• Skrevet: 19.04.2013  //  Kl: 23:35  //  Kategori: Søtt  //  Kommentarer: 13

Bare for å være ondskapsfull (Som jeg liker å være) og plage dere:


Siden Ina (en venninne fra klassen) hadde bursdagen sin og ble 18 i dag, bestemte Eline og jeg oss for å lage brownies til hele klassen :-) Vi ville ikke lage toro kake, men ekte saker, så vi fant oppskrift på nettet. Klassen vår pleier alltid noen å lage kake til de som har bursdag, kjempe koselig! Det ble mer en blanding mellom bronwies og sjokoladekake, men den var utrolig god!

Stikkord:
  • Skrevet: 14.06.2012  //  Kl: 19:05  //  Kategori: Søtt  //  Kommentarer: 8

Ble litt fassinert da jeg så denne på vgtv.no. Denne lille krabaten heter aye aye, den lever Amazonas jungelen. Først var jeg "Ååh, så søt!", men så ble litt usikker. Klarer ikke helt å bestemme meg om den er søt-stygg, eller bare merkelig. Dere får se videoen, og bedømme selv.

Advarsel: Ikke se den om du spiser, det gjorde jeg...

Søt eller skummel, hva synes du?

 

 

  • Skrevet: 19.04.2012  //  Kl: 16:09  //  Kategori: Søtt  //  Kommentarer: 3

Hei dere. Fant en kjempe fin video på idunn(klikk her) sin blogg. Bare så det er sagt så digger jeg bloggen hennes og leser den fast. Hun er en av de få som skriver om viktige temaer også. Har du ikke sett den før, er det en blogg du burde sjekke ut. Men nok om det, og tilbake til poenget. Videoen fikk meg til begynne å gråte! Okei da, så blir jeg lett rørt av filmer. Men det han forteller i denne videoen er så viktig, og noe jeg synes alle burde se! 

Hva synes du om videoen?

Flere som fikk litt tårer i øyenkroken?

Kristine

 

  • Skrevet: 31.03.2012  //  Kl: 22:28  //  Kategori: Søtt  //  Kommentarer: 1

Hahaha, Døde litt der. Ja, jeg sitter å geeker bilder av One Direction på tumblr... De av dere som er 1D fans må se dette bilde her! 

Apbf7cecaaai4pe_large

//Malyk.tumblr.com

KristineOm megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits