• Skrevet: 20.10.2014  //  Kl: 11:34  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 1

Hei dere! Etter å ha loket en del på nettet og funnet mye fint, så tenkte jeg at jeg skulle dele det med dere! Dette er selvfølgelig bare noe av det jeg ønsker meg for tiden, men jeg tenkte det var lurt å ta det mest aktuelle. Nettopp vinter klær. Jeg personlig synes det er nesten umulig å finne klær og sko for vinteren.

I helgen var jeg med Eline og vi lette etter vinterjakke og sko til henne. Jeg prøvde selv og se om jeg fant noe, men vi fant ingenting. Vi fant kun en vinterjakke til henne, så hun endte med den. Ellers så var det nesten umulig å finne noe som helst... Jeg endte opp med en hårbøyle til 20 kr og en concealer. Jeg fant fort ut at jeg heller skulle bestille noe fra netttet.  Litt av en shopping dag hahaha. Men det kan hende det har noe med at jeg ikke liker vinteren, jeg er en sommerperson. Men det visste dere kanskje fra før? heheh :)  

Det er noen ting som jeg synes er must haves denne vinteren, og som jeg selv er på utkikk etter. Høstjakke og skjerf holder snart ikke mye lengre kjenner jeg :/.

 

Mine must haves denne vinteren er:


En varm vinterjakke, man ikke ser ut som en balong i

♥ En varm vår/høst jakke

♥ En varm og søt kåpe

♥ Varme sko

♥ Vanntette sko for høst og vår

 Hvite Dr Martens her, blå kåpe her, Svea jakke her, hvit teddy jakke her

Leopard skjorte her, teddy skinn jakke her, disco pants her (de skal være laget i tykkere materiale, det står hvertfall i beskrivelsen), future genser her


cupecakes genser her, lyseblå reinsdyr genser her, søt blomster genser her (jeg personelig elsket den gule!), never try never know genser her


skater dress her, lang tykk kjole her, fleece thigts her, grå peplum genser med blonder her

 

 Håper dere finner noe av dette interessant og at noe faller i smak! Noe av dette er på vei til meg nå :) Gleder meg sykt! Skal vise dere kjøpene når de har ankommet :)

 

#VINTERKLÆR #VINTER #SHOPPING #INNKJØP #WANTS #ØNSKERSEG #ØNSKELISTE #EBAY #NELLY #ROSEWHOLESALE #KLÆR #MOTE

 • Skrevet: 13.07.2014  //  Kl: 22:42  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 6

Tenkte jeg ville dele med dere noe av det Sheinside har å by på, og noen av mine favoritter for sommeren. Dette er bare noen av de klærene jeg kunne tenkt meg å bestille der i fra, de har mye mer, som f.eks sommerkjoler og nydelige topper. Så anbefaler å ta en liten titt. Som dere sikker vet er det ganske billig, så jeg tenker å bestille noe fra dem etter hvert! Den tanken har jeg hatt flere ganger før, hahah. Men nå er det på tide. Enjoy! Her har dere mine favoritter:

Øverst fra venstre: lys beige shorts her, svart skjørt/shorts her, bohemisk mønstret shorts her, burgunder rød her, shorts med solsikker her.

Fra venstre: svart bukse her, harembukse her, boyfriend jeans her.

Svart jumpsuit her, rosa her, mørk blå her.

#KLÆR #WANTS #NETTBUTIKK #INNKJØP Svart jumpsuit her, blonde jumpsuit her, hvit enkel jumpsuit her.

 • Skrevet: 04.05.2014  //  Kl: 22:58  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 14

Hei! Dette har vært en utrolig lat søndag, jeg har hatt besøk av kjæresten og vi har bare slappet av. Helgen har vært utrolig med både landstreffet og mye annet som har skjedd! Deilig og kunne ha en lang helg! Jeg har dessverre ikke tatt noen bilder i løpet av helgen, så kommer derfor ikke til å melde så mye mer om det som har skjedd. Jeg har bare fokusert på å være sosial og leve i nuet :) 

Det har blitt litt tid til nettshopping i dag, har kjøpt litt gaver på ebay. Jeg skal så begynne å kjøpe klær og annet på ebay, man sparer masse penger på det. Har også sett litt på stæsj og deksel til iPhone 5s, som jeg har tenkt til å kjøpe snart. Så her skal dere få en smake bit av det jeg syntes var finest. Enjoy! Alle bildene er hentet fra miniinthebox.no, og en direkte link til hvert produkt ligger under bildene. 

Rød sløyfe her, hånd her, sløyfe med perler her, krone her, button med bjørn her.
 
Gjennomsiktig mykt deksel her, slangeskinn full body deksel her, leopard her, rosa deksel til trening her, deksel som lyser i mørke her.


Leopard button her, California deksel her, glitter deksel rosa og grå her, hvit deksel med diamanter her.

rosa bamser her, gjennomsiktig deksel med blomster her, søte dyr her, rosa kawaii deksel her, daysi blomst her.

hakuna matata deksel her, Marilyn Monroe her, rosa her, zombie her, rosa leopard her.

 

#IPHONEDEKSEL #WANTS #WISHLIST #NETTSHOPPING #SHOPPING #INNKJØP 

 • Skrevet: 21.04.2014  //  Kl: 12:26  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 7

Her om dagen søkte jeg etter fine piercinger, og jeg fant mange utrolig fine! Fant også en nettside som selger piercinger for en skikkelig billig penge. En venninne av meg har bestilt fra den før, så jeg vet at det ikke er tull og faktisk ok piercinger. Siden jeg snakker om er en norsk siden som heter Kroppskunst.no, og piercingene er i kirurgiskstål. Jeg tenkte derfor å dele de piercingene jeg syntes var fine, med dere nå :) Jeg har linket som vanlig til hver piercing, slik at det er enkelt for dere å finne dem igjen. Håper det faller i smak, enjoy! 


Svarte stener her, hjerte her, krone her, engel smykke her

blå sommerfugl her, rosa sten med delfiner her, zirconia Fleur de lis design her, vinger her, gull stang med rosa sten her.

#PIERCING #WISHLIST #WANTS #ØNSKELISTE

 

 


.

 • Skrevet: 17.04.2014  //  Kl: 16:34  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 13

Startet dagen med å drømme meg bort på klær fra nettet. OMG, sååå mye fint! Fant mye jeg garantert kommer til å kjøpe meg senere. Som f.eks klær jeg har ønsket meg en god stund. Jeg har laget en kollasj til dere, med linker av klærne jeg ønsker meg. Så kan dere klikke dere inn og kjøpe det, om noe faller i smak. Jeg liker mange forskjellige stiler, men to av de jeg liker best er classy chick eller laidback jente. Litt rart, for det passe overhodet ikke sammen. Akkurat nå har jeg falt pladask for hip hop eller street fashion. Klærene er hentet fra PLNDR og Ebay.

T-skjorte med blomster her, BOY genser her, Obey snapback her, Money snapback her, crop top her.


Skinn shorts her, crop top her, inka shorts her, inka bukse her, svart snapback her.


Take ctrl her, grey long sleeve crop her, care t-skjorte her, leopard harem her, doll snapback her.

 

#STREETFASHION #WISHLIST #ØNSKELISTE #MOTE #FASHION #SNAPBACK #PLNDR #EBAY

 • Skrevet: 06.04.2014  //  Kl: 18:23  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 10

Tenkte å vise dere en nettbutikk som har masse stilige klær! Har lenge visst om den og siklet etter klærne, men aldri bestilt noe der i fra. Prisene er heller ikke så stive, jeg synes det er ganske likt fra de butikkene vi har her i Norge. Må bare si at det er flere ting her jeg digger og ønsker meg veldig, som f.eks. shorts, klokken og de hvite bootsene. Alle klærne er fra Nastygal.com, bortsett fra de siste hvite bootsene. Enjoy! Ta dere gjerne en titt på nettbutikken, og dette innlegget er ikke sponset, men bare skrevet fra min mening.  

Svart leopard shorts her, lys denim shorts her. Elsker virkelig den siste, vurderer å kjøpe den. Orange skjørt her, latex(?) skjørt her, kattebriller her (noe jeg skal skaffe meg til sommeren, siklet på sånne i hele fjor), gullklokke her.


Hvit blonde kjole her, svart kjole her, hvite sigøyner kjole her.

Svarte boots her, gull øredobber her, hvite sko fra Dr. Martens (elsker dem), grå genser her.

#WANTS #ØNSKERSEG #ØNSKELISTE #SHOPPING #NETTSHOPPING #DR.MARTENS #NASTYGAL

 • Skrevet: 12.03.2014  //  Kl: 22:53  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 8

Jeg dro tidlig til byen og der kom jeg over Bianco, og de har fått sykt mye fine sko der. Jeg har klart å sølt bleking på skinnstøvlettene mine :( Så det er ett hull i dem, og jeg føler meg som den slasken med hull i skoen. Derfor har jeg begynt å se etter noen klassiske ankel støvletter som passer nå til våren, men også snø og vinter... Hallo, vi må bare innse det harde fakta at vi bor i norge og det kan snø i mai månede... Helt utrolig om du tenker og sammenligner det med andre deler av verden. Som sagt fant kjeg mye fint, så hvorfor ikke dele det med dere? 


Ankelstøvletter her.

Svarte støvletter i slangeskinn her.
 Uæææ! Disse er så stygge når de ikke er på foten, men når du har dem på kan det se utrolig stilig ut. Platform sneakers her.

Disse er litt matcho, men jeg synes de er stilige. Kan friske opp ett enkelt hverdagslig antrekk, når du trenger det lille ekstra, og ikke vill bruke sneakers. Finner du her.

Her har dere mine favoitter! Disse prøvde jeg senest i dag og de var helt rå fine på. Brune støvletter her.

Svarte feminie støvletter her.


#ANKELSTØVLETTER #SHOPPING #NETTSHOPPING #WANTS #NEWINN  #MOTE #SKO

 • Skrevet: 04.01.2014  //  Kl: 23:55  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 9

Det er vell ingen hemmelighet at de fleste plutselig begynner å få interesse igjen for trening nå i januar. Å det ser jeg ingen ting galt med, å jeg streber selv etter litt motivasjon for treningen. Å jeg har såå lyst til å kjøpe noe nye trenings klær og utstyr, for det synes jeg setter i gang motivasjonen sikkelig! Så kom jeg over Nelly sine treningsklær og de har fått mye fint, så anbefaler og ta en liten titt. Her har jeg valgt ut det jeg likte best, og  lagt ut linker under hvert produkt slik at du kan lett finne de igjen. 

Leopard thigts her, svart thigts med rosa skrift her, rosa genser her, orange topp her, blå genser her

Metalic thigts her, grå thights her, rosa sko her, svarte sko her, rosa yoga matte her
Orange shorts her, rosa thigts her, rosa sports BH her, lilla genser her, svart craft t-skjorte her

#TRENINGSKLÆR #MOTIVASJON #WANTS

 • Skrevet: 24.09.2013  //  Kl: 10:37  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 6

Da jeg var i Spania falt jeg pladask for en klesbutikk ved navn Bershka. De har så mye stilige klær som også er typiske klær som alle vill ha for tiden, og til en billig penge. Du slepper å bruke masse penger, de har helt ordinære priser. Noen vill kanskje se det som billig til klærene å være. Tror vi har en butikk her i norge som ligger i Oslo, vet ikke om det er andre steder i landet. Men dere kan ta dere enn titt innom nettbutikken deres her, de har ikke så mye på nettet som i butikken. 

Her er mine favoritter fra nettbutikken deres:

// Bershka

 • Skrevet: 25.08.2013  //  Kl: 21:11  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 6

Er det ett sted jeg er veldig fornøyd med kjøp av undertøy er victoria's secret. Å det mener jeg ikke fordi jeg er sponset, for det er jeg ikke. Det er en helt ærlig anbefaling. Som sagt før så er jeg så heldig / uheldig å ha store bryst og smal rundt. Derfor kan ikke jeg finne fine kupp på butikker som h&m og cubus, derfor må jeg bruke litt ekstra penger på undertøy. Å når man uansett må opp i den prisen, så hvorfor ikke handle fra VS. 

Jeg har handlet der tre ganger før og alltid vært fornøyd. Men om dere skal bestille fra victoria's secret må du huske å gå ned en bh strl i cupen, f.eks om du bruker B må du gå til A cup. 

Alle er nydelige! Er ganske sikker på at jeg skal kjøpe de to øverste.

Ja, takk til å få alle hjem i posten snarest! Den turkise multiway bh'en skal jeg bestille i nude.

TIPS! Svarte bh'er er veldig fint under mørke topper, så ikke fargen skinner igjennom. Så tenkte å kjøpe meg to svarte. Bh'er i fargen nude er fint under hvite og topper som er litt gjennomsiktige, men ikke skal være det (håper dere skjønnte det). 

 • Skrevet: 15.07.2013  //  Kl: 19:42  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 6

De har alltid så mye fint på Nelly, gaad. En ting vet jeg sikkert, å det er at jeg skal kjøpe den "to delte kjolen" og de svarte skoene som bursdagsgave til meg selv. Skoene har jeg lenge siklet ettter og kjolen ble jeg helt forelsket i. Den er litt spesiel for noen, men jeg liker ting som er litt spesielt. Ellers er det flere fine bukser og hotte kjoler jeg kunne tenkt meg. Så bare å bla nedover listen!

Alle produktene har linker direkte til siden, om dere er interessert.

To delt kjole (aah, skal så kjøpe den!) her, bukse fra Dr.Denim her, sko (jeg ♥ slike sko) her


Grå kjole her, hvit kjole her, rosa kjole her.Hvit kjole her, rød kjole her.

BH uten innlegg her, lys jeans her, hvite jeans her.

nelly shopping wants wantlist ønskeliste ønsker shopping innkjøp festkjoler
 • Skrevet: 09.07.2013  //  Kl: 21:38  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 5

Når jeg skal krølle håret så bruker jeg alltid rettetanga, så er det noe jeg har savnet lenge så er det en krølletang. Etter å ha sett på en hårvideo på youtube så fant jeg noe helt genialt! Du kan få kjøpt en krølletang med fem forskjellige "staver", å lage fem forskjellige type krøller. Noe jeg synes var helt fantastisk, fordi jeg har aldri hørt om denne typen før. Jeg trodde man måtte ha fem forskjellige krølltenger, å det blir jo litt dyrt og tungvindt. 

Dette er hair tutorial videoen der jeg fant krølltangen. Hun forteller om hva pakken inneholder også en fin forklaring på hvordan man lager krøller.

Krølltangen heter ISO Beauty Curler, og jeg vet ikke helt hvor du kan bestille dem. Så om noen av dere vet hvor man kan få kjøpt disse, så legg gjerne igjen en kommentar! Det hadde jeg satt stooor pris på, for jeg skulle så gjerne hatt en :-)

 • Skrevet: 20.06.2013  //  Kl: 14:12  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 4
// sheinside.com
Her er noen av de plaggene jeg gjerne skulle hatt for sommeren. Denim jakka med studs er noe jeg lenge har hatt lyst på, så den er et must. Må kjøpe meg en slik, om jeg ikke tar på studs på en gammel jakke. Man kan jo gå på bruktbutikken og være heldig, men det er jeg aldri. Hahah. Unner de som kan å finne fine plagg på bruktbutikken! Som dere ser er alle klærene fra sheinside, det blir nokk mine favoritter fra dem denne sommeren.
 • Skrevet: 27.05.2013  //  Kl: 21:09  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 6// Bikiniene kan dere finne på denne siden her.

Må innrømme at modellen på bilde nummer 2 og 3 er aaalt for tynn. Ønsker egentlig ikke å legge ut bilder av for tynne jenter her på bloggen som inspo eller lignende. Jeg vil ikke være med å påvirke samfunnet mer enn det allerede blir. Men prøv å fokuser på de fine bikiniene istedet :-) Alle er kjempe søte, men den gule helt til sist er min favoritt! Har side i fjor ønsket meg en frynsebikini, og elsket fargen på denne. Skulle gjerne kjøpt alle sammen!

 • Skrevet: 08.05.2013  //  Kl: 23:10  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 4// Nelly

Ah, må bare si jeg la min elsk på dette undertøysettet fra Nelly! De har til og med i størrelsen min, wihuu! Sliter med å finne størrelsen min i de vanlige butikkene, må liksom over til victoria's secret osv. Har skrevet litt om det før på bloggen, så gidder ikke å gå mer inn på det. Prisen er litt stiv for min del, men men. Alltid lov å ønske seg :-) 

Stikkord:
 • Skrevet: 12.03.2013  //  Kl: 20:51  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 11


// Alle bildene er hentet fra ebay.

Her er noe av det jeg ønsker meg skikkelig til våren. Blir aldri lei av nagler, og high-low skjørt og kjolene synes jeg er såå fine. Har satt min elsk på dem, heheh. Toms skoene ønsket jeg meg veldig i fjor sommer, og det har ikke forandret seg. Kjøpte meg et par som var fake, men de ble så klart ødelagt med en gang. Må i alle fall skaffe meg noe av dette etter hvert. Pluss pluss. Selvfølgelig er det mye mere på ønskelisten, heheh. Men det ble det ikke plass til denne gangen, kommer mest sannsynelig med flere slike innlegg i fremtiden.

 • Skrevet: 10.03.2013  //  Kl: 20:30  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 13

// bildet 1 yoga bukse fra victoria's secret, nike pro shorts, shorts fra under armour, sports bh fra victoria's secret og den siste shortsen husker jeg ikke.
// nike pro shorts, alle sporst bh'ene og thigtsen er fra victoria' secret.

Alle bildene er hentet fra ebay. Treningstøy er noe jeg trenger, har ganske lite av det selv om jeg danser og trener flere ganger i uken. Så jeg søkte litt rundt på forskjellige nettsider, av det jeg fant ut så er det billigst på ebay. Som dere ser så ønsker jeg meg nike pro shortsen, og diverse saker fra victoria's secret, men gjerne fra andre steder også. Så lenge det er bra og ser bra ut, så blir jeg fornøyd :-) 

Har dere noen tips til hvor man kan finne godt treningstøy som også ser bra ut? :-)

 • Skrevet: 20.02.2013  //  Kl: 19:49  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 9


// Alt er fra sheinside.com, (link her)

De har så syykt mye stilig på sheinside.com, både av litt forskjellige stilarter også. Her har jeg samlet mine favoritter, skulle gjerne hatt alt sammen. MEN nå skal jeg spare penger. Eneste er at jeg suger med å spare. Sier det hver gang, men nå skal det skje! Cowboy inspirert skjorte, genser / t-skjorte med tegneserie trykk, space thights og kjole som er kort foran og lang bak, er det jeg ønsker meg. Men det er alt det forblir nå, et ønske. Det er lov å drømme seg bort litt :-)

 

 • Skrevet: 20.12.2012  //  Kl: 16:19  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 9

Ønsker meg såå undertøy fra victoriassecret, men synes prisen er litt dyrt. Selv om jeg alltid har ønsket meg undertøy fra de, har jeg alltid endt opp med å bestille bikinier. Hahah! Uansett, så er de skikkelig fine, tror de fleste jenter ønsker seg undertøy der i fra. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

// Victoriassecret.com

Ble små bilder, fungerte ikke å gjøre dem større. 

 • Skrevet: 29.11.2012  //  Kl: 16:17  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 12

Lita Buckle Shoes

Link

Lita Multi glitter Shoes

Link

Støvler, Helena

Link

Sko, Kristina

Link

Skoletter, Ashley3

Link

Skoletter, Pim

Link

 Sneakers med kilklackar, Lea

Link

Lita Spike Shoes

Link

Støvler med kilhel, Mia

Link

Alle skoene finner du på bubleroom.no 

Ble en del svarte sko, heheh. Av en eller annen grunn så ender jeg alltid opp med svarte sko, om jeg skal kjøpe et par. Sikkert fordi det er praktisk for det passer til alt, og fordi det er fint. Jeg skulle gjerne hatt alle disse skoene! Men mest av alt ønsker jeg meg de svarte Jeffry Cambell skoene med pigger, eller de i sølv. Klarer ikke helt å bestemme meg. Men uansett hint hint, om noen vil kjøpe de til meg? 

Stikkord:
 • Skrevet: 05.11.2012  //  Kl: 20:32  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 13

// Alle bildene er hentet fra nelly. (Klikk her for Link Link)


 
 • Skrevet: 28.10.2012  //  Kl: 12:11  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 15

Kanskje litt tildig å tenke på hva man ønsker seg til jul. Her er det som er øverst på ønskelisten min! Kanskje dere finner litt tips på hva du kan gi?

Jeg leser ikke bøker, men denne har jeg veldig lyst til å lese. "En evig søndag" boken til Linnea Myhre. 

Lana Del Rey siste album. Elsker å kunne se snøen dale utenfor, mens jeg er inne å hører på denne nydelige stemmen!

Til sist og ikke minst: Karpe diems "Kors på halsen ti kniver i hjertet mor og far i døden" 

Fordi de er råå, og jeg digger flere av sangene på dems nyeste album!

Også disse har jeg siklet på i en evighet! Hørtes ganske så ekkelt ut. Men de er nydeliige!

Så det var noe av det jeg ønsker meg til jul. Synes alltid det er så vansklig å vite hva andre ønsker seg, akkurat som ingen tør å si hva de vill ha. Eller så bare vet de det ikke, er ikke sikker. Julegaver blir det uansett!

Hva er øverst på din ønskeliste?

 • Skrevet: 23.09.2012  //  Kl: 17:31  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 17

// UGG

Ønsker, ønsker, ønsker meg. Synes de er så søte! Passer perfekt til vinteren, og jeg som alltid fryser på føttene... Fryser til og med i syden, når det er 25 - 30 varme grader, hva søren? Ikke så dyre heller til å være uggs. Har et par fra før, og har allerede begynt å bruke dem. Vinteren har jo allerede kommet til norge. 

Hva er din mening om uggs?

 

 

 • Skrevet: 14.09.2012  //  Kl: 21:26  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 23

 

Siden jeg har fått meg iPhone 4s. Ja, jeg orket ikke å betale masse for 5. Er ikke så viktig for meg å eie det "nyeste". Uansett så synes jeg at den kunne trengt litt bling, og desuten er det gøy å skifte med forskjellige deksler. Handler du på nettet koster det heller ikke så mye, og du kan få en til halvparten av prisen. Her er de jeg synes er fine, kommer nok til å bestille noen av de. PS! Mye rosa og girly, men det digger jeg! Bildene er hentet fra amazon.com

Pandamimi NEWEST 2nd Generation Pink Leopard Dot Chrome Glitter Bling Crystal Rhinestone Hard Case Cover Skin for Apple iPhone 4 4S 4GeForCity 4 Bling Glitter Hard Case Skin compatible with iPhone® 4 4G Version iPhone® 4S - AT&T, Sprint, Version 16GB 32GB 64GB, with 2 screen protector freeJuicy Couture Crest Case for iPhone 4Pink/Blue 3D Melt ice-Cream Skin Hard Case Back Cover for Apple iPhone 4G 4S3d Bling Crystal Cinderella's pumpkin cart stone case for iphone 4/4s best gift for girlApple iPhone 4 4G 4S Cute Multi Color Rainbow Aztec Chevron Pattern Vintage WHITE Sides Case Skin Cover Faceplate Protector Accessory Vintage Retro Unique Comes in Case Cartel PackagingDandyCase "Triangle Stud" Black Leather Case for Apple iPhone 4, 4S (AT&T, Verizon, Sprint) - Includes 24/7 Cases Microfiber Cleaning Cloth [Retail Packaging by DandyCase]

 

Nova Case 3D Bling Crystal iPhone Case for AT&T Verizon Sprint Apple iPhone 4/4S Purple Fairy Tale

Hva synes du, hvilke likte du best?

 • Skrevet: 28.08.2012  //  Kl: 17:33  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 13

Fås kjøpt her.

Her.

Her.

Her. 

Navlepiercing med mange flotte farver fjer

Lite bilde, men den er fra en annen nettside. Syntes den var litt fin med fjær, aldri sett slik før. Den finner du her.

Navlepiercing - juvelbesat ugle

Her.

Navlepiercing double hearts

Her. 

Helt forskjellige, men kjempe fine piercinger alle sammen. Ikke er de dyre heller, linkene til piercingene er under hvert bilde. Så det skal være lett for deg å finne frem. Skulle gjerne kjøpt alt, men har brukt en del penger i det siste. Så tror jeg skal spare meg for den. Uansett så er det alltid gøy å se på ting man har lyst på, på nettet. 

Kunne du tenkt deg noen av de piercingene, i så fall hvilke?

 

 • Skrevet: 05.06.2012  //  Kl: 22:04  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 5

 

Tumblr_m3lvvwpblp1ru8g1co1_500_large

421341_3485943835127_1467337709_3176190_381948211_n_large

314152_383987488308987_191148997592838_1057010_1812527502_n_large

9c57b936a43801b305cc90901dcb4400_large

Tumblr_lpxqzwvd5e1qba8xso1_500_large

Har så lyst på denne, med masse farger! Elsker rosaa.

B000_large

// weheartit.com

Bare elsker shortsene fra runawaydreamz! Skulle veldig gjerne hatt en, men siden de er så dyre blir det nok heller en etterligning på meg. Men hadde ikke hatt noe i mot å eid en av disse shortsene! Snart bursdag så hinthint! Haha.

Liker / Liker ikke?


 • Skrevet: 03.06.2012  //  Kl: 21:36  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 13

Uææ, er så mye nydelig på ginatricot for tiden! Sommerlig og fint, digger det. Tenkte å vise dere litt, men man må nesten gå i butikken får å få med seg alt. 

Elsker denne frynsete bikinien!

 

Har også lyst på denne i gul, trenger slike. Greit å få litt farge på magen også!

Sykt kul og surf girl aktig!

Disse to kjolene er bare nydelige.

//ginatricot

Noe av dette du kunne tenkt deg?


 • Skrevet: 22.05.2012  //  Kl: 21:33  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 11

Image 2Image 1Image 1Image 1Image 2Image 2Image 1Image 1Image 2

Kom over disse utrolig hotte skoene fra AX Paris. (Klikk her) for bedre bilder og for å komme til skoene. Ikke så ille pris heller, vill haaa! Ønsker meg de her, hint hint. Neida. Joda.

Hvilke synes dere var finest?


 • Skrevet: 19.05.2012  //  Kl: 22:12  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 18

Surfet litt på ebay i går kveld, er så sykt mye stilig til ipod og iphone nå! Har lyst på alt sammen, men må nok plukke ut noen. Link til produktene er under bildet. Anyway, har plukket ut noen av de jeg syntes var fine:

Finner du her.
Finner du her. 

Finner ikke igjen linken, men den var fin.

Finner du her. 

Must have! Denne finner du her. 

Finner du her. 


Finner du her.

Veldig girly, men sånn jeg liker det. 

Hva synes du, noen du likte spesielt godt?

 • Skrevet: 14.05.2012  //  Kl: 21:30  //  Kategori: Ønsker seg  //  Kommentarer: 21

Sommeren er like rundt hjørnet (krysser fingerene for det!) og jeg ser etter en ny bikini. Kommer ikke over denne fra victoriassecret. Har lagt ut denne en gang før, men må legge den ut en gang til! 

Har kjøpt en bikini derfra før, å ble veldig fornlyd med den. Så tenkte prøve en gang til, ganske sikker det blir denne. Den er bare noe for seg selv og har falt helt pladask for den. Kanskje det blir noe mer  også, ikke så ofte jeg kjøper noe der i fra. Så hvorfor ikke?

Hva synes du om bikinien?

Har du funnet en bikini til sommeren?

KristineOm megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits