må rekke bussen til byen. Forteller dere mer om dagen når jeg er hjemme igjen. Skal også prøve å få tatt noen antrekksbilder til dere :-)Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits