• Skrevet: 09.04.2014  //  Kl: 13:33  //  Kategori: Sunn mat  //  Kommentarer: 8

Lagde meg en smoothie til lunch (så klart spiste jeg noe i tillegg, blir ikke bare mett av en smoothie). Skal ikke late som eller ha på meg at jeg spiser pigme(?) måltider her :) Er det noen flere enn meg som bruker det utrykket der? "Du spiser som en pigme/pygme"  eller som faktisk vet hva det er eller hva det betyr? Hahah. Uansett, smoothien jeg lagde er en bringebær og banan smoothie. Veldig enkel å lage, ingrediensene står under bildet, om noen av dere vill lage den. Eller så er det bare å ta opp i den mengden du ønsker selv, er ikke noe fasit på det.
Oppskrift / inneholder:

 • 1 banan
 • 1 kopp eplejuice
 • Ca 1/2 kopp bringebær

 

Fikk dere også lyst på smoothie nå? :)

#SMOOTHIE #SUNNMAT #SUNTGODTERI #SUNTOGGODT #MAT #SUNTKOSTHOLD

 • Skrevet: 04.04.2014  //  Kl: 19:35  //  Kategori: Sunn mat  //  Kommentarer: 5

Her om dagen prøvde jeg med på green smoothie. Jeg ble inspirert fra tv-serien "Prosjekt Perfekt"  der hun prøver mye forskjellig, men fortsetter å starte dagen med green smoothie fordi hun følte hun fikk mye energi av det. Tipper de aller felste fikk med seg den tv serien, men om du ikke gjorde det anbefaler jeg å google det! Så jeg måtte så klart prøve dette. 

Mitt resuktat og konklusjon så langt: Jeg drakk kun smoothie til frokost, og følte meg ikke mett i det hele tatt. Men det er kun en smoothie, så hva kan man egentlig forvente? Spinaten gjorde smoothien søt, men på en kvalm måte. Å til alle dere som synes spinat høres skikkelig ekkelt ut og at dere tror dere ikke liker det. Så er det faktisk ikke så ille. Tro meg, jeg har smakt spinat i en middag, og det var kjempe godt som tilbehør til maten! Men sammen med banan, mango og vann var det ikke det helt store... Jeg følte ikke jeg fikk mer energi, men hadde jeg fortsatt i flere dager, ser jeg ikke bort i fra at det hadde virket. Det er langt i fra det verste du kan ha i deg. Selv om jeg ikke likte akkurat denne grønne smoothien, kommer jeg nok til å prøve flere. Og smake meg frem, til jeg finner en som jeg liker.


Ingrediensene jeg brukte i shaken: 

 • 2 bananer
 • 1 mango
 • 2 kopper spinat
 • 2 kopper vann

Egentlig skal det være med ananas i oppskriften, men jeg droppet det.

 

#GREENSMOOTHIE #EATCLEAN #MATOPPSKRIFT #SMOOTHIE #SUNNMAT #SUNNFROKOST

 • Skrevet: 19.12.2013  //  Kl: 16:32  //  Kategori: Sunn mat  //  Kommentarer: 2

Har du en dårlig dag? Da har jeg en video som kanskje vill muntre deg opp! Jeg pleier å se på pewdiepie om jeg er i dårlig humør, og etter å ha sett litt på hans channel blir jeg straks litt bedre. Glemmer i alle fall det som er dumt i noen minutter. I det siste har jeg kanskje sett litt på det selv om jeg er i godt humør? Jepp har blitt litt hekta, og sjekket youtuben daglig, hahah... Dere har kanskje fått med dere det også. Vet jeg blogget litt i går om han og kjæresten hans som også har en youtube channel, men jeg bare måtte dele dette! Omg, jeg elsker humoren og videoklippene til pewdiepie! 

 

 • Skrevet: 08.10.2013  //  Kl: 17:41  //  Kategori: Sunn mat  //  Kommentarer: 3

Jeg ville bare gi dere en kjapp oppdatering på dagen min i dag! Dette har vært og er en full og tung dag. Noe jeg visste i går og gruet meg litt til. I dag har vi hatt fargekurs på skolen, mye informasjon og tungt stoff. Masse masse lærdom som bare dyttes inn i hodene våres. Har fått gjort litt lekser, og skal på trening nå for å trene konkurransedans. Etter treningen blir det kinodate... med Amanda :-D Noe som kom ganske spontant, men det er bare kos så gleder meg til det! 

Ego bildene er fra Arkivet, hahah. Som jeg sa den gangen, dere får ta det så seriøst som dere selv vill :-) Tok disse før bursdagen min med før jeg skulle feire den med familien. 

 • Skrevet: 11.06.2013  //  Kl: 23:03  //  Kategori: Sunn mat  //  Kommentarer: 8


Som dere ser mått jeg drikke litt av den... Klarte ikke å holde meg til etter jeg hadde tatt bildet. Hahah, håpløs blogger.

// Smoothie med banan, blåbær, bringebær, søtningsmiddel og eplejuice.

Åh, som jeg elsker smoothie, men det er sjeldent unner meg det. Denne ble litt for søt etter min smak, jeg liker smoothien best når den er litt syrlig av eplejuicen. or jeg skulle egentlig lage is og derfor tok jeg opp i søtningsmiddelet (husker ikke hva det heter). Kan legge ut isen senere, om det blir vellykket. 

 • Skrevet: 01.05.2013  //  Kl: 23:26  //  Kategori: Sunn mat  //  Kommentarer: 9
For tiden er det mange som frister oss med å legge ut bilder av deilig mat, så jeg måtte gjør det samme. Her er kveldsmaten min for to dager siden, det var banan, jorbær, bringebær i vanilje yoghurt, mmm! Det var kjempe godt anbefales på det sterkeste! ++ The Big Bang Theory så kunne ikke kvelden bli mer chill.

Dagen i dag har vært like slapp. Siden det ble så lite søvn på meg i natt, så har jeg vært utrolig slapp og lat, derfor var det utrolig godt å få slappe av hos Eline.

 

 

 • Skrevet: 21.03.2013  //  Kl: 18:12  //  Kategori: Sunn mat  //  Kommentarer: 9

Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er så flink på kjøkkenet, men jeg liker å lage mat. Når jeg får det til... Det som også kan være litt vansklig er å finne varrierende mat som i tillegg er sunn. Men det er ikke værre enn å søke litt rundt på nettet, så lover jeg deg at du vil finne mye godt! Bare se på disse bildene:// tumblr.com

Ikke avangsert heller. TIPS! Jeg tror det handler veldig mye om hva du putter i handlekurven, altså hva du kjøper i butikken. Nå får ikke jeg bestemt så mye om hva vi skal ha i huset. siden jeg ikke bor for meg selv. Men om du gjør det og kan det, så bør du handle bare sunne matvarer. Da har du ingen sjangser til å små spise godteri, for du har det ikke i skapene. Små spis heller andre ting som frukt med diverse.

 • Skrevet: 15.02.2013  //  Kl: 16:54  //  Kategori: Sunn mat  //  Kommentarer: 5

Siden jeg har bestemt meg for å trene mer og spise sunnere, prøver jeg å passe på det jeg spiser. Så langt har det gått veldig bra. Dette er ikke noe jeg gjør for "bikini sessongen" eller bare "for å se bra ut i sommer". Jeg har lyst på en sunnere livsstil og klare å holde på den. Det handler ikke om å spise mindre, men spis når du er sulten. Bare ikke spis drittmat, pass på det du putter i munnen. Jeg er ikke helt extrem heller, nå kommer helgen og det er lov å kose seg. Bare pass på mengden du putter i deg av sjokolade og potetgull :-)

Vil bare dele et lite tips med dere, som jeg liker veldig godt! Et sunnere alternative til snacks om du er små sulten og lyst på noe søtt. Banan smurt med et tynt lag peanøttsmør smaker kjempe godt, og smaker enda bedre med litt kanel på toppen! Fort - greit - enkelt å lage. Siden peanøttsmøret har så mye smak, trenger du ikke å bruke så mye av det.


Eller har jeg kost meg med Grey's Anatomi. Bare slapper av litt før jeg skal fikse meg. En god venninne av meg har bursdagen sin i dag, så skal snart dit for å feire henne. Gleder meg veldig!

Stikkord:


Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits