• Skrevet: 30.05.2014  //  Kl: 09:27  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 12

Her om dagen hadde jeg besøk av Amanda og Eline, som jeg fortalte så tok vi en del bilder. Tidligere la jeg ut bildene av meg, men det ble så mange fine bilder. Så føler jeg må legge ut bildene av de andre to og gruppebildene! :) Vi hadde det kjempe gøy med å ta dem, som dere sikkert ser. Håper dere liker dem, og gjerne si hvilke bilder dere likte best! :)

 

Enkelt bilder av Eline og Amanda, bildene av meg finner du her 


Gruppebilder: 


Må si jeg elsker det siste bildet, der man ser en ordentlig god latter! 

 

#SOMMER #SOMMER2014 #PHOTOSOOT #FOTOSHOOT #FOTO #VENNSKAP

 

 • Skrevet: 28.05.2014  //  Kl: 15:39  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 8

 

I går hadde jeg besøk av Eline og Amanda. Amanda hadde bakt brownies cupecakes som var utrolig gode! og vi tok en del bilder i det nydelige været. Og egentlig bare tullet, lo masse og hadde det utrolig fint. Så her skal dere få se bildene vi tok. I denne omgangen får dere se bildene av meg, også legger jeg ut gruppebildene og bildene av de andre i ett annet innlegg. For det ble en del bilder, så det tar sikkert litt tid for dere å få lastet opp alle. Hope you enjoy!

#PHOTOSHOOT #FOTOSHOOT #FOTO #SOMMER #SOMMER2014 #MOTE #FASHION #ANTREKK #OUTFIT

 • Skrevet: 12.05.2014  //  Kl: 21:25  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 12

For ca to - tre uker siden fortalte jeg at jeg hadde vært på en fotoshoot med Hsaung og Eline. Vi tok bilder med to forskjellige temaer, det ene var russetiden og det andre var mer glamorøst og dramatisk. Selv om det har blitt litt tid til russefeiring, har jeg valgt og ikke dele så mye om russetiden med dere. Det er rett og slett fordi jeg har nytet tiden min sammen med vennene mine, og selvfølgelig litt fordi det er ikke alt jeg vil ha her på bloggen. Regner med de fleste av dere forstår det :) 

Uansett, derfor deler jeg noen av russebildene vi tok på shooten. Så får dere se flere bilder fra det andre temaet senere. Hope you enjoy! :) 

 Må bare slenge med, at dette var heeelt i starten av russetiden, så derfor er buksen min ganske enkel og litt kjedelig.


Alle bildene er tatt av Demo Htein

 

#PHOTOSHOOT #PHOTO #FOTO #FOTOSHOOT #VENNSKAP #RUSSETID #RUSS #RUSS2014

 


 • Skrevet: 19.03.2014  //  Kl: 21:53  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 8

Jeg har, som sikkert de fleste drømt meg bort i fjor årets sommerminner, og gleder meg allerede til denne sommeren. Jeg håper den blir enda bedre! Samtidig som det skjedde utrolig mye fint i sommeren som var, så var det også min hardeste periode dette året. Kanskje også en av de vanskeligste i så langt av livet, men det er personelige årsaker som ikke trengs å nevnes her på bloggen. Derfor skal jeg ikke skrive noe mer om det, men følte for å fortelle dere det. Siden på bildene dere kommer til å få se nå, kan det virke som om det bare var en sukkersøt periode. Men husk at bak ett smil, ligger det mest sannsynelig en eller flere tøffe perioder. Ingen har ett så er så overfladisk og perfekt liv, som man kan få inntrykk av fra bloggere og kjendiser. Så ha det i bakhodet når du møter nye personer :)

Men nå skal vi fokusere på det positive her! Så her kommer kanskje litt for mange bilder av mine herlige sommerminner. Jeg var aktiv på bloggen i sommer, så om du ikke var leser av bloggen min i den perioden, anbefaler jeg å ta en titt bak i arkivet. I juni var jeg en del med Eline, danset siste konkurransen før sommerferien, solet meg en del. Juli tok jeg den årlige turen og besøkte moren, søsteren min og Defne i Narvik. Jeg var også i bryllupp og feiret både en og tre ganger min egen bursdag. August dro vi på far og datter tur til Barcelona, og det må være ett av de stedene jeg trives kjempe godt! Guuud, så mye rart og fint å se. Kommer nok til å reise dit flere ganger. Byen har alt, om du så vill se på byens serverdigheter, shoppe i storby eller slappe av på stranda. Ellers var jeg en del med venner og det skjedde en del sprell.  Vi solet oss også i parken og badet på jorekstad. 

JUNI:


JULI:AUGUST:Må si jeg savner litt den looken i de siste webcam bildene, selv om jeg ikke likte hårfargen den gang. Haha. Det er så typisk. 

#SUMMER #SOMMER #SOMMERMINNER #MINNER #GOODTIMES #BARCELONA #SOMMER2013

 • Skrevet: 25.12.2013  //  Kl: 09:39  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 16

For en måned siden hadde vi photoshoot på dansestudioet der jeg danser, og alle danserene ble tatt bilde av både alene og gruppebilder. Jeg la ut gruppebildet for noen uker siden, men det ble litt kluss i bildene mine så derfor tok det litt tid. Men nå har jeg fått dem, så nå kan jeg dele de med dere. Her er bildene jeg tok:


Foto: Merethe Kristiansen

Selv likte jeg best det nederste bildet :-)

#DANS #FREESTYLE #PHOTOSHOOT

 • Skrevet: 04.12.2013  //  Kl: 22:47  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 7

Dere husker kanskje at jeg var med på en photoshoot for noen uker tilbake? Vell, det var innen danseklubben min og vi skulle ha litt mindre sminke enn vanlig, men ellers ha på oss draktene våres. Jeg har ikke fått sett bildene jeg tok alene, men her er bildet vi tok sammen:


Jeg har ikke skrevet navnene på alle danserne under bildet, fordi jeg tror ikke dere har så mye inteteresse av det og jeg vet heller ikke om det er greit for alle som er på bildet heller. Så denne omgangen blir det litt anonymt, men dere ser meg på midterste rekke, nest ytterst på venstre side i grønn drakt! :-) Jeg gleder meg veldig til jeg får de bildene jeg tok alene fra shooten også, kommer selvfølgelig til å legge de ut.

#DANS #PHOTOSHOOT #FREESTYLE #GRUPPEBILDE

 • Skrevet: 22.10.2013  //  Kl: 10:54  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 16

Jeg hadde så mange bilder jeg ville dele med dere derfor ble det en del 2. Håper dere likte at det ble flere innlegg med bilder fra photoshooten, og ikke synes det ble for mye. Dessuten er det ikke hver dag man har #photoshoot og det blir så mange gode bilder, derfor synes jeg at jeg må få lov til å spamme litt på bloggen. Hahah. Dette er de siste jeg legger ut fra shooten, jeg lover. 
Foto: Demo Htein

 • Skrevet: 21.10.2013  //  Kl: 19:08  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 19

Her kommer bildene av meg fra photoshooten. Å som dere sikkert har gjettet ut i fra tittlen så vill jeg legge ut en del 2, så den kommer i morgen. Jeg har lagt ut litt bilder fra shooten tidligere, så om dere er interessert er det bare å bla lengre ned på bloggen for å se dem. De er ikke redigert i motsetning til bildene i dette innlegget som fotografen selv har redigert. Selv ble jeg veldig fornøyd med bildene og redigeringen, så håper dere også liker det! #photoshoot #høst #outfit

 • Skrevet: 21.10.2013  //  Kl: 14:18  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 12

Som jeg sa til dere for noen dager siden så skulle jeg legge ut flere bilder fra photoshooten. Så her kommer bildene som Eline, Hsaung og jeg tok sammen. Senere i dag  legger jeg ut bildene av meg som fotografen har redigert. Bildene i dette innlegget er ikke redigert og er helt ferske! Må si jeg ble veldig fornøyd med bildene,å vi hadde det så gøy alle sammen når vi tok dem. Tiden fløy og vi tok over 500 bilder på fire timer. Helt sykt! Virkelig et bra minne jeg kommer til å ha med meg, og kommer nok til å henge ett par bilder på veggen!

Alle bildene er tatt av Demo Htein, trykk her for å komme til facebook siden hans.

#photoshoot #høst 

 • Skrevet: 13.10.2013  //  Kl: 22:56  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 12

På lørdag var tiden kommet for noe som jeg ikke har fortalt dere om, men gledet meg til. Nemmelig å ha photoshoot sammen med to av mine gode venninner, Eline og Hsaung. Vi tok gruppe bilder også tok Eline og jeg bilder hver for oss. Fotografen var hyggelig og lett å snakke med, og vi hadde det så gøy alle sammen at vi glemte av tiden. Plutselig hadde vi tatt bilder i fire timer, tilsammen ble det over 500 bilder!! Jeg har fått sett alle bildene nå, så her for dere sett noen av dem:

Fra venstre, Eline, meg og Hsaung


Fotograf: Demo Hitein

Dette er noen av bildene som ikke er redigert, og jeg skal legge ut flere etterhvert som fotografen har redigert og fikset dem. Så dere for bare vente og glede dere til å se! 

#fotoshoot #photoshoot #foto #høst #vennskap
 • Skrevet: 24.07.2013  //  Kl: 21:16  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 15


Prøver å leke deilig, men får det ikke til...
Ser ut som en frosk, as allways...

Dere kjenner kanskje igjen disse bildene? Vell det er ikke så rart, siden de er fra "fotoshooten" Anneli og jeg hadde. Ble så utrolig mange bra bilder! Å vi hadde det utrolig gøy, husker jeg lo nesten hele tiden. Det blir såå mye bedre når hun tar bilder, enn om jeg skal ta de selv. Er jo litt vanskelig å ta bilder med selvutløser hele tiden. Så skulle ønske Anneli bodde litt nærmere, sånn at hun kunne være min personelige fotograf ;-)

 • Skrevet: 14.05.2013  //  Kl: 22:33  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 10

Fikk litt kritikk da jeg la ut bildene fra photoshooten om at noen av dere synes jeg bruker for mye solpudder. Vel, siden jeg aldri har fått kommentar på det før, så antar jeg at det bare var fordi jeg hadde prøvd å redigere bildene mine i litt 60-talls stemning. Derfor bildene ble rølige med veldige store kontraster.Redigering har så sinnsykt mye å si på stemning og hvordan du opplever bildet, hvilken stemning du får av å se på det. Du kan ha to helt like bilder av f.eks en landevei, ett der du redigerer det i svart og hvitt og det andre redigerer du varmt og lyst. På det svarte og hvite bildet kan landeveien virke lang, vansklig og trist, mens på det andre bilde vil du føle deg lykkelig og i sommerstemning, følelsen av en varm sommerdag. 

 • Skrevet: 13.05.2013  //  Kl: 19:42  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 14
Eline og jeg hadde en liten photoshoot i går! Det ble flere fine bilder, men dette er de jeg synes ble finest. Looken er kanskje litt 60'talls, med høytlivshorts, sminken og de rødeleppene. Jeg trengte noen nye bilder til en ny header, så det passet supert at hun hadde lyst til å ta bilder av meg :-) Satser på å få byttet headeren så fort som mulig, jeg er så lei! haha.


 • Skrevet: 17.12.2012  //  Kl: 20:19  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 6 • Skrevet: 08.12.2012  //  Kl: 16:59  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 1

Standar kamera bilde, haha. Jeg har ikke tatt et slikt bilde før, så måtte jo prøve. Selv om det ikke er så kreativft.

Elsker den nydelige og sterke stemmen hennes! Sangene hennes er beroligene og helt min musikk smak for øyeblikket. Du har sikkert hørt sangen hennes "Picking up the pieces", den er veldig kjent. 

Kan kanskje være litt for kjedelig og rolig for en del, men jeg liker det!

 • Skrevet: 17.11.2012  //  Kl: 20:14  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 8

Hun her er foresten drit fin stemme, kjenner det opp over ryggraden. 

Bildene er tatt samtidig med antrekks bildene.

Bare slik at dere ikke tror jeg BARE bruker de samme klærene bestandig. Haha. Jeg er fortsatt snørrete og færl. Så håper det går over snart, har ikke tid til å være syk! Hater å ikke gjøre en dritt og bare ligge i sengen. Blir gal av det, føler jeg går på veggene. Så sikkert derfor jeg fikk et "rydde kick" i dag. Men ga opp med ryddinga da jeg klarte å ødelegge støvsugeren! Dramatikk. Neida. 


 • Skrevet: 11.11.2012  //  Kl: 17:40  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 3

Tok disse bildene i går hos Eline. Fikk plutselig lyst til å ta litt bilder, lenge siden jeg har tatt bilder bare for å ta bilder liksom. Synes det ser litt ut som figurene står under et tre og kysser i regnet. JA, jeg har blitt klissete romantiker, sorry folkens!

 • Skrevet: 05.10.2012  //  Kl: 17:03  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 10


Er den ikke bare utrolig søt? 

 • Skrevet: 02.09.2012  //  Kl: 21:12  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 14

Her kommer bildene jeg fortalte dere om:

 


Sjekk de øya!

"SMIIIL! Da gullet!"

// Bilder tatt av Erika med Canon 550D, redigert av meg.

Kan sikkert legge ut flere bilder fra fotoshooten senere. Har hatt overnattings besøk av Eline, BOMBE! Jeg rettet håret hennes og sminket henne, også kom Erika med hunden sin. Koselig, fikk tatt noen fine bilder også. Så har verdt en bra dag, i morgen blir det utplassering! Men nå skal jeg få noen timers søvn, før det skypes.

 • Skrevet: 02.09.2012  //  Kl: 18:56  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 11


Har vært ute i skogen og hatt en fotoshoot. Skal redigere dem litt først, også legger jeg de ut senere. Så dere får se de i kveld, når jeg er ferdig med det. Så følg med!

 • Skrevet: 31.07.2012  //  Kl: 17:41  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 4Litt bilder jeg tok i helgen, ble ikke tatt så mye bilder fra hytta. Så meste er fra turen til og fra. Orker ikke å legge ut familiebilder, med tanke på de som er tatt bilde av. Siden jeg ikke vet om de synes det er greit eller ikke, litt nett-vett har jeg også! Jeg har en del innkjøp som ikke blitt tatt bilder av, de kommer senere.

 • Skrevet: 13.07.2012  //  Kl: 21:19  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 3Tokk disse bildene av søte Defne i går, må si jeg har værdens skjønneste tantebarn! Hun er som oftest i godt humør, sprudlene og aktiv til tider hyper jente. Sprer glede til de som er rundt henne, og hun er en av de mennesken jeg elsker høyest her i værden. Ja, okey. Så ble det kanskje et litt klissete og klisjè aktig innlegg, men måtte bare skrive litt om henne. Må si at jeg kjenner jeg trente ryggskaden min i går... Smarta. Skulle liksom få det til å bli litt bedre, også ble det ti ganger så værre. Ellers i dag har jeg vandret litt på senteret, og fått med meg noe hjem! Dere får se det senere.


 • Skrevet: 07.07.2012  //  Kl: 17:49  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 3


Her i huset går det mye av moreller, smaker så godt og friskt! Andbefaler det i sommer varmen. Måtte ta noen bilder av de, siden det er så yummy! Ellers i dag har det vært supert sommer vær, så mamma og jeg har vært ute og solt oss. Senere skal søster og jeg til ei venninne av henne, blir kos. 

 • Skrevet: 06.07.2012  //  Kl: 20:36  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 5

Dit opp skal jeg om noen dager og kjøre fjellheis. Mamma har bodd her i over ti år, men har faktisk aldri tatt fjellheisen. Gleder meg.


Hører på "call me maybe", ABSOLUTT favoritt sangen. Neida, men den er så lett å få på gjernen!
 
Så sant...

Narviks stolthet, det nye hotellet.

Lovte bilder lav Narvik byen, så her er de. Må innrømme at det er ganske så fint her, liten by med mange koselige mennesker. Trenger ikke å dra så langt for å få litt forandring. Merker veldig godt at folk er mye mer åpene her i nord enn på østlandet. Liker det med nordlænningene. Nå skal jeg bare slappe av og nyte helgen.

Hva synes du om bildene?

 

 • Skrevet: 05.07.2012  //  Kl: 19:57  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 15

Slenger med noen bilder av Narvik the city, hadde det litt gøy med å redigere dem i svart/ hvitt og sterkere kontraster. Har tatt flere bilder av Narvik, dere skal få se senere!

Hva synes du og hvilket likte du best?

 • Skrevet: 30.06.2012  //  Kl: 20:21  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 15Jeg elsker å ta bilder av små detaljer, eller å ta bilder i det hele tatt! Ikke det at jeg er så flink på det, synes alltid bildene blir litt ufokuserte om jeg tar bilder med litt avstand. Men gøy er det uansett.

Hva synes du om bildene?

 • Skrevet: 13.06.2012  //  Kl: 17:33  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 20

I går hadde Erika og jeg en photoshoot, tok en del bilder. Men det ble for det meste tullebilder, så her er de mer normale. Kommer kanskje flere bilder fra den shooten, senere. Så ikke ta alt så seriøst... Men jeg har dårlig tid, skal i bursdag! Hva synes du om bildene?

 • Skrevet: 07.06.2012  //  Kl: 19:08  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 8
Litt fint her da. Måtte klatre i et tre og ta bildet, har ingen planer om å bli voksen enda!Leter etter vann ved mjøsa... 
 

Nabo pusen med tunga ute, haha noe av det søteste jeg har sett!


Hun har laget drømmefangeren selv, syke kreative menneske!

Ble litt fornøyd med redigeringa på dette bildet.

Måtte ta bildet av Elines wannebe hipster greie. Yolo, som betyr: you only live once, som sikkert de fleste har fått med seg. Finner det over allt, alle skriver det for tiden.

Ble et bildeinnlegg denne gangen, ikke så ofte det skjer. Bildene er fra i går, da Eline og jeg gikk en tur. Tokk mange flere bilder, men her er noen av de.

Hva synes du om bildene?

Gjerne kom med positiv og negativ kritikk!

 • Skrevet: 03.05.2012  //  Kl: 21:17  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 2


//privat

Er hun ikke pen? Beste bestevenninnen som finnes!

Til Eline: Du får meg til å le på dager jeg egentlig bare vill gråte. Du er et herlig posetivft menneske, og det er ikke ofte det kommer noe negativt fra deg. Du er nydelig på både innsiden og utsiden. Du ønsker ingen noe vondt, men skaper glede for de rundt deg. Ikke bare er du en god venn, men du er også en god inspirasjon. Selv om jeg har startet nesten hver setning med du, og det virker nesten litt klisjè og klissete. Så er det sant og jeg vill du skal vite det, at jeg er utrolig glad i deg beste!

 

Har du en bestevenn eller noen du er veldig glad i? Fortell dem, livet er for kort og du vet aldri hvor lenge du har dem.

Kristine

 

 • Skrevet: 02.05.2012  //  Kl: 19:04  //  Kategori: Photo  //  Kommentarer: 14

Hei dere. Siden jeg ikke fikk lagt ut photoshooten i går, pga datatrøbbel så kommer de heller nå! Kjempe gøy å ta bilder ute, selv om det er litt kleint å stå foran kameraet når andre tar bilder. Liker best selvutløseren, selv om det ikke blir like fint. Håper dere liker de, blir kjempe glad for tilbakemeldinger! 

 
Photo by Eline

Hva synes du om bildene, og hvilket likte du best?

KristineOm megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits