• Skrevet: 19.06.2016  //  Kl: 21:39  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 2

Hei folkens!

Må bare starte med å si at jeg er utrolig takknemlig for de av dere som følger med på bloggen, og er her jevnt og trutt! Det er jo ingen hemmelighet at jeg ikke har vært aktiv på veldig lenge. Men dere skal vite at jeg setter stor pris på det og synes det er kjempe koselig.

Jeg har vært i en periode der jeg ble rett og slett var lei av å blogge. Man må like det man gjør, eller så er det heller ingen vits. Kort fortalt: jeg ville heller leve livet mitt, enn å se det ut i fra kameralinsen. Overdrevent sagt kanskje, men det er slik det føltes. Nå lurer dere kanskje på hvorfor jeg forteller dette, og hva jeg vil med det. Jo det skal jeg forklare, det er sommer og da får jeg mye mer motivasjon, samtidig som det er litt roligere etter som danse sesongen er over, og jeg jobber jo ikke like mye siden jeg skal ha litt sommerferie. Dessuten ønsker jeg å vise familie, venner og bekjente hva jeg holder på med, så de som vil kan få fulgt med. Det vet jeg at familien liker, så hvorfor ikke? Uansett så liker jeg tusen ganger bedre å blogge, enn å legge ting ut på facebook. Det kan sikkert virke rart for noen, men sånn er jeg. 

Så da har jeg gitt ett livstegn fra meg. Håper dere følger meg videre i sommer.

God sommer!

 • Skrevet: 06.10.2014  //  Kl: 16:42  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 0

Hey kjære lesere! 

Som dere vet har jeg vært veldig fraværende fra bloggen, i egentlig en god stund nå. Noen av dere har sikkert skjønt det, men jeg innrømmer det for det om. Ting er ikke hetl 100% perfekt for tiden. Og med det mener jeg at jeg er inne i en veldig stresset periode. Etter jeg begynte å jobbe, har jeg slitet med å finne plass til alt annet. Ting som jeg vil gjøre og som jeg elsker å holde på med, har det ikke blitt tid til. Og får å få tid til det jeg skulle ha gjort, har jeg stresset mye. Å det er ikke bra.

Ikke misforstå meg, jeg digger jobben min, den er ikke problemet. Men lille jeg begynner å bli voksen, og det er mye som skal gjøres og læres. Derfor føler jeg ikke at jeg strekker til. Å da blir det stress. Ting er ikke perfekt, og det vil de aldri bli. Vær ikke bekymret for meg,  jeg jobber med saken.

Jeg vil bare at dere skal forstå at det er ikke alltid jeg orker å blogge, eller har tid. Jeg har hatt skyldfølelse for å ikke blogget, noe som er ett stort tull! Dette er bare for gøy, og det skal det fortsette å være! Det er bare så viktig for meg å få sagt dette, håper dere forstår. 


Dagens smilebildet! :)

#OPPDATERING #UPDATE #HVERDAG #TANKER #FØLELSER #MENING

 • Skrevet: 06.08.2014  //  Kl: 19:22  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 2

Det er noe jeg har tenkt på de siste dagene, etter jeg leste ett innlegg om det. Å det er noe jeg gjerne vil dele med både dere som er leserne mine, og dere som er tilfeldig klikket dere innom. Egentlig skulle jeg ønske alle kunne få lese om dette, for det er så utrolig viktig at hele verden vet om, så flere kan støtte det. Som overskriften røper så er det voldtektene i India jeg skal snakke om. 

De fleste av dere har nok fått det med dere om det så er via Internett eller nyhetene på tv. Stadig får vi høre om jenter fra India som har blitt voldtatt, bare for å nevne en sak, der to unge jenter på 14 og 15 år hadde forsvunnet. Faren hadde gått til politiet og bed på sine knær om de kunne lete etter dem. Istedet for å hjelpe han, hadde de bare ledd han i ansiktet. Senere fant de jentene, som  hadde blitt voldtatt på jordet uten for hjemmet sitt av en gjeng menn, og så hengt. Noen mente de hadde hengt seg selv etter de hadde blitt voldtatt. Men det kan man tenke seg til bare var en liten unnskyldning for å gjøre saken mindre. En minister fra India kommenterte saken med at: "Rape is a soical crime... Somtimes it's right, somtimes it's wrong". Signer HER at du er i mot voldtekt, slik at minister Modi må gjøre noe med saken.

Jeg valgte å ikke bruke bilder av jentene som ble voldtatt og hengt, for det er så sterke bilder at jeg ikke vil ha de på bloggen. Mener at det ikke passer seg for alle som stikker innom bloggen.

Jeg ble så utrolig provosert da jeg leste uttalelsen hans. For hvordan kan voldtekt noen ganger være greit? Voldtekt er ALDRI greit. Og om i så fall noen skulle ment at det noen ganger er greit, vell hva hadde disse jentene gjort for å fortjene det? 14 og 15 år gamle jenter, som er helt uskyldige. Jeg tviler på at de hadde "kledd seg utfordrene", "sminket seg for mye" eller gjort tegn på flørting eller noe annet, for å fortjene det som skjedde med dem. Om en jente skulle blitt sprøyte gal i hodet å løpe mitt i byen helt naken, vell. Hun hadde ikke engang da fortjent å bli voldtatt. De som voldtar gjør det ikke for at jentene er så uimotståelig deilig at de ikke kan kontrollere seg, de voldtar for å ha makt. For det gir dem en følelese av å ha makt over ett annet menneske. Å det er grusomt, noe av det verste vi vet om her i verden. 

 

Derfor ber jeg dere til å skrive under på at dere er i mot voldtekt epidemien i India, og signer HER slik at minister Modi må gjøre noe med saken. Hvert 22 minutt har det vært en voldtekt, og det er bare de sakene som blir meldt i fra til politiet. 

 

#VOLDTEKTEPIDEMI #STANSVOLDTEKTEPIDEMIEN #HJERTESAKER #TANKER #MENINGER 

 • Skrevet: 22.05.2014  //  Kl: 11:55  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 6

For over en måned siden ble nærmere 300 skole jenter i Nigeria bortført av en terror gruppe. De ble bortført fordi de var jenter som gikk på skole for å skaffe seg utdannelse, som vanlig har terror gruppen skylt på religion for deres oppførsel. Om det finnes en gud der ute, så er jeg sikker på at han aldri ville ment at dette var det rette å gjøre. Som en far, bror, sønn, mann og menneske skulle du aldri bortført uskyldige barn/jenter fra deres familie, for å hindre dem skolegang. For så å selge dem på menneskehandel og gi dem en usikker fremtid i vente. Om jeg ikke tar helt feil, så hadde presidenten i Nigeria sagt at "jentene var trygge", og det provoserte meg veldig. Hvordan kan han si at de er trygge hos en terror gruppe? Vi aner ikke hva som skjer med dem der, sannheten er at de kan bli banket, torturert og voldtatt for alt vi vet. 

 Jeg er ganske sikker på at alle dere har hørt om saken. Men den siste tiden har vi ikke hørt så mye om jentene, det har ikke skjedd noen endringer, de er fortsatt bortført. Å det er det jeg synes er så synd, for noen uker siden snakket hele verden om dem, men nå virker det som om alle har glemt dem. Jeg vet at en plakat ikke kan redde jentene, men med mye oppmerksomhet kan vi få i gang prosessen fortere. Hadde vi ikke hatt Internet, og ingen hadde laget #bringbackourgirls, eller skrevet plakater, så ville ingen bortsett fra familien deres brydd seg om dem. For denne prosessen har gått så alt for sakte, for hele verden måtte få vite det før det skjedde noe. Det er trist. Det burde ikke være sånn at ut i fra hvilket land du blir født i, bestemmer hvor mange som bryr seg om deg når det skjer deg noe. Så dere der ute, få øynene opp og gi oppmerksomhet til saken. Vis at DU bryr deg, og ikke finner deg i slik ondskap. Alene får vi ikke gjort så mye, men sammen er vi sterke.

 

For de som ikke ser det så tydelig, så står det:  "DON'T forget our sisters in Nigeria". Ved en liten glipp kom jeg til å skrive Nigeria, med liten "n". Så beklager veldig for det, håper ingen fra Nigeria blir sur på meg pga det! Jeg vet godt at alle land skrives med stor forbokstav, men hånden min ville ikke samarbeide med hodet... Så jeg valgte likevel å legge ut bildet.


Her står det "Bring back our girls", som er det mest vanlige uttrykket som de fleste har brukt for å vise støtte til jentene som har blitt bortført.

Noe som overrasker meg veldig er at dette innlegget er det første på blogg.no med #bringbackourgirls. Jeg søkte det opp i stad, og det hadde ingen søk. Det er litt skremmende, at ikke flere har brukt det. 

 

#BRINGBAKCOURGIRLS #TANKER #MENINGER 

 • Skrevet: 10.04.2014  //  Kl: 21:16  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 15

Det er flere og flere, og det blir mer og mer normalt å skaffe seg tatoveringer. Det er ikke bare sjømenn og rockestjerner som har det lengre, men også hvem som helst. Men det er så klart fortsatt delte meninger om det. Det er ingen hemmelighet at kroppen "forfaller" med tiden og du vill ikke bestandig være ung. Noen mener at når du blir gammel og skrukkete, kommer ikke tatoveringene til å være kledelig på deg. Men det er jeg personlig ikke enig i, fordi man kan ikke være ung og vakker for bestandig, og når kroppen og det andre "forfaller" hva kommer en tatovering til å skade? Det er bare ett symbol på at du har levd, vært ung og den mister ikke betydningen for deg for det om. 

Så som dere sikkert har forstått så ønsker jeg meg tattovering, og kommer nok til å skaffe meg det med tiden. Og når jeg blir gammel kommer jeg til å finne den frem under en valk, og fortelle barnebarna mine om den til de blir lei av historien. Jeg er gammel nok i år, men det er virkelig ingen hast. Skal jeg ha noe på kroppen for resten av livet, så skal den ha en betydning for meg. Noe jeg mener er veldig viktig, du må virkelig elske den og kunne se på den hver dag resten av livet ditt. Poenget mitt er ikke å oppfordre alle til å skaffe seg tatovering, men til å få andre til å forstå hvorfor noen vill, og at det er viktig å tenke seg nøøøøye om.


Her har jeg samlet tatoveringer som jeg liker. Ikke nødvendigvis plassen eller akkurat det symbolet, men at jeg liker veldig godt stilen.

Alle bildene er av Rihanna og hennes tattoveringer.
Blomstermønster, noe jeg er svak for. Spesielt kirsebærblomster og roser ♥

På de to øverste tatoveringene står det "matub", som er arabisk og betyr  "Det er skrevet ned" eller at alt som kommer til å skje er skrevet ned av gud. Veldig religiøs med andre ord, så var ikke derfor jeg likte det (ikke det at jeg har noe i mot det heller, men kunne ikke hatt en slik tattoo selv). Men jeg synes skriften er veldig fin, og kunne godt hatt noe i den typen, bare ett annet ord.

De andre tatoveringene er like tatoveringer som dere ser. Det synes jeg er veldig søtt og meningsfullt. Uansett om man kommer til å miste kontakten med denne personen senere i livet, så synes jeg ikke at det blir en dum idé, fordi det er ett meningsfullt minne. Det er ingen direkte "navn", så om det går galt mellom deg og kjæresten kommer du ikke til å angre på at det står "queen" eller "king", på armen din. Jeg kunne godt tatt en lignende tatovering med noen, og har planer om å ta en med søsteren min etterhvert :)En lett blanding av litt forskjellig :) Bildene er hentet fra weheartit brukeren min, som du finner HER.

Hva er din mening om tatoveringer? Om du skulle hatt en, hvordan hadde den sett ut, hvor og hvorfor?

 

#TATOVERINGER #TATTOO #TATTOOS #INSPO #INSPIRASJON #MENINGER

 • Skrevet: 01.04.2014  //  Kl: 21:22  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 11

Det er kanskje noen som tenker at dette er en sen aprilsnar når jeg skriver dette? Nope. Så kjedelig er jeg ikke at jeg lyver om det. Men i dag er det ett år siden jeg og Ramin ble sammen. Jeg skriver ikke så ofte om han, og jeg legger ikke ut så mange bilder av oss. Så da føler jeg at det er lov med ett skryte innlegg i dag, og med litt klissete bilder. Så får dere som ikke tåler å se det, bare bla fort forbi. 

Jeg kommer ikke til å legge ut en laaang kjærlighetserklæring. Fordi det er ikke helt meg. Men jeg ville bare ta noen minutter av deres tid, til å fortelle om det. Til dere som lurte på om vi feiret noe i dag, så gjorde vi ikke det. Begge var så opptatte, så vi skal ta det senere.

Det er litt kyssbilder, men det overlever dere sikkert :)

#ETTÅRSJUBILEUM #JUBILEUM #KJÆRESTEN 
 • Skrevet: 17.03.2014  //  Kl: 20:33  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 10

Er det flere der ute som legger merke til hvor glad man blir når det er sol ute? Jeg merker det veldig godt på både humøret og motivasjonen. Å når jeg nevner motivasjon så mener jeg motivasjon for alt, skole, trening, dansen, kjæreste, gode venner, familie og alt det som betyr noe spessielt for meg her i livet. Heheh, kanskje jeg er litt dypere og klissete enn jeg vanligvis er i innleggen mine. Men jeg vill bare prøve å få fram ett poeng.

Poenget er at jeg vet med meg selv at jeg ikke er like aktiv som før når det gjelder bloggen. Og jeg liker det ikke og får litt dårlig samvittighet for det. Men jeg vill ikke at dere skal tro at det er noe galt, at jeg har glemt bloggen, er umotivert eller ikke har det bra. For det har jeg. Jeg har det utrolig fint akkurat nå. Å det er akkurat derfor jeg er mindre aktiv en før. Rart ja? Jeg har det så bra, og i perioder skjer det så alt for mye, at jeg rekker ikke å skrive om hva som skjer. Og det er ikke alltid jeg heller vill ta med meg pcen over alt, for er jeg ute på noe med kjæresten eller gode venner så vill jeg nyte tiden med dem. Ikke være usosial. Jeg vill heller ikke ha en "sutreblogg" der jeg klager over alt som er galt, så jeg vill jo fortelle dere om de gode øyeblikkene også. Men som sagt er det ikke alltid det blir tid til det.

Normalt har jeg bare med meg iPhonen, og jeg tar masse bilder med den. MEN synes ikke iphone bildene har potensiale nok til å havne på bloggen. Men det er bare min mening.. Hva synes dere? Ville dere lest innlegg der jeg har tatt bilder med iPhonen? Er det interessant for dere å se likevell? Jeg skal prøve å bli flinkere med å ta med meg kameraet på ting, så det blir flere bilder og lettere å fortelle dere om hva som skjer i hverdagen.

Det er ikke det beste smilebildet av meg, men det er ett ekte smil og beskriver godt hvordan jeg føler meg nå.

Wow, savner å ha så brune ben som jeg hadde på den tiden :o


Bildene er fra i sommer.

Må bare slenge med at jeg gleder meg som en unge til ordentlig sommer, og man kan ha på seg det man vill av sommerklær. Det er 1000 ganger lettere å finne ett antrekk! Også digger jeg at jeg kan gå i sånne klær som på bildene over.

#SOMMER #SMIL #HVERDAG #BLOGGING #OUTFIT

 • Skrevet: 10.01.2014  //  Kl: 20:47  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 4

Jeg vill bare starte med å si at jeg ønsker ikke at noen skal ta seg nær av dette. Til dere som kjenner meg godt og er venninnene mine, så har jeg ikke noe i mot at dere stiller dette spørsmålet. For regner ikke med at dere blir påvriket eller bryr dere så mye om det :-) 

Er det noe jeg har blitt spurt om en del her på bloggen og som jeg virkelig ikke liker å få, så er det spørsmålet om hvilken størrelse jeg bruker i klær. Føler en liten klump i magen når jeg leser det i kommentarfeltet. Som blogger må man tåle en del, og jeg blir absolutt ikke lei meg fordi jeg er usikker på meg selv. Eller at jeg er redd for å si hva slags størrelser jeg bruker i enten en bikini eller en kjole. Men jeg grøsser når jeg tenker på alle de som sammenligner seg selv med andre og som kan bli påvirket av det. Å jeg vill ikke være den som påvirker påvirker noen, og dette tenker jeg over når jeg skriver innlegg. For nå i dag er det så mye av det, og jeg blir helt sliten og lei av alt vi skal prøve å være, leve opp til og sammenligne oss som. Det er heller ingen hemmelighetet at jeg er liten med store bryster, og det er ikke noe feil med det, og sikkert i manges øyner er det veldig positivft. Jeg er missfornøyd med kroppen min, men har selvfølgelig alltid hatt noen "komplekser". Men de kommer og går, og nå har jeg lært å ikke bry meg så mye om det. Det er også noen ting jeg vill gjøre noe med, men jeg er også fornøyd slik jeg er nå. Å jeg skulle ønske flere var nettopp det, om ikke vekten din er en fare for deg eller brystene så store at du får vondt i ryggen, så vær fornøyd med slik du er. Tenk at noen andre der ute skulle ønske de hadde noe av det du har, om det så er kroppen, utseende eller personelighet. 

Jeg vill gjerne hjelpe dere! Føler det er litt derfor jeg er her og har bloggen også, hvertfall når jeg legger ut innlegg om innkjøp. Så det er bare og spørre enten i kommentarfeltet, innboksen på bloggen eller melding på facebooksiden til bloggen :-) Men fra nå av velger jeg å ikke svare på slike "personelige" ting som f.eks bh størrelse eller klesstørrelse. For jeg synes ikke det er riktig. Har du eventuellt lyst til å kjøpe noe og lurer på størrelsen, så spør meg heller om den er stor / liten / normal i størrelsen, og ikke hva jeg bruker i klær. Thank you guys! Håper dere forstår hva jeg mener.  • Skrevet: 31.12.2013  //  Kl: 12:15  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 6

Mitt nyttårsforsett for i år er å bli deilig, brun og lykkelig! Så det skal jeg prøve å oppnå. Neida, det var kanskje en usakelig beskrivelse på det, for jeg legger litt mer i de tre ordene enn kanskje det første du forbinder det med. 

♥ Deilig

- At jeg kan bli mer fornøyd med kroppen min, ikke bare utseende, men også styrken og teknikken jeg trenger for å bli bedre i dansen. Men også så klart er det visse ting som jeg ikke er heelt 100% fornøyd med, som jeg vill endre på. Slik er det for alle. Og i denne vinteren la jeg på meg ca fire kilo, det er ikke noe jeg er lei meg over. For jeg vet jeg ikke er "stor" eller lubben, og målet mitt er ikke å se ut som en modell fra chanel eller victoria's secret. Så det er helt ok, eneste jeg savner er mage musklene mine hahah. Så det blir bra og komme til "sitt gamle jeg" igjen eller kanskje "en ny og bedre jeg". Det er det jeg satser på.

♥ Brun

- Ja, nå som det nærmer seg vår skal jeg prøve å ta litt sol så jeg blir brun til sommeren. Jepp, jeg er av den sorten som liker å ta sol, rett og slett fordi jeg føler meg såå mye bedre med litt brunfarge på kroppen. Men også fordi jeg er plaget med "nupper" kan ligne litt på kviser som jeg alltid får på vinteren. Å jeg hater de og det eneste som får de bort (har jeg funnet ut) er sol. ♥ Lykkelig

- Det er og blir det vanskelige punktet. Selv om alle har sine opp og ned turer, er jeg bestemt på å bli enda mer lykkelig enn det jeg allerede er. Det jeg har funnet ut i det siste er at jeg bør gjøre det jeg liker, og det er det som gjør meg lykkelig. Ikke alltid bry meg om alle kravene de rundt meg har til meg, for jeg kan umulig gjøre alle tilfreds!  Jeg er også en sånn person som bryr meg veldig mye om andre, og går langt for å gjøre de rundt meg glade og lykkelig. Det er egentlig en god egenskap, men jeg føler jeg har litt for mye av den, og til tider glemmer jeg meg selv. Å da blir det bare kaos og jeg blir ulykkelig. Så det har jeg prøvd å jobbe med og det skal jeg fortsette med! 

// Alle bildene i kollasjene mine er fra weheartit.com

#NYTTÅRSFORSETT #LYKKE

 

 

 • Skrevet: 06.12.2013  //  Kl: 18:14  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 0

Denne her har surret og gått litt på nettet i de siste dagene, så regner med at de fleste av dere har sett den. Men om du ikke har det så regner jeg med at du ikke liker koking av f.eks levende hunder og andre dyr, så hvorfor ikke bare signere under? Tar deg to kjappe minutter og det lille du gjør kan ha en stor betydning! 

Jeg fant artikkelen for noen dager siden og satte den til side, tenkte jeg skulle skrive under senere. Fikk en påmindlese da jeg så den igjen på en blogg, MEN nå har jeg også signert. Derfor vill jeg gjerne dele det videre, for det er så lite som skal til. Å jeg synes det er trist at folk skylder på kultur for å gjøre en dårlig handling, sånn som noen ville ha forsvart dette emne om å koke levende dyr. 

#STOPCOOKINGLIVEANIMALS #DYREVÆRN 

 • Skrevet: 17.10.2013  //  Kl: 22:55  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 6

Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om #migrene og #stresshodepine, siden jeg har det og det preger mye av min hverdag. Migrene er ganske vanlig så det er sikkert noen av leserene mine som også har det. Å derfor føler jeg at det er et tema og har valgt å dele min historie / erfaring med det, kanskje noen der ute også kjenner seg igjen? Eller at noen trenger å vite at det er flere der ut som har den samme utfordringen. Migrene og stresshodepine kan være en stor utfording til tider. Men jeg vill ikke kalle det et problem eller at det er synd på meg siden jeg har det. For meg er det helt vanlig å ha vondt i hodet flere ganger i uken, så det er nesten rart å tenke på at det finnes mennesker der ute som "aldri" får vondt i hodet.

Jeg slenger med noen arkivbilder.

.


Min historie: Migrenen er noe jeg har hatt så lenge jeg kan huske, men fikk ikke (færlt å si dette, men) "diagnosen" før for ett år siden. Det var ikke før jeg begynte på ungdomskolen det ble ett problem, siden jeg hadde så vondt og ble så utmattet av det. Å det ble bare værre og værre med årene. Første året på vgs var det værst og jeg hadde stort fravær pga å alltid være utmattet. Det var da jeg endelig kom meg til legen, og fikk medesiner som jeg kunne ta når jeg fikk vondt. Men migrenen stoppet ikke, og jeg hadde det vondt i hodet hver dag. Lege besøkene ble oftere, og jeg måtte undersøkes for sikkerhets skyld sa de. Siden det var en liten risiko for at jeg kunne ha en syste eller noe farlig i hodet som utløste smerten. 

De fant ingenting, heldigvis og uheldigvis. Heldigvis fordi jeg hadde ikke noe skummelt og farlig, uheldigvis fordi vi visste fortsatt ikke hva som feilet meg. Den nye løsningen var psycomotorisk fysoterapi, som er fysoterapi der han/hun også hjelper deg litt med hvordan du tenker ut i fra det "problemet" du har. Fordi det ligger så mye i hodene våres. Jeg syntes ikke det hjalp så mye for meg, så jeg sluttet etter en stund. Hadde flere turer til legen og nevrologen, men de sa bare at jeg hadde migrene og stresshodepine, og det var det ikke så mye å gjøre noe med, så det måtte jeg lære meg å leve med. En beskjed jeg absolutt ikke var glad for å høre.Til de som ikke vet så mye om migrene kan jeg si at det er så mange forskjellige typer og legene vet ikke så mye om det. Å det er en myte at man få så vondt i hodet at man kaster opp, for det gjør sjeldent jeg. Det er også ikke sant at man bare har det en gang i måneden, for det finnes en type som alltid ligger der og skurrer. Så du har nesten konstant vondt i hodet, og det er den jeg har. Når jeg får anfallene mine, (hater å bruke det ordet for det høres så dramatisk ut. Hahah, men det heter det.) så det første jeg kjenner er en liten murring i hodet, den blir gradevis sterker og jeg blir utmattet, reagerer på lyder, lukt og lys, kan også bli kvalm, men det er sjeldent. Det jeg har funnet ut utløser migrenen min er: Hvis jeg spiser mye ost, har spist dårlig og uregelmessig, har sovet dårlig, konsentrert meg for mye om skolen, er stresset, er sliten. 

Så da vet dere litt om det og hvordan det er å ha det og kanskje forstår meg litt bedre, håper dere så noe nytte av å lese dette :-) Håper også på at det kan være til hjelp for noen som har det samme utfordringene i hverdagen sin og vite at du er ikke alene. Jeg har det også og det er kjipt, men vi må faktisk lære oss å leve med det, men vikitgt av alt: å lytte til kroppen når den sier stopp. Uansett føles det 1000 ganger bedre nå som jeg har fått skrevet om det. Stooor takk til dere som orket å lese alt sammen!

 • Skrevet: 03.09.2013  //  Kl: 20:27  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 1

Vi er for plastisk kirurgi fordi de kjendisene vi synes er pene har opperert seg?

I dag kom jeg over ett innlegg som provoserte mange fordi det var positivft til plastisk kirurgi. For å gå dypere inn i innlegget var det at de fleste kjendisene som vi synes er de vakreste, har tatt plastisk kirurgi for å føle seg enda penere og bli til de annsiktene av dem som vi kjenner til i dag. De mest kjente annsiktene som unge jenter ser opp til har tatt plastisk kirurgi, og i følge det innlegget gjør dette til at vi er for plastisk kirurgi. Derfor fikk jeg inspirasjon til å skrive dette innlegget. 

Vell, jeg synes ikke det proviserer fordi det var mye sant i det som ble skrevet. For de fleste kjendisene som vi ser opptil og synes er verdens vakreste har gått igjennom plastisk kirurgi, MEN det betyr ikke at det er det som gjør dem "vakker", eller at alle som synes de er de fineste er FOR plastisk kirurgi. La oss f.eks ta Alena Shishkova siden jeg og mange andre ser opp til henne. Selv om hun mest sannsynelig har tatt noen plastiske opprasjoner, betyr ikke det at hun burde tatt den / de opperasjonene for å se bra ut. Fordi de fleste har sett bilder av henne usminket og ufikset, og hun er fortsatt vakker. Ja, noen kan mene at en person ser penere ut etter opperasjoner, men den lille oppereasjonen gjør ikke så mye med annisktet at det blir enn så stor forvandling. Det er fortsatt det samme anisktet, jeg mener at la oss se på Alena som ett eksempel igjen, hun bruker en del sminke og jeg tror at det er sminken som gjør den store forvandlingen og helheten. Bare se på de forskjellige bildene med forsjellig sminke, det er ikke lett å se at det er samme jenta. De fleste opperasjoner handler om selvbilde og selvitillit

Det meste kan gjøres med sminke, det er ikke et behov for å ta masse plastiske opperasjoner. Plastikse opperasjoner tror jeg i de fleste tillfellene handler om selvtillit, og så små "feil" som bare du selv ser. De store forandriningene som gjør ett ansikt annerledes er sminke. Å når jeg sier dette mener jeg IKKE at alle burde transformere annsiktet sitt med sminke fordi de ikke er pene uten. Neinei, langt der i fra. Det er flere tillfeller jeg har sett en jente som har det pene anisktet, men som gjør litt feil med sminken. Så hun hadde egentlig sett mye finere ut uten så mye sminke. Fordi hun er naturlig pen. 

Jeg mener at plastiske opperasjoner er overdrevent med mindre du har ett stort problem, eller noe du er svært svært missfornøyd med. Om du er nesten blind, nesen din ikke fungerer som den skal og ikke får puste ordentlig, eller har hareskår, eller har henge bryster som nittenåring, da skjønner jeg at du trenger det. Men fordi du mener nesen din er litt for stor, eller at puppene dine ikke står rett ut og er D cup, synes ikke jeg er noen grunn for å gjøre det. Jeg leste ett sted at en kjendis sa at alle burde sminke seg. Jeg er enig i det hun sa fordi man kan skjule skavanker, og fremheve det fine. Ikke transformere annsiktet ditt og klæsje på masse sminke, men tenk på det heller som ett hjelpeverktøy. MEN er du rundt nittenår trenger du ikke sminke, for de fleste som er rundt nitten år + eller -, har ett naturlig pent og ungt annsikt. Og burde ikke tenke at de må bruke sminke hverdag for å føle seg pene, fordi det kommer innen i fra med selvbildet ditt. Og om noen jenter forteller deg noe annet, vell da er de vell så usikre på seg selv at de ikke kunne ikke gjort det samme.

 

Hvordan få bedre selvtillit og selvbilde?

Det er det vanskelige for du må endre tanke gangen din, og det får du ikke gjort på 1,2,3. Det tar flere år og noen må jobbe med det hele livet. Men det hjelepr hvertfall ikke å se seg selv i speielt hver dag og tenke "æsj, så stygg jeg er". Du må tenke positivft og ikke lete etter dine svakheter, men se dine gode sider og det som er bra med deg selv. Idunn har en veldig god video med forslag til hvordan du kan få bedre selvtillit og hva du bør jobbe med. Hun har mange gode videoer, så det er bare å se!

 

Se videoen på å få bedre selvtbilde av Idunn her:

 • Skrevet: 24.08.2013  //  Kl: 20:18  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 3

Jeg tenkte å dele med dere hva jeg har gjort i sommer, eller høydepunktene og noe av det jeg husker best. Så får dere ett lite innblikk av sommerferien min, og tenker det ville dere like å lese. Så her kommer mine minner fra sommeren 2013:

 

♥ Grillkveld med jentene

Som avslutning på skoleåret hadde Eline grillkveld hjemme hos seg. Nina, Marthe, Erika, Ingeborg og jeg var der og selv om regenet pøste ned, var det vellykka!

 

♥  Besøkte familien i Narvik

Helt i starten av sommerferien dro jeg til Narvik for å besøke Mamma, søsteren min og tantebarnet mitt Defne. Det er alltid koselig å komme dit, og jeg har ganske nært forhold til dem, selv om de bor langt unna. Meste av tiden der gikk med til å slappe av, jeg møtte også tante og onkel, så mye på film med søsteren min og bestevenninnen hennes, lekte så klart med Defne.♥ Feiret bryllupp

Kusinen min giftet seg, og det var ganske spessielt fordi hun er de første av søskenbarnene mine som gifter seg. Ett vellykket bryllupp med familie og venner!Antrekket mitt i brylluppet

♥ Nattbading / nattvassing

En sen sommerkveld når jentene og jeg var hos Eline, bestemte vi oss for å ta nattbad. Men vi syntes det var kaldt så ble mer vassing, i tillegg til at når vi stod i sannen så begynte vi å synke! Det var ganske skummelt at hele leggen var under sanden, men også veldig komisk!

 

♥ Badet på Jorekstad

Jorekstad er et bade sted utenfor lillehammer, Amanda, jeg, Eline og lilleboren hennes med en kompis dro dit. Vi var der hele dagen, solte oss for det meste og badet. ♥ Solt oss i parken

Nina, Marthe, Eline, jeg, Erika og kjæresten tilbrakte en dag i parken. Vi skravlet og koste oss, vi bestemte oss for å grille, men var så sultene så vi dro på Mc Donald i stedet. Hahah. 

 

♥ Feiret bursdag med venner

Jeg hadde ikke tenkt til å feire bursdagen min, nettopp fordi jeg ikke liker å ferie bursdag. Ganske rart for det digger vell de fleste? Jeg liker heller å feire andres bursdag, for da er ikke jeg midtpunktet... MEN jeg inviterte de nærmeste jentene mine, og jeg koste meg veldig! Var ikke rart i det hele tatt, bare koselig.

 

♥ Spontan tur til Barcelona

Barcelona turen min har jeg skrevet om på bloggen, så den kan dere lese her. Pappa hadde snakket om å reise bort i sommer, men han visste ikke hvor. Jeg trodde kanskje ikke det ble noe av, men plutselig sa han at han hadde bestilt reise til Barcelona. Å da ble jeg selvfølgelig kjempe glad og spent! Dere tenker kanskje at det er kjedelig/kleint å reise alene med pappaen sin? Men det var det ikke i det hele tatt! Vi koste oss masse, og jeg fikk til og med tvingt han på en shopping dag :-D
 ♥ Tilbrakt tid med Eline snuppelure

Den personen jeg kanskje har vært mest med er Eline, det kom vell ikke som ett sjokk. Jeg husker ikke alt vi har gjort, men vi ler masse sammen og det er aldri kjedelig med henne. 

 

♥ Tilbrakt tid med Kjæresten

Jeg har ikke fått vært så mye med Ramin i sommer som jeg skulle ønsket. Fordi han var borte i fem uker, så dere kan tenke dere hvor godt det var å se hverandre igjen! Men de to siste ukene i ferien var vi sammen. Jeg tror det er bra å være litt borte fra hverandre, kanskje ikke så lenge, men hvertfall noen dager. Det er kjedelig der og da, men det er så deilig når man møtes igjen!

 

Det er selvfølgelig mer som har skjedd, men dette var det jeg husket best og ville dele med dere. 

 

 • Skrevet: 16.08.2013  //  Kl: 16:11  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 5

Om jeg har er syk, kjeder meg eller har en dårlig dag pleier jeg å se på forskjellige youtubere. Så her kommer en liten anbefaling til dere, om dere trenger en oppmuntring eller noe å gjøre :-)

To av mine favoritter er Pewdiepie og Cutiepie, som dere sikkert vet godt hvem er. ( For å fortelle kort om hvem de er til dere som ikke vet det, så kan jeg fortelle at Pewdie lager videoer der han spiller, han er veldig veldig lettskremt noe som gjør det utrolig morsomt! Cutiepie har søt og inspirerende stil så lager videoer med stylingtips, men hun har også noen morsomme vlogs.) De er begge to herlige og morsomme personer som utfylder hverandre.

Så det gjør dem kanskje til det søteste kjæresteparet på youtube? Det synes i alle fall jeg :-)

 

Hope you enjoyed! De har flere videoer så det er bare å se!

 

 • Skrevet: 12.05.2013  //  Kl: 17:55  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 3

Savner sene kvelder med beste menneskene på stranda. Ahh, så koselig. Må få det til igjen snart, nå som sommeren nærmer seg :-)

De første to bildene er av søsteren min og meg på verandaen til mamma, jeg vet jeg skal på Narvik besøk til sommeren, men vet ikke hvor lenge enda.

Erika og jeg tror vi er kule gangsta's, bildet helt til høyere.
Bilde 1 og 2 er fra slutten av august på en jentekveld, bildene er tatt ute i regne. En kald, men litt gøy opplevelse. Nr 3. er fra klasseturen i 10. klasse, her er vi på tusenfryd.

Bilde nr 4. Er av meg og tanteungen min, bildet er tatt i Tyrkia.
Som dere ser bildet flere bilder fra stranda og Tyrkia.

Det var bilder fra noen av mine minner fra forrige sommer, er det noe jeg savner så er det dette! Sene kvelder på stranda, grilling, bading og spontane ting som blir bra! Tilbringe tiden med de du er mest glad i og bare slappe av, nyte været og bare kooos! Jeg kunne fortalt om hva jeg savner med sommeren i evigheter, gaad! Må si jeg gleder meg masse til ferien nå, tipper egentlig alle gjør det :-D

 • Skrevet: 06.05.2013  //  Kl: 20:25  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 11

"Ingen bryr seg om hva du skriver på bloggen, de bare ser på bildene dine..."  Var en kommentar jeg fikk om bloggen min. En liten sannhet er det i den setningen, MEN det spiller så liten rolle. Jeg bryr meg ikke om det er ti som klikker seg inn på bloggen min bare for å se på bilder, og det er en som leser det jeg skriver. Det har lite å si at jeg ikke er en toppblogger, og ikke har så syykt mange lesere, så lenge jeg har 100 lesere, 50, 10 eller bare 1, så kommer jeg til å fortsette for bare de 100 eller den ene. For da er det er faktisk en person der ute som tar seg tid til å lese bloggen min, og det setter jeg pris på.Jeg setter pris alle leserene mine, alle kommentarer (kritikk eller ikke), det er ikke noe jeg bare sier. Jeg mener det, noen ganger er det godt å få ut følelsene sine, eller bare å ha et sted å være kreativ på. Et sted jeg kan komme med mine meninger og tanker, kanskje jeg også inspirerer noen, eller kanskje jeg til og med for hjelpet noen der ute. Å det er det som spiller en rolle og det er derfor jeg blogger :-)

 • Skrevet: 29.04.2013  //  Kl: 21:30  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 10

Har en stund hatt lyst til å lage et slikt innlegg der jeg skriver litt om ting som gleder meg. Trenger ikke å være noe stort, jeg tenker mer på de små tingene i hverdagen. Kanskje dere vil kjenne dere igjen av flere av tingene? Uansett, enjoy!

1. Når snøen har smeltet, det blir varmere i luften og våren er endelig her!

2. Dype og gode samtaler der man diskuterer og snakker om alt, livsspørsmål, overnaturlig, relgion, samfunnet, verden, alt mulig.

3. De samtalene som skjer sent på kvelden, om man går en tur ute, sitter rundt et bål, bare er med venner eller ligger i sengen og snakker over mobilen. 

4. Dette er kanskje veldig materilaistisk, men det er ingen hemmelighet at jeg elsker å shoppe. Den følelsen man får av å kjøpe noe du virkelig har ønsket deg, eller du har funnet noe du liker kjempe godt. Blir alltid i godt humør av det.

5. Å ha ting jeg kan glede meg til, som en ferie tur, konkurranse eller bare en chille kveld med jentene.

6. Følelsen av å være på reisefot, om det så er syden, hytta, besøke familie, roadtrip, eller bare til nabobyen. 


// Fra juli - august 2012

7. Trening, å få bruke kroppen. Kanskje jeg er døds sliten der og da, men det føles alltid bra ut etter på!
Kleint tøyingebilde..

8. Å danse, da mener jeg både å danse på fest og å danse i et studio. Vet ikke hvordan jeg skal beskrive den følelsen, men de fleste vet hva jeg mener. 
// Øverste bildet fra venstre, Margrethe, Erika, Nina, meg, Marthe og Eline. Fra Mars 2013.

// Litt forskjellige dansebilder fra 2012 - 2013

9. Når noe uventet men bra skjer, som om man plutselig bestemmer seg for å finne på noe og det blir vellykket. Ofte også bedre enn forventet.


// Emilie, Erika og Nina, på båttur i Mai 2012.

10. Når fremmede smiler til deg, det er vell noe alle setter pris på. Skal ikke så mye til for å glede andre, noen ganger er et smil alt som skal til :-) 


// Det fineste smilet jeg vet om! September 2012

 

 

 

 

 • Skrevet: 07.03.2013  //  Kl: 22:06  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 5

Er det noe som deffinitivft står på "før jeg dør listen" (Ikke det at jeg har skrevet en, men det er noe jeg virkelig vil gjøre) så er det at jeg skal lære meg å surfe. Det ser så utrolig gøy ut med de som klarer det! Det eneste er at jeg alltid har vært skeptisk med vann og aldri likt å dukke f.eks. Jeg husker at jeg var skikkelig redd for å drukne når jeg var liten, selv om jeg aldri har hatt en færl opplevelse med vann. Skjønner ikke hva det der kommer av egentlig. Men jeg skal klare å kvitte meg med den lille vannskrekken min og sette benene min på et surfebrett, bare vent å se!

Siden jeg har tenkt til å være lærling i Australia så er det en super mulighet for å lære seg å surfe, det er ca ett og ett halvt år til. Om jeg ikke lærer meg å surfe før den tid da så klart, man vet jo aldri. Ta bare å se på disse fantastiske bildene av surfing:

// tumblr


 

Stikkord:
 • Skrevet: 04.03.2013  //  Kl: 21:31  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 15

Er det noe som irriterer meg og som jeg synes rett og slett bare er stygt gjort, er når f.eks en jente med store bryster får ekle kommentarer fordi hun har valgt en kjole med dyp utringning (som de fleste unge jenter bruker). Eller når folk kommenterer til en dame at hun har BLITT så pen, fordi hun har gått ned i vekt. Skjønn har hun vært hele livet, men de menneskene som kommenterer det har en spesefikk holdning til hva DE synes er fint. Noe jeg synes er trist er når en jente med former sier: Nydelig shorts! Hadde jeg bare hatt kropp til å kunne bruke den... 

Selvfølgelig har vi alle forskjellige kroppsfasonger (Noen er epleform, søyleform, timeglassfigur osv) å det er snitt som ser bedre ut på andre, og noen snitt man skal holde seg unna. MEN at det er blitt slik at noen synes det er helt greit om en jente som er naturlig tynn kan gå lettkledd, men om en jente med litt former gjør det samme så blir det plutselig "æsj" og hun blir stemplet som hore. Det er bare patetisk og jeg får vondt inni meg. Det burde ikke være slik, det skal ikke være slik. Jeg har alltid ment at alle burde få gå i det de vil, like det de vil og ha sin egene individuelle stil uten problemer. Så klart finnes det noe som ikke er sosialt akseptabelt. Men det finnes også en grense om hva som er sosialt akseptabelt og hva som er fordommer. Jeg mener at en del brude skru ned fordommene sine et par hak, og lære seg hva som er sosialt akseptabelt.

Vær så snill prøv å ikke bli så påvirket av hva som er nåtidens kroppsidealet, lær å vær deg selv, stol på din smak, ta utfordringer, elsk deg selv og kroppen din og du vil vokse på reisen. Det er jeg sikker på. Jeg virker kanskje som en av de med mest selvtillit når jeg skriver dette, det kan jeg røpe og si at jeg ikke er! Jeg er like usikker på kroppen min som de fleste på min alder. Jeg vet også at jeg blogger mye om trening og gir tips om kosthold. Jeg skal være forsiktig å si hva jeg synes er fint, jeg mener ikke at alle skal se slik og veie så mye. Jeg trener for å bli bedre i dansen, for å ha en sunn og sprek livsstil, holde meg i form og ikke minst fordi jeg hadde ikke klart meg uten. Det får meg til å glemme omverdenen og bekymringer, jeg føler meg også ti tusen ganger bedre.

// På bildene ser dere bloggeren Nadia Aboulhosn. Alle bildene er hentet fra bloggen hennes og dere kan finne bloggen hennes via denne linken HER.

 • Skrevet: 26.02.2013  //  Kl: 20:57  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 15

Jeg vil ha en liten hund...


Å eie en hund er noe jeg alltid har ønsket meg! Når jeg var liten hadde jeg mest lyst på en schæfer, men skal jeg flytte for meg selv en gang kan jeg ikke ha en så stor hund. Med tanke på leilighet, en stor hund trenger jo mye plass. Derfor har jeg gått fra scæfer til en liten hund, som jeg kan dulle og dalle med. Kommer til å bli den stutt-tykke og bortskjemte hunden! Neida, skal nok klare å gi den litt oppdragelse ;-) 

Det er to hunderaser jeg har mest lyst på, kanskje dere har skjønt det etter bildene å dømme? Nummer en på lista ligger pomeranian, de er så herlige! Ser ut som en bamse! Nummer to er å skaffe meg en mops, men det blir etter pomeranian. Eller vi får se, må uansett starter med en! 

 • Skrevet: 08.01.2013  //  Kl: 19:38  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 10

Takket ja til en del hefter om folkehøyskole og å studere i utlandet. Ikke lenge etter på dukket alt sammen i postkassen min , en etter en!

"Klar for verden?" - Oh, yess!


Som mange andre på min alder deler jeg drømmen om å studere i utlandet. Ikke alle som tør å gjøre det, men jeg tror neppe jeg vill angre etter jeg har prøvd det! Som dere ser gjelder heftene fra skoleåret 2012 - 2013, så riktig nok en stund siden jeg fikk dem. Har lenge villet skrive et innlegg om det, men har hatt mye annet å blogge om og fikk det ikke i tankene før i dag. Men det er selvfølgelig mange valg å ta, mye tenkning som står bak. Om du skal bo i felleskap eller hos vertsfamilie, du vet ikke hvordan vertsfamilien din er, du kommer til å møte all slags folk på godt og vondt, du bestemmer ikke hva slags lærere du får, hvordan skolen ser ut, og blir hjemlengselen for stor? Tonnevis av spørsmål og avklaringer. Så det er nok greit med et år planlegging. Heldigvis har jeg god tid på å finne det ut, å det er ikke sikkert jeg drar med noen av disse selskapene.

Planen min er å gå ferdig førsteåret på design og håndtverk, for så gå frisør linja. Så har jeg tenkt å ta seks måneder med studiespess. for så å være frisørlærling i utlandet, ta makeup kurs og lære mere om extensions. Jeg har ikke bare lyst til å bli frisør, jeg vill bli noe mere også. Landet  jeg har lyst til å reise til er Australia! Av mange forskjellige grunner: nydelig land, helt anderledes natur og dyreliv, engelsktalende land, kanskje jeg til og med blir kvitt "vannskrekken" og lære meg å surfe? Nå kjenner jeg ingen som har studert i utlandet, for ingen i min familie har gjort noe slikt før. Derfor vet ikke jeg så mye om det, enn det som står i heftene. Kanskje noen av dere som vet mer enn meg om dette, kanskje kunne fortalt meg mer? 

 • Skrevet: 19.11.2012  //  Kl: 18:03  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 0

Fant denne videoen helt tilfeldig. Å jeg vill dele den fordi det er garantert mange der ute som liker en gutt, men ikke vet hvordan de skal få oppmerksomheten hans. Du trenger ikke å like noen spesielle for å se videoen, men det handler litt om å være usikker på seg selv og kanskje hva man skal si. Verdt en liten titt, syntes hun hadde et ganske bra poeng.

Noe jeg også liker med videoen er at hun forteller deg ikke hvordan du oppføre deg eller hvordan du skal være. Slik mange legger ut, når de tror de skal hjelpe andre.

 • Skrevet: 24.09.2012  //  Kl: 19:20  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 0

Noen tror kanskje jeg er en person med ganske bra selvtillit, men det erjeg ikke. Har hørt at jeg kan virke veldig "laidback", noe som sikkert er sant. Kan ikke si jeg er en av de som sliter mest med selvtillitten, for det er andre som sliter mye mer. Dette er noe jeg har jobbet veldig mye med, og føler jeg har kommet ganske langt på veien, men det er fortsatt langt å gå.

Det er bare noe du må fortsette å jobbe med hver dag, for det skal så lite til før du faller tilbake til der du var. Tro meg, på meg går det veldig i baner. Jeg har ingen oppskrivft på hvordan du kan få livet ditt bedre. Alle er forskjellige, noe som betyr at alle har forskjellige behov og har forskjellige bruksandvisninger på seg selv. Det handler om å finne seg selv, klisjè. Men alle sier det hele tiden og alle vet det er slik det er og være ung. Selv om det er ungdommer som har bra selvtillit, finnes det også barn og voksende som sliter med det.                                                                                                                                            

 

FacebookStory of the Otherside.

Hvordan ble man slik? Det er vanskelig og si, noen har alltid vært slik, andre har kanskje gått igjennom noe vanskelig. 

Insight & Inspiration.WeAreTeensღ

For noen kan det hjelpe og se seg selv i speilet hver dag og si: Jeg er  vakker. Høres ekstremt teit ut, men jeg har hørt at noen synes det hjelper. Bare å endre tankene om seg selv, har så mye og si. Som bestevennen min sa: Det heter ikke, "Jeg er ikke verdt mer enn andre", men "Andre er ikke verdt mere enn meg". Den har jeg tenkt så feil i så mange år. Noen må gå på en smell, kjærlighetssorg eller deprisjon. Drastisk og trist, men sant. For andre igjen fungerer det å snakke med noen, om det er venner, familie eller psykolog.

- Rebecca Risbergssleep wake hope and thenplease smile :)

Vi snakker ikke om det, og det er ikke så mye fokus på det. Men jeg tror kanskje det er noe vi sliter mest med i sammfunnet vårt i dag. Det er også mange som tar livet sitt pga at de har så mye problemer med seg selv. Men fortsatt ingen snakker om det. Det er så jævelig å ha det slik! Derfor ville jeg lage et innlegg om det, og fortelle at nettopp DU er ikke alene. Det er mange, mange, mange flere som har det slik. Det er bare så utrolig viktig å vite dette!

 

 • Skrevet: 19.09.2012  //  Kl: 21:25  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 3
Crappy iPhone bilder, men det var det eneste jeg hadde å legge ut i dag. Har hatt vondt i hode i hele dag, fikk beskjed av læreren at jeg ikke hadde noe der å gjøre og at jeg ikke så bra ut. Så da dro jeg motvillig hjem. Er det noe som plager meg for tiden så er det hodet. Klarer ikke å fungere slik som jeg skal på skole, trening og ellers. Skulle egentlig på MR i dag, sjekke hodet. Men siden jeg er så surrete  sov jeg heller bort dagen. Har hatt det slik i tre år nå, er så lei! WHOOPS! Ble vist et klage innlegg det her, men ville bare fortelle dere om hodepinen. Er jo blitt en del av meg den å nå, dessverre.


 • Skrevet: 15.07.2012  //  Kl: 21:33  //  Kategori: Tanker og meninger  //  Kommentarer: 10

Ofte når jeg er i utlandet  begynner jeg av en eller annen grunn å tenke på Engelsk. Synes dette er helt rart, men det er sikkert fordi jeg snakker en del engelsk da og hører språket rundt meg.  Sånn som nå som jeg er i Narvik, hender det at jeg begynner å tenke på "narvikværing". Har stusset på det selv at jeg begynner å snakke med samme tonefall som de gjør her!! Høres jo helt teit ut når jeg begynner å snakke nordnorsk, hahah. 


Noe jeg også lurer på er: Hvilket språk tenker de døve på? Altså de må jo ha "navn" på ulike ting, er en diskusjon som Eline og jeg har hatt. Vi fant aldri ut av det.  


Har du noengang begynt å tenke på engelsk?

Rart spørsmål, men må vite om det er fler enn bare meg.Om megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits