• Skrevet: 20.08.2012  //  Kl: 22:16  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 1

Jeg blogget ikke de siste dagene siden jeg ville få mest mulig ut av tiden. Håper dere forstår det. Anneli og jeg bestemte oss for å ta med kameraet og være litt paparatzzier den helt siste dagen. Her er noen av de bildene vi tok. Mange bilder så kan ta litt tid før alle har lastet seg opp. Enjoy!


Defne, Anneli, Semih, Sefa og Efe.


Hvertfall ikke jeg som har lært henne det! .... Haha. Eller kanskje.


Defne forelsket seg heelt i Semih. Snakket om han hele tiden og kysset på han. Bare: Semih, semih, semih hele dagen. Haha, hennes første forelskelse super søtt!
 
Her ser dere bassenget fra baren/ cafèen, dere ser også litt av hotellet. Men det er mye mer av det, som ikke vises på bildet.

Sefa og Defne skal hele vann på Efe...

Jeg måtte jo så klart også ha et bilde med gutta!

Kommer til å savne dem så masse! Savner dem faktisk allerede, helt sykt at man kan få så sterke bånd mellom noen på så kort tid.

Gaaad, jeg vill bare tilbake.

Ikke misforstå meg, det er herlig å være tilbake. Begynne på vgs, ny klasse, allt nytt, se vennene mine jeg ikke har sett på lenge, og allt det der. Men når man har sett noen hver dag, kveld og natt i to uker, og blitt så godt kjent. Så vill jeg bare tilbake. Anneli vill også tilbake, og siden hun er bossen, så skal vi mest sannsynelig tilbake neste sommer. Håper på fire hele uker i Tyrkia, men det er bare en liten drøm foreløpig. 

 • Skrevet: 18.08.2012  //  Kl: 14:40  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 5

Da er jeg hjemme igjen, men jeg vill bare tilbake av visse grunner... Vi var frmme på gardermoen i tre tiden på tidlig tidlig morgenen i dag. Jeg har sovet i ca. fire timer og er kjempe sliten, men her blir det ikke mye hvile. Skal møte jentene i kveld, har savnet dem så masse! Noen av dem har jeg ikke sett hele ferien. Og vi som pleier å se hverandre flere ganger om dagen. Uansett, jeg vill bare tilbake til Tyrkia. Jeg savner landet og vennene våres som vi fikk der nede. Vi har snakket om å møte dem igjen, noe som alle er enige om at vi skal få til. Utrolig at man kan knytte så sterke bånd til noen på så kort tid. De kjennes ut som familie. Nå skal jeg til byen med Eline!


Meg i går, klar for basseng kos!

Har masse å fortelle dere, så mye som har skjedd! Masse bilder og innkjøp som jeg døør av å vise dere!

 

 • Skrevet: 15.08.2012  //  Kl: 23:09  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 6

Har hatt en super og avslappende dag i dag! Anneli, Defne og jeg har vært på båt tur, kjørt og sett mere av Bodrum og et annet sted jeg ikke husker navnet på. Bare slappet av, sovet, tænnet, spist is, endelig klart å lest ferdig "idas dans". Bra ofg rørende, andbefales! Hele dagen gikk med til det og var virkelig vært det. Har så mange fine ferier bilder fra i dag og egentlig hele ferien. Her er noen av bildene fra i dag, enjoy! 
Tænner!

Anneli og Defne bader i havet.

Ikke rart det blir skogbrann i denne varmen! Er vist ganske normalt her.

Defne ble venn med en svensk jente.

Dramatikk. Etter båt-turen kjørte vi rett forbi der det brant.

Fått litt skille i dag.

 • Skrevet: 13.08.2012  //  Kl: 22:35  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 5Utsikten mot stranda og havet. 


Her er hotellet vårt som heter Romantik Otel. (Den med brunt tak er baren).


Deffeleffa!


Bildene er tatt i dag når vi ventet på en slags mini buss, husker ikke hva de kaller det får. Kan skrive det senere. Uansett, Anneli, Defne og jeg har vært å shoppet i Bodrum by i dag også. Så nå er jeg blakk, brukte opp de siste pengene. Men jeg har fått meg masse fint, som jeg dør av å vise til dere. Tenker å vise dere innkjøpene når jeg har kommet hjem, det blir også en sminkevideo da. For øyeblikket sitter jeg i baren og snakker med de vennene jeg har fått her, så mange utrolige mennekser som jobber her. Blitt glad i alle sammen, gruer meg litt til å reise i fra dem...

 • Skrevet: 13.08.2012  //  Kl: 22:10  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 7


Pene søstra mi!

Tæær, jaja. Håper dere overlever siden dere har tær selv. Orker virkelig ikke sko i denne varmen. Skjønner ikke hvordan bar-guttene orker det!Ikke helt fornøyd med bildene siden jeg ikke har picasa på denne pcen. Men det får gå! Dette var gårsdagens antrekk, veldig chill men fint for min del. Anneli tok den heller litt mere ut, noe hun kledde kjempe bra. Ellers så gikk meste parten av dagen bort til soving, siden vi var ute i går natt. Jeg storkoser meg her og lever livet!

 • Skrevet: 11.08.2012  //  Kl: 19:48  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 9

Bilder av byen Bodrum.

Kamel og ruiner av vindmøller.

Bimbo på kamel!

I forgje uke tok vi turistbuss rundt i Bodrum by. De reklamerte med shopping tur, men kan vell ikke helt kalle det med bare 40 minutter i EN skinnbutikk. Mamma og Anneli var skuffet over turen, siden de vi reiste med var ganske stressa og dårlig tid. Vi reiste mest litt uten for byen på fjellet, og så på ruiner. Senere stoppet bussen på en gullbutikk, alt alt for dyrt og lukseriøst for normale turister. Tror ingen kjøpte noe der. Så var vi innom en skinnbutikk med ekte merker, tror jeg var den eneste som kom ut med en pose. Et par kjempe søte sko, skal vise dere senere. MEN fikk i alle fall sittet på en kamel og kjøpt nye sko, så ikke helt bortkast tur.

 • Skrevet: 10.08.2012  //  Kl: 20:44  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 2

Finnes ikke finere sted, utenom kanskje stranden da selvfølgelig.


Peace and love from us!

I går og i dag har jeg for det meste vært barnepasser for Defne, siden moren hennes er på sykehuset. Skikkelig uflaks. Både hun og jeg har vært på sykehuset mens vi har vært her. Jeg var der på grunn av halsbetnelse, så ikke noe farlig. Men Anneli er mye bedre i dag og hun kommer hjem igjen til hotellet i morgen. Så da blir det endelig normal ferie. Men nå føler jeg meg usosial, sidne jeg sitter i cafèen/ baren, i stede for å snakke med de som jobber her. Bare får å slenge ut en klisjè: Vi blogges!

 • Skrevet: 10.08.2012  //  Kl: 20:21  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 10

Har tenkt en stund på å vise dere hva jeg kjøpte på tax free da vi dro til Tyrkia. Så her kommer det, flere innkjøp innlegg vill komme etterhvert. Har masse masse andre bilder av andre ting også, som jeg dør av etter å vise til dere. Alt vi har fått gjort på en uke, og det er en uke igjen! Noe så herlig.

Parfymer fra Valentino og Chanel. Lukter så utrolig nydelig, gaad! Elsker dem.

Mascara fra Dior, eyeliner fra husker ikke. Liker egentlig bedre diorshow mascaraen.


Rouge fra gurelain, lipgloss fra dior og leppestift fra YSL.

Er veldig fornøyd med alle prudukten. Eneste er at rougen er litt brunere og med mindre farger enn den jeg hadde før fra gurelain. Ellers andbefaler jeg alt. 

 • Skrevet: 09.08.2012  //  Kl: 19:49  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 5

For noen dager siden hadde de "turkish night" her på hotellet. Det var både breakdansere, magedanser, slange osv. Utrolig koselig, masse folk og show. Ble en del bilder den kvelden, for det var så mye bra og ta bilde av. Så kan ta litt tid før alle bildene er lastet opp. Uansett, enoy!

Kjekke gutter som breakedancer, utrolig å se på!Semih (favoritt kelneren til Defne) og Defne som leker stol-leken.

Efe og Semih som blåser flammer. Viste ikke at de kunne gjøre det!Meg og Anneli, ser virkelig ikke ut som meg selv på de bildene. Hoho.Magedanserinnen med slangen, fikk ta på den. Og den var faktisk ikke slimte og ekkel som man tenker seg. Men varm og glatt.

Defne stjal jo selvfølgelig showet. Haha.


Har du noengang vært på "Turkish night"? 

 • Skrevet: 08.08.2012  //  Kl: 22:10  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 12

Dette var det vi fikk se da vi kom til resturanten vi pleier å spise hos. Hele familien fikk tårer i øynene. Vi har blitt veldig godt kjent med de som jobber her på hotellet, nesten med en gang. Utorolig koselige mennesker! Så søtt, de hadde skrevet Defne på talerkenen. De elsker unger her nede, alle stopper opp og klemmer når de ser en unge.

Og med nesten en gang vi hadde satt oss og fikk servert drinker med "stjerneskudd" i. Jeg tok en slurk og skulle til å sett fra meg drinken da, stjerneskudde tok fyr i servietten! Bare jeg som klarer det. Uff. Hahah! Så drålig samvittighet etter alt de hadde gjort, men fikk fort en ny. Nå skal jeg kose meg med søsteren min, siden det er hennes kveld i dag. 

 • Skrevet: 08.08.2012  //  Kl: 21:35  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 14

Anneli i bursdags-antrekket!

Kjole fra Mango.

Også mitt antrekk i dag.


Topp lånt av Anneli, shorts fra bikbok.

Vi har egentlig bare bodd på stranden i dag, fikk sovet lengeee. Godt å få vilt ut litt. I kveld skal vi feire bursdagen til søsteren min, Anneli. GRATULERER MED DAGEN TIL VÆRDENS BESTE SØSTER!

Hva synes dere om antrekkene?

Si gratulere med dagen til henne?

 • Skrevet: 07.08.2012  //  Kl: 20:42  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 4Prøver å få i seg mat, noe som fungerer ikke så bra for meg i 35 grader.Kunefe, en slags kake. Smaker herlig!


Defne søteste!

Har hatt en kjempe koselig søster tur til Bodrum i dag. Vi har shoppet en del, møtt på en rekke forskjellige mennesker. Også en del creeps, en selger som prøvde å kysse meg... Ekkelt! Men har faktisk fått noen gaver fra noen av selgerene, skikkelig koselig og søtt. Vellykket dag i alle fall. Innkjøpene kommer når jeg har fått tatt bilder av dem.

 • Skrevet: 07.08.2012  //  Kl: 20:40  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 17

Jeg får ikke redigert bildene, siden jeg blogger fra Anneli sin pc, håper dere overlever! Har vært veldig opptatt om dagene, f.eks i går var vi på tyrkisk aften. Skal legge ut bilder og skrive litt om det senere. I dag har vi vært på søster tur til Bodrum og shoppet. Utrolig koselig! Uansett her er antrekket mitt i dag.

 

 • Skrevet: 04.08.2012  //  Kl: 22:07  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 9


Ikke noe er bedre enn tyrkisk frokost!Yey, barnebassenget! Slik går det når man er dum å pierce seg før man drar til syden.Kiss kiss!


Litt bilder fra vår første dag her, vi startet dagen med tyrkisk frokost. Også har vi for det meste av dagen vært i bassenget, Defne er den fisken i bassenget! Nå er alle slitene etter vandring på stranden og titting i boder, Egentlig litt for å bli kjent med stedet, og ikke bare sitte på hotellet. Vellykket dag i alle fall!

Hva synes du om bildene?  

 • Skrevet: 04.08.2012  //  Kl: 21:50  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 11

Det er vår første dag her i Tyrkia, skikkelig herlig! Den første dagen har virket litt uvirkelig, men jeg stor koser meg! Skal fortelle mere om dagen senere, men først skal jeg vise dere noe. For noen dager tilbake tok jeg piercing i navelen, har lenge ønsket meg det. Og siden jeg nettopp har hatt bursdag og er gammel nok, så hvorfor ikke.


Kjempe fornøyd, men den er enda litt øm. Digger at den er rosaa!

Har du noen piercinger, i så fall hvor?

 • Skrevet: 02.08.2012  //  Kl: 22:44  //  Kategori: Tyrkia 2012  //  Kommentarer: 19

De neste to ukene skal  jeg tilbringe i Tyrkia med mamma, Anneli (min søster) og Defne (tantebarnet mitt♥). Så bloggen kommer til å dreie seg om det, men det er sikkert bare gøy å lese. Jeg elsker landet og stor trives der, så dette blir min tredje Tyrkia tur. Her er litt bilder av det som skal skje, men kommer sikkert til å skje mye mer! 

Båttur.

Sol og bad - Bilde 1

Bilder av water park i Bodrum, som vi skal besøke.

Bodrum Shopping - Bilde 1

Også blir det en del shopping, Anneli skal kanskje kjøpe seg slike sko! Ahahh, dør.

Water Park ? inngangsbillett og transport - Bilde 2

Water Park ? inngangsbillett og transport - Bilde 3

Utflukt til kos i hellas.

Kos - Bilde 1

Kos - Bilde 4

Ett ord til det: BEAUTIFUL

Må si jeg gleder meg som en liten unge som gleder seg til julaften gange ti! Bildene er hentet fra www.startour.noOm megHei! Jeg heter Kristine og ble født 27. Juli 1996, og bor på en liten plass utenfor Gjøvik. Her på bloggen kommer jeg først og fremst til å skrive om hverdag og personelig ting, men også om hår, mote, make up, trening og dans, som jeg har en stor interesse for. Les mer om meg HER


+ Venneforespørsel
+ Kontakt meg på cwspons.yahoo.com for sponsor og annet

ReklameKategorier


Arkiv


Siste innlegg


Lenker


Copyright


Bloggdesign

hits