• Skrevet: 30.10.2013  //  Kl: 22:36  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 1

Tenkte å dele litt musikk tips til dere, dere har sikkert hørt om Ariana Grande. Men kanskje ikke hørt så mye på henne? For hun har ikke gitt ut så mye, og er egentlig en ganske fersk, men voksende artist (etter min personelige mening). I hvert fall om du ikke har hørt musikken hennes før, så kan du gjøre noe med det nå! For neden under i denne videoen fra youtube, kan du høre hennes nyeste album. Jeg elsket hele albumet, fordi jeg likte alle sangene og slepper å bytte sang. Jeg er veldig glad i RnB og siden det er en av mine favoritt sjangere, så er det nok derfor musikken hennes treffer meg så godt. 

 

Jeg trenger å oppdatere musikken min, så om dere har noen musikk tips så kom med det i kommentarfeltet! Jeg har så varierende og spesiell #musikk, så hører på alt mulig. Bortsett fra danseband, DJ broiler og sirkus eliasen (sry, folkens men klarer ikke det). Så bare å komme med forslag :-D


 • Skrevet: 11.07.2013  //  Kl: 21:36  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 4

Jeg har laget meg en spilleliste på youtube, som inneholder noen av de sangene jeg liker best denne sommeren / nå. Så derfor tenkte jeg å dele den med dere. Det inneholder ikke bare listepopp sanger, men litt av hvert. Egentlig bare en blanding av sanger som gir meg sommerstemning og lyst til å danse. Ta gjerne en titt, her er spillelisten min for sommeren:

Om du har noen forslag til sanger som setter deg i stemning, så er det bare å kommentere! Jeg legger de gjerne inn i listen, om jeg liker det jeg hører :-)

 • Skrevet: 30.11.2012  //  Kl: 21:34  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 0

Sikkert en del av dere som allerede har sett den, men så den ikke før nå. Ikke den mest normale julesangen. Men av en merkelig grunn fikk jeg litt julesteming av den! Hahah.

 • Skrevet: 01.11.2012  //  Kl: 20:45  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 6

WÆÆÆÆ! Så mye godt i vente for tiden! Greit med avbrekk fra den kjedelige, rutinerte hverdagen. Så den 18. november, som ikke er lenge til, skal to venninner og jeg til oslo på Chris Brown konsert!! Han kan synge, danse og ikke minst er han kjekk. Gleder meg syyyykt til det!! :D :D

 

Bilde kilde her.

 Å, ja. Jeg vet det han gjorde mot Rihanna for en god stund tilbake. Det støtter jeg selvfølgelig ikke, for jeg er en STOR Rihanna fan. Men jeg liker musikken hans og han som artisten, som blir noe helt annet. Så la oss heller fokusere på det alle sammen! Her er noe av det siste han har kommet med:

 Til slutt denne sangen som er helt nydelig, rolig og avslappene. Elsker den. 

Tror jeg kommer til å bli litt star struck da! Hahah. 

Skal du på konserten, eller kunne du tenke deg å hvert der?

 

 • Skrevet: 26.10.2012  //  Kl: 15:46  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 6

Nr. 4

Nr. 3

Nr 2.

Nr. 1 

Dette er min topp tre liste, men whoops! Kanskje ikke lov å kalle det en topp tre, når det er fire sanger? Who cares, syntes alle fire fortjente å hvere med. Dette er de jeg liker best nå for tiden. Kan godt hende du har hørt noen av dem før, men de er nye for meg.

 • Skrevet: 23.10.2012  //  Kl: 18:36  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 1

Begge videoene er kjempe søte, verdt en liten titt!

Elsker stemmen til Jason Chen, han er en stor artist på youtube, men det er kanskje ikke såå mange som har hørt om han ellers. Tekstene hans er nydelige, og ikke minst stemmen! En av mine favoritter fra youtube! 

 

 

 • Skrevet: 08.10.2012  //  Kl: 16:27  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 1

Har gått rundt å synget på denne i hele dag, så måtte legge den ut. En søt og vittig musikk video til dere som elsker pin up stilen og RnB, det gjør i alle fall jeg! Våknet midt på natten for å laste ned RnB, gode gamle artister som Ashanti, Ciara og Cassie. Har så ødelagt døgnrytme etter høstferien. Er sikker på at lærere har en ond plan bak en ukersferier, så vi bare får en smakebit av ferien og gi oss ødelagt døgnrytme, for så at vi forsover oss. Bare for å gi andmerkninger. Neida. Joda.

 • Skrevet: 19.09.2012  //  Kl: 21:36  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 1

Noe av det vakreste og mest rørende jeg vet, er sanger som foreldre har skrevet til barna sine. Elsker denne sangen, får gåsehud hver gang jeg hører på den! Dere burde også sjekke ut "Hailie's song" av Eminem, som også er utrolig fin. Men det rap, så tok ikke det med nå. Den har vært en av favoritt sangene mine lenge

Ååh, god og gammel musikk! 

 

 • Skrevet: 22.07.2012  //  Kl: 18:21  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 0

Åh, jeg er blitt avhengig av denne super søte sangen. Teksten er nydelig, og jeg vill ha det slik som han synger om. Elsker når han synger: I choose you, yeyeyee. I choose youuu!

 

Photobucket

 • Skrevet: 19.07.2012  //  Kl: 15:49  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 3

Denne sangen er helt nydelig, har blitt helt hekta på den !Elsker teksten, den passer så godt inn. Den perfekt  sangen til sove spillelisten min, ja har en spilleliste som rullerer mens jeg sover. Er en musikk elsker så hører på musikk hele tiden.  Synd den er litt kort, men det er bare å høre den om og om igjen. Virkelig vært en liten lytt!

Hva synes du om sangen?

 

 • Skrevet: 11.07.2012  //  Kl: 19:24  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 4

Lette etter slow versjonen av Usher sin "Dj got us fallin in love again", der det er ei jente som synger. Har danset til den flere ganger, men aldri vist hvem som synger den. Da kom jeg over denne jenta med en helt fantastisk fin stemme. Hun er ikke helt ny på youtube, så kan hende dere har hørt om henne før? Uansett vert å ta en titt eller lytt!

Denne versjonen jeg lette etter!

Denne sangen er også helt nydelig!

Tante barnet mitt rocker til denne, haha! "En gang til, tante".

Hva synes du om stemmen?

 • Skrevet: 09.07.2012  //  Kl: 14:57  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 1

En av de sangene jeg er hekta på nå for tiden, den er noen år gammel. Typisk meg å oppdage litt eldre sanger og bli hekta på dem, haha Jeg har også perioder der jeg hører mest på en type sjanger, sist periode var jpop og kpop (japansk og koreanskpop for de som ikke viste det). Men nå for tiden hører jeg mest på rnb og lignend denne sangen. Den er litt trist, men utrolig fin! Vært å gi en sjangs:

Åh, Akon har så fin stemme! Blir aldri lei den. 

Din mening om sangen?

 

 • Skrevet: 22.06.2012  //  Kl: 21:05  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 2

Jeg er blitt forelsket i denne sangen, den er ubeskrivelig fin! Selvøflgelig Enrique Iglesias som synger, hvem ellers kan lage så fine kjærlighets sanger? Ta deg tid til å høre den, den er vært det.

Ah, føler jeg får skikkelig lyst til å danse slow til denne sangen!

Thinks?

 • Skrevet: 21.05.2012  //  Kl: 22:17  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 4

 

Har hatt denne sangen på hjernen i hele dag. Digger den, blir nok en av favoritt sangene mine for tiden! Liker hvordan Nicki Minaj er i denne videoen, og at den er mer r&b. Hun er ikke den gale og litt skumle som hun kanskje kan virke. Håper å få se mer av henne slik!

Hva synes du om sangen?


 • Skrevet: 28.03.2012  //  Kl: 21:48  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 8

Hei dere. Ikke lenge før ferie nå dere! Gleder meg syykt, klarere nesten ikke å vente. På lørdag reiser jeg til Kristiansund, har  fortalt dere før at jeg har søskenbarn, tante og onkel der. Alltid kos og se familie igjen! Blir helt herlig og ha litt fri fra hverdags mas og kjas. Eneste minuset er seks timer i bilen. Jepp, ca. så lang tid tar det for å komme seg dit. Også har jeg fått en liten oppgave om å brenne noen cder, som vi kan høre på turen. Så om dere har noen bra sanger, bare å si i fra. Blir kjempe glad for tips! Trenger det. 

// privat                                     Siden blogg.no ikke ville fungere i dag, ble det et gammelt facebook bildet istede.

Har du noen sanger du vill dele? 

Blir super happy for alle tips! Kom gjerne med flere sanger.

Kristine

 

 • Skrevet: 21.03.2012  //  Kl: 22:00  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 2

Kan ikke noe for det, men jeg har begynt å like country, haha. Selvfølgelig ikke alt, men noe av det. Som Lady Antebellum, de er bare noe for seg selv, damn. Elsker stemmene dems. Blir nok mine favoritter innen country. 

Sangen er ikke ny, men hørte den bare for noen dager siden. Så den er ny for meg.

Lady Antebellum - I Run To You

Hva synes du?

Kristine

 • Skrevet: 11.03.2012  //  Kl: 00:12  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 7

Er ikke helt sikker på om jeg har lagt ut denne sangen før. Anyway, legger den uansett ut. Synes den er så fin, digger Lady Antebellum og hvordan stemmene dems passer så godt sammen, også er teksten søt da.

Hør og se den her:

Hva synes du om sangen, hørt den før?

God natt folkens!

Kristine

 

 • Skrevet: 19.02.2012  //  Kl: 18:43  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 4

Man dosen't live by bread alone,

nor do I live on exuses "


Har satt elsk på denne sangen av Shakira, den er noen år gammel. Men hørte den først for noen uker siden, på radioen. Han som synger høres ut som en gammel tykk man, ble overasket da jeg fant ut han faktisk var en kjekk eldre mann, hahah. Så feil kan man ta. 

Uansett, likte jo bare sangen mer når jeg leste oversettelsen!

Shakria ft. Alejandro Sanz - La Tortura

Skjønner at ikke alle liker slik musikk, men har begynt å høre på litt spansk musikk og slikt. Minner meg så om syden!

Har du hørt sangen før?

Hva synes du?

Kristine

 • Skrevet: 11.02.2012  //  Kl: 18:17  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 6

"Fant" denne sangen i går, aner ikke hvor gammel den er, men jeg har aldri hørt den før. Gir meg sikkelig lyst til å danse, og kanskje litt sommerstemning også? ++ At teksten er veldig søt, så dere burde lese den.

Los Rakas - Abrazame (Hold Me)

Hørt den før?

What you think?

Kristine

 • Skrevet: 03.02.2012  //  Kl: 19:42  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 4

Hei dere. Tenkte å dele noen sange med dere, de jeg hører mest på / liker best for tiden. Kanskje dere hører på noen av de samme? Eller om noen av dere trenger litt ny musikk til ipoden, så passer jo dette innlegget fint!

Ed Sheeran - The A Time

Lego house er også veldig fin, om dere vil høre mer.

Enrique Iglesias - Somebody's Me

Liker teksten, for den beskriver akkuratt hvordan jeg har det.

Daughtry - Crawling Back Too You

Liker du denne, sjekk ut Life After You.

 Sean Paul - She dosen't mind

Cher Lloyd - Want You Back

 Digger henne, stilen, stemmen, utseende, personligheten alt!

One Direction - One Thing

Skjønner ikke hvordan man ikke kan like dem? Fy søren, så skjønne som de er! 

Kelly Clarkson - Stronger

Håper å danse til denne i morgen!

Nayer, Pitbull ft. Mohombie - Suave (Kiss Me)

Gir meg sommer stemning!

David Guetta ft Nicki Minaj - Turn Me OnFår lyst til å danse av denne!


//privat

Dette var min spilleliste, hope you like it! :)

Hva slags sanger hører du på for tiden?

Kristine

 • Skrevet: 30.01.2012  //  Kl: 19:23  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 2

Hei dere. Gjett hva jeg klarte å gjøre i dag? Løpe etter en buss som hadde gått for ti minutter siden, fordi jeg brukte ti minutter på å lete etter en sports bh! Er vell bare jeg som klarer å gjøre noe sånt, haha. Så da sitter man å ikke aner hva man skal gjøre. 

Sangen er gammel, men hørte den først i går og syntes den var så fin. + At det er som om han synger det jeg føler, som om noen forstår. Det er godt det, selv om det er musikk. Flere som er enig i det? At musikken kan hjelpe deg gjennom ting og gi litt trøst?

Enrique Iglesias - Somebody's me

Om noen lurer, så ja. Jeg er fan av  Enrique Iglesias. Han har så fine tekster, musikk, videoer og han er utrolig kjekk! Hvordan kan man ikke like han? 

Kan musikk hjelpe deg gjennom ting og gi trøst?

Hva mener du, ja eller nei?

Vill lese hva dere mener.

Kristine

 

 • Skrevet: 19.01.2012  //  Kl: 20:21  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 8

Hei dere. Dagen i dag har vært helt normal, skole, lekser, dans, middag og nå sitter jeg her. Føler jeg endelig har klart å komme tilbake til hverdags rytmen igjen. 

Anyways. Jeg hører på musikk hver dag og flere timer om dagen, rett og slett elsker musikk! Kunne ikke klart meg uten. Noen sanger får meg i godt humør, mens andre sanger vet akkuratt hvordan jeg har det. 

When words fails, music speaks. Digger den quoten, det er så sant. 

HER ER EN AV DE SANGENE JEG HØRER PÅ ATM:

Gym Class Heroes ft Neon Hitch - Ass Back Home

Kjolen hun bruker i videoen, gosh *_* 

"No one holds me down like you do, sweetheart.

You keep doing that, I keep doing this.

We'll be alright till the end.

Trust that, we put 'us' in the trUSt baby.

I don't care what you're after, as long as I'm the one, no

I don't care why you're leaving, you'll miss me when you're gone."

 

Like or dislike?

Kristine

 • Skrevet: 12.01.2012  //  Kl: 15:39  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 5

Må bare dele denne sangen her, har blitt hekta på den! Dev som også synger "like a g6" og "dancing in the dark", og ikke minst Enrique Iglesias. Elsker stemmen hans, og denne sangen er fengende. Hører også ganske mye på han for tiden. 

DEV feat. Enrique Iglesias - Naked

Gleder meg til å se musikkvideoen!

Din mening om sangen?

Kristine

 • Skrevet: 26.12.2011  //  Kl: 18:13  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 10

Uff, bloggen min er sugen for tiden. Dårlig med kommentarer og lesertallene faller stadig. Men skal ikke klage, er vell meg det ligger. Men skal prøve å få den litt mer interesang. Hvet bare ikke helt hvordan. 

Lenge siden det kom musikk på bloggen. So Here We Go. En av favoritt sangen atm. Kpop faktisk,  også er den ganske søøt om du leser teksten.

Wheesung ft G.NA - We Meet For The First Time

Når jeg tenker over det, så er nok G.NA en av favoritt artistene mine innen kpop. Har flere sanger av henne på ipoden, pluss pluss at hun har en nydelig stemme og ikke minst er hun pen. Wheesung har også en fantastisk stemme, men har ikke hørt så mange sanger av han enda.

Synes om sangen?

Om du hører på kpop, har du noen favoritt sangere innen det?

Kristine

 • Skrevet: 13.12.2011  //  Kl: 17:09  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 5

Thank you Katy Perry, for making this song that express exactly how i feel...

Katy Perry - Thinking of you

Sangen er gammel. Ikke før for litt siden jeg faktisk hørte ordentlig på teksten og skjønte den så alt for godt. Katy Perry har en fantastisk stemme! Ikke minst elsker jeg stilen hennes og retro stilen i videoen. 

Noengang funnet en sang som beskriver følelsene dine?

Synes om sangen?

Kristine

 • Skrevet: 08.12.2011  //  Kl: 20:50  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 6

Lady Gaga har kommet med ny sang, som sikkert de fleste har fått med seg. Selv så jeg videoen for første gang i går. Den er lang intro, men vært det. Spesiell som alltid, men hun er jo en kunstner. Etter min mening.

Legg merke til hun danser i  heler og like bra som de som er uten... 

Lat nisse? spol til 07:59

Lady Gaga - Marry The Night

Hva synes du om sangen?

Hva er din mening om Gaga?

Min mening: Liker sangen og videoen, men synes  fortsatt at You and I er en av de beste sangene/ videoene hun har. 

Photobucket

Kristine

 • Skrevet: 06.12.2011  //  Kl: 21:58  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 4

Uff, gruer meg masse til i morgen. Vi har engelsktentamen... Har en god grunn også, men orker ikke å fortelle om det nå. 

Nyt heller denne sangen:

Awwe, fant denne søte videoen i sted. Charices stemme er fantastisk og sangen passer så godt inn!

Tycks?

Kristine

 • Skrevet: 26.11.2011  //  Kl: 20:27  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 10

Gjett hva pappa kom med til meg i går! Rihannas nye album, Talk that Talk. Tror du jeg ble overrasket, han pleier aldri å gjøre sånt. Ble super duper glad!

Digger den "nye" stilen hennes, som er litt mer edgy og reggie aktig. Eks. i videoen hennes man down:

Men også denne sangen, som også er en av mine favoritter fra albummet:
//privat

Thinks?

Noe du kunne tenkt deg til jul?

Kristine

 • Skrevet: 11.11.2011  //  Kl: 19:46  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 10

Hei dere. Ble super happy i går når jeg fant ut at "pakken" hadde kommet. Signert CD av Atle Pettersen!! (Ja, jeg er fan. heheh). Endelig er den min! Spesielt en av sangene hans som surrer i hodet mitt, I don't wanna fall. Tror den heter det, kjempe fin! Selvfølgelig mange andre fine sanger der også. 

Litt brife bilder:
//privat

Er du fan av Atle? Om du er, misunnelig? ^^

Ha en fin helg alle der ute!

Kristine


 • Skrevet: 09.11.2011  //  Kl: 21:55  //  Kategori: Musikk  //  Kommentarer: 4

One direction - Gotta be you ♥

Nye sangen til One direction, ahh beste boy bandet! Digger dem, og jeg hører egentlig ikke så mye på boyband.. Eller kanskje litt da, jpop og sånt... Hehe, uansett, synes sangen er super søt!

Hva synes du om sangen?

Hørt den før?

♥ Kristine 

 Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits