• Skrevet: 06.05.2012  //  Kl: 20:33  //  Kategori: Selger  //  Kommentarer: 9

Hei dere. Jeg har en del klær jeg ikke bruker lenger, tenkte derfor at det hadde vært litt spennde og se om noen ville ha det. Derfor selger jeg alle plaggene i dette innlegget, bl.a kjoler og skjørt. 

VIKITG!! Om du skulle være interesert og vill kjøpe noe av klærene, ta kontakt med meg i innboksen legg ved epost adr. Så kontakter jeg dere via den, første mann til mølla! Frakt må dere selv betale. Meste av klærene er kun blitt brukt noen få ganger eller aldri brukt. Alt er selvfølgelig i god stan, ingen hull eller mystiske flekker. Grunnen til at jeg selger er fordi jeg er lei klærene, ikke passer de eller kommer aldri til å bruke de. Mer informasjon om produktet finner du under bildet. Håper noen finner interesser for klærene! 


Skjørt fra bikbok, kun brukt noen få ganger. Strl xs, litt liten i strl, men det skal gå bra siden det er strikk i livet. 50 kr.

Skjørt, pent brukt. Barne strl 158, 12-13 år. 30 kr. 

Litt morsomt at jeg faktisk fikk den på meg, men fikk ikke tatt igjen glidlåsen da. Haha. Måtte jo prøve...


Tunika ? fra bikbok, brukt noen få ganger. Belte følger ikke med, strl S. Men kan passe de fleste, siden den er ganske baggy. 50 kr.

Kjole fra bikbok, brukt 1 eller to ganger. Strl S, normal i strl. 100 kr.

Aldri vært helt sikker på om jeg liker den. Brukt 1 eller 2 ganger. Strl S, normal i strl.  100 kr.

Ble litt ufokusert...

Kjole fra Carlings. Synes ikke så godt med det er flettete snorer med perler på. Brukt 1 gang. Strl S, normal i strl. 50 kr. BILLIG!

Kjole fra Bikbok. Ja, jeg vet den er gjennomsiktig, men synes ikke med noe under eller med hudfarget bh. Brukt noen få ganger. Normal i strl, strl S.

70 kr.


Kjole fra bikbok, helt normal i strl, strl S. Kun brukt 1 gang. 70 kr.


Kjole fra B young. Aldri brukt, siden den er alt for stor for meg. Strl M, normal i strl. 70 kr.


Denne er jeg ganske usikker på om jeg skal selge, kommer ann på budene. Pent brukt. Kjole fra Bikbok, normal i strl, strl S. Bud over 150 kr.

Noe du kunne tenke deg? :)

KristineOm megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits