• Skrevet: 24.07.2015  //  Kl: 09:00  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 0

Etter en uke med mye moro med venner og familie så startet jeg gårsdagen min ganske rolig. Det er deilig med ferie, selv om jeg ikke helt har forstått at jeg nå har tre uker fri, som jeg startet nå på mandag. Noe av det beste jeg synes med å ha en rolig dag er at man kan bruke laaang tid på sminke og sånne ting. Mens andre kanskje heller ville latt være og gått sminkeløs, velger jeg å sminke meg bare fordi jeg synes det er gøy. Sånn er det å være spesielt interessert i sminke. hahahah...

Jeg har hadde en super fin dag med Eline i går, vi har shoppet i Gjøvik. Sjeldent jeg er der lengre, men dermed enda bedre å sjekke ut nye ting på shopping. Vi spiste også utrolig deilig mat ute, husker ikke hva det var. Men var noe med nachos og kylling wrap lignende. Jeg elsker spicy mat, men ikke for sterkt da så klart. Jeg har forresten mye å fortelle dere! Og alt for ikke plass i dette innlegget, men jeg har planlagt flere, så dere får vente å se! :) Kommer til å dele flere innlegg allerede i dag.

Her har dere gårsdagens antrekk! Enjoy!// sko Nike Air, bukse fra vero moda, topp fra bikbok.

 

 • Skrevet: 24.12.2014  //  Kl: 22:58  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 1

Antrekket mitt i dag er egentlig helt enkelt. Jeg skal ikke skrive så mye, siden jeg føler jeg fortalte det meste i forrige innlegg. Men jeg vil ønske dere en god jul og håper dere koser dere masse i kveld!! :-)

// øredobber fra Glitter, belte (gammelt) fra Bikbok, sko fra Nelly, kjole fra Ebay.

 

#ANTREKK #OUTFIT #JUL #JULAFTEN #HØYTID #HVERDAG #FERIE #HVERDAGSBLOGG #MOTE #FASHION 

 • Skrevet: 06.10.2014  //  Kl: 16:55  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 4

I dag har jeg latet som om det var søndag, siden jeg jobber lørdag så har jeg hatt fri i dag. Jeg har gjort mye fornuftig som å spille Sims 3, geeket på youtube og laget meg utrolig god frokost. Men ikke noe av det er egentlig interessant eller egentlig fornuftig. Men straks skal jeg reise for å trene litt styrke med kjærsten. Han klarte faktisk lappen i dag, så STOR GRATULASJON til han! :) Så jeg regner med at det blir tid til en liten kjøretur også :) Ha en god mandagskveld videre!// bukse fra River Iland, genser fra H&M, smykke fått i gave.


#OUTFIT #ANTREKK #HVERDAG #MOTE

 • Skrevet: 02.08.2014  //  Kl: 15:31  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 3

I går trente Eline og jeg sammen, deretter dro vi til henne og så på film. Jeg fikk også tvunget henne til å få tatt noen antrekksbilder av meg, hahah. Eller hun syntes det var greit først, men så ble hun lei. Å det forstår jeg veldig godt. Det var godt å få trent, har blitt lite av det i det siste. Og jeg kjenner det veldig godt i dag! Jeg fikk ikke lagt ut antrekksbildene i går, derfor kommer de nå.

Håper dere liker det, enjoy! 

Ellers så har jeg besøk av kjæresten, så nå må jeg slutte å være usosial. Jeg bare følte for å oppdatere dere litt. 

Skjørt  (gammelt) fra topshop, croptop fra bikbok, ballerinasko fra primark.


#SOMMER #SOMMER14 #SOMMER2014 #ANTREKK #OUTFIT #MOTE

 

 • Skrevet: 26.06.2014  //  Kl: 23:21  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 4

Til middag gikk vi å spiste på en Italiensk resturant, senere gikk vi litt på stranden og tok litt bilder. Så her får dere noen bilder av antrekket mitt fra kvelden! Forteller dere mer i neste innlegg :)

Veske fra Barcelona, sko og jumpsuit fra Primark.

#OUTFIT #ENGLAND #ANTREKK #SOMMER14 #SOMMER2014 #REISE 

 • Skrevet: 07.06.2014  //  Kl: 20:02  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 16

I går spurte jeg dere om hvilken kjole dere syntes jeg burde bruke. Det ble flest stemmer på den røde kjolen, og ca like mange stemmer på den blå som den i sølv. Så sta som jeg er så valgte jeg ikke den rød.... Hahah. Kall meg dårlig blogger for å ikke ha hørt på flertallet av dere. Men siden jeg kjøpte den kjolen i sølv for to år siden, men har aldri fått brukt den. Så grep jeg sjangsen, og mest sannsynlig ble det den siste gangen. For den naturligvis hadde blitt litt for liten etter to år, og var ikke noe god å danse i :(  Kommer nok enten til å gi den bort til fretex, eller gjøre den om til noe annet. Så om noen av dere tilfeldigvis skulle vært interessert i kjøpe den, så ikke vær redd for å si i fra :)

Jeg hadde det veldig koselig i går på 18 års dagen til venninnen min, så må si det var en fin avslutning på at eksamenstiden er over og at det kommer bedre ting i vente. Har vært så mye stress i denne perioden så det bare må bety, at noe bra er i ferd  med å skje. Ønsker dere alle en herlig langhelg! :)

Hadde litt dårlig tid mens jeg tok bildene, og måtte ta en telefon. Så det er derfor jeg sto med mobilen i hånden, og ikke får å prøve å se kul ut eller noe sånt. Hahahh.


// Kjolen er et "gammelt" kjøp fra Cubus.

#ANTREKK #OUTFIT #MOTE #HVERDAG #BURSDAG

 • Skrevet: 26.05.2014  //  Kl: 22:25  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 12

Denne dagen har vært litt slitsom siden jeg var på NM hele helgen, og føler derfor ikke at jeg har hatt helg...Så fra å være sliten gikk jeg over til å få litt for mye energi, og måtte ta meg en tur på treningssenteret. Var nesten som om jeg hadde glemt at jeg hadde trent hele helgen. Kanskje jeg er i ferd med å bli treningsnarkoman? Eller kanskje jeg har vært det i en god stund allerede, hahah. Nei, tviler sterkt på det. Her har dere bilder av hva jeg hadde på meg i dag. Enjoy :)

// Shorts gammel fra bikbok, skinnjakke og blonde genser fra carlings.

#OUTFIT #ANTREKK #DAGENSANTREKK #MOTE #SOMMER #SOMMER2014

 

 • Skrevet: 22.05.2014  //  Kl: 18:58  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 5

Siden jeg ikke fikk lagt ut antrekksbilder i går, kommer de heller nå. I går var det virkelig en nydelig dag! Det var såå godt og varmt, og jeg hadde på meg litt varme klær. Så byttet til en lang kjole etter bildene, hahah. Dagen min i dag har dreid seg mest om dans og øve, siden det er NM til helgen. Jeg har blitt sikrere på dansen min nå, så krysser fingrene for at alt sitter på lørdag og søndag. Ellers så skal jeg jobbe med lekser nå, siden jeg har en stor innlevering om hele året i frisørfaget. Å det er ikke bare ett fag i frisørfaget, om noen trodde det ;) Håper dere liker bildene og antrekket, ejoy!// Sko fra vans, bukse fra dr.denim, solbriller fra Barcelona og genser fra h&m.

Jeg har skrevet ett innlegg om jentene i Nigeria, så om du vil titte innom, så kan du lese det HER.

 

#ANTREKK #OUTFIT #SOMMER #GÅRSDAGENSANTREKK

 • Skrevet: 18.04.2014  //  Kl: 20:36  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 10


Sko fra Jean Paul, bukse fra Levis leggings, topp fra Bikbok, skjorte fra Jean Paul, øredobber fra Pilgrim, armbånd fra Thomas Sabo.


#ANTREKK #OUTFIT #PHOTOSHOOT #FOTOSHOOT #GJESTEANTREKK

 

 • Skrevet: 18.04.2014  //  Kl: 20:12  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 15

Anneli og jeg hadde det gøy med å ta antrekksbilder i sted. Halvparten blir jo bare tullebilder når vi holder på, slik det blir HVER gang. Hahah, men det er jo bare gøy. Jeg deler anntrekkbildene våres i to innlegg, dette er fordi jeg vill ha med flere bilder, og føler det blir mer ryddig. I dette innlegget blir det bilder av meg, og det neste blir det av Anneli sitt antrekk. Noen av bildene ble litt uklare. Håper dere liker det, enjoy!
Sko fra Vans, bukse fra Motehus, cardigan fra Rosewholesale, t-skjorte fra Bikbok.
 • Skrevet: 07.04.2014  //  Kl: 19:30  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 17

Jeg hadde så god tid i dag morges, så derfor har jeg sminket meg litt kraftigere enn vanlig. Jeg gikk for grå sotete øyne som dere ser på bildene under. Jeg vet ikke helt hva jeg synes selv, for jeg synes jeg fort blir så oversminket, bare jeg bytter ut fargen på øyenskyggen. Har dere noen tips, så bare kom med dem! For det blir jeg bare glad for å høre, elsker å lære nytt om sminke og hår :) Antrekket mitt i dag er helt enkelt, og jeg fikk endelig tatt frem vår jakka! Her har det vært 17 grader, så måtte til og med ta den av. Det er jo sommertemperatur i Norge.

Ellers sluttet jeg tidlig fordi jeg hadde tentamen, følte det gikk fint :) Senere dro jeg på trening sammen med Eline og kjæresten, det var selvfølgelig koos!
Her for dere se den lille søte babyen min for aller første gang! Jeg har endeliig fått byttet ut min gamle iPhone 4s, og skaffet meg 5s og inka deksel. RIP den gamle mobilen som hadde ni liv. Den overlevde både badetur i do og  mange harde  fall i gulvet. Nå skal jeg bli mer forsiktig med den nye, selv om jeg er ganske klønete... // Genser fra cubus, jakke fra rosewholesale.com, bukse fra Dr.denim, sko fra vans, øredobber fra glitter og ring fra Iran.

#OUTFIT #DAGENSOUTFIT #DAGENANTREKK #ANTREKK #MOTE #FASHION #HVERDAG #MOTEBLOGG #SMINKE #HVERDAGSBLOGG

 • Skrevet: 31.03.2014  //  Kl: 20:14  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 9

Tipper at alle dere har fått med dere at man skulle stille klokken i går natt. Så det kommer ikke som et sjokk at dagene blir lengre, lysere og det lukter sommer i luften. Det er ikke så lenge til sommeren heller. Må si det var deilig og kunne gå uten vinterjakken i dag. Som jeg sa så kom jeg til å legge ut antrekkinnlegg, med det jeg kjøpte fra Nelly. Så litt av det får dere se nå!

Ellers har jeg vært på trening i dag. Også har jeg funnet et perfekt sted å ta antrekkbilder! Hvite vegger og der solen går seinest ned, akkurat det jeg trenger.

BTW, jeg blir ikke mishandlet av eierne mine. Har bare brent med på krølltangen for tredje gang :)) 
// Sko fra Vans, bukse fra Dr.Denim og genser fra Nelly.

#ANTREKK #DAGENSANTREKK #DAGENSOUTFIT #OUTFIT #NELLY #FASHION #MOTE

 • Skrevet: 11.03.2014  //  Kl: 22:23  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 15

Som dere ser er antrekket mitt i dag heeelt svart. Siden jeg er utplassert på Nikita, så bruker de kun svarte klær. Siden det er varemerket deres, men det visste sikkert noen av dere fra før? Uansett her får dere se antrekket mitt fra i dag! Etter jobben var det rett på trening, og jeg var på dansetrening i dag. Sorry for at jeg har så lite å skrive, men jeg er så sliten og kommer til å legge meg hvert øyeblikk. Så dere får heller bare se på bildene i mens, så har jeg  mere å si en annen dag.


// topp med kors fra bikbok, topp med blonder husker ikke, spandex bukse fra nelly.

#ANTREKK #OUTFIT #ALLBLACK

 • Skrevet: 08.03.2014  //  Kl: 16:06  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 7

Må bare starte med å gratulere alle jenter og kvinner der ute som leser dette! Det er jo dagen våres i dag :-) ♥ Akkurat nå er jeg på vei hjem fra dansekonkurransen, og skal rett i bursdag til en god venninne. Jeg gleder meg massse, håper denne kvelden blir utrolig bra! Som dere sikkert vet har jeg skrevet dette innlegget på forhånd, siden jeg ikke hadde noen mulighet for å oppdatere dere, siden ting ble så hektisk i dag. Jeg la frem anntrekket mitt i går, men er ikke helt sikker på hva jeg kommer til å velge. Så derfor får dere bildet av to forskjellige antrekk. Enjoy! 
#HVERDAG #VENNER #ANTREKK #OUTFIT #SNIKTITT

 • Skrevet: 08.03.2014  //  Kl: 15:20  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 2

Må bare starte med å gratulere alle jenter og kvinner der ute som leser dette! Det er jo dagen våres i dag :-) ? Akkurat nå er jeg på vei hjem fra dansekonkurransen, og skal rett i bursdag til en god venninne. Jeg gleder meg massse, håper denne kvelden blir utrolig bra! Som dere sikkert vet har jeg skrevet dette innlegget på forhånd, siden jeg ikke hadde noen mulighet for å oppdatere dere, siden ting ble så hektisk i dag. Jeg la frem anntrekket mitt i går, men er ikke helt sikker på hva jeg kommer til å velge. Så derfor får dere bildet av to forskjellige antrekk. Enjoy! 


#HVERDAG #VENNER #ANTREKK #OUTFIT #SNIKTITT

 • Skrevet: 20.02.2014  //  Kl: 21:02  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 15

Hei til dere lesere og ikke lesere! :-) I dag begynnte jeg ikke på skolen før klokken 11, og sluttet kl 18, fordi vi hadde kunde dag i salongen på skolen. Det gikk faktisk mye bedre enn jeg hadde forventet, selv om det var sent på dagen, så gikk faktisk tiden fort. Tiden går som regel fort når man får jobbe og style hår. Det er jo bra, for det betyr at jeg liker det jeg holder på med. I morgen er jeg utplassert i frisørsalong, MEN etter det er det vinterferie for meg også. Skal innrømme at det blir godt å slappe av i ferien. Her får dere se antrekket mitt fra i dag: 


// Bukse fra bikbok, denim vest fra urban, genser fra ebay.

 

#OUTFIT #ANTREKK #STYLE #HVERDAG #FRISØR

 • Skrevet: 15.02.2014  //  Kl: 17:55  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 3

Siden jeg ikke fikk lagt ut bilder av antrekket mitt i går, kommer det nå :-) Det var ikke noe typisk valentin over antrekket egentlig, jeg ville heller bare ha noe jeg følte meg komfertabel og fin i, samtidig som jeg kunne jobbe i det. Siden vi hadde kundedag på skolen, så var det viktig. Dere skjønner sikkert at jeg heller ville bruke tid sammen med kjæresten, derfor blogget jeg ikke. Etter skolen kom Amanda til meg, og jeg farget og klippte håret hennes. Veldig koselig start på kvelden. Senere kom Ramin og hadde med seg roser!♥ Jeg ble så glad og overrasket, hadde ikke forventet det. // Genser og bukse fra bikbok, øredobber har jeg fått i gave.

Seee så nydelige! Jeg har aldri fått roser eller feiret valentin før. Så jeg følte meg som den heldige jenta!Det ble brownies også! Jeg er ikke en baker, så det blir sjeldent bra. Men denne gangen ble det faktisk brownies, og ikke kake laget av stein.... Dere skjønner sikkert hva forkortelsen på kaken betyr, så går ikke mer inn på det.

#VALENTINE #ANTREKK #OUTFIT #KJÆRESTEN #HVERDAG
 • Skrevet: 12.02.2014  //  Kl: 14:28  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 12

Føler det er evigheter siden sist gang jeg la ut ett outfit antrekk. Så i dag hadde jeg litt ekstra tid så tenkte why not? Jeg må bare innrømme at det har blitt lite outfift bilder og bilder av meg generelt fordi jeg har gått uten extensions. Å det er jeg litt flau over, at jeg ikke føler meg vell uten. Men man blir avhengig av extensions og sånn er det. Å når håret ikke er i orden så føler jeg meg ikke vell... Forfengelig sa du? Yes da. Men snart er håret i orden igjen, så skal bli flinkere til å ta bilder.

Om litt skal jeg trene på treningsenteret med Eline, blir fint å finne på noe sammen med henne igjen! Får nok også trent litt med kjæresten, siden han skulle dit litt senere. Etter det blir jeg sikkert litt igjen i byen før jeg skal trene dans! Så en del trening i dag, men det er bare gøy :-) Er jo dette jeg liker å holde på med.// Genser, skjørt og strømpebukse fra bikbok.

#ANTREKK #OUTFIT #TRENING #HVERDAG

 • Skrevet: 21.01.2014  //  Kl: 19:35  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 18

Starter med å si: Ja, jeg vet håret mitt ser litt morsomt ut? Men det henger bare ned og har volum på helt feil sted. Pluss at panneluggen irriterer meg veldig når jeg jobber, den bare legger seg i ansiktet som ett teppe! Jeg vet ikke heller helt hva jeg skal gjøre... Jeg er jo litt redd for å klippe det siden jeg sparer til lengre hår, noe jeg har gjort en stund nå. Huff luksus problem, måtte bare klage litt til dere :-)

Jeg skulle egentlig ta antrekks bilder ute, men det ble så fort mørkt! Noe av det jeg begynner å savne med sommeren er nettopp det, og kunne ta fine antrekks bilder ute! Det er selvfølgelig mulig nå også, men kulda og mørketida tar på. Selv om vi ikke en gang har det i østlandet... Selv om antrekket mitt er all black, så liker jeg det godt. Det er enkelt, men ikke for enkelt. Så her for dere se antrekket mitt for i dag! 

// Genser fra gina tricot, spandex bukse fra nelly.

Trenger ikke å være mer enn det, uten at det blir kjedelig! :-)

#OUTFIT #ANTREKK #ALLBLACK • Skrevet: 31.12.2013  //  Kl: 18:02  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 16

Jeg har gledet meg lenge til denne dagen/kvelden, så håper den blir like bra som jeg har forventet! Det er vell hva man gjør det til, er det ikke? I forrige innlegg viste jeg dere stoffet på kjolen og skoene, men her får dere se hele antrekket på meg. Jeg skrev også om hva som skjer i kveld, så kommer ikke til å si noe mer i dette innlegge. Lurer dere på det, kan dere bla lengre ned på siden :-) Jeg kommer ikke til å blogge kl 00:00, så derfor jukser jeg litt nå: Jeg vill ønske dere herlige leserene mine og dere som er tilfeldig innom, ett godt nytt år og håper dere får ett spennende år! Ikke minst ønsker jeg dere lykke til med nyttårsforsettene deres, om dere har det. Kos dere i kveld!


Hahah, vet anisktet mitt er ganske mye lysere enn beina mine, vell. Det er pga redigeringen, det er ikke så stor forskjell i virkeligheten!

øredobber (gamle) fra glitter(?), kjole og sko fra nelly.

#NYTTÅRSKJOLEN #NYTTÅR #NYTTÅRSAFTEN #ANTREKK

 • Skrevet: 24.12.2013  //  Kl: 18:30  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 7

Jeg tipper at det kommer ganske mange slike bloggeinnlegg rundt i syberspace i kveld, alle er pyntet og viser frem finstasen! I sted stablet vi bokstaveligtalt julegavene rundt treet, og nå har vi nettopp spist julemat og dessert. Ellers skal jeg slappe av med familien resten av kvelden og bare nyte denne dagen. Det samme får dere også gjøre, ønsker dere en riktig god julaften! Her har dere jule antrekket mitt for i år:// Armbånd fra glitter, øredobber fra bikbok (?), jumpsuit fra bikbok, sko fra nelly.

Yes, jeg valgte å ikke bruke kjole i år. Fordi jeg ikke orket det og fordi jeg fant denne jumpsuiten! Følte rett og slett ikke for å være prinsesse i år, jeg er jo det resten av året. Hahah. Neida. Men liker som regel det som blinker og glitrer, så var godt med en forandring. Åh, jeg elsker skoene! Men de er nesten litt for høye, for jeg ble høyere enn pappa... Fikk ikke lov pga gulvets premisser heller. Så jeg droppet dem i dag, haha. Men tok de med i bildene, siden det var det som var planen egentlig.

#ANTREKK #JULEANTREKK #OUTFIT

 • Skrevet: 23.12.2013  //  Kl: 11:32  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 5

Her kommer antrekket mitt for i dag. Jeg satt lenge og prøvde ut forskjellige måter med øyenskyggen, men ble ikke serlig fornøyd med resultatet. Det ble mørk øyenskygge og eyeliner i dag, noe jeg egentlig ikke synes jeg kler men jajaj. Skal bare sitte i en bil hele dagen, so who cares. Forteller mer om det etter på. Her er antrekket mitt!

// bukse fra Levis, cardigan fra carlings, t-skjorte fra bikbok, ring og armbånd fra Iran.

#OUTFIT #ANTREKK 

 • Skrevet: 20.12.2013  //  Kl: 17:29  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 7

Siden jeg skrev om dagen min i forrige innlegg, så har jeg ikke så mye mer å melde. Jeg hadde lyst til å kle meg søtt og bruke skjørt i dag. Pappa utbrøt: Åh så koselig at du har på deg skjørt! Hahah, det var ikke nå da men sist gang. Han er litt søt da :-) Her har dere mitt antrekk for dagen:


Sry at bildene ikke ble likt redigert. Men hadde ikke blits med på det siste bildet, men ville vise strømpene. 

// Strømper fra h&m (?), skjørt fra gina tricot, genser fra bikbok, armbånd fra next2, ring fra Iran.

#OUTFIT #ANTREKK 

 • Skrevet: 13.12.2013  //  Kl: 19:08  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 10

Jeg har lagt ut et innlegg før der jeg har på meg nesten det samme antrekket, meen det er så lenge siden og jeg liker dette antrekket godt. So why not? Tror ikke så mange som husker det uansett. Grunnen til at jeg liker det er snittet og at det er to mønstere som egentlig ikke passer sammen, men så passer det på en merkelig måte sammen like vell. Litt mitch match, hahah. 

Ellers er jeg ganske sliten og ganske klar for helg. Jeg blir ikke sliten at jeg får lyst til å legge meg, jeg blir så sliten at jeg blir hyper og får enda mer energi og vill finne på noe. Kan vell sammenlignes med overtrøtthet, noen andre som er sånn der ute i cyperspace?  Vi hadde kundedag på skolen, det var litt skummelt og jeg var spent siden det er første kundedagen vi har. Men det gikk kjempe bra! 


Bukse fra bikbok, skjorte fra carlings, body fra bershka

Bershka er virkelig en butikk dere burde sjekke ut. Jeg har ikke så mange ting der fra, men falt pladask for den butikken!

 • Skrevet: 11.10.2013  //  Kl: 19:30  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 18

Jeg føler meg sikkelig hyper, så hyper at jeg kunne booket ett fly til las palmas. Noe som ikke skulle vært mulig etter å ha jobbet i frisørsalong etterfulgt av danse trening, nemmelig mye arbeid og en hard dag. Men det er bare positivft! Men nå skal dere få se antrekks bildene som jeg tok i dag morgen. UFF, ser alltid så trøtt og færl ut på antrekksbilder, fordi jeg tar de så tidlig på dagen. Hahah. Så dere får bare se bort fra det trøtt ansiktet mitt.


// Genser og disko pants fra Nelly.

 • Skrevet: 20.09.2013  //  Kl: 19:35  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 12

I dag har jeg vært utplassert i frisørssalong, noe som har vært en krevende dag fordi frisøryrket er hardt om du står på og jobber. Dessuten var det min første dag i den salongen, så mye inntrykk og mye lærdom! Men det liker jeg så trivdes godt med det. Etter jobb dro jeg med Amanda og Eline til treningsenteret, og vi hadde det gøy sammen på trening. Nå skal jeg få opp farten, for jeg skal til Eline på jentekveld. Whoops! 

 Her har dere mitt antrekk i dag:

// Bukse fra vila, genser fra h&m, jeg hadde denim jakke og vans til, men det ble ikke med på bildene. Noe som egentlig gjorde hele antrekket, men men.

 

 • Skrevet: 05.09.2013  //  Kl: 20:38  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 13

Dette var det jeg hadde på meg i går, men siden det ikke ble noe av så kommer det nå. Tenker at det er bedre litt senere enn aldri. Hahah. Standar meg å si for jeg er ofte litt treg. De som kjenner meg godt vet at det er min svake side, men det er ikke det verste i verden. Jeg ble ikke helt fornøyd med disse bildene, fordi jeg ser så sliten ut i ansiktet. Det er ikke så rart for jeg har vært dårlig de siste dagene. GUESS WHAT? Visdomstenne mine har begynte å gro frem, så tenker det er derfor. Men satser på at det går over til helgen!


Genser fra gina tricot, skjørt fra h&m, sko fra steve madden.
 • Skrevet: 31.08.2013  //  Kl: 13:53  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 17

Vell dette er egentlig ikke hele antrekket mitt i dag. Jeg hadde på meg en genser over skjorten, med kragen til skjorten over halsen på genseren. Så dere får bare fantasere at genseren er på, haha. Jeg har hatt overnattingsbesøk av kjæresten, å vi hadde det skikkelig koselig. Nå skal jeg til byen, også drar jeg til Eline i kveld. Hele gjengen skal være der, så satser på at det blir bra! Så da vet dere planen min for i dag.
// Genseren som jeg glemte er fra ginatricot :-( skjorte fra vero moda, bukse fra bikbok, sko fra steve madden.

 • Skrevet: 15.08.2013  //  Kl: 16:29  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 12

Her har dere noen bilder av hva jeg har på meg i dag. Elsker slike skjørt, men dette er litt stort så må ha belte til. Prøver å skrive litt kjapt siden kjæresten på besøk, og senere blir det kosekveld med jentene. Super dag!


// Topp fra bikbok, smykke fra zara, skjørt fra vero moda og sko fra steve madden

 • Skrevet: 12.08.2013  //  Kl: 15:28  //  Kategori: Outfit  //  Kommentarer: 13Smykke fra Zara, øredobber fra Tyrkia, topp og høytlivsbukse fra bikbok.

Guud, som de siste dagene bare har flydd forbi! Jeg har for det meste vært med kjæresten hele uka, vi har vært borte fra hverandre i fem uker. Så dere kan tenke dere at det var utrolig godt å se hverandre igjen!! Nå skal jeg snart til byen for å ta sol, siden sola har tydelgvis dratt fra Norge allerede. Også skal jeg være med typen etterpå, det er hvertfall dagens plan. Så skal jeg bare nyte den siste uka før skolen begynner igjen. Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits