• Skrevet: 19.01.2014  //  Kl: 19:18  //  Kategori: Om meg  //  Kommentarer: 3

Det er lenge siden jeg skrev ett slik innlegg, og mye har forandret seg siden da. Siden jeg også har fått forespørsel fra noen på det, så er det nok på tide. Hahah. Tenkte også at uansett kan det være bra å oppdatere informasjon en gang i blant. 

Navnet mitt er Kristine Brandvold, jeg bor i en liten bygd utenfor Lillehammer. Jeg blir 18 år til sommeren og er i ett forhold. Nå går jeg frisørlinja på Gjøvik, og er ferdig der til sommeren, og etter det skal jeg gå som lærling i en frisørsalong. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal bli. Men for øyeblikket vill jeg bli mer enn frisør, så i tilegg jobbe med makeup og brudeoppsett. Ellers har jeg stor interesse for dans, trening, mote, foto, også elsker jeg å reise, oppleve andre kulturer og møte nye mennsker. Jeg konkurerer i dans, og det jeg konkurerer i kalles for freestyle og slow. 

 Målet med bloggen er å ha ett sted jeg kan skrive ned hverdagen, slik at det er mulig å gå tilbake i "tid" å kunne se hva jeg gjorde for ett år siden. Men også for at familie og venner som bor langt unna skal kunne bli oppdatert i hva som skjer i livet mitt. Men selvfølgelig også for de av dere som finner det interesant å følge med på bloggen. Det blir selvfølgelig en del om hverdag og interesser, men jeg kommer også til å skrive om viktige temaer som jeg interesserer meg for. Håper også jeg kan hjelpe eller inspirere noen av dere med mine erfaringer, meninger og tanker. Jeg vill ikke ha en"falsk" blogg og prøver så godt jeg kan å være ærlig. Ellers så synes jeg ofte at slike blogger blir fort kjedelige. Er det noe dere lurer på er det bare å kontakte meg i kommentarfeltet, innboksen på bloggen eller via mail adressen min som er: CWspons@yahoo.com#OMMEG #BIOOm megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits